Fórum

Oldalak : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 30

#526 2022. 10. 16. - 17h51

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Kyara
...
Üzenetek: 103

Dolo írta:

Nagyon reménykedek benne, hogy ezek mellé a szettek mellé kapunk valami jó kis sztorit, bár, az eddigi eventeket elnézve erre kevés esélyt látok :') De a szettek ettől függetlenül nagyon tetszenek, legalábbis, amennyit láttunk belőlük, és én is azon a véleményen vagyok, hogy a kaszás bizony fizetős lesz. [pain]
Tavaly volt az a tűz mellett ülős-történetmesélős sztori? Mert az nekem tetszett, érdekes történeteket adtak elő a fiúk XD A leginkább Leiftané tetszett, azt hiszem ő sztorizott a nagy csontvázról/gashadokuroról. :D

...
Mi se nagyon tartjuk az ünnepet irl. Néha ha van kedv, akkor egy tököt azért kifaragunk, de így ennyi. Sose izgatott különösebben ez az ünnep, csak itt eldán. :')


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#527 2022. 10. 16. - 21h09

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Kyara írta:

Tavaly volt az a tűz mellett ülős-történetmesélős sztori? Mert az nekem tetszett, érdekes történeteket adtak elő a fiúk XD A leginkább Leiftané tetszett, azt hiszem ő sztorizott a nagy csontvázról/gashadokuroról. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Az eddigi eventeket a legutóbbiakra értettem (nyári/zene/húsvét/stb.), mert azok eléggé vérszegények voltak a minijátékkal, meg valami bevezető és befejező kis párbeszéddel. Nagyon örülnék, ha most kapnánk valami rendeset, mint amikor 2(?) éve a boszorkánnyal küzdöttünk, vagy, amikor az egyik régebbi karácsonyin segítettünk Jack-nek. Azok nagyon hiányoznak :')


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#528 2022. 10. 16. - 21h24

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

Sziasztok!

Látom, a HW felpezsdítette itt kicsit a beszélgetést. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Én szerintem az insta sztoris szettről pont lemaradtam, a többit viszont láttam, és egyelőre nagyon tetszik. :3
A kaszás szettet, valami Frankeinsteines-zombis szerűt, és egy halott menyasszonyra hajazót láttam eddig (ez utóbbit facebookon). Akkor gondolom az említett agancsos dolog lenne, amiről lemaradtam...?

A kaszás szetthez tartozó bejegyzés szövege nekem nagyon úgy hangzott, mintha valami sztorival is készülnének az eseményhez. És többek között emlegették a Witcherből is ismert Wild Huntot, szóval teszem azt, innen a szett(ek?) inspirációja... ez eléggé felkeltette az érdeklődésem, kíváncsian várom.
Szerk.: a zombis szettnél írtak olyasmit, amiből sztorira következtettem, de az CSJs, szóval más téma. /static/img/forum/smilies/lol.png

Személy szerint nem terveztem még semmit, egyelőre távol maradt tőlem a HW hangulat. /static/img/forum/smilies/lol.png Mindenszentek miatt anyámmal minden évben elmegyünk temetőkbe (ami egy napos utazást jelent), de ennyi.
Régen, még általános iskolás me gimis koromban néha beöltöztünk a barátaimmal, de mostanság nincs nagyon hova. Hallottam pletykákat, hogy az egyetemen lesz valami HW buli, deeee... ennyire előre sosem tudom megmondani, elmennék-e. Nagyon a pillatanyi hangulatomtól függ. /static/img/forum/smilies/lol.png

Ha mást nem, Eldán beöltözöm. /static/img/forum/smilies/lol.png
Most úgyis Nightgoddes lettem, igaz, ez nem ijesztő szett, inkább szisza. :3


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#529 2022. 10. 16. - 22h06

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Đoloria írta:

A családdal a Halottak napját szoktuk megtartani, de arra se szoktunk külön készülni, egyszerűen csak elindulunk sötétedés után és meglátogatjuk a közeli temetőkben fekvő rokonainkat. Ezt egyébként nagyon szeretem, főleg, mikor sikerül kellően későn érkezni, és olyankor már szinte minden síron van mécses. Nem tudom csak én vagyok e így ezzel, de alapjáraton nagyon feszengek a temetőkben, még nappal is, de a Halottak napja valahogy más. Nagyon szeretem nézni, ahogy mindenhol pislákol legalább egy kis mécses.


Aaaa, ugyanez! Azt leszámítva, hogy feszengenék a temetőkben xD Én ezt csak temető körútnak szoktam hívni, az utóbbi pár évben viszont én vagy nem mentem, vagy hamar letudtuk mielőtt besötétedett volna. Tökre megértem amúgy, mert Pestről szoktunk eljárni Ceglédre és környékére, szóval az nem kis táv, de akkor is imádtam nézni azt a rengeteg mécsest amikor már teljesen besötétedett. Mit meg nem adnék, hogy újra 7 évesen bámuljak ki a fejemből a kocsiban, miközben sötétben megyünk hazafelé. Olyan szintű hangulata volt azoknak az estéknek, hogy soha nem fogom elfelejteni őket.

A Hw nekem irl kimerül abban, hogy hallgatom a halloweeni zenéket, és talán besűrítek valami hw-s rajzot valamelyik karakteremmel.
De tavaly (vagy tavaly előtt?) tiktokról a ghost trend borzasztóan bejött, abban még én is résztvettem néhány barátommal pár kép erejéig. Reméltem, hogy idén is visszahozzák, de eddig nem igen láttam felkapva.
Ó, és sütöttünk sütőtökös muffint a nővéremmel. Rá vagyok kattanva, iszonyatosan finom.
Egy barátnőmmel pedig tervezünk végre összeülni és megnézni valami horrort, de közben nekem meg készülnöm kéne magyar kisérettségire is, szóval nehéz ezt megoldani xD


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#530 2022. 10. 24. - 15h10

Shadow gárda
West
Young Recrute
West
...
Üzenetek: 26

Sok siker a kisérettségihez, Miralys!

Itt gyakorlatilag ma már meg volt tartva a Halottak napja, a részletekbe pedig nem mennék bele. A hétből valahogyan még van 2 nap, míg itthon maradhatok (Én naiv azt hittem majd bármelyik orvos ad nekem ugyanerre a hétre időpontot, milyen aranyos.), szóval talán még gyújtok egy narancsos gyertyát és megnézem újból az Over the Garden Wall-t, mert azt még nem láttam egynél többször, mint bármi más ilyesmi hangulatú művet. Talán, ha lesz energiám az ilyesmire.


S most jön a kérdés: Tudtok-e olyan könyvet, amely Halloween-nel kapcsolatos, vagy ezalatt játszódik? Vagy a még elborultabb ötletem, van-e olyan Science-Fiction, ami ezt a témát (is) taglalja magában? :' D Ha esetleg végleg fuccsoló ötlettel kerültem szembe, akkor szívesen olvasok mangát is, kivéve a Soul Eater-t, meg azt már túl sokat nyálaztam. Előre is köszönöm szépen, ha valaki küld nekem ajánlást.

~~~

Üdv-üdv!

Ahogy láttam a magyar szerverig újból nem jutott el az eventről szóló kiírás, így gondoltam rákérdek, hogy nektek mik az eddigi benyomások a mostani Halloween-i eseményről?

Teljesen ledöbbentem egyébként, hogy az összes szett, amire kicsit is rámutattam volna, hogy az lesz fizetős, végül paraszti bezsákmányolásra lett alkalmas. Mármint, ez jó, végre nem csak félkész lesz számomra az event, habár ez azzal is járt, hogy kevésbé tetszik a tényleges feltöltős szett.
Vagy nem is tudom, még meg kell lesnem, hogy a ruha egy vagy két részes-e, mert akkor még tán meggondolom magamat ez ügyben. :' ) Kicsi eséllyel.


Moderátor által módosítva és törölve - kerüljük a duplaposztolást!


https://i.imgur.com/s4Pld5R.png

Kijelentkezve

#531 2022. 10. 24. - 18h02

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Én még olyan szinten nem nyálaztam át a szetteket, hogy lássam miket tudnék felhasználni és miket nem, de majd kiderül igazából. Még csak a Huang Huától kapott agancsos szettből szereztem darabokat. Valahogy jobban tudnám élvezni az eventet, ha nem borítanának be nyakig a tételek xdd Egyébként nagyon örülök, hogy megint 3 szettet kaptunk. A famit is el szeretném majd kapni, egyrészt azért mert gyűjtöm őket (habár kikelteni egyet se keltek ki xd), másrészt majd egyszer a jövőben talán el tudom majd adni őket jó áron. A tűz előtti karakteremen is csak úgy szórtam ki a régi eventes cuccokat, és vitték mint a cukrot elég jó áron, szóval hátha... xd ez ilyen hosszútávú befektetés :"D
Egyébként jól láttam, a tavalyi mérős fami lett a mostani mérős is?


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#532 2022. 10. 24. - 18h19

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Miralys írta:


Egyébként jól láttam, a tavalyi mérős fami lett a mostani mérős is?


Igen :D tavaly senkinek sem jött össze a közös mérős fami, hátha idén...


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#533 2022. 10. 24. - 19h04

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

West írta:


Ahogy láttam a magyar szerverig újból nem jutott el az eventről szóló kiírás, így gondoltam rákérdek, hogy nektek mik az eddigi benyomások a mostani Halloween-i eseményről?
Eddig kellemeset csalódtam az eventben; bár a szettek már a promóképeken is tetszettek, de így egészben látva határozottan bejönnek. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
A feltöltősön én is meglepődtem (Kicsit kár, hogy pont Zira beöltözőse után kapunk új lepkeszárnyat, jól jött volna a Winx-es szettekhez...), valószínűleg be fogom zsákmányolni.
Már csak a színekre leszek kíváncsi, sajnos még nem került fel az oldalra, ahol nézni szoktam őket.

Ez a minijáték formátum úgy tűnik, elégé bejött a méheknek. Nem bánom, voltak sokkal rosszabb és nehezebb játékaik is, ez legalább fixen teljesíthető, így, hogy már sokadjára van és ismerjük a menetét.

Az új fami cuki, de biztosan nem fogom lecserélni a jelenlegit, a mérős is kevésbé izgat. De azért értékelendő, hogy újra lehetőséget adtak a megszerzésére, ha már korábban nem jött össze. /static/img/forum/smilies/lol.png

Ami a posztot illeti, nem tartom valószínűleg, hogy kapnánk egyet (és ha mégis, azt max angolul...) /static/img/forum/smilies/hmm.png Mostanság valahogy nem jön össze nekik bármit is dobni a szerverre...


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#534 2022. 10. 24. - 19h05

Shadow gárda
szentcyke
Young Recrute
szentcyke
...
Üzenetek: 26

Sziasztok, valaki tudja esetleg hol találom a szettek színváltozatait? Nem sikerült még találnom oldalt hozzá /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#535 2022. 10. 24. - 19h08

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

szentcyke írta:

Sziasztok, valaki tudja esetleg hol találom a szettek színváltozatait? Nem sikerült még találnom oldalt hozzá /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Én ezen az oldalon szoktam nézni, de még nem került fel, mivel elég friss az esemény. Valószínűleg hamar megcsinálják. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Ha valaki tud más helyet, ahol már most fent vannak, jöhet az infó. /static/img/forum/smilies/lol.png


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#536 2022. 10. 24. - 19h18

Shadow gárda
szentcyke
Young Recrute
szentcyke
...
Üzenetek: 26

Köszönöm szépen, ezt fogom akkor figyelni /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#537 2022. 10. 24. - 19h56

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Sziasztok!

Miután már sikerült kicsit jobban áttanulmányoznom az eventet, a magam részéről kijelenthetem, hogy nagyon tetszik! (A sztoriról sajna nem tudok nyilatkozni, mert két tánc próba között kezdtem el az eventet, és csak átkattingattam, de csak fent van valahol :"))

A szettek 10/10, végre! Nem is emlékszem, hogy volt e olyan event, ahol az összes szett tetszett. Talán a Bone Guardian, ami nem egészen az én ízlésem, de még az is tetszik, de nálam mindent a kaszás vitt. Remélem a fekete annál a szettnél is szép fekete lesz, mert atya ég! a Death Fairy szett gyönyörű feketében. Majdnem megkönnyeztem, hogy végre ne sötét lila vagy piros, hanem FEKETE, csupa nagybetűvel! <3

A famik terén a macska szerű nagyon nem hozott lázba, de a ló kinézetű egészen tetszik, bár még mindig nem annyira, hogy lecseréljem a drágaságom, de tény, hogy jól néz ki.

Ezt a fajta minijátékot kifejezetten szeretem, szóval arra sincs panasz, talán csak annyi, hogy még délután nem lehetett játszani vele az appon, mert nem kezdte el számolni a pontokat, de ez legutóbb is így volt, lehet, hogy mostanra már javítva is lett. A térkép pedig, így, hogy nincs térképes szett nem mozgat meg annyira, hogy lekesen küldözgessem a famim, bár az elég motivációnak bizonyul, hogy a csontocskákat onnan kell szedni.

Ha valaki keres valamilyen ruha darabot nyugodtan szóljon, szívesen segítek!

Mindenkinek jó szórakozást kívánok az eventhez! ^^


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#538 2022. 10. 24. - 20h51

Absynthe gárda
Orgona
Young Recrute
Orgona
...
Üzenetek: 27

Nekem a sleipnhorz familiáris tetszik a legjobban xd Rohadt viccesek a lábai  /static/img/forum/smilies/lol.png

Az event maga egész jó, a ruhák is tök menők, illetve jó beszerezni néhány újabb cuccot is /static/img/forum/smilies/smile.png

Egyébként ha jól látom, a cuccok nem ugyanott vannak mint tavaly. Nem szeretnénk csinálni közösen valami térkép segítséget, hogy könyebb legyen ruhákat szerezni? /static/img/forum/smilies/smile.png

Ha lehet ilyet, akkor szívesen bevállalom hogy csinálok ide egy posztot és összeírom amit már tudok. Akár üzenetben elküldhetnétek nekem amiket ti találtok, és akkor gyorsan meglennénk! /static/img/forum/smilies/cool.png

Utolsó módosítás: Orgona (2022. 10. 24. - 23h47)

Kijelentkezve

#539 2022. 10. 25. - 00h51

Obsidian gárda
ltana
Young Recrute
ltana
...
Üzenetek: 18

Az event nekem nagyon tetszik, ezt a minijátékot kifejezetten szeretem. Ruhákat egyenesen imádom. Egyetlen kifogásom a familiárisok ellen van. Pláne, hogy szerintem ugyanaz a közös mérős fami, mint a tavalyi eventben.

Kijelentkezve

#540 2022. 10. 25. - 08h29

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Orgona írta:

Egyébként ha jól látom, a cuccok nem ugyanott vannak mint tavaly. Nem szeretnénk csinálni közösen valami térkép segítséget, hogy könyebb legyen ruhákat szerezni? /static/img/forum/smilies/smile.png

Ha lehet ilyet, akkor szívesen bevállalom hogy csinálok ide egy posztot és összeírom amit már tudok. Akár üzenetben elküldhetnétek nekem amiket ti találtok, és akkor gyorsan meglennénk! /static/img/forum/smilies/cool.png
Van egy oldal, ahol viszonylag hamar fent szokott lenni, majd megnézem csináltak e már térképes segítséget, és majd beküldöm. De lehet nem árt, ha kiírjuk ide posztba is ^^


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#541 2022. 10. 25. - 09h03

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Kyara
...
Üzenetek: 103

Találtam a térképhez egy összesítő doksit, hátha valakinek segítség~
« link »


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#542 2022. 10. 25. - 13h51

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Sziasztok!

De régen jártam erre!

Az event belőlem vegyes érzések váltott ki... Egyrészt a szettek tényleg jól sikerültek, a térképről megszerezhető fami is cuki, másrészt viszont még mindig hiányolom a régi eventeket.
Számomra sokkal élvezhetőbb volt, mikor a térképes eventeknél az új szettek darabjai voltak fellelhetők, nem pedig a régiek újra és újra. Úgy sokkal jobban lehetett kereskedni a piacon velük, illetve izgalmas volt 3 famira vadászni, még akkor is ha tudtuk, sosem fogjuk használni őket. Gyanítom, az a féle event a Beemoov-nak nem hozott annyi bevételt, ezért is van ez a változat, de pont emiatt úgy érzem, nem is vonz már annyi játékost az oldal.
Az meg, hogy idén megszerezhető újra a tavalyi mérős fami, szép és jó, de én azt tartottam volna helyesnek, ha beteszik a térképre, mérősnek meg újat hoznak.
Na de, hogy ne tűnjek telhetetlennek és elégedetlennek, örülök az eventnek mint mindig, de a régit jobban szerettem. /static/img/forum/smilies/tongue.png

Utolsó módosítás: Szorina (2022. 10. 25. - 14h03)


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#543 2022. 10. 25. - 16h34

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Sziasztok!


Nekem is most kifejezetten tetszik ez az event, és nagyon elégedett vagyok a szettekkel /static/img/forum/smilies/smile.png.
A famik annyira nem hoztak lázba, viszont egész kedves tőlük, hogy újra megszerezhetővé tették az előző mérőset, hiszen sok embernek tetszett, velem együtt csak már nem szeretném leváltani a jelenlegit.

Az egyetlen dolog amiért szomorú vagyok az az illusztráció. Nem tudom ki látta, de szerintem iszonyatosra sikerült. Olyan gagyi hatása van az egésznek, mintha egy karácsonyi képet rajzoltak volna át /static/img/forum/smilies/big_smile.png.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#544 2022. 10. 25. - 17h05

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Sziasztok!

Mit ne mondjak, elég szomorú vagyok, mert tegnap este 11kor vettem észre, hogy elkezdődött az event, pedig reggel beléptem és az instát is néztem, kiírják-e, mikortól lesz...
Viszont! Maga az eseményt szuper lett, eddig kifejezetten tetszik. A játékot már a korábbi alkalmaknál is élveztem, a szetteknek és az egyes elemeknek nagyon örülök, a fami meg külön meglepetés volt! Ahogy néztem, ebben az évben nem lesz gond a mérővel, bár nem szeretném elkiabálni. Az idei csöppség meg megint bájos lett, az is tetszik /static/img/forum/smilies/smile.png Mondjuk remélem, nem lesz nehéz megszerezni...
Picit fájó, hogy pont az "őszi" tündérke lett a fizetős szett, bár hozzátenném, nem csodálkozom. disappointed but not surprised. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A térkép pedig külön meglepetés volt és kellemesen érintett, mert így egyéb színváltozatokat is meg tudok pluszban szerezni! Nem mondom, az arányok nem a legkedvezőbbek, de így, hogy az új darabok külön vannak, nem sír a szám c:

Az ilut nem tudom hová tenni, egyelőre semleges a dolog.

Bízom benne, hogy a hátralévő napokon sem változik meg semmi sem és akkor boldog leszek /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Jó játékot mindenkinek!

Kijelentkezve

#545 2022. 10. 25. - 19h29

Shadow gárda
roxxstar
Young Recrute
roxxstar
...
Üzenetek: 28

Olyan jó lenne, ha ki lenne írva a fórumra az új esemény /static/img/forum/smilies/sad.png Engem nem zavar, ha angolul van a szöveg, de legalább legyen egy hír erről légyszi! Ha meg nem foglalkoznak a magyar szerverrel, akkor dobjanak át az angolra.

Egyébként az event tetszik, a ruhák közül 1-2 darabot biztos fel tudok majd használni.

Az új felfedező utas famit pedig imádom, nagyon aranyos ♥ Remélem sikerül megtalálnom a térképen.

Kijelentkezve

#546 2022. 10. 26. - 09h30

Absynthe gárda
Reriko
Young Recrute
Reriko
...
Üzenetek: 24

Sziasztok!

Poszt megint nem volt… Na mindegy, azért jól esne, ha már nem szüntették meg az oldalunkat…

Az új szettek kimondottan tetszenek, valamiért a minijáték sem akasztott ki, hogy már megint ugyanaz. (Rejtély miért, mert amikor megláttam CSJ-n, hogy megint memóriajáték van falat akartam kaparni, pedig a szettek ott is tetszenek.)

A régi szettek már annyira nem izgatnak, jóformán csak a csontok miatt küldözgetem a famim.
Térkepen is jó lenne néha valami újítás. Vagy eseményes batyu. Bár alig tudtam valamit nyitni belőle, de azért élveztem :’)

Kijelentkezve

#547 2022. 10. 26. - 14h24

Absynthe gárda
Elysia
Young Recrute
Elysia
...
Üzenetek: 20

Szorina írta:

Sziasztok!

De régen jártam erre!

Az event belőlem vegyes érzések váltott ki... Egyrészt a szettek tényleg jól sikerültek, a térképről megszerezhető fami is cuki, másrészt viszont még mindig hiányolom a régi eventeket.
Számomra sokkal élvezhetőbb volt, mikor a térképes eventeknél az új szettek darabjai voltak fellelhetők, nem pedig a régiek újra és újra. Úgy sokkal jobban lehetett kereskedni a piacon velük, illetve izgalmas volt 3 famira vadászni, még akkor is ha tudtuk, sosem fogjuk használni őket. Gyanítom, az a féle event a Beemoov-nak nem hozott annyi bevételt, ezért is van ez a változat, de pont emiatt úgy érzem, nem is vonz már annyi játékost az oldal.
Az meg, hogy idén megszerezhető újra a tavalyi mérős fami, szép és jó, de én azt tartottam volna helyesnek, ha beteszik a térképre, mérősnek meg újat hoznak.
Na de, hogy ne tűnjek telhetetlennek és elégedetlennek, örülök az eventnek mint mindig, de a régit jobban szerettem. /static/img/forum/smilies/tongue.png


Nosztalgia nagy úr :') De tényleg más volt akkor. Emlékszem, hogy feltárazott mindenki potival, készítettük előre, hogy kinek milyen szín kell a csapatból és ment is a cserekereskedelem. Benéztem most is a piacra, de igazán teljesen felesleges volt arra a 13 oldalra. Öröm az ürömben, hogy nagyon szép és ötletes szetteket kaptunk. A fizetős szett különösen szép lett, nehezen tudtam kiválasztani, hogy melyiket kaparintsam meg elsőre... Aztán, hogy melyiket vegyem még meg mellé. RIP 3000 maana és még tudtam volna választani mellé >.>


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dek7m83-e6efbbec-ea39-4133-8ef8-8f125e18e142.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGVrN204My1lNmVmYmJlYy1lYTM5LTQxMzMtOGVmOC04ZjEyNWUxOGUxNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.3EDk9tCDy6P6dqWoLIvalHnM8IKpVoVkG48ZJ_yIq4I

Kijelentkezve

#548 2022. 10. 26. - 18h37

Absynthe gárda
Reiira
Recrute
Reiira
...
Üzenetek: 53

Sziasztok!

Elsőre én is úgy voltam vele, hogy: "Ez az, ide se tudtak semmi újat kitalálni!", de tulajdonképpen nem vagyok ellene ennek az event formátumnak. A szettek nagyon tetszenek, még nagyjából a színek is (kezdek átmenni, ill. keverni lilával a szettjeimet - második kedvenc színem lévén). A térképpel nincsen bajom, bár egy-egy helyről tömérdek cuccot lehet összeszedni, ami kicsit inkább hátrány mint áldás lenne, ha csak egy bizonyos dolgot akarok arról a helyről. A kép nekem tetszik, bár egy kicsit clichésnek mondanám. A bankos szett gyönyörű (végre nem páncél juhu), csak sajna felém csóróság van :') , szóval elég valószínű, hogy én ebből most kimaradok.

Kijelentkezve

#549 2022. 10. 28. - 08h22

Shadow gárda
roxxstar
Young Recrute
roxxstar
...
Üzenetek: 28

Sziasztok!

Valakinek sikerült már megtalálnia az új famit a térképen?

Kijelentkezve

#550 2022. 10. 28. - 09h35

Shadow gárda
Mancha
Young Recrute
Mancha
...
Üzenetek: 23

roxxstar írta:

Sziasztok!

Valakinek sikerült már megtalálnia az új famit a térképen?


szia!
találkoztam vele, haza is jött a drága :D a csalit nehezebb volt beszerezni mint magát a famit...


https://i.imgur.com/rGXE5PO.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 30