Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Hogyan tudom elindítani a minijátékokat?
Külső kép linkjeA minijátékok elindításához kattints a felső menüsorban található „Minijátékok” ikonra!Mostantól nem kell megvárnod, hogy a familiárisod visszajöjjön a felfedező útról, hogy játszhass a minijátékokkal, és akkor is játszhatsz velük, amikor a familiárisod tojás formájában van.Mi az az Egg'Pick?
Külső kép linkjeAz Egg'Pick elindításához kattints a „Játék”, majd a „Játék indítása” feliratra!http://i.imgur.com/3wOXcUS.pngAz Egg'Pick egy gyorsasági játék.Amint rákattintasz a „Játék indítása” feliratra, megjelennek, majd eltűnnek Purreru, a familiáris árus tojásai. Csak azokra a tojásokra kattints, amelyek megegyeznek a bal felső sarokban látható modellel, a többit hagyd eltűnni! Minél több jó tojásra sikerül rákattintanod, annál több pontot nyersz. Vigyázz, csak 30 másodperced van a tojások gyűjtésére! A modellel megegyező tojásokért pontot kapsz, viszont ha az attól eltérőekre kattintasz, levonunk a hátralevő idődből.Külső kép linkjeA minijátékkal csak akkor tudsz játszani, ha van aktív familiárisod, és épp nincs felfedező úton. Hat óránként egyszer játszhatsz.Maximális nyeremény: 20 tapasztalatpont és 10 maana.
Mi az a Bubbl'Temple?
Külső kép linkjeA Bubbl'Temple elindításához kattints a „Játék”, majd a „Játék indítása” feliratra!Külső kép linkje[/url]A Bubbl'temple egy reflexjáték.A baba bekola repülését kell úgy irányítanod, hogy elkerülje az akadályokat. Ha nyomva tartod az bal oldali egérgombot, akkor felfelé tart a Bekola, ha pedig elengeded, akkor lefelé ereszkedik. Az akadályok alul, felül vagy egyszerre mindkét helyen fognak megjelenni. Minél messzebb jutottál, annál több pontot kapsz.Külső kép linkje

A minijátékkal csak akkor tudsz játszani, ha van aktív familiárisod, és épp nincs felfedező úton. Hat óránként egyszer játszhatsz.
Maximális nyeremény: 20 tapasztalatpont és 10 maana.
Mi az a Gem'Bomb?
Külső kép linkjeA Gem'Bomb elindításához kattints a „Játék”, majd a „Játék indítása” feliratra!Külső kép linkjeA Gem'bomb egy ügyességi játék.Célozd meg a sziklákat az ágyúddal, hogy kiszabadíts az elakadt drágaköveket! A képernyőről eltűnt, tehát leesett drágakövekért pontok járnak.
Külső kép linkjeA minijátékkal csak akkor tudsz játszani, ha van aktív familiárisod, és épp nincs felfedező úton. Hat óránként egyszer játszhatsz.
Maximális nyeremény: 20 tapasztalatpont és 10 maana.