Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 ... 9

#26 2021. 05. 07. - 18h52

Absynthe gárda
Loki_Laufeyson
Just Arrived
Loki_Laufeyson
...
Üzenetek: 7

Köszönjük szépen az információt!

Számomra sem zavaró az angol nyelv, legalább nem fog porosodni a tudásom és tudom még valahol használni sorozatokon kívül. Akik pedig tanulják esetleg tanulni szeretnék azok számára remek gyakorlási felület.

Utolsó módosítás: Loki_Laufeyson (2021. 05. 07. - 18h55)

Kijelentkezve

#27 2021. 05. 07. - 18h54

Absynthe gárda
Tilodessa
Just Arrived
Tilodessa
...
Üzenetek: 6

Amikor megláttam, hogy jelzett a fórum, nagyon megörültem, viszont, hogy őszinte legyek... ezekért az információkért nem szeretnék köszönetet mondani. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Lehet, hogy ez bunkók hangzott, viszont amiket leírtak annak a nagyrészét úgyis nagyon sokan tudták, ami pedig a NE-t és az eventeket illeti... azokért meg nem fogok köszönetet mondani. Az, hogy magyar nyelven már nem lesz elérhető igazából semmi csak a menü, az majdnem olyan, mintha a magyar szerver megszűnne.
Amikor elkezdtem vele játszani, az egyik fő ok az volt, hogy magyarra is le volt fordítva. Voltak olyan dolgok, amik magyarul kifejezetten jobbak voltak, mint angolul, pl. Eza beszólásai. De így... meg is értem, hogy sokan nem jöttek vissza. Így is jó "eredmény" az, hogy az aktív játékosok itt vannak. Arról pedig nem is akarok beszélni, hogy mivan, ha a magyar szervert leállítják. Nagyon sokan nagyon sok pénzt és időt öltek a játékba.
Ha újra lefordítanák az epizódokat és úgy amúgy az egész magyar szervert, nagyon valószínűnek tartanám, hogy sokan visszajönnének.
Most nem kicsit vagyok csalódott és dühös, mivel ez így tényleg olyan, mintha a magyar szerver semmibe lenne véve a játékosokkal egyetemben /static/img/forum/smilies/sad.png
Végigolvastam minden üzenetet, és mielőtt még bárki félreértené: nincs semmi bajom az angollal, elég jól beszélem, de föntebb már írtam mik a problémáim ezzel.
Ami pedig a fórumot illeti, az tényleg nagy húzóerő volt a játékosok között. A kisebb-nagyobb közösségekbe szinte mindenki be tudott illeszkedni, és biztos vagyok benne, hogy minimum egy emberrel pm-ben is mindenki beszélgetett. Viszont ha költözni kéne egyik szerverről a másikra... a közösségek elvesznének. Személy szerint amikor az angol szerver fórumán nézelődtem, úgy éreztem, mintha teljesen idegen lenne, a  megszokott karakterek és nevek nélkül. Ha csak ezen múlik, maradjon inkább angol a nyelv, mintsem, hogy leállítsák a szervert.
Csak hogy egy kis pozitívumot is írjak (mivel az is van) : az antik butiknak viszont nagyon örülök, mert így egy csomó olyan ruhadarabot és familiárist tudtam megszerezni, amikre már régóta fájt a fogam, és így már teljesen meg tudtam formázni a karakteremet ^^

Utolsó módosítás: Tilodessa (2021. 05. 08. - 21h04)


Tilrassa
https://i.imgur.com/8u5LdyM.png

Kijelentkezve

#28 2021. 05. 07. - 18h54

Obsidian gárda
Manon
Young Recrute
Manon
...
Üzenetek: 18

Sajnálom, hogy a mi szerverünk ennyire háttérbe szorult.
Több kisebb nagyobb közösség kialakult a szerveren fórum vagy akár csak a kereskedelem által amiket már a baleset is meggyengített a szerver megszüntetéséről nem is beszélve (ha bekövetkezik). Nem látok sok reményt, hogy marad a magyar szerver mivel minket elég sokszor háttérbe szorítottak, igaz hogy nagyon kevés játékos van és engem személy szerint az angol nyelv nem zavar és itt csatlakoznék az előttem szólókhoz miért most kellett erről tudomást szereznünk (igaz aki benne van különböző csoportokban tudhat róla hogy emiatt petíciót is indítottak, persze annak is mi lett a vége az illető aki kiírta hazugnak lett elkönyvelve  /static/img/forum/smilies/roll.png ) plusz akkor mi értelme volt az újra nyitásnak? Mert a lehúzáson kívül nem látok benne mást, gondolom volt olyan játékos (nem is egy) aki az újranyitáskor is költött a játékra és lehet nem keveset már most erre majd egy hónap után közlik a játékosokkal, hogy lehet elköszönhetünk a játéktól úgy hogy viszonylag kezdet helyre állni? (Azt már csak mellékesen hogy nem is mindenki kapta meg a kártérítését)
Fórumon aktívak egy része akiket ismerek alig várták, hogy újra felrázhassák a közösséget ahogy elérhetőek lesznek a topicok.

Utolsó módosítás: Manon (2021. 05. 07. - 19h42)

Kijelentkezve

#29 2021. 05. 07. - 19h02

Absynthe gárda
Bolendi
Young Recrute
Bolendi
...
Üzenetek: 24

Köszönjük a tájékoztatást!

Remélem nem kerül majd sor a szerver bezárására csak amiatt, hogy angol nyelvű lesz a játék. Engem sem zavar, hogy az, úgy gondolom, hogy jó gyakorlási lehetőség is lehet.
Őszintén szólva én javarészt a fórum miatt játszottam, és nagyon hiányozna - meg hiányzott is az elmúlt időben - a magyar játékközösség.

Kijelentkezve

#30 2021. 05. 07. - 19h03

Obsidian gárda
Lingxi
Young Recrute
Lingxi
...
Üzenetek: 14

Köszönjük az információt!
Engem sem különösebben zavar, hogy ezek után csak angolul lesznek az epizódok,különkiadások, események. Nekem sem tökéletes az angolom, ha valamit nem értek ott a fordító segítségnek. Mindent meglehet oldani. Nagyon remélem, hogy megmarad a magyar szerver és a fórum is. Sajnálnám ha a közösség, ami az évek alatt kialakult elveszne /static/img/forum/smilies/sad.png 

Kijelentkezve

#31 2021. 05. 07. - 19h04

Shadow gárda
VIKTORIA
Just Arrived
VIKTORIA
...
Üzenetek: 1

Szomorú hallani, hogy a magyar szervert eltűnés veszélye fenyegeti: /
Remélem, hogy az eldarya.hu online marad, pedig angolul van. Mivel tilos több fiókot használni ugyanazon a szerveren, elismerem, hogy létrehoztam fiókokat a többi szerveren, mert nagyon imádom Eldaryát, és szerettem volna különböző OC-kat szerezni ebben az univerzumban.
Kérem, ne ölje meg a magyar bébiszitteremet. A tűz után nehéz volt a gyász. Örültem, hogy megtaláltam Eldaryát és gyámjaimat világukkal. Kérjük, ne állítsa le ezt a szervert.

=> In English: It's sad to hear that the Hungarian server is in danger of disappearing T_T
I hope eldarya.hu stays online, even though it is in English. As it is forbidden to have several accounts on the same server, I admit having created accounts on the other servers, because I really love Eldarya and I wanted to have different OCs in this universe.
Please don't kill my Hungarian guardian. Mourning was hard after the fire. I was happy to find Eldarya and my guardian with their worlds. Please do not shut down this server.

Utolsó módosítás: VIKTORIA (2021. 05. 07. - 19h07)

Kijelentkezve

#32 2021. 05. 07. - 19h04

Shadow gárda
Lunariia
Just Arrived
Lunariia
...
Üzenetek: 9

Most elég csalódott (és kicsit dühös is) vagyok...Sajnos nincs meg nekem az a "luxus", hogy tudnék angolul (legalábbis annyira hogy a story nagyját megértsem, kb. társalgási szint a max.), szóval ideje valahogyan gyorsan megtanulni.../static/img/forum/smilies/sad.png
Viszont azt én sem értem, akkor miért lett újraindítva a szerver? Meg lehetett volna oldani máshogyan is ennek a közlését...Ráadásul azért nem jött vissza sok játékos, mert nem lesz újra fordítva az Origins. (ezzel most nem célozgatni akarok)

Utolsó módosítás: Lunariia (2021. 05. 07. - 20h05)

Kijelentkezve

#33 2021. 05. 07. - 19h06

Absynthe gárda
Reiira
Recrute
Reiira
...
Üzenetek: 53

https://i.imgur.com/tgYoCb4.png?1

Sziasztok!

Én is csak az előttem lévőket tudnám ismételni: nekem sem jelentenek gondot az angol epizódok, mondjuk én a fordítást sem követelem, mivel maga a sztori réges rég nem érdekelt. Az egyetlen amiért itt voltam az a magyar fórum volt, a kis abszintos közösségünk, valamint a karakterem akit hál’ istennek teljes egészében sikerült visszaépítenem, sőt immáron az OC-mhez is sikerült a ruhadarabokat beszereznem. Nagyon jó lenne, ha az ebbe belefektetett munkám, valamint az eddigi banki vásárlásaim által nyújtott támogatásom nem menne a levesbe... És valóban... egyszerűen döbbenten állok fölötte, hogy képtelenek egy olyan egyszerű összefüggést meglátni, hogyha lefordítanák az epizódokat lehet többen visszajönnének. De eddig se volt itt semmi logikus.

Utolsó módosítás: Reiira (2021. 05. 07. - 19h11)

Kijelentkezve

#34 2021. 05. 07. - 19h07

Obsidian gárda
Säphlyn
Recrute
Säphlyn
...
Üzenetek: 43

https://i.imgur.com/p6sEflw.png

Köszönjük szépen a tájékoztatást!

Bár igaz, hogy a nagyrésze keserű hír számunkra, én azért mégiscsak fontosnak tartom azt, hogy tudjuk, mit is várhatunk a későbbiekben. A magyar szerver bezárása és teljes egészében elvesztése kissé logikátlan lenne a cégtől, mivel ezt akkor a szerverek nyitása előtt átgondolhatták volna jó alaposan. De azért ezt a megoldást is meg lehet érteni, mivel az elmúlt 2 hónapban hatalmas stressz alá kerültek és más dolgok élveztek prioritást.

Ha úgy is alakulna, hogy szerverünk vagy játékosaink át lennének költöztetve egy másik szerverre, én a magyar fórumot borzalmasan hiányolnám, legfőképp a gárda topicokat, nem is beszélve a nem is olyan régi projektről, amin moderátorainkkal és más gárdák tagjaival dolgoztunk. Nyilván erre is lehetne több millió kis megoldást találni, de nem hinném hogy a beemoov ennyire beleásná magát a dologba (legalábbis egyelőre nem).

Az epizódok magyarra fordítása számomra közömbös témának minősül, eddig is elboldogultam az angol nyelvvel és ha továbbiakban is csak angolul lennének elérhetőek, az csak az angol nyelvtudásom javítaná, ami szintén pozitívum. Ennek ellenére az én véleményem sok játékos véleményével ütközik, akik esetleg nem annyira értenek jól angolul, hogy akár csak a cselekményeket is össze tudják rakni és a történetet a sok kirakóssal  megérteni.

https://i.imgur.com/p6sEflw.png


https://i.imgur.com/i8BAdCt.png[/center]

Kijelentkezve

#35 2021. 05. 07. - 19h08

Obsidian gárda
Klementina
Just Arrived
Klementina
...
Üzenetek: 7

Ezen hírek után teljesen úgy érzem, hogy feleslegesen kezdtem újra. Tényleg. Amerikain már megcsináltam a New Erát, őszintén nem látom értelmét, hogy itt is ugyanazt ugyanazon a nyelven csináljam végig, ugyanazzal a személlyel. Hihetetlen csalódott vagyok. Nem fogom törölni magam, de nem hinném, hogy ezek után folytatom a játékot.

Kijelentkezve

#36 2021. 05. 07. - 19h18

Absynthe gárda
Nimphea
Just Arrived
Nimphea
...
Üzenetek: 4

Úgy gondolom, hogy hihetetlenül igazságtalan lenne ha elvennétek tőlünk a magyar szervert. Oké, az Origins nem lesz lefordítva, ezt a békát még lenyeltük, de a New Era fordítását illetően megerősítettétek, hogy várható, és szerintem mi mind nagyon vártuk. Azzal, hogy a szervert újraindítottátok reményt adtatok nekünk, amit most összezúznátok? Nem egy játékos, köztük én magam is, pénzt, és időt nem kímélve szívből játszott ismét, még az angol nyelv ellenére is, ti pedig egyszerűen csak eltörölnétek a közösségünket, semmibe véve a pénzünket, az időnket, és az érzéseinket. Dühös, és rettentően csalódott vagyok.

Utolsó módosítás: Nimphea (2021. 05. 07. - 19h20)

Kijelentkezve

#37 2021. 05. 07. - 19h21

Shadow gárda
Yuuna
Just Arrived
Yuuna
...
Üzenetek: 9

Még mielőtt bármit is hozzáfűznék, köszönjük, hogy elindult a magyar szerver és igyekeztek kárpótolni a játékosokat ilyen-olyan módon.

Azt viszont nem tudom, hogy ezeket a sorokat olvasva sírjak vagy nevessek kínomban. Elkeserítőnek tartom, hogy rengeteg ember újrakezdte a játékot a jó játékélmény reményében, függetlenül attól, hogy már egy ideje tudjuk, az Origins nem lesz újra fordítva. Most megint ott tartunk, hogy sok ember energiát és pénzt áldozott a játékra, a semmiért… Elnézést a kérdésért, de minden más szerver számít, csak a magyar nem? Nem folyik be elég pénz? Tudom, hogy a kérdés tüske, de teljesen jogos. Egyik információ csapja agyon a másikat, és ez roppant bosszantó.

Remélem, a szerver sorsáról nem máshonnan kell megtudni a felhasználóknak (mint általában), hogy milyen döntés születik, hanem időben tájékoztatva leszünk.


https://i.pinimg.com/originals/40/cf/1c/40cf1cbb5077ecab3b861ee44fcec40c.gif

Kijelentkezve

#38 2021. 05. 07. - 19h21

Shadow gárda
Ametiszt
Young Recrute
Ametiszt
...
Üzenetek: 14

Ezt nem hiszem el!!
Eddig megértő voltam az egész csapattal és elfogadtam azt hogy az Origins már nem lesz lefordítva, azt is elfogadnám hogy a következő epizódok a New Era-ban se lesznek lefordítva
De az hogy meg a szervert is leállítják az a legnagyobb igazságtalanság főleg azokkal szemben akik már régóta követik az eldaryat és sok időt fektettek bele a karakterbe  már épphogy kezdtem visszaszerezni a dolgaimat és meg támogattam is az oldalt és most azt közlik velünk hogy lehet hogy nem is lesz már szerver
Nagyot csalódtam az egészbe...
Mik türelmesen vártuk a visszatérését eldaryanak
Erre fel csak rossz híreket kapunk folyamat szerintem nem ezt érdemlem sőt senki se érdemli ezt mivel rengetegen voltunk akik támogatták az oldalt...
Legalább annyit tehetnének hogy türelmesek lesznek mert szerintem jönnek új játékosok és nem kell az egészet kárba veszni  /static/img/forum/smilies/mad.png

Kijelentkezve

#39 2021. 05. 07. - 19h21

Shadow gárda
vadmacsa
Young Recrute
vadmacsa
...
Üzenetek: 20

Üdv mindenkinek!

Előszőr is köszönjük az információkat!

Másodszor egyet értek egy csomó előttem szólóval:
Ha meg lesz szüntetve a szerver, akkor miért indult újra? Magam részéről azért kezdtem el újra a játékot, hogy részt vehessek az Eldarya magyar közösségében. Nyilván ennyi idő alatt nem lesz a semmiből újra annyi játékos, mint eddig volt, miután sokak nem regisztráltak vissza, de ez idővel ahogy helyre állnak a dolgok esélyesen változik majd.
A nem túl biztató kilátások ellenére remélem, hogy a magyar szerver is lábra tud állni és újra egy kellemes közösség lehetünk. Ha ez mégsem jön össze akkor valószínűleg fájó szívvel, de elbúcsúzom ettől a játéktól.

Mindenkinek a legjobbat kívánom és kitartást!

Kijelentkezve

#40 2021. 05. 07. - 19h26

Absynthe gárda
Astøria
Recrute
Astøria
...
Üzenetek: 66

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Először is, örülök az újrakezdésnek és köszönjük a kompenzálást, habár nem sikerült teljesen visszaszereznem az összes familiárist és ajándék képet, viszont olyan tárgyakat is meg tudtam szerezni, amik ezen a szerveren ritkák voltak, vagy nem is voltak jelen.

Elszomorít, hogy nem lesz magyar fordítás, viszont egyet értek Polluxiával. Tehát inkább legyenek angolul az epizódok és az események, mint hogy az egész szerver elvesszen és egy másik szerver bekebelezze a magyar közösséget. Személy szerint én is sokat fórumoztam, leginkább a játékoknál voltam aktív, de a beöltözős eseményeken is gyakran részt vettem, illetve a gárdás fórumon is próbáltam aktív lenni. Szóval, ha mind ez nem lenne sokkal kevesebbet foglalkoznék magával a játékkal és valószínűleg kevesebbet is költenék rá, mint korábban.

Remélem sikerül újra felépíteni a fórumot és nem jutunk más, kisebb szerverek sorsára.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/y2gf19b.png

Kijelentkezve

#41 2021. 05. 07. - 19h29

Obsidian gárda
ShootingStar
Just Arrived
ShootingStar
...
Üzenetek: 6

Rekcaa írta:

Hálás vagyok a kárpótlásért, köszönöm szépen, viszont rettenetesen csalódott vagyok!
Abba már beletörődtem, hogy a The Originst nem fordítják le, oké, az már lezárult, viszont, hogy még a New Erat és az eventeket sem hajlandóak nekünk megadni, az rossz.
Olyan érzés van bennem, mintha ellenne nyomva a magyar szerver.
Tudom, hogy csak egy fordító van a cégnél, aki nem győzi a sok munkát, azonban miért nem vesznek fel több embert? Nem hiszem, hogy csak az az egy személy jelentkezett volna az állásra.
Illetve nem értem, hogy miért kell azonnal döntést hozni? Alig egy hónapja kaptuk vissza a szervet és kezdhettük a nulláról. Persze, hogy sokan nem regisztráltak vissza, azonban egy bizonyos idő után jönnének új játékosok is.
Mielőtt bezárják a szervet, igazán várhatnának legalább egy évet és ott akkor dönthetnének.
Megértem, hogy feleslegesen kiadni senki sem szeret, viszont szerintem ez így jobb lenne, mint egy olyan döntés meghozatala egy olyan szerver felett, ami még jó formán el se indult.
Mindenesetre is, remélem a legjobbakat!


Sajnos náluk a fordítóhoz kapcsolódó elvárások nem csak annyiban merülnek ki hogy tudjon az ember franciául és magyarul, hanem Franciaországban kell élnie és még neki is kell programoznia a saját részét  (plusz még ki tudja mi minden amiről nem tudunk). Ilyen ember elég kevés van szerintem, ezért nincs több fordító vélhetően... meg mert ha nincsen elegendő aktív játékos -> nincsenek fizető játékosok sem-> Nem éri meg fenntartani, fizetni a dolgozókat, mert nem térül meg, profitra akkor pedig ne is gondoljunk..

Utolsó módosítás: ShootingStar (2021. 05. 07. - 19h33)

Kijelentkezve

#42 2021. 05. 07. - 19h35

Shadow gárda
Mancha
Young Recrute
Mancha
...
Üzenetek: 23

köszönjük az információkat, viszont... ha megszűnik a magyar szerver szerintem elég sokan felfognak háborodni. akkor teljesen felesleges volt újraindítani az egészet. ráadásul ahogy látom sok embernek nem probléma az hogy angol nyelvű a szerver, csak maradjon meg. ráadásul kb 1 hónapja indult újra az egész, amire lehet fognak még regisztrálni. ráadásul pár ember már fizetett így is a beemoovnak, ha megszűnik a szerver már tényleg feleslegesen öltünk bele pénzt, időt, stb.
úgyhogy remélem nem az lesz a vége, hogy a szervert törlik...


https://i.imgur.com/rGXE5PO.gif

Kijelentkezve

#43 2021. 05. 07. - 19h42

Just Arrived
csipirita
...
Üzenetek: 5

Remélem, nem szüntetik meg a magyar verziót, de ha mégis így döntenek, jól lenne, ha át lehetne adni a holmikat egy másik karakternek, vagy átvinni a karaktert egy másik szerverre, pl. az amerikaira.
Nekem ott is van karim, akár azzal is megelégednék, ha a holmikat és a képeket átadhatnám annak.
Persze erre ne kerüljön sor, ha lehet...

Kijelentkezve

#44 2021. 05. 07. - 19h43

Shadow gárda
Christa
Just Arrived
Christa
...
Üzenetek: 5

Nem a ti hibátok és megértjük. Mindenesetre köszönjük a munkátokat!


creepy
https://media.tenor.com/Uhk-CpBmd7QAAAAC/fyodor-dostoyevsky-fyodor.gif

Kijelentkezve

#45 2021. 05. 07. - 19h44

Absynthe gárda
Madelline
Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 44

M A D E L L I N E

Jó sok minden történt március óta. Mivel sikeresen visszakaptam a gardróbomat, és visszaállították a feltöltéseimet, ami miatt meg is nyugodtam, hogy legalább nem ment kárba semmi. Ezt kifejezetten köszönöm a cégnek!

Viszont ez a hír... Érdekes.

Annó, a magyar szerver lemaradását látva regisztráltam más szerverre is. Szóval nálam nem volt új keletű dolog, hogy angolul játszok, emiatt ez nem zavart annyira, megbékéltem vele, sőt azzal is megbékélnék, hogy mostantól nem élvezhetem magyarul az eldaryai kalandokat. Már jó ideje nem izgattak magyar szerveren az epizódok. Konkrétan csak kattintgattam, a választásoknál benyomtam a jót, és ennyi.

De egy nagyon fontos dolog itt tartott: a közösség. Nagyon nem lennék boldog abban az esetben, ha megszüntetnék a szervert. Enyhén szólva.


https://i.imgur.com/6NUXsvy.png

───────────────────────────────────
are we the creations, or are we the creators?
───────────────────────────────────

Kijelentkezve

#46 2021. 05. 07. - 19h46

Absynthe gárda
Hasunohana
Young Recrute
Hasunohana
...
Üzenetek: 13

https://i.imgur.com/lE2Dz0L.png
▲ Üdv-üdv!

Örülök, hogy a fórum is visszatért.
Bár a leírtak alapján koránt sem mondhatom, hogy lassan minden visszatér a régi kerékvágásba...

Köszönjük a kemény munkátokat, és a lehetőséget, hogy visszatérhettünk Eldaryába!
Remélem mindenkinek sikerül újraépíteni a karakterét, és visszaszerezni ami odaveszett.

Sajnos nem rajtunk múlik, és nem is szavazás kérdése, hogy mi lesz a szerver sorsa.
Gondolom senkinek sem mondok újat azzal, ha én sem szeretném, hogy más szerverre való átköltözésre kerüljön a sor.
A lehetséges végkimenetelek közül jobban kibékülnék azzal a verzióval, ha az eventek és epizódok nem kerülnének lefordításra, de a magyar szerver megmaradna.
Mindenesetre bízom abban, hogy a későbbiekben még változik a helyzetünk és jobbak lesznek a kilátásaink.

Addig is mindenkinek kívánom a legjobbakat Eldarya kapuin belül, és kívül!


https://i.imgur.com/ctLqi24.png

Kijelentkezve

#47 2021. 05. 07. - 19h47

Obsidian gárda
Miabeth
Just Arrived
Edinw
...
Üzenetek: 9

Sziasztok!

Először is, jó újra látni a fórumot és üdv újra minden őrzőnek.
Megdöbbenve olvastam a bejegyzést.
Nos, az angol nyelv ellenére is nagyon örültem hogy újra van szerverünk még ha a régi accot nem is sikerült viszanyerni és most jön a DE szerver sorsa bizonytalan? ???? Most, hogy végre visszakaptuk újra lehet azon agyalni vajon mikor veszik el újra?? Ez elszomoritó viszont az újra indítást se értem így....Őszintén szólva a karakteremet biztosan nem vinném át máshova.
Újra kételyek között lehetünk aminek abszolút nem örülök /static/img/forum/smilies/sad.png
Bízom benne hogy ez a döntés nem fog megszületni.


https://i.imgur.com/FraeLfy.gif

Kijelentkezve

#48 2021. 05. 07. - 19h51

Absynthe gárda
Elysia
Young Recrute
Elysia
...
Üzenetek: 20

Köszönjük a tájékoztatást. Kíváncsian várom a szerver sorsáról a további információkat.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dek7m83-e6efbbec-ea39-4133-8ef8-8f125e18e142.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGVrN204My1lNmVmYmJlYy1lYTM5LTQxMzMtOGVmOC04ZjEyNWUxOGUxNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.3EDk9tCDy6P6dqWoLIvalHnM8IKpVoVkG48ZJ_yIq4I

Kijelentkezve

#49 2021. 05. 07. - 20h05

Absynthe gárda
QueenLuna
Just Arrived
QueenLuna
...
Üzenetek: 4

Fú, hát ez eléggé váratlanul ért, ahogyan sok más játékost is, gondolom.
Az angol nyelv az számomra nem jelent problémát, bár tudom, sokaknak ez is egy nagy érvágás. Bár nem láthatjuk teljesen át, mi megy a "színfalak mögött", azért azt nem értem, miért kellett az angolul nem beszélő játékosokban felkelteni a reményt, hogy a NE magyar lesz.
Plusz nem értem, akkor miért ne lehetne angolul itt. Ha már elindult ugye. Mert én pl. érettségire tanulás közben igyekeztem visszaszerezni a ruhákat az antikbutikból, nehogy lecsússzak róla (azóta persze tudom, meghosszabbodott a zárása, aminek nagyon örültem) és eléggé bosszantana ha mindezt a semmiért tettem volna.
Ráadásul nem is látom be, hogyan lehetne az átvitelt keveredés nélkül megoldani, hogy semmi nem vesszen el, ha valakinek már van más szerveren fiókja.
Bocsánat, ha olyan katyvaszos lett a kis irományom, mint ahogyan most érzem magamat, de ez enyhén szólva is felkavart.
Akárhogyan is, remélem olyan döntés születik, ami azért emberséges lesz ránk nézve is. Az eddigi nagyvonalúság után azért merek ebben reménykedni.

Kijelentkezve

#50 2021. 05. 07. - 20h09

Obsidian gárda
Annais
Just Arrived
Annais
...
Üzenetek: 2

Hogy őszinte legyek számítottam rá, hogy az eddigi epizódok lefordítására semmi esély már. Tudok elég jól angolul,de szerintem sokkal élvezhetőbb, ha az ember az anyanyelvén játszhat egy ilyen játékkal. Mindig is tetszett az Eldarya története, és szívesen játszottam vele mindig már az elejétől kezdve.
Megértem, hogy nincs értelme időt ölni az eddigi epizódok lefordításába, de úgy gondolom elhamarkodott döntés lenne az egész magyar szervert megszüntetni, csak amiatt, mert eddig még kevesen regisztráltak. Az Eldarya elején sem lett rögtön annyi ember, szerintem beindul megint a szerver. Nagyon remélem, hogy legalább a szervert nem törlik majd...és köszönöm az eddigi munkátokat, nagyon szeretem az eldaryát!

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 ... 9