Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

[Játék] Az ajándékképen nem úgy jelenik meg a karakterem, mint a játékban!
Biztos észrevetted, hogy az ajándékképeden nem úgy néz ki a karaktered, mint ahogy beállítottad a játékban.Ez nem hiba. ^^Az Eldarya játékban nem módosítjuk az ajándékképet a karakterek szerint. A hajad tehát mindig hamuszürkén jelenik meg, a szemed pedig lila lesz.A fórumon megjelenő profilképed tehát különbözhet az ajándékképen látható hősnődtől.Hogyan szerezhetek maanát?
Naponta 50 maanát adunk ajándékba. Ezen kívül számos lehetőséged van, hogy növeld a maanáid számát:

- Gem’bomb

- Bubbl’temple

- Egg'pick

- Egg'bomb


(Hat óránként egyszer játszhatsz velük.)Minijátékonként legfeljebb 10 maanát nyerhetsz.https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTE6-PmL3SH3sGnlrt1yRjo7KuPpmI1kLycM9lPiZmlawvXlXCo


Bank (Maximális nyeremény: amennyit csak szeretnél.)Hogyan szerezhetek aranyrögöt?
Külső kép linkjeAz aranyrög fizetős opció, ezért csak valódi pénzért tudsz szerezni a bankbanHa szerencsés vagy, a „Vándormacska” elnevezésű minijátékkal is nyerhetsz aranyrögöket.
Hogyan tudom megetetni a familiárisomat?
A „Familiárisom” oldalon kattints a „Megetetem” feliratra!Megjelenik egy ablak, amely a te és a familiárisod készletét mutatja.Ahhoz, hogy fel tudd tölteni a familiárisod készletét, mozdítsd el a mutatót a jobb oldali irányba, majd kattints a „Megetetem” feliratra!Ha visszateszed a familiárisodat a tojásába, a készlete automatikusan átkerül a te készletedbe (a készlet korlátainak erejéig).
Mi történik, ha visszateszem a familiárisomat a tojásába?
Azzal, hogy visszateszed a familiárisodat a tojásba, nem veszted el az eddigi előrehaladásodat. Megtartja a fejlődését, úgyhogy nem kell újra kivárnod, hogy nagyra nőjön. A szerencséje sem változik. A szeretet szintje viszont visszaesik 20 %-ra, függetlenül attól, hogy korábban mennyi volt. Az élelme visszakerül a készletedbe, és felhasználhatod egy ugyanabba a fajba tartozó másik familiáris etetésére.Megjelenítési problémám akadt a játékban (epizódok, minijátékok…). Mit tegyek?
Ez a hiba legtöbbször a számítógéped vagy táblagéped hibájára vezethető vissza.Próbálkozz a következőkkel:

- Töröld a böngészési adataidat!

- Engedélyezd a reklámokat!

- Frissítsd a böngésződet!
Hogyan tudom megnyitni a készletemet?
A készleted megtekintéséhez kattints a profilképedre a jobb felső sarokban!Külső kép linkjeÍgy meg tudod nyitni az adatlapodat, ahol a kedved szerint helyezheted el a hősnődet és a familiárisodat. A kép alatt a bal oldali feliratra kattintva megtekintheted a készletedet.[/u]Külső kép linkje
Ezen az oldalon tudod megnyitni a gardróbodat is > „Külsőm megváltoztatása”, és megjelenítheted a familiárisodat > "Megjelenítem a familiárisomat".Miért nem tudom elindítani a következő epizódot?
Ha befejezted az epizódot, de nem tudod elindítani a következőt, az azt jelenti, hogy hiányzik valamely feltétel. A hiányzó feltételek világoslilán jelennek meg, az „Epizód indítása” felirat pedig szürkén.Lásd alább!
[/center]Legtöbbször az elért szint nem elég magas. A szintek közötti előrehaladásról[/u] itt olvashatsz:ici.
Hogyan tudok gárdát váltani?
Erre jelenleg még visszajátszással sincs lehetőség[/u]. Tervben van ennek a funkciónak a bevezetése, de még nem tudjuk megmondani, mikor fog erre sor kerülni.[Piac] Miért van az, hogy egyes termékeknek nincs azonnali vételára?
Minden árverés indításakor választanod kell egy kiindulási árat és egy azonnali vásárlási árat arra az esetre, amikor valaki az árverési procedúra kihagyásával szeretné megvenni az adott terméket. Az árverés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az azonnali vásárlási ár eltűnik, ha valaki elkezdett licitálni az adott termékre.Hogyan tudok kijutni a börtönből?
Az Eldarya játékban néhány díszlet szélesebb, mint a játékablak. A bal oldali egérgombot lenyomva hagyva vidd a kurzort az ablak szélére!Ha nem csúszik el a díszlet, töröld a böngészési adataidat! > Itt < találsz erről több információt.