Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 5 6 ... 9

#76 2021. 05. 07. - 23h40

Shadow gárda
Vivienn
Just Arrived
Vivienn
...
Üzenetek: 6

Sziasztok!

Személy szerint nekem nincs problémám az angol nyelvvel, sőt, mi több, szívesen játszok angolul is. Viszont azt cseppet sem tartom fairnek, hogy egy magyar szerveren angolul játszanak a felregisztráltak. Ismétlem, számomra nem probléma az angol, de akiknek kevésbé megy és szívesen játszaná az Eldaryaval az anyanyelvén, azzal mi lesz/legyen?.. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Évekkel ezelőtt egyszer regisztráltam, de nem sokáig játszottam, és most kezdtem neki igazán az Eldaryanak, szóval engem nem ért igazán ez a veszteség ami másokat. Ugyanakkor szívből sajnálom aki rengeteg időt fektetett bele a játékba és odalett sok tárgya, emléke, ajándékképe stb.
Megértem, hogy kárpótlásul kaptak/kaptunk antikrögöt, de az emlékeket nem fogja kárpótolni. /static/img/forum/smilies/sad.png

Utóiratként: Nem tudom ki hogy van vele, de számomra ez a Maana, mint AP nagyon nem tetszik. /static/img/forum/smilies/hmm.png Nemrég játszottam végig az Originst antikröggel, és szerintem sokkal jobb volt úgy. A Maana amúgyis nagyon gyorsan elfogy, márcsak az epizódok miatt, na meg a familiáris/okra is elmegy.
(Lehet butaságo(kat) írtam, de nem régóta vagyok újból Eldarya játékos, szóval nézzétek el  /static/img/forum/smilies/smile.png  )

Kijelentkezve

#77 2021. 05. 07. - 23h57

Absynthe gárda
Rayla
Young Recrute
Rayla
...
Üzenetek: 13

Köszönjük a híreket!

Engemet személy szerint nem zavar az, hogy angolok lesznek az eventek és a további epizódok, de azzal egyet értek, hogy vannak olyanok kiknek nincs nyelvi érzékük és nekik így tényleg nehezek lesznek a továbbiak.  /static/img/forum/smilies/sad.png

El tudom képzelni, hogy a cég mennyire sok mindenen ment át az elmúlt pár hónapban. Megértem, hogy kevesebben vagyunk mint a tűzeset előtt, és hogy emiatt a szerver bezárása is szóba került. Szerintem jobb ha a szerver bezárásról el is feledkeznénk, mert bár igaz kevesen vagyunk, de még alig telt el idő. Ha adnánk az egésznek még úgy egy fél vagy egy évet akkor minden más lenne.

Reménykedek benne, hogy a szerver ha angolul, ha magyarul, de még élni fog sokáig. Kitartást továbbra is! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/d7kO82J.png

Kijelentkezve

#78 2021. 05. 08. - 00h54

Obsidian gárda
Røxyon
Just Arrived
Røxyon
...
Üzenetek: 2

Hát,hogy őszinte legyek egyáltalán nem lep meg. Nem is számítottam másra. Nyilván nem örülök,mivel sok pénzt öltem a játékba és nagyon szerettem/szeretem. De..Biztos nem kezdtem újra.^^

Utolsó módosítás: Røxyon (2021. 05. 08. - 00h54)

Kijelentkezve

#79 2021. 05. 08. - 02h52

Absynthe gárda
Meenia
Just Arrived
Meenia
...
Üzenetek: 3

Én csak azt nem értem, hogy ha most alig eg hónappal a szerver újranyitása után fogjátok és letörlitek a magyar szervert, akkor mi értelme volt egyáltalán újra indítani a magyar szervert?

Az a probléma, hogy én a Beemoov eddigi intézkedései után csak azt tudom érezni, hogy ez megint egy lehúzás volt a részükről. Szépen megvárták míg felmegyünk, vásárolunk pár dolgot aztán viszlát!

Nyilván a tűzeset tényleg nehéz lehetett számukra, de egyszerűen én már nem tudom sajnálni őket. Annyi megoldás lenne, hogy helyre lehessen álltani a dolgokat. Nagyon sok játékos segítene neki, de ők ezt nem hagyják.

Én csak szeretném megköszönni a Beemoovnak ezt a játékot, ami két éve fontos része volt az életemnek. Illetve szeretnék gratulálni a Beemoovnak, hogy ismét tönkretették az egyik játékukat.

(Félreértés ne essék, nem a magyar szerver moderátoraira és adminjaira haragszom. Hanem magára az anyacégre, mert nyilván ők hozzák a főbb döntéseket)

Kijelentkezve

#80 2021. 05. 08. - 07h08

Shadow gárda
Lorraine83
Just Arrived
Lorraine83
...
Üzenetek: 7

Köszönjük a tájékoztatást!
Engem igazából nem zavar, hogy angolul vannak az epik, én így is értem a szöveget meg átjön a mondanivalója, meg így legalább gyakorlom a nyelvet. Amúgy meg rengeteg játéknak nincs magyar fordítása, és mégis épült köré magyar közösség. Persze akik nem jók angolból vagy németesek azoknak szívás.
Az meg milyen lenne már, hogy újraindítják a szervert, aztán meg eltörlik és a magyar játékosok le vannak tojva? Voltunk már másfél évig is fordító nélkül, mégse lett törölve a szerver. De ha mégis ez lesz a végső megoldás és nem találnak fordítót, akkor remélem lesz lehetőségünk átvinni a cuccainkat meg  a haladásunkat más szerverre, mert amerikain például kevesebb antik érmét kaptak, mint az európai szervereken és annyiból nem lehetne minden cuccot megvenni meg minden epit kijátszani. (mert őket nem érintette a tűzeset, de mégis kaptak ott is vagy 10 ezer antikérmét) Bár az lenne a legjobb, ha fent maradna a magyar szerver fordítóval vagy anélkül. A fórum miatt megmaradhatna még ha már nincs is annyi játékos, mint a tűzeset előtt, ne mi tehetünk róla! Azért várhatnának 1 évet, de minimum kivárhatnák az érettségik/vizsgák végét és utána hátha többen visszajönnének, mert több idejük lenne rá. Lehet valaki nem is tudja mi lett a játékkal.

Utóirat: Nem tudom elhinni, hogy a fordítások sehova nem lettek lementve, még Word-be sem!

Utolsó módosítás: Lorraine83 (2021. 05. 08. - 08h02)

Kijelentkezve

#81 2021. 05. 08. - 08h20

Shadow gárda
nono
Just Arrived
nono
...
Üzenetek: 5

Először is, nagyon köszönjük az eddigi munkátokat. Úgy döntöttem élek az újraregisztrálás lehetőségével, hiszen az Eldarya biztosította a stresszes hétköznapok utáni megnyugvást, nagyon szeretem a játékot.
Én sem bánom egyáltalán, hogy angolul érhetőek el az epizódok. Viszont a magyar szerver remélem nem kerül törlésre... szeretem, hogy van egy anyanyelvű közösség, még ha nem is kommenteltem a legtöbbet, de olvasgatni a Fórumot nagyon élveztem. Az eddigi eredményeim (epizódok, vásárlások) elvesztése is rosszul érintene. Szerény véleményem szerint várniuk kellene egy kicsit ezzel a döntéssel.


https://i.pinimg.com/originals/9e/8e/b7/9e8eb7dcefd04d1bd1a5230c11a3f5e9.gif

Kijelentkezve

#82 2021. 05. 08. - 08h34

Absynthe gárda
Park_Minseo
Young Recrute
Park_Minseo
...
Üzenetek: 28

Köszönjük a tájékoztatást!
Személy szerint engem sem zavarna, ha angolul folytatódna a játék, bár ha lehetne választani, akkor inkább a magyar, mégis csak az az anyanyelvem és ugye sokan nem tudnak vagy kevésbé tudnak angolul.
De semmiképpen se szeretném, ha negszűnne a teljes magyar szerver, szeretem a magyar közösséget, a fórumot és én se tudok annyira jól angolul, hogyha elakadnék valahol, akkor angol nyelven kérjek segítséget.
Úgyhogy bízom benne, hogy megmarad a magyar szerver, függetlenül attól, hogy sok vagy kevés játékos van.

Köszönjük a munkátokat és kitartást! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#83 2021. 05. 08. - 08h59

Obsidian gárda
Ryuu
Just Arrived
Ryuu
...
Üzenetek: 4

Szerintem ha hadják angolul a magyar szervert, akkor nagyon nincs is értelme megtartani...
Én nagyon sajnálom, hogy nem lehet megoldani a cég részéről a magyarításokat, kezdetektől itt vagyok és a szívemhez nőtt a játék.
Így viszont ha angol marad, nagyon nincs is értelme folytatnom az epizódokat.
Felregisztárlok egy angol szerverre és ott végigviszem, ha érdekel a történet.. de már az se nagyon, mert úgy elment a kedvem az egész Eldarya játéktól. /static/img/forum/smilies/sad.png

Kijelentkezve

#84 2021. 05. 08. - 09h32

Shadow gárda
Wia
Just Arrived
Wia
...
Üzenetek: 6

Végtelenül szomorú vagyok... De remélem, hogy nem lesz törölve, szerettem a magyar fórumközösség tagja lenni.
Viszont, ha mégis bekövetkezik a legrosszabb után újra a legrosszabb, egyetlen kérdésem lenne. Ha megszűnik a magyar szerver, ugye (aki kéri) átraknak minket egy másik szerverre, hogy ott folytassuk? Nekem semmi problémám nincs, hogy angolul van a játék, legalább gyakorlom, de ha ezt tudtam volna, akkor az amerikai szerveren folytatom...


https://kepkuldes.com/images/4681df6df944dba1c765d61d121a110b.gif

Kijelentkezve

#85 2021. 05. 08. - 09h37

Obsidian gárda
Seliyana
Young Recrute
Seliyana
...
Üzenetek: 20

Ez szomorú hír és hatalmas veszteség. Nem csak a mi éveink, de a tiétek is elvesztek. Ismerős érzés, velem is történt már adatvesztés, nem is kevés. Nagy részét sikerült visszaszereznem, de sajna 1 évnyi munkám odaveszett és már nem is lehet visszahozni, amibe már beletörődtem... Remélem idővel a helyzet javulni fog és ismét lesz magyar fordítás. Nem vmi jó az angolom és sajna a fordító nem igen akarja magát a szöveget lefordítani, csak a menüt. Nekem mindig is nagyon tetszett, hogy van magyar szerver azoknak, kik nem értenek olyan jól angolul. Bízzunk a legjobbakban, hogy Eldarya világában hamar helyre álljon az egyensúly. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/t7VYKjB.png

Kijelentkezve

#86 2021. 05. 08. - 09h42

Absynthe gárda
Xetta
The Answer to Everything
Xetta
...
Üzenetek: 42

https://i.imgur.com/kV0uc5G.png

Wia írta:

Ha megszűnik a magyar szerver, ugye (aki kéri) átraknak minket egy másik szerverre, hogy ott folytassuk?
Szia!
Hasonló esetre már volt példa a játékban, csak másik szerveren. Akkor ha jól emlékszem, megoldható volt a teljes felhasználói fiók adatainak átmentése egy másik szerverre, amelyikre a játékos kérte. /static/img/forum/smilies/smile.png


Kijelentkezve

#87 2021. 05. 08. - 09h46

Absynthe gárda
Harmat
Rookie
Harmat
...
Üzenetek: 78

https://i.imgur.com/f3GWr0o.png


Köszönjük az értesítést!

Nagy veszteség azt biztos rengeteg minden elveszett de azért remélem ,hogy a magyar szerver megmarad és nem fogják csak úgy törölni mintha nem is lett volna.
Akkor is ha a játékosok száma eléggé megcsappant és a játék nagy része az epizódokkal és újonnan az eseményekkel együtt angol nyelvű/ angol nyelvű lesz. Igaz így kicsit ,,nehezebb" lesz a játék de szerintem valahogy majd csak meglehet vele birkózni.

Köszönjük a munkátokat és kitartást kívánok mindenkinek!


https://i.imgur.com/T25K03M.png

Utolsó módosítás: Harmat (2021. 05. 08. - 09h53)


https://i.imgur.com/MlthuyT.gif

Kijelentkezve

#88 2021. 05. 08. - 09h52

Obsidian gárda
Kiscica
Young Recrute
Kiscica
...
Üzenetek: 14

Az eldaryán azóta vagyok, hogy meghirdették a magyar szeró indulását és eéő lehetett regisztrálni.
Remélem, nem törlik a magyar szevrert, sok embernek hiányozna. Nyilván ez semennyiben sem a magyar csapat hibája, a felsőbb döntések miatt van így. Köszönjük a sok munkát, ami az évek során a magyar szerverbe ment, borzalmas, ami történt mostanában, a tűzeset hatalmas csapás volt mindenki számára.

Kijelentkezve

#89 2021. 05. 08. - 10h25

Young Recrute
Hanako
...
Üzenetek: 15

Köszönjük a tájékoztatást! Igazán elszomorít olvasni a magyar szerver sorsáról írtakat. Ugyan engem nem nagyon zavart, hogy az összes epizód angolul van, kifejezetten örültem, hogy végre kijátszhattam az összes megjelent epizódot, de teljesen megértem azoknak a panaszait, akik nem értenek egy szót sem. Én azoknak a táborát bővítem, akiknek tökéletesen megfelel, hogy innentől kezdve angolul olvassuk a történetet, csak ne szűnjön meg a magyar szerver. Tűzeset előtt nem voltam a fórum aktív tagja, viszont most az újjáépítésben részt szerettem volna venni. Remélhetőleg, a feljebbvalók is kitartanak a magyar szerver mellett.

Kijelentkezve

#90 2021. 05. 08. - 11h16

Absynthe gárda
Angel
Just Arrived
Angel
...
Üzenetek: 3

Sajnos nem tudom azt mondani, hogy ez meglep. Inkább az lepett meg, hogy egyáltalán indítottak magyar szervert ilyen körülmények között és nem csak közölték, hogy ez van, aki még szeretne játszani, az regisztráljon más szerveren. Viszont ha már megadták a lehetőséget, hogy felépítsük újra a fiókjaink, nem hiszem, hogy ezt hagynák elveszni. Ahogyan írták már előttem is, valószínű lesz lehetőség áttenni a fiókokat mindennel együtt egy másik szerverre, amerikaira gondolom. Az angollal nincs bajom különben, őszintén jobban tetszik a játék ezen a nyelven, mert annyira elszoktam a tiszta magyar használatától, hogy gyakran furcsának tűnik. Amiért mégis mindig magyarul játszottam, az fórum közösség.. és ez az, amit sajnálni fogok, ha nem marad meg az oldal, még ha CsJ-n aktívabb is vagyok. Remélem sikerül olyan megoldást találni, ami a játékosoknak is kedvez - mint a finnek esetén egy finn rész nyitása az amerikai fórumon - még ha nem is lesz az igazi.

Utolsó módosítás: Angel (2021. 05. 08. - 11h16)

Kijelentkezve

#91 2021. 05. 08. - 11h41

Obsidian gárda
Hirannis
Just Arrived
Hirannis
...
Üzenetek: 1

Tudom, ez egy nagyon nehéz helyzet, és köszönjük is legalább azt amit visszakaptunk, de mégis nincs erre valamiféle megoldás?
Teljesen egyértelmű, ha nem lesznek lefordítva az epizódok és az események, nem fog annyi új játékost vonzani és még abból a visszaregisztrált embermennyiségből is veszíteni fognak. Szerintem már említették előttem, de vannak végigjátszásos videók, a teljes magyar szöveget tartalmazzák, miért nem lehet azokat segítségnek használni?
A munka fele rendeződne legalább velük.
Lehetne egy egész vészhelyzeti fordító csapatot ráállítani a projektre, olyan magyar játékosokból akik hajlandóak segíteni, akár ingyen is. Én fordítottam applikációt, teljesen otthonról, és semmi juttatást nem kaptam érte, csak a tapasztalatot és az élményt, de nekem megérte.
Egyszerűen összezavar, hogy más cégeknél, miért opció a távmunkából fordítás, és itt miért nem?

Tudom ezek így költői kérdések csak, mivel ez nem juthat el a vezetőséghez, de ki kell adnom magamból valahol na./static/img/forum/smilies/lol.png
Sajnos azt érzem, hogy ez megoldható lenne, de mégsem szándéka a Beemovnak a szerverünk megtartása, attól félek ennyi az egész.

Kijelentkezve

#92 2021. 05. 08. - 13h26

Absynthe gárda
Camilla
Just Arrived
Camilla
...
Üzenetek: 8

Szavak sincsenek már rá mennyire tele van a hócipőm az egész céggel és ezzel nyilván nem vagyok egyedül.. Mondom oké történt ami történt, kár lenne már ezen mérgelődni és társai. Viszont azt én sem értem miért kellett újraindítani akkor a szervert? Ha ezen gondolkodnak akkor addig ne is indult volna újra.. Azt még le is nyelném, hogy origins nem lesz tovább fordítva, sem előről, de a New era? Nem rég indult, nehogy már akkor 4 epizód kifogjon a fordítón.. Tisztában vagyok vele mennyi munka ez és idő, de akkor miért fizetik?.. Ráadásul bőven lenne pénz szerintem fölvenni még pár forditassal foglalkozó embert. Pláne mostanság nem lenne nehéz találni, mikor a vírus miatt rengetegen vesztették el korábbi munkahelyuket és biztos akad olyan is aki azóta sem igen talált.. Szomorú, hogy ennyire semmibe vannak már nézve régóta a játékosok... Nyilván nem az ott dolgozókat szidom, rájuk vagyok mérges, hiszen nekik csak kovetniuk kell az utasitasokat.. A beemoov pedig hivatalosan is elmehet a fenébe.. Azontúl voltam olyan h*lye, hogy megvettem a famit valós pénzből.. Azért nekem az a majdnem 800 Ft sem kis pénz, telórol költve.. -. - " kérem vissza akkor az árát.. SMS-es bizonylat természetesen megvan róla.. -.-"  Remélem tényleg hamarosan becsődöl már az egész cég, mert semmi szépet, jót nem érdemelnek már, ezekutan meg főleg nem...

Bejelentkezve

#93 2021. 05. 08. - 15h07

Obsidian gárda
Cheryl
Just Arrived
Cheryl
...
Üzenetek: 6

Szerintem végtelenül ciki, hogy nincs módukban fordítani a játékot, mert biztosra veszem, hogy még önkéntes fordítók is jelentkeznének. Most az összes olyan játékos, aki nem érti az idegen nyelvet nagy eséllyel itt hagyja a játékot...

Amúgy lenne kérdésem, hogy az antik pénz 10.-től el fog tűnni, vagy az megmarad és csak a bolt tűnik el?

Kijelentkezve

#94 2021. 05. 08. - 16h27

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 319

Cheryl írta:



Amúgy lenne kérdésem, hogy az antik pénz 10.-től el fog tűnni, vagy az megmarad és csak a bolt tűnik el?


Meghosszabbították a butikot, hónap végéig marad (sokaknak kell még válaszoljanak a mailekre PP fizetések kapcsán is), de utána is megmarad az antik pénz, az origins részeket lehet belőle kivinni.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Bejelentkezve

#95 2021. 05. 08. - 16h30

Obsidian gárda
Spartacus
Just Arrived
Spartacus
...
Üzenetek: 8

Cheryl írta:


Amúgy lenne kérdésem, hogy az antik pénz 10.-től el fog tűnni, vagy az megmarad és csak a bolt tűnik el?

"Annak érdekében, hogy a régi vásárlások visszaszerzése után megszerezhető tárgyakról senki ne maradjon le, az antik butik nyitva tartását május 31-ig meghosszabbítjuk." - Ezt az Eldarya Magyarország facebook oldalról másoltam ki.
És ha jól tudom, a coinok a butik eltűnése után is megmaradnak, és csak a butikot fogják kivenni.


https://i.imgur.com/hh6GhFq.jpg

Kijelentkezve

#96 2021. 05. 08. - 16h31

Obsidian gárda
Cheryl
Just Arrived
Cheryl
...
Üzenetek: 6

LilyanaRed írta:

Cheryl írta:



Amúgy lenne kérdésem, hogy az antik pénz 10.-től el fog tűnni, vagy az megmarad és csak a bolt tűnik el?


Meghosszabbították a butikot, hónap végéig marad (sokaknak kell még válaszoljanak a mailekre PP fizetések kapcsán is), de utána is megmarad az antik pénz, az origins részeket lehet belőle kivinni.


Ohh, nem tudtam. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Köszi <3 Még az originssel foglalkozok egyelőre, de itt az érettségi is, és időhiánnyal küzdöttem, de így megnyugodtam.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#97 2021. 05. 08. - 16h32

Obsidian gárda
HvíttHjarta
Just Arrived
HvíttHjarta
...
Üzenetek: 2

Kedves Mindenki!

Mivel a legnagyobb problémát a fordítás jelenti most, úgy gondolom, hogy ez a kulcsa az egésznek. Sokan azért is nem jöttek vissza, mert úgysem értenék az epizódokat. Ha ez megoldódna, akkor valószínűleg visszajönnének a többiek is, vagy jönnének még újak helyettük ... akkor nem kellene megszűnni, és elfeledni a létezésünket is.
Én személy szerint még arra is vállalkoznék, hogy a nyár folyamán lefordítsam a teljes epizódlistát abszolút ingyen.
De ha esetleg többen is kedvet kapnának, indíthatunk fordító kampányt /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Szerintem ebben állna a megoldás.

Ha egyetértetek, keressetek bátran!  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#98 2021. 05. 08. - 17h25

Absynthe gárda
Janelyne
Young Recrute
Janelyne
...
Üzenetek: 23

Lehet hogy rosszul gondolkodok de mi van a segítő oldalak anyagával. A különböző szituk/párbeszédek, famik leírása van akinek megvan magyarul. Nem lehetne lebeszélni velük hogy segítsenek? A fen maradó részekhez pedig keresni valakit, akár a játékosok közül. Az így összejött anyagot pedig továbbítani Beemovnak.

Kijelentkezve

#99 2021. 05. 08. - 17h35

Shadow gárda
Polluxia
Young Recrute
Polluxia
...
Üzenetek: 12

https://i.imgur.com/blVcJP0.png

Elég sokszor látom, hogy más platformokon és itt is egyre több játékos vállalkozna a fordításra ingyen, és bérmentve. Ez mind szép és jó egyébként, és emelem kalapom azok előtt, akik ezt valóban megtennék a játékért, de sajnos még mindig nem ennyire egyszerű a képlet. Nincs olyan opció, hogy néhány jószívű játékos majd felcsap fordítónak, és minden mehet tovább hiba nélkül.
A fordítónak/fordítóknak nem csak az a dolguk, hogy fordítsanak. Ha jól tudom, a feladatukba a fordításokat érintő programozás is beletartozik, ami azért lássuk be, már megnehezíti a dolgot. Ezek mellett kötelező franciáról fordítani. Illetve, ha mindez nem lenne elég, kint is kell élni Franciao.-ban. Na már most, ha engem kérdeztek, csak a magyar szerver miatt nem fognak olyan mértékű módosítást bevezetni, ami lehetővé tenné, hogy mi játékosok megoldjuk. Ha lenne rá mód, én is örömmel jelentkeznék, de sajnos nincs, legalábbis én úgy tudom, hogy ez ilyen formában teljesen veszett ügy, mert semmilyen formában sem felel meg. Még ha meg is szereznénk az összes anyagot, ami a fordításhoz szükséges, azt akkor is meg kellene még csinálnia valakinek odakint, és ezért a munkáért nem hiszem, hogy bárkinek is fizetnének.

Ha szervert akarjuk megmenteni, akkor inkább arra kellene gondolni, hogy hogyan tudnánk meggyőzni Őket arról, hogy itt vagyunk, és hogy megelégszünk az angollal is. Oké, tudom, hogy sokan nem elégszenek meg. Itt is rengetegen írtátok, hogy ha nincs magyar epizód, akkor búcsúztok a játéktól, és én ezt meg is értem, de még így is véleményem szerint többen lennénk, akik azt mondják, hogy oké, jöjjenek angolul a dolgok, csak maradjon meg a szerverünk.
Jó lenne tudni, hogy magyar fordító nélkül mennyire lenne "veszteséges" nekik üzemben hagyni az oldalt a kedvünkért.. jó lenne tudni, hogy veszteséges lenne-e egyáltalán. Hiszen én is úgy gondolom, hogy vannak fizető játékosok még itt (akiknek nyilván könnyebb a dolguk ezen a szerveren, mint mondjuk amerikain vagy francián vásárolni), és idővel a létszám is jobban gyarapodna, függetlenül az angol epizódoktól.


https://i.imgur.com/zXTbRHp.png


https://i.imgur.com/8ioZrQa.jpg

Kijelentkezve

#100 2021. 05. 08. - 17h58

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Ahogy előttem többen is írták, én is szívesen vállalnék fordítást, de ahogy azt Polluxia is írta, az mindennek csak egy igen csekély része.

Itt igazából az lenne nagy segítség, ha például reklámoznák a játékot, ahogy annó tették, mivel akkor csak-csak lesznek akik rákattintanak és regisztrálnak. Mivel így, nulla reklámmal, ne is csodálkozzanak, ha nincsenek újak, csak a régi játékosok tértek vissza, de mi is csak nagyrészt. Ennek az okát persze megértem, és bár jó az angolom, de én is azok oldalán állok, akik azért vannak itt, hogy magyarul játszanak.

A másik nagy gond itt még az, hogy gyakorlatilag elvárják, hogy alig egy hónap alatt legyünk megint annyian, mint ahányan 4-5 év alatt jöttünk össze, és nem is foglalkoznak azzal, hogy az iskolásoknak itt az év végi hajrá (akár online, akár nem), az érettségi és a vizsga időszak. Teljesen egyértelmű, hogy ezek mindenkinél előrébb vannak a játéknál, ezért lehet, hgy sokaknak még ideje sem volt regisztrálni, vagy érdemben foglalkozni a karakterével. Ezért én úgy látnám reálisnak, ha legalább szeptemberig várnának és megnéznék, hogy nyáron, amikor több szabadideje van a játékosoknak, akkor hogy teljesítünk és mennyit gyarapodunk, mert, mint ahogy sokan írták, egy hónap alatt nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. És, ha már egyszer megnyitották, akkor legalább egy esélyt adjanak nekünk és ne hamarkodjanak el semmit.

Lily ez a peticíó vagy üzenet írás egy kifejezetten jó hír, és remélem, hogy valóban figyelembe fogják venni a véleményünk, mert sajnos a magyar nyelvokatás nem a legjobb és sajnos így nem igazán érné meg sokaknak még a karakter átköltöztetés sem.

Utolsó módosítás: Đoloria (2021. 05. 08. - 18h03)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 5 6 ... 9