Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 7 8 9

#201 2021. 05. 26. - 23h01

Light gárda
Lyah
Moderator
Lyah
...
Üzenetek: 223

https://i.imgur.com/8KArqzU.png
Astoria, akkor csak jól emlékeztem. :3 Ja, a Zelefántos külön rész, de azt is nagyon imádtam, most nagyon elfogott a nosztalgia.

M4y, ilyen értelemben igazad van egyébként, csak azért tűnt különösnek, mert a felsorolt lények hangsúlyozottan nem familiárisok a történet szerint. Ilyen értelemben amúgy jobban tetszik az amcsi szeró "companion" megnevezése, az fedi azt, hogy tényleg a társunk és nem csak kisállat. De ezen a vonalon elindulva tényleg nem lenne rossz, ha valaha, valamikor megkaparinthatnánk egy kappát vagy mikonidát. Amúgy ha már gomba, egyszer megnéznék egy "növény alapú" famit, olyasmit, mint az abszis szett Dorothyja. Az mondjuk neked is nagyon kedvezne! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

És igen, a plushie dreams variációknál lehettek volna kicsit kreatívabbak, ha már ilyen ötletesen kitalálták... maulix, crylasm és dalafa ruhánk már volt eddig is, köszi. /static/img/forum/smilies/lol.png Én még egy alfelis ruhára kíváncsi lettem volna, vagy egy draflayelre, na azzal levettek volna a lábamról. De hát... egyszerre csak egy kis lépést várjunk. /static/img/forum/smilies/lol.png
https://i.imgur.com/hgJqctT.png


https://imgur.com/ClYL3l1.png

Kijelentkezve

#202 2021. 05. 27. - 00h06

Obsidian gárda
Amælia
The Answer to Everything
Amælia
...
Üzenetek: 42

https://i.imgur.com/uBluCTH.png?1

Lyah írta:

Én még egy alfelis ruhára kíváncsi lettem volna, vagy egy draflayelre, na azzal levettek volna a lábamról. De hát... egyszerre csak egy kis lépést várjunk.

https://i.imgur.com/KXDtvm5.png?2

https://i.imgur.com/Ja6zYD6.pngEgy Draflayelt én is szívesen elfogadtam volna, de egy Fenrisulfr is nagyon jó lett volna. https://i.imgur.com/miHqgNQ.png
Nem vagyok biztos benne, de szerintem az onesie variációi mind inkább hétköznapi vagy ritka famik egy-két epikussal, legendás nincs köztük a Panalulun kívül. Egy kicsit nagyobb változatosság ritkaság terén érdekesebb lett volna, de így is nagyon aranyosak.

https://i.imgur.com/nDSNphQ.png


https://i.imgur.com/CdxY2KM.gif

Kijelentkezve

#203 2021. 05. 27. - 05h21

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

Amælia írta:


Nem vagyok biztos benne, de szerintem az onesie variációi mind inkább hétköznapi vagy ritka famik egy-két epikussal, legendás nincs köztük a Panalulun kívül. Egy kicsit nagyobb változatosság ritkaság terén érdekesebb lett volna, de így is nagyon aranyosak.


Akkor elmondható, hogy abban a kb 10-ben, amit csináltak van minden hétköznapitól a legendásig? /static/img/forum/smilies/big_smile.png (és így az eseményesek kivételével minden ritkaságú tiszteletét teszi)
Ez kellett a reggelemhez, hogy vidáman induljon (köszi, hogy egy ilyen vadhajnalt feldobtál).

+ event vége:

Már "csak" 5 tárgy hiányzott és volt 450 ticketem, sikerült kivinni /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2021. 05. 27. - 06h42)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#204 2021. 05. 27. - 11h04

Absynthe gárda
air
Young Recrute
air
...
Üzenetek: 20

Már csak 4 vagy 5 tárgy hiányzott és volt elég duplicate tickit-et úgyhogy ma én is az event végére értem sikeresen /static/img/forum/smilies/smile.png
Nekem személy szerint tetszett az egész, a  ruhák tetszettek a  famik cukik és ki lehetett vinni, szóval örülök.


https://i.imgur.com/W3d00yj.gif

Kijelentkezve

#205 2021. 05. 27. - 12h48

Shadow gárda
MeowMeow
Just Arrived
MeowMeow
...
Üzenetek: 4

~ Az event nagyon tetszik, a szettek is jók (egyedül a rövid haj nem az én stílusom, de ez mellékes mert minden más tetszik és tuti vannak akiknek tetszik a rövid haj szóval nem nagy dolog).

~ Nemtudom a Children's Nightmare szett hogy kapcsolódik a Húsvéthoz, de nekem nagyon bejön ez a creepy stílusú szett szóval nem panaszkodom, csak egy kósza gondolat volt. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az egyik legjobb szett, számomra legalábbis.

~ Az is nagyon tetszik, ha egy szett darabot esetleg 2x kapunk meg, akkor DT-t kapunk érte amivel megszerezhetünk olyan darabot, ami még nincs meg. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet volt. /static/img/forum/smilies/smile.png

~ A Purreko familiáris pedig irtó aranyos, nagyon elnyerte a tetszésem. :3


Szóval összességében nagyon tetszik az event, szerintem nagyon jól csinálták meg. Igaz, én 2 nappal később kezdtem, de most az utolsó napokban nagyon odafigyelek, hogy rendszeresen bejelentkezzek és ne felejtsem el elküldeni a famit egy újabb felfedező útra, így remélhetőleg én is be tudom fejezni az eventet.
Köszönöm szépen én is! /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: MeowMeow (2021. 05. 27. - 20h18)


https://64.media.tumblr.com/1a4736b2eb69667c7eea1b0b6a519a68/tumblr_ncy9z2NHot1tpdy05o1_500.gif

Kijelentkezve

#206 2021. 05. 27. - 15h21

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Nekem is nagyon tetszett ez az event. Imádom a térképes megoldásokat, és azt, hogy egy szettből nem csak egy színvariációt tudunk megszerezni plusz költség nélkül. Tény, az új szettekre így is költeni kell ( ott a pizsamákért kicsit fáj a lelkem, mert megszerezném mind), de a régi "egy ingyen variációs" szettek viszont jöttek térképről, ami szuper. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Féltem, hogy nehezen lesz meg az event, mert az utóbbi 3 napban szinte csak duplázós jegyeket kaptam, és reggel még 3 ruhadarab hiányzott, amik közül az egyik a pizsama, ami ugye elég sok jegybe kerül. De éppen az előbb meghozta a pizsit a csoki beváltás, és volt elég jegyem egy, még meg nem lévő darabra. Így már csak egy hiányzik. A famikat is begyűjtöttem, szóval nincs hiányérzetem.  /static/img/forum/smilies/wink.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#207 2021. 05. 27. - 22h22

Shadow gárda
Fensygencess
Young Recrute
WillowJessie
...
Üzenetek: 16


https://i.ibb.co/vBD9YTv/Willow-Jessie2.png

Vártam már az eventet, ha már sajnos lecsúsztam az Antik butikról, így legalább gyarapodhatok néhány új dologgal.
Ami egyszerre tetszett, de frucsálatos is számomra, az a négy fajta szettből a Children's Nightmare. Szegény gyerekek tényleg félhetnek egy ilyen "Az-szerű" húsvéti kiadástól húsvétkor... Nem egészen alkalomhoz illő szett, de olyan szinten elfogadható, hogyha már sokminden odalett, kicsit színesítsék a ruhastílusokat a halogatott eventtel. :D Nem kell említenem, hogy ez a kedvencem mindközül.

A Plushie Dreams szettet pedig azért tartom jónak, mivel ezelőtt nemsok olyan szettet találtak ki, ami familiárisoktól ihletődött. Aranyos.
Azt meg már vártam, mikor lesz valami macskanő, ha már öltözetként annyira általános dolog. Szépen meg is csinálták!

A Children's Hero szettről csak nekem jutnak eszembe gyerekkori emlékek vízi puskával és hasonlókkal? :) Bár annyira ez nem az én stílusom szettként érintve, de kellemesen tölt el visszagondolni ezekre a jó emlékekre!

Különkiadásos sztori szempontjából sejtettem, hogy nem kapunk túl sok infót. Viszont általános szinten maga a történet perspektívájából kíváncsi voltam már arra, hogy az öt Purrekón kívül vannak-e még mások s milyenek, úgyhogy ez az event viszonlag pozitív csalódással töltött el.

https://i.ibb.co/QFy0kPS/L-bl-c1.png


https://i.ibb.co/BzM8Wrs/WJ-Banner6.gif

Kijelentkezve

#208 2021. 05. 28. - 08h48

Absynthe gárda
Xetta
The Answer to Everything
Xetta
...
Üzenetek: 42

https://i.imgur.com/kV0uc5G.png
HÚSVÉT 2021.
Nagy boldogság volt számomra ez a kései esemény, örülök, hogy a megtartása mellett döntöttek. Ma fejeztem be, s elégedetten zárom soraimat.

˗ˏˋ TÉMA & MEGVALÓSÍTÁS ˎˊ˗
Kedvelem Eel ravasz kis kereskedőit, még ha rengeteg maana-val is húztak le az évek során. Ha jól emlékszem, a csillagleses nyári eventet is ők szervezték; egyikben sem kellett csalódnom.
Külön plusz, hogy térképhez kötött feladatok voltak - familiárisom épp az elején nőtt fel -, ez a húsvéti kiadás elképesztően édes. Szívesen látnék majd háttereket például a Szivárvány hídról vagy a Pillangó forgószélről. /static/img/forum/smilies/smile.png Gyors és stabil haladást tettek lehetővé a csokigyűjtögetéssel, mely a mérő javítása után mintha kissé lelassult volna, ám így is sikerrel lehetett járni. A csavar persze nem maradhatott el, a batyus kártyákhoz hasonló beváltási lehetőség miatt több energiabefektetés szükségeltetett. Nem bántam volna, ha a befejezés után a csokikat még lehetne kártyákra cserélni, s azokat felhasználva megvásárolni néhány extra színt a ruhadarabokból. Így az utolsó napokban már kvázi semmi dolgom nincs. A térképet azért igyekszem becsülettel farmolni.
Szerintem a kiscica-familiáris körüli mizéria inkább akadékoskodás, mintsem releváns kritika. Aki nagyon ellene van, egyszerűen ne keltse ki, mert bár kicsit szembemegy az eddig kijelentett információkkal, nem kell többet belegondolni egy egyszerű társnál. ^^
Az ajándékkép most nem lett a legjobb része a mókának, mindenesetre igencsak aranyos.

˗ˏˋ SZETTEK ˎˊ˗
Nem tartom problémának, hogy eltértünk az adott témától, hiszen egyrészt ez épp egy pótló jellegű esemény, másrészt kaptunk már elegendő virágos-fodros tárgyat. (Zárójelben: nekem még mindig nagy vágyam lenne egy gomba ihletésű öltözet többek között.)
A hangulatok lettek a kedvenceim.
A Children's Hero számomra kissé vegyesen állt össze színek terén, mert egyben nem tartom annyira ütősnek. Kíváncsi vagyok, mit tudok majd kihozni az elemeiből. A Plushie Dreams újabb jó példa a szetten belüli változatosság maximális kihasználására, amire a tavalyi különféle édességes választék után nagyon vártam. Igaz, elég nagy méretű a kezeslábas, de mind szuper aranyos és jópofa, nehezen tudtam dönteni egy mellett. A Children's Nightmare pedig klassz kontrasztja volt a hősös szettnek, előnyére vált az event arculatának ez az ijesztegetős vonal is egy szett erejéig. Innen a lufi és a bőr fogott meg legjobban. A hajakkal nem vagyok kibékülve, melyek csak újabb kihasználatlan darabok maradnak nálam, viszont megvannak azok az elemek, amelyek kiemelkedőre sikeredtek. /static/img/forum/smilies/smile.png

✧.˚ Köszönöm szépen a készítők munkáját, jó móka volt! ˚⋅ ༄


Kijelentkezve

#209 2021. 05. 28. - 11h27

Absynthe gárda
air
Young Recrute
air
...
Üzenetek: 20

Stellarium most már nekem is szorgos gyűjtögető, csak az a baj,hogy még mindig a csokit és nem a  famikat vadássza XD
Egyébként most,hogy Stella holnapra felnő .. végig azt néztem,hogy pont most fogja az event végére elérni a felnövési limitet, ...és ma találtam meg az evolution potion-t ...komolyan,miért XD így persze nem fogom felhasználni, de ha jól sejtem  a játék első napján ezt is kaptuk kompenzáció gyanánt...de ,hogy lehettem ennyire bamba :')


https://i.imgur.com/W3d00yj.gif

Kijelentkezve

#210 2021. 05. 28. - 12h19

Obsidian gárda
Becca
Rookie
Becca
...
Üzenetek: 75

Így az event végének közeledte felé én is beugrok egy összegzővel.

https://i.imgur.com/dOm4yKK.png

Történet & ajándékkép
Eléggé nyúlfaroknyi (pun intended) sztorit kaptunk, de az aranyos volt a maga nemében. Örülök, hogy végre foglalkoztunk kicsit a purrekokkal, és hogy láthattunk sok kicsi purreko-t. Szívmelengetőek még annak is, aki amúgy nem macskás.
A kép kidolgozása szokásosan kellemes, szép darabja lesz a könyvtárban az ajándékképek között.


Az új társunk, a kicsi Purreko.
Zabálnivaló és egyszer biztosan ki lesz keltve hogy felnöveszthessem, de nem valószínű hogy maradandó is lesz, mivel én jobb szeretem, ha a társamnak sok az energiája, és a jelenlegi baba Cerbinek már most több van, mint a Purreko-nak felnőttként lenne.
Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ő lett a szerelem-familiárisa és rengeteg embernél fogom viszontlátni ezt a cukiságot!


Szettek
Számomra továbbra is inkább farsangi hangulatot árasztanak, mintsem húsvétot, de ez annak fényében, hogy már nincs húsvét, nem zavaró. Örülök, hogy ilyen szetteket kaptunk, mert mindegyikben van valami, amit használni fogok a későbbiekben valamilyen formában.

A Children's Hero az a szett, amit jobbára nem fogok használni, maximum egyszer, egy az egyben, de külön elemeiben teljesen eltér a szokásos daraboktól. Talán a cipő az, amit tudok hasznosítani önmagában is, más darabokkal keverve. Ötletes ez a cyberpunk-os, pixeles vonal, és örülök hogy az elemeit a szekrényben tudhatom.

A Plushie Dreams valóban egy álom, a lelki szemeim előtt látom, hogy ezekben milyen jó kis pizsipartikat tarthatnak majd az Őrzőink /static/img/forum/smilies/big_smile.png Kár, hogy ilyen drágák a ruhák, így sajnos csak pár darabra sikerült lecsapnom. Ha viszont jövőre visszatér, akkor a többit is beszerzem!

A Children'S Nightmare is remek a maga módján, a legtöbben szeretjük a hasonló szetteket, így az ilyesmivel nem nyúlhatnak nagyon mellé. (Nem úgy, mint a sok habos-babos dologgal.) Látom benne a fantáziát, és a kezekkel (Hello Shigaraki Cosplay!) illetve a hajjal (Kurogiri CP, sziamia!) biztosan fogok kísérletezni.

Purreko's Friend. Öröm, hogy külön van a fül a hajtól, és öröm, hogy külön van a farok a bőrtől. Önmagában ez is tetszetős szett lett, ebből jobban érzem a mostani karakterek ruházatának hangulatát, mint a többiben. Önmagában talán ez az a szett a Children's Hero után, ami a legkevésbé jön be, mert egyébként hiába tetszetős, ha tudom hogy nem igazán fogom használni. (De persze ebbe már sokszor belefutottam, hogy utólag kedveltem meg 1-1 darabot, így könnyen előfordulhat, hogy most is így lesz.)


Térkép
Kifejezetten örülök, hogy a tűzeset után megkaptuk ezt a térképet. Nem csak kifejezetten aranyos, de rengeteg mindent vissza tudtunk szerezni a régi húsvéti eseményekből, ami nyilván a térkép behozatalának célja is volt.
Rengeteg mindent lehetett beszerezni. Én félúton még familiárist is váltottam, hogy egy nagyobb energiájút keltsek ki, ezáltal több minden jöhessen velem haza és nem is kellett csalódnom a Cerbiben, minden alkalommal 2-3 ruhadarabbal és vagy csokival, vagy csalival a mancsocskáiban tért vissza.


Familiárisok
Cerbi nagyon szorgos volt és sok csalival látott el, illetve többnyire elkapta azt is, amivel találkozott. 2 Ploomshu-val, 2 Lamulin-nal és 2 Beckett-el lettem gazdagabb az event során.
A plüssállatka igazán édes, bár magam mellett nem tudnám elképzelni (ahogyan igazából a másik kettőt sem, de sosem árt, ha vannak tartalékon).


Összességében mondhatom az eventre, hogy pozitívan éltem meg és nem csalódtam semmiben. Amiket szerettem volna azok meglettek, most már csak a ruhatáramat bővítgetem extra színekkel, hogy Cosplay-ezésekre, eladásokra legyenek ruháim.

Köszönöm az eventet, remélem az elkövetkezendők is hasonlóan pozitív érzéseket fognak kiváltani!

https://i.imgur.com/odwq6YS.png

Kijelentkezve

#211 2021. 05. 28. - 13h57

Absynthe gárda
Reiira
Recrute
Reiira
...
Üzenetek: 53

https://i.imgur.com/tgYoCb4.png?1

Sziasztok!

Én is jövök egy kis végső véleményezésre!^^

Már az elején igencsak pozitív érzéseket keltett bennem az event, és a végére sem változott ez.
Én is örülök, hogy megkaptuk ezt az eventet, kifejezetten macskás ember lévén boldogabb tulajdonképpen nem is lehetnék.

Térkép
Mint azt már írtam ennivalóan sikerült a térkép, és én is örülök a ruhatáram kicsit tarkabarkább feltöltésének, kitudja, hogy lesz e még fórumjáték az ilyen színek szerinti beöltözéshez...
Maximálisan támogatom Xetta ötletét és én is nagyon szívesen látnék innen háttereket, egy csomó helyen el tudom képzelni a karakteremet.

Szettek
Children's Nightmare:
Elsőre engem is levett a lábamról, utána kicsit jobban megnézve, tulajdonképpen alig akad akár egy darabja is sajna amit használni tudnék. Örülök neki, meg egybe nagyon jól néz ki, és többen is írták, hogy nekik cosplayhez nagyon jól fog jönni, de nálam valószínűleg annyira nem fog előkerülni, már csak azért is mert ez sem volt megfelelő színben. (Bár bevallom, nem tudom mi jött rám, de a butikban nézelődve felpróbáltam a ruha sárga verzióját és valahogy nem bírtam otthagyni...)

Plushie Dreams
Ezt is írtam már, de még mindig el vagyok varázsolva ennek a szettnek az édességétől, bár én is kicseréltem volna néhány famit, de gondolom jórészt szín alapján válogatták ki, hogy melyikek lesznek. Én végül a panalulu-t vettem meg, de még sokáig gondolkoztam, hogy akarok e másikat is. Itt még a paróka is tetszik, bár nem lesz kedvenc darab.

Children's Hero
Mint a többieknek, nekem sem kifejezetten a stílusom ez a szett, főleg, hogy ennél sem volt az én színpalettám... *sigh* de a pixelek nekem is rettenetesen tetszettek, valamint az utólag bekerült kis táskát is szerintem tudom majd hasznosítani.

Purreko's Friend
Itt történt egy minimális balesetem: vezetékes hívással az első kódot sikerült rosszul leírjam (hogy miért pont d meg p betűnek kell lennie benne, mikor az én totálisan botfülem lazán akármelyiket b-nek hallja...) és ahelyett hogy végig próbálgattam volna a hangzásban hasonló verziókat, inkább újabb hívást indítottam, amivel viszont ugye kétszer is levonódott az az összeg... na, mindegy: a szettet így is úgy is megkaptam. A színei itt végre nem rosszak, bár igazán leszokhatnának arról, hogy a fehér verzióhoz állandóan fekete bőrszínt párosítanak, de ez csak egy szubjektív vélemény. Nekem is tetszik, hogy a fülek és a farkinca külön van a bőrtől, ez is még lehet felhasználásra kerül.

A kedvenc ruhadarab díj nyertese pedig... a Plushie Dreams csillagos hangulata
És itt is nagyon támogatom Xetta ötletét: kell az a gombás szett!!

Famik
Én sem egészen értem a problémázást a kis purrekon, de akit zavar, az egyszerűen ne keltse ki. Mondjuk nekem semmi bajom vele, de így se valószínű hogy nálam meg fog fordulni, bármily aranyos is legyen.
Ploomshu-val meg egyszerűen nincs szerencsém... már többször sikerült összefutni vele, csalim is van, de valahogy a drága narválom az istennek nem akarja elkapni... lehet féltékeny, pedig igazán nem kéne aggódnia, mert mindösszesen csak a gyűjteményembe szánom az ormányost, nem óhajtom őt sem kikelteni.
Viszont látom, hogy másoknak sikerült többet is beszerezni belőle, így érdeklődöm, hogy ez eladható a piacon? Mert ha igen, akkor ideje lesz rágyúrnom annak az első pár epizódnak a kivitelére

Ajándékkép & Sztori
Itt is írtam már, hogy szerintem nem a legjobb, de határozottan jobb, mint az azt megelőzőek voltak, és én is végül is elismerem, hogy kifejezetten aranyos, legalább is a kis purrekok, meg az ahogy kérdezgetik a karaktert.
Azt is írtam, hogy nem hiányolok pasikat a képről, de itt lehet, hogy már csak nekem vannak összeesküvés elméleteim, de a karakterhez közelebb eső 4 purreko nem olyan, mintha a 4 srácot jelképezné? Mármint pl az a fehérebb a kék szemekkel nekem totál Lance vibe-ot áraszt.

Konklúzió
Összességében egy aranyos, és végül is kivihető event volt, szóval mindenképpen ezúttal dicséret a méheknek! ^^ Szokásosan vannak dolgok, amiken még lehet javítani: közös szintmérő hatékonysága, ez a fránya duplás megoldás (nos, nekem túlzottan nem jött be, legalább ha igazították volna az értük járó jegyeket az árhoz), színvariációk, na meg persze ezek a rettenetes árak... de úgy egyébként nálam konkrétan pozitív benyomásokat hagyott ez az event, és voltak ennél már százszor rosszabbak, szóval kivétélesen jár a piros pont.


Kijelentkezve

#212 2021. 05. 28. - 20h31

Absynthe gárda
Harmat
Rookie
Harmat
...
Üzenetek: 79

https://i.imgur.com/4fUXf6h.png


Hali ,hali mindenki!^^

Igaz ,hogy az evnetből még van hátra(bár már csak egy nap) de a tegnapi nap folyamán sikerült kivinnem a jegyeknek köszönhetően. Így gondoltam írok én is egy kis végleges ,,értékelést".


Famik
A ruhákkal ellentétben a famik elsőre belopták magukat  a szívembe. A Ploomshu szerintem végtelenül aranyos kis jószág és ha jól tudom hasonló fami még nem is volt a játék során. Először sikerült rossz csalit választanom hozzá de a második találkozásnál már sikerült elkapni őt. A kis purrekónak is imádnivaló és hamarosan is kikeltésre kerül majd nálam ha igazából nem is számítana faminak én azért teszek vele egy próbát.   


Térkép
A térkép tényleg jól sikerült ,vidám kissé tavaszias hangulatú lett. Az energia ,,fogyasztása" sem volt vészes egy-egy helynek. Külön örültem ,hogy régebbi szetteket is össze lehetett szedni és így olyan darabokhoz is hozzá jutottam amit esetleg antik érméből nem tudtam már megvásárolni vagy nem is tudtam ,hogy szükségem van rá de ahogy így szembe találtam magam vele rájöttem ,hogy jó hasznát fogom venni még.


Ajándékkép és a történet
A történet maga egész kis kedves ha lehet így mondani nem volt olyan rémes sőt egész jóra sikeredett ha rövidke is volt. Az ajándékkép sem másképp. 


Szettek
Nem titkolom és már említettem is ha jól emlékszem ,hogy elsőre nem nyerték el nagyon a tetszésem a mostani szettek. Na de haladjuk sorjában kezdjük azzal amivel még mindig nem békültem ki igazán. Children’s Hero darabjai külön nehezen lesznek felhasználók mert nem igazán illenek az eddigi szettek közül egyikhez sem. Ennek talán a hangulata amit talán el tudnék képzelni egy másik ruhaköltemény részeként. A másik két szett viszont egészen megtetszett így a végére. Plushie dreams mondjuk nem igazán szétbontható és csak egyben viselhető már mint az alap pizsama rész (amihez nem találtam a színben illő alvómaszkot de lehet azért mert nem néztem meg eléggé :")) bár mondjuk a mamuszt sem tudom elképezni csak tényleg valami hasonló ,,pizsamás" összeállításban. A haját egy kicsit sajnálom a csavarok (ha jól látom az van benne) miatt de annyira nem tragikus. A hangulata viszont egyedül is megállja majd a helyét. Aranyos kis szett nem szokásom teljesen komplett ,,gyári" szetteket egyben viselni de ennél lehet majd kivételt teszek ha egyszer-kétszer megfordul a karimon. Children’s Nightmare szettről először nem is tudtam mit gondoljak. Amin magam is meglepődtem de a talán ez volt ami elsőre a legjobban tetszett főleg a ruha és a haj része.A haj arany színben valami szuper nagyon tetszik a kissé ,,felhős" hatása már is agyalok milyen szettbe lehetne beépíteni. A többi részét (a bőrszíntől eltekintve ami valószínűleg csak porosodni fog nálam ) szerintem igazán jó. Mondjuk a lufival meg kell küzdenem mert még nem tudom mihez fogok kezdeni vele.   



Ha teljes egészében nézzük akkor nem kellett csalódnom ebben az eventben! Nem volt nehéz és a kezdeti problémát a mérővel eltekintve szerintem könnyedebben végigvihető volt. A jegyekkel mondjuk én sem értek egyet ,hogy miért kellett őket belevenni miért nem tudtok csak megkapnia darabokat duplázások ,triplázások nélkül de ettől eltekintve Köszönöm ezt az evnetet is, igazán élvezhető volt! Aki meg még nem végzett vele annak sok sikert! 



https://i.imgur.com/I79f2cs.png

Utolsó módosítás: Harmat (2021. 05. 28. - 20h34)


https://i.imgur.com/MlthuyT.gif

Kijelentkezve

#213 2021. 05. 29. - 12h58

Shadow gárda
Nightwing
Recrute
Nightwing
...
Üzenetek: 36

https://i.imgur.com/hCcCMMJ.png
Helló!

Most fejeztem be az eventet, így én is írok egy véleményt. ^^

Szettek
Akármennyire is tetszett első ránézésre a Children's Hero szett, annyira csalódtam benne a végére... A színes kontúr nagyon zavaró. Semmivel se lehet kombinálni. Az övtáska lett volna még egy hasznos darab, talán a kontúr ellenére is használtam volna, mert nincs hasonló tárgy normálisan. De természetesen a szíjja hatalmas, mert a felsőhöz van igazítva /static/img/forum/smilies/roll.png A hajat egyszerűen imádnám (végre egy szép nagyon rövid!) ha nem lenne azon is ott az a fránya effekt! Én nem értem, hogy ez mire volt jó :')
A Children's Nightmare egyszerűen csak nem a karakterem stílusa, de legalább kombinálható
A pizsama szett cuki, főleg, hogy egyedi famik minden színben.
Talán most a Purreko szett lett a kedvencem. Bónusz, hogy a fülek és a farok külön van a bőrtől/hajtól. Ezt a jó szokást meg lehetne tartani :3

Történt
Bevallom, nem érdekelt eléggé ahoz, hogy elolvassam. Csak végigkattintgattam /static/img/forum/smilies/lol.png

Illusztráció
Nagyon szép, az anatómiába se tudok belekötni végre /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kivitelezés
Örülök a térképnek. Nagyon egyszerű volt. Viszont sajnálom, hogy a megmaradt kártyákat nem lehet más színekre is felhasználni, legalább így az event elvégzése után /static/img/forum/smilies/sad.png

Összességében egy 6/10 nekem. A szettek nagyon lehúzták számomra....

Kijelentkezve

#214 2021. 05. 29. - 17h38

Shadow gárda
soogiya
Just Arrived
soogiya
...
Üzenetek: 1

Sziasztok!

Nekem nem lett volna ezzel az eventtel összességében bajom (bár a szettek közül egyik sem annyira az én stílusom, de hát üsse kavics), mert nagyon tetszett a purrekos kép, de úgy néz ki, hogy hiába toltam az elejétől a végéig az eventet - így se lesz meg, mert csak nem akarja bedobni nekem azt a gatyát és 120 energia után alig hoz csokit a fami. Ez egy kicsit elszomorít azért /static/img/forum/smilies/sad.png

Mindenesetre köszönjük szépen az eventet! <3

Kijelentkezve

#215 2021. 05. 29. - 17h54

Absynthe gárda
Elysia
Young Recrute
Elysia
...
Üzenetek: 20

Így az utolsó napra összeszedtem én is a gondolataimat az eventtel kapcsolatban, ami meglepően pozitív éllel csattant bennem. A sok felfordulás után nem annyira vártam semmi igazán extravaganzát, és ha nem is kaptam... Egyáltalán nem is csalódtam c:

A szettek aranyosak lettek, habár ahogyan azt már rengetegen írták előttem, kicsit sem hozza a húsvéti szezon élményt, de ezzel különösképpen nincs is baj. A pizsamás szett nagyon aranyos lett, csak egy pöppet drága... Szívesen beszereztem volna belőle három-négy variációt is, de sajnos a maana készleteim igencsak végesnek mondhatóak. Children's Hero szett talán az, amivel nem igazán tudok mit kezdeni az aurán kívül, viszont az nagyon tetszik, így már ezért megérte nekem.

A szerezhető familiáris nagyon aranyos, ezért külön köszönet a méheknek... Csak a problémám, hogy tojás szinten a legédesebb, így nincs szívem kikelteni a kis pólyás édeskét.

A térképes megoldás mindig is tetszett, így összességében ez egy kellemes időtöltés volt. Nem kellett feleslegesen törni magát az embernek semmilyen szinten, csak szépen jöttek az ajándékok.

Köszönjük!


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dek7m83-e6efbbec-ea39-4133-8ef8-8f125e18e142.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGVrN204My1lNmVmYmJlYy1lYTM5LTQxMzMtOGVmOC04ZjEyNWUxOGUxNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.3EDk9tCDy6P6dqWoLIvalHnM8IKpVoVkG48ZJ_yIq4I

Kijelentkezve

#216 2021. 05. 29. - 18h21

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

soogiya írta:

Sziasztok!

Nekem nem lett volna ezzel az eventtel összességében bajom (bár a szettek közül egyik sem annyira az én stílusom, de hát üsse kavics), mert nagyon tetszett a purrekos kép, de úgy néz ki, hogy hiába toltam az elejétől a végéig az eventet - így se lesz meg, mert csak nem akarja bedobni nekem azt a gatyát és 120 energia után alig hoz csokit a fami. Ez egy kicsit elszomorít azért /static/img/forum/smilies/sad.png

Mindenesetre köszönjük szépen az eventet! <3


A dupla kártyákból nem tudod kiváltani? Nekem az utolsó 5 ruhadarab abból lett meg.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#217 2021. 05. 29. - 19h11

Absynthe gárda
Đoloria
Rookie
Đoloria
...
Üzenetek: 101

Bár, még tegnap befejeztem az eventet, de csak most sikerült rávenni magam, hogy összedobjak, egy gyors véleményt ^^"

Familiárisok
Egész aranyosra sikeredtek, de nem igazán kapott el a vágy, hogy megszerezzem őket. Sőt, ilyen téren az event kifejezetten pofára esés volt részemről, a közös munkának köszönhetően megszereztem a Purrekot, és a Ploomshu-t is sikerült befogni, de rajtuk kívül még sok másik régebbi fami is szembe jött, akiket sajnos nem sikerült befogni. Hiába nem tervezem lecserélni a mostanit, de szívesen összegyűjtöttem volna őket.

Szettek
A Children's Hero szettel szó szerint semmit sem tudok kezdeni. A nadrágot és a táskát még tudtam is volna használni, de a ragyogós kontraszt miatt a ruhák semmivel sem kombinálhatók, a hangulat az egyedüli, amit majd lehet tudok használni, valamire.
A Plushie Dreams kifejezetten aranyosra sikeredett, és még az is megbocsátható, hogy szinte lehetetlen más szettekkel kombinálni. A színvariációk, pontosabban familiárisok szépen el lettek találva, csak azt sajnálom, hogy idén nem lehet rögért ruhát venni. Mindegy, majd jövőre.
A Children's Nightmare az elején egészen megtetszett, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez sem egy használható szett. A ruhán kívül mással nem nagyon tudok mit kezdeni, és sokakhoz hasonlóan én se nagyon értettem, hogy ez a szett hogy kerülhetett ebbe az eventbe, de végülis, ha az egészet betudjuk Gyereknapnak, akkor még elfogadható a dolog.
Végül a Purreko's Friend szettet is megszereztem. A szett színvariációi kifejezetten tetszenek, bár kicsit sajnálom, hogy a fehér bőrszínhez piros volt a ruha. Még estig gonldolkodom, hogy megéri e beszerezni a fekete ruhákat, de az egy kellemes csalódás volt, hogy a fül és a farok végre külön vannak.

Térkép és Kivitelezés
Nagyon örültem neki, hogy így az év végi hajrák közepette nem kellett minijátékozni, hanem csak a famit kellett küldözgetni. Annak is örültem, hogy a régebbi szetteket is meg lehetett szerezni, így már kevésbé érzem hiányosnak a gardróbomat, és a térkép is szépre sikeredett.
A kivitelezés is egész jó lett, és a kezdeti mérő problémát is gyorsan orvosolták. A csoki gyűjtögetés is jól ment, gyorsan ki lehetett vinni az eventet, bár a duplázások nagyon idegesítőek voltak. Remélem azért máskor az ilyesmit inkább hanyagolják.

Kép és Történet
Őszintén szólva nem olvastam végig a történetet, de biztos érdekes volt ^^" A kép viszont aranyos lett, és örülök, hogy most a rajzolást sem rontották el.

Összességében ez nem igazán az én eventem volt, de be kell vallani, hogy több volt, mint a semmi. Kicsit örülnék, ha már nem hozna csokikat, vagy legalább be lehetne őket válltani ruhára, mert így elég fölöslegesnek érződik, hogy csak hozza és hozza. De örülök, hogy sikerült időbe befejezni, és sok sikert azoknak, akik esetleg még nem végeztek! ^^

Utolsó módosítás: Đoloria (2021. 05. 29. - 19h14)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dfh1ot7-f1c3533b-be26-47e7-b2a6-086a7c14fd8e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGZoMW90Ny1mMWMzNTMzYi1iZTI2LTQ3ZTctYjJhNi0wODZhN2MxNGZkOGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.x9s8zwpOkihhi0wqO3hG42XgudVeNAoGNp3wWJsh3wE

Kijelentkezve

#218 2021. 05. 29. - 22h40

Obsidian gárda
Amælia
The Answer to Everything
Amælia
...
Üzenetek: 42

https://i.imgur.com/uBluCTH.png?1

https://i.imgur.com/KXDtvm5.png?2

https://i.imgur.com/Ja6zYD6.pngÉrdekes, hogy csak az event végére vettem észre, milyen cuki a főoldalon az esemény képén a kicsi Purreko a Ploomshu famival.https://i.imgur.com/miHqgNQ.png
Olyan, mintha a kis plüss elefántja lenne. Nagyon aranyos.
És a kis Purreko étele is cuki. Először nem tudtam mire vélni, amikor megláttam, utána vettem észre, hogy mennyire aranyos a kép.
Az angol szerveren már felébresztettem a purritót még aznap, amikor megszereztük (szörnyű anya vagyok, nem hagytam aludni a picit), és ott láttam, hogy mit eszik. Itt még kell várnom három napot, amíg felnő a jelenlegi famim, és utána itt is felébresztem a kicsi purritót. Viszont nem fogom egyikőjüket sem felfejleszteni, mert sokkal cukibbak babaként. Talán később meggondolom magam, de egyelőre így állok a dologhoz.

Maga az event tetszett. Még nem sokban volt részem, csak tavaly ősszel kezdtem el játszani, de ez a térképen keresgélős/gyűjtögetős játékmód nekem bejön. Remélem lesz még ilyen később is (a dupla jegyeket viszont nem hiányolnám egyáltalán).

Ami a ruhákat illeti, sikerült megbékélnem velük (mondjuk nem volt velük nagyon nagy problémám már az elején sem). Idővel biztos találok több módot is, ahogy használhatom majd az elemeket. Valahol el kell kezdeni az új stílus bevezetését, és ha lesz még több hasonló szett a jövőben, akkor könnyebb doldunk lesz játszani a darabokkal. Ha ez csak a kezdet volt, akkor kíváncsian várom, mit sütnek ki legközelebb.


https://i.imgur.com/nDSNphQ.png

Utolsó módosítás: Amælia (2021. 05. 29. - 22h41)


https://i.imgur.com/CdxY2KM.gif

Kijelentkezve

#219 2021. 05. 30. - 08h36

Absynthe gárda
air
Young Recrute
air
...
Üzenetek: 20

Utolsó utáni vissza jelzés.
Sajnos  a végéig se tudtam 1 famit se össze szedni, egyszer találkoztam az idei famival, de az is megszökött. a húsvéti fodros , habos-babos szettek sosem érdekeltek, így a térképen tényleg csak, csali/ fami helyre küldtem Settalriumot. . Nu majd legközelebb jobb lesz ^^
a többiről meg már írtam,hogy jó volt,

mivel láttam,hogy a hiba jelentőben  már lett jelezve,hogy a familiáris beragadt  a húsvéti térképen, így én már nem is mondom ,hogy Stella megszökött a térképpel XD Nem baj jövőre visszatér XD


https://i.imgur.com/W3d00yj.gif

Kijelentkezve

#220 2021. 05. 30. - 09h29

Absynthe gárda
Nishiko
Recrute
Nishiko
...
Üzenetek: 37

﹤ ᴠᴇ́ʟᴇᴍᴇ́ɴʏᴇᴍ ᴀᴢ ᴇᴠᴇɴᴛʀᴏ̋ʟ ﹥

Összességében elégedett vagyok, felfedezőutakra is küldtem a famimat amilyen gyakran csak tudtam. Kevés ruhadarabot gyűjtöttem össze, de nem búsulok, mert egyébként sem nőttek a szívemhez a szettek. Örülök viszont annak, hogy azt a néhány cuccot ami bővítette a ruhatáramat sikerült megszerettetnem magammal.

Ahhoz képest, hogy a Valentin-napi eventet milyen egyszerűen kivittem, ennek még a feléig sem jutottam el. xD

Az eventes famival külön sosem futottam össze, a bébi Purrekot pedig nagy valószínűséggel használni sem fogom, nem fájt érte a fogam.


https://kepkuldes.com/images/fc8ca528529c1d9c0f7da31f78ed20ad.png

Kijelentkezve

#221 2021. 05. 30. - 10h29

Shadow gárda
Yuuna
Just Arrived
Yuuna
...
Üzenetek: 9

Sziasztok!
Ahogy olvasgattam elég vegyes vélemények vannak az eventről. Én az elégedett játékosok táborát gyarapítom, akik be tudták fejezni és mindkét térképes familiárist be tudták fogni.

Térkép
Szerintem a játékosok többsége örül a térképes eventeknek, hisz mindenki oda küldi a famiját, ahol számára értékes ruhadarab bujkál. Az igénybe vett energia szerintem jól volt elosztva, akinek nem felnőtt a famija, az is szépen tudott zsákmányolni. A tallérok elosztásával vegyesek voltak az érzések, tekintve a rengeteg duplikációt a beváltáskor.

Szettek
Sok köze nem volt a húsvéthoz, egyedül talán a Plushie Dreams az, ami valamennyire beolvadt ebbe a témába az aranyos kivitelezéssel. A három szett három külön irányt vett, ami a kreativitás tekintetében elég szabad kezet ad. Az esetek többségében egy szettet mindenki fel tud használni a későbbiekben az általa képviselt stílusban.
A búnusz szett nem vett le a lábamról, azt a színvonalat képviselte, mint a másik három szett. Egyedül talán a bőr az, amire azt mondom, hogy megérte. A beváltásnál adott színvariációk nem igen tetszettek ( én örültem volna, ha minden darab színét én választom meg )

Familiárisok
A kezdeti izgalmak ellenére szerencsére a mérő a helyére billent és sikerült megszerezni a cicust, akit szerintem mindenki a szívébe zárt. Én leginkább gyűjtő szemmel tekintek rá; örülök, hogy megszereztem, de nem hiszem, hogy a későbbiekben ki fogom kelteni.
A térképen található új és régi famira szintén ilyen szemmel néztem. Örültem, hogy két famira is lehet vadászni. Nekem gond nélkül sikerült befognom őket, van, amiből többet is, szerencsére. Polcra fel!

Eseménytörténet és ajándékkép
Maga a történet nekem lapos volt, nem hozott nagy változásokat az eddigiekhez képest. Az, hogy a purrekok voltak főszerepben tetszett, egy újfajta aranyosság bontakozott ki, ami az esemény képén szintén megjelent.
A kép szintén csak „legyen meg” alapon van tekintve. Grafikailag szép, a kis purrekok aranyosak, átjön a hangulat. Ami nekem nem annyira jött be, az az ábrázolt ruha, de kinek mi.

Végső vélemény
Elment. Nem ez a kedvenc eventem, de nem csalódtam benne. Az egyetlen negatívum az egésszel kapcsolatban a beváltásnál lévő sokszoros duplikáció, és az érte járó 30 tikett. Aki nem akart aranyat ölni bele, vagy a famijába plusz energiaitalt, azoknak elég rizikós lehetett, ha sikerült. Viszont mégis csak pozitív az egész event, hisz bár megkésve, nem fosztottak meg minket az eseménytől, ami szerintem nagy dolog. 


https://i.pinimg.com/originals/40/cf/1c/40cf1cbb5077ecab3b861ee44fcec40c.gif

Kijelentkezve

#222 2021. 05. 30. - 17h52

Shadow gárda
Shaylee
Just Arrived
Shaylee
...
Üzenetek: 8

Egészen aranyos kis event volt. Habár egy szett sem tetszett és tulajdonképpen miután megszereztem a famik csalijait, egyszer sem futottam velük össze. :,)

De még így is hálás vagyok, hogy gondoltak erre a kárpótlásra. ^^


https://i.imgur.com/M3aboQM.gif


made by: Kyara <3

Kijelentkezve

#223 2021. 05. 30. - 20h42

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Egy kicsit megkésve, de azért jövök én is egy kis összefoglalóval.

Szettek:
Hát öhm talán a Plushie Dreams sikerült a legjobban és itt meglepő módon a legkevésbé a lila tetszett és maradtam Leiftan familiárisánál a Panalulunál, mert az viszont a legaranyosabbra sikerült és sajnáltam volna ott hagyni. De hát ez persze egyéni választás mindenkinek. Ebből a papucs abszolút kimaradt mivel sajnos nem sikerült úgy megszereznem és a plusz kártyákból másra költöttem hamarabb. Utólagosan ezt már bánom mivel a Children's hero szett valami borzalmasan távol áll tőlem stílusban, a karakteremtől főleg. Az inspirációt még megértem, de ezek a "világító" effektusok minden egyes darabon förtelmesek. A Children's Nightmare szettet kreatívnak tartom ebből még azt mondom talán hasznosítok is valamit. Az előbbi kettőből sajnos aligha vagy egyáltalán. Végül a bónusz feltöltősről ejtenék pár szót. Ez lett a teljesen komplett kedvencem, mert végre kaptunk egy külön normálisan felhasználható macskafület és farkincát. Végre megvalósíthatom egy másik Eldarya-beli karakteremet, aki egy hópárduc furry és ehhez kapóra jött a Purreko's friend.
Kivitelezés:
Aminek külön örülök, hogy térképes lett és így mondhatni félgőzzel lehetett haladni olyannak is, aki önállóan keres pénzt és dolgozik szóval pont jó lett ez így.
Familiárisok:
Egyiket sem fogtam be és igazából nincs is különösebben hiányérzetem miattuk. A kicsi Purrekót biztosan a Leltáramban hagyom, mert aranyosnak tényleg az, imádnivaló, de ugyanolyan familiáris és inkább eltudtam volna képzelni egy külön fület neki, ahol lehetett volna foglalkozni vele, mint egy örökbefogadható kisgyerekkel. Így inkább kihagynám.
Illusztráció:
Az összes ruhadarab sem lett meg így maga a kép sem. Viszont utána lehetett nézni a neten így ezt most megtettem csak hogy tudjak róla véleményt megfogalmazni. Szóval eddig szinte ezen az illusztráción veszem észre az igazán igényességet. A kicsi Purrekók imádnivalóak, szóval ezt azért egy kicsit sajnálom, hogy kihagytam.
Történet:
Őszinte leszek; lusta voltam fordítóval végig szenvedni a történetet, tudtam, hogy most újdonság gyanánt a kereskedőink kerülnek a középpontba, de ez kevés lett a végig olvasáshoz. Így csak gyorsan kattintgattam párat és vittem az eventet.
Összegzés:
Olyan elment kategóriába sorolnám ezt az eventet, bár az teljesen pozitívum, hogy legalább, ha erős késéssel, de bepótolták a kiesett húsvéti eventet a történtek ellenére. Még mindig próbálják a legjobbat kihozni a tűzeset utóhatásaiból.


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 ... 7 8 9