Fórum

Oldalak : 1

#1 2021. 10. 13. - 13h45

Light gárda
Eldarya
Oracle
Eldarya
...
Üzenetek: 36

Hello,

You can give your opinion on Episode 8 | Voices in the Forest here.

Please only post if you have finished the episode and if you have something constructive to share, in a calm manner.

The team will read your messages, so, please make sure your comment is prepared, constructive and respectful towards the other players and the game team.

Remember you don't have to like the episode, but you can respectfully state why you disliked it.

Thank you and have fun!

The Eldarya Team



https://www.beemoov.com/documents/jpg/2021-09/el-ep08-lancement-fb-614d8bb1c3d3c.jpg

Kijelentkezve

#2 2021. 10. 13. - 18h05

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

https://bit.ly/2UbJ4dx
Az epizód maga nem volt rossz.

Egy kis átvezetőt kaptunk ismét.16.014 maana-ról indultam és 12.940 maradt, tehát olyan 3074 - 3100 körüli összegből jön ki az epizód. Ebben benne van az 1260-as öltözet.
A pozitívumok közé tartozik a történetvezetés, az elején szépen jött a bál utáni hangulat, a kis szerelmi nyűglődés - ami aztán hamar átcsapott valami vérdrámába.
Akik szerint laposka ennek az évadnak a története nem tudom mivel játszanak, mert epizódok óta egyre brutálisabb (és kevésbé epizodikus, mint az előző évad, szépen épülnek egymásra a részek). Genkakuban kezdődött a kitsune bandával, azzal, hogy nem kevés maana-t öltünk egy olyan embernek a megismerésébe, akit aztán egy gomnyomással DELeltek.
Most ebben az epizódban van minden, ami egy netflixes horrorlimonádéhoz szükséges, kezdve egy kis testvéri cívódással és Huang Chúban meglehetősen kellemesen csalódtam. Főleg, mikor élére állt az eseményeknek.

Az új maszkos fiúbanda eléggé hozza azt a béka ülepe alatti szintet, amit az ember szinte vár egy rakás túlfűtött katonásdit játszó pasitól, akik végül megkapják a jussukat. Nem illik lemészárolni másokat az erdő közepén :(

Ami nem tetszett az a sok fizetős "next"en kívül a karakterünk kvázi halhatatlanságba emelése. Ahogy mondani szokták, egy ilyen behozása után nincs súlya az eseményeknek. Ezen túl, ha valaki megsérül vajon ott lesz egy szupergyógyító (nem Ewie), aki azt mondja, rád még szükségünk van dramaturgiai okokból, térj vissza! (hiába lőnek le, hiába halnál bele, nem, mert te fontos vagy, de mi az írók gondoltuk kicsit megszorongatunk).
#IgaziDrámátANépnek.

Ha már hullhatnak a névtelen mellékszereplők, sérülhetnének az avatárral rendelkezők is (akár HC is, hogy érezze, ez a játék nagyon nem babra megy. Azt hiszem dramaturgiailag az is annyira felkavaró lett volna) hozzátéve, hogy akkor Lance őt vitte volna a karjában és a szerelmi érdeklődésünk tárgya vele kapott volna pluszpontot :'D

Jó volt ez az epizód, csak kicsit kevés (az elejét meg elég gyorsan átpörgettem).
A ruha amúgy nem rossz, de nem értem minek kell ennyi maana-t rákölteni a játékra, a Csábításból Jelesben kell minden epizódban randiruha (ott van is több...), itt meg az előző szériában 3-4 volt összesen, most pedig 8 rész alatt már a 3. jön(?) ráadásul mind elég borsos áron, 1000+ felett (ráadásul ugye választani sem lehet, mint CSJ-n...)

Hát, kíváncsian várom a következő epizódot, de azt hiszem a térképes felfedezősdit még jobban, a HW eseményt pedig még annál is jobban.

https://bit.ly/2uRxjhI

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2021. 10. 15. - 12h39)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#3 2021. 10. 19. - 16h05

Obsidian gárda
Ewian
Just Arrived
Ewian
...
Üzenetek: 6

Teljes mértékben egyetértek. Imádom az új részeket. Tele van izgalommal,érzelemmel. Az egész epi alatt vágni lehetett a feszültséget. Ez az ötlet az avatár sérüléséről OMG imádom! Bárcsak kapnánk egy ilyen csavart. Nem tudom mi lesz velem a 9. epizódig. Lehet újra kijátszom mert oda és vissza vagyok. /static/img/forum/smilies/lol.png  /static/img/forum/smilies/lol.png  /static/img/forum/smilies/lol.png

Az egyedüli negatívum ami persze már megszokható a karakterünk életképtelensége mellett, iszonyatosan vergődik a szerelmi életbe. Remélem összekapja magát és végre a sarkára áll. Bár azért ha ez velem történne lehet időre lenne szükségem amíg elgyászolom Ezarelt, hogy elment.
Bár azt is megértem , hogy világvége állapot van és lehet ez az utolsó esély egy kis romantikázásra.

Mindenesetre én szurkolok a karinak, hogy csípje meg Lance-et. Nagyon utáltam a The origins-be, most viszont egyre szimpatikusabb az úriember. 
/static/img/forum/smilies/lol.png  /static/img/forum/smilies/lol.png  /static/img/forum/smilies/lol.png

https://i.imgur.com/LbhNBad.gif

Kijelentkezve

#4 2021. 10. 26. - 13h19

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Vegyes érzéseim vannak a történet alakulásával kapcsolatban...
Sokat vártam a beharangozó elolvasása után ettől a résztől, mert úgy éreztem, a 7. rész lezárása túlságosan semmilyen volt, több fordulatra/konfliktusra számítottam ott. Örültem, mikor arról írtak, hogy a karakterünk vívódik, összejöjjön-e a választottjával avagy sem.
De nem egészen erre számítottam. Nevrával viszem a sztorit ( ő volt a partnerem az Origin-ben is), sokként ért, hogy körülbelül úgy tekint Erikára, mint csak egy egy trófeára a sok közül. Bár elszúrtam a lelkizős résznél a választ, arra nyomtam, ami nem ad pontot, de nem hinném, hogy sokat változtatott volna a helyzeten, ha jóra nyomok. A történet kimenetele gondolom így is-úgy is egységes. Nem tudom eldönteni, hogy  játék arra játszik, hogy keressünk más partnert, és felejtsük el a régit, vagy Nevra csak védeni akarja magát, illetve még magának sem akarja bevallani, hogy újra fellángoltak az érzelmei a karakterünk iránt. Remélem a következő részben választ kapunk erre.
Kicsit zavaró, hogy egyre többször kerülünk halál közeli állapotba. Kicsit kezdünk átmenni epikus hősbe.

A ruha nem rossz, de nem éri meg az árát. Számomra egy hatalmas negatívum, hogy jó sok pénzt kell rááldozni,különben nem folytathatjuk az epizódot... Főleg, hogy az új rendszer miatt, alapból több mannába kerül egy-egy epizód kijátszása.
Rengeteg a felesleges párbeszéd is, amit beleírnak, hogy vigye a mannát.

Nem írom le a sztorit, mert bízom benne, hogy beindul a buli, és nem lesz ez rossz.  /static/img/forum/smilies/smile.png


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#5 2021. 10. 26. - 14h11

Shadow gárda
Nana-san
Recrute
Nana-san
...
Üzenetek: 35

Nem rég én is kivittem ezt az epizódót, csak nem tudtam rögtön írni, mert nem tudtam mit mondjak, de most összeszedtem magam. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Maga az epi összességében szerintem jó lett. Főleg a vége, de igaz ami igaz, a karakterünk lassan a gyengélkedőn fogja leélni az életét, mert mindig oda kerül.
Nevra nálam is a kiszemelt és reméltem, hogy talán történik valami ebben a részben, de csak a saját vívódásunkról volt szó, ami kicsit nekem már sok volt így egyszerre.
Örültem volna ha Nevra tett volna lépéseket felém, viszont remélem, hogy ez megtörténik a következő epizódban. Szeretném, ha nem csak a karakterünk teperne, hanem a kiválasztott is.
A játék vége fel imádtam a harc pillanatát és örültem a képeknek is amik szépen ki lettek dolgozva. Külön felcsigázott az a gondolat, hogy van az emberek világában még olyan aki nem felejtett el. Bízom benne, hogy hamar kiderül, hogy ki vagy kikről van szó.

Az epizód maga nem lett volna vészes manna ügyileg, de a ruha azért rá tett. Maga a szett nekem nagyon tetszett, jobban kimutatta azt, hogy egy harcos vagyok, nem úgy mint az a zöld ruha ami az első rész vége felé kaptunk.

Szóval mielőtt még elkalandozok itt összegezve elmondom, hogy jó volt az epizód, de remélem hamar megoldódik a szerelmi probléma, és a kiválasztott is fog egy kicsit küzdeni a karakterünkért.

Kijelentkezve

#6 2021. 11. 20. - 22h02

Shadow gárda
Miyako
Young Recrute
Miyako
...
Üzenetek: 12

Huh hát kicsi össze kell szednem a gondolataimat és legfőképp visszaemlékezni. Egyrészt elfoglaltság, időhiány miatt, másrészt pedig egy két helyen meguntam az olvasást, így több idő volt mire a végére értem és őszintén már kevésbé rémlik az eleje. Ahogy olvastam az előttem írtakat egyet értek nagyon sok mindennel.
https://assets.classy.org/8365133/e8d48cf6-8bce-11ea-9143-0a0f862183bb.png
Történet
Kicsit unalmas hogy a karakterünk mennyire őrlődik a szerelmi szálon és (ahogy írták már előttem is) én is örülnék ha nem mi rohannánk a srác után, illetve ha a talpunkra állnánk és határozottabbak lennénk. Az elején a gyakorlásnál (Nevra a kiszemeltem) élveztem volna ha még jobban szétverjük. ^^ De kicsit gyanús mi lehet az a titkos küldetés neki (vajon kihez mehet, esetleg kit/mit hoz vissza magával). Úgy érzem továbbra is sok volt a felesleges párbeszéd, gondolat vagy hogy minek hallgattuk végig Mathieu és Karuto szóváltását(?). A közepétől kezdtek beindulni a dolgok, aminek nagyon örültem és a végére sok kérdés is jött elő. Hogy ki emlékszik még ránk a Földön? Eléggé homályos már hogy anno az elején hogyan törölték el az emlékünket/létezésünket, hátha itt most ki fog derülni.


Maana
Ruhával együtt 3556 maana volt. Továbbra is sokallom mind a ruha árát, mind magát a történetet.


Ruha
Igazából nem olyan rossz. Egybe az egész az nem tetszik és nem az én stílusom, de külön-külön fel tudnám használni és lehet be is szerzem más színekben. Azt mondjuk nem értem miért kellett új ruhát venni, főleg hogy előzőben is volt új, de hát plusz öltözéknek nem rossz.


Illusztráció
Az első tök jó lett, jó ábrázolás. De a második azért érdekes. Cuki, szép, na de nem úgy volt hogy meglőttek minket? Csak mert semmi karcolást nem látok, és azt sem tudom merre lehetünk.


Összességében nem volt rossz az epizód, begyorsultak az események a végére, ami nagyon feldobta az egészet és olyan lezárást kaptunk ami nagyon felcsigázott. Már nagyon várom a következő epizódokat és úgy érzem még jobban eseménydús lesz innentől. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

https://logicwizard.hu/wp-content/themes/envision/includes/modules/module.shadow/shadows/shadow-2.png

Kijelentkezve

#7 2022. 01. 02. - 13h59

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Sziasztok!

Így, hogy sikerült ezt az epizódot is befejezni, írnék pár sort erről is.

Köszönöm ezt a részt is, ahogy az előző, ez is hozta a színvonalat. Habár az eleje viszonylag lassabban indult, nekem kifejezetten visszaadta a "másnap" hangulatát, ahogyan egy nagy buli után éreznénk magunkat. Jól fel lett építve és végig érezni lehetett a folyamatosan növekvő feszültséget, azt a bizonyos vihar előtti csendet.
A kiszemeltünkkel való ide-oda táncikálás és tipródás nagyon a határon mozgott - többször éreztem azt, hogy ez az állandó vekengés már kezd bosszantó lenni, de pont akkor történt valami vagy váltott át másra a sztori, így végül is élvezhető maradt a történetvezetés.

A katonák megjelenése és az ebből fakadó konfliktus a végén kifejezetten ötletes. Az, hogy tudatosan vannak ott és pontosan tisztában vannak a fejleményekkel sok lehetőséget kínál. Kíváncsian várom, merre kanyarítják a főszálat és mit hoznak ki belőle.

Hasonlóan az előttem szólókhoz, már többször előfordult, hogy súlyos sebesülés után persze jól lettünk/meggyógyítottak/varázslatos módon visszahoztak minket a halálból, ami kezdi elvenni a félelemérzetet. Nyilván a karakterünk nem fog meghalni a sztori kellős közepén, mégis valahogy azt éreztem, hogy túl könnyedén van megoldás mindenre? valami ilyesmi.

A ruha ezúttal egyáltalán nem tetszett. Egyedül az arany övláncot fogom használni az egész szettből. Egy-két elemet esetleg még talonban tartok majd, de nekem egyáltalán nem érte meg az árát (ami megjegyzem, továbbra is túlságosan magas)

Na és akkor a maana. Megint helyben vagyunk. Másokkal együtt nekem sem tetszik, hogy ennyire költségesek az epizódok. Ugyan ezúttal eseménydúsabban telt ez a rész, de akkor is sokallom a 4000 maanát. Továbbra is túl gyakoriak a betűzdelt töltelékgondolatok és a szanaszét szedett mondatok. Nem egyszer fordult elő, hogy egy gondolatot 3-4 részben lehetett elolvasni, ami simán mehetett volna egy buborékba. Nyilván ez a költségemelést szolgálja, de szerintem pont ez az egyik fő gond. Az epizódok drágák, a mondatok meg túlságosan szét vannak darabolva.

Mindent összevetve azért élveztem ezt a részt is és kíváncsian várom a folytatást.

Kijelentkezve

Oldalak : 1