Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2

#1 2016. 09. 28. - 11h07

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 173

Kedves Őrzők!

Ez a beszélgetés arra szolgál, hogy megoszthassátok a negyedik epizóddal kapcsolatos véleményeteket, benyomásaitokat.

Kérjük, csak azután írjatok, miután befejeztétek az epizódokat, hogy átfogó véleményt fogalmazhassatok meg! Elolvassuk, és fontolóra vesszük a javaslataitokat, ezért kérjük, vegyétek a fáradtságot, hogy pontosan megfogalmazott, másokat tiszteletben tartó hozzászólásokat tegyetek közzé! Köszönjük.

Külső kép linkje

Kijelentkezve

#2 2016. 09. 28. - 14h53

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 154

Mindenekelőtt köszönöm a gyors munkát, igazán váratlanul ért szerintem sokunkat az epizód megjelenése! :)

Külső kép linkje

Már az elején sejtettem, hogy Őrzőnk nem fog jól kijönni a hazudozásból, ezért külön díjazom, hogy már az epizód elején lerántottuk a leplet az igazságról és elmondtuk honnan szereztük a kristályt. Tetszett, hogy Miiko ezúttal mellénk állt a fiúkkal szemben. Egyre szimpatikusabb a számomra, s helyén kezeli Nevrát és Ezarelt is.

Az elfnek ebben az epizódban is sikerült mosolyt csalnia az arcomra, szerintem továbbra is inkább jópofa, semmint idegesítő. És végre egyetértettünk valamiben! ("Biztos nem vagyok tündér..") Nagy meglepetést okozott, hogy képes volt tőlünk bocsánatot kérni. Keronak is volt egy jól elsütött poénja, Nevra pedig hozta a formáját. Valkyon felől örülök azért, hogy kapunk némi megerősítést, ő legalább nem kezel minket annyira bizalmatlanul négyszemközt.

A tetőpont számomra az Ykharral és Alajeával való találkozás volt. Eltudnám még hallgatni a gyerekes civódásukat. Mindkét lány szimpatikus - ami nálam nagy szó -, szerencsére nincsenek teletömve idióta személyiségjegyekkel és nagyon barátságosan is kezelnek minket! Ykhar talán egy fokkal kedvesebb szereplő a számomra, nagyon humorosnak tartom a "pattogásait".

Külön díjazom az epizódban, hogy a jó válaszok esetében nemcsak a gárda vezetőknél nő az esélyünk, de manát is spórolunk, így nem kell annyit feleslegesen mászkálnunk egyik helyről a másikra. Másik jó pont, hogy nem vagyunk nyuszik és van merszünk visszaszólni, különösen Ezarellel szemben, aki egyébként is jól kezeli a velünk való "vitát" és van némi esély arra, hogy a jövőben ne úgy tekintsen ránk, mint egy haszontalan tagra. Végül is tetszett, hogy leesett az álla tündér mivoltunk előtt. :D

A szoba nagy dobás volt a végén, remélem azért a következő epizódban tényleg előkerül az a fránya matrac rá. ;)Külső kép linkje

Az epizód során első alkalommal sikerült mind a két ajándékképet megszereznem.
770 manába került nekem a kijátszása.


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#3 2016. 09. 30. - 15h01

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Az epizóddal önmagában semmi gondom nem volt. Élveztem a kijátszását; fény derült a titokra, ami újabb bonyodalmakhoz vezetett.

Egy-két apróbb elgépeléssel találkoztam. Semmi komoly, de jobb, ha javításra kerülnek:

Hiba 1Hiba 2
Lucifer

Köszönjük szépen. Javítottuk őket!

Az Eldarya csapata
[/b]https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#4 2016. 10. 01. - 14h21

A gárda hivatalnoka
Kena
...
Üzenetek: 1 555

Először is köszönjük, hogy ilyen gyorsan játszhattunk vele!/static/img/forum/smilies/smile.png
Nekem tetszett az epizód, örültem, hogy vége van a játékismertetésnek, és végre növelhetjük az esélyeinket a fiúknál./static/img/forum/smilies/smile.png
Szerencsére az epizód nem volt unalmas, elég gyorsan pörögtek a dolgok. Elég hamar végeztem vele, amit így utólag sajnálok, mert élveztem kijátszani.
Tetszett a fordulat miszerint tündérek vagyunk, és külön tetszett, hogy azok után, hogy Ezarel milyen arrogáns volt, mégsem volt igaza.:3 Jól beolvasnék neki egyszer./static/img/forum/smilies/smile.png
A karaktereket is egyre jobban kezdem megkedvelni. Miiko végre tanúbizonyságot tett a korrektségéről, és most, hogy megnyugodott, már cellába se akar minket dobni, sőt megszavazott minket a bizalmával. Nevra kicsit sekélyesnek tűnik nekem, egyenlőre nincs jelleme, csak tolakodó, nyálas magatartása. Örültem a két új szereplőnek, Yykhar hiperaktivitása és aggódása egyébként elég szórakoztató, szerintem később jól kifogok vele jönni.:3 Ezzel ellentétben Alajéát kicsit túl optimistának találtam, hangyányit már most idegesített, remélem ez később változni fog./static/img/forum/smilies/smile.png
Külön az is tetszett, hogy nem egyedül kellet keresgélnünk a tárgyakat, hanem sok segítséget kaptunk. Az meg már csak hab a tortán, hogy a helyszínek gyönyörűek, alig várom, hogy a karakterünk minél több helyre eljusson, egyszerűen gyönyörű az erdő, és egyéb helyek grafikája.
Összességében imádtam az első igazi epizódot, alig várom a következőt.:3

Utolsó módosítás: Kena (2016. 10. 02. - 14h46)


Kijelentkezve

#5 2016. 10. 01. - 23h46

Árnyék gárda
Vicky
Fiatal újonc
Vicky
...
Üzenetek: 28

Nekem személy szerint nagyon tetszett az epizód.

Nagyon szépen köszönjük a gyors munkátokat, nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy máris kész /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Fordításban egy-két helyen kicsit nyers volt a szöveg, de egyáltalán nem zavaróan, csak ha nagyon akarok benne hibát találni, akkor ezt tudom csak felhozni.

Sajnos a főhősnő nekem nem a legszimpatikusabb, mivel saját személyiségem miatt jobban örülnék, ha könnyebben elfogadná, hogy tünde. Én például biztos nem így reagálnék. Oké, kiszellőztetném a fejem, de ahogy Ezarel mondta, sok a felesleges hiszti.
Miiko-t nagyon megkedveltem, hisz most ő védett meg minket a fiúkkal szemben. Ez számomra egy nagy plusz pont volt neki /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Ezarel nem lesz a kedvencem, de hát mindenki más, és ő egy ilyen típusú ember. Valakinek biztos ez az esete, de az nem én vagyok.
A két új lány szereplő nekem nagyon tetszik, főleg, hogy így már nem egy egyszerű hárem játék, hogy két lány, és számtalan fiú, hanem előjöttek a nőnemű képviselői is a tündéreknek.
A Maszkos férfit pedig már most imádom. Valahogy tetszenek a titokzatos karakterek, meg a sötét kinézet. Pont ezért a kedvencem Nevra, és a Maszkos férfi. Remélem a következő epizódokban részletenként sok mindent meg fogunk róla tudni.

Összegzésként nekem nagyon tetszett, a hátterek gyönyörűek, a párbeszédek viccesek, érdekesek, és más játékoktól eltérően teljesen reálisak.

Nagyon szépen köszönjük! /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/P2PxmTI.gif

Kijelentkezve

#6 2016. 10. 02. - 10h09

Újonc
KyraEleonor
...
Üzenetek: 45

Na, végre én is a végére értem! ^^
Valahogy éreztem, hogy előbb-utóbb be fog jönni a "chosen one" vonal, és lám! (Ezarel feje messze mindent visz az ajándékképen.) /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Valkyon meg... pffff! /static/img/forum/smilies/big_smile.png /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ezek után mindig az lesz az első ami eszembe jut, ha meglátom, hogy "Eleni síla lumenn' omentielvo". (*lö. elfajzott tolkienista*). Viszont ha jobban belegondolok, az hogy hibrid létére így lenézi az embereket... hát nem ez lesz a legnemesebb vonása, az tuti.

Találkoztam pár furán megfogalmazott mondattal, de ezek eltörpülnek a többi remek párbeszéd mellett. Meglátszik a játékon, hogy ez már "tapasztaltabb" fejjel készült, és remekül is áll neki.

Az egyetlen, ami számomra sajna - megint - nem működik teljes egészében, az a hősnő. Oké, messze nem olyan életképtelen, mint mondjuk Candy, de ahogy fogadta az egész Eldaryaba kerülését az minden, csak nem életszerű. Megjelent előtted egy kettő ötvenes malacfejű izé, babám! Essél már pánikba!
Emellett az idétlen utalgatásai inkább kínosak, mint viccesek (Müller Rózsa?! Tényleg?! Nem tudom, mi lehetett az eredeti szöveg, de gondolom, az is fájt volna).

A fiúk viszont nagyon okésak, különösen egymás között. Nagyon szimpi, hogy nem csöppennek el rögvest a lánytól - és a lány se tőlük, még egy piros pont. Oké, Nevrát hagyjuk, ő is tuti csak a hasára gondol. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Összességében eddig egy remek és egészen színvonalas játék. Semmit nem vártam el tőle, és azonnal sikerült beszippantania. Noha a látványvilág nekem speciel nem a kedvencem, a történetvezetés feledtetni tudja velem, hogy ég a retinám a színektől.

De ha Mery familiárisa megint a gépembe zümmög, fennáll a veszély, hogy betöröm a képernyőt egy légycsapóval. Majdnem szívinfarktust kaptam attól az izétől. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#7 2016. 10. 02. - 19h18

Obszidián gárda
Ruru
Fiatal újonc
Ruru
...
Üzenetek: 17

Szép estét! /static/img/forum/smilies/smile.png

Tegnapelőtt már kijátszottam az epizódot de talán csak most szedtem össze a gondolataimat annyira, hogy írjak is róla.

Összességében tetszett az epizód, bár annyira még nem sikerült megbarátkoznom magával a történettel.

A hősnő helyében én egészen biztos hogy ennél is nagyobb hisztit csaptam volna. Lehet azt mondani, hogy valaki nem lenne kiakadva ettől, de én biztos hogy befordulnék. Azért képzeljünk csak el hogy belecsöppenünk egy világba amiről azelőtt azt sem tudjuk hogy létezik. Elveszítjük a családunkat és minden szerettünket egy olyan világért amiben talán veszélyben is vagyunk. Mindemellett az ottaniaknak eszük ágában sincs elengedni sőt még "fogva is tartanak". Mit ne mondjak valószínűleg mindenkit leüvöltenék szépen, hogy ehhez nincs joguk.

A másik amit kihangsúlyoznék az Ezarel. Az előzőből kiindulva szerintem igen csak bunkó volt mikor azt mondta hogy felesleges hiszti. Ha már ennyire nem akarja hogy ott legyünk (ahogyan mi sem) akkor igazán lehetett volna kedvesebben segíteni abban hogy haza mehessünk.

Ahogyan mindenki másban is lehetne annyi hogy megpróbálják egy kicsit megérteni hogy milyen érzés lehet egy új világba csöppenni nem pedig még hibáztatni hogy véletlen odakerültünk. Az a két személy aki minimális empátiát mutatott ilyen téren az Miiko volt és Ykhar.

Továbbá nekem igazán egyik srác sem szimpatikus egyenlőre, de ez gondolom a további epizódok alatt bizonyára változni fog és jobban előjön majd a személyiségük /static/img/forum/smilies/smile.png

Visszatérve az epizódra, a helyszínek gyönyörűek és gratulálok a grafikusoknak akik ezeket megrajzolták /static/img/forum/smilies/smile.png

Mery nagyon szimpatikus mert elég realisztikusra csinálták a személyiségét. Ő gyerek és szerencsére úgy is viselkedik. Pozitív és jó kedvű és sajátos életképe van.

Ami még nagyon nagy pozitívum hogy (a CSJ-el ellentétben) itt nem kell a sötétben tapogatózni ha keresek valamit hanem elegendő információt kapunk hogy hol kezdjük a keresést.
Ide ide tartozik az is hogy a teendők közvetlenül a játék felület alatt találhatók ami nagyon megkönnyebbíti a játékot.

Így utoljára még annyit írnék hogy köszönjük az epizódot, kellemes meglepetés volt hogy ilyen korán jött ki. ^^
További jó munkát minden kedves dolgozónak.

Kijelentkezve

#8 2016. 10. 05. - 00h35

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 993

Na vége betudtam fejezni az epizódot! /o/
És... Miért ilyen hisztis a karakter?! D:
Jó persze biztos az én alacsony vérnyomásom is felszaladna egy ilyen helyzetbe, de én inkább ott lennék, hogy se köpni se nyelni nem tudnék, majd vennék egy mély levegőt és robbanna belőle a lelkesedés és a kíváncsiság. \o/ Legalább is nem csapnék ekkora drámát. Sőt érthető, hogy haza akar térni a karter, nekem is hiányoznának a népek, de azért Eldarya egy sokkal izgisebb és egyszerűbb hely, mint a mienk. Legalább is én jól elszórakoznék ott. :3
Aztán jött a szoba a végén, amit én megláttam és egyből a lehetőségek tárháza ugrott be nekem, hogy mit hova teszek és már most odébb tologatnám azt a pár dolgot, amit ott van, hogy számomra megfelelően keringjenek az energiák szobában. Meg örülnék annak, hogy ingyen csak úgy kapok egy szobát. Mióta nem járok suliba, itthon anyáméknál is pénzért lakom, mert ha már dolgozok, akkor adjak bele a családi kasszába. :'D
Itt meg csak ingyen megdobnak egy szobával. xD Jó-jó, gárda tag ként melózni kell ott is, de ezerszer jobban ellenék az ottani feladatokkal, mint az itteniekkel. x3

De, hát a karakter biztos valami elkényeztetett kölök volt, aztán nem tudja, hogy mi a jó. Vagy csak én tudok túlzottan örülni mindennek, ki tudja... :'D


https://i.imgur.com/u3EctVY.jpg

Kijelentkezve

#9 2016. 10. 05. - 18h57

Abszint gárda
Lucia
Újonc
Lucia
...
Üzenetek: 38

Nagyon jó volt az epizód! Fordulatos és kimerészkedhettünk benne, a szereplőket is könnyű volt megtalálni. Imádtam! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Igaz, valamikor akkor pánikolt a karakter, amikor nem lett volna rá nyomós oka, amikor meg oka lehetett volna a pánikolásra, akkor túl könnyen vette. Igaz, Ezarel kissé idegesítő a szokatlan humorával, de nem volt vele problémám. Ráadásul az esélyeket növelni tudtuk a szereplőknél, ami plusz pont.

Utolsó módosítás: Lucia (2016. 10. 05. - 19h00)


~Hunters will be hunted~

Kijelentkezve

#10 2016. 10. 06. - 16h19

Abszint gárda
Viola511
A gárda hivatalnoka
Viola511
...
Üzenetek: 1 340

Nekem nagyon tetszett az epizód,csak kicsit hisztis a karakter,az ő helyében én örültem volna neki ha tündér lennék.
Szimpi a két új karakter,csak hát a hableány elég lezser,enyhén öltözött /static/img/forum/smilies/big_smile.png,de végül is egy sellő.

Mi vagyunk az ellenszer és a méreg,
Mint sokat látott ősi tölgyek,
Szilárdak vagyunk és bölcsek.

Kijelentkezve

#11 2016. 10. 08. - 19h57

Obszidián gárda
BaoYen
Most érkezett
BaoYen
...
Üzenetek: 4

Nagyon tetszik az első epizód. Köszönöm, hogy ilyen gyors munkát végeztetek! <3

Kijelentkezve

#12 2016. 10. 12. - 15h26

Abszint gárda
Vylloe
A gárda hivatalnoka
Vylloe
...
Üzenetek: 1 409

"Kemény munka, te fáradt, elaludni könnyen" ezt jól megmondta /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Érdekes volt, én a karakter helyében sikoltoztam volna örömömben, hogy maradhatok...
Ykar (nem tudom jól írtam-e a nevét xD) nagyon aranyos szereplő, élvezem a személyiségét. Annak is örültem, hogy szerepelt a Maszkos férfi. Azt az undok kis Ezarelt sikerült felvinnem 15-re /static/img/forum/smilies/big_smile.png, összeségében kellemes élmény volt végigjátszani, nagyon tetszett, várom a következőt n.n
Azért nem túl szép Miiko-tól, hogy ilyen szobába pakolt minket v.v XD


https://i.imgur.com/z9od4Ae.png

Kijelentkezve

#13 2016. 10. 12. - 16h39

Fiatal újonc
BrooklynWhite
...
Üzenetek: 10

Helló!
Egyáltalán nem volt rossz. Kivéve, amikor igen /static/img/forum/smilies/big_smile.png Gondolok itt a nagy rohangálásra, már maga az Eldarya elején /static/img/forum/smilies/hmm.png De ettől függetlenül tetszett, viszont képet kaphattunk volna. Furdal a kíváncsiság. /Aki kíváncsi, hamar megöregszik, tudom../ /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://lh3.googleusercontent.com/u1nDzppF9d_7EqI66asQz7liU7KaU72nMFHphDmzL6feRibXmScJsJMpHj0cQYC-FehG8DYIbg=w1366-h768-no
Kép by: Brooklyn White |NE LOPD|

Kijelentkezve

#14 2016. 10. 16. - 09h41

Abszint gárda
Xetta
A gárda tüzére
Xetta
...
Üzenetek: 3 844

Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan kijön a 4. epizód, innen is köszönöm a gyors munkát! ^^
Őszintén bevallom, én bíztam benne, hogy a karakterünk ereiben nem csupán emberi vér csörgedezik. Azért elnéztem volna még Ezarel fejét egy ideig, mikor kiderült az igazság. Érthetőnek tartottam az őrzőnk hitetlenkedését, viszont szerintem egy cseppet túlzásba vitték, azt, hogy ennyire haza szeretne menni és egy kicsit sem örült a tündér mivoltának.
Nekem tetszett a hozzávalók összegyűjtögetése, jó volt kalandozni a HQ-n kívül. Ykhar és Alaéja felettébb üde személyiség, szépen színesítik a sztorit a hóbortjaikkal és a vidámságukkal. Összejöttek a jó válaszok is, ami pozitív hatással volt a hangulatomra.
Sikerült megszereznem az ajándékképet, aminek külön örülök még az az, hogy az aktuális epizódban járok és együtt sodródhatok az eseményekkel.
Utóirat: köszönöm szépen a szobát. xD


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#15 2016. 11. 01. - 14h41

Abszint gárda
Flashy
Legyőzte a Dahut
SweetGigi
...
Üzenetek: 2 902

Nem csak a negyedik epizódról, hanem az egész játékról a véleményem: IMÁDOM. /static/img/forum/smilies/smile.png
Nagyon tetszik Eldarya világa, a város és a HQ. A karakterek egyediek és szeretnivalóak, mindegyikük a maga módján (azt hiszem a való életben Valkyon nagyon jó barátom lenne, Ezarellel állandóan ugratnánk egymást, Nevra pedig az első alkalommal levett volna a lábamról /static/img/forum/smilies/big_smile.png)
Ykhar kicsit sokat stresszel szerintem /static/img/forum/smilies/big_smile.png
A szobámon viszont kiakadtam /static/img/forum/smilies/big_smile.png remélem fog javulni a helyzet a következő epizódok során, külömben még vissza kell kérnem a cellámat /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Ami még nagyon tetszik, hogy sok segítséget kapunk a karakterektől, amivel sok manát spórolhatunk. Illetve az is nagyon jó, hogy amíg nincs új epizód, addig is lehet kincset keresni a familiárisokkal /static/img/forum/smilies/smile.png
Remélem hamarosan jön a következő rész. Sok rejtély van, ami még felfedezésre vár, és kíváncsi leszek, hogyan alakul a kapcsolatom a többiekkek, főleg a Szívem Választottjával /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Egyetlen kicsi dolog van, ami eddig nem tetszett, az a véletlenszerű gárdaválasztás /static/img/forum/smilies/hmm.png (pedig négy különböző helyen is utánanéztem a válaszoknak, és mégse sikerült /static/img/forum/smilies/sad.png
Ez azonban a játékélményen nem változtat /static/img/forum/smilies/smile.png megvan az új kedvenc játékom /static/img/forum/smilies/smile.png megmondom őszintén, én a karakterem helyébe nem végyakoznék ennyire haza, az viszont nem volt szép Miikótól és a többiektől, hogy helyette döntöttek.

Utolsó módosítás: SweetGigi (2016. 11. 01. - 14h43)

Kijelentkezve

#16 2016. 11. 04. - 17h29

Árnyék gárda
Lunarmoon
Zöldfülű
Lunarmoon
...
Üzenetek: 148

A negyedik epizódról:
Az a kiakadás, ahogy a többiek meglepődve néztek rám és vonultak el hát... nem is tudom. A gyűjtögetés volt az a jelenet, ahol kihaltak a fejemből az agysejtek és apránként sikerült azt mondani: De én csak... Áááááááh! Belépsz a boszorkánykörbe és ott van kettő lány és kezdheted az egészet előről.
Azonban gyűjtögetésben követően Ezarel tréfa. Megkerestem, majd nevettem. Elnevettem magam a viccén. Neee...
Na és akkor volt a tetőfog. Ahogy a kezemben égett a zöld tűz. Lol én inkább otthon maradnék ebben a világban és tündeként élnék. Ja és a szoba: az volt a tetőfok az egésznek. Hát milyen higiénikusak.
Brownie? Mmmmm... megehetem a maradékot? Aztán ott van Mery familiárisa. Így bele megy a pofámba és rám jön.

Utolsó módosítás: Lunarmoon (2016. 11. 04. - 17h40)

Kijelentkezve

#17 2016. 11. 06. - 17h26

Obszidián gárda
lulincucska3
Most érkezett
lulincucska3
...
Üzenetek: 7

a negyedik epiről:
nagyon hamar kijött az 1,2,3 epi után aminek mindenki nagyon örült szerintem, és hát amikor alkudoztam a ,,ciceróval" akkor kiakadtam, 100 maana egy gyümölcsért? De hát ez van. A grafikusok kitettek magukért és ez nem csak a 4. epire vonatkozik,látszik a fejlődés a csábitásból5-ös és ez között. Amikor ugráltunk a boszorkánykörbe és vissza rángatott a két leány akkor szívesen visszakértem volna a maanákat. Aztán amikor elfecskénk szemért küldött azon gondolkodtam hogy én nem nyúlok hozzá az szent, de hát nem is kellett.
Amikor kiderült hogy tüncik vagyunk én nagyon örültem, de a főszereplőnk nem  /static/img/forum/smilies/mad.png
és a szoba...hát...csábitásból5-ösben Ambernek luxusvilla, Melodynak cuki leányos szoba, nekünk egy jó kis szép szoba, itt meg rosszabb mint qkármi!

De amúgy nagyon jó voltköszönjük

Kijelentkezve

#18 2016. 11. 06. - 20h08

Obszidián gárda
Adryn
Újonc
Adryn
...
Üzenetek: 51

Még pár beszélgetés és lészz az epi ^^ Jujj még alig fejezem be, de máris a következőt várom /static/img/forum/smilies/big_smile.png . Megvan a kedvenc lány szereplőm : Ykhar . Nagyon aranyos és kedves kis Brownie. Én pedig szeretem a browniet xD

Kijelentkezve

#19 2016. 11. 09. - 12h57

Abszint gárda
Alkony
Most érkezett
Alkony
...
Üzenetek: 1

Nekem nagyon tetszett ez az epizód, és nagyon meglepett hogy ilyen hamar kikerült.
Végre kiderült hogy közel sem vagyunk azok akiknek hittük magunkat és aminek Nevra hitt minket (haha).
Én csak most kezdtem el belelendülni a játékba, elkezdtem használni rendesen a Piacot és a minijátékokat is, bár szomorú hogy közel sem tudok olyan teljesítményt nyújtani ami magasabbra emelné a gárdám :\
Mindenesetre várom a következő részt és gyűjtögetem serényen a Maanát hogy ne kelljen szaggatottan kijátszanom.
  /static/img/forum/smilies/roll.png  /static/img/forum/smilies/roll.png  /static/img/forum/smilies/roll.png  /static/img/forum/smilies/roll.png

Kijelentkezve

#20 2016. 11. 10. - 03h18

Árnyék gárda
Kame
A gárda katonája
Kame
...
Üzenetek: 438

Sziasztok!
Szerintem ez egy klasszvepizód volt. Bár eléggé meglepett hogy tünddérek vagyunk. A két új szereplőnek nagyon örültem. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#21 2016. 11. 11. - 17h01

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 912

Sziasztok!
Mondjuk én nem mostanság fejeztem be az epit,de gondoltam megosztom veletek az én véleményem. /static/img/forum/smilies/big_smile.png /static/img/forum/smilies/big_smile.png
A két új szereplő nagyon szimpatikus volt és annak is örültem,hogy kiderült van némi közünk Eldaryához.Mondjuk én azért örültem volna a karakterem helyébe ha kiderülne,hogy tündérvér is csorog az ereimben,de tény,hogy nem dolgoztam volna fel egykönnyen. /static/img/forum/smilies/smile.png
Ami meglepett az a szoba volt,amit kaptunk a végén,remélem,hogy ezt csak viccnek szánták és később egy normálisabb szobát kapunk,amiben legalább van matrac. XD
Nekem összességében nagyon tetszett az epizód,kíváncsian várom a folytatást /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Köszönöm, Syläise!♡https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/dduip7j-d05b79ac-266a-450d-8204-b8f65374249d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGR1aXA3ai1kMDViNzlhYy0yNjZhLTQ1MGQtODIwNC1iOGY2NTM3NDI0OWQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.0aOQuKIecjaQ9V0dwIvsubHOSsekkL-0jPSFNliWGH0

Bejelentkezve

#22 2016. 11. 11. - 19h39

Abszint gárda
Tomo
Újonc
Tomo
...
Üzenetek: 54

Sziasztok!

Hmm, érdekes epizód volt, habár már korábban kijátszottam, csak most érlelődött meg bennem egy teljes kiértékelés. Lehetett rá számítani, hogy valami nincs rendben velünk, valahogy ezt már az első epizód is magában hordozta, de végül azért egy kicsit mégis meglepődtem. Kicsit a Wings c. könyvre emlékeztetett... :D Imádtam azt a könyvet, sőt igazából az egész játék egy kicsit azt idézi fel bennem ~ újraélem tinédzser korom, fantasztikus!
Miiko karaktere is egyre jobban tetszik, bár ez lehet kitsune jellegéből származik. Valamiért ami japán, az mindig is prioritást élvezett nálam... De Valkyon is kezd egyre közelebb állni a szívemhez, a maga kis morcosságával.

Erazel egy kicsit még mindig ellenszenves nekem, habár Abszint gárdás vagyok... Ettől függetlenül úgy érzem, valami egészen jó dolog fog kibontakozni kettőnk kapcsolatából!
Nagyon várom már az ötödik epizódot, egy kicsit utána olvastam, hogy mire is számítsunk benne és már ki is találtam, hogy kivel fogom megcsináltatni a szobám!

xoxo,
Tomo

Utolsó módosítás: Tomo (2016. 11. 12. - 01h07)

Kijelentkezve

#23 2016. 11. 28. - 19h35

Abszint gárda
laura200704
Fiatal újonc
laura200704
...
Üzenetek: 10

Én azt nem értettem hogy csak minijátékoztam és hirtelen az 5. epizódbakerültem mikor még nincsennek is meg a próbára a szerek csak a tisztított víz tehát ez hogyvan nem értem /static/img/forum/smilies/sad.png Ja meg a szelenít gyümölcsöt meg a többit hol kéne keresni mert Nerva mindig azt mondja keressem a piacon de nincs ott /static/img/forum/smilies/hmm.png amúgy a  4. epizód szerintem nagyon jó volt és várom a többi epizódot addig meg az 5. epizódot csinálom és KÖSZÖNJÜK!!!! Hogy ezt az egészet megcsináltátok!!!!!! /static/img/forum/smilies/smile.png  /static/img/forum/smilies/smile.png  /static/img/forum/smilies/smile.png


Uzami Laura

Kijelentkezve

#24 2017. 02. 09. - 11h51

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Kedves Őrzők!!
[/big]

A SPOILER - Véleményetek a negyedik epizódról! moderátori vizsgálaton ment keresztül.

Innentől szeretnénk megkérni mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljétek a dupla hozzászólásokat, tiltott témák említését, trágár szavak használatát, túl sok hangulat jelet és a témához nem kapcsolódó, vagyis csevegésbe átmenő beszélgetések közzétételét!
A játékkal kapcsolatos kérdéseidet felteheted a Támogatás menüpontban, valamint nézd végig a Súgó menüt is.

Köszönjük szépen a türelmeteket és megértéseteket.

További jó játékot!

Köszönettel: Yukiko-chan moderátor

Kijelentkezve

#25 2019. 03. 05. - 16h44

Árnyék gárda
Kittina18
A gárda gyalogosa
Kittina18
...
Üzenetek: 1 956

Tudom, viszonylag elég régi már ez az epizód, viszont mint újonc csak most jutottam el ide, hogy végig játsszam, és be kell vallanom, személy szerint nekem nagyon tetszett. Tetszett, hogy sok párbeszéd volt, szeretem Eel lakóit megismerni, és a két új karakter is szimpatikus, főleg Alajea aki így első benyomásra belopta magát a szívembe. Nagyon aranyos és a külseje is nagyon tetszik. Mindig is szerettem a sellőket.  /static/img/forum/smilies/roll.png
Epizód vége fel pedig szinte láttam magam előtt a jelenetet amikor Nevra a karakterünk derekát fogja és habár csak betolta őt a terembe, akkor is nekem a képzeletemben nagyon kis aranyos jelenet volt.

Neki is látok az 5.epinek, remélem abban sem fogok csalódni.^^

Utolsó módosítás: Kittina18 (2019. 03. 05. - 16h45)


csodás bannert köszönöm szépen Kyara-nak!♥
https://i.imgur.com/cAgeOEt.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2