Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Miért nem jelennek meg a párbeszédek/ szereplők?


Ez a hiba a számítógéped vagy táblagéped hibája.Próbálkozz a következőkkel:

- Töröld a böngészési adataidat!

- Engedélyezd a reklámokat!

- Frissítsd a böngésződet!
Ha továbbra is fennáll a hiba, próbálj meg másik böngészőt használni!
Hogyan tudok kijutni a börtönből?
Az Eldarya játékban néhány díszlet szélesebb, mint a játékablak. A bal oldali egérgombot lenyomva hagyva vidd a kurzort az ablak szélére!Ha nem csúszik el a díszlet, töröld a böngészési adataidat! > Itt < találsz erről több információt.Hogyan indíthatok visszajátszást?


Ha befejezted az aktuális epizódot, lehetőséged van újrajátszani a már egyszer végigvitt epizódokat.Az „epizód visszajátszása” vagy a „történetmóosító visszajátszás” funkciók közül választhatsz.EPIZÓD VISSZAJÁTSZÁSAAz epizód visszajátszása funkció lehetővé teszi, hogy újrajátsz egy epizódot anélkül, hogy módosítanád a korábbi döntéseidet vagy az esélyeidet.

Segítségével megszerezhetsz további ajándékképeket vagy elrejtett tárgyakat anélkül, hogy megváltoztatnád a történetedet.

A visszajátszott epizód végén visszatérsz az eredeti történetedhez, de megtarthatod a megszerzett ajándékképeket és tárgyakat.TÖRTÉNETMÓDOSÍTÓ VISSZAJÁTSZÁSA történetmódosító visszajátszás lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a korábbi döntéseidet és a szereplőknél fennálló esélyeidet.

A választásaid tehát kihatással lesznek a jövőbeli epizódokra.

Vigyázz! Az összes, a visszajátszottat követő epizódot újra kell játszanod. A korábbi történeted törlésre kerül.A visszajátszás ára: 100 maana.