Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 39 40 41

#1001 2020. 02. 04. - 21h02

Árnyék gárda
Princesss
π
Princesss
...
Üzenetek: 314

Chrash LandingStofi írta:

Ti tudtok olyan koreai sorozatot/filmet, ami nem túl komor... komolynak lehet komoly, csak ne tragikus legyen, amiben fogyatékkal élő vagy mozgássérült szereplő van?

Nekem a Good Doctor jutott eszembe, picit talán kilóg a sorból, és lehet, hogy ismered, de ha nem, akkor: egy Savant szindrómás autista orvosról szól a sorozat, arról, hogyan illeszkedik be a társadalomba. Nagyon szép történet, Joo Won pedig eszméletlenül jól játszik benne. Az amerikaiak is készítettek belőle remake-et The Good Doctor (Magyarországon Doctor Murphy) címmel, ami eléggé híres lett.


Amúgy most zene ügyben jelentkezem, ugyanis van pár ami mostanában megtetszett.

Először is, amit meg kell említenem, az a Super Junior comeback. Noha a teljes albumot még nem hallgattam meg, az 2YA2YAO!-t már egy csomószor. Ők még mindig baromira jók, egyáltalán nem öregedtek ki, vagy ilyesmi.


Aztán, Lee Hong Ki-nak ma jött ki egy új, japán nyelvű száma, ami tök szuper lett szerintem, a klip meg nagyon cuki. Mennyire aranyos már tőle, hogy ezt megcsinálta még mielőtt bevonult.


És végül, de nem utolsó sorban, ezt a gyönyörű számot tegnap este találtam teljesen véletlenül, és teljesen elvarázsolt. Ők sokkal, de sokkal több megtekintést érdemelnének.

Utolsó módosítás: Princesss (2020. 02. 04. - 21h03)

Kijelentkezve

#1002 2020. 02. 17. - 13h14

Abszint gárda
Park_Minseo
A gárda tüzére
Park_Minseo
...
Üzenetek: 4 022

Hú, atyaég de régen írtam ide, teljesen el is feledkeztem róla /static/img/forum/smilies/yikes.png

Befejeztem egyébként én is a Strangers from Hell doramát, és messze az egyik kedvencem lett. Még most is a hideg futkos a hátamon, ahogy visszagondolok rá. Borzasztóan jó sorozat lett, csak ajánlani tudom, annak ellenére is, hogy a koreai sorozatokhoz képest eléggé brutális.

És mivel sokan nézitek itt is, én is belekezdtem a Crash landing on you-ba. Bevallom, nem nagyon akartam ezt nézni, mivel romantikus sorozat és azokat nem igazán szeretem, de nem találtam semmi mást, így adtam neki egy esélyt. Úgy voltam vele az egyik szabad napomon, hogy megnézek egy részt, és máskor majd folytatom, de aztán annyira adta magát, hogy megnéztem még egyet, és még egyet és egészen hat vagy hét részt letoltam egyhuzamban. XD Úgyhogy igen, nagyon megszerettem a sorozatot. Olyannyira magával ragadott, hogy azóta szinte mindennap Hyun binnel álmodok, pedig nálam ritka az ilyen XDDD Kíváncsi vagyok, mi lesz a végén, és hogy valóban lesz-e majd folytatása a sorozatnak. (Pont ma olvastam egy cikket, hogy nagyon sokan szeretnének folytatást, de nem tudom, hogy végül lesz-e belőle vagy sem)


Uhh, a Super Juniornak imádom ezt a számát *-* Az albumot még én se hallgattam meg, de tervben van, csak leragadtam ennél a számnál. Sajnálom egyébként, hogy a fiatalabb korosztály nem nagyon hallgatja őket, pedig a mai napig nagyon tehetségesek ^^


Egyébként közületek megy valaki KARD koncertre? És Ravira?
Én szerettem volna menni KARD-ra, de elfogytak a normál jegyek, és a drágább jegyeket nem akarom megvenni. Így is sokalltam a normál jegy árát. Tudom, hogy eléggé felkapottak, de még egészen új bandának számítanak szerintem.
Ravi nagy kedvencem, de attól függ, megfizethető lesz-e majd a koncertjegy ára /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.gifer.com/DdTT.gif

Bejelentkezve

#1003 2020. 03. 24. - 15h39

Obszidián gárda
Stofi
Tündérek cinkosa
Stofi
...
Üzenetek: 973

Mekkora csend van, pedig tuti az itteni sulisok jó része othon ül.
Oké, én se nagyon néztem mostanában olyan sorozatot, amiről muszáj lett volna ide írnom :")

De akkor már...

Crash Landing on YouMost  belekezdtem a Find me in Your Memory-ba, eddig aranyos... bár itt is összefonódó sorsok lesznek, remélem, nem túltolt drámával.

Meg... gy héten át készültem, hogy a tavaszi félévben is sikerüljön a jelentkezés a koreai kalligráfiára, talán említettem, már csak 5 "betű" lett volna hátra az "kezdő csoportban". 2 óra ment végül csak le, aztán bezárt a központ. Előreláthatóan elmaradnak a tavaszi félév kurzusai és majd szeptembertől folytatódnak... Szóval várnom kell arra a 3 betűre egy újabb fél évet XD
És csak utána lesz a szótag összekapcsolások, szóval még legalább 1 teljes év kéne, hogy tudjak is írni szavakat. Neeem baj. Van időm. Itthon is gyakorolhatok.
Van ecsetem, tus, némi papír is.

Utolsó módosítás: Stofi (2020. 03. 24. - 15h42)

Kijelentkezve

#1004 2020. 03. 24. - 23h18

Abszint gárda
Park_Minseo
A gárda tüzére
Park_Minseo
...
Üzenetek: 4 022

Chrash landing on youEgyébként így a Crash landing on you kapcsán... Én nagyon belezúgtam Kim Jung Hyun színészbe *-* Rákerestem a sorozataira, és egyből meg is néztem a School 2017-et. Nagyon jó színésznek tűnik, és nem mellesleg olyan kis helyeske. ^^ Magát a sorozatot is imádtam. Alapjáraton szeretem az iskolás sorikat, de egy bizonyos hangulatomnak kell hozzá lennie, hogy meg tudjam nézni. Úgyhogy szerencsére volt most hozzá és hamar ki is végeztem.

Jelenleg egyébként a Welcome to Waikikit nézem, amiben szintén ő az egyik főszereplő, de ez a sorozat annyira tele van sok hülyeséggel és tipikus koreai poénokkal, hogy nagyon fárasztó egyszerre több részt megnézni. xD

Ó, és ha már itt tartok, akkor elkezdtem az Extra-Ordinary yout is, csak mivel nincs meg minden részhez a fordítás, ezért lassan haladok vele. Na, de a főszereplő csávó benne, aki az SF9 Rowoonja... Hát érte is meghalok. Ő lett most az abszolút kedvencem ^^ Úgyhogy neki hála elkezdtem kicsit jobban megismerni a bandáját, akiknek ugyan ismerem pár számukat, de albumokat még nem hallgattam meg.

A Find me in Your Memory-t meg pont ma írtam fel várólistára, ha meglesz a teljes sorozat meg a fordítások, megnézem majd. (neeem, még véletlenül sem Rowoon miatt találtam rá XD)


Amúgy most van két kedvenc dalom így a sorozatok kapcsán:
https://i.gifer.com/DdTT.gif

Bejelentkezve

#1005 2020. 03. 25. - 10h03

Obszidián gárda
Stofi
Tündérek cinkosa
Stofi
...
Üzenetek: 973

Ugye-ugye-ugye? A School 2017 a kedvencem a sorozatból. (Bár majdnem 30 évesen játszotta a szerepet XD) Nekem Seung Jungként jobban tetszett. Ő volt az a rosszfiús főhős, akit keresek. Magabiztos, tele önbizalommal, de közben van figyelmes oldala is, elbizonytalanodik néha és vannak esendő pillanatai. Olyan, akibe bele lehet szeretni (nem olyan mint néhány korábbi main lead, ahol legszívesebben gyomorszájon vágtam volna - a lányt meg jól megráztam volna, hogy térjen észhez és válassza a second leadet) És Seo Dan is olyan badass, mégis törékeny volt! Komolyan... szívesen láttam volna őket akár főszereplőként is. Persze, akkor lehet, az ő történetük laposodik el... de ah... imádtam pket.

A Waikikit végignéztem. Hát jah. Nem egyhuzamban... a második évadot nagyon meg akarom nézni, mert az új gárdában van egy kedvencem (aki a Catch the Ghostban és a You Drive ME Crazyben... no meg a Greatest Deliverymenben láttam <- ott a főszereplők annyira érdektelenek voltam, hogy a second couple részeit néztem csak meg xD aminek tagja volt - Kicsit I Picked Up a Star on the Streat sztorijuk volt nekik) de a Waikiki olyan, hogy ahhoz hangulat kell és elszántság XD
és hát, ha nem néztem volna utána a színésznek, nem is jöttem volna rá, hogy Kim Jung Hyun is játszik a Waikikiben. Annyira más volt... még a hangjáról se ismertem fel xD

Aranyos sori az Extra-Ordinary You. Rowon miatt sokat vártam, meg angolul olvastam az eredetit (asszem ezt itt már említettem - sajna a sorozat megjelenése után levették a fansub manhwa fejezeteket /static/img/forum/smilies/sad.png ) Végül Second Lead szindrómám lett abból a szempontból, hogy Happy endinget akartam neki mindenáron. Sokkal összetettebbre sikerült a karaktere... és az eredeti történetben is úgy megszerettem. (Ott Dan Oh nőiesebb személyiség volt. Annyira nem kedveltem az itteni alakítást, de hát én voltam a rossz, hogy előre olvastam XD )
De Rowon cuki volt!

//Btw - most otthon nagyokat takarítunk, mert nincs jobb dolgunk és kb 0-24 rhallgatjuk a zenei CD-ket, hogy eldöntsük, kell-e. Ázsiai vonatkozásban, unokatesómtól kapott KAT-TUN CD-k szóltak reggel XD Koreai számok már csak a mobilomon vannak és az MP3 lejátszómon. Használ még valaki mp3-mat? Az enyém nagyon pici, kb 3x3 centi, de nagyon szeretem.

Utolsó módosítás: Stofi (2020. 03. 25. - 10h48)

Kijelentkezve

#1006 2020. 03. 25. - 10h58

Abszint gárda
Park_Minseo
A gárda tüzére
Park_Minseo
...
Üzenetek: 4 022

Egyébként nekem is a kedvencem lett a School 2017 *-* Nem akartam sokáig megnézni, mert a 2015-ös nem fogott meg annyira, de nem bántam meg. Egyébként tényleg vicces, hogy ennyi idősen játszotta, bár ha nem nézem meg, hány éves, nekem fel se tűnt volna. Azt hittem, fiatalabb XD
Seung Jungként nekem is szimpatikusabb volt, kicsit sajnáltam, hogy nem kaptak több szerepet. Seo Dan amúgy nekem nem volt szimpi az elején, rettentően irritált, de a végére megkedveltem és eléggé sajnáltam is. Külön sorozatot érdemeltek volna /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Na, igen, a Waikiki tényleg nagyon nehezen megy nekem is. Naponta két rész, pár órás különbséggel XD De kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Melyik egyébként az a színész, ami miatt meg akarod nézni a második részt? Hátha ráveszem majd én is magam, mert amúgy nem terveztem a folytatást megnézni xD

Igen, azt hiszem említetted már korábban a manhwát, és sajnálom, hogy leszedték netről =/ Dan Oh néha irritál, olyan hülyeségeket csinál, amiket szerintem egy ember nem követne el, mert ha igen, tuti bezárnák egy diliházba xD De attól még jókat nevetek rajta, a színésznő ettől függetlenül szerintem jól alakítja a szerepét. ^^ Bár belegondolva, sok sorozatban nehezen emésztem meg a női karaktereket, mert olyan bután viselkednek és ez szerintem nem szeretnivaló meg cuki, hanem idegesítő xD De ez lehet csak az én véleményem /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Nekem már nincs mp3 lejátszom, mert tönkrement évekkel ezelőtt és kidobtam. Utoljára talán... 2011-2012-ben használtam, de sajna nem volt rajta sok hely, így mindig meg kellett gondolnom, mit rakok rá. De nővéremnek még van, ő néha használja is itthon takarítás közben. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Park_Minseo (2020. 03. 25. - 11h02)


https://i.gifer.com/DdTT.gif

Bejelentkezve

#1007 2020. 03. 25. - 12h03

Obszidián gárda
Stofi
Tündérek cinkosa
Stofi
...
Üzenetek: 973

Féltem Seo Dantól az elején, hogy megint egy picsogó, hatalmával visszaélő és a főhősöket fenyegető, beképzelt second female lead lesz... a szokásos /static/img/forum/smilies/roll.png De nagyon megkedveltem. Várom már a következő projektjét. Bár nem tudom, mikor kerül adásba. Nem hiszem, hogy most el tudják kezdeni a forgatást

Kim Sun Ho! Imádom a hangját, olyan... awh *w* Elv műsorvezető lesz a 2days1night-ban, akkor nézni fogom /static/img/forum/smilies/big_smile.png Yoon Shi Yoon miatt is néztem... ill. Dong Gu miatt, de ja, ha felkerülnek jól a részek, madj belenézek.

Igen. Bután viselkednek... ha meg nem bután, akkor néha férfiasnak vannak beállítva. Nekem ezért jött be a WWW-Search - bár csak egy pár jelenetei miatt néztem meg és megint nem a főszereplők voltak azok XD De ott annyira tetszett, hogy nőies mégis határozott főszereplők voltak. Nem mintha minden gimisnek kötelezően vagy éretlennek vagy jégkirálynőnek kell lennie. (Amit említgetek néha, a My Father is Strange-ben minden női karakter tetszett, mert nem voltak cringy pillanatok, amikor húztam a számat. És a húgnak is sikerült életvidám és nem idióta karaktert hozni XD ) Komolyan, még a meleg témával is viccelődtek és az se volt kínos - számomra. Pedig néhol olyan erőltetett ez a upsz, melegnek hittem a pasit. A Personal Taste óta pedig több helyen is láttam. (bár nem túl gyakori)

Haha, én is inkább munka közben használom, mert a benti gépre csak fejhallgatót lehet bedugni - olyan hosszú zsinór kell - és akkor már hallgatom zsebből a saját számaimat.

Kijelentkezve

#1008 2020. 03. 27. - 14h35

Abszint gárda
Park_Minseo
A gárda tüzére
Park_Minseo
...
Üzenetek: 4 022

Ettől féltem én is, de szerencsére nem így történt. Nagyon megkedveltem a színésznőt ^^ Egyébként pont most jött szembe velem egy cikk, hogy a Shall We Eat Dinner Together?-ben együtt fog szerepelni Kim Jung Hyunggal. Igaz, az utóbbi csak cameo szerepben lesz benne, de állítólag lesz közös jelenetük ^^ Remélem, hogy egyszer lesz közös sorozatuk is ^^

Kim Sun Ho-t nem ismerem még, de megnézem majd valamelyik sorozatát, kíváncsi lettem rá /static/img/forum/smilies/smile.png

Igen, engem is ez irritál, hogy vagy ez a két véglet van, és nagyon ritka az, amikor élethűen játszanak egy szerepet. Nem is emlékszem, melyik volt az a sorozat, amiben találtam olyan karaktert, ami tényleg normális volt. xD A WWW-t meg kéne már néznem, meg a My Father is Strange-t is, de valahogy mindig elkerülöm őket, amikor sorozatot választok. XD


https://i.gifer.com/DdTT.gif

Bejelentkezve

#1009 2020. 03. 29. - 21h01

Obszidián gárda
Stofi
Tündérek cinkosa
Stofi
...
Üzenetek: 973

Ha szeretnél megismerkedni Kim Sun Ho-val - áh, imádom a hangját, akkor esetleg a Drive ME Crazy-t ajánlom, az csak 4 rész vagy a Catsh the Ghost. Igazából a Greatest Deliveryman-ben is nagyon tetszett a karaktere, ott kedveltem meg annyira, hogy utánanézzek jobban is a színésznek, de speciel nekem az a sori túl... szóval semmi kémiát nem éreztem a két főszereplő között. De a second couple mindent vitt. Komolyan, a Second Female Lead-et itt jobban kedveltem mint a főszereplőt. Pedig a Second Lead Syndrome általában a pasikkal szokott kialakulni. Szóval örültem, hogy a másodhegedűs lánynak is sok jelenete volt és én nagyon bírtam őt.

Most az Itaewon Class utolsó részeit nézem. Illetve fogom... ha leadom végre az utolsó házit is erre a hétre XD Hihetetlen, hogy máris vasárnap 9 óra van xD

Szóval amibe most még belekzdtem - mert annyi felesleges időm nincs - az a Eccentric! Chef Moon. Kicsit őrült, kicsit kaotikus és egyelőre utóbbi nem jó értelemben, de várom a folytatást, mert érdekes a felütés... csak félő, hogy ha a főhősnő nem is a folyóba, de a sorozat klisétengerbe fullad. Eric Moon-t rég láttam sorozatban. Az Another Oh Hae Young-ot imádtam. Annyira más volt. Mindenben a megszokottól. És a főhősnő is szuper volt. Erős női karakter, amikor még nem volt divat a koreai minikben XD ill. csak nagyon - nagyon elvétve lehetett találkozni vele. Kicsit olyan, határozottságban és állhatatosságban mint az Itaewon Class mostani főhősnője. <- Istenem, Park Bo Gum caemozik az utolsó részében az IC-nek /static/img/forum/smilies/yikes.png csak jussak el odáig.

Hát, nekem a WWW- fő párja annyira nem jött be, pedig a srác miatt kezdtem igazából nézni, de ez a nuna románc... engem nem tud őgy megfogni. Mármint nem a felállással, hanem a tálalással van gondom, hogy mekkora feneket kerítenek annak, ha a srác fiatalabb mondjuk 5 évvel. És? Lehet éretlen egy 35 éves férfi és lehet felelősségtudó egy 28 éves is... /static/img/forum/smilies/roll.png
De a MY Father is Strange-t mindenképp ajánlom. Családi sorozat, szóval úgy a 15. rész körül jön el az a nagy fordulat, ami mondjuk egy miniben a 2-4 rész körül, de szerintem 100% megéri. Szerintem még mindig ez a legsikeresebb a kategóriájában, asszem majdnem minden része 1. a nézettségi listán /static/img/forum/smilies/big_smile.png És a főszereplő páros összejött és azóta is együtt vannak :3 mindkettejük szerepeit követem, szóval drukkolok nekik /static/img/forum/smilies/big_smile.png

szerk - nézem tovább az A Piece Of Your Mind-ot és egyre jobban tetszik. A hasonló alapszituációjú másik sori a Find Me In Your Memory azonban nem győzött meg, hogy folytassam.

Utolsó módosítás: Stofi (Ma, 11:00-kor)

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 39 40 41