Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2

#26 2021. 10. 15. - 23h51

Shadow gárda
Nightwing
Recrute
Nightwing
...
Üzenetek: 36

Így fórum nélkül aztán tényleg semmi értelme a küön magyar oldalnak /static/img/forum/smilies/smile.png
Engem már csak az érdekelne, hogy előre töröljem-e az amerikain lévő meglévő fiókomat, vagy nem lesz probléma az átköltöztetés. XD

Kijelentkezve

#27 2021. 10. 17. - 13h05

Obsidian gárda
Avalien
The Answer to Everything
Avalien
...
Üzenetek: 42

Sajnálattal olvasom, hogy ennyire háttérbe szorult végül a magyar szerver...már amennyire nevezhettük annak az újranyitás után. Ahogyan előttem már többen is jelezték, így teljesen felesleges fenntartani az oldalt.
Bízom benne, hogy minél hamarabb döntést hoznak a magyar játékosokkal kapcsolatban és egy esetleges áthelyezés után ismét a régi pompájában virágozhat majd a fórumunk. Ha már magyarul nem jelennek meg az epizódok, legalább ezt kaphassa vissza az aktív közösség.


https://media.giphy.com/media/I15B1Mw02ZXfxdICZB/giphy.gif

Kijelentkezve

#28 2021. 10. 18. - 10h10

Shadow gárda
Annatar
Young Recrute
Annatar
...
Üzenetek: 22

Úgy tűnik, a Magyar Eldarya végül elérte ezt a bizonyos pontot.
Lássuk be, ez már a tűzeset előtt is egy könnyedén megjósolható jövő volt a számunkra - ezt ezer és ezer jelből ki lehetett olvasni -, így nem ér meglepetésként ez a hír (hazudnék ha azt mondanám, sok rossz érzést vált ki belőlem; tulajdonképpen számomra inkább közömbös ez az újság).

Alapvetően nincs problémám az angol epizódokkal és az ezen a nyelven íródott informatív üzenetekkel, posztokkal, hisz az angolt napi szinten használom szóban és írásban, ettől független viszont tényleg baljós előjel, hogy egy .hu-val végződő játék oldala egyre távolabb és távolabb sodródik a jelzett nyelvtől, azon felül valóban, akadnak köztünk akiknek meggyűlhet a baja még az angollal, vagy egyáltalán nem tanulta/ja jelenleg (noha ennek az állapotnak is megvan a pozitív oldala, hisz kis önszorgalommal még az ilyen helyzetben lévő játékos is tanulhat új szavakat, tanulmányozhatja a mondatösszetételeket, az angol nyelvtant).

Bevallom, nekem személy szerint jobban hiányzik a Fórum, mint a 'magyar epizódok' és értesítések. Ennek két oka van.
1.) A Fórum megnyitásának pillanatától többé-kevésbé (és inkább többé) aktív tagja voltam a közösség csacsogó rétegének és mint sokan mások, engem is sok emlék, pillanat köt a közösséghez és a felülethez
2.) Olyan borzalmas mértékű ruhaveszteségek értek a tűzeset miatt (és a Méhek mulasztása miatt), hogy semmi kedvem ennyi ruhát újra beszereznem és elölről építgetni azt (különösen ezen tapasztalatok fényében), amit a Magyar Eldarya születésétől fogva tettem

A Fórum maga sem először került kérdéses helyzetbe és nézett szembe kilátástalan jövőjével már akkor is, amikor a fordítások többnyire (?) még kivitelezhetők voltak. Inkább van egy olyan érzésem az egész szituációt illetően, hogy az "óriás" az utolsókat rúgja. Volt egy szép, jó pár éves történelmünk nekünk, az Oldalnak, a Fórumnak és valahogy mindig sikerült túljutni ezeken. Lássuk be, ez nem egy tündérmese s még ha az is volna, minden mese vége: "boldogan éltek, amíg..." - jó volt amíg tartott; de nem sok értelme van egy amúgy is, az anyanyelvétől teljesen megváló odal Fórumát az azt használó maroknyi ember két szép szeméért megtartani. Talán ha akadnának, akik önként hostolnák a Fórumot / vagy egy külön Fórumot a magyar közösség számára (amennyiben végképp eltűnne a Magyar), akkor még sikerülne ezt a közösséget egy formában valahogy megmenteni, függetlenül az Oldal helyzetétől.


https://cdn.discordapp.com/attachments/815053745494687744/880324048599539752/MelkorXMairon-EldAnna.gif

Kijelentkezve

#29 2021. 10. 20. - 04h12

Shadow gárda
Akane
Just Arrived
Akane
...
Üzenetek: 3

Sajnálattal hallom, de hát mit lehet tenni el kell fogadni. Ez negatívan befolyásolja játékélményemet  mivel már nem tudom annyira élvezni az epizódokat mint amikor még magyar nyelven voltak. Eddig reménykedtem a fordításban de mint most kiderült hiába, túl kevesen játszanak már a tűzeset után ezért nem éri meg fordítani valószínűleg. /static/img/forum/smilies/hmm.png

Kijelentkezve

#30 2021. 10. 22. - 10h16

Young Recrute
Hanako
...
Üzenetek: 15

Mélységes szomorúsággal tölt el, hogy idáig eljutottunk. A remény hal meg utoljára alapon valamelyest még bíztam abban, hogy a fórum visszatér. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezek után mi lesz a jövője a magyar szerveren lévő fiókjainknak; hogyan lesz majd megoldható az esetleges átvitel.

Kijelentkezve

#31 2021. 10. 22. - 23h59

Shadow gárda
Hirig
Recrute
Hirig
...
Üzenetek: 35

https://i.imgur.com/Sqk31S2.png

https://i.imgur.com/JDgqtpY.png

Sajnálom, hogy ennyire sem telik.
De legalább nem szűnik meg a szerver.

https://i.imgur.com/C7IQrk0.png

https://i.imgur.com/k1RESd7.png

Utolsó módosítás: Hirig (2021. 10. 22. - 23h59)


https://i.imgur.com/nc9DQ9t.png

Kijelentkezve

#32 2021. 10. 23. - 17h10

Absynthe gárda
Hasunohana
Young Recrute
Hasunohana
...
Üzenetek: 13

https://i.imgur.com/lE2Dz0L.png
▲ Sajnálatos...

...ám számíthattunk rá. Engem nem érint kifejezetten, de kíváncsi vagyok innen merre, hova tovább?


https://i.imgur.com/ctLqi24.png

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2