Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Hogyan tudom megszerezni a hónap ajándékát?
Menj el a „Gárdák rangsora” oldalra!Külső kép linkjeHa teljesítetted a feltételeket, a következő funkciók közül választhatsz: „Megszerzem” vagy „Próba”.Ha viszont nem teljesítetted a feltételeket, akkor a következő lehetőségeid vannak: „Megveszem 100 aranyrögért” vagy „Próba”.
Miért nem tudom megszerezni a hónap ajándékát?
Külső kép linkjeHa nem sikerül megszerezned a hónap ajándékát, akkor valószínűleg nem teljesítetted az összes feltételt.
Milyen feltételeket kell teljesítened?[/u]

- a nyertes gárda tagjának kell lenned

- legalább 1000 tapasztalatponttal kell rendelkezned

- legalább hétszer be kell jelentkezned a hónap folyamán [/color]Figyelem! A fentebb említett feltételeket az aktuálisat megelőző hónapban kell teljesítened, mert mindig a hónap végén hirdetjük ki a nyertes gárdát, majd a következő hónap elejétől lehet megszerezni a jutalmat.A teljesítettként megjelölt feltételek az aktuális hónapra vonatkoznak.Letiltás : ha büntetésként letiltottak az adott hónapban, akkor sem szerezheted meg az ajándékot.Külső kép linkje