Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7 8 9

#126 2021. 05. 09. - 15h21

Light gárda
Cosinus
Moderator
Cosinus
...
Üzenetek: 88

Polluxia írta:


Őszintén remélem, hogy nem kerül sor a szerver bezárására, viszont az igazán érdekelne, hogy amennyiben mégis át kellene költöznünk, úgy lenne arra lehetőség, hogy a külföldi fórum keretein belül megnyitásra kerüljön egy részleg, ami magyar? Illetve ez mennyire befolyásolná a banki vásárlásokat? Feltételezem az árfolyamok miatt nekünk költségesebb lenne pl. amerikai szerverre vásárolni, mint most magyarra. Illetve mi van akkor, ha már van egy karakterünk az adott szerveren?

Bár úgy gondolom, hogy a szerver sorsa még nem most fog eldőlni, és van még remény arra, hogy túlélje ezt a rizikót is, mégse lenne akkora baj, ha egy kicsit tájékozódnánk a lehetőségekről előtte, mert rengeteg játékos gondolja jelenleg azt, hogy akkor újra nulláról kell kezdeni (nyilván nem), és már most elengedi ezt az egészet, még úgy is, hogy maga a karakterünk megmarad.
Lehetséges volna egy tájékoztató jellegű bejegyzés itt a fórumon arról, hogy mit is fog jelenteni az, ha nagy szomorúságunkra, de nem marad meg a szerverünk? Vagy erről senki nem tud tulajdonképpen semmit sem? :')

Đoloria írta:


Én úgy tudom, hogy a finnek kaptak egy külön fórumrészt, ahol tudnak ők is az anyanyelvükön beszélgetni, de azt nem tudom, hogy ez pontosan mit foglalmagában (úgy értem, hogy összesen egy topic lett e mmegnyitva, vagy a teljes fórumot is átvitték e oda). De az is simán lehet, hogy rosszul tudom, és hülyeséget írtam, szóval, akinek több/pontosabb infója van, az javítson ki nyugodtan ^^"

Viszont egy kicsit pontosabb tájékoztató tényleg jól jönne, mert sajnos most csak találgatunk és közel sem biztos, hogy valós az amit gondolunk.

Az amerikai szerverre átkerült finneknek létrehoztak egy külön fórumrészt ,,Nemzetközi" cím alatt, viszont nincs olyannyira kiépítve (bár használva sem), mint egy rendes fórum. Található benne egy csevegői topic, egy tájékoztató topic (esetleges hibák és szabályok), és egy olyan alrész, amiben külön-külön topicban bemutatkozhattak a finn játékosok a fórumon. Nálunk nem volt bevett szokás az, hogy minden játékos külön topicot nyisson, az átláthatatlanság elkerülése miatt.
A finnek fórumán - valószínűleg - alapból kisebb volt a mozgás, mint a miénken, így oda kevés üzenet érkezik, valószínűleg moderálva sincs(?)

Illetve Emilyvel pont egyszerre reagáltunk:

EmilyCheshire írta:


Igazad van abban, hogy a finnek külön fórumrészt kaptak, de más internacionális szerver tagok nem, amiért rengeteg játékost láttam szívni a fogát, (pont kerestem erről az ügyről cikkeket, véleményeket, mert eléggé megijedtem mikor minden második embernél láttam hogy ez feltűnt nekik,) de én nem vagyok abban biztos, hogy mi magyarok kapnánk fórumrészt, hisz szerintem elég elenyésző számban lennénk, én ezért nagyon reménykedek, hogy nem fog megszűnni a szerver.


Angol "cikk"

Utolsó módosítás: Cosinus (2021. 05. 09. - 15h25)


https://64.media.tumblr.com/7fd77d19f4f91c0bf7c65eada71e5f34/c90f535884bcaab7-94/s500x750/2646e275b9e5966109706ab45ec1da7116aeeb39.gifv

Kijelentkezve

#127 2021. 05. 09. - 15h36

Absynthe gárda
Vylloe
Just Arrived
Vylloe
...
Üzenetek: 4

Helló!
Sokkal több időt töltöttem a válaszadás gomb keresgélésével, mint amennyit nem szégyellnék pontosan megmondani. Végül eszembe jutott, hogy tapasztalatpontok kellenek.

Mentségemre, már rég felhagytam az Eldaryával, havonta léptem fel, nehogy törlődjön a profilom. Amikor a tűzesetről egy barátom mesélt,azt hittem eldobom az agyam. Az én előre regisztrált fiókom, amin annyit vártam, hogy kiadják a játékot, amin annyi emlék, hogy elvesszen ?- kellett egy nap, hogy feldolgozzam, úgy is, hogy lényegében el voltam szakadva a játéktól. El sem tudom képzelni, hogy érez mindenki, aki a Beemov-nál dolgozott.
Nagyon remélem, hogy megmarad a szerverünk, ha már sikerült újraindítani. Csak a fórumért megéri, annyi változatos témánk nem lenne, mint amennyi volt, ha nyitnának is egy magyar beszélgetést az angolon. Az egyik legjobb része mindennek a fórum volt, miközben gyűjtjűk a maanát,szükség volt olvasnivalóra. Közösség nélkül az öltöztetős rész is kevésbe izgalmas. Nem is gondoltam volna, hogy nincs elég őrző, mivel ezelőtt, ha felnéztem az üres fórumra, a jelenleg online felhasználók gyakran kétszáz körül voltak, amennyi régen is volt, általában, ha jól emlékszem.

Egy ideig nekem sem lesz energiám újra végigvinni az epizódokat, gyakorlatilag csak egy nagy raktárként szolgálok a macskaféle familiárisok tojásainak. (Köszönöm az antik pénzeket, még mindig nem költöttem el, de őrülten sietek vele.) Azt hittem mindenki jön restaurálni a fiókját és pár hónap múlva csak mesélni fogunk a történtekről az új játékosoknak.

Kijelentkezve

#128 2021. 05. 09. - 19h38

Shadow gárda
Mysti
Just Arrived
Mysti
...
Üzenetek: 3

Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönjük az eddigi munkátokat és a tájékoztatást is!
Személy szerint mint ahogy a többség beleértve engem is a régi játékosok közé tartozom, így megértem azokat,akik nem igazán akarják a 0-ról kezdeni az egészet angolul ráadásul most már az sem biztos,hogy lesz magyar szerver. Viszont az utóbbit kicsit logikátlannak tartom, merthogy most indult újra emellett már a többség beszerezte magának,amit elvesztett több-kevesebb sikerrel aztán kiderül,hogy nagyvalószínűséggel nem lesz magyar szeró. Megértem az okokat félreértés ne essék. Nem tudom hogyan működik pontosan ez a rendszer, de ha ennyire kilátástalan a helyzet,akkor lehet,hogy nem kellett volna újraindulnia, mert feleslegesen lett újra regisztrálva. De ha van rá lehetőség, akkor én legalábbis átvinném a karimat másik szerverre és folytatnám ott a játékot, ha végül olyan döntés születne,mert nem akarom befejezni..

Kijelentkezve

#129 2021. 05. 09. - 19h49

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Yael
...
Üzenetek: 103

Köszönjük az információt!

Remélem a döntés során figyelembe veszik, hogy csak nem olyan rég indult újra a szerver és közel sem egyik pillanatról a másikra fog gyarapodni a játékosok száma. Bízzunk a legjobbakban!


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#130 2021. 05. 09. - 22h44

Shadow gárda
Miyoko
Just Arrived
Miyoko
...
Üzenetek: 1

Csak ismételni tudom az előttem szólókat, de úgy érzem nekem is le kell írnom a gondolataimat.

A kezdetek óta játszottam. Rengeteg cuccot gyűjtöttem össze az évek alatt, bár nem költöttem rá olyan sokat. Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

A tűzeset nagyon szíven ütött, de rendkívül örültem, hogy újraindították a magyar szervert, mégha angol tartalommal is. Meg is lepődtem, hogy milyen nagylelkű kárpótlást kaptunk, azonnal újra regisztráltam és gondoltam költeni is fogok rá, ha már ennyit megtesznek értünk. Hát örülök, hogy nem tettem.

Egész jól tudok angolul, nagyjából mindent megértek, főleg ha olvasni kell, de nem véletlenül regisztráltam magyar szerverre. Szívesen vittem a sztorit magyarul, nagyon élveztem, hogy a saját anyanyelvemen játszhatok, de még ezt is tudtam engedi, már csak a közösség miatt is megérte visszajönni.

Az, hogy először újra reményt adnak, elindítják, kiírják, hogy legalább a NE-nak lesz magyar fordítása, majd ezzel összetörik a szívünket...
Végtelenül szomorú leszek, ha beolvasztanak minket máshova, mivel akkor megszűnik az, amit itt felépítettünk. /static/img/forum/smilies/sad.png

Sajnálom, hogy így gondolják a "nagyok" a méheknél. Annyit tudok, hogy nem szeretném más szerveren folytatni, ezért kíváncsian várom a fejleményeket. Köszönöm a játékosoknak és a szorgos méheknek az eddigieket!

Utolsó módosítás: Miyoko (2021. 05. 09. - 22h45)

Kijelentkezve

#131 2021. 05. 09. - 23h26

Shadow gárda
Sheryx
Just Arrived
Sheryx
...
Üzenetek: 1

Sziasztok!
Én még reménykedem hátha a new era fordítására azért kerül majd sor, de ha nem nekem az sem olyan nagy gond, viszont azt nagyon remélem, hogy maga a magyar szerver azért megmarad. /static/img/forum/smilies/sad.png
Mindenesetre azért köszönjük az infromációt. /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: Sheryx (2021. 05. 09. - 23h27)

Kijelentkezve

#132 2021. 05. 10. - 00h50

Absynthe gárda
Sylvi
Just Arrived
Sylvi
...
Üzenetek: 1

Hello /static/img/forum/smilies/smile.png
Lehet furi ötlet, de azt nem lehet esetleg, hogy a youtube-s végigjátszós videók alapján valahogy visszaírják a szövegeket? Lehet nicsen meg ott az összes magyar felirat, de nagyon sok epit meg lehet nézni ott. /static/img/forum/smilies/hmm.png

Kijelentkezve

#133 2021. 05. 10. - 08h55

Absynthe gárda
Vylloe
Just Arrived
Vylloe
...
Üzenetek: 4

Sylvi írta:

Hello /static/img/forum/smilies/smile.png
Lehet furi ötlet, de azt nem lehet esetleg, hogy a youtube-s végigjátszós videók alapján valahogy visszaírják a szövegeket? Lehet nicsen meg ott az összes magyar felirat, de nagyon sok epit meg lehet nézni ott. /static/img/forum/smilies/hmm.png


Juj, én is ezen gondolkoztam! XD A nagy részét másolómunkával meg lehetne oldani, de hiába, hogyha úgy gondolják, hogy nem érdemes a magyar szerverbe fektetni, mert nincs elég játékos...nem tudom... xc Biztos még más akadályok is vannak, amikkel nem vagyok tisztában.

Kijelentkezve

#134 2021. 05. 10. - 09h23

Obsidian gárda
Nímiel
Just Arrived
Nímiel
...
Üzenetek: 3

https://i.ibb.co/hgQ3y7x/tunder-footer.png

Sziasztok!

Először is köszönöm az információkat!

A magyar fordítások elvesztésének természetesen én sem örülök, noha az angol tartalmakkal azért elboldogulok.

Ettől függetlenül a szerverünk nagyon remélem, hogy megmarad, s ha másban nem is tudok segíteni, plusz egy hangnak itt vagyok, hogy látszódjon, mi magyarok is vagyunk azért egy páran! /static/img/forum/smilies/smile.png

https://i.ibb.co/9n1Q2Mc/sarkany-footer.png

Kijelentkezve

#135 2021. 05. 10. - 11h17

Light gárda
Cosinus
Moderator
Cosinus
...
Üzenetek: 88

Sylvi írta:

Hello /static/img/forum/smilies/smile.png
Lehet furi ötlet, de azt nem lehet esetleg, hogy a youtube-s végigjátszós videók alapján valahogy visszaírják a szövegeket? Lehet nicsen meg ott az összes magyar felirat, de nagyon sok epit meg lehet nézni ott. /static/img/forum/smilies/hmm.png

Mivel a szabályzat tiltja a játékról/epizódokról készült videók közzétételét, elég hiteltelen lenne a cég részéről az, hogy ezeket használják fel segítségül. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://64.media.tumblr.com/7fd77d19f4f91c0bf7c65eada71e5f34/c90f535884bcaab7-94/s500x750/2646e275b9e5966109706ab45ec1da7116aeeb39.gifv

Kijelentkezve

#136 2021. 05. 10. - 13h16

Absynthe gárda
Asumi
Just Arrived
Asumi
...
Üzenetek: 3

Üdv mindenki!

Igaz, hogy ez a tűzvész rengeteg próblémát okozott, így kicsit érthető ha a készítők azon gondolkodnak hogy törlik a szervert.
De akkoris, csak nemrég sikerült vissza hozni a szervereket.
Nem fog minden egyből helyre rázódni, ha már egyből azon gondolkodnak hogy letörlik az egész szervert, a visszatérő játékosokkal együtt.


https://i.imgur.com/mDZbEnL.gif

Kijelentkezve

#137 2021. 05. 10. - 14h32

Just Arrived
Khione
...
Üzenetek: 4

Sziasztok!

Megértem, hogy jelenleg válságos a helyzet. Viszont még mindig bízom abban, hogy menthető a szituáció és nagyon remélem, hogy nem fajul el addig a dolog, hogy meg kell szüntetni az egészet.

Még ha angolul is lenne se bánnám, csak amíg ki nem lábalolunk ebből addig mindegy hogy hogyan, de legyünk azon, hogy megpróbáljuk életben tartani a szervert. /static/img/forum/smilies/smile.png

Csak remélni tudom, hogy mivel kaptunk egy második "esélyt" előnyökkel, akkor így a játék készítői azon lesznek, hogy megmaradjon a platform.

Kijelentkezve

#138 2021. 05. 10. - 14h37

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Yael írta:

Köszönjük az információt!

Remélem a döntés során figyelembe veszik, hogy csak nem olyan rég indult újra a szerver és közel sem egyik pillanatról a másikra fog gyarapodni a játékosok száma. Bízzunk a legjobbakban!


Egyetértek!
Talán ha újraindulhatna a fórum, az is segítene vonzani a játékosokat. Rengeteg aktív ember volt a tűz előtt, főleg mikor a magyar szerver elindult. Lehet, újra csalogatná az idelátogatókat.
Bár sejtem, ez hatalmas munka lenne, és abban sem vagyok biztos, hogy lenne-e elég embere a magyar Beemoov gárdának rá. De bízzunk a legjobbakban. /static/img/forum/smilies/wink.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#139 2021. 05. 10. - 15h16

Obsidian gárda
Sascha
Young Recrute
Titanniae
...
Üzenetek: 13

Erről sehol sem találtam információt, úgyhogy hátha itt tudja valaki: Eltűnik az antik butik, ha elhasználtam az összes antik coint? Csak mert még vásároltam rögöt, arra számítottam, hogy ahhoz még úgyis kapok valamennyi antik coint, de mivel előtte epizóddal sikerült lenulláznom a maradék 66 coinomat, ez nem így történt, szóval most kicsit meg vagyok lőve. Más is járt így?

Kijelentkezve

#140 2021. 05. 10. - 15h28

Obsidian gárda
Säphlyn
Recrute
Säphlyn
...
Üzenetek: 43

Titanniae írta:

Erről sehol sem találtam információt, úgyhogy hátha itt tudja valaki: Eltűnik az antik butik, ha elhasználtam az összes antik coint? Csak mert még vásároltam rögöt, arra számítottam, hogy ahhoz még úgyis kapok valamennyi antik coint, de mivel előtte epizóddal sikerült lenulláznom a maradék 66 coinomat, ez nem így történt, szóval most kicsit meg vagyok lőve. Más is járt így?


Szia!
Először is antik-coint csak annyi jár a rendelkezésedre, amennyit alapból kaptál (350.000) plusz még a régebbi fizetések igazolásánál kapsz a feltöltéseid darabjától függően. Ha most vásárolsz maanát vagy rögöt, akkor abból még tudsz bizonyos összeget kapni.

Az antik-butik nyitva tartását a sok igazolás miatt meghosszabították május 31.-ig, így tehát Június 1.-jén már nem fogsz tudni semmit sem venni.

Továbbá ha az antik-butik eltűnik ezek után, a maradék antik-cointod továbbra is megmarad örökre, mivel a méhek ezt legfőképpen azért adták hogy visszaszerezhessük a tárgyainkat és hogy újra végigjátszhassuk az Eldarya: The Origins évadot belőle. Ha pedig az összes elfogy belőle és még nem játszottad ki az Originst teljesen, akkor a továbbiakban maanát fog levonni a párbeszédekért, mint ahogy régen is.

(Javítva...)

Utolsó módosítás: Säphlyn (2021. 05. 10. - 19h37)


https://i.imgur.com/i8BAdCt.png[/center]

Kijelentkezve

#141 2021. 05. 10. - 15h35

Shadow gárda
Polluxia
Young Recrute
Polluxia
...
Üzenetek: 12

https://i.imgur.com/blVcJP0.png

Én maana mellé mindig kaptam antik pénzt. Röggel nem tudom, hogy mi a helyzet, de a New Era miatt kétszer is vettem maanát, és mindkétszer járt mellé antik coin is.

https://i.imgur.com/zXTbRHp.png


https://i.imgur.com/8ioZrQa.jpg

Kijelentkezve

#142 2021. 05. 10. - 15h42

Obsidian gárda
Sascha
Young Recrute
Titanniae
...
Üzenetek: 13

Säphlyn írta:

Titanniae írta:

Erről sehol sem találtam információt, úgyhogy hátha itt tudja valaki: Eltűnik az antik butik, ha elhasználtam az összes antik coint? Csak mert még vásároltam rögöt, arra számítottam, hogy ahhoz még úgyis kapok valamennyi antik coint, de mivel előtte epizóddal sikerült lenulláznom a maradék 66 coinomat, ez nem így történt, szóval most kicsit meg vagyok lőve. Más is járt így?


Szia!
Először is antik-coint csak annyi jár a rendelkezésedre, amennyit alapból kaptál (350.000) plusz még a régebbi fizetések igazolásánál kapsz a feltöltéseid darabjától függően. Ha most vásárolsz maanát vagy rögöt, akkor már nem fogsz antik-coint-ot kapni, maximum egy kis familiáris nyuszit, amit ugye a banknál feltüntetnek.

Az antik-butik nyitva tartását a sok igazolás miatt meghosszabították május 31.-ig, így tehát Június 1.-jén már nem fogsz tudni semmit sem venni.

Továbbá ha az antik-butik eltűnik ezek után, a maradék antik-cointod továbbra is megmarad örökre, mivel a méhek ezt legfőképpen azért adták hogy visszaszerezhessük a tárgyainkat és hogy újra végigjátszhassuk az Eldarya: The Origins évadot belőle. Ha pedig az összes elfogy belőle és még nem játszottad ki az Originst teljesen, akkor a továbbiakban maanát fog levonni a párbeszédekért, mint ahogy régen is.


Az azt megelőző vásárlásomhoz járt plusz antik coin (az is rögös feltöltés volt) és egy korábbi bejelentésben (amit most csak azért se találok) írták is, hogy véletlenszerű számú antik coin jár a vásárlásokhoz. /static/img/forum/smilies/smile.png
A fő kérdésem az lett volna, hogy normális-e, hogy eltűnt a butik 05.31. előtt miután elhasználtam az addig rendelkezésre álló coint, holott még lett volna módom szerezni.

Kijelentkezve

#143 2021. 05. 10. - 15h45

Obsidian gárda
Spartacus
Just Arrived
Spartacus
...
Üzenetek: 8

Szintén! Maana mellé kaptam antik coint, viszont én úgy hallottam másoktól, hogy rög mellé is kaptak. Viszont én már a feltöltésnél nem látom a nyuszit sem, lehet azért, mert megvan, de miután megvettem még napokig ott volt.
Nem lehet, hogy kivették ezt a bónuszt, hogy feltöltés mellé jár antik coin?

Utolsó módosítás: Spartacus (2021. 05. 10. - 15h46)


https://i.imgur.com/hh6GhFq.jpg

Kijelentkezve

#144 2021. 05. 10. - 15h53

Obsidian gárda
Sascha
Young Recrute
Titanniae
...
Üzenetek: 13

Rög mellé is járt, ez biztos, vagyis én kaptam. Azt még el tudom képzelni, hogy megszűntették a bónuszt, de az nem teljesen indokolt, hogy eltűnjön a butik. Mondjuk ha nem tudok vásárolni úgyse, akkor végülis logikus... Na mindegy, csak ha tudtam volna, akkor nem állok neki az epizódoknak amíg nem vettem meg az utolsó dolgot is amit szerettem volna.

Kijelentkezve

#145 2021. 05. 10. - 16h32

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Säphlyn írta:

Titanniae írta:

Erről sehol sem találtam információt, úgyhogy hátha itt tudja valaki: Eltűnik az antik butik, ha elhasználtam az összes antik coint? Csak mert még vásároltam rögöt, arra számítottam, hogy ahhoz még úgyis kapok valamennyi antik coint, de mivel előtte epizóddal sikerült lenulláznom a maradék 66 coinomat, ez nem így történt, szóval most kicsit meg vagyok lőve. Más is járt így?


Szia!
Először is antik-coint csak annyi jár a rendelkezésedre, amennyit alapból kaptál (350.000) plusz még a régebbi fizetések igazolásánál kapsz a feltöltéseid darabjától függően. Ha most vásárolsz maanát vagy rögöt, akkor már nem fogsz antik-coint-ot kapni, maximum egy kis familiáris nyuszit, amit ugye a banknál feltüntetnek.


Mind a kettőnél járnia KELL antik pénznek. Írta is a feltöltéseknél, hogy kapsz egy +erszény coint.
Ellenben mára valóban eltűnt középről a + feltöltésért fami + antik coin erszény - mert azt az akciót nem hosszabbították meg.

Orákulum az első levélben írta:


BÓNUSZ

A március 10-i incidens súlyosan érintette Eldaryát és a Beemoovot. A város jövője érdekében támogatásod most fontosabb, mint valaha! Május 9-ig minden feltöltésedhez egy további antik pénzes erszényt adunk ajándékba: segítségével kiegészítheted a készletedet, vagy folytathatod a The Origins kalandjait. Ráadásul egy kis újdonság is érkezik a készletedbe az első feltöltéssel: a Cerbinille!  Ő megadja majd neked mindazt a szeretetet és kényelmet, amelyre az új kaland során szükséged lesz.

Tessék olvasni, mielőtt valótlanságokat írunk.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#146 2021. 05. 10. - 16h44

Obsidian gárda
Sascha
Young Recrute
Titanniae
...
Üzenetek: 13

LilyanaRed írta:

Säphlyn írta:

Titanniae írta:

Erről sehol sem találtam információt, úgyhogy hátha itt tudja valaki: Eltűnik az antik butik, ha elhasználtam az összes antik coint? Csak mert még vásároltam rögöt, arra számítottam, hogy ahhoz még úgyis kapok valamennyi antik coint, de mivel előtte epizóddal sikerült lenulláznom a maradék 66 coinomat, ez nem így történt, szóval most kicsit meg vagyok lőve. Más is járt így?


Szia!
Először is antik-coint csak annyi jár a rendelkezésedre, amennyit alapból kaptál (350.000) plusz még a régebbi fizetések igazolásánál kapsz a feltöltéseid darabjától függően. Ha most vásárolsz maanát vagy rögöt, akkor már nem fogsz antik-coint-ot kapni, maximum egy kis familiáris nyuszit, amit ugye a banknál feltüntetnek.


Mind a kettőnél járnia KELL antik pénznek. Írta is a feltöltéseknél, hogy kapsz egy +erszény coint.
Ellenben mára valóban eltűnt középről a + feltöltésért fami + antik coin erszény - mert azt az akciót nem hosszabbították meg.

Orákulum az első levélben írta:


BÓNUSZ

A március 10-i incidens súlyosan érintette Eldaryát és a Beemoovot. A város jövője érdekében támogatásod most fontosabb, mint valaha! Május 9-ig minden feltöltésedhez egy további antik pénzes erszényt adunk ajándékba: segítségével kiegészítheted a készletedet, vagy folytathatod a The Origins kalandjait. Ráadásul egy kis újdonság is érkezik a készletedbe az első feltöltéssel: a Cerbinille!  Ő megadja majd neked mindazt a szeretetet és kényelmet, amelyre az új kaland során szükséged lesz.

Tessék olvasni, mielőtt valótlanságokat írunk.


Köszi a valóban hasznos választ!

Kijelentkezve

#147 2021. 05. 10. - 18h00

Obsidian gárda
ShootingStar
Just Arrived
ShootingStar
...
Üzenetek: 6

Ahogy a butikban is normál áron mennek az élelmek, nem féláron, a feltöltős nyuszit és a plusz coint is kivették már! Eredetileg 9-éig volt a butik és mindennek a határideje, a butikot ugyan meghosszabbították, de a többire nem tértek ki.

Kijelentkezve

#148 2021. 05. 11. - 08h47

Shadow gárda
Anneaine
Just Arrived
Anneaine
...
Üzenetek: 5

Apátok fülét, de komolyan. Nem szokásom így kifakadni, de ezt most komolyan mondjátok? Több évnyi munkám, nem kevés pénzem van/volt a játékba. Rengeteg dolgot vissza se tudtam szerezni, nem mellesleg annyi nyelvérzékem és angol tudásom van, mint egy magyar szürke marhának, ha nem kevesebb. Ismét pénzt és energiát fektettem a játékba, erre ezzel vártok ma reggel? Most komolyan? Ennyit érünk mi magyar játékosok, mert sok embernek nem volt kedve, ami tökre érthető, visszatérni? Tudjátok ti, hogy hány millió volt ami elveszett? És akkor annyi tiszteletet sem kapunk, hogy (hosszú, cifra, magyar káromkodás helye), megmaradjon a magyar szerver? Akkor mi a (ismét választékos szavak)nyitottátok meg újra? Hogy még több pénzt és fájdalmat zsebeljetek be tőlünk? Ez ennyivel nem lesz lezárva, mert a magyar nép, nem birka nép. Lehet a legtöbb játékos még nincs tizennyolc, ám mi is vagyunk jó páran, akik már bőven felette járunk és nem fogjuk ezt csak úgy hagyni. Mi, úgy vélem rengeteg magyar játékos nevében beszélhetek, nem csak anyagiakban értünk vesztességet. Vagy kutassátok fel valahogy az eddigi befizetéseinket és utaljátok vissza. Ilyen nincs a világon, hogy kárt szenvedünk és nincs kárpótlás. Ha kell összefogunk és nem hagyjuk szó nélkül. Ha kell jogi következményei is lesznek, mert az én nehezen megkeresett pénzemet, nem fogjátok lehúzni csak úgy a budni. Szóval legyetek kedvesek átgondolni bőszen azt, hogy vesztek fel magyar fordítókat és megtartjátok a szerverünket.

Kijelentkezve

#149 2021. 05. 11. - 09h41

Obsidian gárda
Kibou-hime
Just Arrived
Kibou-hime
...
Üzenetek: 1

Örülök, hogy újra indult a játék. Viszont még mindig várom a visszatérítést a szettek miatt. Mivel a francián is ugyanannyi adatot adtam meg mint itt s ott vissza is kaptam mindent, biztos vagyok benne hogy itt is így lesz úgyhogy csak várnom kell. Azt viszont nagyon sajnálom hogy úgy döntöttek hogy nem fordítanak tovább. A francián google fordítóval játszom s most már itt is de az csak a párbeszédeket fordítja le az elbeszélés részt nem. Így nem olyan jó. De remélem azért nem szüntetik meg a magyar szervert. Bevallom francián írtam is nekik ez ügyben. De ha lesz petició azt is aláírom.

Kijelentkezve

#150 2021. 05. 11. - 11h25

Shadow gárda
kovka8
Just Arrived
kovka8
...
Üzenetek: 1

Szerintem meg kellene fontolnia a magyar fordítást a vezetőségnek, mivel nagyon sokan azért nem jönnek vissza a magyar szerverre, mert nem magyar, hanem angol... Amint biztosítékot kapnának, hogy legalább a New Era le lesz fordítva a játékosok szépen vissza fognak szálingózni. Mindenesetre köszönjük a munkátokat és a tájékoztatást. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7 8 9