Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 7 8 9

#201 2021. 05. 22. - 14h17

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Még nem tudni semmit, addig szerintem bízzunk a legjobbakban. Amúgy hallottam olyan információkat, hogy valamelyik szervernél volt lehetőség másikra költözni, de nem emlékszem, ott mi volt az ok.

Utolsó módosítás: Szorina (2021. 05. 22. - 14h17)


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#202 2021. 05. 22. - 14h23

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Szorina írta:

Még nem tudni semmit, addig szerintem bízzunk a legjobbakban. Amúgy hallottam olyan információkat, hogy valamelyik szervernél volt lehetőség másikra költözni, de nem emlékszem, ott mi volt az ok.


Az, hogy megszűnt. A finn szerver volt az a másik szerver, aminek a megszűnésénél lehetőséget kínáltak arra, hogy a játékosok fiókjait átültessék egy másik szerverre.
Simán "minden ok nélkül" nem költöztetik a fiókokat, mert irdatlan macerával jár. A szervermegszűnésen kívül nem nagyon tudok olyan indokot mondani, ami azzal járna, hogy a cég vállalja, hogy átpakolássza a játékosok fiókjait.

Rosco a kérdésedre a válasz: ilyen szerverbezárós esetben volt az, hogy költöztették a finnek fiókjait. (A többi kérdésedre azon az oldalon találsz választ, amelyikre írtál. Fordítások működése stb).


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#203 2021. 05. 23. - 20h04

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

Kedves játékosok!

Kérünk benneteket, a játékkal vagy epizódokkal, álatlában az oldallal kapcsolatos problémákat mostantól ebben a topikban jelezzétek az ott leírtak betartásával!
Szeretnénk ezzel is átláthatóbbá tenni a rendelkezésre álló fórumfelületet, és számotokra is elérhetőbbé tenni a válaszokat!

Köszönjük!


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#204 2021. 05. 26. - 21h22

Absynthe gárda
Dracenia
Just Arrived
M4y
...
Üzenetek: 6

Sziasztok!

Örülök igazából annak hogy eldarya visszatért mert hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt a kikapcsolódásom szerves része. Viszont ez a visszatérés elég keserű édes, ugyanis az hogy magyar fordítás nem nagyon várható jelen állapotban eléggé elszomorító. Az meg hogy lehet bezárják a szervert, annyit mondanék hogy elhiszem ha látom. Ezt is hallani és azt is. Emlékszem hogy ez már volt egyszer régebben meglengetve, mert kevesen vagyunk és nem termelünk annyit. Ilyen szempontból érthető, viszont szerintem itt inkább energia átirányításról is lehet szó a hírek fényében.
Az hogy nem vagyunk annyian teljesen érthető. Sokan nem akarnak 0ról indulni, nincs fórum (ami az egyik nagy húzóereje volt a szervernek), magyar fordítás és kb. semmi. Akkor mire fel jöjjenek játékosok vissza? Az angol nyelvű eventekért,epizódokért és a nem létező fórumra? Hát igazából ha nem ígérgették volna a magyar fordítást a NE részekre és a 70%(originssel megbarátkoztam) fórummal együtt újra kezdést lehet én sem térek vissza, pénzt nem hiszem hogy lapátolok a francia cég számlájára van más játék.

De ne csak lehúzás legyen. A kompenzáció módja tetszik, hogy igazából mindent beszerezhetek abba a színben amiben szerettem volna. Nekem is volt fennakadásom a visszatérítéssel kb. 3-4 levelet írtam mire megkaptam. Viszont az után már minden sínen volt. Külön örülök, hogy olyan tárgyak,tojások,ruhák is elérhetőek amik nálunk nem voltak.

Igazából teljes lenne az öröm óda ha nem lenne ez a csúnya hangjegy szerű fekete felhőcske a szerver felett. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#205 2021. 05. 28. - 01h30

Shadow gárda
Fensygencess
Young Recrute
WillowJessie
...
Üzenetek: 16


https://i.ibb.co/vBD9YTv/Willow-Jessie2.png

Sziasztok!

Többekkel egyet értve, én is logikátlannak ítélném, ha már addig fáradoztak, hogy visszaállítsák a magyar szervert, utána mégis úgy döntsenek, hogy törlik. Ezért remélem, nem is fogják megtenni ezt a lépést...
Sokminden fűz engem is ehhez a játékhoz, pontosabban, a magyar szerverhez, s abban is igazat kell adjak, én is nagyon szerettem a fórumon részt venni. Sok értelmes és kedves játékost ismertem így meg, és kikapcsolódás gyanánt is jó élmény volt. Bevallani, ezek után jó volt felismerni egy-két itteni játékost az amerikai szerveren. ^^
Az lenne a legsajnálatosabb, ha ez a szerver teljesen megszűnne, így egyetlen választással az amcsi szerveren lennék tovább, amit nem is szuperáltatok olyan régen. Szerettem az itteni topikokat, mert voltak benne tényleg nagy érdekességek és vélemények is egy-egy témát illetően. Így jött meg a kedvem jobban részt venni magában a játékban is.
Ez a kétnyelvűség nagyon borzalmas. Legalább, ha az epizódok nem is kerülnek végül magyarosításra, legalább a szerver általánosabb részeinél, máshol lehetne... Ez így nagyon zavaró, kis híján olyan, mintha mindig az amerikai szerveren lennék fent. Emellett tudatosan is nehéz eltekinteni jelenleg. Kegyetlen, hogy ennyi hónap telt el s még mindig ilyen nehéz ekkora csapást feldolgozni... és még most is gyerekfejjel állok hozzá, hátha mégis kisebb csoda követi ezt a felfordulást (merthogy a modern technika stb). Szeretnék valahogy bízni a Beemoov döntésében, de valahogy nehezemre esik ilyen állásponttal, amit közöltek...
Noha a tűzeset után az amerikai szerveren, illetve Facebookon követtem a fejleményeket, mégis lecsúsztam szerencsétlenségemre a magyar szerveres Antik butik árusításról. Ezt sajnálom most még itt a legjobban, amiért nem volt alkalmam itt újraépíteni a karakterem, ezért olyan szinten, ahogyan valaha elgondoltam a karakteremet, csak ott tudtam megvalósítani. >< Ezért gondoltam, ha már úgy is adatik egy regényemben olyan karakter, akit lepusztított már a sors és állandóan szerencsétlenség éri, így megváltoztattam az itteni karakteremet azzá a személlyé, hogy azonosuljak is.
De valamit valamiért. Remélem, hogy ezek után nem fog minket újabb csapás súlytani, avagy az EU-s szervereket.

https://i.ibb.co/QFy0kPS/L-bl-c1.png

Utolsó módosítás: WillowJessie (2021. 05. 28. - 01h31)


https://i.ibb.co/BzM8Wrs/WJ-Banner6.gif

Kijelentkezve

#206 2021. 05. 31. - 16h35

Obsidian gárda
Amælia
The Answer to Everything
Amælia
...
Üzenetek: 42

https://i.imgur.com/uBluCTH.png?1

https://i.imgur.com/KXDtvm5.png?2

https://i.imgur.com/Ja6zYD6.pngEz nem biztos, hogy ide tartozik, viszont nem tudom, hogy hová írhatnám, mivel ez nem egy az oldallal kapcsolatos probléma, inkább csak egy vélemény/kérdés.https://i.imgur.com/miHqgNQ.png

Mint már tudjuk, meghatározatlan időre még nyitva marad az antik butik, hogy azok a játékosok, akik még nem kapták meg a visszatérítést, majd tudjanak még vásárolni, amikor megkapják. Ez így teljesen rendben is van, és egyetértek vele. Ami viszont egy kicsit zavar, hogy már május 9-e óta nem lehet érméket szerezni másoknak, és csak azt lehet felhasználni, ami maradt (ha egyáltalán maradt), és ezt meghatározatlan ideig. Sok játékos (beleértve engem is) még május 9-e előtt elköltötte az érmék nagy részét, mert akkor még úgy volt, hogy utána bezár a bazár. De ez ugye nem így lett, és idő közben kitalálták, hogy az eventes cuccok még elérhetőek lesznek az év folyamán a közelgő eseményekkor. Ezt sem tudtuk még az elején, és nem úgy vásároltunk, hogy erre figyeljünk. Később már próbáltam olyan cuccokat szerezni, amiket máskor már nem fogok tudni megszerezni, de már nem volt elég érmém mindenre, amit még szerettem volna megszvennii, és én már megkaptam a visszatérítést, szóval már nem is lesz lehetőségem megszerezni azokat a cuccokat. És szerintem nem csak én vagyok ilyen helyzetben.

És ugyanez a van az US és a brazil szervereken is. Sokan még szívesen vettek volna cuccokat, amiket már nem tudnak megszerezni, mert elfogyott az érméjük, és nem tudank újakat szerezni, és ők nem is fognak visszatérítést kapni.

Értem, hogy az antik butik elsősorban az EU szerverek miatt lett kitalálva, de itt is vannak már játékosok, akik még szeretnének vásárolni, de már nem tudnak, mert elfogyott az összes érméjük és vagy megkapták a visstérítést, vagy nem jár nekik. Azt pedig nem láthattuk előre, hogy mennyi ideig lesz nyitva a butik, hogy osszuk be, amink van, mert kis darabkákban kaptunk újabb és újabb információkat, és nem tudtuk biztosra, hogy kifutunk-e az időből, ha várunk még egy kicsit.

A kérdésem az, hogy mivel a butik meghatározatlan ideig lesz nyitva, miért nem hozzák vissza a feltöltéssel járó antik érméket akár csak egy-két hétre? Szerintem megérné a cégnek (főleg az US és a brazil szerverek miatt, ahol eleve kevesebb érmét kaptak, és többet kellett feltölteni, ha akartak még), mert vannak játékosok, akik még szeretnének vásárolni a butikból és fizetnének a feltöltésért.

https://i.imgur.com/nDSNphQ.png

Utolsó módosítás: Amælia (2021. 05. 31. - 17h16)


https://i.imgur.com/CdxY2KM.gif

Kijelentkezve

#207 2021. 05. 31. - 17h05

Shadow gárda
Nightwing
Recrute
Nightwing
...
Üzenetek: 36

Ugyan valójában már jó előre szóltak arról, hogy eseményeken is szerezhetőek lesznek az eventes cuccok butikból és felfedezőutakról, de én is szívesen vennék még érmét, mert túl sok idő lenne várni pl Halloweenre azok miatt, amiket még beszereznék /static/img/forum/smilies/big_smile.png Szóval remélem, lesz még lehetőség érméket szerezni ^^

Kijelentkezve

#208 2021. 06. 05. - 21h17

Shadow gárda
Lonar
Just Arrived
Lonar
...
Üzenetek: 3

Sziasztok!

Antik érméket én is szívesen vennék még, mert a kedvenc szettem a 2021. Valentin napi eventben volt, a Missing Piece, de az nálam most nem volt sajnos elérhető a butikban. A másik szettet szerencsére sikerült újra beszereznem, a The Matchmaker-t. Érdeklődnék, hogy csak nálam nem jött fel, vagy a többieknél sem ez az outfit? Kb. 1 hónapig minden nap felléptem hátha elérhető lesz, mikor frissítés volt, annyira örültem, hátha megtalálom, de nem lett meg. Ugye ha nem is lesz újra vehető érme, azért későbbi event során meg tudjuk szerezni a ruhákat? Remélem igen, mert most nagyon hiányérzetem van, pedig elég sok szettet sikerült megszereznem.
Köszönöm, hogy elérhetővé tettétek az előző eventek szettjeit azok számára is, akik később csatlakoztak (mint én), így sok szép dologgal tudtam bővíteni a ruhatáram.
Eddig nem játszottam sose szerepjátékokkal, de ebben nagyon tetszett, hogy nagyon szép a grafika és értem is, hogy miről szól. Most a jelenlegi angol tudásommal csak kb.értem, de örülök, hogy sok a párbeszéd, így össze tudom rakni az epizód történetét. Egyre többet olvasgatom a fórumot is, örülnék ha sikerülne fenntartani a magyar szervert. Szerintem lesznek újonnan csatlakozók is, akik pótolják a játékosokat, akik már nem folytatták a történetet.
Remélem sikerülni fog a jövőt illetően a magyar szerveren való maradás, meg ha másnál is vannak hiányzó darabok, megszereznünk.

Szép estét nektek!
Lonar

Kijelentkezve

#209 2021. 06. 06. - 07h48

Absynthe gárda
Loki_Laufeyson
Just Arrived
Loki_Laufeyson
...
Üzenetek: 7

Lonar írta:

Sziasztok!

Antik érméket én is szívesen vennék még, mert a kedvenc szettem a 2021. Valentin napi eventben volt, a Missing Piece, de az nálam most nem volt sajnos elérhető a butikban. A másik szettet szerencsére sikerült újra beszereznem, a The Matchmaker-t. Érdeklődnék, hogy csak nálam nem jött fel, vagy a többieknél sem ez az outfit?


Szia!

A hiányzó darab csak azok számára volt elérhető, akik még tűzeset előtt megvásárolták és visszaigényelték a beemoov-tól a régebbi tranzakciókat, illetve akik Május 31.-e előtt vásároltak a maana-t/aranyrögöt, ők kaptak antik érmét és számukra is elérhetővé vált a régebbi bankos szettek köztük a hiányzó darab is.

Sajnos a kezdeti bug esetében(az első- két nap talán), amikor mindenki számára elérhetővé vált pár régi bankos öltözet, köztük a hiányzó darab szett nem volt elérhető, de javítás után már a többi sem elérhető, egyedül talán 1 húsvéti szett az ami régebben bankos volt és jelenleg is elérhető mindenki számára.

Kijelentkezve

#210 2021. 06. 06. - 09h27

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Loki_Laufeyson írta:


egyedül talán 1 húsvéti szett az ami régebben bankos volt és jelenleg is elérhető mindenki számára.


Gondolom a Spring Bohemianra gondolsz - az nem volt bankos szett soha /static/img/forum/smilies/smile.png
(nálunk csak rögért lehetett venni, mert abban az évben, mikor a Csokinyuszi szettel együtt voltak a húsvét sztárjai még nem volt magyar szerver)

A többi kb helytálló /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ha a fenti hozzászóló korábban vett bankos szetteket, akkor a feltöltéseit érdemes helyreállítani!


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#211 2021. 06. 06. - 09h45

Shadow gárda
Lonar
Just Arrived
Lonar
...
Üzenetek: 3

Loki_Laufeyson írta:

Lonar írta:

Sziasztok!

Antik érméket én is szívesen vennék még, mert a kedvenc szettem a 2021. Valentin napi eventben volt, a Missing Piece, de az nálam most nem volt sajnos elérhető a butikban. A másik szettet szerencsére sikerült újra beszereznem, a The Matchmaker-t. Érdeklődnék, hogy csak nálam nem jött fel, vagy a többieknél sem ez az outfit?


Szia!

A hiányzó darab csak azok számára volt elérhető, akik még tűzeset előtt megvásárolták és visszaigényelték a beemoov-tól a régebbi tranzakciókat, illetve akik Május 31.-e előtt vásároltak a maana-t/aranyrögöt, ők kaptak antik érmét és számukra is elérhetővé vált a régebbi bankos szettek köztük a hiányzó darab is.

Sajnos a kezdeti bug esetében(az első- két nap talán), amikor mindenki számára elérhetővé vált pár régi bankos öltözet, köztük a hiányzó darab szett nem volt elérhető, de javítás után már a többi sem elérhető, egyedül talán 1 húsvéti szett az ami régebben bankos volt és jelenleg is elérhető mindenki számára.


Szia!
A támogatás csoportba nem mertem írni, azt hittem ez hülye kérdés, meg nem is szívesen terheltem volna őket ezzel, hiszen már több, mint eleget kaptam vissza a szettek meg képek közül is.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, eddig nem mertem használni a feltöltés visszaállítást, mert azt hittem, hogy a tűzesettől korábbi feltöltések nem számítanak bele, de most újra elolvastam az újrainduláskor kapott üzit ( olyan jó, hogy nem töröltem ki), a visszaállításra mentem, és már meg tudom majd venni a hiányzó darab outfitet. Annyira örülök! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Mégegyszer köszi, megyek is és szórom a pénzt! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Szép napot!
Lonar

Kijelentkezve

#212 2021. 06. 06. - 15h01

Shadow gárda
Hirig
Recrute
Hirig
...
Üzenetek: 35

https://i.imgur.com/Sqk31S2.png

https://i.imgur.com/JDgqtpY.png

Üdv!

Van rá bármi remény, hogy az Antik Butikhoz lehessen még venni AC-t? Vagy ezt a lehetőséget teljesen elzárták a méhek?
Tudom, hogy meddig volt elérhető, hogy ha veszek/feltöltöm a maanám/rögöm, akkor kaptam.
De még annyi mindent vennék és abból a 3AC-ból már semmit sem tudok.
Míg nem kapja vissza mindenki a feltöltéseit, nem lehetne ezt is meghosszabbítani?

https://i.imgur.com/C7IQrk0.png

https://i.imgur.com/k1RESd7.png


https://i.imgur.com/nc9DQ9t.png

Kijelentkezve

#213 2021. 06. 06. - 15h38

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Hirig írta:

https://i.imgur.com/Sqk31S2.png

https://i.imgur.com/JDgqtpY.png

Üdv!

Van rá bármi remény, hogy az Antik Butikhoz lehessen még venni AC-t? Vagy ezt a lehetőséget teljesen elzárták a méhek?
Tudom, hogy meddig volt elérhető, hogy ha veszek/feltöltöm a maanám/rögöm, akkor kaptam.
De még annyi mindent vennék és abból a 3AC-ból már semmit sem tudok.
Míg nem kapja vissza mindenki a feltöltéseit, nem lehetne ezt is meghosszabbítani?

https://i.imgur.com/C7IQrk0.png

https://i.imgur.com/k1RESd7.png


Szia!
Mi is utána kérdeztünk múltkor, azt a választ kaptunk, hogy nem tervezik újra behozni a coinokat.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#214 2021. 06. 06. - 15h54

Shadow gárda
Hirig
Recrute
Hirig
...
Üzenetek: 35

LilyanaRed írta:

Hirig írta:

https://i.imgur.com/Sqk31S2.png

https://i.imgur.com/JDgqtpY.png

Üdv!

Van rá bármi remény, hogy az Antik Butikhoz lehessen még venni AC-t? Vagy ezt a lehetőséget teljesen elzárták a méhek?
Tudom, hogy meddig volt elérhető, hogy ha veszek/feltöltöm a maanám/rögöm, akkor kaptam.
De még annyi mindent vennék és abból a 3AC-ból már semmit sem tudok.
Míg nem kapja vissza mindenki a feltöltéseit, nem lehetne ezt is meghosszabbítani?

https://i.imgur.com/C7IQrk0.png

https://i.imgur.com/k1RESd7.png


Szia!
Mi is utána kérdeztünk múltkor, azt a választ kaptunk, hogy nem tervezik újra behozni a coinokat.


Kár /static/img/forum/smilies/sad.png


https://i.imgur.com/nc9DQ9t.png

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 7 8 9