Fórum

Oldalak : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 30

#276 2022. 02. 19. - 09h56

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

https://bit.ly/2UbJ4dx
Nevra most a szikrázó gárdát erősíti és Leiftan korábbi pozícióját tölti be - mi van akkor, ha ez a problémája?
Mondjuk ehhez komplex érzemi világot kéne éljen és jelenleg elég kétbites a karakter.
De azért nem elképzelhetetlen, hogy a szerepváltás miatt vagy azért mert el kellett hagynia a szeretett árnyék gárdáját és ilyen papírmunkás szikrázósba kell átmennie neheztel Leiftanra. Meg lehet úgy volt vele, hogy az Őrzőnk elvesztése szomorú csapás, hét év alatt beletörődött és azzal vigasztalta magát, hogy legalább a démon sincs többé.
Így a démonra csak haragudni tud, mert az árnyékaink néha átsuhannak a kristályon.
Lance viszont ott rohangál közöttük így lehetnek interakcióik, amik arra késztetik a vámpírt, hogy változzanak az érzései valamilyen irányba.

(hogy akkor miért nem örül hirtelen, mikor az Őrzőnk felébred, és azóta is miért ilyen távolságtartó azt ez nem magyarázza. Lehet, hogy vannak már kisvámpírjai valahol. Korábban szeretett flörtölni a hölgyekkel.)

Leiftant titkolózását sem értem. Semmire sem lesz jó neki ez a hazugság, HH meg tudja úgyis, szóval akkor miért ne közölhetné azokkal, akikkel elmegy halálos küldetésekre, hogy bocs skacok, maradnék itthon mert amúgy annyit (se) érek, mint Mathieu, mert még kardot sem forgatok.

Amúgy ez a portál dolog, ami miatt HC és Nevra aggódhatnak... Leiftan, Lance és szerénységünk nem kellene, hogy izguljanak? Azt már tudjuk, hogy vannak portálok, amiken átmegy a könyv és megváltozik a tartalma.
Lehetséges, hogy nem pont úgy fog visszatérni mindenki, mint ahogy elindult (Nevra mondjuk nem hiszem, hogy plusz szemet, Mathieu meg lábat növeszt, de remélem Leif tököt fog azért és vagány karakter lesz utána...! /elnézést/)

És közben elég kőszívet vadászott le a szerver népe, így előbb tehettük rá a mancsunkat cukikutyára, mint akár a francia szerver lakói ^^ (sokan végeztünk egyszerre, lehet mindenkinek a legjobbat hagyta utoljára a rendszer és azért IS lett ennyi szív begyűjtve /static/img/forum/smilies/big_smile.png)

És frissítés: felkerült a Leiftanos történet is ^^ >>itt<< lehet olvasni
https://bit.ly/2uRxjhI

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2022. 02. 19. - 12h38)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#277 2022. 02. 19. - 14h10

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

JiWoo Dettó! Rettentő sokáig gondolkoztam azon, hogy vigyem-e végíg a TO-t, bár végül nálam győzött a kíváncsiság. Persze ezt most megérzem azon, hogy jóval több cuccot kell most vadásznom, hogy meglegyen (ejj-ejj telhetetlenség a nevem c': )

CristalFleur most, hogy mondod, igen! Mikor anno kijött az első spin off, megfordult a fejemben, hogy igazán kár Chrome-ért, mert be hozhatták volna jelöltként. Viszont szerinten cukimukik Karennel, így annyira nem bánt már a dolog. Ennek ellenére együttérzek veled, na meg hát jó lenne még róla is megtudni plusz infókat c:


LilyanaRed írta:


Mondjuk ehhez komplex érzemi világot kéne éljen és jelenleg elég kétbites a karakter.


Najoo, ezen hangosan felhorkantottam. :""D


Amúgy, Nevra távolságtartását egyfajta öztönös védelmi reakcióként értelmeztem, mivel azt megtudjuk, hogy sok ideig tartott, mire tovább tudott lépni és elfogadni, hogy nem vagyunk. Az egyetlen megoldást a távolságtartás és a hideg, érzelemmentes kapcsolatok jelentették, hiszen abban nem sérülhet. Eleve így élt előttünk is, az évek során miattunk nyitott ki, s alakult ki egy nagyon mély kapcsolat. Aztán ezt elvesztette és ottmaradt a hihetetlen fájdalommal, gyásszal. Ment oda, amit ismert és tudta, hogy biztonságos, aka. vissza az egyéjszakás felszínes szórakozgatásokhoz. Aztán hét év után hoppá, hirtelen megjelenünk és a beállt rend felborul, teljesen felforful minden és összezavarodik. Egyértelmű, hogy nem érdektelen, hiszen a feszültség tapintható, de közben kapaszkodna is a "biztonságba". Menne is azonnal karakterünkhöz, de fél is, hiszen újra nem akarja átélni a veszteséget. Aztán most megint idő kell ahhoz, hogy úgyja nyitni tudjon és merjen szeretni. Én valahogy így raktam össze.


A Leif - Nevra ellentéthez meg nem lehet, hogy hozzátesz a mi kapcsolatunk is Leiffel? Ha azt nézzük, egy nagyon összetett és mély köteléke van Erikának és Leifnek, érzik egymást, egymás érzelmeit, Leif eleve úgy tekint ránk, mint soulmate-re. Ez nem igazán segít, ha Nevra szemszögéből nézzük a dolgokat (és mondjuk velük visszük a route-ot).

Meg talán még az is ott lehet, hogy Leifre sokáig barátként tekintett, erre bumm, ő a tégla és aki szembefordul velük. A végjátékban persze segít és mégis a gárda oldalára áll, de ez meg elég gyorsan történt és utána meg nem igazán volt mit megbeszélni, mit megszokni az áldozat miatt.

Lily, ahogy írtad is, Lance viszont ott volt szem elött, volt ideje megszokni. Simán el tudom képzelni, hogy idővel Leif-Nevra kapcsolata is javul (vagy legalábbis enyhül) majd. (Ha pl Leif nagy nehezen visszanöveszti bizonyos testrészét, nem igaz? :'D)

Illetve, nagyon köszönjük a történeteket! Jelentős mértékben hozzátettek az event minőségének emeléséhez és nem utolsó sorban a jókedvhez - az aranyköpéseket menteni kéne /static/img/forum/smilies/big_smile.png


10. epi spoiler




Végül, de nem utolsó sorban: bizony, a nap híre: megvan a háromfejű-ki-a-jó-kutya! C: Jaj hát ettől nehezen lehetnék boldogabb. (Csak hogy legyen min vekengeni: és most mihez fogok kezdeni? Hát így most ki legyen famikám? A sárkányt mindenképp hagyon felnőni, de hát utána? Utána mihez kezdek? Kiskutyit és sárkánykát is szeretnék v.v - komoly dilemma :"DD

Kijelentkezve

#278 2022. 02. 20. - 21h07

Shadow gárda
CherryChimChim
The Answer to Everything
CherryChimChim
...
Üzenetek: 42

https://64.media.tumblr.com/0f6a8063d20fa8a55d15c9fd7a74ab9c/tumblr_nsity8E5E71rcgo6oo3_400.gif
https://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gif



Tegnap akartam írni, de a végén olyan kusza lett az egész, hogy inkább kitöröltem, most viszont megint nekiállok.

A NE-t nemrég kezdtem el játszani. Valójában a tűzeset után annyira nem érdekeltek az epizódok, ám a térképen megjelenő új helyek és ruhák miatt megint elkezdtem játszani.
Mivel még tényleg az elején járok (3.epizódot vittem utoljára ki), így nem biztos, hogy a véleményem a későbbiekben is ugyanez lesz.

Szerintem a játék túl sokat akar egyszerre adni, de a végén nagyjából csak annyi marad belőle, hogy folyamatosan a "next"-et nyomogatjuk monológunk közepette. Nem épp a legerősebb otome játék, a karakterünk (a kommentekből is kiszűrve) nem foglalkozik eleget a kiválasztottjával, hacsak az nem Matyi - nekem mondjuk pont ő, de na.

Tudom, hogy Matyinak van a legkevesebb rajongója, ám én annyira nem tudtam elképzelni Erikát a többi választottal, hogy inkább az új szereplőnél maradtam. Fiatal, karizmatikus és eddig nem tapasztaltam, hogy idegesítő lenne. 
Nagyon érdekes volt Nevráról olvasni a hozzászólásoknál, több nézőpontból közelíthettem meg a karaktert, ám én mégsem tudnám annyira könnyen megbocsájtani hogy a TO után ennyire hidegen viselkedik velünk. Igen, megérik az ember és az utolsó csata hatalmas hatással volt rá, ám ahogy a többieknek, úgy neki is volt ideje átgondolni a dolgokat - konkrétan 7 éve volt rá (pl Lance sokkal jobban van, mint ő). Olyan volt, mintha csalódott lenne, hogy megint megjelentünk. Nem nagyon akart nyitni se Erika felé (nem smacizni rögtön, csak beszélgetni), pedig ha ő volt a kiválasztottunk, akkor ez felettébb furcsa.
A Leiftannal való hidegháborúja szintén rejtély, mármint lehet, hogy Leiffel akkor találkozott utoljára, mikor a csatában voltak, de megint csak azt mondom, hogy 7 év eltelt, ráadásul az angyal a végén mégis a gárda oldalára lépett.
Leiftan eléggé antipatikus lett számomra, pedig a TO-t vele vittem ki anno - vagyis a 27.-28.  részig. Nem ad egyenes válaszokat, hazudik (mint a NE 10.részéből kiderül) és olyan, mintha egy lelketlen baba lenne. Ezt szerintem remekül meg lehetne oldani, ha jönne egy olyan plot twist, hogy Leiftan nem bízik az új gárdában (mint ahogy a spin-offból kiderül, nem igazán a szíve csücske Huang Hua se) és valamit megint tervezni fog vagy bár valami mélysége van ennek az egész elvont viselkedésének, de szerintem ez is nagyon felületesen lesz megoldva (vagy simán Casanova lesz és elveszíti azt a személyiségét amivel az elején indult - mint pl Ezarel esetében).
Lance egy külön fejezet. Sokat nem tudok róla mondani mivel csak addig jutottam, hogy Erika felpofozta (és nem emlékszem, hogy a karakterünk a sok gondolkodása közepette  beszélt is utána vele). Itt sokkal indokoltabb lenne Erika hűvös viselkedése, mármint legyünk őszinték, ha átvetítjük magunkra az egészet - tegnap még meg akart ölni a csávesz, ma meg már dúl a l'amour? Nem azt mondom, hogy nem lehetetlen, de úgy vélem több idő kellene hozzá, mint a többi választotthoz - kérdés: Egyébként a szál ki van dolgozva? Gondolok itt hogy elbeszélgetnek komolyabban is vagy Erika 100 maana gondolkodás után arra jut hogy jó volna összebújni?

Őszintén bírtam volna ha Chrome is választott lenne. Szerintem túl gyorsan meg lett határozva, hogy kik a randizható személyek és nem volt olyan mint pl TO-ben, ahol a későbbiekben Leiftan is felbukkant. Ha egy ilyesmit mégis bedobnának és esetleg az új kiválasztott Chrome lehetne, szerintem nem haboznék őt választani.


Gratulálok mindenkinek a kis kutyushoz!
Imádom a kutyákat, de másérszt nem akarom lecserélni a Xozehf-em mivel nagyon tetszik a kinézete. Miért nem lehetett ő is legendás? xD


Nem tudom volt-e már téma, de milyennek találjátok az új ruhákat amiket a térképeken találni lehet? Volt ami nagyon megtetszett?



╔ ——————————————————————— ╗
My blood, sweat, tears, and my last dance
Take it all away
╚ ——————————————————————— ╝


https://i.imgur.com/TudDts5.gif

Kijelentkezve

#279 2022. 02. 20. - 22h29

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

CherryChimChim írta:

Lance egy külön fejezet. Sokat nem tudok róla mondani mivel csak addig jutottam, hogy Erika felpofozta (és nem emlékszem, hogy a karakterünk a sok gondolkodása közepette  beszélt is utána vele). Itt sokkal indokoltabb lenne Erika hűvös viselkedése, mármint legyünk őszinték, ha átvetítjük magunkra az egészet - tegnap még meg akart ölni a csávesz, ma meg már dúl a l'amour? Nem azt mondom, hogy nem lehetetlen, de úgy vélem több idő kellene hozzá, mint a többi választotthoz - kérdés: Egyébként a szál ki van dolgozva? Gondolok itt hogy elbeszélgetnek komolyabban is vagy Erika 100 maana gondolkodás után arra jut hogy jó volna összebújni?



Sajnos a kérdésedre a válasz egy roppant szomorú (szamuráj) nem. :c Nem igazán van kidolgozva, ráadásul elég elhamarkodottnak tűnik minden. Én pl. vele viszem német szerveren és már nagyon vártam, hogy többet megtudjunk róla, legyenek vele hosszabb párbeszédek, de szinte semmi. Semmi. Ahogy írtad is, egyik pillanatról a másikra "rájön", hogy 'Huhú, nahát, szerelmes volnék Lanceba?' Mert ha még arról lenne szó, hogy kezd semleges karakterré válni vagy hogy kezdi látni, miért fogadták be Huang Huáék, s hogy van benne valami - azt mondom pacsi, egyet értek. De nem. És hát utána se nagyon kapunk olyan hosszú beszélgetéseket vele, ami indokolná (spoiler nélkül) a későbbiekben történteket. Szóval igazán szomorú a helyzet. :c
Hát ez van, mindenesetre azért még reménykedem benne, hogy a következő epizódokban jön végre a változás és végre több időt is tölthetünk majd vele.


A másik téma: sajnos nem hiszem, hogy később még beemelnének új randijelöltet. Bár aztán ki tudja, semmi sem lehetetlen. Ez most valószínűleg nagyon fura és szokatlan lesz, de személy szerint Adalricnak nagyon örülnék :"D

A másik, amit szerintem sokak támogatnának, ha Eza visszajönne. Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlen ötletnek és éppenséggel meg is lehetne oldani. A beszólásai ugyancsak hiányoznak és most még Lance sem igazán erőlteti meg magát, aki pedig átvehette volna eme megtisztelő feladatot. v.v


Az új szett nekem kifejezetten tetszik, mivel légies és áttetsző anyagokból áll, plusz az egyes elemek külön-külön is használhatóak. A korábbi években kijött ruhákat már ugyan ismertem (még anno 2016 őszén kezdtem el játszani), de szinte mindegyik a szívem csücske valamiért. A Shadow’s Mistress, a Love Goddess és a Tempting Herbalist egy az egyben telitalálat! Minden egyes darabja zseniális és gyönyörű, illetve még a színváltozatok is el lettek találva. De ha azt nézem, tényleg minden szettnél van valami, amit nagyon szeretek - vagy a szárny vagy a haj vagy egy új kiegészítő. A 2021-es The Matchmaker az egyetlen, ami egyáltalán nem tetszik. Abból konkrétan egyetlen egy darabot sem tudok használni, annyira nem az én stílusom. Meg talán a 2019-es Crystal Lover a másik kevésbé kedvelt ruha, habár értem a mögötte lévő koncepciót és annyira nem tartom rondának sem. Valamint annak a haját és a vállvértjét külön fel is szoktam néha használni, így azt inkább semlegesnek mondanám. Összességében viszont a Valentin napi szettekért mindig jár egy nagy piros pont c:

CherryChimChim, te mit gondolsz róluk?~

Kijelentkezve

#280 2022. 02. 21. - 15h20

Shadow gárda
CherryChimChim
The Answer to Everything
CherryChimChim
...
Üzenetek: 42

https://64.media.tumblr.com/0f6a8063d20fa8a55d15c9fd7a74ab9c/tumblr_nsity8E5E71rcgo6oo3_400.gif
https://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gif



Hű, Anneline nagyon sajnálom, hogy ezt kell hallanom Lance-ről, pedig őszintén reméltem, hogy kapunk vele pár mélyebb párbeszédet.
Ó igeeen, Aldaric-ről el is felejtkeztem! Pedig őt nagyon imádom, ráadásul elég különleges karakter, egyezek veled, szívesen látnám választottként.

A Valentin-napi ruhákat én is nagyon imádtam! Még anno 2018 májusában regisztráltam először eldára és sajnos az miatt lekéstem az akkori szetteket, pedig épp azok tetszettek a legjobban. A tűz után ugye meg lehetett venni az előbbi darabokat is, ahol mondjuk kiválogattam a kedvenc színeimben a szetteket, de felemelő érzés volt most is, hogy elérhetőek voltak a térképen.
Ahogy te is mondtad, a legtöbb szettnek egyes részeit ki lehet használni. Sok versenyben veszek részt ami a játékkal kapcsolatos és nagyon sokszor felhasználom a Valentin-napi darabokat, mivel a legtöbb különállva is passzol más ruhákhoz.
2019-ben leginkább Leiftan szettje tetszett (az a papnős), a Crystal Lover szett darabjait pedig egyáltalán nem használom semmire sem (kivéve a hajat, az tetszik). A Goth Valentine szett sincs meg, de nem is hiányzott, így hiába volt megint elérhető a butikban, nem vettem. A 2021-es Matchmaker szettből csak a táskát használtam egyedül, sokszor öltöztetem be a karakteremet vándornak. Nem tetszett, hogy ennyire sok színt összekevertek. Az Awakening Feelings sem nyűgözött le igazán, egyedül a tetkót használtam fel belőle, de azt is egy korábbi alsóneművel, nem pedig a hozzátartozóval. A feltöltős szett viszont abban az évben nagyon tetszett. A haj nagyon jól megy különféle köpönyegek alá (még ha nem lenne ombre és lenne belőle tiszta fehér...), hosszabb, de mégsem zavar bele az összképbe. Szerintem a Missing Piece ruháit használtam fel a legtöbbször, tényleg imádom.
Az idei éviek is jók voltak, na nem tudom mennyire fogom felhasználni őket. A Sensual Night felsőjét több helyre is el tudom képzelni ráadásul a színárnyalatok is nagyon szépek (a hajat is különösen imádom). A Succubus Ruler is nagyon tetszett, főleg az ostor (gyűjtöm a fegyvereket) és a szárny természetesen /static/img/forum/smilies/big_smile.png ebből a szettből is látszik, hogy mennyi minden apróságot be lehetne még tenni a játékba, főleg kiegészítőként és háttérként. A téli és a mostani hangulatok (a maci és a trón) ugyanúgy nagyon bejöttek, szívesen látnék még ilyesmit. Te hogy vagy vele?

 

╔ ——————————————————————— ╗
My blood, sweat, tears, and my last dance
Take it all away
╚ ——————————————————————— ╝


https://i.imgur.com/TudDts5.gif

Kijelentkezve

#281 2022. 02. 21. - 16h39

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Hűha Anne, tényleg furi lenne Adalrick, viszont új, ami már kéne a játéknak. Én azt is unom, hogy csak férfias karakterek vannak, személy szerint imádom a cuki, de kattant karaktereket és már jól esne egy ilyen xDD.

Egyébként ahhoz, hogy nem éppen erős otome játék az eldarya, csak annyit fűznék, hogy bőven lehetne az.
Ritka, hogy egy otome játékban ennyire részletesre lehet venni a saját karaktert, és az is, hogy ilyen könnyen kapcsolatba léphetsz a játékosokkal. Az ötlete is jó lenne egyébként az eldaryanak, egyedül azzal rontják el, hogy ennyire nem törődnek a karakterek sztorijaival, pedig azért lehetnének itt zseniálisan drámás epizódok is. Viszont full olyan, mintha hamar akarnának végezni vele. Remélem majd még lesznek spin-offok és ott pótolják /static/img/forum/smilies/hmm.png.

Cherry, szerintem a mostani eventes szett hangulatos lett, és tetszetős, viszont azzal egyet értek, hogy a régieket nem veri /static/img/forum/smilies/smile.png. Nagy öröm lett volna egyébként, ha most keresem meg őket, és már nem vásárolok fel mindent előre az antikból xDD.

A kutyusnak és is nagyon örülök. Olyan szinten Barbie hangulatú, hogy esküszöm kellemes ránézni /static/img/forum/smilies/big_smile.png. De nem tudom ki keltem e mostanában. Annyit szenvedtem anno az alfelivel, hogy nehéz szívvel cserélném le ^^".


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#282 2022. 02. 21. - 19h16

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

CherryChimChim végül is ezután még kaphatunk. Most a 10. epi vége sok lehetőséget nyújt és csak ki kell használni. Nyilván még nem tudhatjuk, mik lesznek a következő részekben és ha már Lance is a választható fiúk között van, végre csak adnak már vele több időt. Igaz nem teljesen u.a a párhuzam, de ha azt nézzük, a TO elején Leiftannal sem történt annyira sok minden a többiekhez képest. Egyelőre én még pozitív vagyok (vagy hát legalábbis nagyon igyekszem) ezzel kapcsolatban. c:


Jajj hát bezony, #TeamAdalric. Már csak amiatt is, mert én élvezem vele a filozofikus, kissé nyakatekert elmélkedéseket a kertben. Nem tudom már melyik részben volt is vele egy Easter Egg, ahol plusz időt lehetett vele eltölteni. mikor vége egy párbeszédnek és a feladat megadja, hova kell menni, előfordul olyan, hogy ha más helyeket is megnézünk, kiad extra párbeszédeket. Mivel olyankor szabadon lehet mászkálni, akit érdekel, érdemes a megadott hely előtt elnézni minden pontra ahova csak lehet. Így akadtam rá egy tündéri jelenetre a kis jégsárkányunkkal is~. Igaz, a karakterünk ezen alkalmaknál is - Lily szavaival élve - erősen kétbites, de hát ugyebár ajándék lónak... /static/img/forum/smilies/smile.png

Plusz, ahogy te is írtad CristalFleur, egy merőben új stílusú karaktert jelentene c: Én spec élvezem a maszkulinabb, határozottabb fiúkákat, viszont azt is értem, hogy másra is lenne igény, így éppenséggel lehetnének változatosabb karakterek is. Igaz, most talán Leifünk egy picit másabb színben tündököl, habár azt ahogyan már fejtegették korábban mások, ennek is megvan az oka és ott van a változás is a levegőben. Kérdés, hogy merre c:


A különleges kiegészítőknek mindig tudok örülni. Ráadásul úgy néz ki, most ez az az irány, amit a méhek is megcéloztak az eseményeken. Új skin vagy háttérben lévő kieg. Ötletes és felfrissítő /static/img/forum/smilies/smile.png


Fú, hát pont nem olyan rég olvastam egy francia blogon (a hír hitelességében nem vagyok biztos) CristalFleur, hogy állítólag az NE-t rövidebbre tervezik és ezért is van a nagy "rohanás" szinte mindennel (lsd. utolsó két epi). Hogy ez most jó vagy sem, ki-ki döntse el maga - én pl. alapvetően élvezem, hogy pörgősebbek és esemyénydúsabbak a részek, ugyanakkor a fiúkkal alakuló kapcsolatot én is gyorsabbnak érzem a kelleténél (vagy ahogy már írtam, a köztes időt kellett volna jobban kidolgozni, hogy felvezesse és indokolttá tegye a történéseket - ez alól talán Nevra és Leiftan a kivételek tekintve a közös múltat).

Másrész a Spin offok erre pont tökéletesek lennének, hogy a fennálló űrt valamennyire kitöltsék no dirty pun intended. No at all.. Vagy akár az események sztoriját is be lehetne építeni az aktuális helyzethez igazítva. Azzal amúgysem tudunk máskor játszani, mint mikor kijön, nem igaz?


Illetve a kutyuli. Igen, tényleg van egy kis Barbies beütése /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ejj, a dilemmám (keltsem-ne keltsem) azóta is fennáll, úgyhogy ha valaki majd váltana rá, megköszönném a véleményeket/észrevételeket a famival kapcsolatban C:

Kijelentkezve

#283 2022. 02. 22. - 10h12

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Sziasztok! ^^

Régen jártam erre felé, de öröm újra látni, hogy egy event mennyire ébresztő hatással tud lenni a közösségre. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Tudom egyébként kevés a motiváció ide feljönni. Az epizódokon kívül szinte semmi. /static/img/forum/smilies/lol.png

Választható fiúk terén eléggé langyosak a dolgok nekem legalább is továbbra sem kerekek a dolgok. Lancenél ez a hatalmas pártfordulás a rosszból a jó irányba. Oké-oké. De a többieknek hiába bizonyított, nekünk nem. Az a hét év kimaradt és hát brahiból nem szeretek bele az ellenségbe, aki ráadásul megölte az egyik barátomat. >.< Leiftan meg butyután viselkedik. Vagy is most vagyok a 2. epizódban, de lespoilereztem magamnak mindent, mivel soha napján kis kedden fogok eljutni a 10-ig. xdd Szóval ott van még Nevra, akivel sohasem tudtam azonosulni, meg Mathieu, ő meg egyszerűen nem szimpatikus. Marad a jégsárkány meg az aengel csak mindegyiknél ott van az-az "Na ebből aztán mi lesz?" érzésem. /static/img/forum/smilies/roll.png

Event felállásom a képeket illetően: Mathieu-Leiftan-Lance-Nevra. Ebben a sorrendben lettek meg, de legalább Leiftan másodikként összegyűlt így a többiekkel nem lett volna muszáj kivinnem. :'D Lancenél engem is piszkál, hogy a keze a lányunk torkánál pihenget. Elég sandán néztem rá első körben.

Ruhák terén a Sensual Nightnak a felsője szmpatikus a kismasnival az elején, na meg a lila-fekete színpár megvett magának kilóra. Egyébként a harisnya annyira passzol a Cseresznyevirágból született íjász Saját elnevezés. :'DD szett felsőjéhez meg a szoknyához, hogy az valami szemet kápráztató. :3 A Herbalistból a felsőt szeretem összerakni más darabokkal, hogy mondjuk egy egyszínűből legyen egy virágmintás meg ilyen cukiságokat még szoktam alkotni.

Annak idején, amikor az előregisztráció ment még 2016-ban erősen indított az Eldarya. Pezsgett az élet ezerrel. Úgyhogy egy időben ütős otome játék volt. Akkor abszolút úgy éreztem nincsen összecsapva meg a készítőknek sem teher vinni a játékot, hozni az eventeket minőségben, élvezhetően. Most meg sajnos mióta megtörtént Strasbourg...? Nesze semmi fogd meg jól! Újra indították az Eldaryát, de olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy az adatközponttal együtt elégett a készítők motiváltsága is. /static/img/forum/smilies/neutral.png Pedig néha csak szimplán a játékosok olyan jó ötletekkel tudnak előállni.

Még valahol azt hiszem picivel visszább volt szó a különböző hasonlóságokról a ruhák, hajak terén anime meg játék stb-stb. karakterekkel. Nem tudom itt mennyien vannak fent a testvér oldalon, de annyira ismerős volt a Psyche haj valahonnan. Erre felmegyek a testvér oldalra és a Japán szerető hajra ránéztem. Azon kívül, hogy nincsenek benne ombre színek eléggé hasonló a kettő. Vagy csak nekem tűnik úgy? /static/img/forum/smilies/roll.png

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)



Valami vérfrissítést csinálhatnának annyi biztos. Adalric egy érdekes ötlet, de látok benne potenciált és tutira lenne, aki bevállalná, mint választható randijelöltet. :3

Na ezért szeretem az Eldarya fanficeket olvasni. Olykor-olykor az alap meglévő karakterekkel sokkal jobban tudnak dolgozni a játékosok, mint maga a Beemoov. xDD

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 02. 22. - 10h22)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#284 2022. 02. 22. - 19h54

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Sziasztok!

Én is elég rég jártam erre, köszönhetően a gépem haldoklásának xD Alig várom, hogy visszakapjam, mert így még a karakter rajzokkal sem tudok haladni amiket megígértem :")

Lance még a TO elején nekem nagyon bejött. Rejtélyes, sötét, maszkos pasi? Keblemre vele.
Mikor lekerült róla a maszk már nem nagyon játszottam a játékkal, szóval nem nagyon izgatott. De valamelyest csalódott voltam, mert nem így képzeltem el.
Újra regisztrálás után úgy döntöttem kiviszem az egész TO-t, és Lance nekem is egész szimpatikus lett. Ráadásul akkor már tudtam, hogy Lance is választható lesz a New Eraban. Az enemies to lovers pedig a szívem legszeretettebb csücske xD De addigra Leiftan már elcsavarta a fejemet, szóval vele maradtam.
Nekem valami olyasmi történet is tetszett volna, ha Lance a csata után eltűnik Eel földjéről, később a NE-ban pedig újra feltűnik olyan "az ellenségem ellensége a barátom" módon, márpedig Eldarya új gondja eléggé közös gond. De akkor a kapcsolatuk méglassabban fejlődött volna Erikával, amit a Beemoov nagyon nem bír elviselni.
Gondolkodtam, hogy egy másik szerveren elkezdem Lance-el vinni a NE-t, de még ezt a karaktert is alig bírom fenntartani, szóval az túl sok meló lenne.

Úgy érzem a TO-ben még voltak személyiségeik a karaktereknek, a NE-ban pedig már annyira elsietnek mindent, hogy nem csak normális történetvezetés, de kidolgozott karakterek sincsenek. Megértem azt is aki jobban szereti a pörgős történetet, de nekem sokkal jobban tetszettek a régi verziók. Csábításból jelesen is (a gimiben) kellett 30+ epizód, mire a karakterünk összejött a választottal. A TO-ben ennél kevesebb, de még így is kb 20+ epizód kellett hozzá. Mindkét játéknál a második évadnál már rohantak vele. Én ezért szeretem sokkal sokkal jobban a TO-t. Úgy gondolom izgalmasabb a 2 karakter közötti feszültség mikor még csak javában megy az ismerkedés és az érzelmek felismerése, mint az, amikor már együtt vannak. Nem tudom, hogy más is így van-e ezzel vagy csak én vagyok rosszul beállítva, de világéletemben így éreztem xD

Én valami árulásos drámának megint nagyon örülnék. Mondjuk ha Huang Huáról kiderülne, hogy nem is annyira jótét lélek, és csak manipulálja a gárdatagokat. Szeretem bántani a saját érzéseimet azzal, hogy ilyeneket ötlök ki :") Csak látni szeretnék végre valamit, ami úgy tényleg üt. Nem várom el a Beemoovtól, hogy egy sikerkönyvet (akarom mondani otome játékot) írjanak, de megsiratni az olvasót egy írásommal nekem már 11 éves koromban is sikerült, szóval nem lehet olyan nehéz. Látni szeretném ahogy elpattan az a bizonyos húr a srácoknál, hogy Erika egyszer az életében életképesen viselkedik, és úgy összességében átlátni a karakterek érzéseit, érteni a motivációjukat, ismerni őket. Oké, hogy a Beemoov csak gyorsan ledarálja az Eldaryát is, de ha ennyire hanyagolják a karaktereket, nem tudom hogyan akarnak majd valami ütős befejezést alakítani (már ha egyáltalán akarnak, ugyebár...). Nehéz úgy ragaszkodni egy karakterhez, hogy nem is ismered azt. Szerintem az Eldarya megérdemelne egy különösen jó befejezést, de ennyire összecsapottan nem lesz több az utolsó epizód utolsó sora az életemben egy halk "meh"-nél. Amit nagyon sajnálok, mert imádom ezt a világot.
Majd pótlom magamban az űrt fanfictionökkel. A Beemoov keményen dolgozik, de a fanok keményebben :"D

Ugyanitt több jelenetet követelek Leiftannal! xD


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#285 2022. 02. 23. - 09h57

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Azt én is olvastam - hallottam valahol, hogy a NE rövidebb lesz... de ha a CSJ-t vesszük alapul, akkor ott is rövidebbek az új évadok, mint a legalső volt.
Egy kicsit sajnálom is, mert így tényleg nincs időnk kibontani a karaktereket meg a történetet.

Hát Zira, az a haj hasonlít... egy kicsit... de szerintem elég minimálisan.
A szeretőnek telifrufruja van, meg a kicsi kontyok sem szív alakúak. De a kiskontyok és a leengedett haj hasonlóvá teszik. A Lena masnija nem biztos, hogy konty, de le van engedve a haja, a twisted harpyhoz tartozó "felemás" konty (augustine) és az adina haj kontyai egyformán nagyok, alattuk nincs hosszú hajzuhatag. Szóval ők kb egykutya. Engem ez az új haj az alap erikára is emlékeztet

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)



Kb egyfordma hosszúak, max az Erika "rendezettebb", nem olyan kis kócos.

Én Adarliccal nem tudnék mit kezdeni, nekem nem jön be... ő olyan Lysander-szinten filozofál számomra.
Mondjuk pont ezért lenne jó, ha nem egy kaptafára gyártanák a fiúkákat Eldában, hanem lenne személyiségük és fizikailag is különböznének (nem, Mathieu nem a fél lábad tesz különlegessé, ahogy Nevrát sem a sebhelye teszi egyedivé).
De úgy tűnik, Beemoov-éknál az az ideál, ha a magas palinak sixpack lapul a felsője alatt, egyenmagas mindenki, szép sudár termetű, csudálatos kisugárzású palikák kellenek nekünk.

Kero is lehetett volna opció, a kis pacifikussága szimpatikusabb volt, mint amit Leiftan újabban csinál szerintem. Keróról elhitte az ember, hogy ő tényleg harc nélkül, a tudásban bízva akar jobbat elérni.

Ami furcsa, hogy CSJ-ben meg merték lépni a női love interest behozatalát. Eldában itt lett volna a lehetőség. Ott a kitsune lányunk, vadi új karakter, tiszta fölrtbajnok és semmi. Szerintem még Huang Chu-nak is beleférne egy lányos affér... (de minkdetten Mathieu-ért pirulnak).


Mirslys: szerintem HH nem árul el senkit, már az előző évadban is olyan kis kedveske volt, meg cukorborsó... és ha ott nem derült ki róla, hogy esetleg beárulna valakit, akkor most (fő)gárdavezetőként szerintem elég esélytelen.

Valószínűleg Genkaku rókáival lesz még nyűg meg az emberekkel és kb ennyit várok ettől az évadtól.
Közben Erika minduntalan, statisztikailag minden 1,3. epizódban életveszélyesen meg fog sérülni (összejön Ewie-vel!... /static/img/forum/smilies/big_smile.png) de ha nem is Ewie férceli össze, majd Ophelia feltámasztja, vagy a szerelem csókja. (Bizonyára lesz olyan, hogy egy epiben kétszer is orvosiban van, meg olyan is, hogy véletlen nem oda kerül epizód végén).
A legvégén valaki drámaian meghal. Talán Leiftant is kiiktatják, hogy áldozza fel magát Erikáért, Eldaryáért és akkor Erikánk -végre- tényleg az utolsó aengel maradhat.

(aztán jöhet a harmadik évad ebből is).
Nem bízom benne, hogy ütős befejezést alakítanak majd ki, annyira rohannak. Annyira nincs kidolgozva egyik-másik helyszín. De pl Edgar egy csomó maana-szívó szöveget kapott Genkakuban a toronyházban, aztán az lett vele ami. Kábé megismerjük, a semmire. Nem vitte előre a sztorit - hiszen meg sem emlékezünk róla azóta sem. Senki sem bánkódik miatta, senki sem emlegeti, én ezt így mélységesen feleslegesnek érzem. Kár érte igazából, lehetett volna drámázni rajta is, de a "kutyát" nem érdekli ő sem /static/img/forum/smilies/sad.png
(csak engem, én még emlékszem mennyit istápoltuk szerencsétlent és mennyi maanát szívott le, mint valami táskás szemű vámpír).

Így van! A Fanok megdolgoznak a dolgokért, például személyre szabják az ajándékképeket is...


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#286 2022. 02. 23. - 18h41

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

LilyanaRed írta:

szerintem HH nem árul el senkit, már az előző évadban is olyan kis kedveske volt, meg cukorborsó... és ha ott nem derült ki róla, hogy esetleg beárulna valakit, akkor most (fő)gárdavezetőként szerintem elég esélytelen.

Több mint esélytelen, egyenesen lehetetlen. Huang Hua igazából csak egy példa volt, mivel tudjuk róla, hogy jó, és a légynek sem ártana - ezért lenne egy jó csavar, ha mégsem lenne az. De nem teóriának szántam, habár voltak pillanatai a karakternek amik nekem nagyon furcsák voltak (de már meg nem tudom mondani mik). Valószínűleg csak én akarok belelátni olyan dolgokat a történetbe, amik nincsenek ott. Néha azért jó erről fantáziálgatni.

Úgy érzem tökéletesen megjósoltad a második évadot :") Valahol nagyon szomorú, hogy ennyire kiszámítható minden.


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#287 2022. 02. 23. - 19h08

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Zira, olvasva, amiket írtál a fiúkról, teljesen megértelek! Tény, hogy az NE-ben nem igazán kapunk semmilyen megerősítést arra nézve, hogy Lance valóban átállt. Annyit kérnek, bízzunk Huang Huában, illetve, hogy fogadjuk el, a többieknek bizonyított. Az interakciók hiánya pedig nem segített ezen /static/img/forum/smilies/sad.png Ami mellette szól, az talán Fafnir jóslata. Ez valahol előreutalt arra, hogy Lance realizálni fogja tettének súlyát és ráébred, mit is tett - ergo megbánja a múltját.

Az ilu kapcsán, engem pl nem zavart a keze, mert számomra az nem kérdés, hogy nem akarja bántani a karakterünket. Ez már a TO-ban egyértelművé vált, hiszen több ízben, mikor arra került a sor, hogy megölje a karakterünk, egyszerűen nem tudja megtenni. Amikor pl. azt hiszi, megszöktünk, az első reakciója roppant heves és arra számítottam volna, hogy kész, itt a vég és mégsem. Végül a földbe szúrja a kardot és nem képes az ölésre. (Szerintem ez is megérne egy elemzést, de hát az NE-ben a történettel szoros kapcsolatban lévő szálak sincsenek kidolgozva, hát még ilyen szösszenetek, úgyhogy erre azért nem várok, mindenesetre érdekelne.) Másrészt, amikor a szikáról lelökött minket, nekem az volt az első gondolatom, hogy nonono, itt valami nem stimmel. Valamiért csak arra tudok gondolni, hogy tudta, ott vannak a többiek és meg fogják menteni karakterünket. Máskülönben miért várta meg őket és miért nem tett minket félre azonnal, hogy megkapta, amit akart? Elviekben onnantól ránk nincs szüksége. Ehhez képest még napok telnek el és keresi is a társaságunk. (mondjuk azt nem tudom, hogy ha mínuszban vagyunk vele, akkor mi a helyzet)

Leiftan is egy érdekes karakter ilyen szempontból, én se teljesen értem, miért nem lehetett megmondani az igazat már az elején. (mondjuk az átsuhant a gondolataim között, hogy mi van akkor, ha direkt így játszik a szálakkal? Ez tovább erősíti az ő elesett/védelemre szoruló karakterét Erika szemében, plusz alátámasztja azt is, hogy szégyelli magát. Igazából csodálkoznék ha tényleg valami ilyesmi lenne, mert elviekben kötelékünk van vele és onnan azonnal érezhetnénk, hogy ha hazudik. Habár ki tudja, lehet hogy ezt is képes befolyásolni és annyira mégsem tiszta a dolog. Az viszont biztos, hogy rengeteg a megválaszolatlan/tisztázatlan elem és Leiftan körül még sok titok van /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Matyi karakterén inkább nem kommentálnám hosszan (korábban már talán megtettem :'DD). Röviden, első perctől fogva irritál és bosszant. Azt nem tudom, hogy tényleg áruló lesz-e - túl egyértelműen azt sugallják most - viszont valami nagyon nem stimmel vele.


A hajak hasonlósága tényleg jelen van mind a két esetben. Most hogy mutattátok Zira, Lily, mi van, ha pont hogy mind a két hajat felhasználták és azt a kettőt mosták egybe? Mindenesetre az utóbbi időben többször az a megérzésem, hogy csak egy bizonyos fokig variálnak a hajakon és nem érzek már akkora újdonságokat. - Mint ahogy minden más téren, itt is felfedezhető némi pangás/laposodás/hanyagság. /static/img/forum/smilies/hmm.png


Miralys, fú, mennyi lehetőség rejlik az ötletedben, ha Lance eltűnt volna a csata után! Mennyivel izgalmasabb lehetett volna így. Tulajdonképpen most támasztottad alá az, amit Zira is írt, hogy sokszor a fanok ötlete kreatívabb és felülmúlja az eredetit /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Illetve, Huang Hua kapcsán az jutott eszembe, hogy még anno, mikor a TO-ban gyakorolunk, hogy behatoljunk a másik elméjébe, akkor ott volt egy furcsa, oda nem illő megjegyzés Huang Hua elméje kapcsán, amivel utána senki sem foglalkozott, illetve egészen eddig a sztori sem utalt vissza rá. Na most az első reakciónk a főnix belső világára alapvetően pozitív volt és megjegyeztük, hogy mennyire ráismerünk a személyiségére, pont olyan képet kaptunk, mint amilyet elképzelnénk hozzá. Viszont! Azt is hozzáteszi belső monológként, hogy ugyanakkor azért van valami nyugtalanító/furcsa benne és hogy baljós érzései támadtak. Hogy mi is van akkor most pontosan? Ezek szerint van valami Huang Huában, ami baljós érzéseket keltett a karakterünkben. Hoppá hoppá. Azt nem gondolnám, hogy ellenséget csinálnának belőle, de azon sem lepődnék meg, ha róla is kiderülnének kevésbé szép dolgok. Szépen árnyalná az ő személyiségét is. (Már megint oda jutunk ezzel is vissza, hogy laposak a karakterek.... /static/img/forum/smilies/sad.png )


Érdekes amit mondasz Lily, mert mikor kijött az első rész az NE-ből, szinte mindenki azt hitte, hogy Koori is választható lesz. Aztán mégsem. Én pl nagyon adnám őket Matyival együtt. Érdekes, úgy annyira még Mátyásunk sem idegesítene - talán azért, mert végre nem utánunk koslatna, plusz Koori is megrendszabályozná hehe :'D


A sérülésekről/halálosnak tűnő balesetekről meg, igen. Már az elején ellőni (hahh szó szerint) hogy huhú, vajon meghal-e a karakterünk (rögtön az elején nyilván nem), eléggé elveszi a komolyságát/komolyan vehetőségét /static/img/forum/smilies/hmm.png Nem tudom, mit akarnak még kihozni a sztoriból, de sajnos néha erősebb a szkeptikus részem, mint a pozitív.

Kijelentkezve

#288 2022. 02. 24. - 15h22

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

Anneline írta:

Igazából csodálkoznék ha tényleg valami ilyesmi lenne, mert elviekben kötelékünk van vele és onnan azonnal érezhetnénk, hogy ha hazudik. Habár ki tudja, lehet hogy ezt is képes befolyásolni és annyira mégsem tiszta a dolog.

Sokszor akadályozza, hogy a karakterünk érezze amit ő. Vagy mégsem annyira jó az angoltudásom mint gondoltam, nem tudom xD
De sokszor miután közelebb engedte magához Erikát szinte egyből visszaállította ezeket a mentális akadályokat, hogy ne kutakodjunk a fejében. Erika úgy emlékszem a NE során csak egyszer akadályozta el az elméjét, Leiftan meg teljes kétségbeesésbe jött :") Nekem nagyon fura, hogy míg Erika konkrétan kiteríti elé a lapjait, ő titkolózik. Jó, védelmére szóljon, én sem lennék oda az ötletért, hogy egy másik ember azt érezze amit én.
Szerintem idővel leengedi majd a védelmét.

Anneline írta:

Azt is hozzáteszi belső monológként, hogy ugyanakkor azért van valami nyugtalanító/furcsa benne és hogy baljós érzései támadtak. Hogy mi is van akkor most pontosan? Ezek szerint van valami Huang Huában, ami baljós érzéseket keltett a karakterünkben. Hoppá hoppá.

És tényleg! Na, akkor itt az egyik példa amit elfelejtettem xD Pedig még emlékszem is, hogy 2 hónapja Tumblrön is szembejött velem ez a rész abból az epizódból.
Egy Lance-Huang Hua közös gonosz összefogás is szuper lehetne, csak túl sok dolog akadályozza ezt az elméletet. Egy alternatív univerzumban viszont ezt is el tudnám képzelni.
Talán az bizonyíthatja, hogy Lance átállt, hogy 7 éve lett volna újra támadni, és akkor már a 2 angyal sem lett volna ott, hogy megakadályozza. 7 év pedig elég hosszú idő ahhoz, hogy újra toborozzon egy sereget és támadjon.


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#289 2022. 02. 24. - 16h54

Shadow gárda
CherryChimChim
The Answer to Everything
CherryChimChim
...
Üzenetek: 42

https://64.media.tumblr.com/0f6a8063d20fa8a55d15c9fd7a74ab9c/tumblr_nsity8E5E71rcgo6oo3_400.gif
https://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gif



Én csak arra tudok gondolni, hogy már itt is a hozzászólásoknál mennyivel jobb sztorit összehoztunk xD

Tulajdonképpen amit most így ebből észrevettem, hogy a méhek egy egész remek kis sztorit csinálhatnának ha csak a Eel-ben maradnának. Elvégre ha egész Eldaryát nézzük, valahol kellene hogy legyen valami lázadás stb. ami nagyobb területet érint. Úgy lett megírva, hogy mindenki elégedett a vezetőkkel pedig a való életből tudjuk hogy ez szinte lehetetlen - nem politizálni akarok, elnézést, csak elmélkedek. Akkor ki lehetett volna hagyni a Földre-szállást és inkább egy kompaktabb helyzetet összehozni a fantasy világban.

Vajon a CsJ annyi elmélkedést okoz nekik, hogy eldával közel sem foglalkoznak annyit, mint réged? Vagy lehet csak a tűz után szontyolodtak el a készítők? Én is félek attól, hogy eléggé lapos és nyomi befejezése lesz a második évadnak. Amikor olvastam a csoportokban és a fórumokon az új epizód spoilereit, nem éreztem úgy, hogy "Hű, most bele kell húznom, hogy idáig elérjek!".

Lily a Leiftan-feláldozásos, utolsó aengeles ötlet per pillanat számomra eléggé reálisnak tűnik. Tegyük fel hogy Leiftan nem hazudik többet, nincs több sötét titka és Mr. Hyde-ja. Ebben az esetben szinte biztos feláldozná magát ha lehetősége adódna rá, ezzel "enyhítve" saját bűntudatát. A karakterek egy részen át sírnának, majd a következőben el is felejtenék őt (ahhoz képest hogy Erika a TO-ban mennyire küzdött az ellen hogy a szülei elveszítsék róla az emlékeit és hogy mennyire hiányoztak neki, utána soha többet nem is emlegette őket). 
Akár még egy sztorin belüli kapcsolat szétesését is megnézném (gondolok itt HH és Ewelin vagy Chrome és Karenn vagy akár Alajea és a jegyese/férje kapcsolatára). Az mondjuk szintúgy nem vinné előre a fő történetet, de bár lenne egy kissé "nyugisabb" epizód, ahol nem kell a karakternek rohanni. Nem tudom mennyi ideig tartott neki a felkeléstől (első NE epi) eljutni a Földre szállásig, remélem volt közte pár hónap.

Képzeljétek ha a kis csapat visszamenne Eel-be, ott meg már mindenki csatasorban áll vagy valami hatalmas dolog készülődik /static/img/forum/smilies/big_smile.png 



╔ ——————————————————————— ╗
My blood, sweat, tears, and my last dance
Take it all away
╚ ——————————————————————— ╝


https://i.imgur.com/TudDts5.gif

Kijelentkezve

#290 2022. 02. 24. - 17h51

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

CherryChimChim írta:


Képzeljétek ha a kis csapat visszamenne Eel-be, ott meg már mindenki csatasorban áll vagy valami hatalmas dolog készülődik /static/img/forum/smilies/big_smile.png 


Szerintem nagyon menő lenne!
Őszintén szólva én nagyon élvezem a NE-t a hibái ellenére is, viszont ha tényleg csak annyi lesz a vége, amit jelenleg gondolunk, akkor csalódott leszek.
Több helyen is úgy hallottam, hogy 16 epizódos lesz, és még csak harmadik évadot sem terveznek.
Azzal egyébként szerintem nem lenne baj, ha végig az lenne, hogy a földiek ránk törnek a kitsunékkel együtt, viszont hiába csinálják meg jóra, ha a karakterek le húzzák a történéseket.
Rengeteg rossz filmet mentett már meg az, hogy a karakterek jól voltak megírva, de hány olyanról hallottunk, hogy egy jó sztori húzott fel egy borzasztő szereplő gárdát? Persze ettől lehet nézhető a film, de jó nem lesz.
Az eldarya mai napig úgy gondolom, hogy egy jó játék, de míg ez megy, addig nem lehetek abban biztos, hogy megéri rá költeni.
Ha vége a magyar szervernek, át tesznek minket. Oké...De mi van, ha mégsem? Annyira biztos voltam ebben is, hogy sokáig nem is jutott eszembe az eshetősége, hogy az utolsó pillanatban nemet mondanak annak ellenére, hogy már csináltak ilyet. És akkor hová lesz a játékba fektetett pénz és idő? Úgy érzem elveszik a bizalom emiatt a hanyag munka miatt...
Az én angol tudásom nem túl nagy, sőt...ezért is szeretem, hogy bár a sztori nincs magyarul, a közösség megmaradt. Viszont, ha egy másik cég kitalálná, hogy ők ugyancsak egy nagy projektet szeretnének csinálni, ezért pc-n és telefonon is játszható lesz az otome játékuk, ami legalább annyira ki van dolgozva, mint az eldarya vagy a csj, akkor valószínüleg rengeteg rajongója lenne és sokan át is pártolnának. Természetesen ezt arra az eshetőségre értem, ha a játékban minden patent lenne sztori és karakterek szempontjából is. Illetve nekem az is hiányzik, hogy kicsit több értelme legyen a döntéseknek. Én tényleg nagyon szeretem az eldaryát...de mi az, hogy jó dolgokat nyomsz és még neked kell fizetni, mert a játéknak mégsem jó.


Viszont a sok negatív ellenére, had dicsérjem meg a karakteredet Zira, mert elképesztően eltaláltad jelenleg:0.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#291 2022. 02. 24. - 18h15

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

LilyanaRed írta:

Azt én is olvastam - hallottam valahol, hogy a NE rövidebb lesz... de ha a CSJ-t vesszük alapul, akkor ott is rövidebbek az új évadok, mint a legalső volt.
Egy kicsit sajnálom is, mert így tényleg nincs időnk kibontani a karaktereket meg a történetet.

Hát Zira, az a haj hasonlít... egy kicsit... de szerintem elég minimálisan.
A szeretőnek telifrufruja van, meg a kicsi kontyok sem szív alakúak. De a kiskontyok és a leengedett haj hasonlóvá teszik. A Lena masnija nem biztos, hogy konty, de le van engedve a haja, a twisted harpyhoz tartozó "felemás" konty (augustine) és az adina haj kontyai egyformán nagyok, alattuk nincs hosszú hajzuhatag. Szóval ők kb egykutya. Engem ez az új haj az alap erikára is emlékeztet


Kb egyfordma hosszúak, max az Erika "rendezettebb", nem olyan kis kócos.

Én Adarliccal nem tudnék mit kezdeni, nekem nem jön be... ő olyan Lysander-szinten filozofál számomra.
Mondjuk pont ezért lenne jó, ha nem egy kaptafára gyártanák a fiúkákat Eldában, hanem lenne személyiségük és fizikailag is különböznének (nem, Mathieu nem a fél lábad tesz különlegessé, ahogy Nevrát sem a sebhelye teszi egyedivé).
De úgy tűnik, Beemoov-éknál az az ideál, ha a magas palinak sixpack lapul a felsője alatt, egyenmagas mindenki, szép sudár termetű, csudálatos kisugárzású palikák kellenek nekünk.

Kero is lehetett volna opció, a kis pacifikussága szimpatikusabb volt, mint amit Leiftan újabban csinál szerintem. Keróról elhitte az ember, hogy ő tényleg harc nélkül, a tudásban bízva akar jobbat elérni.

Ami furcsa, hogy CSJ-ben meg merték lépni a női love interest behozatalát. Eldában itt lett volna a lehetőség. Ott a kitsune lányunk, vadi új karakter, tiszta fölrtbajnok és semmi. Szerintem még Huang Chu-nak is beleférne egy lányos affér... (de minkdetten Mathieu-ért pirulnak).


Mirslys: szerintem HH nem árul el senkit, már az előző évadban is olyan kis kedveske volt, meg cukorborsó... és ha ott nem derült ki róla, hogy esetleg beárulna valakit, akkor most (fő)gárdavezetőként szerintem elég esélytelen.

Valószínűleg Genkaku rókáival lesz még nyűg meg az emberekkel és kb ennyit várok ettől az évadtól.
Közben Erika minduntalan, statisztikailag minden 1,3. epizódban életveszélyesen meg fog sérülni (összejön Ewie-vel!... /static/img/forum/smilies/big_smile.png) de ha nem is Ewie férceli össze, majd Ophelia feltámasztja, vagy a szerelem csókja. (Bizonyára lesz olyan, hogy egy epiben kétszer is orvosiban van, meg olyan is, hogy véletlen nem oda kerül epizód végén).
A legvégén valaki drámaian meghal. Talán Leiftant is kiiktatják, hogy áldozza fel magát Erikáért, Eldaryáért és akkor Erikánk -végre- tényleg az utolsó aengel maradhat.

(aztán jöhet a harmadik évad ebből is).
Nem bízom benne, hogy ütős befejezést alakítanak majd ki, annyira rohannak. Annyira nincs kidolgozva egyik-másik helyszín. De pl Edgar egy csomó maana-szívó szöveget kapott Genkakuban a toronyházban, aztán az lett vele ami. Kábé megismerjük, a semmire. Nem vitte előre a sztorit - hiszen meg sem emlékezünk róla azóta sem. Senki sem bánkódik miatta, senki sem emlegeti, én ezt így mélységesen feleslegesnek érzem. Kár érte igazából, lehetett volna drámázni rajta is, de a "kutyát" nem érdekli ő sem /static/img/forum/smilies/sad.png
(csak engem, én még emlékszem mennyit istápoltuk szerencsétlent és mennyi maanát szívott le, mint valami táskás szemű vámpír).

Így van! A Fanok megdolgoznak a dolgokért, például személyre szabják az ajándékképeket is...


A CsJ-ben talán annyiból másabb a dolog, hogy ott "Candy" aka. a karakterünk valamit talán javult, fejlődött, ami azért valljuk be Erikára is ráfért volna, hiszen ahogyan mi magunk fejlődünk úgy várható lenne két évad alatt, meg ugye elméletileg telik az idő, tehát Erika életének idejében is, hogy az események hatására valamit változzon a karakter. Esetleg kicsit összetettebb legyen. Ehelyett van 40 epizódnyi szinte kínszenvedésünk már amennyiben Erika szemszögéből nézzük, mert a TO-ban valamennyire a többiek még mentették a helyzetet, addig most a NE csak annyit ért el, hogy kimaradt hét év az életből mindenki szépen tovább lépett aztán puff leengedett az egész.

Talán valahol a lelógó részeik kevertek meg nem tudom, de, ha úgy vesszük igazad van benne, hogy valaki a Méheknél nagyon szeretheti a kontyokat, mert elég sok akad belőlük horogra a szélesebb körű boncolgatásaink során. Igazából talán az Adina egyedül, amire azt mondanám, hogy csak a konty része miatt sorolom ide, de az még nem olyan vészesen hajaz a többire. Viszont a Psyche frufruja tényleg tiszta alap Erika.

Talán nálam pont azért találna be, mert a CsJ-t régen is Lysanderrel vittem, mármint még a gimit, most pedig már-már azon a szinten vagyok a Párhuzamos élet kapcsán, hogy inkább azt tekintem a karakterem valóságának, mintsem az Egyetemi és a Szerelmes életet, vagy is csak minimálisan venném figyelembe. Rayan szó szerint csak a tanárunk stb. Tény és való persze elakarunk rugaszkodni a valóságtól, azért az Eldarya fantázia otome játék, de az, hogy kvázi minden fiú ugyanolyan hát az már kicsit gáz. Mivel mindenkinek más típusú fiúk jönnének be ezt igazán figyelembe vehetnék, mert így jóval kevesebb az elégedett játékos, vagy inkább nincs az a széles választék, ami bevonzaná a nagyobb lehetőséget a játékos közösség bővítését illetően.

Tippre talán Priya nem hozta azt a várt "Hű ha ez tényleg megérte!" érzést a Beemoov számára? Csak erre tudnék affektálni, bár aztán mi teóriázgatunk jóízűen a fórum berkein belül utána meg a méhek vagy ráfricskáznak az elméleteinkre, vagy nem.

Huang Hua a tökéletes jóság megtestesülése, ami megint csak olyan semmilyenné teszi őt is (Többek között.) mivel legalább is én úgy gondolom senkinek a személyisége sem csak fekete, vagy éppen patyolat tiszta. Egyébként ez is annyira kiszámítható volt, hogy Huang Hua és Ewelein összejönnek. Én nem hoznám ugyan össze a lányomat Huang Huával, de miért olyan elképzelhetetlen Huang Hua, mint választható női randijelölt, ha már úgy is coming outja volt Eweleinnel? Simán bejátszottam volna, hogy megpróbálták az elffel aztán nem jött nekik össze. /static/img/forum/smilies/roll.png Sőt megyek tovább egy kis bonyodalmat hozhatott volna, vagy izgalmat, hogy Erikának afférja van Huával. Szóval Huang Hua szerintem túlzottan cukormázas.

Vagy, ha éppen nem az ajándékképeket - az is egy szempont - sokkal szélesebb látókörben mernek alkotni a meglévő és a saját karaktereikkel is, mint maga a Beemoov. Persze tudjuk nagyon jól, hogy az eventes ruhadarabok sokkalta nagyobb lehetőséget adnak személyre szabni és létrehozni valami egyedibbet, mint Erika, akinek külsőre semmi nem utal rá, hogy aengel lenne, kivéve a lassanként előbukkanó képességeit, miközben mi itt mindannyian rendelkezünk már kialakult ismertetőjegyekkel, amit lehet néha leváltunk egy-egy öltözet kedvéért, viszont alapvetően mindig vissza-visszatérünk hozzájuk. Mint most én is így vagyok vele. Ihletet kaptam valamihez és megvalósítottam, de, hogy ez meddig marad így azt nem tudom. /static/img/forum/smilies/lol.png Szóval azért azt nem lehet letagadni, hogy óhatatlanul ahogyan alakultak a karaktereink valami kialakult bennünk, hogy még is csak hová helyeznénk őket pontosabban Eldarya világában. Mennyire csinálna másképp mindent Erikához mérten stb-stb.

Anneline; ez mind szép és jó, de ez nekem megint csak az a belénk erőszakolnak valamit érzés, miközben Erika érzései semmit sem számítottak. Talán még most sem igazán. Ahogyan Lily fogalmazott ez a kétbites gondolkodás, hogy vakon követem, amit mondanak nekem miközben éppen csak kapok valami visszaigazolást a többiek állítását illetően.

Az illuknál lehet benne valami, végül is fel lehetne fogni egy pillanatképnek is, aztán utána nyugodtan arrébb rakhatta a kezét más, megnyugtatóbb helyre. :'DD

Leiftan-t inkább a TO-ban játszották ki, mint amolyan jolly jokert, de még ott is Lance-cel karöltve. Most igazából nem akarok kritikus lenni, de picit olyan, mintha együtt ütősek lennének, most meg külön-külön csak langyosan lógnak szegények a levegőben pedig lenne bennük potenciál. Leírtad az én gondolataimat mind a kettőjüket illetően.

Matyinkról minden lelett már írva, ehhez én sem tudnék mit hozzáfűzni engem például egyszerűen csak taszít. x3

A hajakhoz visszatérve. Mindegyikünk más-más szempontokból vizsgálta meg, végül is semmi sem lehetetlen. Vagy a fene tudja már mi történik a parókákkal. Hibridek. /static/img/forum/smilies/lol.png

A méhecskék olvashatnák a játékosok fanfictionjeit. Vagy megyek tovább; ha már néha kifogynak az ihletből lehetne olyat csinálni, hogy segítséget kérnek a közösségtől. Nem bűn beismerni, hogy néha ők is megrekednek vagy elvesztik a lángoló tüzet az alkotás terén.

És itt már egyszer leírtam a véleményemet Huang Huát illetően.

Én sem tudom hogyan álljak a NE-hez. A ruhák miatt haladnék vele, de hosszadalmas maana gyűjtés, vagy esetleg költök a játékra valódi pénzt, de mostanában egyre ritkábban érzem fairnek, hogy támogassam őket. /static/img/forum/smilies/hmm.png A Succubus Ruler eleve egyik színben sem győzött meg a Valentin-napi event alatt, ingyenesen is megszereztem a képeket, meg igazából két szem ruhadarab foglalkoztatott a Sensual Nightból aztán kifújt. A sztorit tudom, ott vannak a párbeszédek fent a neten meg minden így aztán inkább elolvasom azt, mert a lányom háttértörténete miatt minimálisan szükségem van rá. Saját szájízem szerint alakítani a dolgokat leginkább. Aztán úgy ennyi.

Cherry, ha már itt tartunk volt Eel, aztán Genkaku pedig, ha abból indulunk ki elvileg Eldarya egy komplex világ, ahol Genkaku és a Menedék csak egy kis töredéke egy messze nagyobb "univerzumnak". Nem csak a vezetőkkel, de azzal is, hogy tulajdonképpen valaki összetörte a kristályt még a TO-ban és senki sem tudta megakadályozni. Az események meg ahogy esik úgy puffan alapon történtek utána. És tényleg mindenki behunyt szemmel élte tovább a maga kis életét.

Éééés itt jönne elő újra a fentebb feldobott ötletem. Ha Leiftan-t kiírják ezzel, mint ahogyan nem szeretném, mert picit még él a remény, hogy valamit talán alkotnak vele jobb irányba és nem marad ilyen mimóza, akkor bejönne a képbe, hogy újra három választható randijelöltünk van, csak most kiegészíteném egy másik lehetőséggel. Itt jönne a képbe Huang Hua, Ewelein, esetleg Króm is mint negyedik lehetőség, ha a bűvös négyesnél szeretnénk maradni. Mondjuk Karenn és Króm egészen cukik együtt, de másik oldalról nézve Króm is felnőtt lett és hála a 7 év kiesésnek abszolúte nem úgy néznek ki a karakterek, mint kisöcsi és nővér.

Esetleg elszabadulna a káosz és egymás torkának esnének. Az lenne egy csavar annyi biztos. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 02. 24. - 18h23)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#292 2022. 02. 25. - 22h32

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Miralys írta:


Sokszor akadályozza, hogy a karakterünk érezze amit ő. Vagy mégsem annyira jó az angoltudásom mint gondoltam, nem tudom xD
De sokszor miután közelebb engedte magához Erikát szinte egyből visszaállította ezeket a mentális akadályokat, hogy ne kutakodjunk a fejében. Erika úgy emlékszem a NE során csak egyszer akadályozta el az elméjét, Leiftan meg teljes kétségbeesésbe jött :") Nekem nagyon fura, hogy míg Erika konkrétan kiteríti elé a lapjait, ő titkolózik. Jó, védelmére szóljon, én sem lennék oda az ötletért, hogy egy másik ember azt érezze amit én.
Szerintem idővel leengedi majd a védelmét.


Bár tényleg furcsa a viselkedése és biztos, hogy van valami, amit még nem tudunk, nem hinném, hogy ártani akarna. Igaz, annyira nem ástam bele magam az ő személyiségébe, de ezúttal szerintem nem ő a hunyó (legalábbis nagyon csodálkoznék).


CherryChimChim írta:

Én csak arra tudok gondolni, hogy már itt is a hozzászólásoknál mennyivel jobb sztorit összehoztunk xD

...

Ebben az esetben szinte biztos feláldozná magát ha lehetősége adódna rá, ezzel "enyhítve" saját bűntudatát.


Teljesen egyet értek! : DDD Nem ellenezném, ha lehetne majd a fórumon egy ilyen fanfices/találgatós topic is (tudom, elég kérdéses most minden IS, ezt inkább csak ábrándozás szintjén írom C': )

Az áldozatról meg, Sajnálnám, ha ide kanyarítanák ki a szálat, de egyáltalán nem elképzelhetetlen.


CristalFleur én valahol 20-at olvastam, habár aztán ki tudja. Azért reménykedem benne, hogy nem csak 6 rész maradt hátra. Viszont számtól függetlenül, ha 3. évadot már nem terveznek, akkor mi lesz utána? :C Ebbe meg nem igazán akarok belegondolni...


Zirailah írta:

A CsJ-ben talán annyiból másabb a dolog, hogy ott "Candy" aka. a karakterünk valamit talán javult, fejlődött, ami azért valljuk be Erikára is ráfért volna, hiszen ahogyan mi magunk fejlődünk úgy várható lenne két évad alatt, meg ugye elméletileg telik az idő, tehát Erika életének idejében is, hogy az események hatására valamit változzon a karakter. Esetleg kicsit összetettebb legyen. Ehelyett van 40 epizódnyi szinte kínszenvedésünk már amennyiben Erika szemszögéből nézzük, mert a TO-ban valamennyire a többiek még mentették a helyzetet, addig most a NE csak annyit ért el, hogy kimaradt hét év az életből mindenki szépen tovább lépett aztán puff leengedett az egész.

...

Ahogyan Lily fogalmazott ez a kétbites gondolkodás, hogy vakon követem, amit mondanak nekem miközben éppen csak kapok valami visszaigazolást a többiek állítását illetően.


Igen, pontosan!! Én nagyon élveztem a TO-t, de basszus, most, hogy megfogalmaztad döbbentem rá arra, hogy nem is a románc vagy a történet miatt szerettem igazán, hanem a srácok karakterei miatt. Most, hogy utólag tekintek vissza, ez teljesen egyértelmű, ennek ellenére leírva kellett látnom, hogy leessen a leesnivaló. Tiszta fától az erdőt :"D


A vakon követés és Erika teljes elnyomása idegőrlő és baromi frusztráló, ezzel teljesen egyetértek. Mikor Huanghua mondta, hogy hagyjuk már abba a hisztit, mert ez a világ már nem az, ami volt, úgy szerettem volna megcsapkodni, hogy oké, fasza, de azért ők is figyelembe vehetnék, hogy az első napjaink talán nem lesznek a legegyszerűbbek, plusz nem ártott volna előre szólni/felkészíteni bizonyos dolgokról (pl hogy Lance is itt van). Talán akkor hamarabb belerázódunk a mindennapokba és mondjuk nem sokként konstatáljuk, hogy ott mászkál a piacon. Innen (is) hiányzott egy alapos, hosszú beszélgetés. Netán segíteni Erikának feldolgozni és megérteni, mi minden történt? Vagy minimum időt adni neki? Áhh...

Lance oldaláról pedig igen. Komoly hiányosságok vannak. Egyrészt vele is le kellett volna ülni megbeszélni a múltat, a jelenlegi dolgokat, másrészt hiányoznak a fokozatos csevegések, amik elősegítették volna a megismerését és hogy a karakterünk eldönthesse, tényleg megbízik-e benne ő is vagy sem... Ennek híján elég lapos és erőltetett.


A karaktereink kidolgozottságát nézve valóban, a legtöbbünk kialakított egy saját/személyre szabott történetet, ami nyilvánvalóan részletgazdagabb és alaposabb, mint az eredeti sztori. Ehhez képest pedig extrán feltűnő a kontraszt. Ennek ellenére a mostani laposság és rohanás elég kiábrándító a TO után /static/img/forum/smilies/sad.png Félreértés ne essék, még most is szeretem Eldát és nem is tervezem abbahagyni, csak hát olyan jó puffogni, mikor van min puffogni - főleg, ha közösen megy a puff-puff :""D

Ha már karakterek, Zira, a lánykád én is néztem amúgy és wahh, nagyon csini ~~ Eleve gyengém ez a gyöngyházfényes-pasztellszivárványos színváltozat, viszont ez az összeválogatás most különösen ütős! c:


Illetve a másik, amit akartam kérdezni: Priya kicsoda? Erről lemaradhattam, mert nem ismerős ez a név. (Kontextusból gondolva esetleg a méhek közül valaki?)


Végül pedig, Zira, ha Leifet kiiktatnák, nem tudom, arra a pár epizódra még beemelnének-e valakit. Ha igazak a hírek, kb 6-10 epi maradt hátra, az meg nem tudom, mennyire lenne elég egy komolyabb kapcsolathoz. Vagy talán affér? (Mondjuk igaz, ahogy eddig is haladtunk, ez a méheknek nem okoz gondot...)

Kijelentkezve

#293 2022. 02. 26. - 22h49

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Anneline írta:

Miralys írta:


Sokszor akadályozza, hogy a karakterünk érezze amit ő. Vagy mégsem annyira jó az angoltudásom mint gondoltam, nem tudom xD
De sokszor miután közelebb engedte magához Erikát szinte egyből visszaállította ezeket a mentális akadályokat, hogy ne kutakodjunk a fejében. Erika úgy emlékszem a NE során csak egyszer akadályozta el az elméjét, Leiftan meg teljes kétségbeesésbe jött :") Nekem nagyon fura, hogy míg Erika konkrétan kiteríti elé a lapjait, ő titkolózik. Jó, védelmére szóljon, én sem lennék oda az ötletért, hogy egy másik ember azt érezze amit én.
Szerintem idővel leengedi majd a védelmét.


Bár tényleg furcsa a viselkedése és biztos, hogy van valami, amit még nem tudunk, nem hinném, hogy ártani akarna. Igaz, annyira nem ástam bele magam az ő személyiségébe, de ezúttal szerintem nem ő a hunyó (legalábbis nagyon csodálkoznék).


CherryChimChim írta:

Én csak arra tudok gondolni, hogy már itt is a hozzászólásoknál mennyivel jobb sztorit összehoztunk xD

...

Ebben az esetben szinte biztos feláldozná magát ha lehetősége adódna rá, ezzel "enyhítve" saját bűntudatát.


Teljesen egyet értek! : DDD Nem ellenezném, ha lehetne majd a fórumon egy ilyen fanfices/találgatós topic is (tudom, elég kérdéses most minden IS, ezt inkább csak ábrándozás szintjén írom C': )

Az áldozatról meg, Sajnálnám, ha ide kanyarítanák ki a szálat, de egyáltalán nem elképzelhetetlen.


CristalFleur én valahol 20-at olvastam, habár aztán ki tudja. Azért reménykedem benne, hogy nem csak 6 rész maradt hátra. Viszont számtól függetlenül, ha 3. évadot már nem terveznek, akkor mi lesz utána? :C Ebbe meg nem igazán akarok belegondolni...


Zirailah írta:

A CsJ-ben talán annyiból másabb a dolog, hogy ott "Candy" aka. a karakterünk valamit talán javult, fejlődött, ami azért valljuk be Erikára is ráfért volna, hiszen ahogyan mi magunk fejlődünk úgy várható lenne két évad alatt, meg ugye elméletileg telik az idő, tehát Erika életének idejében is, hogy az események hatására valamit változzon a karakter. Esetleg kicsit összetettebb legyen. Ehelyett van 40 epizódnyi szinte kínszenvedésünk már amennyiben Erika szemszögéből nézzük, mert a TO-ban valamennyire a többiek még mentették a helyzetet, addig most a NE csak annyit ért el, hogy kimaradt hét év az életből mindenki szépen tovább lépett aztán puff leengedett az egész.

...

Ahogyan Lily fogalmazott ez a kétbites gondolkodás, hogy vakon követem, amit mondanak nekem miközben éppen csak kapok valami visszaigazolást a többiek állítását illetően.


Igen, pontosan!! Én nagyon élveztem a TO-t, de basszus, most, hogy megfogalmaztad döbbentem rá arra, hogy nem is a románc vagy a történet miatt szerettem igazán, hanem a srácok karakterei miatt. Most, hogy utólag tekintek vissza, ez teljesen egyértelmű, ennek ellenére leírva kellett látnom, hogy leessen a leesnivaló. Tiszta fától az erdőt :"D


A vakon követés és Erika teljes elnyomása idegőrlő és baromi frusztráló, ezzel teljesen egyetértek. Mikor Huanghua mondta, hogy hagyjuk már abba a hisztit, mert ez a világ már nem az, ami volt, úgy szerettem volna megcsapkodni, hogy oké, fasza, de azért ők is figyelembe vehetnék, hogy az első napjaink talán nem lesznek a legegyszerűbbek, plusz nem ártott volna előre szólni/felkészíteni bizonyos dolgokról (pl hogy Lance is itt van). Talán akkor hamarabb belerázódunk a mindennapokba és mondjuk nem sokként konstatáljuk, hogy ott mászkál a piacon. Innen (is) hiányzott egy alapos, hosszú beszélgetés. Netán segíteni Erikának feldolgozni és megérteni, mi minden történt? Vagy minimum időt adni neki? Áhh...

Lance oldaláról pedig igen. Komoly hiányosságok vannak. Egyrészt vele is le kellett volna ülni megbeszélni a múltat, a jelenlegi dolgokat, másrészt hiányoznak a fokozatos csevegések, amik elősegítették volna a megismerését és hogy a karakterünk eldönthesse, tényleg megbízik-e benne ő is vagy sem... Ennek híján elég lapos és erőltetett.


A karaktereink kidolgozottságát nézve valóban, a legtöbbünk kialakított egy saját/személyre szabott történetet, ami nyilvánvalóan részletgazdagabb és alaposabb, mint az eredeti sztori. Ehhez képest pedig extrán feltűnő a kontraszt. Ennek ellenére a mostani laposság és rohanás elég kiábrándító a TO után /static/img/forum/smilies/sad.png Félreértés ne essék, még most is szeretem Eldát és nem is tervezem abbahagyni, csak hát olyan jó puffogni, mikor van min puffogni - főleg, ha közösen megy a puff-puff :""D

Ha már karakterek, Zira, a lánykád én is néztem amúgy és wahh, nagyon csini ~~ Eleve gyengém ez a gyöngyházfényes-pasztellszivárványos színváltozat, viszont ez az összeválogatás most különösen ütős! c:


Illetve a másik, amit akartam kérdezni: Priya kicsoda? Erről lemaradhattam, mert nem ismerős ez a név. (Kontextusból gondolva esetleg a méhek közül valaki?)


Végül pedig, Zira, ha Leifet kiiktatnák, nem tudom, arra a pár epizódra még beemelnének-e valakit. Ha igazak a hírek, kb 6-10 epi maradt hátra, az meg nem tudom, mennyire lenne elég egy komolyabb kapcsolathoz. Vagy talán affér? (Mondjuk igaz, ahogy eddig is haladtunk, ez a méheknek nem okoz gondot...)


Egy kicsit csúnya lenne, ha mind a két évadban Leiftan lenne a hunyó. Mármint oké még az elsőben ellőtték, na de azért az már tényleg durván ötlethiányra utalna a méhek részéről, ha ez tényleg így lenne.

Én azt sem bánnám, ha legalább egy karakteres topicot lehetne, ahol a karaktereinkkel kapcsolatosan megoszthatnánk dolgokat, mint például a fanficeket, amiket írunk.

Reméljük nem akarják ennyiben hagyni az Eldaryát, bár elég kétesen áll a helyzet és nem szeretnék esetleg belegondolni, hogy tényleg kezdenek kifogyni az ötletekből.

Inkább egy fától látni az erdőt, de igazából utólagosan is jó, ha rájön valamire az ember lánya. /static/img/forum/smilies/wink.png

Huang Hua részéről főképpen azt vártuk volna, hogy empatikusabb legyen mivel eleve ő az egyik legjóságosabb karakter a játékban másrészt a TO-ban ő barátkozott össze velünk és elvileg talán még megmerném kockáztatni, hogy barátnők lettünk vele vagy mi. Úgyhogy hiába vezető, mint Miiko volt azért minimálisan megérthetné a helyzetet.

Pontosan ugyan ezeket hiányolom én is. Miért? Hogyan? Mi történt? Így csak kapkodom a fejemet kb.

2016 óta hosszú idő eltelt, most már a hatodik évet tapossuk, ha már Eldarya. Ez alatt az idő alatt úgy hozzám nőtt a karakterem szívem sem lenne itt hagyni, bár sokan elmentek mióta volt a tűzeset és nem mindenki tudta visszaszerezni mindenét illetve a félhiányos fórum - nyilván azért annak is örülök, amit visszakaphattunk, meg hogy egyáltalában él a magyar szerver -, de a játékos topic sokat dobott, a gárdás részleg dettó. És ezek hiányoznak azért a felhozatalból. Puffogunk, mert mind látjuk, hogy lenne mit javítani és még nem adtuk fel. xdd

Köszönöm szépen! :3 Igazából a piacon megláttam a Summer faery felsőt ebben és eszembe jutott, hogy vannak ilyen gyöngyházfényes cuccaim aztán mivel nincsenek igazán kihasználva ezért most kaptam az alkalmon, ha már megcsapott az ihlet szele. Én is nagyon elégedett vagyok vele már csak a szemek kellettek volna szivárványszínben. De így is alkottam valami újdonságot. c:

Nem-nem. Priya a CsJ 2. évadától számítva a negyedik randijelöltje a játéknak. Ezért írta Lily is, hogy simán lehetett volna Koori is választható. Lány a lánnyal.

Végig gondolva ebben is lehet igazság, viszont ahogyan Adalric lenne egy nagy dobás úgy ez is. /static/img/forum/smilies/roll.png Nézzük a két utat; 6-10 epizód a NE. Ebben bármi történhet még esetleg, amellyel felvezethetnek egy esetleges harmadikat. Ha így vesszük, akkor a sztori vége felé jöhetne akár egy affér és ezzel felvezetve egy esetleges későbbi randijelöltet. Ami nem lenne túl nagy baklövés, mert addig amíg ki nem jön az új évad csak találgatnánk vajon lesz-e több az afférból vagy sem. Vagy esetleg csak a NE marad a befejező, de az meg nagy csalódás lenne mivel megbeszéltük már, hogy bőven tudnának mit kezdeni az Eldával. Mindenképpen jönne a csalódáshullám a felhasználók részéről és kapufa hátán kapufa helyzetek alakulnának ki a Méhek szempontjából akárhogyan is nézzük. :'DD

Jahm és másik téma, de Youtube-on szembe jött velem egy felújított Tokyo Mew Mew trailer. Valaki tud valami pontosabbat erről? Esetleg hagyott bennetek emléket ez az anime? Nekem az elsők között szerepelt, imádtam és tök örülnék egy remake-nek a vadmacsokkal. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

És jut eszembe. Most kapcsolok. Lily karakterével mi történt? Mindene eltűnt a kinézetévvel és az adatlapjával együtt! /static/img/forum/smilies/yikes.png 0.0

Utolsó módosítás: Zirailah (2022. 02. 26. - 22h51)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#294 2022. 02. 27. - 09h34

Obsidian gárda
Säphlyn
Recrute
Säphlyn
...
Üzenetek: 43

https://i.imgur.com/dXTEvlb.png

Jó reggelt!

Bár én még csak egyszer írtam ide a csevegőbe, remélem nem bánjátok, ha én is kifejtem a New Eráról a véleményem, ugyanis nekem is pont most aktuális az egész, holott én a tűzeset óta szorgalmasan vittem az epizódokat miután kijöttek.

Nos, nekem a story az első epizódokban borzalmasan gyenge volt, a karakterünk (változatosan) hol magabiztos volt (a buta döntéseiben), hol pedig irtóra félénk és kétségbeesett (mert egyelőre semmit nem ér) és ez igaz, hogy azért van, hogy több játékos is bele tudja képzelni magát a bőrébe, de könyörgöm, ennyire naivnak azért nem kellett volna megírni. Na mindegy.

Ha rátérnék a fiúkra, s főleg arra, hogy mindegyiket analizáljam, akkor hasonló véleményre jutnék én is, mint többek között ti is.
Én a NE-t még annó áprilisban Lance-el kezdtem el mint kiválasztott, rajongtam érte, hogy végre megkaptuk a 'rossz fiút'. De sajnos a story haladtával úgy elhidegültem tőle, hogy a 10. epizód befejezésével (még adtam neki egy esélyt), az egész szálat történetmódosítóztam, hogy Leiftannal tudjam végigvinni. Ouch a maana készletemnek, de nem fogok szenvedni

Sajnálom, hogy Lance nem olyan lett mint amilyet én elképzeltem, de a méhek írják a történetet és nem én, tehát valószínüleg csak el kellett volna fogadnom hogy ilyen lett és kész (amit én tuti biztos, hogy nem csinálok  /static/img/forum/smilies/lol.png ).

Továbbá én (még) kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből az egész storyból és mit terveznek a méhek Erikával csinálni. Noha én kicsit le leszek maradva (most is, mint a TO-ban) figyelmesen fogom majd a ti véleményetek olvasni itt, vagy akár a spoileres részletekben /static/img/forum/smilies/big_smile.png
De az igaz, ahogy Zirailah mondta, hogy ha megint Leiftan lenne a hunyó, akkor a méhek borzalmasan ötlethiányban szenvednek. Reméljük a legjobbakat!

https://i.imgur.com/j2SB4q7.png


https://i.imgur.com/i8BAdCt.png[/center]

Kijelentkezve

#295 2022. 02. 27. - 12h15

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Nos, az évadok hossza nekem már a csj-nél is fura volt, hiszen 40 epizód kellett ahhoz, hogy minden megtörténjen ami csak a készítő eszébe jutott, a második évad mégis csak fele olyan hosszú lett. A harmadikat mondjuk megértem, de több lehetőség is lehetett volna abban a második évadban.
Félek itt is ugyanez lesz. Egyszer minden véget ér persze, de utána mi marad? Az eventek?
Úgy, mint csj-n, itt is be hoznak egy wow butikot, felvásárolunk minden maradékot, majd míg el lehet húzni külön epizódokkal mint pl. Vissza hozzuk Lysandert, addig mennek az eventek.
Alapjáraton ez nem lenne egy rossz dolog, de mégis... Annyi ötlet lehetne még a sztoriban, és mégis már most azon gondolkozom, hogy mikor jelentik be, hogy vége.


Ennek ellenére jól mondod Zira, nem fogom én sem itt hagyni a játékot, ki tartok, és remélem még sok más megmaradt játékos is így van ezzel /static/img/forum/smilies/smile.png.


Nekem még az is eszembe jutott, hogy milyen menő lett volna már anno is, mikor kezdődött a játék, hogy folyamatosan hoznak be külön epizódokat, vagy kis képregényeket a karakterekről, a háttér sztorijaikról. Ezzel szerintem még inkább lehetett volna népszerűsíteni a játékot /static/img/forum/smilies/smile.png.


Lilyt már én is néztem. Nem lehet, hogy feltörték?
Valaki tud róla valamit? Moderátorok?


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#296 2022. 02. 27. - 17h31

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Zira köszi! Nem játszom a CSJ-vel, így azt a karaktert nem ismerem.

Viszont igen, (azt hiszem erről már volt szó korábban) anno Koori miatt sokan izgatottak lettek, hogy az NEben mostmár lesz női jelölt is, erre ez nem történt meg. Mellesleg még a TO-ban valamiért azt hittem HH a történet során barátnőjelölt lesz, de végül nem lett az. Most viszont, hogy Ewelinnel van, már nem hinném, hogy ilyen téren változna a dolog. Ugyanez Karennel. Talán még hozhatnak be új karaktert, de akár Huang Chu és Koori is ott van még opciónak.

A lényeg mindenesetre egy, sokan elégedetlenek a jelenlegi helyzettel a love interest terén (is).



Säphlyn üdv újra itt~ Jó látni, hogy egyre többen csatlakoznak a beszélgetéshez! ^^

Lance kapcsán nagyon is megértem a döntésed, és sem igazán azt kaptam, amire számítottam. No1. gyengém az enemies to lovers... emiatt már a TOban magával ragadott a karaktere, végig azon izgultam, hogy mikor lesz már Ash/Lance LI, erre ez lett az egészből :c Spec én még kitartok (Német szerveren viszem őt) és szerintem végig is fogom vele vinni, szóval ha netán javulna a helyzet, szólok /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Leiftan szintén izgalmas, szért is ő a másik válaztottam (francián). Most talán nem annyira, viszont egyre inkább az az érzésem, hogy ez tudatos és még ugyan csak sok mindent fogunk még megtudni.



CristalFleur, ezen én is gondolkoztam már, mi lesz, ha azt mondják, vége. Egyaltalán csinálnak majd még eventeket? Vagy csak annyit mondanak, köszi-puszi? A hibák ellenére őszintén remélem, hogy nem az NE az utolsó és még folytatni fogják a sztorit. Akár alternatív utak/spin offok formájában.
Az apró háttérinfók, érdekességek  szerintem most is népszerűek lennének és feldobnák a karaktereket is. Sőt, sok homályos/kihagyott részletet is meg lehetne magyarazni c:
Amúgy tudom, az eldarya esetleges végéről aggódni még elég korai, de hát ha valami egyszer eszembe jut, akkor nem tudom letenni :'DD


Lance kapcsán felmerült egy kérdés: ti láttátok a legújabb képet az instán róla? Vért nélkül van és sebek látszanak rajta. Emiatt most eszembe jutott egy korábbi feltételezés. Még mikor megmentett minket a hajóúton, a kapott ilu kapcsán sokan furcsálltuk,  hogy mégis miért csak félig vetkezett le és miért hagyja magán a páncélt. Voltak, akik úgy látták, ez okkal történt és hogy még lesz rá magyarázat. Az is igaz, hogy később látjuk a felsőtestét és akkor semmilyen seb nem volt látható (az eventes képen sincs rajta) Viszont az instás kép elgondolkoztatott és lehet, hogy lesznek új infók róla?


Amúgy azt hallottam, március elején jön az új epizód! C:



Lilyvel meg nagyon remélem, hogy nem történt komoly gond és valami egyszerűbb magyarázata van annak, hogy ilyen a karaktere. Lyah esetleg te tudsz valamit?

Utolsó módosítás: Anneline (2022. 02. 27. - 17h34)

Kijelentkezve

#297 2022. 02. 27. - 22h13

Shadow gárda
CherryChimChim
The Answer to Everything
CherryChimChim
...
Üzenetek: 42

https://64.media.tumblr.com/0f6a8063d20fa8a55d15c9fd7a74ab9c/tumblr_nsity8E5E71rcgo6oo3_400.gif
https://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gifhttps://i781.photobucket.com/albums/yy95/m3ssyd3struct1on/deviders/animated%20deviders/th_twinkle.gif



Picit más téma, de...

Mi a véleményetek az epizódok háttérzenéiről? Ma végre kijátszottam a NE 4. epizódját és a végén a zene miatt kezdtem el az 5.-et is rögtön, hogy utána az össz manám elfogytával leálljak.
Szoktátok őket hallgatni és azzal együtt játszani, vagy folyamatosan ki van kapcsolva? Szerintetek dob a hangulaton?


A spin-offok nekem hiányoznak őszintén. Vagy még valami kicsi plusz. Esetleg egy HH-Ewelin-hogyan-jöttek-össze különkiadás vagy valami ilyesmit is szívesen játszanék. Jamon megtalálja a tökéletest! (valahol láttam egy ilyen Jamon fanfiction-t..? Azt hiszem wattpadon volt egy? Vagy csak képek tumblrn?)



Anneline írta:



Lance kapcsán felmerült egy kérdés: ti láttátok a legújabb képet az instán róla? Vért nélkül van és sebek látszanak rajta. Emiatt most eszembe jutott egy korábbi feltételezés. Még mikor megmentett minket a hajóúton, a kapott illu kapcsán sokan furcsálltuk,  hogy mégis miért csak félig vetkezett le és miért hagyja magán a páncélt. Voltak, akik úgy látták, ez okkal történt és hogy még lesz rá magyarázat. Az is igaz, hogy később látjuk a felsőtestét és akkor semmilyen seb nem volt látható (az eventes képen sincs rajta) Viszont az instás kép elgondolkoztatott és lehet, hogy lesznek új infók róla?


Sajnos nem találtam meg a képet hogy megnézzem a sebek hogyan néznek ki (viszont keresés közben olyan jó mémek jöttek velem szembe xD), de esetleg lehet olyan feltételezés is, hogy áldozata lett valamilyen lövöldözésnek a Földön vagy valami bajba keveredett ott? Elüti az autó? Hisz még sosem láttak mozgó járműveket.



Rámentem Lily adatlapjára, ott úgy tűnik, hogy minden nap bejelentkezik. Reméljük nincs semmi baj /static/img/forum/smilies/hmm.png




╔ ——————————————————————— ╗
My blood, sweat, tears, and my last dance
Take it all away
╚ ——————————————————————— ╝


https://i.imgur.com/TudDts5.gif

Kijelentkezve

#298 2022. 02. 27. - 23h12

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

CherryChimChim, legtöbbször nálam ki van kapcsolva a zene, mert sajátot szoktam közben hallgatni. Viszont eseményekkor általában meg szoktam nézni, milyen (a kristályos zene event pl nagy kedvencem volt, szerintem az a dallam különösen el lett találva. /static/img/forum/smilies/smile.png Neked van kedvenced? (már a mostani epijén túl /static/img/forum/smilies/big_smile.png)


Jajj, hát Jamon meg. Mikor pedzegették, hogy Cameria és közte kezd alakulni valami, akkor én nagyon szurkoltam nekik. Talán még most az NE-ben is volt erre utalás (Jamon nagyon hiányolja őt talán?) Szerintem ők igazán illettek volna egymáshoz, szóval ha visszahoznának karaktereket, akkor én Cameriának is nagyon örülnék c:


https://www.instagram.com/p/Cab0iARoMqv/ Itt a harmadik képen látható a sebhelyes Lance~

Érdekes gondolat! Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy most ennek kapcsán a múltjáról tudhatunk meg többet. Simán el tudom képzelni, hogy a heg még az eltűnése és a bosszú előtti időkből származik (jóval a TO előtt). Vagy esetleg a nagy csatában szerezhette? Akár közvetve/közvetlen Valkyontól? (Mondjuk arra még Leiftan utalt a TO végén a csata előtt, hogy Lance leggyengébb pontja a nyaka. Még valami olyan is rémlik, hogy már szerzett ott sebet és ezért is védi annyira. Igaz, a képen a sebek viszont inkább a mellkasán láthatóak, de több ízben is szerezhette őket). Na hát engem kíváncsivá tettek, szó se róla :"D



(Illetve, Lilynél most 11 körül nekem is azt jelezte a rendszer, hogy bejelentkezett. Ennek ellenére elég fura ez a helyzet /static/img/forum/smilies/sad.png)

Kijelentkezve

#299 2022. 03. 07. - 00h20

Shadow gárda
CherryChimChim
The Answer to Everything
CherryChimChim
...
Üzenetek: 42

Elnézést Anneline hogy eddig tartott visszaírni, de elég beteg voltam egész héten és félek a válaszom csak egy mondat lett volna /static/img/forum/smilies/hmm.png


Mostanában kezdtem el igazán odafigyelni a zenére. Persze nem mindig, van amikor csendben játszok, ám néha-néha nagyon felpörget. A NE 4. rész végén volt egy nagyon jó, filmbe illő epikus zene, ami miatt rögtön elkezdtem az 5.-et is.
Néhány dallam nem jön be, pl mikor a HQ területén vagyunk, de mondjuk mikor az erdőben bóklászunk az nagyon tetszett! Néha ad a hangulathoz, néha viszont elvesz, mert mint mindenen, ezen is lehetne javítani. De nem panaszkodok!
Az eventek alatt is volt pár jó választás! Igen, a zene event zenéje nekem is tetszett, ahogy bevallom a mostani Valentin-napi eseményé is! /static/img/forum/smilies/big_smile.png A télire és a halloween-ire nem emlékszem, bevallom, lehet nem hallgattam őket eleget...


Igeeeen! Utána láttam Lance-t! Nos lövésről nincs szó, ennyit már tudok xD Nem tudom, érdekes ötletek, én is remélem, hogy valami háttértörténet lesz. Mikor megmenti karakterünket a vízbebukósdinál, ott már nincs rajta - gondolom begyógyult? A sebek inkább régebbi sebhelyeknek néznek ki szerintem... Kíváncsian várom!



Hű halljátok, azt hittem kivágom a hisztit az éjszaka közepén xD végre, annyi idő után megvolt minden szükséges dolgom az epikus batyuhoz, kinyitom, erre mit kapok benne? 3 aranyrögöt. Elég kellemetlen, majdnem kiestek a szemeim xD bocsánat, el kellett panaszolnom!
Veletek már történt, hogy nagy dolgokat akartatok és a végén egy kis semmit kaptatok cserébe? /static/img/forum/smilies/sad.png


Elnézést kérek ha valamit elírtam, túl késő van és nincs kedvem újra elolvasni, hogy kijavítsam az esetleges hibákat.


https://i.imgur.com/TudDts5.gif

Kijelentkezve

#300 2022. 03. 07. - 17h38

Obsidian gárda
Säphlyn
Recrute
Säphlyn
...
Üzenetek: 43

CherryChimChim írta:


Hű halljátok, azt hittem kivágom a hisztit az éjszaka közepén xD végre, annyi idő után megvolt minden szükséges dolgom az epikus batyuhoz, kinyitom, erre mit kapok benne? 3 aranyrögöt. Elég kellemetlen, majdnem kiestek a szemeim xD bocsánat, el kellett panaszolnom!
Veletek már történt, hogy nagy dolgokat akartatok és a végén egy kis semmit kaptatok cserébe? /static/img/forum/smilies/sad.png

Leírtad a mindennapjaimat.  /static/img/forum/smilies/lol.png
Én nagyon sokszor kapok csak Purro kártyákat a hétköznapi és ritka batyukból, holott még bőven van összeszednivaló. Emiatt az ok miatt is van már meg több legendás ruha. Legendás batyukat viszont annyira nem szoktam nyitogatni, inkább eladom őket, de a többit kisebb-nagyobb sikerrel, szinte mindig.


https://i.imgur.com/i8BAdCt.png[/center]

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 30