Fórum

Oldalak : 1

#1 2021. 09. 08. - 11h32

Light gárda
Eldarya
Oracle
Eldarya
...
Üzenetek: 36

Sziasztok, Őrzők!

Kalandjaid Eel földjén újabb fejezethez érkeztek, ez a beszélgetés pedig arra szolgál, hogy újabb élményeidet megoszthasd a többi őrzővel.

Az eseményekről, a randijelöltekről, a familiárisokról, a szettekről vagy valami másról van mondanivalód? Vannak feltételezéseid a folytatásról? Itt az alkalom, hogy megfogalmazd!


Kérjük, annak érdekében, hogy átfogó véleményt fogalmazhassatok meg, csak az epizód végigjátszása után írjatok!
[/color]

https://www.beemoov.com/documents/jpg/2021-08/lancement-612cfc3b5673c.jpg

Kijelentkezve

#2 2021. 09. 08. - 19h03

Light gárda
LilyanaRed
Moderator
LilyanaRed
...
Üzenetek: 321

https://bit.ly/2UbJ4dx

Első körben köszönjük az epizód kibeszélőt! /static/img/forum/smilies/smile.png

Szuper epizód volt ez a hetedik. Egy kicsit végre fellélegezhetett a karakterünk.
Bevallom eleinte nem akartam Lance-el vinni az epizódokat, ha már korábban Leiffel / Ezával vittem, de valahogy úgy alakult, hogy az esélymérőm igen gyatrán állt szerencsétlen szőke démonnál, így átpártoltam Lance-hoz.

A drámáról már lehetett sejteni, hogy mi okozza - bár ahogy olvasgattam a kommenteket tumblin/facen azért többeknek nem esett le, hogy itt nem véletlen lesz az, hogy egyrészt újabb ember került be a játékba, másrészt több emberi világból származó dolog is átkerült (és akkor ott van az előző epizódból az irodaház). Izgalmasabb és sötétebb évad lehet, mint az előző, remélem alaposan ki lesznek aknázva a lehetőségek.

A famink egy tündér, olyan, mint egy kutya ahogy jön-megy-rohangál és jó ötlet volt a fejlesztők részéről, hogy nagyobb szerepet szántak neki a történetben (ha nem lenne vele epizódkép - amit tudnék nélkülözni - akkor személyre szabottabb is lehetne, elég lenne csak a kis képét berakni a familiárisnak)

Kicsit úgy éreztem magam később, mint a CSJ-s egyetemi részen, kamaszodik a lányunk, meg a staff is, hogy megint ennyire sok erotikát és pucérkodást fűznek bele, de legyen. Elmegy még, csak nem lesz az mint az előző széria végén, ahol egymás után 3 epizódképen is összebújások voltak. HH és Evie cukik amúgy a maguk módján. Lance meg... na megláttam a cenzúrát és akkor állítottam át az esélymérőmet Leifről Lance boi-ra, megérte azt a 100 maana-t /static/img/forum/smilies/tongue.png

Az edzés Matyival szép volt jó volt vicces volt, ott is el lehetett vinni romantikus irányba (el is vittem, mert kell egy második esély pasi xD). Leif megint nyomorgott, de a meditálós dolga tetszett, hogy okés én nem olvasok a gondolataidban, de érzem az érzéseidet. Jó irányba fejlődik kettejük kapcsolata (mm az őrző és Leif, nem Matyival /static/img/forum/smilies/tongue.png /static/img/forum/smilies/big_smile.png).

Az elsőbálozók, HH és őrzőnk is cukik voltak - amúgy fene essen Koori-ba és Rirybe, mert szép ez a ruha, meg az előző ruha is jó volt, de nagyon drága. Pláne, hogy ezt Koori szervezte le nekünk. Igazán meg lehetett volna oldani, hogy Karenn vagy maga Koori kölcsönöz nekünk valamit, vagy - mivel  szentimentális vagyok - Miiko régi ruhái közül is kaphattunk volna valamit. Biztosan van valami nagyon szép báli ruhája, ha már ő is Madame Princess volt.
Az illusztrációkat sikerült meglesni tumblin, nagyon izgultam, hogy meg lesz-e, de IGEN. És annyira jó.
(Ha lesz rá időm, majd átdolgozom a saját karakteremre), az új színezési stílus nagyon bejön (még akkor is, ha a rajzok maguk nem minden esetben).

Az új helyszínre pedig már zavarom is el a famimat, hátha hoz valami szépet!

Köszönjük az epizódot!
https://bit.ly/2uRxjhI

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2021. 09. 08. - 19h14)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/dea28g2-65b6defe-5ddf-4d94-89ca-dd0139727ffc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGVhMjhnMi02NWI2ZGVmZS01ZGRmLTRkOTQtODljYS1kZDAxMzk3MjdmZmMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.iql8ihsa225rjfrtqxsENmijZhT7ALZYlj6Kpi-Iw-o

Kijelentkezve

#3 2021. 09. 09. - 16h49

Obsidian gárda
Klementina
Just Arrived
Klementina
...
Üzenetek: 7

Külföldin a tegnapi napon kijátszottam az epizódot, viszont úgy érzem, magyarul sokkal jobban ki tudom fejezni a gondolataim ^^

Nos, talán a New Era első epizódja óta, a hetedik volt ténylegesen az első, amire túl sok rosszat nem tudok mondani!

Az epizód eleje már érdekes volt számomra, főleg Huang Huaék felvetése, mely szerint Eldarya és a föld egyesülni fog. Kissé úgy érzem, végre beadta a derekát a beemoov, ugyanis alig vártam, hogy legyenek járkálós feladatok, ÉS TESSÉK!

Lance-szel játszottam az epizódot, és egyáltalán nem csalódtam ^^ Tulajdonképp pont azelőtt, mielőtt rányitottunk a zuhanyzóban "LESTÜK MEG" Ewelinéket (amit még mindig nem értekXD), majd ezután egyből egy kis "baki" újból XD Minden percét imádtam! XD

Az epizód alatt úgy éreztem, hogy Nevra hanyagolva lett. Ugyan nem tudom, hogy ez amiatt van, mert Lancet választottam, vagy alapból nem kapott nagy szerepet az epizód során, de azért kicsit hiányoltam.

Örülök, hogy Koori végre újból teljesen önmaga! ^^ Jó volt látni, mennyit dolgozik, hogy a lakók kedvére tehessen. Bár a ruhát igazán nem kellett volna, jobban örültem volna, ha a pénztárcám nem bánja az "ajándékot" /static/img/forum/smilies/wink.png

És végül a bál! Nagyon örülök, hogy Erikának volt bátorsága, és felkérte Lancet egy táncra ^^ Az ajándékkép pedig egyszerűen csodás!

Az epizódot, ha értékelnem kéne, akkor 8/10. A párbeszédek néhány részen hosszúak, és unalmasak voltak számomra, és az sem utolsó szempont, hogy megintcsak egy maana gyilkos epizód volt (-3554). Örülnék, ha megint 2 havonta lennének epizódok, mert így a jövőben lehetetlen lesz haladni a játékkal és kiélvezni minden részt.
(----nem mellesleg megjegyezve, mikor új rendszerről beszéltek eldán, egy, a játékosoknak kedvező rendszerről volt szó, remélem ez nem merült feledésbe /static/img/forum/smilies/wink.png)

Köszönöm az epizódot, már alig várom, hogy játszhassak a következővel! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#4 2021. 10. 03. - 00h32

Shadow gárda
Miyako
Young Recrute
Miyako
...
Üzenetek: 12

https://i.imgur.com/KSt6ovy.png

Köszönjük szépen az epizódot, illetve a kibeszélős topicot, végre lehet írni véleményeket és kicsit aktívabb lehetek fórumon /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Volt időm utolérni magam és behoztam a lemaradásaimat az epizódokkal.

https://assets.classy.org/8365133/e8d48cf6-8bce-11ea-9143-0a0f862183bb.png

Történet
Maga a történet nem volt rossz, viszonylag sok dolog történt az epizód során. A párbeszédek jók voltak, jó volt egyet meditálni Leiftannal, és a Lance-el való találkozáson csak pislogtam, de hiányoltam kicsit, hogy Nevrával is legyen valami. A történet vége tetszett a legjobban, mikor végre elérkezett a várva várt bál és táncolhattam egyet a kiszemeltemmel. Nagyon jól leírták azt a részt és inkább arról olvastam volna még a végén. Azonban nem lett volna rossz, ha néhol kicsit tömörebben írják le a dolgokat (legalább akkor kevessebbb maana is lett volna, vagy lett volna lehetőség más részeket kifejteni), a saját gondolatok párszor túlságosan is részletesek voltak, így sokszor olyan volt mintha a semmit tagolnák. Párnál kicsit el is ment a kedvem hogy tovább folytassam.(Végül csak elolvastam egy nap alatt) Úgy érzem az előző évadhoz képest jobban szétszedik a gondolatokat, beszédeket. Szövegbuborékokba mintha az előzőnél többet írtak volna egybe, de lehet csak én látom most máshogy.

Maana
Ruhával együtt 3592 maana volt nekem. Kicsit sokallom, habár szerencsére volt ennyim, de azért szeretnék ruhákra is költeni a jövőben.

Ruha
Imádtam!!! Ez eddig a kedvenc szettem, ráadás pont olyan színben ami a karakteremhez illik. 10/10

Illusztráció
Egyik kedvencem! Nevrával kaptam meg a képet, az előző évadban is vele voltam és most is szeretnék nála maradni. Nagyon szépen megrajzolták, nagyon jók a színek, és hát úgy amblokk tökéletes lett. Hozta azt, ami a leírásban volt és tökéletes befejezése lett az epizódnak

Összességében számomra a kép és a szett nagyon feldobta az egész részt, így végeredményben mondhatom, hogy imádtam. Már nagyon várom a folytatást, és hogy hogyan alakulnak majd a dolgok. ^^

https://i.imgur.com/fNfIsZN.png

Utolsó módosítás: Miyako (2021. 10. 04. - 17h11)

Kijelentkezve

#5 2022. 01. 02. - 13h29

Absynthe gárda
Anneline
Rookie
Anneline
...
Üzenetek: 146

Sziasztok~

Első körben szeretném én is megköszönni az epizódot! Végre sikerült behozni a lemaradást, így most már én is írnék valami visszajelzésfélét, véleményt.

Nekem kifejezetten tetszett ez a rész, főként a történet alakulása, ezen belül is az, ahogyan a többiekkel alakul a karakterünk kapcsolata (pl. kezdjük egyre jobban megismerni Koorit stb.). Emellett nyilván az is plusz pont, hogy kezd elindulni valami a kiszemeltünkkel. A Lance-os fürdőjelenet külön egy nagy pirospont - habár magyaron Nevrával vagyok az Origins óta, nagyon pártolom az ötletet, hogy Lance szembesült önmagával és jóval érettebb lett. Német szerveren ő a kiszemeltem, ezért minden ilyen csemegének roppant tudok örülni /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Matyi ellenben borzasztóan irritál és egyre bosszantóbb, ahogy jutunk előrébb a történetben. Azt sajnálom, hogy a választási lehetőségek között nincs semleges/hűvös reakciólehetőség. Jóformán szinte minden esetben vagy odáig vagyunk érte, vagy kedvesek vagyunk vele, vagy egy taplóként viselkedünk. Nem a világ vége, inkább abban reménykedem, hogy a továbbiakban ha nem vele vagyunk, nem lesz majd annyi interakció.

A ruha első pillantásra megtetszett, azt viszont sajnáltam, hogy fehér (vagy fehér-arany/fehér-ezüst) színvariáció nincs hozzá. Másik szerveren szuperül jött ki, mivel ott a kék-lila kombinációval dolgozom, de itt nem nagyon tudok egy elemet sem használni, hiába vagyok oda a ruha fazonáért. Ami még szúrta a szememet az az ára, de erről lentebb írok bővebben.

Az illusztrációk most nagyon el lettek találva, tulajdonképpen mind a négy képen jók a színek és a karakterek is.

Végül a maana. Hát nem vagyok elragadtatva, az biztos. Már egy ideje gyűlik bennem, hogy borzasztó drága minden és az epizódok is jóval költségesebbek az Origins részeihez képest. Az tény, hogy nincs már órákon keresztül tartó bóklászás és keresgetés, viszont annyira gyakoriak a semmitmondó, nyúlfarknyi gondolatfoszlányok, hogy az már ugyan bosszantó és eléggé el tudják venni az ember lánya kedvét a játéktól. A 2500-3000, nagyon max 3500 maana körüli epizódokat még megérteném és el is fogadnám. Na de 4000, meg afölött? Oké, ebben benne van a ruha ára is, de azt is drágállom, ráadásul gyakran egyáltalán nem tetszik és kötelező megvenni...

Végeredményben tetszett a 7. epizód és a költségeket leszámítva nem nagyon van más kivetnivalóm. Köszönöm és várom a folytatást /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

Oldalak : 1