Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 5 6 7

#151 2019. 07. 03. - 07h39

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 318

Hali! A hajad zsírosságára annyi tippet tudok adni, hogy keress direkt zsíros hajra való sampont (sokat segített, tudom... nekem festve is van a hajam, szóval én festett hajra valót használok inkább, meg ilyen természetes málnakivonatos Schauma izéset; a Syossban parabének vannak, az nem tesz jót a bőrnek), meg használj száraz sampont néha-néha. Nem a legjobb a fejbőrnek, de egy-egy napot tudsz vele csalni (csak kicsit drága).


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#152 2019. 07. 03. - 09h27

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 621

Sziasztok!

Én nekem is hasonló volt a problémám, pláne így nyáron nagyon hamar jön a zsírosodás, de én találtam a Rossmanba egy Kénes sampont, ami direkt zsíros és korpás hajra van. Akciós volt kb 2 hónapja, most nem tudom, de szerintem nagyon jó, annyi ha izzad az ember erőteljesen érzi az "illatát", pedig saját sampont is használok mellette, de valóban annyira nem zsírosodik hamar a hajam, csak mivel a munkába most nincs klíma és erőteljes pakolás van, az izzadás miatt én is 3-4 naponta azért megmosom.Szerintem egy egyszeri kiadást megér, mert én akármilyen sampont használtam mintha azoktól csak még hamarabb koszos lett volna a hajam. A hintőpor is tudd segíteni néha, az kicsit természtesebb is.

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 07. 03. - 09h28)


Kis szösszenet Katt ide
https://bit.ly/2XtvJeH

Kijelentkezve

#153 2019. 07. 03. - 10h24

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 318

Michonne írta:

A hintőpor is tudd segíteni néha, az kicsit természtesebb is.
Jaja, a hintőpor az eredeti szárazsampon, csak hosszútávon az se jó a fejbőrnek (de legalább olcsóbb a szárazsamponnál) /static/img/forum/smilies/big_smile.png Sötét hajra is van vami keverési verziója, de azt nem tudom, mivel kell /static/img/forum/smilies/hmm.png


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#154 2019. 07. 03. - 10h29

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 33 309

Én a száraz sampontól rosszul vagyok. Kifejezetten sötét hajra való termékeket próbáltam eddig kíváncsiságból, de egyszerűen irritált a hajam látványa a használatát követően. Játszottam a mennyiséggel és összevetettem a hatást is, de valószínűleg a maximalizmusom lehet az oka annak, hogy egyenesen irritál amikor szinte látható, ahogy a hajam fényességét veszíti emiatt.

Mostanában sűrűbben mosok hajat egyébként, de a sampon amit találtam hamar kedvencemmé vált. A kérdés az, meddig fogja tolerálni a hajam, ugyanis bizonyos idő után bármelyik termékről is legyen szó, hatását veszíti. Ennek okát mondjuk nem igazán értem, bosszantó is, hisz így mindig muszáj új és új samponok után kutatni.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/56d31a2e-fb82-45f5-b8a1-bddbcf942006/dd8t01i-ba8b0c74-a7d1-421c-a425-88fb31abb60e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzU2ZDMxYTJlLWZiODItNDVmNS1iOGExLWJkZGJjZjk0MjAwNlwvZGQ4dDAxaS1iYThiMGM3NC1hN2QxLTQyMWMtYTQyNS04OGZiMzFhYmI2MGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.rh2utck1CUtKzmpnJcEamKlxnwpLwahWOxu4t461l6o

Kijelentkezve

#155 2019. 07. 03. - 10h41

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 621

Nyilván nem kell a hintőport se sokszor használni, de ha már választani kell inkább azt, mint a szárazsampon. /static/img/forum/smilies/smile.png Én is használom a hintőport, de nagyon nagyon ritkán, amikor nincs kedvem hajat mosni, és húzamosabb ideig vagyok itthon. Arra teljesen jó. Az ilyen DIY oldalakon sokszor feldobják, hogy mivel kell összekeverni, de én se tudom mi az a második termék amit használnak. /static/img/forum/smilies/hmm.png
A másik nekem most az Elseve új samponja nagyon bevált, hogy azt a 3 centit megmentse a hajvégemből, mert mikor festetni mentem akkor nem is kellet vágni belőle a fodrászom szerint és előtte csak kétszer mostam vele hajat. Azóta meg használok egy Shaumás balzsamot, mert szőkítve lett és arra is azt mondom, hogy egész jól bevállt. Persze száraz a hajvégem néhány nap után, de nem annyira, mint néhány éve, mikor szőkítve és festve volt ombresra.


Kis szösszenet Katt ide
https://bit.ly/2XtvJeH

Kijelentkezve

#156 2019. 07. 03. - 10h44

Abszint gárda
Park_Minseo
A gárda hivatalnoka
Park_Minseo
...
Üzenetek: 1 550

Rengeteg-féle zsíros sampont használtam, de igazság szerint különbséget nem igazán vettem észre. Ha volt is valami, ami bejött, néhány hónap után megszokta a hajam és ugyanolyan rossz volt, mint előtte /static/img/forum/smilies/sad.png

Erről a kénes samponról hallottam már amúgy, de még nem mertem kipróbálni, de utána nézek majd ^^

A száraz sampont korábban próbáltam már, de nem igazán vált be az se sajnos. Egyrészt engem zavart, hogy más volt a tapintása a hajamnak, és kicsit olyan súlyosabbnak is éreztem tőle a hajam, másrészt meg hogy is mondjam... tökre olyan volt tőle a hajam, mintha korpás lenne. xD Lehet csak túl sokat raktam a hajamra véletlenül, nem tudom, de borzasztóan néztem ki tőle. Bár lehet, ha találok ebből is valami jót, akkor 1-1 napokat ki tudok vele húzni.

Mindenesetre köszönöm a tippeket, tanácsokat, utána nézek, hátha találok valami jót, ami segít ^^


https://i.gifer.com/DdTT.gif

Kijelentkezve

#157 2019. 07. 03. - 12h30

Abszint gárda
SilverCrow
A gárda járőre
SilverCrow
...
Üzenetek: 6 284

Sziasztok!

Én is hintőport szoktam használni zsírosodás ellen. Próbáltam én is a szárazsampont, de olyan érzésem volt tőle, mint ha összetapasztotta volna a hajam és nehezen tudtam fésülni. Hintőporból általában a hajam tövére szoktam rakni, mert ott zsírosodik. Mivel sötét hajam van kicsit fakítja, de ha megtalálod a megfelelő arányt, akkor nem látszik meg annyira. Szőke hajon meg észre se lehet venni

Samponból talán a csalánsampont tudnám ajánlani, úgy hallottam pár ismerősömtől az hatásos, bár mindenkinek más válik be.


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#158 2019. 07. 05. - 00h36

Abszint gárda
Ashysea
Zöldfülű
Ashysea
...
Üzenetek: 143

Sziasztok!

Szerintem a haj zsírosodása főleg genetikától függ, hiszen van olyan ismerősöm, akinek 1 hét után is csodásan pompázik a haja mosás nélkül, nekem pedig heti 2x kell mosnom minimum, és ugyan azokat a termékeket használjuk.

Amitől nekem mostanában kevésbé zsírosodik a hajam, az az Alpecin C1 koffeines sampon. Eredetileg azért vettem, mert növesztem a hajamat (és tényleg gyorsabban nő tőle, pedig nem naponta mosok vele hajat, ahogy az ajánlott lenne :D), de nem is zsírosodik olyan gyorsan. Mivel alapjáraton ez egy férfi sampon lenne, az illata is férfias, de a Pantene balzsam teljesen elfedi az illatát. ^^

Egyébként attól is gyorsabban zsírosodhat a haj, hogyha a balzsamot a hajtövekre is felviszik és nem mossák ki rendesen, valamint elvileg a sok sapka hordás (ami mondjuk nemigen aktuális nyáron) és a rendszeresen felkötött/felkontyolt/befont haj is befolyásolja a zsírosodást.


https://i.imgur.com/A232FmR.gif

Kijelentkezve

#159 2019. 07. 05. - 12h38

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 836Ashyesa írta:Egyébként attól is gyorsabban zsírosodhat a haj, hogyha a balzsamot a hajtövekre is felviszik és nem mossák ki rendesen, valamint elvileg a sok sapka hordás (ami mondjuk nemigen aktuális nyáron) és a rendszeresen felkötött/felkontyolt/befont haj is befolyásolja a zsírosodást.π

Ezzel kapcsolatban néztem múltkor egy videót.
Egy kissé meglepett a videó tartalma,ha érdekel a videó ide be fogom neked Linkelni.

> Az természetes,hogy kiszoktuk mosni az ágyneműnket.Ha valakinek nagyon gyorsan zsírosodik a haja akkor sűrűn kell mosni a huzatot,ha nem lenne alkalma az illetőnek sokszor mosni egyéb elfoglaltságai miatt akkor javasolnám,hogy egy két napig a párna egyik oldalán aludjon a másik harmadik  negyedik napban a másik oldalon.
> A fésű sűrű mosása is ajánlatos,valamint a törölközőt is sűrűn kell mosni.
> A normális hajszárításra is oda kell figyelni.
> Amit még megjegyeztem az az,hogy ne nyúljunk sokszor a hajhoz.Pl: Cicát simogattam nem mostam meg a kezem,nagyon tetszik a szőke hajam kicsit áttaperolom.
Ebből is adódhat az,hogy nem mosol kezet valami után, és úgy nyúlsz a hajhoz.

∆ S H ♥️ L H J ∆

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 07. 05. - 12h39)- Augusztusig inaktív vagyok,csak fontos levelekre válaszolok!
https://static.kepfeltolto.com/big/2019/04/19/98b41bf2778b8e5f68d14c7587afe341.jpg

Kijelentkezve

#160 2019. 07. 10. - 19h52

Árnyék gárda
LilyanaRed
A familiárisok barátja
LilyanaRed
...
Üzenetek: 3 445


https://bit.ly/2RC0RYa

Nekem pont az ellenkezője a problémám újabban. Iszonyatosan száraz a hajam, pedig igyekszem nem sűrűn mosni (azért heti 2-t beiktatok, mert nagggyon hosszú, kb fenékig ér és ha emberek közé kell menni, akkor cinkes a hajmosás előtti napon :'D)
viszont idén nyáron azt fedeztem fel, hogy valami brutál módon törik/szálkásodik a vége és nagyon száraz (argánolajat használok, ami elvileg jót kéne tegyen neki, de nem nagyon tapasztaltam pozitív hatást).
Elkezdtem járni a boltokat és mindenféle piszokdrága "bio" samponokat is vettem (Ywes Rochertől pl), amiket kifejezetten száraz hajra adnak ill balzsamokkal kenem (kifejezetten a végét).
Ezek a bio dolgok semmit sem értek, azon kívül, hogy soványabb lett a tárcám, viszont unokahúgoméknál voltam és csentem a babasamponjából, amitől viszont meglepően jól nézett ki a hajam másnapra, úgyhogy neki is álltam levadászni pár flakonnal, hogy teszteljem a teóriát és úgy tűnik a babasampon legalább azt megoldja, hogy ne legyen olyan 'wumm' száraz csomó a hajam vége.
Eddig hetente - kéthetente kentem magamra argánolajat, most ezt egy hónapja lassan nem tettem (a samponra rá van írva, hogy tartalmaz túl sok olajat meg nem tudom mennyire tanácsos adni a frizunak).

Valakinek van egyébként bevált taktikája vagy azért a többség az átellenes oldalon szenved a túl gyorsan zsírosodó hajjal? :/https://bit.ly/2LlNEBA

Bejelentkezve

#161 2019. 07. 10. - 22h31

Abszint gárda
SilverCrow
A gárda járőre
SilverCrow
...
Üzenetek: 6 284

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Nekem akkor voltak ilyen problémáim, mikor kiszőkítettem a hajam végét, hogy színezhessem kedvemre, viszont meggondolatlan voltam, hiszen alapból sötétre volt festve az egész hajam és ez nem tett jót neki. Egy jó darabig küszködtem a töredezéssel és elég cinkes volt, mikor el kellett mennem orvoshoz, ahol a váróban többen is ültek, én meg csak elkezdtem fésülni a hajam, hiszen kint összefújta a szél és egyszer csak azt veszem észre, hogy az ölem tele van kék hajvégekkel...
Én is minden hajmosás után argán olajat használtam, de egy alapból erősen sérült frizurán nem sokat segít. Rendszeresen használtam én is balzsamot, de semmi se használt, szóval muszáj voltam ollóval megoldani a problémát. A szőkítés után hiába nőtt a hajam (láttam a lenövést a fejem tetején), de a hosszán nem látszott semmi, mert mindig rengeteg darab tört le belőle.
És az volt a gáz, hogy a fodrász úgy szőkítette le a hajam, mint ha egy vonallal választotta volna el a szőkét a barnától, egyáltalán nem volt benne semmi átmenet, ezért vágatni már egy másik fodrászhoz mentem és nem bántam meg a dolgot, mert azóta sokkal egészségesebb lett a hajam.

Én mondjuk szerintem valamennyire mindkét kategóriába tartozom, hiszen aránylag hamar zsírosodik a hajam de csak a tövénél, a többi részén nem látszik, sőt a vége kifejezetten száraz.
Alapvetően hullámos frizurával rendelkezem, ami akkor mutatkozik meg, mikor magától szárad meg. Gyakran tapasztalom, hogy ha nem vasalom ki, akkor több napot is kibír, mint máskor és szárazabbnak tűnik.
Most a Shaumának a cseresznyevirág illatú (rózsaszín falkonos) verzióját használom, ami elvileg száraz végekre és zsíros tövekre jó. Nekem be is vált, bár egy idő után érdemes váltani, mert nem fogja hozni ugyanazt a hatást.
A száraz hajra meg vannak különböző regeneráló samponok, én korábban a Shauma Q10-es samponját használtam, mikor küszködtem a száraz hajammal. Nekem bevált, bár nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatban.


https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#162 2019. 07. 11. - 11h36

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 318

Én a száraz hajvégekre (3x szívtam le a vöröset, hogy ombre legyen, hát sajna úgy is néz ki a hajvégem ^^") vagy Kallos kimosható pakolást vagy DM-es mangós pakolást használok - ez utóbbi naaagyon fini illatú, és nem is vészesen drága /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ezt viszont aláírom, némelyik fodrász nem tud ombrét csinálni /static/img/forum/smilies/roll.png Én magamnak jobban megcsináltam már elsőre is, mint bármilyen fodrász csinálta volna - ráadásnak nem is kellett munkadíjat fizetnem (nyilván xd).


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#163 2019. 07. 12. - 15h25

Árnyék gárda
LilyanaRed
A familiárisok barátja
LilyanaRed
...
Üzenetek: 3 445


https://bit.ly/2RC0RYa
A szőkítés SilverCrow jogos lehet, 1-2 éve vörösre festettem a hajam, amihez ki lett szőkítve a vége.
Bár eleve a levágásra szánt végét szívattam le és utána le is lett vágva (illetve mostanában is kb 2 hete vágattam a végéből egy arasznyit).
Lehet van benne valami, de gondolom a szőkített részét már rég levágattam (mikor véget ért a vörös-mánia, akkor a végét visszafestettem 2 alkalommal barnára, hogy megmaradjon ez a sötétebb szín).

Eruhel  a mangós pakolást már néztem de még nem próbáltam, viszont szeretem az illatát úgyhogy majd beszerzek : D (jó helyen lakunk, a háztömb mellett van egy DM, 5 percre ott a rossman - hát meg a spar, dm, ccc, euro family, háda, fodrász... azt hiszem ez a bevásárlóudvar itt a szomszédban kényelmes).

Abban pedig egyetértek, hogy bizonyos fodrászok nem tudnak ombrét csinálni.
Mikor elsőnek elmentem a fodrászunkhoz, hogy varázsoljon vöröset, az jóó lett, aztán mivel első festés volt alig 2 hét alatt ki is jött. A fodrásszal anyám volt jóban, én utána visszamentem, hogy ezmiez, de vagy a meleg vagy valami más miatt elég bunkó volt, azóta sem mentem a közelébe sem, jöttek az ilyen fantasztikus szalonok, mint a White Hair.

Kedvesek ott, meg tényleg híres szalon, adnak welcome kávét / teát / sütit (ingyen xD úgyis otthagysz ~20.000-et)
de hogy nem értik meg, hogy mit akarsz az is biztos.
Mondtam, hogy mivel szőkére kikopott a vörösem, toljunk rá vagy lilát, vagy ha nem megy akkor vissza arra a telt vörösre.
Erre közlik, hogy pinket tudnak belőle csinálni, mondom nem lesz pink a frizkóm. Mutattam, hogy milyen volt eredetileg.
Valami halovány vörös lett.
Utána inkább itthon festettük anyuval / barátnővel és többször jobb eredményt értünk el, mint a White Hair-ben. Az elég gyér volt, semmiben sem hasonlított azokra a szépségekre, amiket az oldalukra posztolnak - gondolom nem minden fodrászuk olyan ügyes, de mondjuk nem is csak így 'itt vagyok, kéne egy ombre' dologra mentem, hanem kb 1 hónappal előtte bejelentkeztem, szóval valószínűleg csak nem megfelelő kezekbe kerültem akkor.
(ennek már jó ideje, de eléggé megmaradt bennem, mert iszonyat drága volt és még rosszul is nézett ki - legalábbis nem jól...)https://bit.ly/2LlNEBA

Bejelentkezve

#164 2019. 07. 12. - 17h01

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 836Szia..sztok!


Egyre több őrző számol be megfigyelésem alapján,hogy ombé hajat készített/készít saját magának.
Nekem még nem volt ilyen stílusú hajam,csak egyszerű hétköznapi.-festetés nélküli-
No ha már itt tartunk akkor én maradnék természetes,és nem másznék bele ebbe a frizura festős dologba.Eddig így gondoltam ameddig nem szántam rá magam,és még be nem pötyögtem a keresőbe azt,"Obré frizura"
Első látásra nem rosszak,nem állítom azt,hogy szépek vagy rosszak.
Nézegettem egy párat,mire rá jöttem,hogy a kedvenc női előadómnak is volt már ilyen haja.-ami nekem akkor tetszett,mikor elsőre láttam de még mindig azt mondom nem rossz-
Ha lesz rá esélyem,sőt biztosan,hogy lesz akkor egyszer kipróbálom szőke színnel.-vagy úgy ahogyan a női kedvenc előadom is,zöld kék lila-
Amiben kevésbé lennék biztos az az,hogy az Ombré frizurák tulajdonképpen egy haj végi teljes melírnek sorolható be a hétköznapokban,nem de?-legalábbis néhány teremtmény ezeket a szavakat használja az én társaságomban -

Ha már ennyire bele másztam ebbe a frizurás dologba,akkor én is elmondhatom mennyire borzasztó egy frizurával rendelkezem.
Az én hajam az egyáltalán nem hullámos de nem is göndör,viszont nem mondanám olyan egyenesnek mint egy vonalzó.
A hajam végei állandóan fel vannak pöndörödve amit nem kedvelek.-ugyanez van a frufrumnál is-
Persze nem azt szeretném,hogy ne legyen felpöndörödve de amikor ki dugom az orrocskám bárhova is nem érzem magamat egy kellemes személynek.-bár mindenkinél ez van-
Úgy érzem túl sokat mondtam,szóval arra gondoltam most,hogy nem tartom kellemesnek azt,hogy a hajam vége fel pöndörödik.
Ha már haj színeknél tartunk,nem vagyok egy kényes típus.-nem is szeretnék az lenni-
De nekem a szőke haj nyerte el a tetszésem,meg is mutatom,hogy hogyan is néz ki az a haj amilyet én szeretnék.(:

Haj stílus- Augusztusig inaktív vagyok,csak fontos levelekre válaszolok!
https://static.kepfeltolto.com/big/2019/04/19/98b41bf2778b8e5f68d14c7587afe341.jpg

Kijelentkezve

#165 2019. 07. 12. - 19h04

Abszint gárda
SilverCrow
A gárda járőre
SilverCrow
...
Üzenetek: 6 284

https://i.imgur.com/02084oZ.png

LilyanaRed
Én is jártam már így, bár az akkori fodrászom elég olcsón megcsinálta a festést. Addig ez jó is volt, amíg csak természetes színeket festett, de mikor az ombrét csinálta hát az valami katasztrófa volt... Alapból problémás volt neki a dolog, mert az alját szőkíteni akartam a tetejére meg kellett egy kis festés, hiszen nőtt le és látszott az eredetileg szőke hajam. A szőkítéssel nem volt gondja, de ahogy kente fel a barna festéket egy bizonyos ponton nem ment tovább, tehát nem kente be az egész részt. Ezután a kéket kente fel a szőkített részre és így lett egy olyan végeredmény, ami egyáltalán nem hasonlított az ombréra.
Videókban láttam hogyan is csinálják és a legtöbben összemossák a két festéket és a festékmennyiségekkel kalkulálnak. Itt sajnos nem ez történt és valami borzalmas lett a végeredmény.

Később mikor kijött a kék festék (ami csak színező volt) utána elmentem hozzá, hogy fesse be vörösre a szőkített részt és az már tartós festék volt. Ezzel is pórul jártam. Egyáltalán nem lett olyan élénk, intenzív színe a hajamnak. Nem tudom mit csinált a frizurámmal, de pár hajmosás után kijött a vörös szín.

Ezután elhatároztam, hogy inkább magamnak csinálom és befestettem magamnak lilára (ami szintén csak színező volt) és tovább tartott, mint amit a fodrász csinált.
Később már nem is érte meg a festés, hiszen olyan szinten eltört a vége, hogy érdemesebb volt inkább levágni, viszont ezt már egy másik fodrász csinálta, mivel a korábbi szerint "csak száraz volt a hajvégem". Ekkor örültem annak, hogy csak az alja lett leszőkítve, de így is rengeteget kellett belőle vágni.

A mostani fodrászom ugyan sokat kér el egy festésért, viszont ő tényleg tudja a dolgát és jól csinálja. Bár ő inkább azt ajánlotta, ha később feltétlenül ombrét szeretnék, akkor az én esetemben érdemes lenne a barna színt kiszedni a hajamból egy speciális festék kimosóval, mint szőkíteni.
Elmondta nekem, hogy a szőkítés nem csak káros, de konkrétan kiszedi a hajadból a pigmenteket és onnantól kezdve hiába festeted akármilyen színre nem fog megmaradni benne sokáig és ezt tapasztaltam is.
Illetve mondott egy olyan alternatívát is, hogy vegyek extrém színre festett póthajat és csak tűzzem bele a hajamba. Ez igazából azért jó, mert akármikor kiszedheted, ha éppen olyan helyzet van, majd simán vissza is tudod helyezni a hajadba.

...

Korábban, mikor szőke voltam az anyósom festette be a hajam ombrésra és szerintem eddig ez sikerült a legjobban, azóta senki hasonlót nem tudott nekem csinálni.

Kék ombrehttps://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#166 2019. 07. 12. - 19h24

Árnyék gárda
LilyanaRed
A familiárisok barátja
LilyanaRed
...
Üzenetek: 3 445


https://bit.ly/2RC0RYa
A kék az, amiért már középsuli óta vérzik a szívem, de előbb anyám fenyített azzal, hogyha haza merek menni kék hajjal, akkor bezárul előttem egy ajtó - és az a lakásé lesz. Majd a fodrász mondta, hogy a sötét hajamat több lépcsőben kéne kifakítani, ami akár hónapokig is eltarthat, ha nem akarom teljesen tönkrevágni, viszont engem a sötétebb bőrömmel ne képzeljetek el szőkén.
Van ennek a szőkének egy neve c-vel kezdődik...
És ilyen aluljáróban szokták festettszőke hölgyek árulni a virágot, hangos kiabálás közepette, nnna, hasonlóan nézek ki szőkén, be is sírtam magamon, mikor a fodrász a vöröshöz először szőkített.

vörös ombrémA kéket is megvalósítottam végül, egy parókával, ami amúgy remek dolog, de azért messze nem olyan, ráadásul hiába húsz-huszonkettő éves az ember, ha anyu ráparancsol, hogy kéken nem teszi ki a lábát a lakásból, akkor kéken nem megyek ki a lakásból.

kék hajzat


De azért az ilyen beletűzősöknél lehet érezni, hogy az nem a sajátod. A parókánál meg akár kényelmetlen is tud lenni, bár egy jó parókasapival, ha ügyesen elrendezed a hajad nem fog elcsúszni a frizkó (oké, ügyesen vedd le az átdobott oldaltáskát és ne akadjon bele azért semmi sem) de máás.
Persze sokkal kíméletesebb és tegyük hozzá, ilyen kéken bemenni dolgozni és bármiféle céget  képviselni (ami olyan konzervatív, mint a vasút - bár mondjuk ki őszintén: a vasúti kocsik nem kékek? dee /nagyrészt/ : D akkor csak hozzápasszolok : D) 
- necces.
https://bit.ly/2LlNEBA

Bejelentkezve

#167 2019. 07. 12. - 19h46

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 836π

Lilyana,
nem áll neked rosszul a kék haj  kicsit meglepődtem azon olvasásán,hogy anyukád becsukná előtted az ajtót ha ilyen színű hajjal állítanál haza.
Az én anyukám csak megmondta,hogy nem állna jól a zöld haj nekem.>< - de legalább nem kertelt, és megmondta.-
A szőke hajról egy cseppet még,nem vagyok egy kényes fajta elfogadom a tényt,hogy nem festenék túl jól szőkén.
Meg tudom mire vagy inkább kikre gondoltál../static/img/forum/smilies/roll.png


πA másik, talán én is lefotózom magam egész pofival és kíváncsi lennék mások véleményére a szőke hajjal kapcsolatban./static/img/forum/smilies/big_smile.png
Bár még azon is gondolkodtam mostanában,hogy amilyen szép barna haja van a páromnak olyanra festettem bár ő szerinte maradjak így ahogyan most vagyok festék nélkül.^^∆ S H ♥️ L H J ∆- Augusztusig inaktív vagyok,csak fontos levelekre válaszolok!
https://static.kepfeltolto.com/big/2019/04/19/98b41bf2778b8e5f68d14c7587afe341.jpg

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 5 6 7