Fórum

Oldalak : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30

#301 2022. 03. 07. - 20h00

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem és köszönöm az aggódást.

Ez most egy necces időszak volt, ami elég rosszul érintett. Volt már korábban, hogy eldán zaklatót nyertem(tünk) a többi moderátorral (korábban talán írtam róla, de azért őrizgetem az ilyeneket, gyöngyszemek itt).

Most is hasonló történt, leszámítva, hogy nem csak itt, de francia szerveren is szeretett volna megszeretgetni (HÁHÁ, de ott be kell jelölni, hogy valaki írni tudjon ^^), instán, facen de még pinteresten is (tudtátok, hogy ott is van lehetőség írni valakinek?)

Aztán elkezdtek jönni a jelszó / mail emlékeztetők többeknek és más játékokból - oldalakról.

Elgondolkoztam rajta, hogy ér-e annyit az egész eldarya dolog, hogy a pizza forte fiókomat valaki megpróbálja megszerezni, de aztán mostanában kezdek erőt gyűjtei.

Nem fogok nevet változtatni (pedig tervben volt, hogy ezt az egészet lehet így lehetne letudni)... és valószínűleg megmaradok itt is.

Csak ettől a mérhetetlen hülyeségtől, a többieket érő sorozatos jelszó / mailos értesítőktől / attól ami lesz (vagy nem lesz) a fórumon kibuktam.
(spoiler alert: csj-n nem véletlenül került ki angolul az új epizódos bejegyzés /static/img/forum/smilies/sad.png
Remélhetőleg most nem lesz az, mint ami korábban, mikor adminisztrátor nélkül voltunk és bezárt a fórum...
Akkor tartották az első hivatalos elda szépségversenyt SZERVEREK között és amiatt, hogy nem volt adminunk a magyar szerveres játékosok abszolút kimaradtak u.u
https://www.instagram.com/p/BnzOSJeHSvh/ ahhoz ide készült egy facebook csoportos verseny után a kép)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#302 2022. 03. 07. - 20h19

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Ohh, remélem már jobban vagy azóta CherryChimChim! Úgy látszik ez most ilyen időszak, több ismerősöm is ágynak dőlt az elmúlt héten, na meg én is náthás vagyok már pár napja. :C

Amúgy, a kép kapcsán több helyen is olvasgattam a kommenteket  - sokan úgy vélik, azok friss sebek (azért sem láttuk korábban) és a 10. epi helyszínén szerezte/szerzi majd meg azokat. (Megjegyzem, örülnék egy olyan plot twistnek az LI-vel, ahol végre nem mi sebesülnénk meg, hanem mi segítenénk a fiúkáknak... Bár elsődlegesen már azzal megelégszem, ha végre normális mennyiségű párbeszédet kapnánk velük :""D )


Fhúú, igen CherryChimChim, Säphlyn! A batyuk gyakran felbosszantanak engem is, habár az aranyrög annyira nem is zavar, mintsem a sok felesleges cucc, amit nem fogok használni sohasem. Sajnos kártyát meg nem nagyon kapok :C

Még a tűzeset előtt annyira örültem, hogy nagy összegben kaptunk purrokártyákat, mert szinte minden cuccot kimaxoltam, ami érdekelt. Utána a javát meg félretettem, hogy majd farmolok az új dolgokból (már akkor sejteni lehetett, hogy új szetteket kapunk a batyukba). Viszont annak a purrokártyának annyi, azóta meg nem gyűlt össze olyan sok, hogy az új dolgokból tudjak venni bármit is.
Másik nagy szívfájdalmam meg a famik famija, a legendás batyuban található kis oroszlánkám. Jó lenne, de érzem, hogy nincs rá túl sok esélyem a közeljövőben.... :") (amúgy nem tudom, mit akarok, így is az a gondom, hogy nem tudok dönteni, éppen melyik famit keltsem ki lol)


Úú, amúgy most láttam, a méhek kirakták: szerdán 11-kor érkezik az új epi /static/img/forum/smilies/big_smile.png (legalábbis, ha nálunk is pontosan kezd...)


Lily, örülök, hogy újra itt! Basszus, hát ehhez a helyzethez meg kitartást és soook-sok erőt, energiát kívánok! Eddig még (lekopogom) velem ilyen nem történt, de szörnyen hangzik /static/img/forum/smilies/yikes.png A tűrésen és a névváltoztatáson túl ilyenkor lehet még tenni bármit is? Gondolom jelentetted őket. /static/img/forum/smilies/hmm.png

Ah, a szépségverseny nagy szívfájdalmam azóta is (bár igaz, akkor még egyáltalán nem voltam fórumon és csak csendes megfigyelőként néztem a dolgok alakulását). Őszintén remélem, hogy ezúttal nem hagynak magunkra/zárják be a fórumot. Már az is olyan aggasztó, hogy a valentin napról nem is volt hivatalos értesítőnk :C

update: most néztem a linket, te jó ég /static/img/forum/smilies/yikes.png Mik ezek a szövegek?! Nem is értem, az ilyenek hogy vannak szabadlábon? Miért kell így viselkedni?
Tudom, nem igazán old meg semmit vagy javát a helyzeten, de nagyon sajnálom, hogy ilyenekkel kell megküzdened /static/img/forum/smilies/sad.png

Utolsó módosítás: Anneline (2022. 03. 07. - 21h35)

Kijelentkezve

#303 2022. 03. 07. - 21h44

Obsidian gárda
Becca
Rookie
Becca
...
Üzenetek: 75

Lily! Végtelenül sajnálom, hogy ilyesmivel kell megbirkóznod /static/img/forum/smilies/sad.png Ha viszont ennyi platformon zaklat ez az illető, akkor ez konkrétan bűncselekménynek minősül és akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is járhat az illetőnek, ha netalántán feljelented (és csak akkor ennyi, ha nem történik más konkrétabb részéről, az acc-feltörés szerintem már egy fokkal feljebb van ennél), mert ez már nem csak Eldarya-ról szól - legalábbis ahogy én levettem az olvasottakból. (És ha annyira súlyos üziket kapsz mint amik be vannak linkelve, akkor én biztos nem várnék egy perccel sem többet a feljelentéssel - de ez csak az én szemszögem, nyilván Te látod át mi hogy merre, de ha bármikor szeretnél róla beszélni, akkor a varázstornyom nyitva áll előtted!)

----

Eléggé kicsupálódtam a Fórum életéből a tűz óta, valahogy sosem akaródzott visszatérnem és ez most sincs még igazából másképp, de gondoltam egy életjelet azért most már bedobok hogy lássátok Oskye varázslónője se purcant ki (teljesen).
Tavaly óta ugye vállalkozó vagyok, élem a kis melózós-adózós életem, dolgozok éjjel-nappal, mellette próbálok tanulni (önfejleszteni, neten, könyvekből tanulni új dolgokat), a saját kis magánprojektjeimet próbálom két lábra állítani - de már március van és úgy érzem még semerre sem haladtam ahhoz képest, amit január elején elgondoltam. De itt a tavasz, nincs kétségbeesés, pozitívan állok már a dolgokhoz (tavaly nyár óta dolgozok a szemléletmód váltáson és kijelenthetem hogy igen jól állok vele /static/img/forum/smilies/big_smile.png ).
Becca-val viszont hadilábon állok. Tetszik is ez a földi sztori amit hoznak, meg nem is. Nyeh. Illeni nem illik Becca sztorijához és nem is tervezem őt belekeverni ebbe a sztoriágba, ha valóban karakter lenne, akkor tuti otthon maradna Oskye-ban, minthogy hazamenjen a földre xd

Az új epinek örülök, viszont nincs elég zsém kijátszani, úgyhogy egyelőre hanyagolom. Nemrég fektettem be a megmaradt rögjeim egy Alfeli-be, úgyhogy inkább a térképekre és a gyűjtögetésre próbálok ráfeküdni, amikor épp felkukkantok ide.

Kijelentkezve

#304 2022. 03. 07. - 22h12

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Örülök, hogy látlak erre Becca!
Ha jól figyeltem akkor téged mostanában a BNHA mozgat :DD egy későbbi commra azért lementettem a csj karimat, majd... (ott annyira elégedett vagyok a karakterrel, hogy alig öltöztetem át).
Köszönöm, majd ha kicsit kifújtam magam felkereslek a toronyban.
Annyira sok dolog történik mostanában... Megvan az új autó (meg az első hitelem...), előléptettek (már nem csak egy állomás vagy több /mint központi forgalom irányító/, hanem az egész vonal diszpécsere vagyok ^^), lakásfelújítunk, hogy még idén a párom nemrég vett lakásába költözhessünk (de a saját kis stúdiómat is megtartom. Idén lenne a második éve, hogy megvan. Amennyit beleinvesztáltam, és most ketten lakunk ezen a 18m2en...)


Néztem én is, hogy jön az új epi. Nekem begyere a történet alapja, végtére az én elfem a Földön lett boszi és utána is vissza-visszatért oda.
(meg szerencsére maana is van rá, az előző epizódba fektetett mennyiséget sikerült visszagyűjteni)

A batyuknál: én megvettem antik érmén minden régi hétköznapi és ritka cuccot, meg amire futotta a többiből, így a kártyákon most szépen tudom venni az új legendás szett darabjait. A rögnek mondjuk nem tudok örülni :'D

Amit linkeltem az még 2020as volt (és csak egy része mert hiába lett szólva az adminnak semmi sem történt... Egy idő után meg már annyira sem hatott meg, hogy megnyissam/fotózzam őket).
Az a baj, hogy ezeket nem veszik komolyan, nem foglalkoznak ilyenekkel - és a mostani esetnél azt is lehet tudni/sejteni, hogy külföldön él az illető szóval még annyira esélytelen, hogy a magyar hatóságok bármit is tegyenek.
Anneline: annyit tudtam tenni, hogy ahol lehetett privátra tettem a fiókjaimat, de mondjuk egy rajzos instagramot nem ezért tart az ember...


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#305 2022. 03. 08. - 07h33

Obsidian gárda
Becca
Rookie
Becca
...
Üzenetek: 75

So-so, sajnos nagyon sok hater van instán a fandomban és apránként, de az összes létező életkedvem elment egy időre a BNHA-tól. Mostanság tér lassan vissza némi, de így is akadozó. A One Piece jött fel ismét, mint régi nagy favorit - de ez is elsősorban azért, mert párom elkezdte nézni, én meg újranézem vele.

Nyugodtan bármikor, habár ritkásabban fordulok elő itt, de azért napi 2-3x felugrok a famihoz és figyelem az üziket is /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Gratulálok az autóhoz és az előléptetéshez is! A hitelhez, lakásfelújításhoz meg kitartás. A költözés biztos jó lesz, illetve ha úgy van akár a kis stúdiót ki is tudjátok adni, akkor onnan lesz egy kis mellék keresetetek is. ^^

Sajnos bolond módon kikeltettem az eventes famit a pénzgyűjtőm helyett, de meg is bántam  /static/img/forum/smilies/lol.png Na nem azért mert ne lenne cuki a háromfejű kutty, de annyira hozzászoktam hogy nem kell költenem a napi bevételből mert a másik hozta a kajáját és tulajdonképpen ingyen volt, hogy ez most rosszul érintett. Ezért is hoztam vissza térképenbeszerezhetőkajájú állatkát - csak hát így két keltető ára van a kukában és nem vagyok előrébb xd de hát na, egy harmad epizódnyi összeg van, a többit meg megpróbálom batyuhozzávalókból meg batyukból összeszedni majd, hátha /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Igen, azt a feltöltési dátumnál láttam hogy '20-asak, azért tippeltem hogy esetleg ezekhez hasonló lehet talán, amik most is jönnek, főleg ha több platformon.
Ah, igen, a csodás magyar rendőrség nem a legerősebb késünk a fiókban, hát még ha tényleg külföldön van az illető, akkor jó eséllyel nem foglalkoznak a dologgal, bár igenis illene, mert 2022-ben ez igenis olyasmi, amivel kellene foglalkozniuk /static/img/forum/smilies/sad.png

Kijelentkezve

#306 2022. 03. 08. - 22h31

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Sziasztok-sziasztok! ^^

Én is élek még és itt vagyok. Aki betegeskedik annak jobbulást, gyógyulást és kitartást kívánok!

Igazság szerint most nagyjából nálunk is fellendült a szekér, hét közben van bőven munka és hétvégente is (Jelen állás szerint aztán reméljük a legjobbakat, hogy ez így is marad. /static/img/forum/smilies/cool.png) Magánéletileg so-so rendben vagyok, beszélgetek egy nagyon szimpatikus fiúval, egyelőre úgy néz ki, hogy egy hullámhosszon vagyunk elég hamar megtaláltuk a közös hangot. Naponta levelezünk és mindig jut valami újdonság minden üzenet váltásunkra. Elég pozitívan élem ezt meg a személyes dolgaim mellett.

Igen nekem is elég aktívan szerepet játszik az önfejlesztés, mint neked Becca sőt szintén zenész - online tér, könyvek önkéntes "tanulás"- alapon. Amit ajánlottál régen blogot azt picit hanyagoltam, de szeretnék oda is újra aktívabb felfedező olvasásokat beiktatni és mára már több oldalt követek és hanganyagokat keresgélek a fejlődés érdekében. Noha picit most még inkább több szerepel a lementett, de hallgatásra/olvasásra szánt listámon, mint a tényleges meghallgatott/elolvasott részlegemen, de a törekvésem adott.
Ugyanitt; kicsit sajnálom, hogy úgy érzed megrekedtél Becca karakterével legalább is Oskye varázslónőjével, mert továbbra is tartom, hogy olyan választékosan, szépen kidolgozottan belevágtál, és élmény volt már az első fejezetekben meg az adatlapodon olvasni milyen módon juttattad el oda ahová vezet a "végkifejlet", mi miért történ(t)ik Beccával. /static/img/forum/smilies/smile.png

Gratulálok az elért sikereidhez Lily! ^^ A költözéshez meg a hitelhez pedig így van kitartást! Olyan jó olvasni, ahogyan itt szépen sorban megvalósulnak a célok. Nagyon-nagyon erős motivációt ad tulajdonképpen a saját útjaink folytatásához. A zaklatót pedig, hát nem is tudom mit lehetne erre reagálni. /static/img/forum/smilies/mad.png Normális az ilyen?! Kétlem. Eleve már a megfogalmazásától hányni tudnék. Mi ez a stílus? Jó persze mindenkit nem lehet kedvelni, de ez azért durva. Le a kalappal, hogy ezt tudod kezelni legalább is tényleg mi nem látunk bele, tényleg te tudod mi hogyan volt/van.

Az epizódokat illetően meg a zenét. Én csak az eventekkor hallom mi szól, mert mindjárt az első alkalommal kikapcsolom amint rámegyek az eventes fülre. A saját zenei ízlésem szerinti zenék mennek a háttérben, amikor Eldaryázom legyen szó az epizódokról vagy bármi egyébről.

A batyukat régebben vittem, most jelenleg a fami kajára gyúrok napi szinten meg maanát gyűjtök felhozni magamat. Nagyon sok az epizódos lemaradásom és még a batyus hozzávalókat sem igazán tudom bedobni a közösbe. A testvéroldalon kicsit jobban állok. >.< Olyan ingadozó a helyzet mostanság megint.

Sikerült talán-talán mindenre kitérnem, visszaolvastam és igyekeztem újra felvenni a fonalat. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#307 2022. 03. 09. - 15h03

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

LilyanaRed írta:

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem és köszönöm az aggódást.

Ez most egy necces időszak volt, ami elég rosszul érintett. Volt már korábban, hogy eldán zaklatót nyertem(tünk) a többi moderátorral (korábban talán írtam róla, de azért őrizgetem az ilyeneket, gyöngyszemek itt).

Most is hasonló történt, leszámítva, hogy nem csak itt, de francia szerveren is szeretett volna megszeretgetni (HÁHÁ, de ott be kell jelölni, hogy valaki írni tudjon ^^), instán, facen de még pinteresten is (tudtátok, hogy ott is van lehetőség írni valakinek?)

Aztán elkezdtek jönni a jelszó / mail emlékeztetők többeknek és más játékokból - oldalakról.

Elgondolkoztam rajta, hogy ér-e annyit az egész eldarya dolog, hogy a pizza forte fiókomat valaki megpróbálja megszerezni, de aztán mostanában kezdek erőt gyűjtei.

Nem fogok nevet változtatni (pedig tervben volt, hogy ezt az egészet lehet így lehetne letudni)... és valószínűleg megmaradok itt is.

Csak ettől a mérhetetlen hülyeségtől, a többieket érő sorozatos jelszó / mailos értesítőktől / attól ami lesz (vagy nem lesz) a fórumon kibuktam.
(spoiler alert: csj-n nem véletlenül került ki angolul az új epizódos bejegyzés /static/img/forum/smilies/sad.png
Remélhetőleg most nem lesz az, mint ami korábban, mikor adminisztrátor nélkül voltunk és bezárt a fórum...
Akkor tartották az első hivatalos elda szépségversenyt SZERVEREK között és amiatt, hogy nem volt adminunk a magyar szerveres játékosok abszolút kimaradtak u.u
https://www.instagram.com/p/BnzOSJeHSvh/ ahhoz ide készült egy facebook csoportos verseny után a kép)


Őszinte leszek, az elején felnevettem, míg nem olvastam azt, hogy fel is akart törni.
Ilyen szintű csevegést csak a facebook csoportokban szoktam látni, amik arról szólnak, hogy egy igénytelen csávó rá ír a lányra, az vissza utasítja, majd ilyesmi beszélgetés kezdődik xDDD.
Jó lenne, ha le lehetne tiltani az ilyen embereket olyan szinten, hogy az ip címéről ne tudjon többet regisztrálni se.

A batyukat én is vittem régebben, de mára már úgy vagyok vele, hogy nem érik meg, hiába van megannyi jó cucc bennük. Én csak azt sajnálom, hogy a benne lévő cuccokat nem lehet eladni. Barátnőm nagyon vágyik egy oroszlánra:/.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#308 2022. 03. 09. - 15h58

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Közben teljes titokban kijött az új epizód is. Francián már kivittem, magyaron majd később szerintem.
Ti már belekezdtetek?

(abban a zaklatósban az volt a rossz, hogy nem igazán álltak ki értünk egy jól irányzott bannal. Felvetettük, hogy mi lenne, ha a moderátoroknak is csak jelölés-visszaigazolás után lehetne írni, vagy lenne egy gomb /mert egy-egy ilyen random becsúszhat, de minden napra egy ilyen már sok a jóból/, hogy jelölés nelküli üzenetfogadás on/off. Leírhattuk, talán elolvasta valaki aztán ennyike).


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#309 2022. 03. 09. - 18h44

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Lily gratulálok! ^^ A lakásfelújításhoz szintén sok türelmet és kitartást! Mi is épp a kellős közepében vagyunk, úgyhogy nagyon átérzem :""D

Ez az egész ügy iszonyatos és felháborító, hogy senki nem tesz semmit se. Már is is elég bosszantó, hogy a rendőrség nem tud ezzel mit kezdeni, de hogy a méhek sem lépnek legalább egy tiltással/ üzenet-korlátozással... Ha tudok bármiben segíteni, írj nyugodtan ._.

Az új epit meg jó, hogy mondod, mert elkerülte a figyelmem! Még kora délután néztem, mi a helyzet, de mivel nem volt még fenn, úgy voltam vele, hát akkor holnap. Szerintem még este hozzá is kezdek :p
(Amúgy a képeket azonnal le is spoilereztem magamnak heheh)


Becca, Zirailah csatlakozom! Az önismeret és az önfejlesztés hihetetlenül fontos és szerintem nem lehet eleget foglalkozni vele! C: Nekem az utóbbi időben a shadow work jött ismét elő (gyógyuló perfekcionistaként elég nehéz szembenéznem azzal, hogy esendőek vagyunk ^^``) Mostanában több gond is nyomaszt, ami sajnos a közérzetemre és a mindennapjaimra is kihat, ugyanakkor bizakodó vagyok, mert kezdenek tisztázódni a dolgok! c:

Kijelentkezve

#310 2022. 03. 09. - 19h24

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Sziasztok!

A zenére visszatérve, én mikor újrajátszottam a TO-t, már az első néhány epizódnál meguntam a zenét, és mindig kikapcsoltam. A legutolsó epizódnál viszont bevallom egy ideig bekapcsolva hagytam, mert nagyon meglepett az a menő csatazene ami alatta volt O.O Aztán amikor meguntam, hogy folyamatosan ismétlődik kikapcsoltam azt is xD
Így olvasva a véleményeket a zenéről kicsit megbántam, hogy sosem hallgattam bele mik játszódtak egyes jelenetek alatt. Nagyon érdekelni kezdett a bál alatti zene :")
De már ha nekiállok játszani mindig csak bekapcsolom az Eldás lejátszási listámat spotifyon. Főleg azokat a zenéket raktam bele amiket akkor hallgattam amikor újrajátszottam az első évadot, szóval az a lista mindig meghozza számomra a hangulatot.
Igazából szinte mindenhez van egy külön lejátszási listám spotifyon amiért rajongok xD

Én is lespoilereztem magamnak az új epi képeit, mert azt hittem magyaron már megint egy nap csúszással kerül ki, és úgysem tudtam volna addig várni ^^"
De már ki is játszottam, és szerintem nem volt rossz. Elnevetgéltem magamban egyes párbeszédeken, és úgy érzem izgalmasan végződött az epizód. Életem a fantasy, de nekem akkor is tetszik ez a föld-eldarya egybeolvadásos ötlet /static/img/forum/smilies/big_smile.png
És most kivételesen szereztem is egy ajándékképet! xD Így nem is tudom... 2-3 epizódnyi "ezt az emléket nem őrizte meg a memóriád" után? xD


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#311 2022. 03. 09. - 19h58

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Miralys, ha jól emlékszem, tumblr-ön sok eldariás zene megtalálható. Ha ott rákeresel (regisztració nélkül is megy azt hiszem), bele tudsz hallgatni, ha nagyon enne a kíváncsiság /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Fhú, az ajándékképeket én már nem is kergetem. Ha megvan, megvan, ha nem, nem. Ezt az egyet sikerült elengedni :'D

Közben lejátszottam németen és bevallom, én egy picit csalódtam. :c Kicsit olyan érzésem van most, mintha ez az epi csak előkészítené az elkövetkezendő eseményeket és annyi lett volna a célja, hogy fokozza a feszültséget (?) Kettős, mert voltak vicces, aranyos jelenetek, de mégis azzal a gondolattal zártam, hogy ennyi? Máris vége? Bár az is lehet, hogy túl sok elvárással kezdtem bele és csak ahhoz képest érződött egy pöppet laposnak.

Utolsó módosítás: Anneline (2022. 03. 09. - 19h59)

Kijelentkezve

#312 2022. 03. 12. - 09h54

Obsidian gárda
Becca
Rookie
Becca
...
Üzenetek: 75


https://i.imgur.com/z6bv8Ej.png


Uhm, elkezdtem írni egy szépen megfogalmazott, kilométeres választ, de sikerült F5-öt nyomnom, szóóóóóval.... :'D

Zira, örülök hogy jól alakulnak a dolgok melóhelyen és a magánéletben is! Kívánom mindkettőhöz a legjobbakat, remélem minden jól alakul és továbbra is meg fogsz tudni mindent pozitívan élni ^^ (Nálam pl ez volt az egyik legnagyobb változás a régebbi énemhez képest, akkor ha valami negatív történt napokig keseregtem, csak azon kattogtam. Most már mindennek próbálom a jó/jobb oldalát is nézni és ha lehet, akkor a pozitívat keresni - és láss csodát, úgy érzem vonzom a pozitív eseményeket, dolgokat, a negatívak meg lepattannak rólam. Nyilván nem szó szerint, de megtanultam elengedni őket gyorsan.)

Folytatni fogom a sztorit, de most (ma) az adatlapommal és az aláírásommal szeretnék foglalkozni, illetve egy Oskye-projekttel, ami most ide is kapcsolódik, de ahhoz is kell anyagokat írnom, szerkesztenem és embereket szereznem. (Ha ez meglesz, akkor viszont -mivel itt erre nincs igazán szerintem lehetőség- ezt először Discordon, aztán ha kell még ember akkor FB csoportban hirdetem majd meg. Nagyon tömören: szeretnék pár embert és side-karaktert, akik Oskye-ba tartoznának, ranggal, feladatokkal /és nyilván fanficcben való megjelenéssel/. Sokunknak van sokféle ruhája meg paresza "hála" a tűznek és annak hogy az eseményen minden beszerezhető kb, így akit érdekel a dolog és szeretne részese lenni Oskye-nak, annak majd lesz lehetősége csatlakozni DC_n vagy FB csopiban :3 )

Lily, jelentem sok gyűjtögetés, eladás árán, de nekem is sikerült kivinnem itt. Érdekes volt, de azért voltak részek, amiket átkattintgattam. Az új térképnek meg mindig örülök /static/img/forum/smilies/big_smile.png (Illetve fú, de jó végre -jobban- Téged látni és nem az alap Erika-t! )

Anneline
, remélem sikerül mindennek tisztázódnia és visszatérsz a régi kerékvágásba!

Utolsó módosítás: Becca (2022. 03. 12. - 11h29)

Kijelentkezve

#313 2022. 03. 12. - 12h37

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Becca fhuuuu, ne is mondd. Párszor előfordult már, hogy befejeztem a kommentet, küldeném el, de semmi. Persze lefagyott a rendszer és frissítenem kellett, a szöveg meg elveszett :")))

Jaj, pont nem olyan régen volt egy hosszabb beszélgetésem a pozitív versus negatív hozzáállásról és mindig olyan jó látni, hogy terjed ez a fajta nézet! C:

Az, hogy mire fókuszálunk egy adott helyzetben, annyira meg tudja határozni a hangulatunkat is, hosszabbb távon pedig a viszonyunkat is minden szinten (a világgal, az emberekkel, önmagunkkal). Sokszor a kellemetlen helyzetek vezetnek új, csodálatos eseményekhez. Amint el tudjuk fogadni, hogy a fájdalom kikerülhetetlen és az élet része, illetve ha úgy vesszük, mindezeknek célja van, akkor könnyebb meglátni az örömöt az ürömben. Valamint meglátni a lehetőségeket, amiket eredményez. (Bagatell személyes példa: különösen nehezen beszélek tömeg előtt. Sokáig az ilyen helyzetek kerülése volt a stratégiám. Volt egy pont, amikor egy videó hatására megpróbáltam a kellemetlenség kerülése helyett szembenézni vele és megengedni, hogy rosszul érezzem magam. Eredmény: utánajártam, mivel fejleszthetem magam és új skilleket kezdtem elsajátítani. Pár alkalom után kezdtem felfigyelni arra, hogy bár még mindig izgulok, már nem hadarok annyira, a kezdés után pár perccel alábbhagy a szívverésem is és nyugudtabb vagyok a korábbiakhoz képest. Röviden a kellemetlenség elfogadásával és a konfortzónámból való kilépéssel utat engedtem a fejlődésnek, ráadásul az önbizalmamnak is jót tett.)
Amúgy sokan összetévesztik ezt a toxikus pozitivitással, holott egyaltalán nem arról van szó (az a ló másik oldala, ami legalább olyan káros). Nem lehet és nem is kell állandóan boldognak lenni. A cél szerintem inkább az elfogadás és a megbékélés, hogy igenis "rossz(nak titulált) érzések is vannak, illetve megengedni magunknak, hogy azt érezzük és azt igazán megéljük. Ez gyakran hihetetlenül nehéz, ugyanakkor hosszútávon sok szenvedéstől kímél meg.

Ti mit gondoltok erről? Ellenérveket, más nézeteket is szívesen fogadok c: varietas delectat

Fhú hát ez jó hosszú lett :""D A poén kedvéért: köszi, hogy beugrottatok a TedTalkomra <3


A másik pedig, nekem nagyon tetszik az ötleted és szívesen ssatlakoznék side karakternek! C: Ennek margójára: alapvetően nem nagyon volt háttérsztorim a karakteremhez. Nyilván pár dolog megfogalmazódott (alapvető jellem, faj, love interest), de ez is sokat változott az évek során. Ugyanakkor a hatásotokra egy ideje már gondokoztam ezen és bár adatlapot nem szerkesztettem, fejben alakulgat egy sztori Annelinnel (plusz szerencsére itt magyaron Nevrával kezdtem és nem Lance-szal :p #Ashkoreisforpresident)


Illetve most néztem, Lily ú, nagyon jó lett a karaktered! V.V

Utolsó módosítás: Anneline (2022. 03. 12. - 12h40)

Kijelentkezve

#314 2022. 03. 12. - 15h51

Obsidian gárda
Becca
Rookie
Becca
...
Üzenetek: 75


https://i.imgur.com/z6bv8Ej.png


Bármikor jöhet ilyen TedTalk, részemről legalábbis /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A toxikus pozitivitás valóban lehet éppannyira káros és rossz vagy épp rosszabb, mint a folyamatos negativitás - volt egy rövid időszakom amikor próbáltam állandóan pozitív lenni már-már a toxikus szinten, hát nope, thank you.
Hosszú folyamat valóban megtalálni az egyensúlyt és hogy kinek mi az ideális (nem a legmegfelelőbb kifejezés, de gondolom értitek mire gondol a költő), de nem lehetetlen és ahogy írtad is, hosszútávon megéri.

Meglátni a jót a rosszban, nem keseregni napokig, ha valami nekünk nem kedvező vagy nem tetsző történt.

saját kis nem túl mini példa


Ha hibázok, akkor se kesergek hanem megpróbálom kijavítani a felesleges túlagyalás helyett. Ha rossz dolog történik átgondolom logikusan tudok-e tenni valamit ellene vagy sem és annak fényében cselekszem vagy nem cselekszem.
Nekem egyébként a Titok című könyv (és film) sokat segített ennek a fajta gondolkodásnak a kialakításában. Lényegében a vonzás törvényéről szól. Ha azon keseregsz hogy már megint számláid jöttek akkor csak még többet vonzol be belőlük. Ha örülsz annak hogy pénzt kaptál, akkor az is jönni fog még. Nyilván nem rögtön, de aki olvasta/látta és ismeri a vonzás törvényét, az tudja szerintem hogy működik ez.
Aki esetleg nem ismeri és érdekli: YouTube-on fent van a teljes film és most nézem, hogy a második része is. Ha valakit érdekel hallgasson/nézzen bele, aztán döntse el hogy érdekli vagy sem. Véleményt szívesen hallanék róla másoknak mit ad át /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Van aki hisz benne, van aki nem, van aki másban hisz és ez így is van jól. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más válik be (akár pozitivitási arányokat tekintve is).

Örülök hogy tetszik! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ha elérek oda hogy már megosztható minőségű a dolog (avagy megírtam kik/mik kellenek és megvan a képi anyag is), akkor -ha gondolod- jelzek majd akár üziben, aztán ha még akkor is érdekel a dolog, akkor tudsz jelentkezni ^^ Egyelőre csak pár nyitott pozícióval tervezek hogy lássam hogy alakul a dolog, aztán később meg ki tudja majd mi lesz belőle /static/img/forum/smilies/tongue.png

Kijelentkezve

#315 2022. 03. 13. - 14h56

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

A napokban rá is mentem a regényedre Becca (most láttam, hogy a wattpad újított és mutatja, hogy mennyit olvastam el eddig adott írásból, százalékosan x'D)
Mikor Lily történetét írtam én is úgy voltam vele, hogy kiposztolom, hogy karaktereket keresek, akár gárdavezetőnek (Valky után), akár XY szerepre, de aztán nem éreztem magam túl komfortosan velük, mert jött az érzés, hogy OOCbe mennek át.

Köszönöm Anneline és Becca, mára már sikerült valami kevésbé gyászosat összehozni (igyekszem nem lecsupaszítani a karaktert és megint úgyhagyni jó sokáig, ha ránézek időnként elfog a rossz érzés és legszívesebben avatár nélkül lennék...)

Jaj, ez az erőltetett pozitivitás, jókedv, meg a legyél-már-vidámabb lelkes lenyomása mások torkán borzalmas. Szerencsére a baráti körben ebből már mindenki kinőtt (szerintem általános, hogy mindenkinek van egy ilyen korszaka, ahogy elnézem a körülöttem levőket).
Ami újabban van: beszélünk valamit, akár a jelen helyzetről. A másik nem igazán azon a véleményen van, amin én, de azért beszélünk róla sokáig. Eltelik egy nap (itthon) vagy újra nappalosba megyek adott kollégával és úgy adják elő másoknak, mintha mindig is azon a véleményen lettek volna, amin korábban én. VAGY még jobb, ez itthon van, hogy átveszik amit mondtam és felfejlesztik.
Vegyünk egy sarkalatos példát: van egy ökofalu az országban. Nyáron szeretnék ellátogatni oda, mert ott nincs -semmi-. Nekem pedig arra van szükségem, hogy az idegeimet ne túráztassuk túl. Anyukám közölte, hogy fú hát oda biztosan nem mert ott csak [akármik] vannak. És egyébként is, ő ott egy percig nem tudna meglenni, mert hát nézzek már rá, öreg, cukros, túlsúlyos ő ahhoz, hogy földművelő akármit csináljon.
(egy nyaralásról lenne szó :D egyébként meg mindig mondja milyen jó volt vidéken élni és felkapálni a héthektáros kertet...)
Eljön a másnap, megyek hozzá kávézni. Orosz-ukrán helyzet van, kicsit idegesít minket.
A vízszűrőket nézi.
Mondtam, hogy hát akkor menjünk A Svájcba'.
Nem, megyünk a hegyekbe [hegy neve], ott fogunk lakni. De kell rét is, hogy tudjunk földet művelni.

Ez egy olyan szélsőséges eset volt, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Az ökofaluba tett látogatást, amire nem is hívtam meg rommá oltotta, de másnap már lélekben készen állt hegyi földműveset játszani. (És ez csak egy tényleg nagyon szélsőséges példa, a családból. De munkahelyen is vannak ilyen... aranypillanatok. Ez már nem is aranyköpés, ez az egész egy csodálatos pillanat...)

_
Becca, a filmet nem láttam, de van abban valami, hogy be tudunk vonzani bizonyos dolgokat.

(Ez az új térkép egyébként elég katasztrófa. Negyven energiát szipolyozó helyszínek és tele van ruhákkal, mégsem droppolja őket. Pedig az új haj nem lenne rossz. De még piacon se látok belőle sok árnyalatot./tenuesen meg még nincs fent/)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#316 2022. 03. 13. - 16h38

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Becca, örülök /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Olvasva az élményedet a biciklissel, az első dolog, ami eszembejutott, az a felelősség. Ez egy elég megosztó téma és sokféleképpen meg szokták közelíteni, de alapvetően azt mondanám, első sorban mindenki a saját érzelmeiért felelős - és nem a másikéétt. (Nyilván, ez nem ment fel a bunkóság alól és a saját cselekedeteink, plusz annak hatása azért a mi felelősségünk marad. Mint mindenhol, itt is az egyensúlyt kell szerintem megtalálni).

Azonban sokan hajlamosak vagyunk a másikat hibáztatni, ha valami nem tetszik vagy nem úgy reagál, tesz, ahogyan mi akarnánk. Ennek számtalan oka lehet, (gyakran a felelősségvállalás nehézsége és ezzel együtt az éretlenség áll mögötte. Nameg az önzőség, illetve hogy nem mindig a mi akaratunk érvényesül és igenis alkalmazkodni kell valamennyire a környezetünkhöz. Aztán nyilván egyszerűbb a másiktól várni, hogy változzon meg akár tudatosan akár tudattalanul). Ez nyilván egyszer-kérszer mindenkivel előfordul, hiszen mind emberek vagyunk, ugyanakkor neveltetés és érettség kérdése, hogy ki hogyan kezeli ezt. Szélsőséges példa, de mondhatni a felnőtteknél ez egyenértékű egy ötéves toporzékolásával, mikor nem az történik, amit ő akar. Viszont egy kis tudatossággal és önismerettel sokat lehet javítani ezen is.

Tudom, elég erős vélemény és nem is mondom, hogy minden esetben ez a helyzet. A nagy általánosságban nekem ez a tapasztalatom. Megjegyzem, több nárcisztikus hajlamú emberrel volt már dolgom, a fentebbi tulajdonságok pedig nagyobb százalékban jellemzőek és intenzívebben jelennek meg náluk.

A te esetedben Becca, ahogyan írtad is, ez a férfi a saját zaklatottságát és frusztráltságát vetíthette ki rád. Lehet, hogy nem volt tudatos és biztos vagyok benne, hogy meg van az oka/magyarázata is, ennek ellenére ő a felelőse annak, hogy hogyan kezeli az érzelmeit és te nem tartozol felelősséggel ezért. Persze azt is megértem, hogy hiába tudjuk ezt, attól még ránk tud telepedni és nyomasztó érzés. Főleg, ha az ember lánya/fia érzékenyebb, empatikusabb. Bevallom, nekem pl gyakran nehéz érzelmileg távolmaradnom ilyen helyzetekben, úgyhogy minden elismerésem /static/img/forum/smilies/smile.png


A Titok a LoA igaz? A könyvet nem olvastam, viszont a vonzás törvényéről már hallottam nagy általánosságban. Valamennyire egyezik is azzal, amit írtam - fontos, mit veszünk észre és mire fókuszálunk.


Illetve, persze, kíváncsi vagyok, úgyhogy írj majd nyugodtan c:



Lily érdekes, eddig még ilyet annyira nem tapasztaltam, viszont olvasva a tapasztalataidat, hát finoman szólva bosszantó lehet a dolog /static/img/forum/smilies/hmm.png
Az egy dolog, ha valakire úgy hatunk, hogy elgondolkodik a dolgon és adott esetben módosít a véleményén. (Egyébként a rugalmasság és a nyitottság már csak azért is fontos, hiszen sosem tudhatjuk ténylegesen igazunk van-e. Illetve amit gondolunk az vélemény és nem tény. Na eleve, mi is az, hogy igazság. Szimpatikus az a nézet, hogy párhuzamos valóságok vannak és minden ember folyamatosan éli a maga valóságát és abban a rendszerben tényleg igaza van. Ezáltal szubjektív igazságokról beszélhetünk, s szerintem ez eredményezi gyakran a heves vitákat - mindenkinek igaza van és egyszerre senkinek sem, hiszen csak az adott rendszerben értelmezhető az adott állítás. Na de ez most nagyon eltér, igyekszem nem túlsagosan csapongani lol) )

Ugyanakkor ezekben a konkrét esetekben, ha jól értem elég éles és érthetetlen a változás. Meg talán olyan, mintha majmolnák mások nézőpontját ahelyett, hogy sajátot alakítanának ki (?) Vagy inkább illogikatlan és aszerint alakítja, ahogy épp a helyzet kívánja? Vagy így vagy úgy, nem túl örömteli élmény :')
(Aztán ha közeli az illető, extrán idegőrlő lehet)


Fhuúuuu, az új térkép. Most nnnagyon igyekszem finom és nőies maradni, de roppant mérges és csalódott vagyok. 40 energia? Földi cuccok? A hajakat leszámítva hihetetlenül bosszant a dolog. Azok táborát erősítem, akik a fantasy miatt jatszanak és oké, a csavar része izgalmas és érhető, hogy hatással lesz valamennyire, viszont akkor sem tetszik, hogy ennyire megjelenik a játékban. Lehet csak túlreagálom, de még a 11 epi csalódottsága is élénken él bennem... :C

Kijelentkezve

#317 2022. 03. 14. - 20h51

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Anneline írta:

Lily gratulálok! ^^ A lakásfelújításhoz szintén sok türelmet és kitartást! Mi is épp a kellős közepében vagyunk, úgyhogy nagyon átérzem :""D

Ez az egész ügy iszonyatos és felháborító, hogy senki nem tesz semmit se. Már is is elég bosszantó, hogy a rendőrség nem tud ezzel mit kezdeni, de hogy a méhek sem lépnek legalább egy tiltással/ üzenet-korlátozással... Ha tudok bármiben segíteni, írj nyugodtan ._.

Az új epit meg jó, hogy mondod, mert elkerülte a figyelmem! Még kora délután néztem, mi a helyzet, de mivel nem volt még fenn, úgy voltam vele, hát akkor holnap. Szerintem még este hozzá is kezdek :p
(Amúgy a képeket azonnal le is spoilereztem magamnak heheh)


Becca, Zirailah csatlakozom! Az önismeret és az önfejlesztés hihetetlenül fontos és szerintem nem lehet eleget foglalkozni vele! C: Nekem az utóbbi időben a shadow work jött ismét elő (gyógyuló perfekcionistaként elég nehéz szembenéznem azzal, hogy esendőek vagyunk ^^``) Mostanában több gond is nyomaszt, ami sajnos a közérzetemre és a mindennapjaimra is kihat, ugyanakkor bizakodó vagyok, mert kezdenek tisztázódni a dolgok! c:


A perfekcionizmus nálam is visszatérő mumus úgyhogy tudom miről írsz, nekem sem könnyű kezelni sőt én még csak most kezdtem el felfedezni a saját "árnyék" részemet. Mit ne mondjak születnek érdekes felfedezések nap mint nap. /static/img/forum/smilies/lol.png

Becca köszönöm szépen, az igyekezet ezerrel pörög, meg a motiváció és a legnagyobb reményeim szerint ez így is marad! ^^ Én is onnan indultam neki ahonnan te, bár, hogy mikortól kezdtem el fejlődni és másfelé orientálódni azt nem tudnám megmondani, vagy leírni, de beindult a folyamat és ez a lényeg. c: Nekem még az elengedés részen kell picit dolgoznom, de már az is jó dolog, hogy azt nézem miből mit tanulhatok, mi az, amit hasznosítani tudok. x3

Ez aztán jól hangzik a javából. *-* Zirám eleve mágusféle szóval eltudnám képzelni Oskye egyik lakójaként így őszintén belegondolva. Sőt attól még, hogy van saját története elfejlődhet egy másik irányba akár úgyhogy ezt jó így olvasni. Kíváncsi leszek az adatlapodra milyen lesz az újabb verzió. /static/img/forum/smilies/smile.png

Anne, Becca nagyon szépen leírtátok az utat, amin én is szeretnél elindulni és hát félig már sikerült is eljutnom egy darabon, de még messze a vége. Amikor úgy érezném valamire már jutottam mindig jön elő valami újabb, amire rágyúrhatok, de hát ezt tudni kell elfogadni, hogy egy élet hosszig tartó út. És messze nem a tökéletesség a cél, mert olyan nincsen! Nekem még ezt kell tudnom realizálni magam előtt, hogy nem a tökéletességre hajtok, hanem önmagam egészségére, mentálisan és fizikálisan egyaránt. /static/img/forum/smilies/roll.png

Ez a vonzás törvényéről szóló anyag érdekesnek hangzik szerintem ráfogok nézni, mert tényleg érdekel és most már több részen is belefutottam, hogy érdemes egy képességet megtartani a vonzás törvényének a gyakorlására.

Anneline írta:

Becca, örülök /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Olvasva az élményedet a biciklissel, az első dolog, ami eszembe jutott, az a felelősség. Ez egy elég megosztó téma és sokféleképpen meg szokták közelíteni, de alapvetően azt mondanám, első sorban mindenki a saját érzelmeiért felelős - és nem a másikét. (Nyilván, ez nem ment fel a bunkóság alól és a saját cselekedeteink, plusz annak hatása azért a mi felelősségünk marad. Mint mindenhol, itt is az egyensúlyt kell szerintem megtalálni).

Azonban sokan hajlamosak vagyunk a másikat hibáztatni, ha valami nem tetszik vagy nem úgy reagál, tesz, ahogyan mi akarnánk. Ennek számtalan oka lehet, (gyakran a felelősségvállalás nehézsége és ezzel együtt az éretlenség áll mögötte. Nameg az önzőség, illetve hogy nem mindig a mi akaratunk érvényesül és igenis alkalmazkodni kell valamennyire a környezetünkhöz. Aztán nyilván egyszerűbb a másiktól várni, hogy változzon meg akár tudatosan akár tudattalanul). Ez nyilván egyszer-kétszer mindenkivel előfordul, hiszen mind emberek vagyunk, ugyanakkor neveltetés és érettség kérdése, hogy ki hogyan kezeli ezt. Szélsőséges példa, de mondhatni a felnőtteknél ez egyenértékű egy ötéves toporzékolásával, mikor nem az történik, amit ő akar. Viszont egy kis tudatossággal és önismerettel sokat lehet javítani ezen is.

Tudom, elég erős vélemény és nem is mondom, hogy minden esetben ez a helyzet. A nagy általánosságban nekem ez a tapasztalatom. Megjegyzem, több nárcisztikus hajlamú emberrel volt már dolgom, a fentebbi tulajdonságok pedig nagyobb százalékban jellemzőek és intenzívebben jelennek meg náluk.

A te esetedben Becca, ahogyan írtad is, ez a férfi a saját zaklatottságát és frusztráltságát vetíthette ki rád. Lehet, hogy nem volt tudatos és biztos vagyok benne, hogy meg van az oka/magyarázata is, ennek ellenére ő a felelőse annak, hogy hogyan kezeli az érzelmeit és te nem tartozol felelősséggel ezért. Persze azt is megértem, hogy hiába tudjuk ezt, attól még ránk tud telepedni és nyomasztó érzés. Főleg, ha az ember lánya/fia érzékenyebb, empatikusabb. Bevallom, nekem pl gyakran nehéz érzelmileg távol maradnom ilyen helyzetekben, úgyhogy minden elismerésem /static/img/forum/smilies/smile.png

Lily érdekes, eddig még ilyet annyira nem tapasztaltam, viszont olvasva a tapasztalataidat, hát finoman szólva bosszantó lehet a dolog /static/img/forum/smilies/hmm.png
Az egy dolog, ha valakire úgy hatunk, hogy elgondolkodik a dolgon és adott esetben módosít a véleményén. (Egyébként a rugalmasság és a nyitottság már csak azért is fontos, hiszen sosem tudhatjuk ténylegesen igazunk van-e. Illetve amit gondolunk az vélemény és nem tény. Na eleve, mi is az, hogy igazság. Szimpatikus az a nézet, hogy párhuzamos valóságok vannak és minden ember folyamatosan éli a maga valóságát és abban a rendszerben tényleg igaza van. Ezáltal szubjektív igazságokról beszélhetünk, s szerintem ez eredményezi gyakran a heves vitákat - mindenkinek igaza van és egyszerre senkinek sem, hiszen csak az adott rendszerben értelmezhető az adott állítás. Na de ez most nagyon eltér, igyekszem nem túlságosan csapongani lol) )

Fhuúuuu, az új térkép. Most nnnagyon igyekszem finom és nőies maradni, de roppant mérges és csalódott vagyok. 40 energia? Földi cuccok? A hajakat leszámítva hihetetlenül bosszant a dolog. Azok táborát erősítem, akik a fantasy miatt jatszanak és oké, a csavar része izgalmas és érhető, hogy hatással lesz valamennyire, viszont akkor sem tetszik, hogy ennyire megjelenik a játékban. Lehet csak túlreagálom, de még a 11 epi csalódottsága is élénken él bennem... :C


Szerintem abszolúte nincs erősség a véleményedben, sőt jól összefoglaltad a dolgokat. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy végiggondolja van-e értelme levezetni egy idegenen a feszültséget, aki tulajdonképpen semmiről sem tehet, csak mert pillanatnyilag rossz napja volt. Vajon, ha valaki ezt vele csinálja meg jól esik neki? Ezt sem ártana sokszor mérlegelni mi hogyan viselkedünk másokkal, meg mit várunk hogyan viselkedjenek velünk. Csak éppen mint ahogyan írtad is az érettség hiánya vagy bizonyos személyiségjegyek sokat befolyásolnak egy ember viselkedését illetően.

Erre csak annyit írnék, hogy én pont ma beszélgettem/chateltem az úriemberrel, akit már említettem, hogy magánéletileg szépen belopózott és ott is tervez maradni. Szóval ma volt pont egy kis eszmecserénk, ahol két különböző álláspontot foglaltunk el, ő is másképpen látta én meg főleg. És erős vita helyett megmutattuk egymásnak a két nézőpontot, nem értettünk ugyan egyet, de egyikünk sem ment át bólogató kiskutyába és változtatta meg a véleményét, mert a másik mást írt/állított, csupán elfogadtuk, hogy másképpen látjuk, nem szidtunk senkit és kultúráltan megtiszteltük egymást azzal, hogy a másik véleményét tiszteletben tartottuk. Egy kicsit úgy éreztem ide vág és amiatt meséltem el, hogy bizony vannak ilyenek is, de egyre ritkább, amikor nem fajul el rossz irányba az eszmecsere, magyarul vitává alakul, vagy éppen a másik annyira elengedi magát, hogy inkább felveszi a másik véleményét mintha a sajátja volna. Egyik sem egészséges. Szerintem. /static/img/forum/smilies/roll.png

Az energia része a térképnek így olvasva engem sem tesz túl boldoggá. Viszont hiába vagyok hatalmas fantasy rajongó én itt is szeretném a pozitív oldalát meglátni. Részemről eleve úgy indultam neki Zirailah karakterének, hogy van egy földi és egy eldaryabeli énje szóval részemről kapóra jönnek a földi ruhadarabok mivel szerettem volna csinálni egy olyan szettet, ahol tényleg ember, de eddig nem igazán éreztem a sajátomnak a ruhákat. Talán majd most így sikerül valami önmagam számára értékelhetőt alkotnom. Csak előbb illene eljutnom odáig. Hosszú menet lesz. xdd Úgyhogy én még nem temetem a 11. epizódot legalább is az új térképet, lehet majd később fogom. ^^'

Egyébként, ha már behozták a földi vonalat, támadt egy ötletem. Nevráékat már megnézhettük milyenek lettek földi stílusban, de annak idején csak önmagunkat csináltuk meg egy beöltözős keretein belül. Mi lenne, ha most magukat a karaktereinket csinálnánk meg földi stílusban? /static/img/forum/smilies/roll.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 03. 15. - 10h58)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#318 2022. 03. 16. - 11h04

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Kyara
...
Üzenetek: 103

Zira írta:

Egyébként, ha már behozták a földi vonalat, támadt egy ötletem. Nevráékat már megnézhettük milyenek lettek földi stílusban, de annak idején csak önmagunkat csináltuk meg egy beöltözős keretein belül. Mi lenne, ha most magukat a karaktereinket csinálnánk meg földi stílusban? /static/img/forum/smilies/roll.png
+ Aki csinálta az árnyékban a 30 napos kihívást, az megcsinálhatta a karakaterét is földi stílusban. /static/img/forum/smilies/wink.png
Az epizódban talán 100 év múlva odajutok, de természetesen és benne lennék~


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#319 2022. 03. 16. - 12h34

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Kyara írta:

Zira írta:

Egyébként, ha már behozták a földi vonalat, támadt egy ötletem. Nevráékat már megnézhettük milyenek lettek földi stílusban, de annak idején csak önmagunkat csináltuk meg egy beöltözős keretein belül. Mi lenne, ha most magukat a karaktereinket csinálnánk meg földi stílusban? /static/img/forum/smilies/roll.png
+ Aki csinálta az árnyékban a 30 napos kihívást, az megcsinálhatta a karakaterét is földi stílusban. /static/img/forum/smilies/wink.png
Az epizódban talán 100 év múlva odajutok, de természetesen és benne lennék~


Igazad van Kya. Bár most már másabb egy kicsit azóta változhatott a dolog, plusz mínusz most már vegyesen vagyunk mind a három gárdából ergo lehet valaki onnan kimaradt. ^^ Sőt csak saját magamból is kiindulva most már Zirailah sem csak egy földi kinézettel rendelkezik. Kettővel. :3


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#320 2022. 03. 16. - 14h00

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Zira valóban, hasonló cipőben járunk~ Na meg az, hogy mindig lesz min dolgozni, ha úgy nézzük, annyira nem is rossz. Egyik ismerősöm erre azt monda, még jó, hogy sosem fogyunk ki a fejleszteni valóból, máskülönben csak állnánk ott, mint egy hülye, hogy oké, mindennel végeztem, és most? Tulajdonképpen így is fel lehet fogni /static/img/forum/smilies/big_smile.png
(Ennek margójára: az újabb és újabb felfedezések mondhatni a legjobb barátommá váltak :""D)

Illetve, ha már írtad: bár nekem eléggé fájdalmas pont ez a földi oldal, viszont az ötleted nagyon megtetszett! Igaz, eddig még nem igazán agyaltam azon, hogy nézne ki a karakterem emberként, ugyanakkor alakváltó, így még könnyedén bele is tudnám illeszteni ebbe a koncepcióba c: (Arról nem is beszélve, hogy mindig szívesen agyalok különféle szetteken :"D)


Kyara, Zira én benne lennék egy hasonló kihívásban! Az emberi alak mellett ki lehetne még bővíteni más feladatokkal is, teszem azt más fajokkal C:

Kijelentkezve

#321 2022. 03. 16. - 14h17

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Anneline írta:

Zira valóban, hasonló cipőben járunk~ Na meg az, hogy mindig lesz min dolgozni, ha úgy nézzük, annyira nem is rossz. Egyik ismerősöm erre azt mondta, még jó, hogy sosem fogyunk ki a fejleszteni valóból, máskülönben csak állnánk ott, mint egy hülye, hogy oké, mindennel végeztem, és most? Tulajdonképpen így is fel lehet fogni /static/img/forum/smilies/big_smile.png
(Ennek margójára: az újabb és újabb felfedezések mondhatni a legjobb barátommá váltak :""D)

Illetve, ha már írtad: bár nekem eléggé fájdalmas pont ez a földi oldal, viszont az ötleted nagyon megtetszett! Igaz, eddig még nem igazán agyaltam azon, hogy nézne ki a karakterem emberként, ugyanakkor alakváltó, így még könnyedén bele is tudnám illeszteni ebbe a koncepcióba c: (Arról nem is beszélve, hogy mindig szívesen agyalok különféle szetteken :"D)


Kyara, Zira én benne lennék egy hasonló kihívásban! Az emberi alak mellett ki lehetne még bővíteni más feladatokkal is, teszem azt más fajokkal C:


Tulajdonképpen engem ez is segít át a nehézségeken, mert kesergés helyett innentől már mindig azt nézem mit tehetnék az ügy érdekében. Igen hibáztam. Hogyan hozhatom helyre? Kesergés helyett. Igen ezt a múltban rosszul csináltam, de most már elindultam a fejlődés útján. Újra belefutottam, de annyi lehetőségem van változtatni rajta, amennyit szeretnék és sohasem késő fejlődni. Ha jön a nehézség a fejlődés lángja motivál és, ha azt mondanám magamnak már mindent elértem megint visszakerülnék oda, hogy nincsen mentsváram a szorult helyzetekre. Érdekes egy körforgás ez. De mindenem meg van hozzá, hogy a fejlődésre való hajlamosságot megtartsam. Sőt itt mindannyiunkban elég erő lakozik hozzá. c:

Ha Lily, Lyah vagy másik moderátor esetleg látná és áldását adja a 30 napos kihívás megszervezésére szívesen megcsinálom. ^^ Hátha többünket bevonzaná a dolog és életet tudunk újra varázsolni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Igaz a Csevegő nem kifejezetten erre a célra van fenntartva, de ezzel a térrel is bőven lehet gazdálkodni. /static/img/forum/smilies/cool.png

Sőt azt hiszem a régi harminc napos kihívásos szettjeim megvannak valahol úgyhogy onnan végül is emlékezetből meg következtetésekből össze lehetne állítani a New Era 30 napos kihívás listánkat. Vaagy. Másik verzió; ugyanitt gyűjtsük össze az ötleteinket a listához!


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#322 2022. 03. 16. - 15h21

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

Zirailah írta:

Ha Lily, Lyah vagy másik moderátor esetleg látná és áldását adja a 30 napos kihívás megszervezésére szívesen megcsinálom. ^^ Hátha többünket bevonzaná a dolog és életet tudunk újra varázsolni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Igaz a Csevegő nem kifejezetten erre a célra van fenntartva, de ezzel a térrel is bőven lehet gazdálkodni. /static/img/forum/smilies/cool.png

Hú, hát sok elmaradásom van itt a csevegőben, de ezt látva egyből megörültem, hogy gondolkoztok ilyesmin, és próbáljátok feldobni a hangulatot! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Nekem tetszik a felvetés, a többiekkel még megvitatjuk, hogyan lehetne.^^


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#323 2022. 03. 16. - 15h30

Light gárda
Ragna
Moderator
Ragna
...
Üzenetek: 82

Zirailah írta:

Ha Lily, Lyah vagy másik moderátor esetleg látná és áldását adja a 30 napos kihívás megszervezésére szívesen megcsinálom. ^^ Hátha többünket bevonzaná a dolog és életet tudunk újra varázsolni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Igaz a Csevegő nem kifejezetten erre a célra van fenntartva, de ezzel a térrel is bőven lehet gazdálkodni. /static/img/forum/smilies/cool.png

Sőt azt hiszem a régi harminc napos kihívásos szettjeim megvannak valahol úgyhogy onnan végül is emlékezetből meg következtetésekből össze lehetne állítani a New Era 30 napos kihívás listánkat. Vaagy. Másik verzió; ugyanitt gyűjtsük össze az ötleteinket a listához!
Másik moderátor jelentkezik, megkérdeztem az admint, hogy esetleg nyithatunk-e neki egy új témát /static/img/forum/smilies/smile.png

Amúgy az én Őrzőmnek egyébként kanonikusan is két alakja van, a jötunn meg az emberi, szóval kifejezetten tetszik az ötlet, hogy ezt is belevegyük, bár idő hiányában nem hiszem, hogy rendesen be tudok majd szállni a játékba :c



UP: hát ez gyors volt, már le is okézták /static/img/forum/smilies/lol.png Irjatok/keressétek meg a régi beöltözősös téma kezdőposztját, dobjátok be (jobb híján) ide, aztán valamelyikünk megnyitja majd /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: Ragna (2022. 03. 16. - 15h34)


https://i.imgur.com/soEeZIm.jpg

Kijelentkezve

#324 2022. 03. 16. - 18h04

Absynthe gárda
Kyara
Rookie
Kyara
...
Üzenetek: 103

Sőt azt hiszem a régi harminc napos kihívásos szettjeim megvannak valahol úgyhogy onnan végül is emlékezetből meg következtetésekből össze lehetne állítani a New Era 30 napos kihívás listánkat. Vaagy. Másik verzió; ugyanitt gyűjtsük össze az ötleteinket a listához!

Nekem megvan a listám, ezt lepötyögni meg nem telik semmibe, ha mindenkinek tetszene ez az összeállítás/módosítani is lehet rajta.

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)

A kihívás kezdőposztja nálam sajnos már nincs meg, úgyhogy azt majd újra kellene írni.

Btw. megtaláltam. Mire nem jók az email piszkozatok.. :') Szerintem ez alapnak jó lehet most is, maximum itt-ott lehetne módosítani rajta.

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)

Utolsó módosítás: Kyara (2022. 03. 16. - 18h13)


https://i.imgur.com/P8pyhHL.gif

https://imgur.com/tsywgN4.gif

Kijelentkezve

#325 2022. 03. 16. - 18h26

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Ragna írta:

Zirailah írta:

Ha Lily, Lyah vagy másik moderátor esetleg látná és áldását adja a 30 napos kihívás megszervezésére szívesen megcsinálom. ^^ Hátha többünket bevonzaná a dolog és életet tudunk újra varázsolni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Igaz a Csevegő nem kifejezetten erre a célra van fenntartva, de ezzel a térrel is bőven lehet gazdálkodni. /static/img/forum/smilies/cool.png

Sőt azt hiszem a régi harminc napos kihívásos szettjeim megvannak valahol úgyhogy onnan végül is emlékezetből meg következtetésekből össze lehetne állítani a New Era 30 napos kihívás listánkat. Vaagy. Másik verzió; ugyanitt gyűjtsük össze az ötleteinket a listához!
Másik moderátor jelentkezik, megkérdeztem az admint, hogy esetleg nyithatunk-e neki egy új témát /static/img/forum/smilies/smile.png

Amúgy az én Őrzőmnek egyébként kanonikusan is két alakja van, a jötunn meg az emberi, szóval kifejezetten tetszik az ötlet, hogy ezt is belevegyük, bár idő hiányában nem hiszem, hogy rendesen be tudok majd szállni a játékba :c



UP: hát ez gyors volt, már le is okézták /static/img/forum/smilies/lol.png Irjatok/keressétek meg a régi beöltözősös téma kezdőposztját, dobjátok be (jobb híján) ide, aztán valamelyikünk megnyitja majd /static/img/forum/smilies/smile.png


Köszi szépen a gyors reagálást Ragna, neked meg a támogatást Lyah! ^^

Kya egy zseni vagy! /static/img/forum/smilies/wink.png Szuper így össze lehet szépen illeszteni, vagy éppen kidíszíteni nem tudom. Bár ez az első harminc napos kihívásunk, de mind szeretünk öltöztetni szóval lehetne ebből rendszert is csinálni. Ha már külön topicot nyithatunk az első leírásának ez megfelelő, de lehetne akár egy általánosat is tenni hozzá.

Tyhű egy kicsit felpörögtem, de ettől függetlenül egy jó kis közösség építő projekt résztvevője szívesen lennék. /static/img/forum/smilies/roll.png

Jó egyelőre, akkor kanyarodjunk vissza ehhez az első egy hónapos kihíváshoz!

Egyébként úgy rémlik úgy oldottuk meg, hogy lehetett utólagosan pótolni a napokat, ha valaki nem tudott mindig szettet hozni aznap. De ha mégsem így volt most simán lehet. #ForEldaryaMembers xdd


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30