Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Mit nevezünk ajándékképnek?
Az ajándékképek a történeted legfontosabb pillanatait örökítik meg. Ez lehet egy különleges esemény, egy fontos szereplővel töltött pillanat stb. Az ajándékképek megszerzése bizonyos feltételekhez[/u] van kötve.A könyvtárban[/u] megtekintheted az összes ajándékképedet.Hogyan szerezhetem meg az egyes epizódokhoz tartozó, különböző képeket?
Ha teljesíted a feltételeket, megkapod az ajándékképet, viszont egyes képek birtoklása kizárja más ajándékképek megszerzését. Ebben az esetben tehát újra kell játszanod az epizódot, hogy mindegyik képet meg tudd szerezni.Hogyan szerezhetem meg az összes ajándékképet?
Az ajándékképeket az epizódok során szerezheted meg. Többek között a következő feltételeket kell teljesítened: _ Az epizód menete _ Bizonyos tevékenység _ Döntés _ stb.Ha nem sikerült megszerezned az ajándékképet, az azt jelenti, hogy valamelyik feltétel hiányzott.[/u]Minden epizódhoz tartozik ajándékkép?
Igen, legalább egy ajándékképet szerezhetsz az összes epizód során.Meg szeretném változtatni a hősnőm kinézetét az ajándékképen. Mit tegyek?
Biztos észrevetted, hogyaz ajándékképeden nem úgy néz ki az avatárod, mint ahogy beállítottad a játékban. Ez nem hiba. ^^Az Eldarya játékban nem módosítjuk az ajándékképet az avatárok szerint. A hajad tehát mindig hamuszürkeként jelenik meg, a szemed pedig lila lesz.A fórumon megjelenő avatárod tehát különbözhet a a hősnődtől.„Ezt a pillanatot nem őrizte meg a memóriád.” Mit jelent ez a mondat?
Biztos találkoztál már ezzel a mondattal az epizódok során. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem sikerült megszerezned az ajándékképet[/u], tehát nem sikerült teljesítened a feltételeket. Ha újabb esélyt szeretnél a kép megszerzésére, játszd újra az epizódot! /static/img/forum/smilies/wink.png