Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 8

#1 2016. 09. 21. - 20h50

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

>> Üdv szépségek!

https://i.imgur.com/GzoNQFD.png

Ebben a témában minden a szépségápolásról szól, pontosabban a sminkekről, hajkreációkról és egyéb szépészeti dolgokról. Itt megoszthatjátok a többiekkel ti hogy szoktatok sminkelni egy átlagos nap vagy alkalmakkor, milyen frizurával indultok bárhova, milyen termékek tartoznak bele a reggeli, esti rutinjaitokba. Továbbá milyen kezeléseket próbáltatok ki és mi az amire kíváncsiak lennétek. Nyugodtan jöhetnek a vélemények egy-egy általatok kipróbált termékről, vagy hogy mennyire sikerült egy videó alapján megvalósítani az ötletet, stb.

Újonnan a téma lehetőséget ad az egészséges életmóddal és sportolással kapcsolatos gondolataitok megbeszélésére. Ebbe beletartozik kedvenc sportágaitok kifejtése, fogyókúrás tanácsok adása vagy szimplán csak testalkat formálása, edzés.
Egészséges ételekkel kapcsolatban viszont kérjük IDE írjatok, ez a téma inkább az életviteli tanácsokat hivatott gyűjteni.


Kérünk titeket, hogy itt is tartsátok tiszteletben a fórum szabályait! Az oda nem illő vagy sértő hozzászólásokat törölni fogjuk!


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#2 2016. 09. 22. - 16h31

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Ideje bevetni magam. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Az arcápolás - mondhatni - mindennek az alapja. Érdemes törődni a bőrünkkel, akkor is, ha nem sminkelünk rendszeresen. Ha mégis, akkor pedig elengedhetetlen.

Az én arcápolási rutinom:
Erre az esetek többségében este jut idő. Első körben lemosom a sminket, amit reggel olyan nagy gonddal megcsináltam.
Ehhez a Garnier Micellás Vizet ajánlom. Számomra ez vált be a legjobban. Kíméletes, sokáig elég, baráti ára van és ami a legfontosabb: Nem csíp, ha a szemedbe megy.

Ezután tonizálni szoktam, amivel el lehet távolítani a maradék sminket, illetve tisztítani, felfrissíteni a bőrt.
Jelenleg a következő terméket használom hozzá: Garnier-Tonik

Következő lépés az arctisztítás.
A terméket a nedves bőrbe kell dolgozni, majd egyszerűen csak lemosni. Fontos tudni, hogy az arctisztítók többsége szárítja a bőrt! Ha egyébként zsíros bőrrel rendelkezel, akkor is érdemes ezután a lépés után beiktatni következőnek az arckrémet.

Arctisztító


ArckrémVégül, de nem utolsó sorban hetente egyszer-kétszer érdemes arcmaszkot használni, hogy tovább kényeztessük magunkat. /static/img/forum/smilies/smile.png
Én a következő terméket használom: AVON Planet Spa

Utolsó módosítás: Lucifer (2016. 09. 22. - 16h33)https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#3 2016. 09. 22. - 16h48

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 735

Lucifer írta:

Ehhez a Garnier Micellás Vizet ajánlom. Számomra ez vált be a legjobban. Kíméletes, sokáig elég, baráti ára van és ami a legfontosabb: Nem csíp, ha a szemedbe megy.

Így van! Több sminklemosót próbáltam már, legutóbb egy Rival de Loop kétfázisú akadt a kezeim közé, gyorsan kellett valami mert előző elfogyott egészen kicsi kiszerelésben akciósan olyan 600 lehetett. Nem ismertem a márkát de a körömlakkjaik jók voltak. Elég nagy csalódás ért... Szörnyen csípte a szememet, az egész arcomon olajos érzést hagyott így azután azt is mosnom kellett magamtól. Szagáról ne is beszéljünk.
Előtte egy szintén szörnyű valami csipkebogyós tejes természetes cucc volt amit szintén nem nagyon használtam és egy év alatt a tubusban is olyan büdös lett, rosszul voltam tőle.
Ilyen rossz lemosók mellett a sminkeléstől is elment a kedvem egy időre. Ez viszont már a múlt szerencsére.
De most! Mikor megláttam a reklámokat az új Garnier kétfázisú micellás vízről és Viszkok Fruzsi is csinált róla videót és real time mutatta hogy egy mozdulattal lejött az egész és semmi fájdalom, tudtam hogy ez kell nekem. Pár hete a Rossmannban pont akciós volt, 1200ért csaptam le rá, hatalmas az üvege! Olyan édes az illata, imádom szagolhatni is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Nem tudtam mi lehet olyan jók ezekben a vizekben mert eddig csak a sima átlátszókat láttam a polcokon és nekem jobban bejön a kétfázisú kiszerelés. Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt és szerintem nem is fogok mást használni többe. ^^ Szóval merem ajánlani mindenkinek, nem fogjátok megbánni a vételt!


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#4 2016. 09. 22. - 17h40

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

A kétfázisúhoz még nem volt szerencsém. Nem akarom, hogy egyszerre két sminklemosó rohadjon rám, de ha a mostani elfogy, teszek vele egy próbát, mert én is csak pozitív dolgokat hallottam/olvastam róla. Ez a Garnier tud valamit.https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#5 2016. 09. 22. - 21h00

Árnyék gárda
ttzs369
Tündérek cinkosa
ttzs369
...
Üzenetek: 1 007

Én még annyira nem sminkelek, csak táncversenyekre, de ott aztán van minden.

Nekem egy kis szépségápolási tanács, hogy én minden este zuhanyzásnál, megmosom vásárokban vett mindenféle holt-tengeri iszapos, meg levendulás (éppen amilyen van /static/img/forum/smilies/big_smile.png ) szappannal az arcom. Ez nálam eléggé hat, nagyon szépen meg tudja tisztítani az arcomat.
A másik aminek köszönhetem, hogy szép az arcom, az a sok gyümölcs és zöldség. Minden nap eszek mindkettőből, és mindig változatosan. Én mindig azon a véleményen voltam hogy a bőr "minőségét" több mint 75 százalékban az életmód határozza meg. Persze ehhez a sport is hozzájárul /static/img/forum/smilies/smile.png

A Garniert én is szeretem. Anyukámnak szinte mindegyik cucca garnieres, és néha én is kipróbáltam egyet-kettőt és tényleg nagyon hasznosak /static/img/forum/smilies/smile.png Ezt a sminklemosót, pedig lehet kipróbálom. Esetleg valaki olyan sminklemosót nem tud, ami még a csillámokat is leszedi? Mert táncverseny után úgy nézek ki, mint aki egy unikornis cinkosa, és rátüsszentett, az a bizonyos cinkos /static/img/forum/smilies/big_smile.png SZóval ha ebből van valakinek tapasztalata, vagy tanácsa azt szívesen fogadom /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#6 2016. 09. 23. - 07h17

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

ttzs369 írta:

Esetleg valaki olyan sminklemosót nem tud, ami még a csillámokat is leszedi? Mert táncverseny után úgy nézek ki, mint aki egy unikornis cinkosa, és rátüsszentett, az a bizonyos cinkos /static/img/forum/smilies/big_smile.png SZóval ha ebből van valakinek tapasztalata, vagy tanácsa azt szívesen fogadom /static/img/forum/smilies/smile.png

Ajánlom figyelmedbe a sósavat. Mindent leszed, még a bőrt is az arcodról. /static/img/forum/smilies/tongue.png
Egyébként ha már szóba jött, próbáld ki a Kétfázisút a Garniertől! Kattints ide!
Bitang nagy kiszerelés, úgyhogy ha beválik, elég lesz egy jó ideig. /static/img/forum/smilies/smile.pnghttps://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#7 2016. 09. 23. - 12h11

Abszint gárda
Yami
Unikornisok cinkosa
Yami
...
Üzenetek: 363

Eljött az én időm./static/img/forum/smilies/big_smile.png

Az én arcápolási rutinom jelenleg úgy néz ki, hogy reggel megtisztítom az arcom a Garnier rózsaszín micellás vizével, amit én sokakkal ellentétben lemosok, mert reggel nincs rá időm, hogy megvárjam, míg felszívódik. Azután jöhet a fényvédő, amiből én most Niveásat használok. Ha ez felszívódott, akkor jöhet a korrektor, majd a Garnieres, olajmentes BB krém, amit imádok. Mintha kevesebb pattim lenne, mióta használom, egyáltalán nem tömíti el a pórusokat és szép fedése van./static/img/forum/smilies/big_smile.png

Este pedig háromszor áttörlöm az arcom az előbb említett micellás vízzel, majd ha szükséges, néhány helyre rakok egy kis Akneroxidot. Nagyon tudom ajánlani, gyönyörűen helyrehozta az arcomat és a pattanások után maradt hegek eltűntetésében is első. Egyetlen hibája, hogyha egész arcra viszi fel az ember (mint eleinte én is), akkor eléggé szárít. Azokban az időkben a Clinique-s hidratálómat használtam, ami egyáltalán nem okozott pattikat. Remekül kijött az Aknroxiddal.^^

Egyébként én a Bioderma micellás vizét jobban szerettem, mint a Garnierest, de horror ára van, annyit nem ér meg, ezért akciózottan szoktam venni, ha van rá lehetőségem.
Most tervezek venni BHA hámlasztót Paulától, de még nem döntöttem el, melyiket kéne. Az is lehet, hogy először csak párszáz forintos mintákat rendelek.

Utolsó módosítás: Yami (2016. 09. 23. - 12h15)


https://i.imgur.com/qzlu6TG.jpg

Kijelentkezve

#8 2016. 09. 23. - 20h45

Obszidián gárda
Adryn
Újonc
Adryn
...
Üzenetek: 51

Nekem a szeplőimmel vannak problémáim.Próbáltam már pár krémet, de sehogy se sikerült eltüntetni őket.  /static/img/forum/smilies/neutral.png Ha valaki esetleg tud valami tippet, szólna ?  /static/img/forum/smilies/roll.png

Kijelentkezve

#9 2016. 09. 23. - 21h24

Obszidián gárda
Haylla
A gárda gyalogosa
Haylla
...
Üzenetek: 2 194

Adryn nekem is vannak (bár nem olyan eszméletlenül sok) és nem annyira foglalkozom velük. Sőt! Kezdem őket megszeretni.

Nekem speceiel az orrom mellett van mindig néhány pattanás, ezeket nagyban nyomogattam, és mióta visszafogtam magam a csoki terén, kezdtek ezek is elmúlni. Továbbá valahogy a bőrömön mindig előjönnek mini pattanások, ezeket csak bőrradíros krémmel tudom kezelni hetente egyszer. Az hatásos! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Én a reggelt hideg vízzel  kezdem, aztán a Bioderma egyik krémét használom. Este is ezt alkalmazom, csak ott L'Oreal egyik termékcsaládját használom, valami esti krém féle, most pontos nevet nem tudok.


blob:https://imgur.com/1bff2712-36f3-4b41-8cea-2dbf7e5b3a2c

Kijelentkezve

#10 2016. 09. 24. - 12h10

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 762

Sajnos 22 éves korom ellenére is küzdök a pattanásokkal, de még semmi nem használt 100%-osan.A manna szappanok egyébként jók lennének, csak nagyon szárítják a bőrt és aki alapból zsíros bőrű, annak még zsírosabb lesz.A mannás sheavaj se tudta annyi hidratálni, hogy jobb legyen.Nemsokára kipróbálom az argánolajat, hátha jobb lesz az eredmény.Arctisztításra tényleg a garnieres micellás víz a legjobb.Egyébként a pattanást érdemes belsőleg is kezelni.A hormonzavar is előidézheti, illetve a szervezet gyulladása vagy elégtelen méregtelenítése.A tejet, sok cukor használatát érdemes kerülni.Nagyon sok gyógytea létezik ami a méregtelenítést segíti, illetve a gyulladást megszünteti.Pl. citromfűtea, csalántea, fodormentalevél tea, cickafarkfűtea stb.
Hajápolásnál pedig a kókuszolaj a legjobb tapasztalataim szerint. /static/img/forum/smilies/smile.png

@Adryn
A szeplők gyönyörűek és különlegesek. /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: Sakuya (2016. 09. 24. - 12h12)


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#11 2016. 09. 24. - 12h26

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Én pattanások terén szerencsére anyumra ütöttem. Kamasz koromban csak néha jöttek elő, és akkor is csak 1-2. Talán pont emiatt, mert nem vagyok hozzájuk szokva, egyszerűen nem tudom őket elviselni magamon huzamosabb ideig. Nálam leginkább a stressz, ami előhozza őket, és persze, hogy mindig a legfeltűnőbb helyen bukkannak fel. /static/img/forum/smilies/neutral.png
Én egyszerűen csak leszárítom a kis bestiákat arcszesszel, majd elfedem korrektorral (CATRICE Camouflage Cream korrektor az örök szerelmem <3). Ennek az egyik legnagyobb hátránya, hogy kissé férfias illatom lesz. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Lucifer (2016. 09. 24. - 12h27)https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#12 2016. 09. 24. - 14h20

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
GabrielaReyes
...
Üzenetek: 33 764

Én nagyon ritkán használok alapozót, mert annyira jó bőrtípúsom van, hogy szükség sincs rá. Akárhova megyek, dicsérnek minden korosztályból, aztán hozzám vágják, hogy 3-4 évet letagadhatok. Mondom ilyen korba hova tagadjak még!?

Néha olyan büszkén sétálok el a fürdőszoba és mosdók előtt amikor látom, hogy a lánykák az alapozókkal vacakolnak.


https://cdn.discordapp.com/attachments/415638018116943894/611985937655922698/Krisna-Signature-by-Lucifer.gif

Bejelentkezve

#13 2016. 09. 24. - 14h24

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Az én bőrtípusom kombinált, ami egyet jelent a katasztrofálissal. /static/img/forum/smilies/big_smile.png A T-vonalamat/zónámat folyton púdereznem kell, ha nem akarom, hogy a napsütésben csillogjak.
Apropó csillogás. Ki szokott highlightert használni, és ha szokott, akkor milyet? /static/img/forum/smilies/smile.pnghttps://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#14 2016. 09. 25. - 12h20

Árnyék gárda
Csinkaj
Tanuló őrző
Csinkaj
...
Üzenetek: 165

Az én bőrömről ne is beszéljünk:D Olyan fehér télen hogy ...Mint a toll :DPati meg egy szerel varázsolom el!!(nem tudom mi a neve sry anya veszi /static/img/forum/smilies/big_smile.png)


https://kephost.com/images/2017/09/02/chihiro.gif

Kijelentkezve

#15 2016. 09. 25. - 12h26

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 146

GabrielaReyes írta:

Én nagyon ritkán használok alapozót, mert annyira jó bőrtípúsom van, hogy szükség sincs rá. Akárhova megyek, dicsérnek minden korosztályból, aztán hozzám vágják, hogy 3-4 évet letagadhatok. Mondom ilyen korba hova tagadjak még!?

Néha olyan büszkén sétálok el a fürdőszoba és mosdók előtt amikor látom, hogy a lánykák az alapozókkal vacakolnak.

Kezet fogok veled. :)
Egyetlen hátrányom, hogy fehér bőrű vagyok genetikailag. Hiányoznak a pigmentek a bőrömből, így barnulni sem tudok - de nem is akarok. Viszont a nyári napsütés katasztrofális a számomra. Muszáj magam naptejjel körbekennem, különben úgy néznék ki, mint egy rák.
A pattanások is messze elkerülnek manapság és egyéb bőrhibák. A testápolót is csak azért használom, mert imádom az illatát. Ami viszont biztos, hogy ha nem esztek annyi édességet, csokoládét, vagy olajos nasikat, mint a chips és társai, akkor ti is megszabadultok jó néhány kellemetlen mitesszertől és pattanástól anélkül, hogy drága szereket vennétek rá.


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Bejelentkezve

#16 2016. 09. 30. - 19h57

A gárda hivatalnoka
Kena
...
Üzenetek: 1 555

Én sajnos jól elrontottam magamnak. A pattanások, zsíros bőr, és egyéb kellemetlenségek mindig elkerültek, most viszont a szemöldököm között, az orromon, és az orrom mellet is van pár piros rútság. Az alapozó nehezítette el a bőrömet, ha jól sejtem. Ugyan az én bőröm kreol, sajnos az arcom sápadtsága már rég, évekkel ezelőtt túllépte azt a szintet, amikor azt fehérnek lehet nevezni, és már szürkészöld, bár inkább csak simán világoszöld, nem is szót ejtve arról a tényről, hogy a szemem körül pedig lilában pompázik. Ugye ez a drágalátos vérszegénységemnek köszönhető. Ellenben a zombi külső elkerülése végett alapozót használtam, hogy elfedje a problémát. El is fedte, de ha visszamehetnék az időben én inkább lennék zombi, mint ragyás. A zombiknak legalább divatja van...
Mindenesetre, most mindenféle jóságot használok, hogy újból visszakaphassam a babapopsi (és igencsak zöld) bőröm.


Kijelentkezve

#17 2016. 10. 01. - 17h00

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 762

Pattanásos bőrűeknek:

Belsőleg: Csalántea fogyasztása 4-6 héten keresztül, kúraszerűen.Tisztítja a vért, a veséket.Ajánlott reggel éhgyomorra.Napi 2L víz fogyasztása.

Külsőleg: Közönséges galajtea borogatás, miután alaposan meg lett tisztítva a bőr.

Bőrradír használata nagyon fontos, mert a hatóanyagok csak akkor tudnak jól hatna, ha betudnak szívódni.


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#18 2016. 10. 02. - 17h35

Obszidián gárda
Sonnaa
A gárda gyalogosa
Sonnaa
...
Üzenetek: 2 304

Sziasztok!
Én tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan ápoljam az arcom.
Elég pattanásos a homlokom és tudtommal attól hogy begyulladnak a mitesszerek.Eznek a begyulladását hogyan tudnám megelőzni?Érdemes-e kinyomkodni a pattanásokat?(Tudtommal nem volna szabad így nem nagyon szoktam)Akinek van bármilyen jó tippje szívesen elolvasnám! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#19 2016. 10. 02. - 18h58

Árnyék gárda
Lucifer
Alkimista tanonc
Lucifer
...
Üzenetek: 16 355

Sonnaa írta:

Sziasztok!
Én tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan ápoljam az arcom.
Elég pattanásos a homlokom és tudtommal attól hogy begyulladnak a mitesszerek.Eznek a begyulladását hogyan tudnám megelőzni?Érdemes-e kinyomkodni a pattanásokat?(Tudtommal nem volna szabad így nem nagyon szoktam)Akinek van bármilyen jó tippje szívesen elolvasnám! /static/img/forum/smilies/smile.png

Sakuya a fölötted lévő posztjában tökéletesen összefoglalta, hogy mivel tudod kivédeni a pattikat. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Fontos, hogy tartsd tisztán az arcod, ne nagyon használj semmit, ami eltömíti a pórusokat.https://i.imgur.com/1D4pMMg.gif

Kijelentkezve

#20 2016. 10. 02. - 19h07

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 762

Sonnaa írta:

Sziasztok!
Én tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan ápoljam az arcom.
Elég pattanásos a homlokom és tudtommal attól hogy begyulladnak a mitesszerek.Eznek a begyulladását hogyan tudnám megelőzni?Érdemes-e kinyomkodni a pattanásokat?(Tudtommal nem volna szabad így nem nagyon szoktam)Akinek van bármilyen jó tippje szívesen elolvasnám! /static/img/forum/smilies/smile.png


A mitesszert az eltömődött pórusok okozzák.Eltömítheti a zsír, piszok, ami a nap folyamán rárakódik a bőrre.Érdemes reggel és este alaposan megtisztítani az arcot pl. micellás vízzel, abból is a garniert tudom ajánlani.Elég sokáig kitart és az ára se vészes. /static/img/forum/smilies/smile.png Minden este hidratálni kell, hogy ne legyen túl szárazz, illetve ne legyen fokozott faggyú termelés.Erre a célra a mannától tudom ajánlani a sheavajat vagy az olajokat.Akkor arcradír használata heti 1x, amit kávézaccal is könnyedén meglehet oldani.Végezetül arctonik használata, ami összehúzza a pórusokat.
Gyulladt pattanásra pedig galajtea borogatást ajánlom. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#21 2016. 10. 02. - 19h24

Obszidián gárda
Sonnaa
A gárda gyalogosa
Sonnaa
...
Üzenetek: 2 304

Sakuya írta:

Sonnaa írta:

Sziasztok!
Én tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan ápoljam az arcom.
Elég pattanásos a homlokom és tudtommal attól hogy begyulladnak a mitesszerek.Eznek a begyulladását hogyan tudnám megelőzni?Érdemes-e kinyomkodni a pattanásokat?(Tudtommal nem volna szabad így nem nagyon szoktam)Akinek van bármilyen jó tippje szívesen elolvasnám! /static/img/forum/smilies/smile.png


A mitesszert az eltömődött pórusok okozzák.Eltömítheti a zsír, piszok, ami a nap folyamán rárakódik a bőrre.Érdemes reggel és este alaposan megtisztítani az arcot pl. micellás vízzel, abból is a garniert tudom ajánlani.Elég sokáig kitart és az ára se vészes. /static/img/forum/smilies/smile.png Minden este hidratálni kell, hogy ne legyen túl szárazz, illetve ne legyen fokozott faggyú termelés.Erre a célra a mannától tudom ajánlani a sheavajat vagy az olajokat.Akkor arcradír használata heti 1x, amit kávézaccal is könnyedén meglehet oldani.Végezetül arctonik használata, ami összehúzza a pórusokat.
Gyulladt pattanásra pedig galajtea borogatást ajánlom. /static/img/forum/smilies/smile.png

Rendben,hatalmas köszönetem és ezeknek a termékeknek mindeképpen utána nézek /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#22 2016. 10. 02. - 19h48

Árnyék gárda
Princesss
Unikornisok cinkosa
Princesss
...
Üzenetek: 301

A pattanásokra nekem az almaecet vált be. Igen, az almaecet, nem olvastátok félre. Úgy szoktam, hogy esténként, miután lemostam a sminkem, és megfürödtem, almaecetes vattával törlöm át az arcom. Persze töményen nem merném használni, egy pálinkáspohárba szoktam kiönteni egy kicsit, tényleg csak egy cseppet, és hozzá engedek ugyanennyi vizet, majd belemártom a vattát, és áttörlöm az arcom. A tippet anyukám olvasta valamelyik szépségápolással foglalkozó oldalon, és nekem tényleg bevált.

Kijelentkezve

#23 2016. 10. 02. - 20h31

A gárda katonája
Vayne
...
Üzenetek: 632

Külső kép linkje
Nos.. Szép jóestét mindenkinek. ^_^
Pattanások ellen nekem,legjobban az vált be,hogy minden este ilyen szappanos vízzel át mostam az arcom és egy olyan fajta pakolást raktam rá,ami tartalmaz fogkrémet és almaecetet. Kicsit undinak tűnik,de nagyon hasznos. /static/img/forum/smilies/smile.png
Az alapozót nem ajánlom,viszont senkinek csak a korrektort. Sokkal hasznosabb és nem is károsítja annyira a bőrt.
[/color]

Külső kép linkje

Utolsó módosítás: Vayne (2016. 10. 02. - 20h33)


https://i.imgur.com/Xm3ur6F.jpg

Kijelentkezve

#24 2016. 10. 02. - 20h36

Obszidián gárda
Amani
Zöldfülű
Amani
...
Üzenetek: 95

Én még bőszen kísérletezgetek a pattanások elleni harcban (milyen obszidiános megszólalás már /static/img/forum/smilies/lol.png ) No... a szappanos víz elvileg nem jó, de anno nekem is bevált. Bár nálam mindig változik, mikor mi válik be, az utóbbi hetekben egész szép bőröm volt, erre most újra tele vagyok pattanásokkal, de azokkal a nagy, gennyes, vörösekkel -.-

Viszont a csalánteát majd mindenképpen ki fogom próbálni, amúgy is szeretem a teákat /static/img/forum/smilies/smile.png Nekem ami legutóbb bevált, az egy ilyen kis kék [márkanév] "szett" volt, ami két krémet meg egy tonikot tartalmazott, reggel és este lehetett felkenni őket. Felvittem az egyik krémet, lemostam vízzel/vizes koronggal letöröltem, felvittem a másodikat, majd tonikos koronggal letöröltem, végül pedig egy szárazzal letöröltem azt is. Így kicsit zagyva, de ha valakit érdekel, küldhetek képet róluk, csak nem akarok még véletlenül sem szerzői jogokat sérteni /static/img/forum/smilies/big_smile.png
A bőrradír meg a halálom, a korrektort szeretem, bár sajna nem takar ki mindent/számomra eleget, ezért már vágynék egy alapozóra. De olvasom itt is, hogy rossz, meg ha valakin felfedezem, akkor az nagyon mű hatást kelt, szóval nem tudom >.<"

Kijelentkezve

#25 2016. 10. 02. - 21h41

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 762

@Amani figyelmeztetlek, a csalánteának nincs kellemes íze és mivel gyógytea, nem szabad ízesíteni semmivel.>.<


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 8