Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Súgó

Mire szolgál a bank?
A Bank segítségével kiegészítheted a napi bejelentkezéseknél ajándékba kapott maanát, ás aranyrögöt is vehetsz. Ezért a szolgáltatásért érvényes fizetőeszközzel kell fizetned a Bank oldalán, a neked tetsző fizetési mód igénybevételével.E rendszerek biztonságos módon teszik lehetővé a kiegészítő maana és aranyrög megvásárlását.

Figyelem!

A fent említett szolgáltatások 18 év alattiak általi igénybe vételéhez a törvényes képviselő engedélye szükséges.
Hogyan használhatom a bankot?
A Banki felület megnyitásához kattints a kezdőoldalon a gyémánt formájú, sárgán kijelölt ikonra!Külső kép linkjeAmint betöltött az oldal, kiválaszthatod az országot, ahonnan a fizetést teljesíteni szeretnéd.

(Figyelem!

Ha a kívánt ország nincs a listán, az azt jelenti, hogy a Bank nem használható az adott országban. Ennek számos, rajtunk kívül álló oka lehet, ezért az Eldarya csapata nevében kérjük megértésedet!)

Ezt követően kiválaszthatod a fizetési rendszert, és a megadott utasítások szerint lebonyolíthatod a vásárlást.
Hiba lépett fel a tranzakció során!
Kérjük, kövesd a fizetési tranzakció során adott instrukciókat, és várj, hogy megérkezzenek a megvásárolt értékek! Ha nem látod azonnal a jóváírt maanákat vagy aranyrögöket, próbálj meg be-, majd kijelentkezni, hogy megjelenjen a változás!Ha mindezek ellenére mégsem látod a kifizetett maanákat vagy aranyrögöket, kérjük jelezd ezt felénk az alábbi mező kitöltésével!Ne felejtsd el megadni a következő adatokat:

- a vásárlás azonosítószáma

- a vásárlás tárgya + mennyisége

- a tranzakció időpontja.Kérjük, a kérésedbe másold be a kapott megerősítő üzenetet is!Kiegészítő információk kérése

Küldés