Fórum

Oldalak : 1 ... 19 20 21 22 23 24

#501 2022. 07. 25. - 12h55

Absynthe gárda
Miralys
Recrute
Miralys
...
Üzenetek: 65

A cicákról a kép ahol a kosárban ülnek a kedvencem, iszonyat édesek <3

Az eventeknél vagy több képet kapunk, vagy több szettet. Valentin napon is pont ugyanilyen volt. Nekem a tavalyi karácsony és a mostani zene ünnepe event fajta a kedvencem, kapunk 3 szettet + feltöltős, és egy csoportképet. Szépek az illuk, de én tényleg nem látom annyi értelmüket mint a ruháknak.
A Halloween azért egy kicsit nagyobb esemény, de meg merem kockáztatni, hogy azt mondjam ott is keresgélős szettek lesznek mint húsvétkor. És ismét egy csoportkép, valószínűleg.

Ahogy a legutolsó eddig kijött epizód végződött én nem tudom elképzelni, hogy bele tudjanak mindent 20 epizódba sűríteni. És egyáltalán miért akarják belesűríteni? Nem 34 évadot szeretnék 10 meg 20 epizódokkal meg egy csomó timeskippel, élvezhetetlen úgy a sztori. Az Eldarya pont az a játék amit a végtelenségig tudnának húzni ha akarnák, mert fantasy, tele van lehetőségekkel.
Népszerűtlen vélemény, de engem nem taszít az, amerre most halad a történet. De amiatt nagyon aggódom, hogy nem hagyják kibontakozni és csak egy összecsapott ezmiezt kapunk.

Én mostanában a mobil alkalmazástól kapok agygörcsöt. Pár napja elindult, hogy minden egyes minijáték után lejátszanak egy reklámot. Szóval most majdnem dupla annyi idő megcsinálnom őket mint eddig, de webre meg nem tudok minden nap felnézni, hogy ezeket elkerüljem (+ nehezebbek a minijátékok xD). Majd hozzászokok mert mást nem tudok csinálni, de jelenleg nagyon az idegeimre mennek vele.

Mint mondtam, az Eldarya tele van lehetőségekkel, szóval akár egy fingfelhő is lehet a familiárisod, de ez egy teljesen normális és elfogadott dolog lenne az ott élők számára.


https://i.imgur.com/EMC6i2M.gif

Kijelentkezve

#502 2022. 07. 25. - 13h20

Absynthe gárda
Reiira
Recrute
Reiira
...
Üzenetek: 46

Miralys írta:


Én mostanában a mobil alkalmazástól kapok agygörcsöt. Pár napja elindult, hogy minden egyes minijáték után lejátszanak egy reklámot. Szóval most majdnem dupla annyi idő megcsinálnom őket mint eddig, de webre meg nem tudok minden nap felnézni, hogy ezeket elkerüljem (+ nehezebbek a minijátékok xD). Majd hozzászokok mert mást nem tudok csinálni, de jelenleg nagyon az idegeimre mennek vele.


Ja, ezen én is meglepődtem, mikor így megjelent az első, hogy "Ez mi ez, kérem szépen?"

Miralys írta:

Mint mondtam, az Eldarya tele van lehetőségekkel, szóval akár egy fingfelhő is lehet a familiárisod, de ez egy teljesen normális és elfogadott dolog lenne az ott élők számára.


Ezen jót kuncogtam, gondolom mondanom se kell, hogy azon ritka famik egyike, amit nem bánok, ha nem lesz meg. Én már a Xozehf-t sem értettem az egyik télen (asszem 2020-ban volt), de gondolom kellett egy nyári verzió is.

Madelline írta:


Fú, a szombati esőzés nálunk elég vicces volt, mert beszerveztünk néhány barátommal egy kerti partit, és nyilván akkor szakadt le az ég, de még időben bemenekültünk. xd


Én is aznap vizes lettem, csak nem így /static/img/forum/smilies/lol.png. Lebuszoztunk két barátnőmmel Orfűre és legalább én rendesen kiúszkáltam magam

Kijelentkezve

#503 2022. 07. 25. - 15h28

Absynthe gárda
Madelline
Young Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 24

M A D E L L I N E

Miralys, na azt én sem tudom elképzelni, hogy egy ilyen cselekményszálat hogyan fognak belesűríteni 7 epizódba úgy, hogy ne kerüljön mind legalább 15 ezer maanába, mert olyan hosszúak. :'D Bár látok némi fantáziát amúgy a cselekményben, de nekem el lett rontva a kivitelezéssel, meg azzal, amit már említettem: nincs semmi idő a kiválasztott pasival. Így meg senki ne akarja elhitetni velem, hogy a karakterünket érdekli a félig-meddig nem is létező romantikus történetszál.

Egyébként hiába örülök jobban én is a ruháknak, de konkrétan már azért várom az ilyen eventeket, mert végre kettesben lehetünk a csávónkkal. X'D
Moooondjuk azt hozzátenném, hogy ez sem igazi randi számomra, és még mindig úgy érzem, hogy nem tudnak az írók rendes románcot írni, de ez más kérdés.

Az alkalmazástól én átmentem Karenbe, és mérgelődtem egy sort, hogy fizető vendég vagyok, ez meg így micsoda. X'D Viccet félretéve viszont ez nem jelent sok jót a jövőre nézve...

Reiira, remélem akkor jól szórakoztatok! ^^ Habár ott is volt medence, az nem éppen volt a legnagyobb, szóval úszkálásra sajnos nem volt alkalmas - konkrétan meg lett mondva, hogy ne is ugorjunk, főleg ne fejest xd -, de arra tökéletes volt, hogy ne haljunk meg a nagy melegben.


<3

Kijelentkezve

#504 2022. 07. 25. - 19h13

Absynthe gárda
Miralys
Recrute
Miralys
...
Üzenetek: 65

Áh, egyébként jobb is, ha nem tetszenek az eventes famik, nehéz őket etetni ha közben költesz maanát másra is. Maradok a simáknál, csak azokból meg nincsen túl sok legendás ami tetszik is.

Engem még annyira nem is zavar, hogy inkább akció van mint szerelmetesség, de azok a rohadt monológok, amiket említettél még... xD
Az még ott tetszett amikor Erika elgondolkozott most ki is a jó fiú a sztoriban, de egyébként a magunkban gondolkozásoknak úgy 70%-ka teljesen felesleges. Értem, hogy mennie kell a maanának valamitől, de akkor helyettesítsék párbeszédekkel a párunkkal, és boldogabb lesz mindenki. Kicsit már égnek áll a hajam amikor Erika húszadjára megy ki levegőzni mert rosszul lett a sok információtól.
Még réges régen egy messzi messzi oldalon leírtam, hogy nekem kapásból milyen ötletek jutottak eszembe Lance karakterével kapcsolatban, mert szerintem sem oldották meg őt jól. De röviden összefoglalva, adják vissza az enemies to lovers szálat, ki lettünk rabolva >:C A két ellenség összefog, hogy legyőzzenek egy nagyobb ellenséget? Hahó? Lehet fanfictiont kéne inkább írnom xD
És a régi Leiftan is nagyon hiányzik. Továbbra is vele viszem a szálat mert imádom a karakterét, de hiányzik a gonosz démon fiú aki mindenkit átvert. Még él bennem a remény, hogy a régi brutális természete újra előkerül, hangozzon ez akármilyen furán is :")


https://i.imgur.com/EMC6i2M.gif

Kijelentkezve

#505 2022. 07. 25. - 22h21

Absynthe gárda
Madelline
Young Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 24

M A D E L L I N E

Az a folyton kimegyek levegőzni/elgondolkodok alvás előtt számomra a legolcsóbb megoldás arra, hogy újra összefoglalja az infókat, amiket elsőre is megértett mindenki, és hozzátegyen talán 1 érdemi gondolatot is, a plusz tökéletes maana-szippantó. Én ennyi "hasznát" látom a dolognak. Meg annyit, hogy totálisan ne tudjak azonosulni a karakterünkkel. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra rohadt idegesítő, hogy a karakterünk már azért jó másfél éve ott van Eldaryában - legalábbis, ha úgy számítjuk, hogy mennyit volt ébren -, ami általában elég idő ahhoz, hogy alkalmazkodjunk a körülményekhez, ennek ellenére még mindig olyan túlérzékeny tud lenni. Igen, én sem szívesen néznék végig haláleseteket, és sajnáltam is miatta a karinkat, de néha már agyon lett tolva ez.

Enemies to lovers.
*slams herself on the table*
Na, ez az a szál, amiért nem - csak - pénzt adok, hanem magamat. XD Tudok főzni, takarítani, ha kell bébi csőszködni, állatot idomítani, bármit, csak cserébe egy jó enemies to lovers szálat kérek. Szerintem emiatt választottam Ezarelt is egyébként, mert oké, nem igazi ellenségek sem voltunk, de a csipkelődés, meg az egész kapcsolati íve a karinkkal egy kicsit hajazott a dologra. Így egyszerűen fájó volt látni, ahogyan elvették előlünk ezt az egészet (mármint Lance-t, Ezarel egy más kérdés most xd). Abban a bizonyos epizódban, ahol leginkább kettesben vagyunk Lance-szal, olyan hatalmas remények gyúltak bennem. "Úristen, átállhatunk mellé, vagy jön egy nagyobb gonosz és végül együtt győzzük le, a karakterünk végre morálisan megkérdőjelezhető lesz, és dobja a "szerelmét" az igaziért...?" Hát nem ez lett a vége éppenséggel. XD
Egyébként pont azelőtt, hogy elment volna a kedvem az Eldaryán belüli írástól, volt egy enemies to lovers fanfic ötletem Lance-szal, ahol kicsit megcsavartam a dolgokat, és el is kezdtem írni, csak aztán ahogy jöttek ki a részek, úgy kezdett csorbulni a lelkesedésem. Bár, lehet egyszer fel fogom ébreszteni ezt az ötletet is. :'D

Leiftanért is sír a lelkem. Egy hot démon fiú, aki csak ránk várt, lelki társak vagyunk, és képes lenne feláldozni a terveit csak azért, hogy megmentsen minket? Ide vele. XD  Most meg... Meh. Ne legyél álszent Leiftan. Tudjuk, hogy ott a démon. Remélhetőleg kövi epizódban kiesik belőle, és kapunk valami nagyon menő illut vele. :'3
(Ezt még anno Valentin nap körül találtam, na valmi ilyesmire vágyom én is. :')
https://tea-with-lilith.tumblr.com/post/675992025357844480/valentines-with-the-demon-leiftan)


<3

Kijelentkezve

#506 2022. 07. 26. - 13h31

Absynthe gárda
Miralys
Recrute
Miralys
...
Üzenetek: 65

Igazából maga Erika is bevallotta, hogy eléggé hozzászokott az erőszakhoz az Eldaryában töltött ideje alatt. Jó, ráfoghatjuk, hogy most az apja miatt elbizonytalanodott. De egy konkrét csatában is harcolt, szóval lehet annyira nem viselné meg egy-egy halál mint mostanában látjuk, főleg, hogy sokszor nem is álltak hozzá közel az emberek.
Na meg ott van Valkyon. Ő akkor is közel állt hozzánk ha nem vele vittük a sztorit, és a karakterünknek konkrétan olyan volt mintha tegnap halt volna meg, de mintha semmi sem történt volna. Nehogy már néhány random idegen halála jobban megviselje mint Valkyoné, azért na.

Én a régi karakteremmel Nevrás voltam, de mikor a tűz után újrakezdtem már tudtam mizu Leiftannal, szóval inkább átpártoltam hozzá C: Nagyon érdekelt az ő vonala milyen lenne, és imádtam. Bár még mindig nem tudom mi volt az ördögi terve. Meg hogy miért xD Ez nálam kiesett valahogy, de nincs elég maanám, hogy újrajátszhassam az originst. Pedig mit meg nem adnék érte... xddd
Én is szorítok, hogy az igazi Leiftan végre előkerüljön. Mindenhogy szeretem nyilván, dehát na... a démon az démon. És meghagyhatnák neki a kibontott hajat is, szerintem baromi jól áll neki (de úgysem fogják /static/img/forum/smilies/sad.png).


https://i.imgur.com/EMC6i2M.gif

Kijelentkezve

#507 2022. 07. 26. - 17h12

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 80

A karakterünk viselkedése engem is nagyon idegesít, még akkor is, ha félre tesszük a tényt, hogy nemhogy itt, de még a Genshin-ben is arra várok mikor állhatunk át a "sötét" oldalra. (Bár a GI-ben hatalmas probléma lenne, hogy Fatui vagy Abyss XD)
Mindenesetre nagyon zavaró, hogy ennyire nyuszi, az meg, hogy állandóan összegzi a dolgokat olyan érzést kelt bennem, hogy még mindig ott tartunk, mint az Origins első pár részében, amikor próbálta feldolgozi az új helyet. De könyörgöm! Itt van X ideje, harcolt egy csatába, összejött egy elffel/vámpírral/démonnal/sárkánnyal és ez semmit nem változtatott a személyiségén.

Az elején, bízva egy enemies to lovers szálba Lance mellett tettem le a voksom, viszont a történet előrehaladtával inkább behúztam a kézi féket és vissza Nevrához.
Lance a várakozásaim ellenére olyan semmilyen lett, hogy az már bűn. Az első találkozás után reménykedtem, hogy ezen a kicsit agresszívabb szálon viszik tovább Erikát vele kapcsolatban, de a következő találkozásnál semmi. Így csettintésre elfogadta, hogy Lance ott van, pedig számára csak egy kiadós szunya ideje telt el. Elvárható lenne, hogy a harag és/vagy a gyűlölet kicsit jobban dolgozzon benne.

Leiftan meg a másik, aki miatt én is mérges vagyok. Őszintén megvallom, én nem bírtam az Originsben, túlságosan tenyérbe mászó volt, már-már viszketett a tenyerem miatta XD Aztán kiderült róla az igazság, és én tapsikolva örültem, hogy végre egy jó fordulat, még akkor is, ha előre lehetett rá számítani. Most viszont átment gyakorlatilag szentbe. És érthető, hogy megbánta bűneit, de come on! Annyira idegesítő, ez a tesze-tosza fülét-farkát behúzó Leiftan. Kérem én is vissza a démont, vagy legalább a régi személyiségét.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#508 2022. 07. 26. - 20h06

Absynthe gárda
Hazel
Recrute
Hazel
...
Üzenetek: 53

Đoloria írta:

A karakterünk viselkedése engem is nagyon idegesít, még akkor is, ha félre tesszük a tényt, hogy nemhogy itt, de még a Genshin-ben is arra várok mikor állhatunk át a "sötét" oldalra. (Bár a GI-ben hatalmas probléma lenne, hogy Fatui vagy Abyss XD)


Hát úgy érzem erre sokat várhatunk, vagy inkább ne is reménykedjünk benne.
Szerintem előbb raknának be bárki mást oda (bár azt is max úgy tudom elképzelni, hogy ő is csak beépült, azt kémkedik.)


Previously: Kuro_Hana

Kijelentkezve

#509 2022. 07. 31. - 14h25

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 86

Arra még, hogy Lance-t megtörte a testvére halála és megváltozott azt mondom hagyján. No de Leiftan esetében? Ja hát 7 évet aludt a kristályban. Puff egy racionális magyarázat, mi meg törődjünk bele. /static/img/forum/smilies/lol.png

Eleinte nem hatottak meg a képek, de azért picit másképpen van a sorrendben, mint ahpgyan a játék azt elgondolja. A Nevrás illusztráció lett meg elsőnek, a Leiftanos lett volna a cél. Ehelyett meg lett még Lance, na legalább a második hely az stimmel. Mathieu ha nem lenne meg az sem baj, egyébként nála van hat jégkrém a hétből, Leiftan esetében meg 3. /static/img/forum/smilies/lol.png Leiftan, Lance, Nevra és Mátyááás. Na de szóval legalább egy semleges kép meg egy jó is lett. Azért mégsem csak úgy ahogyan esett úgy puffant az event.

Egyébként én kitartottam Leiftan mellett, mert még valahogy ő tűnt a legjobb választásnak. Most belegondolva valóban több potenciál van Lance-ben, de nála legalább annyi alap van, hogy fantáziálhatunk. Nevra nem tudom mennyit változott az epizódok alatt, de nekem az első benyomásom a besavanyodottság volt vele kapcsolatban. Matyika sztorija meg nekem naggyon naggyon de naggyon bűzlik. Meg a viselkedése is. Valami azzal a fiúval nem stimmel. Ha teóriázgatni akarok valamit titkol, vagy neki köszönhetőek a katonák, vagy tudja miért bukkannak fel Eldaryában hirtelen a semmiből felhőkarcolók, de többet tud annál, amiket elmond és sokat kertel. Nekem ez gyanús.

Jah egyébként most már ingadozok Leiftan és Lance között, mert hát az egyik démon a másik meg sárkány, juhéé egzotikusak. De emiatt is jó, hogy úgymond több Eldarya OC-m van, mert így Leiftan is meg Lance is maradhatnak. Másik szervereken van karakterem, de csak a gárda ruhák miatt tartottam meg őket. Meg néha bevallom vannak olyan öltöztetési elképzeléseim, hogy annak a szentséges Orákulumnak se tudom elképzelni Zirailah stílusában nekem egyébként meg tetszik. /static/img/forum/smilies/lol.png Dilemmatikus dolgok egyike.

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 07. 31. - 14h29)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#510 2022. 07. 31. - 22h49

Shadow gárda
szentcyke
Young Recrute
szentcyke
...
Üzenetek: 20

Sziasztok nem tudom hol tudnám feltenni így utolsó pillanatban a kérdést, de konkrétan mindent összegyűjtöttem az eventből, mégis 70%-on állok, így a famit nem kapom meg. Miért?

Kijelentkezve

#511 2022. 07. 31. - 23h52

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 120

szentcyke írta:

Sziasztok nem tudom hol tudnám feltenni így utolsó pillanatban a kérdést, de konkrétan mindent összegyűjtöttem az eventből, mégis 70%-on állok, így a famit nem kapom meg. Miért?


Szia! Ha a közös mérőre gondolsz, az azért van, mert az össz magyar szerver teljesítményét veszi figyelembe és nem az egyéni haladást. Ezt a famit most senki sem fogja megkapni /static/img/forum/smilies/hmm.png (ebben a 8 percben már nemigen változik az állás).

Kijelentkezve

#512 2022. 08. 01. - 05h48

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 47

Sziasztok!
Hosszabb szünet/kihagyás/fel nem nézés után csak sikerült visszatolnom ide (is) a nózimat. Valamikor jó március-április környékén írtam utoljára, azóta elég sok minden alakult a  magánéletemben.
Lett egy házam május végén, amibe azóta beköltöztünk. Ugyan még itt-ott kell alakítani rajta/benne, de főleg csak kint vannak munkák, bent már élhető - inkább csak pakolni kellene, mert még van pár dobozolt dolgunk.
Lett 2 kutyusunk. Van egy kicsi, elkerített rész, ahova ültettünk paprika- és paradicsompalántákat, úgy tűnik megfogták rendesen, mert már elég sok kicsi paradicsomocska zöldellik, illetve elég sok virág van a paprikán! Van a kertben továbbá egy szép birskörte fa, amin már most rengeteg a gyümölcs - már csak be kell érniük. A szőlő is érik ezerrel, plusz abszolút bio, mert ez azóta nem volt permetezve hogy az előző lakó nincs itt, ennek ellenére tök egészségesnek néz ki eddig a leendő termés.
......
A rezsicsökkentés csökkentése végett elég sokat számolgattunk és kalkuláltunk a napokban, de úgy tűnik az árammal bőven a keret alatt leszünk, a gáz a kérdéses majd télen. Ha az áram továbbra is ilyen kevés lesz nálunk, akkor lehet érdemes lesz beruháznunk elektromos fűtőtestre/konvektorra, mert még úgy is olcsóbb lesz a dolog, mintha a gázból mennénk az emelt körbe.
......
A vállalkozásom enyhén veszélyben van a KATA-ügy miatt, úgyhogy az augusztus eleje arról fog szólni hogy tudom megoldhani a helyzetet úgy, hogy élhető is legyen (van már 1-2 ötlet, csak kérdés melyik lesz a végső járható út).
.....
Ezen felül nagyon elszoktam Eldarya-tól, az öltöztetéstől, a famimtól, a sztorimtól. Jó ideje idegennek éreztem az egészet, mostanában vagyok csak picit jobban megbékélve vele, de nem teljes a békességem.
Elképzelhető, hogy a napokban/hetekben megpróbálom újra a 30 napos kihívást és rendesen összeeszkábálni vele a sztoriszálaimat is, de erre sajnos nincs garancia.
.....
Az eseménnyel kapcsolatban: én őszintén szólva végigpörgettem a sztorit, képekből is csak 2 lett meg, de nem is bánom. Nem gyűjtöm őket, nem nézegetem őket, akkor meg >nekem< mindegy hogy megvan-e vagy sem.
A ruhák közül a fizetős szettben elég sok hasznosat találtam, viszont famit nem fogtam egyet sem, illetve hát a közös mérős meg ugye nem lett meg. Hiába szépek az eventes famik és hiába gyűjtögettem őket régen rá kellett jönnöm hogy sosem fogom használni őket, így igazából majdhogynem felesleges gyűjtögetnem.
.....
Még március környékén emlegettem Oskye-al kapcsolatban, hogy lesznek betölthető szerepek a világban - nos ezzel nem haladtam semmit azóta, viszont ha sikerül kipofoznom az egész storyline-t, akkor elképzelhető, hogy felélesztem ezt a projektet.


Oskye titkai 5. fejezet: A Főpap már olvasható   ITT.

https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#513 2022. 08. 01. - 14h51

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 80

Hazel írta:

Hát úgy érzem erre sokat várhatunk, vagy inkább ne is reménykedjünk benne.
Szerintem előbb raknának be bárki mást oda (bár azt is max úgy tudom elképzelni, hogy ő is csak beépült, azt kémkedik.)
Sajnos ez tényleg közel lehetetlen, de, ahogy mondani szokás, álmodik a nyomor :"DBecca gratu a házhoz és kutyusokhoz! ^^ A kerthez pedig sok sikert! Sajnos nekünk nincs, illetve mindkét mamám arra panaszkodik, hogy szárad el minden a csapadék hiánya miatt. Remélem te megúszod ezt!

A rezsi csökkentéses mizéria nekünk is nagy fejfájást okozott, de arra jutottunk, hogy olcsóbban ki fogunk jönni, ha klímával fűtünk. Már csak azt kéne kiokoskodni, hogy hova tudjuk úgy tenni, hogy úgy nagyjából az egész házat fűtse, de jelen állás szerint kettő kell majd, hogy teljes legyen a siker :')

A KATA ügyhöz pedig nagyon sok kitartást! Ismerősöktől hallom, hogy mennyi macera van vele, meg nem is nehéz eldönteni, hogy melyik adózási forma lenne még élhető. Ezért nagyon sok kitartást és szerencsét kívánok mindenkinek, aki sajnos bele esett ebbe!Az eventről pedig a végső véleményem az, hogy egynek elment. Mindkét szettben voltak olyan darabok, amiket tudtam hasznosítani, a képek is szépek lettek, bár nem nagyon látom hasznukat, mert, ahogy sokan írtátok is, én se szoktam nézegetni őket. A térképes fami aranyos lett, de nem kaptam el, talákozni se sűrűn találkoztam vele, fölösleges is lenne, hiszen csak a készletemben állna. A mérős fami nem dobott hátra, és nem is csodálkozom rajta, hogy nem sikerült megszerezni. Egyértelmű, hogy nem erre a szerverre lett kalibrálva, de most még meg sem próbálták korrigálni, mint pár eventtel ezelőtt. Egy szó, mint száz, remélem a következő event, ami azt hiszem a Halloweeni lesz, már sokkal összeszedettebb lesz, de nem nagyon merek reménykedni :")


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#514 2022. 08. 01. - 18h58

Absynthe gárda
Miralys
Recrute
Miralys
...
Üzenetek: 65

Zirailah írta:

Matyika sztorija meg nekem naggyon naggyon de naggyon bűzlik. Meg a viselkedése is. Valami azzal a fiúval nem stimmel. Ha teóriázgatni akarok valamit titkol, vagy neki köszönhetőek a katonák, vagy tudja miért bukkannak fel Eldaryában hirtelen a semmiből felhőkarcolók, de többet tud annál, amiket elmond és sokat kertel. Nekem ez gyanús.

Nem tudom mennyire számít spoilernek erről beszélni, szóval kiírom, hogy az egész válaszom spoileres (lehet?) a legutoljára kijött epizódról.

Nekem már elég egyértelmű volt miután kijátszottam a 13. epizódot, hogy Matyi nagyon rosszban sántikál. Talán Erika apjánál dolgozott ő is, és át lett küldve kémként vagy szimpla tesztként. Később pedig megszeretett Eldaryában élni, és elárulta őket. Már ha hűséges volt hozzájuk egyáltalán. Vagy még mindig szivárogtat nekik. Csak vaktában lövöldözöm, de az fix, hogy köze van Erika apjához és a csoportjához valamilyen úton-módon.
Amúgy nem lennék meglepődve ha áruló lenne, anno ezt már eljátszották Leiftannal és a barátaival.
Nekem úgy tűnt mintha bántaná őt a sok szörnyűség amiket a katonák okoznak, de ki tudja, milyen mélységet akarnak adni a karakterének? Az is lehet, hogy csak manipulálni próbálja Erikát (és a többieket). Majd kiderül.


https://i.imgur.com/EMC6i2M.gif

Kijelentkezve

#515 2022. 08. 02. - 22h43

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 86

Miralys írta:

Zirailah írta:

Matyika sztorija meg nekem naggyon naggyon de naggyon bűzlik. Meg a viselkedése is. Valami azzal a fiúval nem stimmel. Ha teóriázgatni akarok valamit titkol, vagy neki köszönhetőek a katonák, vagy tudja miért bukkannak fel Eldaryában hirtelen a semmiből felhőkarcolók, de többet tud annál, amiket elmond és sokat kertel. Nekem ez gyanús.

Nem tudom mennyire számít spoilernek erről beszélni, szóval kiírom, hogy az egész válaszom spoileres (lehet?) a legutoljára kijött epizódról.

Nekem már elég egyértelmű volt miután kijátszottam a 13. epizódot, hogy Matyi nagyon rosszban sántikál. Talán Erika apjánál dolgozott ő is, és át lett küldve kémként vagy szimpla tesztként. Később pedig megszeretett Eldaryában élni, és elárulta őket. Már ha hűséges volt hozzájuk egyáltalán. Vagy még mindig szivárogtat nekik. Csak vaktában lövöldözöm, de az fix, hogy köze van Erika apjához és a csoportjához valamilyen úton-módon.
Amúgy nem lennék meglepődve ha áruló lenne, anno ezt már eljátszották Leiftannal és a barátaival.
Nekem úgy tűnt mintha bántaná őt a sok szörnyűség amiket a katonák okoznak, de ki tudja, milyen mélységet akarnak adni a karakterének? Az is lehet, hogy csak manipulálni próbálja Erikát (és a többieket). Majd kiderül.


Uae. Avagy ugyanez jutott eszembe és ezzel, amit leírtál alátámasztottad a dolgokat. Már csak emiatt is meg bizonyos ruhadarabok miatt is jó lenne behoznom a lemaradásomat az epizódokkal meg nyomon követem a dolgokat, mert így bele gondolva Mathieu ennyiből azért piszkálja a csőrömet. Vagy is inkább amit kiakarnak hozni belőle a sztori folyamán az foglalkoztat. Mondjuk nagy durranásra nem számítok. /static/img/forum/smilies/lol.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#516 2022. 08. 03. - 11h17

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 47

Đoloria írta:

Becca gratu a házhoz és kutyusokhoz! ^^ A kerthez pedig sok sikert! Sajnos nekünk nincs, illetve mindkét mamám arra panaszkodik, hogy szárad el minden a csapadék hiánya miatt. Remélem te megúszod ezt!

A rezsi csökkentéses mizéria nekünk is nagy fejfájást okozott, de arra jutottunk, hogy olcsóbban ki fogunk jönni, ha klímával fűtünk. Már csak azt kéne kiokoskodni, hogy hova tudjuk úgy tenni, hogy úgy nagyjából az egész házat fűtse, de jelen állás szerint kettő kell majd, hogy teljes legyen a siker :')

A KATA ügyhöz pedig nagyon sok kitartást! Ismerősöktől hallom, hogy mennyi macera van vele, meg nem is nehéz eldönteni, hogy melyik adózási forma lenne még élhető. Ezért nagyon sok kitartást és szerencsét kívánok mindenkinek, aki sajnos bele esett ebbe!


Köszönöm! /static/img/forum/smilies/smile.png
A levelek nálunk is sajnos száradnak/égnek a nap miatt, de a termést szerencsére (még) nem bántja semmi. Minden reggel alaposan meglocsolom őket és bízok a legjobbakban.

Mi is azt kalkuláljuk, hogy lehet hogy kettő elektromos fűtőtest fog kelleni, de az első (hűvös) őszi hónapban majd megnézzük mennyi fűtéssel mennyi gáz megy el és azzal kalkulálunk pontosabbat.

Igen, sajnos elég macera ez az egész, de főleg az, hogy ilyen kevés időt hagytak átállni /static/img/forum/smilies/sad.png Arról volt szó, hogyha változtatnak akkor január 1-el lesznek módosítások, de hát inkább nem ragozom a véleményem a döntéshozásról vagy a kamara "érdekvédelméről" amiért minden évben fizet(t)ünk, mint vállalkozók. Egyelőre úgy tűnik, hogy teljes állásban felvesznek a céghez aminek javarészt dolgozok, a többi kis cég melóit pedig majd behozzuk ide, szóval a cég számláz nekik, nem én - már ha így mindenki elfogadja ezt, de hát igazából kénytelenek xd -. Így nekem is megmarad egy rendes(ebb) fizetésem, senki nem marad grafikai anyagok nélkül, plusz nekem is lejön a vállalkozás kezelésének terhe a vállaimról. Az igaz hogy a nagyobb mértékű szabadságom adom érte cserébe, de a jelen helyzetben inkább választom a stabil, fix fizetést, mint a szabadabb munkavégzést /static/img/forum/smilies/hmm.png

.....

Elkezdtem ismét dolgozgatni az Oskye-projekten, yey!

Utolsó módosítás: Becca (2022. 08. 03. - 14h17)


Oskye titkai 5. fejezet: A Főpap már olvasható   ITT.

https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#517 2022. 08. 03. - 14h40

Absynthe gárda
Madelline
Young Recrute
Madelline
...
Üzenetek: 24

M A D E L L I N E

Na, így az event befejeztével azt kell mondjam, hogy minden meglett, amit akartam. A famik közül egyik sem tetszett annyira, így azokért nem fájt a szívem, az ajándékképeket mind sikerült kigyűjteni, a térképről pedig szorgosan hozta a famim a dolgokat... De azért én is reménykedem egy jobb halloweeni eventben. xd

Becca, gratulálok a házhoz! A kert nagyon jól hangzik, reméljük valóban elkerüli a terméseket a szárazság, és lesz egy kisebb bio farmotok. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A KATA-t tulajdonképpen mi is megszívtuk abból a szempontból, hogy édesanyám mostanában akart elindítani egy kisebb vállalkozást egy barátnőjével, de így azért meggondolandó most nekik. Még látnak egy-egy alternatív megoldást a dolgokra, de ki tudja mi lesz. Mindenesetre kitartást ezzel a helyzettel!
...
Oh, ha tudnátok mióta vártam a "fordulatot" - vagy egyelőre csak utalást - azzal kapcsolatban, hogy Matyi nem az, akinek mondja magát. XD Már nem is tudom mivel vált pontosan gyanússá nekem, de már epizódok óta néztem, hogy valami itt nem stimmel, és tuti megint kapunk egy "kiderül, hogy a szerelmünk áruló" szálat. Erről viszont azt kell mondjam, hogy eléggé olcsó megoldás már megint, hogy újrahasznosítanak történetszálakat más karakterekkel. Legalább ne love interesttel csinálták volna ezt, hanem egy random, cuki mellékszereplővel, akit nem tartanál gyanúsnak, de visszanézve kiderülne, hogy hoppá, tényleg áruló. :')


<3

Kijelentkezve

#518 2022. 08. 07. - 10h20

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 86

Még azt mondtam volna, ha Ykharnak lenne valami testvére, vagy rokona, aki csupa cukiságbomba és az lesz áruló, nem Mathieu még komolyan mondom jobb lett volna, mint ez a vonal, amit most nyúzunk. /static/img/forum/smilies/lol.png

Mi is bekalkuláltunk már, 600-al az átlag felett vagyunk. /static/img/forum/smilies/hmm.png Pont azt mondtam anyukámnak, még egy a szerencse, hogy én is dolgozom. Ha most nem így lenne nagyon cinkes helyzetben volnánk. Fizetni a személyi hitelt meg még az elszabadult rezsit is. ><

Becca gratulálok a pozitív hírekhez! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Remélem a veteményeseteket nem éri utól az aszály! ^^ Így visszamenőleg jöttem rá, hogy valamit kifelejtettem előzőleg. Ez volt az. xd

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 08. 07. - 10h23)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#519 2022. 08. 09. - 15h43

Obsidian gárda
Becca
Recrute
Becca
...
Üzenetek: 47

Köszönöm! /static/img/forum/smilies/smile.png

Eddig szépen elkerülte mindenféle baj és szárazság. Locsolom minden reggel (és ha nagyon úgy áll, akkor este is) őket, illetve itt most pl eléggé lóg az eső lába, remélhetőleg lesz egy jó kis eső, hogy a föld is magába tudjon egy keveset szívni.

Alternatíva van több, attól függ hogy szeretnék anyukádék csinálni a vállalkozást. Mert ha pl. van főállásuk legalább 36 órás, akkor pl. 2 millió forint bevételig nem kell semmilyen pluszt fizetniük (2 millió bevétel felett kell a tizenpár % SZJA-t). /De nyilván a legoptimálisabb könyvelőtől megkérdezni mi merre hány méter, én is csak azt tudom mondani amit az enyém mondott az én esetemre, de szerintem ez a másodállásos 2 milliós dolog mindenkire érvényes lehet./

.....

Fuh, most az utóbbi napokban több életkedvet érzek feljönni ide, és ezt az tükrözi a legjobban, most már 2 szettet is sikerült alkotnom az utóbbi napok alatt, ami tetszik is XD Illetve igazából meló közben megszállt picit az ihletmanó is, sikerült egy kicsit leegyszerűsítenem Becca összevissza kaotikus háborút (Origins-es) sztoriszálát az Oskye-dologhoz, illetve a szettek amiket próbálgatok összerakni, azok a nyitott helyű tisztségekhez kapcsolódóak. Próbálom nagyjából bemutatni majd a leendő szettekkel milyen stílus uralkodik Oskye-ban, nagyjából melyik tisztség milyen ruhatárat, színeket követel majd meg.

Update: sikerült összerittyentenem egy egész hosszúcska alapleírást Oskye-hoz, illetve sikerült összeszednem a kis listám, hány betölthető pizíció is lett végül.
Még szett-inspókat csinálok mindenképp hogy nagyjából melyik tisztség mit visel (ebből 1 már megvan, illetve a Tanácstagokat is megformálom szép lassan), de azon túl elvileg megvagyok a nagyjával, szóval elképzelhető, hogy a jövőben valamikor hoznék majd valami kis jelentkezős-beöltözős-anyámtyúkja dolgot ezzel kapcsolatban (természetesen a beöltözősök szabályzatának megfelelően kiírva, jelentkezőkkel, stb. stb.), de gondoltam azért előre jelzem errefelé is, több szem többet lát, főleg ha többfelé van, aztán hátha valaki addig megszáll az ihlet /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Becca (2022. 08. 10. - 09h38)


Oskye titkai 5. fejezet: A Főpap már olvasható   ITT.

https://i.imgur.com/BpNU12i.png


https://i.imgur.com/HTHTg1M.png


https://i.imgur.com/muCwe1U.png

Kijelentkezve

#520 2022. 08. 14. - 23h18

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 86

Oké. Nagy hirtelen besuhanok, csak egy rövid észrevétel erejéig egyelőre.

Elkezdtem bepótolni az epizódok lemaradásokat több okból is. Első körben a szettek miatt, mindenképpen legalább is a 11. epizódot elkezdem. A 30 napos kihívás menetrendje szerint megcsinálom kerekre a másik két OC-met is és valószínű így sikerül majd haladnom a Daemyrtum krónikákkal. :3 Na de szóval visszakanyar. 9. epizód vége. Leiftan áll a Kristály előtt, odalibben Erika. Egyik pillanatban sehol a köpenye, elcsattan egy csók és hirtelen oda hopponál a köpeny. Leiftan köpenye ugyanúgy repkedne, mint Doktor Strange vörös köpenye? /static/img/forum/smilies/lol.png

Hjej, megint rá kell jönnöm, hogy lapostetű módban van a sztorivonal. Simán összehoznám több csevejre Koorit és Adalricot, vagy több szerepet szánnék nekik, tök érdekes karakterek. Jó persze ezt kiveséztük, de kompletten semmit sem változott a véleményem és azt hiszem ebből fognak a legjobb ihlet ötletek születni az íráshoz. Ami itt magában a fősztoriban nem valósulhatott meg az nálam megfog. xdd

Egy beöltözőst támogatnék, lenne benne kihívás. /static/img/forum/smilies/roll.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#521 2022. 10. 14. - 20h38

Absynthe gárda
Kyara
Recrute
Kyara
...
Üzenetek: 74

Hello!

Minden bizonnyal már Ti is láttátok, hogy a méhek idén milyen szettekkel készülnek nekünk a HW eventre. Emlékszem, mindig ez volt a "közönségkedvenc" esemény, ezt várta a fórum apraja-nagyja évről-évre a leginkább.
Idénre szerintetek mit terveznek? Csak térképet kapunk, vagy valami sztorizós minijátékkal is készülnek?


https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#522 2022. 10. 15. - 11h22

Absynthe gárda
Miralys
Recrute
Miralys
...
Üzenetek: 65

Halii ^^

Én amikor megláttam az instagram bejegyzést, az első gondolatom az volt, hogy ez nagyon menő, a második meg az, hogy biztosan ez lesz a fizetős szett xD Vagy legalábbis a kaszának nagyon olyan szaga van. A sztoriban megosztott szett is nagyon tetszik, de nem hiszem, hogy én fel tudnám használni.
Mindig a Halloweeni cuccok a kedvenceim, azokat tudom a legtöbbet felhasználni. Még ha nem is szoktam fizetni értük, az ingyenesek is jók szoktak lenni.
Most Csábításból Jelesen is tetszik a zombi apokalipszis téma /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/EMC6i2M.gif

Kijelentkezve

#523 2022. 10. 15. - 11h47

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 120

Sziasztok!

Hú, már nagyon kíváncsi vagyok az eventre, a posztolt és az insta-sztoriban megosztott szett is elég menőn néz ki. Nekem főleg az agancsos tetszett, remélem jók lesznek hozzá a színvariációk. (Általában a parókák és a kalapok, arckieg-ekre számítok a legjobban, az eddigiek alapján nem lesz csalódás c: )

A másik topik a fami, nagyon reménykedem, hogy jók lesznek és nem csak kínlódással lehet majd őket megszerezni...

A kérdésre válaszolva, nem tudom eldönteni, lesz-e az eseményhez valamilyen történet és/vagy játék, bár én azért jobban örülnék, ha lenne. Nem soká kiderül /static/img/forum/smilies/smile.png

Eventen túl, ti szoktatok valamilyen módon készülni otthon a mindenszentekre/halottak napjára/samhain-re/halloweenre stb.?

Kijelentkezve

#524 2022. 10. 15. - 16h11

Shadow gárda
West
Young Recrute
West
...
Üzenetek: 25

Üdvözlet!

Láttam a szetteket, habár most legszívesebben újból rá akartam lesni arra, amit sztoriban osztottak meg, hogy friss emlékezetet kapjak róla, de láttam, hogy már lekéstem erről. Arra viszont emlékszem, hogy nem volt negatív érzete számomra.
A posztban közzétett szett kifejezetten jól néz ki, habár a csuklyát természetesen megint nehéz lesz bármelyik haj mellé párosítani. : D A familiárisok sosem érdekelnek, mert hatalmas dolognak kell történnie, hogy leváltsam Cathulhu-t, de azért előre várom, másoknak biztosan jól jön.
Egy tökbe zárt lelket szívesen látnék.

- - -


Itt egyelőre nincsen hatalmas ünneplés, nem mintha eddig oly hatalmas lett volna, erre az egészre pluszban rátett egy nemrégi megemlékezés is, szóval ha bál nem áll, akkor a hangulat biztosan.
Magamban örömködök, ez inkább az ősz előnye, imádom a faleveleket, a hideget, a záport, ahogy néha sampont is kenhetnék a hajamba, annyira esik. :' ) Egy év kihagyás után sikerült végre rendet raknom a ,,szentélyemen" (Alig használt nyithatós laptop asztal + minden füstös illatforrás), ebbe beleértve azt is, hogy most már a kisebb gyertyáimnak is külön ládika van, hogy ne legyen ennél is több por és lássam a színeket. Ettől függetlenül még van gyertya, amit újra kell főznöm, meg szerintem egy új kanóc sem ártana neki. Vannak hatalmas megmaradt bödönök, amikben szabadon lehetne gyertyákat önteni, díszíteni. Talán ha a közeljövőben itthon kell maradnom, akkor lesz mivel tölteni a délutánt - meg a bödönöket. : P


https://i.imgur.com/s4Pld5R.png

Kijelentkezve

#525 2022. 10. 16. - 11h54

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 80

Sziasztok!

Nagyon reménykedek benne, hogy ezek mellé a szettek mellé kapunk valami jó kis sztorit, bár, az eddigi eventeket elnézve erre kevés esélyt látok :') De a szettek ettől függetlenül nagyon tetszenek, legalábbis, amennyit láttunk belőlük, és én is azon a véleményen vagyok, hogy a kaszás bizony fizetős lesz. [pain]

Anneline írta:

Eventen túl, ti szoktatok valamilyen módon készülni otthon a mindenszentekre/halottak napjára/samhain-re/halloweenre stb.?
A családdal a Halottak napját szoktuk megtartani, de arra se szoktunk külön készülni, egyszerűen csak elindulunk sötétedés után és meglátogatjuk a közeli temetőkben fekvő rokonainkat. Ezt egyébként nagyon szeretem, főleg, mikor sikerül kellően későn érkezni, és olyankor már szinte minden síron van mécses. Nem tudom csak én vagyok e így ezzel, de alapjáraton nagyon feszengek a temetőkben, még nappal is, de a Halottak napja valahogy más. Nagyon szeretem nézni, ahogy mindenhol pislákol legalább egy kis mécses.

A HW-t pedig nem igazán tudom hva tenni, legalábbis úgy, ahogy nálunk ilyen össze-vissza hol tartják hol nem, és a környéken is némelyik ház tele van aggatva díszekkel a mellette lévőn meg semmi. Örülnék neki, ha nálunk is olyan népszerű lenne, mint Amerikában és megtartaánk rendesen, mert így nincs semmi értelme, sajnos :")


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 19 20 21 22 23 24