Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Kik az adminisztrátorok?
Az adminisztrátorok a Beemoov cég dolgozói, akik részt vettek az Eldarya játék létrehozásában. Ők felelősek továbbá a játék működtetéséért: játékfejlesztés, grafika, forgatókönyv, fórum stb.Kik a moderátorok?
A moderátorok olyan játékosok, akik kiérdemelték az adminisztrátorok bizalmát. Olyan önkéntesek, akik arra szánják szabadidejük egy részét, hogy a játékközösség érdekében tevékenykedjenek. Kérjük, segítsd a munkájukat oly módon, hogy tiszteletben tartod a döntéseiket!A moderátorok a következő jogosultságokkal bírnak:- Beszélgetések bezárása

- Hozzászólások törlése

- Játékosok letiltása

- Beszélgetések megnyitása

- Többes fiókok ellenőrzése.Nincs jogosultságuk:- Maanát vagy aranyrögöt adni a játékosoknak

- Megadni a fizetési kódot

- Fejleszteni a játékot

- Segítséget nyújtani a fiók visszaszerzésében.
/!\\ A moderátorok bizonyos esetekben blokkolhatják a személyes üzeneteket. Kérjük, tartsd tiszteletben a döntésüket! Nekik is joguk van magánéletre, pihenésre és szabadságra. /!\\
Mi a különbség az adminisztrátorok és a moderátorok között?
A moderátorok olyan játékosok, akiket az adminisztrátorok megbíztak a fórum működtetésével. Olyan önkéntesek, akik arra szánják szabadidejük egy részét, hogy a játékközösség érdekében tevékenykedjenek. Kérjük, segítsd a munkájukat oly módon, hogy tiszteletben tartod a döntéseiket! Ezzel kimutathatod a háládat azért, hogy folyamatos munkával biztosítják a fórum átláthatóságát és dinamizmusát.Az adminisztrátorok a Beemoov cég azon dolgozói, akik az Eldarya játékért felelősek, tehát csak úgy válhatsz adminisztrátorrá, ha munkát kapsz a Beemoovnál.A moderátorok tehát hozzád hasonló játékosok, akiket megbíztunk, hogy szabadidejükben ellássák a fórum felügyeletét, míg az adminisztrátorok munkájuk során látják el a játék folyamatos fejlesztésével járó feladatokat.Hogyan lehetek adminisztrátor vagy moderátor?
Hogyan lehetek adminisztrátor?Az adminisztrátorok a Beemoov cég azon dolgozói, akik az Eldarya játékért felelősek, tehát csak úgy válhatsz adminisztrátorrá, hamunkát kapsz a Beemoovnál.Hogyan lehetek moderátor?Ahhoz, hogy moderátor lehess, nagykorúnak, segítőkésznek, és motiváltnak kell lenned. Fontos továbbá, hogy rendszeresen elérhető legyél. A moderátorokat személyes üzenetben kérjük fel a feladatok ellátására.
Senkit nem vettünk, és veszünk fel a moderátoroknak vagy adminisztrátoroknak írt üzenet alapján.