Fórum

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30

#126 2021. 11. 23. - 11h17

Shadow gárda
Fensygencess
Young Recrute
Fensygencess
...
Üzenetek: 16


https://i.ibb.co/xmbQqkd/fejlec-v6.png

⊰Szép napot!⊱

Érdekes dolog az önismeret. Lélekállat témában nem vagyok otthon, de külsőleg sokan hasonlítottak már engem a sólyomhoz. Illetve volt egy misztikusabb benyomásom is a madárról, amikor a szabadban voltam... Érdekes, mennyire sokszor előfordul, ha magányosan Isten mögötti természetben jársz és eszméletlenül rosszul érzed magad lélekben, akkor történnek veled a legváratlanabb dolgok. :)
Mellesleg nekem róla a Tanulom Magam yt. csatorna jut eszembe, s azon belül az érzelmi intelligenciára asszociálok sokszor. Ott is sok jó szokott elhangozni. Vagy még a pszichológusom, akihez jártam régebben. Ő mondott jó dolgokat, bár van, ami már ismerős volt, vagyis már régen csináltam. A napló az egy jó (klasszikus) dolog! :) Vagy ami van még, Gondolat napló: amikor bizonyos táblázatszerű felvezetést adsz az egész szituációnak -> Helyzet (ami generálja benned az érzést), Automatikus gondolatok (felsorolod és elemzed, mennyire mélyenható), Érzelmek (pontosítod ezeket), Torzítás (ez röviden talán annyi lenne, hogy a te szemléletedben/igazságérzetedben, ahogy azt megélted, leírod), Alternatív reagálás (ahogyan ésszerübb lett volna), Kimenetel (újrabecslés, és az esemény következetes megfontolása). Én még azt csinálom sokszor, ha el vagyok akadva valamiben, hogy amit magamnak nem tudok megválaszolni, elképzelek egy olyan embert, akiben bízom/bíztam vagy a gyerek énemet, és tőle kérdezem meg ugyanazt. De az olvasás is fejleszti az önismeretet. Sokszínben is, mert például ott van az a tény, hogy amit olvasunk, az némileg emlékként raktározódik el az agyunkban, mintha mi élnénk meg azt a történetet. Erre a legajánlottabbak a lélektanok, legalábbis én a régieket mondanám, főleg oroszt. (De ez csak az én véleményem.) Vagy ami pont a napokban történt és még érdekes lehet: Lovecraftot olvastam, és olvasás alatt kívülszemléletben elemeztem magam, mitől érződik a mű és melyik pontjától fogva nyomasztónak, ijesztőnek.

Új kérdés: le szoktátok írni, mi mindent szeretnétek jelenleg megvalósítani, s ehhez mit kell tenni? Ha kíváncsiskodhatok.
Hogy elsőnek válaszoljak, nekem most sok minden összejött, és ettől folyamatosan idegeskedem, kattogok, hogy az időmet is be tudjam osztani. Még papírra is nyomtattam a terveimet. :D Mivel grafikusként végeztem, de olyan iskolában, ahol nem tanítanak jól, ezért új portfóliót szeretnék összedobni. Össze is írtam (sokat)... Minden nap szeretnék legalább egy darabkájával kész lenni, de első sorban regényhez való vázlatokat kell megrajzolnom.
Aztán az olvasás: amit csak látok a szekrényemen (most pakoltam úrja). Jelenleg egy 600+ oldalas várat, mindennap olvasok belőle, ha sokat nem is tudok.
Tovább tanulni azt a néhány kétkezes dalt zongorán. Jelenleg ez megy a leglassabban. S csak az egyiket választottam ki erre az esetre, hogy végigtanuljam. Mindennap egy kicsit kellene csak... talán ma.
Angolt tanulni. Erre két eszközöm van, ami a leghatásosabb, meg egy mellékes harmadik. Egy szótárfüzet és egy angol nyelvű szépirodalmi regény. Ebből olvasni minden nap valamennyit. A harmadik az lenne, hogy csakis angol nyelvű filmeket nézek, feliratosan.
Két pályázatra munkát nyújtani. Mindkettő december végén jár le, de megtanultam már, hogy nem jó az utolsó pillanatra hagyni. Tehát írnom kell amellett is, hogy egy egyébként is igen összetett regényt írok. xD
És nem utolsó sorban regényemmel foglalkozni. Természetesen... ha nem lennék jelenleg elakadva egy történeti szálával. >< Úgyhogy marad az olvasás és a vázlatos gondolatmenet hozzá, amíg folytatni nem tudom.
Ja és az alap: itthoni edzés. Úgyhogy mindent elosztogattam egy hétre, hogyan és milyen mértékben...

UI: Még eszembe jutott valami. Amit én jó módszernek találok az önismeretre, az két dolog. Szeretném veletek is megosztani, hátha tud még hozzátenni valamit a tudásotokhoz s nem bánjátok. Az egyik a gondolatmenet visszavezetése. "Miről jutott eszembe, mit gondoltam aztán, és arra, hogy végül ehhez a gondolathoz jutottam el?" A másik dolog, hogy valamit tudatosítsunk magunkról, ne csak ostorozzuk magunkat érte. Én ki szoktam indulni egy alapgondolatból, amit le is szoktam írni. Pl. "Tudom, hogy én ez vagyok. De mit teszek ellene?" - Ebből jöhetnek olyan "fényesebb" gondolatok is, amik szembesítenek minket azzal a ténnyel, hogy emiatt valamit megvonunk magunktól vagy erőltetjük. Abból következhet a következő, amit fentebb is említettem: az Alternatív reagálás. Nem tudom, ez utóbbi érthető-e.

Utolsó módosítás: Fensygencess (2021. 11. 23. - 11h57)


https://i.ibb.co/BzM8Wrs/WJ-Banner6.gif

Kijelentkezve

#127 2021. 11. 26. - 17h29

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Önismereti kérdésekbe nem igazán szeretnék bele menni, mert talán még nincs is itt az ideje /static/img/forum/smilies/big_smile.png. Viszont a mit terveztek" kérdés tetszett.
Megmondom az őszintét, nekem most a tanulás lenne a legfontosabb, viszont valahogy elment a motivációm, és ez nagyon zavar. A mai napom is elég borzalmas volt, amit csak le húz a sok tanulni való, szóval válaszolva a kérdésedre, a terveimben a szorgalom áll /static/img/forum/smilies/smile.png. Illetve néha egy nagyon sokat beszélő egyén vagyok, egyszer pedig egy kifejezetten zárkózott, szóval mindenképpen szeretném a beszélőkémet fejleszteni, és többet járatni a számat, mert néha tényleg olyan vagyok, mint egy rossz asszociális xDDD. Tudom nem valami izgalmas, de nem vagyok egy nagyon előre tervező ember. Mindenesetre azt jó látni, hogy neked ennyi terved van. Azt még had jegyezzem meg, hogy én is szeretnék itthon edzeni, viszont valahogy mindig elmegy tőle a kedvem. Esetleg valami jó ösztönzést tudsz mondani? Téged mi motivál rá? Persze az alkat változás és az egészségen túl.(Bár igazából mindenki ezekért csinálja, én is ezért csinálnám, mégis mindig pár edzés után elvész a kedvem /static/img/forum/smilies/hmm.png /static/img/forum/smilies/big_smile.png.)


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#128 2021. 11. 30. - 12h21

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Önismereti témákba annyira nem folytam bele. Sosem érdekelt igazán. A középsuliban volt önismeret tantárgyunk is, őszinte leszek, nem is emlékszem, hogy miről szólt. Az az egy maradt meg, hogy írtunk egyszer IQ tesztet. Próbáltam olvasgatni ezzel a témával foglalkozó könyveket, talán egy volt, ami még valamennyire le is kötött így 18-20 évesen, de az nem abban a klasszikus értelemben vett önismereti könyv volt, hanem csak tiniknek szóló kis ismertető. Lehet valaki olvasta. Azt hiszem az volt a címe, hogy  " Hogyan legyünk istennők a 21. században".
Céljaim voltak. Igazából 3 fő célom volt az életben. Az első, hogy az legyen a hivatásom, amire 5 éves korom óta készülök. A második, hogy férjhez menjek, a harmadik pedig, hogy legyen legalább egy gyermekem.
Igazából ezt mind el is értem. Ápolónő akartam lenni, az is lettem, és imádom minden percét. Férjhez mentem, született két gyermekem, szóval ezek a célok is kipipálva.
Bár a munkám miatt mostanában kissé őrlődöm, mivel nem egészen azon a területen dolgozom, ahol szerettem volna, viszont nagyon jól érzem magam, és a kollégáim is csodásak, nagyon jó közösségünk van. Úgy érzem megtaláltam azt a helyet, ahonnan nyugdíjba szeretnék majd menni. De valahol bánt, hogy nem erre készültem. Én életeket akartam menteni, de ahol dolgozom, ott olyan betegek vannak, akik már nem fognak meggyógyulni, és mi abban segítünk, hogy méltósággal, fájdalom nélkül menjenek el. Tudom, hogy ez is épp olyan fontos, mint meggyógyítani azokat, akiket lehet, de a férjem egy megjegyzése óta vívódom.
Egy nap boldogan  jöttem haza a melóból, és újságoltam neki, hogy megtaláltam a helyem, itt sokkal jobban boldogulok, mint a gyógyító profilú előző munkahelyeimen. A történethez tuni kell, hogy a  férjem nagy D&D-s, azon belül is a Jergalita rendet erősíti ( ők a halál "katonái", akik segítenek a túlvilágra jutni annak, akinek eljött az ideje). Én is játszani kezdtem vele annó, de az ellenkező csapatban. Mi mindenkit gyógyítottunk, megmentettünk. Az a bizonyos mondata pedig az volt, hogy "Büszke vagyok rád! Remek Jergalita válik belőled." Engem akkor ez nagyon lesokkolt, mert akkor tudatosult bennem, hogy nekem nem ez volt a nagy álmom, viszont abban nem voltam annyira jó.
Itt jön a képbe, hogy lehet, több időt kellett volna töltenem a magam, és a képességeim megismerésére. Akkor ringattam volna magam illúzióba, hogy olyan területen dolgozzak, ami annyira nem a profilom.
De majd csak megbékélek vele. /static/img/forum/smilies/wink.png

Rövid távú terveim nincsenek, sodródom az árral, mert eddig hiába fogadtam meg bármit ( fogyókúra, mozgás, nyelvtanulás), sosem lett belőle semmi. /static/img/forum/smilies/tongue.png

Utolsó módosítás: Szorina (2021. 11. 30. - 12h21)


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#129 2021. 12. 23. - 20h39

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Sziasztook! ^^

Kellemes elő-karácsony estét mindenkinek! /static/img/forum/smilies/smile.png

Olyan jellegű terveim, mint férjhez menni, vagy gyereket szűlni, hát.. hogyan fogalmazzak? Ezek nem igazán mozgatnak meg bennem semmit. ^^" Szóval inkább olyanokat említenék mint egyszer letenni a jogosítványt, vagy valami ilyesmit. Nekünk a ház felújítás egy nagyobb hosszútávú folyamat. Abban benne vagyunk és ezen kívül én is inkább a spontán emberek táborát erősítem. Lefogynom lesikerült egy ideje, tulajdonképpen tartani kell márcsak ezt a formulát, amit eddig. Igazából olyan, amely rövid távval jellemezhető célom egy van; szeretnék minden egyes nappal a tegnapi önmagamnál jobb embernek lenni. Szerethetőnek, kedvesnek maradni. És ez egy abszolúte teljesíthető cél végül is, sarkall a fejlődésre, illetve arra, hogy, ha, amennyiben ér valami mindig azt nézzem mit tanulhatok belőle, hogyan építsem bele a "váram" falaiba.

Éés, ha már emlegettem a beköszönésemben. Karácsonyi/két ünnep közötti/szilveszteri tervekkel ki hogyan áll? /static/img/forum/smilies/big_smile.png Mi éppen ma délután ejtettük meg a fa feldíszítését, mert holnap rokonlátogatóba megyünk, most jelenleg sülnek a mézeskalácsok, meg a dióslinzer lesz a következő. Azokat szaggatjuk. Továbbá hókocka, gesztenyés tiramisu meg még kétféle süti lesz. Első nap unokatesómékkal együtt ebédelünk, nagyjából a délutánt is együtt töltjük. Utána nyugalom lesz a szilveszterig. Akkor meg szintén keresztanyámékkal megyünk Tatabányára, a barátaik szerveznek egy csoportos bulit. :3 Egyébként intenzíven könyveket bújok, sőt újra elkezdtem visszaszokni az anime nézésre, pedig már egy jó ideje megszakadt ez a "szokásom". Olyasmi volt ezzel is, mint az Eldaryával. :'D


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#130 2021. 12. 24. - 11h21

Light gárda
Cosinus
Moderator
Cosinus
...
Üzenetek: 88

Kellemes ünnepeket mindenkinek! ^^

Zirailah írta:

Éés, ha már emlegettem a beköszönésemben. Karácsonyi/két ünnep közötti/szilveszteri tervekkel ki hogyan áll? /static/img/forum/smilies/big_smile.png Mi éppen ma délután ejtettük meg a fa feldíszítését, mert holnap rokonlátogatóba megyünk, most jelenleg sülnek a mézeskalácsok, meg a dióslinzer lesz a következő. Azokat szaggatjuk. Továbbá hókocka, gesztenyés tiramisu meg még kétféle süti lesz. Első nap unokatesómékkal együtt ebédelünk, nagyjából a délutánt is együtt töltjük. Utána nyugalom lesz a szilveszterig. Akkor meg szintén keresztanyámékkal megyünk Tatabányára, a barátaik szerveznek egy csoportos bulit. :3 Egyébként intenzíven könyveket bújok, sőt újra elkezdtem visszaszokni az anime nézésre, pedig már egy jó ideje megszakadt ez a "szokásom". Olyasmi volt ezzel is, mint az Eldaryával. :'D

Az utóbbi napokban elkészültünk a sütikkel; mézeskalács, pudingos sütemény és csokis szelet. A fát is feldíszítettük tegnap, ma pedig jön a munka és a főzőcske maradék része, az idei étlapunk halból, krumplisalátából, töltött káposztából, húslevesből és krokettből áll az édességek mellé. Rám a konyhai besegítés mellett a ház takarítása lett még bízva, amivel szerencsére javarészt végeztem is, úgyhogy van időm erre a kis üzenetre.
Mi szűk családi körben ünneplünk, csak mamám, édesanyám és én vagyunk, bár átugrik pár órára anyukám barátja és a kisfia is. Sok rokonunk nincs, aki pedig van, távol él, így nem megoldható az ünnepi találkozás.
Egyébként hiába az ünnep, igyekszem tartani a frontot és kijegyzetelni a tanulmányaimhoz szükséges dolgokat, na meg az esszém sem írja meg magát; elhatároztam, hogy meg kell húznom a végét, úgyhogy minden nap rászánok egy órát a gyorsabb haladás érdekében.
Az újév számomra teljesen új lesz; a barátnőmnél fogom tölteni, ami hatalmas előrelépés és öröm most számomra. Sajnos az újévi kajákkal kevésbé vagyok kibékülve, a virslit szívesen fogyasztom, de a lencsétől kiráz a hideg, úgyhogy nem leszek valami gazdag, már ha igaz a hagyomány. xd


https://64.media.tumblr.com/7fd77d19f4f91c0bf7c65eada71e5f34/c90f535884bcaab7-94/s500x750/2646e275b9e5966109706ab45ec1da7116aeeb39.gifv

Kijelentkezve

#131 2021. 12. 24. - 16h31

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Huh, hát maga a karácsony része még csak este lesz a karácsonynak, de alapjáraton egész jó, végre jónak érzem az utóbbi évek után. Tegnap díszítettük a fát, és konkrétan tele aggattuk apával, majdnem csak semmi dísz nem maradt :'D.A sütik nagy részét már elkészítettük, ma mentek a krémesek, mert nem akartuk, hogy bajuk legyen.
Az ajándékozós része viszont semmi izgalmat nem fog már rejteni számomra, hiszen már rég le lett lőve a poén, illetve már használatban is van, hála annak, hogy képtelen a családunk titkot tartani xDD.

A tanulmányaimat egyébként nekem is fent kell, hogy tartsam, szóval valószínüleg lemegy ez a pár nap és a maradék időben neki esek a több oldalnyi tanulni valónak /static/img/forum/smilies/big_smile.png.

A szilveszterről (ha már említésre került) nem tudok viszont semmit, ami elszomorít. Jó lenne kimozdulni és elmenni valahová, vagy csak a barátaimmal össze gyűlni valamelyikünknél, de nem hiszem, hogy mindenki rá ér /static/img/forum/smilies/hmm.png.

Mindenesetre remélem mindenkinek jól telik a karácsony:).


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#132 2021. 12. 25. - 00h14

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Sziasztok, és boldog karácsonyt! ^^

(A kisregényemben a ma alatt 24-ét értem, hiába van már másnap. Éjjeli bagoly vagyok, nézzétek el nekem xD)
Mi tegnap csináltuk édesanyámmal a karácsonyi ebéd egy részét. Jobban mondva amíg ő a salátákat készítette, én a sajtost, szóval nekem csak a süti része jutott xD De finom lett!
A fát tegnap este díszítettük, idén piros-arany színekben /static/img/forum/smilies/smile.png
Ma szinte egész nap nem volt karácsonyi hangulatom. Körülbelül akkor jött meg, mikor elkezdtük kibontani az ajándékokat. Bár nekem igazából csak a csoki és az új billentyűzet volt a meglepetés, minden másról tudtam xD Szegény szüleim kétszer is lebuktak az öcsém ajándékával, mert soha nem szokott benézni az autó csomagtartójába, és kipakolni sem szokott édesanyám szatyrából. Pont akkor kellett mindkettőt megtennie, amikor ott voltak az ajándékai xD Kíváncsi lennék rá, hogy vajon még mindig hisz-e a Jézuskában, vagy csak rájátszik. De mindenesetre jó látni, hogy ő is úgy bezsong a karácsonytól, mint én és a nővérem régen.
Este játszottunk a családdal What do you meme-t, szerintem az volt a nap fénypontja.

Szilveszterre több lehetőségem is van. Elsősorban szeretnék a barátnőimmel összeülni és velük ünnepelni, de ha ez esetleg nem jönne össze, akkor a nővéremmel megyek az ő barátnőjéhez társasozni. Ha esetleg még ez sem jönne össze, még mindig el tudok menni a szüleimmel rokonokhoz ünnepelni ^^ Szóval idén biztosan nem kell egyedül ünnepelnem.


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#133 2021. 12. 25. - 22h14

Obsidian gárda
Althea
Young Recrute
Althea
...
Üzenetek: 16

Élvezet volt olvasgatni hogy  Őrzőtársaimnak pompásan telt/telik a Karácsony. Bevallom, az enyém eddig borzalmas. Maradjunk annyiban hogy nálunk inkább családi utálat van, mint családi szeretet, úgy mindenki iránt is. Mindenestre nem azért írok hogy kisírjam itt a lelkem  /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Azt hiszem idén volt az első hogy nem vettem senkinek semmit. Én vagyok a legfiatalabb a családban így nem tudom hogy egy halom felnőttnek mit lehetne venni , és mivel még nincs jövedelmem ezért persze kidobni se akarom a kevéske zsebpénzem felesleges kacatokra. Ami persze szerintem eléggé érthető ők. De végül! Kötöttem nekik ilyen alvók-zokni-szerű dolgot. Lényeg hogy nagyon puha és jól melegít :3

De csak hogy néhány pozitív dolgot is megemlítsek: Végre megkaptam az egyik könyvet amire vágytam, nem is tudtam hogy már kint van magyarul. Ez így kellemes meglepetés volt.

Pár barátnőmmel elmentünk Egerbe még csütörtökön, amolyan kis külön karácsonyozás volt. Megnéztük a karácsonyi vásárt  és beültünk egy kávézóba.

Összességében ennyi, kiváncsi vagyok hogy hogy s mint fog telni az Újév =3

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok ^^


https://i.imgur.com/XWKd78l.gif

Kijelentkezve

#134 2021. 12. 26. - 19h19

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Althea írta:

Élvezet volt olvasgatni hogy  Őrzőtársaimnak pompásan telt/telik a Karácsony. Bevallom, az enyém eddig borzalmas. Maradjunk annyiban hogy nálunk inkább családi utálat van, mint családi szeretet, úgy mindenki iránt is. Mindenestre nem azért írok hogy kisírjam itt a lelkem  /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Azt hiszem idén volt az első hogy nem vettem senkinek semmit. Én vagyok a legfiatalabb a családban így nem tudom hogy egy halom felnőttnek mit lehetne venni , és mivel még nincs jövedelmem ezért persze kidobni se akarom a kevéske zsebpénzem felesleges kacatokra. Ami persze szerintem eléggé érthető ők. De végül! Kötöttem nekik ilyen alvók-zokni-szerű dolgot. Lényeg hogy nagyon puha és jól melegít :3


Nyugi, nálunk sem mindenki szereti egymást, sajnos ez is normális /static/img/forum/smilies/smile.png.
Én tegnap például nem is találkoztam a vendégi kör egy részével, mert teljesen kiborítanak, nem szabad erőltetni szerintem az ilyesmit, mert veszekedés lesz, én pedig alapból sem tudnám csendben tűrni az abszurd hozzászólásokat.
Mindenesetre remélem, hogy a barátaiddal töltött idő, a könyv feldobott. És persze, hogy örültek a zokniknak:D. Én személy szerint szeretem a meleg zoknikat uwu.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#135 2021. 12. 27. - 16h49

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Boldog karácsonyt mindenkinek utólagosan is! ^^ 

Mit mondjak? 25-én nyugalom volt, kivéve, hogy én egyre kevésbé vagyok képes nyugton maradni az ágyamon. Így az utóbbi napokban sokkal többet táncolok a kedvenc zenéimre még itthon is. Mert hogy rólam tudni kell bizony bent a munkahelyemen is képes vagyok bármikor táncra perdülni. /static/img/forum/smilies/lol.png Elbulizok magamnak, sokkal energikusabbá tesz a zene. De szóval lényeg a lényeg; csak akkor vagyok képes meglenni, ha olvasok, vagy nézek valamit a laptopomon. Egyébként az alvás, de különben hiányzik a nyüzsgés, a pörgés és az aktív tevékenységek. Eddig is tudtam erről a részről, csak legyőzött a lustaság. /static/img/forum/smilies/smile.png Úgyhogy jó javarészt újra belekezdtem a Sailor Moonba pontosabban a felújított Crystal saga kötött le. Igazából anno ez vezetett bele az animék világába nem is igazán a Vadmacska kommandó, pedig az volt a másik nagy kedvenc magical girl anime, amit imádtam, de tényleg. Utána meg belebotlottam a Netflixes legújabb egész estés Eternal változatba Így felváltva néztem animét, olvastam Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatát. Most járok a második rész elején, emellett pedig edzettem egy-két órát. Nem azért, mert fogyni szeretnék, hanem egyszerűen tényleg szükségét érzem. Tegnap megtartottuk a családi ebédünket. Unokanővérem férje sajnos ki kellett hagyja, meg unokanővérem sem tudott végig velünk lenni, de összességében jó volt ez. Jól éreztük magunkat.

Karácsonyra én is könyveket kaptam; Böszörményi Gyula Ambrózy báró eseteiből a negyedik részt, a Nász és tébolyt, valamint Szabó Péter Állj félre a saját utadból! című irományát. Az előbbit mindenképpen én említettem anno, hogy jó lenne így a barátnőmmel megegyeztünk, tudjuk mit adjunk egymásnak. A másik meg váratlanul ért, de örültem neki. :3 Apukáméktól törülközőt, meg egy "plédruhát" kaptam. Ezt olyasminek kell elképzelni, mint egy köntöst, bár elölről kell belebújni, plusz tartozik hozzá egy kenguruzseb. Jó puha és meleg. Olvasni, relaxálni pont ideális. /static/img/forum/smilies/smile.png Anyukám meg ékszereket vett. Karkötő és nyaklánc. Én meg majd valamikor megveszem neki az új munkás táskáját abban egyeztünk meg.

Althea, Cristal:
Igazából nekünk sincsen túl sok rokonunk, akikkel közösködnénk, illetve igazából nekem például az apámmal van egy elég érdekes viszonyom. Úgyhogy ti sem vagytok egyedül ezekkel a dolgokkal, mindenkinek van valakije, akit biztosan szívesebben kerül el. /static/img/forum/smilies/smile.png Annyi, hogy nekem azért nagyon szűk családi körön belül leledzik ez a viszály. Több éve. ^^" Csak voltaképpen én egy ideje rájöttem mennyire zavar a tátongó szakadék kettőnk között ezért én szeretném megpróbálni helyre hozni valamennyire.

Az Újévre viszont úgy tekintek mint egy újabb, tiszta lapra, ahol kapok egy esélyt jobban ápolni a kapcsolataimat, egy szebb jövőt építeni, ahol helyre rakhatom, ami esetleg kicsit másképpen alakult mint ahogyan azt én szerettem volna/elképzeltem. /static/img/forum/smilies/cool.png


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2021. 12. 27. - 16h53)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#136 2021. 12. 28. - 12h10

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Végül már annyian mondják, lehet én is elkezdek olvasni. Tavaly kaptam még két könyvet, és bár nagyon lelkes voltam, végül elkezdtem, de nem folytattam őket,  pedig nagyon rá voltam készülve /static/img/forum/smilies/big_smile.png.

Zirailah, én szerintem képtelen lennék úgy végig ülni órákat, hogy rendes rossz is a kapcsolatom velük. Már így is mászkálgattak a szobámba, hogy menjek már le, és elvileg nyáron meg mi megyünk, szóval kész vagyok xDD.
Viszont írtad az apukádat, ami egy nehezebb dolog. Mindenesetre remélem ez nem rondított bele a karácsonyodba és tényleg jól telt és sikerül helyre hozni mindent <3.

Oooo...és tényleg, most jut eszembe, kinek mi lesz az új évi fogadalma amit úgy sem tart be? /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#137 2021. 12. 28. - 14h03

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

Neem mondanám. Direkt elnyújtva a nem szót, mert én magam sem vagyok benne biztos mit érzek valójában. Maga a karácsony mindig "szeretetben" telik nálunk. Hagyománnyá vált az unokatestvéremékkel közösen karácsonyozni, mivel nagyon közel lakunk egymáshoz velük így biztosított a jó hangulat, mivel vígkedélyűek, akárcsak mi. Az apámék külön élnek tőlünk és voltaképpen a fontosabb alkalmakkor találkozunk, mint a születésnap, névnap vagy a karácsony. /static/img/forum/smilies/hmm.png Azon kívül igen csak ritkán beszélünk egymással az is kínos csendekkel tűzdelt. Szóval az ünnepek jól telnek csupán a látszat mögött tudom, hogy nincsen minden rendben. Ígéretek, szavak szoktak lenni egyedül csak egy baj van velük; a tettek elmaradnak. Ez meg eléggé zavar. Minden esetre köszönöm szépen a kedves szavaidat, szerencsére eltudtam vonatkoztatni megfelelő mértékben a problémáimtól és különösen megmelengette a szívemet a jókívánságod! ♡

Ha valamit elkezdek azt be is fejezem. /static/img/forum/smilies/lol.png Rossz szokásom félbe hagyni dolgokat pedig néhol olyanokról van szó, amik kikapcsolnak. Emellett a rossz idő beosztási képességemet szeretném fejleszteni. Ezeket szeretném is betartani. /static/img/forum/smilies/cool.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#138 2021. 12. 28. - 14h55

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Örülök, hogy jól esett amit mondtam, ez volt a cél <3.
Ez a csend pedig beszélgetés helyett elég ismerős sajna, velem is ez lesz majd nyáron, de talán kibírom, végülis sütögetni megyünk, szóval majd jól tele eszem magam /static/img/forum/smilies/big_smile.png.
Illetve az a része is ismerős, hogy csak ritkán látjuk őket, akkor is ünnepekkor, bár...nem mintha nagyon zavarna xDD.

Hah, jó neked...én sok esetben semmit sem fejezek be xDDD nem tehetek róla, valahogy mindig elvesztem az érdeklődésem/motivációm.
Ugyanígy voltam az adatlapommal is. Elterveztem a nagy szerkesztéseket, de végül nem lett semmi, és már megint nagyon snassz munkát végeztem vele /static/img/forum/smilies/big_smile.png.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#139 2021. 12. 28. - 15h37

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Sziasztok!

Sajnos én is tudok azonosulni az ilyesmi családi gondokkal ^^" Csak mostanában realizáltam mennyire el vagyok taposva a közvetlen családomban, és fogalmam sincs ez hogy nem tűnt fel eddig. Nem valami jó érzés középső gyereknek születni, főleg így, hogy kicsit sem hasonlít a személyiségem a testvéreiméhez. Szőnyeg alá söpröm a gondokat mert úgyis tudom, hogy senki nem hallgatna meg, vagy ha mégis, változni biztosan nem fog. Szóval ez van, majd lesz valami /static/img/forum/smilies/smile.png

Nekem is ismerős ez a motiváció elvesztése félúton /static/img/forum/smilies/big_smile.png Akaraterőm az nagyon van, csak kedvem nincs. Például, tudom, hogy be fogom fejezni a pólóm hímzését amit úgy... 2 éve kezdtem el? Nem adtam fel, csak gyűjtöm rá az erőt! xD


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#140 2021. 12. 28. - 16h00

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Én nem is igazán a motivációmat vesztem el, inkább csak túl sok mindent szeretnék egyszerre csinálni. Ha egy film a tévé képernyőn kívül megy nincs bajom vele, akkor azt nézem. Közben el netezek, vagy valami és közben figyelek a filmre. De, ha laptopon kerül sor egy sorozatra, vagy filmre mondjuk online ott hamar szeretnék folytatni egy könyvet, vagy másik valamit nézni helyette, írni stb. Ott a torna, az edzés és így összejön sok hobbi. És mivel ezekre gondolok nehezen fejezek be egy részt. Egyedül a könyveknél nincs bajom ilyenből. Ott csak annyi, hogy lehetőleg egész oldalnál hagyom abba. ^^" De én utána visszakanyarodom oda az adott dologhoz. Csak nincs rendszer, hogy mikor mit csinálok. Ha meg lenne melyik nap mit csinálok nyugodt szívvel végig tudnám csinálni a dolgokat, mert pontosan tudnám mikor folytatok egy történetet, vagy egy animét. Meg van a tornázásom stb.

Ha haa, nekem az adatlapommal nincs ilyen gondom, már több mint a fele készen lett. /static/img/forum/smilies/lol.png A másik részét kellene még befejeznem, de azt hiszem így két beszélgetés között megtalálja a végét az is.

Miralys:
Sohasem vagy egyedül ezt pedig sosem szabad elfelejtened! /static/img/forum/smilies/smile.png A családunkat egyikünk sem válogathatja meg ellenben a barátainkat, a számunkra meghatározó személyek egy részét viszont igen. ^^ És mivel itt vagyunk a Csevegőben itt bármikor meghallgatunk nagyon szívesen. De biztos vagyok benne, hogy egy kis idő ráfordítással, élőben történő beszélgetéssel helyre lehet hozni a dolgokat. Valakivel beszélj róla! Mindenképpen jót tenne mivel egyrészt megkönnyebbülsz. Másrészt esetleg ahogyan lefested a szavaiddal a helyzetet közben tudatosítod magadban és esetleg jobban végig tudod gondolni azt is mit tudsz tenni ellene sőt még a legváratlanabb helyről jöhet a segítség is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Csak hinni kell benne picit. Ne egyhelyben toporogj csak, erre figyelni kell sajnos. Önmagad lelkibékéje a legfontosabb. x3


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#141 2021. 12. 28. - 21h55

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Sziasztok!

Egyébként ez is ismerős, mert nekem is annyi hobbim van, hogy fizikai képtelenség ennyi mindent belesűríteni ilyen kevés szabadidőbe ^^" Nekem sem valami jó az időbeosztásom. Ráadásul a rajz, ami eddig a legfőbb hobbim volt, már évek óta nem is szorulhat háttérbe, mert kőkeményen gyártanom kell a feladatokat és a portfólió alapanyagokat-
Így hát mégkevesebb időm marad a többi dologra, amit szívesen csinálnék. De legalább hébe-hóba iskolai szünidőkben haladok a sztorijaim írásával is.
Remélem végül sikerül valahogy megoldanod ezt a helyzetet, és lesz időd mindenre amit meg szeretnél csinálni /static/img/forum/smilies/big_smile.png Nincs annál rosszabb, mint az idő hiánya.

Zirailah írta:


Sohasem vagy egyedül ezt pedig sosem szabad elfelejtened! /static/img/forum/smilies/smile.png A családunkat egyikünk sem válogathatja meg ellenben a barátainkat, a számunkra meghatározó személyek egy részét viszont igen. ^^ És mivel itt vagyunk a Csevegőben itt bármikor meghallgatunk nagyon szívesen. De biztos vagyok benne, hogy egy kis idő ráfordítással, élőben történő beszélgetéssel helyre lehet hozni a dolgokat. Valakivel beszélj róla! Mindenképpen jót tenne mivel egyrészt megkönnyebbülsz. Másrészt esetleg ahogyan lefested a szavaiddal a helyzetet közben tudatosítod magadban és esetleg jobban végig tudod gondolni azt is mit tudsz tenni ellene sőt még a legváratlanabb helyről jöhet a segítség is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Csak hinni kell benne picit. Ne egyhelyben toporogj csak, erre figyelni kell sajnos. Önmagad lelkibékéje a legfontosabb. x3[/b]

Köszönöm! <3
Régen már sokszor próbáltam beszélni azokkal a bizonyos családtagjaimmal mikor ritka esetenként kiálltam magamért, de borzasztó nehéz személyiségek, és csak kiforgatták a szavaimat, és megharagudtak rám /static/img/forum/smilies/hmm.png A személyiségükön pedig ugyancsak nem lehet változtatni, így a problémát sajnos megoldani nem tudom. Szóval igen, marad a játékfórumon való panaszkodás, és a barátok társasága xD <3 De már ezek is elviselhetőbbé teszik ezeket az érzelmi hullámvasutakat.


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#142 2021. 12. 28. - 23h16

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Ha már egyszer neki veselkedem, akkor onnan hatalmas nagy akaraterővel tovább tudok lendülni. Végül is Eldaryára is így tértem vissza pedig nagyon lógott kifelé a lóláb a tűzesetet követően. /static/img/forum/smilies/lol.png

Szívesen! ^^ Ha velük nem tudsz dűlőre jutni, akkor rajtunk kívül esetleg azt megpróbálhatod végig gondolni ki lehet még, aki tudna neked segíteni. Gondolok itt például a barátokon kívül esetleg tanárokra, vagy más valaki felnőttre. Most ezt igazából inkább a gondolatmenetem tovább fűzése gyanánt írom le, nehogy félre értsd! A jótanácsokkal gyakran tele tud lenni a padlás pedig igazából te látod át a helyzetet legjobban senki más. Azokat a hullámvasutakat sajnálom, viszont örülök, hogy a barátaid ott vannak támaszként. /static/img/forum/smilies/smile.png Azért ne add fel! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Igazándiból most eszembe jutott valami; idővel merre felé szeretnél tovább tervezni a jövőben? Esetleg ha elvégezted az iskolát lehet kitudnál onnan szabadulni csak emiatt érdeklődöm. Tényleg a te dolgod és csak annyit írj le amennyit úgy gondolsz! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2021. 12. 28. - 23h18)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#143 2021. 12. 29. - 00h40

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Nekem mondjuk nem volt nehéz visszajönni Eldaryába, mivel pont a tűzeset előtt kezdtem el újra játszani xD Persze fájt a szívem a karakterem után, de mivel én nem költöttem a játékra, engem nem ért komolyabb kár. Aztán az antik pénzzel kijátszottam az egész Originst, azóta jobban rá vagyok kattanva a játékra mint valaha xD

Egyedül édesanyám lenne az, aki felnőttek közül segíteni tudna, de mivel én vagyok a családpszichológus (szintén középső gyerek átka), ezért tudom, hogy ő is sokszor "hadban áll" velük. Vagy megszoksz vagy megszöksz szituáció.

Igazából az a biztos, hogy maradni akarok a rajz hatalmas területén, amiről meg megoszlóak a vélemények, hogy mennyit lehet keresni rajta. Hamar el szeretnék majd költözni, de nem is konkrétan a család miatt, egyszerűen csak szeretnék önállósodni. Viszont nem hiszem, hogy olyan gyorsan fog ez majd menni.
De még úgyis van másfél + 1 évem gondolkozni ezen, aztán még az is lehet hogy továbbtanulok. Sajnos szinte minden pénzfüggő, szóval nagyon gyenge lábakon állnak még a mostani elképzeléseim ^^"


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#144 2021. 12. 30. - 20h23

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Ha úgy vesszük ebből a szempontból nekem sem okozott különösebben nehézséget mondván, amiket megszereztem elsődlegesen azokat visszavásároltam a coinból, mert egyébként tudtam igazolni a visszaigazoló SMS-ek egyikével a beleölt pénzemet és így egészen jól jártam a plusz coin mennyiséggel. ^^" Voltaképpen én végig sem tudtam vinni az Originst mivel sok epizódnyi lemaradással küzdöttem, de így megtudtam venni a képeket plusz kijátszani a Spin-offokat, főleg azt, ahol Leiftané a főszerep. Inkább maga az a kis csalódás játszott közre, hogy, ha figyelembe vesszük egy elvileg valamivel nagyobb cégről beszélhetünk és felkészületlenül érte őket egy ilyen baleset. Nyilván ez már a múlt megpróbálták kiküszöbölni a hibájukat, de eleinte nehéz volt úgy visszajönni, hogy az ismerőseim, gárda társaim jó javarészt elhagyták Eldarya világát, meg aztán nagyjából alapszinten tudok angolul, ami enyhén szólva édes kevés tud lenni sokszor szóval mindig külön kell tájékozódnom az epizódokat illetően. /static/img/forum/smilies/lol.png De tény és való a barátkozásra való hajlamom erőssége elég motiváció meg azt sem szeretném, ha teljesen eltűnne a magyar szerver.   

Hmm. Szóval azért ketten vagytok úgymond a világ ellen. Az jó dolog tud lenni, mármint fény az alagút végén. Ha érdekel téged, akkor abba az irányba fordulj! Ha bele tudsz abba kapaszkodni mivel szereted az sok erőt adhat. Igaz nekem nem volt konkrét elképzelésem mit szeretnék most kicsit szívom miatta a fogamat így pár évvel később. Szóval egyet mondhatok; ne a pénzre alapozz! /static/img/forum/smilies/wink.png Ha úgy érzed elhivatott vagy a rajz iránt kövesd a megérzéseidet! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Bátorság és kitartás kell az álmaid követéséhez, de megéri. Például ott van Becca; nem akarok butaságot írni, de ő például grafikus. Imád rajzolni és tudja abban a szakmában alkalmazni a tudását. /static/img/forum/smilies/smile.png Nyilván neked kell érezned hogyan mint szeretnéd, de az már maga pozitívum, hogy vannak ötleteid és úgymond nem hagyod magad belesüppedni a családi körülményekbe. Jó érzés olvasni így ezeket a soraidat, mert megérdemled te is a nyugodt, boldog életet. ^^


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#145 2021. 12. 30. - 20h44

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Nos, egy kissé lemaradtam, de mindent vissza olvasva vissza tértem xDD.

Miralys, most szívesen mondanám, hogy ha esetleg valami bánt nekem megírhatod, de én magam is nehezen beszélek a problémáimról, nem várhatom el, hogy te pedig egy idegennek mond el. Mindenesetre nyugodtan lehet nagy a szád anyukáddal, ha valami olyat tesznek, mond el a véleményed, ne érdekeljen az övék, ha kiforgatják, mond úgy, hogy már ne tudják. Ezzel nem lesz jobb a kapcsolatotok, de ha tényleg ennyire krízis helyzet van, nem is kell jobb kapcsolat, inkább érd el, hogy ne nézzenek le, mert azt már nem érdemlik meg, hogy foglalkozz a bántásaikkal, ahogyan te sem.

A játékba egyébként nekem sem volt nehéz vissza térni. Emlékszem pont 2 nappal úsztam meg azt, hogy ne legyen antik butikom, és rengeteg felesleges dolgot vettem, olyat pedig nem, ami kéne. Például a különböző színű hajak is ott sorakoznak a padláson, mert már megvan milyen színű az, amit folyamatosan szeretnék használni /static/img/forum/smilies/big_smile.png.

Az akarat erőm nekem is ott van valahol, hogy tudom, kéne folytatni, de mindig tologatom, mert ha hiányzik a kedv, értelme sincs, akkor sem, ha tudom, közben is megjöhet. Viszont most eléggé meghazudtoltam ezt a napokban, hiszen bár nagy kedvem nem volt, egyetlen egy karakter miatt elkezdtem egy animét, pedig aggódtam, hogy rossz lesz, mégis ledaráltam az egészet. Persze a végén kiderült, hogy az a karakter csak a második évad előzetesében szerepelt eddig...xDDDD. Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem volt ilyen :'D. Szóval a lényeg, hogy én is tudom, hogy kéne, csak nincs kedv. Sokszor inkább valami full másba kezdek helyette.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#146 2021. 12. 31. - 08h16

Absynthe gárda
Szorina
Recrute
Szorina
...
Üzenetek: 65

Utólag is Kellesemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Nálunk a részemről nagyon light-osan telt a karácsony. Semmi készülődés nem volt. Mivel nem voltunk itthon karácsonykor, így még fát sem díszítettünk, mivel 2 macska maradt egyedül vele napokra, így nem láttuk jó ötletnek.
24.-én a nővéremékhez ment az egész családunk. Nekünk ez azt jelentette, hogy már 23.-án elutaztunk, mivel 240 km-re lakom a szülővárosomtól, a családunk többi tagja viszont ott él.
25.-én úgy volt, hogy autóval átugrunk anyósomékhoz, akik onnan 180 km-re laknak, de egy része a családnak covidos lett, így maradtunk anyukáméknál.
Szilveszterre nincs program, mert én bevállaltam a holnapi nappalos műszakot. /static/img/forum/smilies/tongue.png

Én is sajnálom egy kicsit a régi Eldarya-s karakterem, de legalább az antik pénz miatt olyan dolgokra is szert tehettem, amikre nem lett volna lehetőségem máshogy megszerezni. Úgy döntöttem új karaktert kreálok, a régi meghalt a tűzben (béke poraira /static/img/forum/smilies/lol.png ). Végigverekedtem magam az Origin sztorin, és a már a New Era-t nyúzom. Jelenleg azt kell mondanom, ez a sztori vonal sokkal jobban bejön, mint az Origin.

Utolsó módosítás: Szorina (2021. 12. 31. - 08h20)


https://kepkuldes.com/images/19e63af46cfa3907f1619130a8e85748.png

Kijelentkezve

#147 2021. 12. 31. - 13h25

Absynthe gárda
Miralys
Rookie
Miralys
...
Üzenetek: 85

https://i.imgur.com/lGySplq.png

Sziasztok!

Zirailah írta:

Szóval egyet mondhatok; ne a pénzre alapozz! /static/img/forum/smilies/wink.png  Ha úgy érzed elhivatott vagy a rajz iránt kövesd a megérzéseidet! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Bátorság és kitartás kell az álmaid követéséhez, de megéri.


Mivel már elsős korom óta rajzolok, máshol nem is igazán tudnám elképzelni magam xD Pozitív visszajelzést sokszor nem is kaptam egyébként, például ha a testvéremnek készítettem valamit, mindig jött a "fura" jelző a rajzaimra, de azt sosem mondta miért fura. De ezek után sem ment el a kedvem tőle, szóval kitartásom az biztosan van  /static/img/forum/smilies/lol.png Egyszer még össze is kente az egyik rajzomat amin kiskoromban árnyékolni próbátam. Nem valami motiváló, de ez van xD Igazából nem is fájnak már annyira ezek a dolgok, egyrészt hozzászoktam, másrészt úgyis tudom, hogy a legrosszabb kritika sem tud eltántorítani. Ha már idáig eljutottam, be is fejezem amit elkezdtem. Nem vallom magam makacs embernek, de ha rajzról van szó, akkor az vagyok!  /static/img/forum/smilies/lol.png

CristalFleur írta:

Miralys, most szívesen mondanám, hogy ha esetleg valami bánt nekem megírhatod, de én magam is nehezen beszélek a problémáimról, nem várhatom el, hogy te pedig egy idegennek mond el.


Akkor ebben is hasonlítunk xD Emlékszem, volt alkalmam elmenni pszichológushoz, ami tudom hogy egyébként nem ártana (nem a családi dolgaim miatt, kisebb koromban zaklattak, és igen), de nem tudok beszélni azokról a dolgokról amik bántanak. Mármint felszínesen, mint ahogy itt is teszem képes vagyok rá, de jobban belemenni nem tudok.
Te jó ég, most nagyon lelki roncsnak nézhetek ki, de esküszöm nem vagyok annyira rosszul!  /static/img/forum/smilies/lol.png

CristalFleur írta:

Viszont most eléggé meghazudtoltam ezt a napokban, hiszen bár nagy kedvem nem volt, egyetlen egy karakter miatt elkezdtem egy animét, pedig aggódtam, hogy rossz lesz, mégis ledaráltam az egészet. Persze a végén kiderült, hogy az a karakter csak a második évad előzetesében szerepelt eddig...xDDDD. Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem volt ilyen :'D


Jujutsu Kaisen, Megumi apja... azóta is csak az első pár részt láttam az animéből, pedig tudom, hogy nem véletlen van ennyire felkapva xD

Szorina írta:

Végigverekedtem magam az Origin sztorin, és a már a New Era-t nyúzom. Jelenleg azt kell mondanom, ez a sztori vonal sokkal jobban bejön, mint az Origin.


Nekem bevallom mindkettő évad tetszik. Azt leszámítva, hogy valahogy lemaradtam arról a részről, hogy mi volt Leiftan motivációja az ördögi tervéhez xD
Egyébként nagyon tetszik, hogy merre halad most a történet, már nagyon várom a következő epizódot. Bevallom, reménykedem, hogy lesz még valami Erika családjával. Olvastam néhány teóriát, amiért nagyon szorítok, hogy legalább egy részük igaz legyen /static/img/forum/smilies/tongue.png
Viszont Leiftan arcát állandóan elrontják a NE ajándékképein, vagy én nem tudom, de teljesen másmilyen volt az arca az Originsben :") És ez Leiftanosként nagyon bánt engem xD


https://i.imgur.com/4aVa0Rt.png


https://i.imgur.com/xZDqGUw.gif

Kijelentkezve

#148 2021. 12. 31. - 13h57

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Nekem is jobban tetszik a NE, pedig mindenkitől azt hallottam, hogy mennyivel rosszabb. Valahogy jobban bele élem magam, és már nagyon várom, hogy tovább játszhassam. Konkrétan költeni nem merek a maanámból,pedig nagyon sok mindent tudnék venni, hiszen több színváltozat is tetszik az eventből, de nincs szívem xD. Mikor elkezdtem kivinni a NE-t, konkrétan reggel fél 10-től játszottam este nyolcig, és végig abban voltam, hogy csak 2-3 órája ülök a gép előtt  /static/img/forum/smilies/roll.png .

A képekkel én sem vagyok megelégedve sajnos, nekem Leiftan és Nevra sokszor tetszik rajtuk, de valamilyen oknál fogva engem pont az a két karakter varázsolt el, akikről nem gondoltam volna, főleg nem Mathieu-ról XDDDD. Viszont végül köztük vacilálok, de a képeken szerintem sok esetben borzalmasak, főleg a mostani eventesen, bár úgy sem fogom tudni kivinni, így a kép sem lesz meg. JejXDDDD.


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

#149 2021. 12. 31. - 14h00

Shadow gárda
Zirailah
Rookie
Zirailah
...
Üzenetek: 94

https://i.imgur.com/Y8ZrfBs.png

Mira:
Dehogy vagy lelkironcs az nem itt kezdődik! /static/img/forum/smilies/lol.png 

Érdekes dolgok ezek, mert én a Shingeki no Kyojin első évadát végig láttam talán még a másodikat is. Jó nagy hype-ot kapott anno az-az anime és szerettem is, de valamiért azóta sem tudtam újra belekezdeni mondván régen láttam pedig kijött azóta a záró évada. xdd És nem az időhiány meg a halogatás volt az oka.

Leiftan párti vagyok én is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Mondjuk az Origins-ben eleinte a motivációi elég unszimpatikussá tették aztán jöttek ezek a mindenféle vívódások jobban bele sem mennék hátha jönne a spoiler veszély, de valahogy igen. Szegényt nagyon büntetik a játék készítői, vagy Chinomiko. xDD


https://i.imgur.com/iqAJ7hn.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2021. 12. 31. - 14h01)


https://i.imgur.com/ZFzFU4f.gif

Kijelentkezve

#150 2021. 12. 31. - 14h23

Obsidian gárda
CristalFleur
Rookie
CristalFleur
...
Üzenetek: 102

Az aot-ot már meg sem éri elkezdeni. Meg kell várni míg kijön a 4. Évad második fele, és utána, mert én mikor újra néztem az egészet, hogy tudjam mizu pontosan, abban a hitben voltam, hogy már végig ment. Erre kiderült, hogy nem, és most várhatok. Jelenleg a Vanitas no Carte-re vagyok rá kattanva,annak hálistennek már januárban jön a folytatása, azt jókor néztem meg, alapjáraton nekem is kellett volna hónapokat várni /static/img/forum/smilies/big_smile.png.

Örülök, hogy nektek ennyire egyértelmű már, hogy kit választotok. Én már feljebb említettem, hogy két karakter fogott meg, de őszintén szólva nem tudok dönteni, mert mind a négyet szeretem, na meg Chrome TT.

Egyébként Miralys, ne haragudj, én is szerettem volna írni, hogy nem gondolom, hogy lelkironcs vagy, csak már annyi mindent írtam, hogy nem emlékeztem a többire XDDD. De nyugi, mindenkinek vannak problémái, ettől nem néz téged senki roncsnak:).


https://64.media.tumblr.com/5c41721421ffaae90921d50e854a4c74/7c82ea8d1dd4c205-f0/s500x750/2be8e44672da85f36776c2002113be68027d64c6.gifv

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30