Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 14

#1 2016. 09. 21. - 17h28

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 722

>> Üdv gamerek!

Ebben a témában beszélgethettek népszerű multiplayer online játékokról, új játszótársakra találhattok. Rengeteg játék cím van amelyek ezen kategóriákba tartoznak, ha sorolnánk sosem érnénk a végére olyan széles a kínálat. A hozzászólásaitok elején jelezzétek hogy éppen melyik játékról beszéltek hogy a többiek akik esetleg nem ismerik is könnyebben rájöjjenek, kedvet kapjanak hozzá.
A legnépszerűbb műfajokról itt egy kis ismertető, de természetesen minden más online játékról szó eshet:

A First-person shooter (FPS), azaz a belső nézetű lövöldözős játék a videojátékok egy olyan műfaja, ahol a játékos belső nézetből, a főhős szemén keresztül látja az eseményeket. A legtöbb lövöldözős játékhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, az akciójátékok egy alfajának tekinthető.

A MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték) interneten, online játszható szerepjáték.
A nagyon sok szereplős online szerepjáték a számítógépes játékok azon műfaja, ahol nagyszámú játékos képes egymással kapcsolatot teremteni egy virtuális világban. Manapság már igen elterjedt játékforma. Az elnevezés arra utal, hogy sok ezer, millió ember játszik egyszerre. Képességeket (skilleket) fejlesztenek, szörnyek ellen harcolnak egyedül, vagy többen, kereskednek, társalognak. A lehetőségek tárháza végtelen, de játékonként eltérő lehet.

A MOBA egy betűszó, mely az angol Multiplayer Online Battle Arena kifejezés rövidítése. Tükörfordításban ez azt jelenti, hogy „többszereplős internetes csataaréna”, és meglepőmód ez talán a legjobb körülírása a dolognak. A MOBA persze alapjaiban véve nem más, mint valós idejű stratégiai játék, csak épp nincs építkezés vagy egységmenedzselés, hanem minden a gyors, azonnali reakciókon és a tökéletességig csiszolt taktikán múlik. A játékosok nem hadseregeket, hanem egyetlen egységet irányítanak (hősnek vagy bajnoknak szokták nevezni), amely saját különleges képességekkel rendelkezik.

Kérünk titeket, hogy itt is tartsátok tiszteletben a fórum szabályait! Az oda nem illő vagy sértő hozzászólásokat törölni fogjuk!


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#2 2016. 09. 21. - 17h29

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 722

Kezdem is a sort. ^^ Jelenleg az Overwatchal játszom napi szinten és teljesen komolyan véve. Olvastam hogy többen vagyunk ennek a játéknak a rajongói errefelé és szívesen felvennélek titeket barátnak hogy együtt is játszhassunk. Légyszi írjátok meg a battletagotokat, ha nem is nyilvánosan akkor üzenetben. /static/img/forum/smilies/smile.png

Amit rólam érdemes tudni:
Kedvenc karakterem D.va, előző seasonben megszereztem hozzá a káprázatosan csillogó arany fegyvert.
Szinte mindennel szoktam játszani, mindegyik roleban meg tudom találni a kedvencem. Bár ha belegondolok legtöbbször tank vagy defense vagyok.


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#3 2016. 09. 21. - 17h47

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 067

Sziasztok! Folytatom a sort.. :)

Mostanság leginkább a World of Warcraft világa szippantott magába. Az eredeti játék még egy ideig várat magára, mert az új kiegészítő ugyebár nem ingyen van, de a TauriWoW törtszerveren (Taurin és WoD-on is) megtalálhattok engem addig is.

Mindkét szerveren a mainem draenei priest - holy talenten. A pap minden csínját-bínját ismerem, ezenkívül jól értek még a destro warlockhoz, a hunterhez és a balance druidhoz is. Ha bármelyik kapcsán szükséged lenne segítségre, akkor bátran fordulhatsz hozzám. :)

Jelenleg több, mint féléve vagyok már saját guildem vezetője, én is tanulok mindennap újat a többiektől. Vidám hangulatú, összeszokott csapat vagyunk. Mindig toborzunk új embereket elsősorban raidjeinkre és közös achizásokra, így ha esetleg te jobbnak bizonyulsz már picit az átlagnál, akkor nyugodtan keress fel engem, s tesztelünk téged. ;)

https://66.media.tumblr.com/0690b684102f642199401d58320f40a0/tumblr_odv2hnzoCO1uw8e6qo1_250.png


https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#4 2016. 09. 23. - 17h41

Obszidián gárda
Ŀucifer
A gárda kapitánya
GabrielaReyes
...
Üzenetek: 33 309

Én az Overwatchban, mint minden más Játékban az Offensive rolet választottam, noha itt is elsősorban a karakterek háttértörténete és külseje döntött arról, kit viszek leginkább, kihez kötődöm legjobban. Végül Reaper mellett döntöttem. Nem csak azért, mert összetett és szomorú a múltja, félreértett személy, hanem mert sok kérdőjel van körülötte. Másrészt meg egy eszméletlenül jól működő Tankgyilkos.

Fura, sose gondoltam volna, hogy végül Junkrat és Roadhog is kedvenccé válik, de velük ritkábban játszok, mert én vagyok az állandó Arató a csoportos meccsek alatt. ^^

A League of Legendsben is inkább a DMG osztó vagyok, főleg Jhin, Zed és Draven az, akiket pickelek, viszont az Új Champ egyszerűen megbolondított. [ Ivern, the Greenfather ]Külső kép linkje

Utolsó módosítás: GabrielaReyes (2016. 09. 23. - 17h42)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/56d31a2e-fb82-45f5-b8a1-bddbcf942006/dd8t01i-ba8b0c74-a7d1-421c-a425-88fb31abb60e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzU2ZDMxYTJlLWZiODItNDVmNS1iOGExLWJkZGJjZjk0MjAwNlwvZGQ4dDAxaS1iYThiMGM3NC1hN2QxLTQyMWMtYTQyNS04OGZiMzFhYmI2MGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.rh2utck1CUtKzmpnJcEamKlxnwpLwahWOxu4t461l6o

Kijelentkezve

#5 2016. 09. 23. - 18h28

Árnyék gárda
SeIira
Alkimista tanonc
Selira
...
Üzenetek: 15 582

A kimeríthetetlen témakörök közül, amelyek leginkább érdekelnek ez a kedvencem *w* Illetve hazudok, mert kollektiven inkább maga a játék műfaj, de nézzük csak ezt. Hmm... Szóval, ha valaki nem akarja végignyálazni az egészet, rövidítek:

[tl;dr] LoL, Vindictus, OW megy most. LoLon Seliraként értek el, Vindiben Casrith, OW írjon rám, akinek kell a tag. Puszi <3
A legelső MMO, amivel játszottam, az a Last Chaos. Emlékszem, hogy általános hetedikben kosármeccsen kigáncsoltak és a bokám úgy döntött, hogy szünetet indítványoz nekem. Hát na, unatkoztam. Borzalmas játék volt így visszagondolva, de még mindig elsomolyodom azon, hogy mennyit szenvedtem a továbbfejlődéssel és a sok grindeléssel. Borzalmas volt. De nagyon akartam a fehér ló mountot, ami buffot tudott adni a partyban mindenkinek, de az istenért nem voltam hajlandó annyi pénzt sosem összegyűjteni. Azt mondják, hogy az emlékeket megszépíti az idő, de visszagondolva ez inkább fordítva van, mert akkor szebbnek tűnt, mint most ránézve. Hát nya.

Utána jött minden, persze a WoW után csurgattam a nyálam, de mivel az fizetős volt mindig is, esélytelen volt a közelébe kerülni és akkor még nem ismertem olyanokat, hogy "private server", kis kör voltam még akkor, a kocka élei még csak lassan formálódtak ki. Majd el is felejtkeztem az egész WoWról, mikor találkoztam a Caballal. Ah! Végre egy csilli-villi kis szépséges hack'n slash szerű combo központú játék. Hát az felejthetetlen volt, mennyi emberrel ismerkedtem meg, akik fontosak voltak és bla bla... Rip. Őszinténa nevükre sem emlékszem már, de nyu~ Megesik. Cabalra sokszor visszatértem utána is, habár inkább private Xszeres szorzósokra, mert nem volt elég, hogy 150es szint volt a max, lenullázhattad magad még 150szer, ha jól emlékszem és akkor több pontot tudtál szintlépéskor elosztani. Az a grind ott is. Jézusom.

Aztán persze magával ragadott a Perfect World karakter generálása, ahol életem első férfi karakterét indítottam szabadjára. Imádtam, hogy lehetett benne repülni és még ölbe is vehettél más karaktereket. Baromira tetszett.

Aion még szintén fizetős volt akkor, szóval private server inc. volt, de mai napig emlékszem Alejandro-ra a kanadai guildmasteremre, akivel rengeteget beszélgettem. Az egy jó csapat volt, első külföldi guildem, ahol még meg is értettek néha, hogy mit akarok makogni angolul. A vicces, hogy pont akkortájt jött ki Lady Gaga Alejandro c. száma, ami külön élvezet volt. Ott pvp-ztem először és nyertem is egy sorcival tank ellen. (nem tudok pvpzni mmok-ban, esélytelen, phejj, nab) Na, evvel rengeteget játszottam. Itt kezdtem el élesedni kocka téren igazán.

Aztán Atlantica. Mivel a Heroes V az egyik kedvenc offline játékom, itt pedig szintén csapatokat kell összeállítanod, megfűszerezve egy kis ázsiai légkörrel olyan WIN volt, hogy az embertelen. Nagyon jó. Habár sosem lettem maxos itt sem, de még emlékszem a két cseh srácra, akikkel beszélgettem. Ők kedveltek nagyon, egyikük kendózott, a másik pedig ilyen nagyon kocka volt, akit az állam titulált munkaképtelennek és kapott valami segélyt, de hogy mire, azt nem tudom. Nagyon otakunak tűnt.

S4 League volt az első shooterem és wááááh! Csak annyit írok róla, hogy nincs is szebb, amikor meggyanusítanak, hogy cheatelsz. Purrrrfect.

Játszottam még sok idiótasággal, de ezek maradtak meg leginkább. Ezekhez nem nagyon fogok szerintem visszatérni, habár Atlantica még mai napig jár a fejemben, S4 az tele van cheaterekkel~ Amúgy is túl sok idő. (jah, amúgy WoWoztam Taurin 2 évet végül, Tera is volt, Blade&Soul etc. etc. az újabbak közül sokat kipróbáltam)


Viszont, amikkel mostanában játszom.

LoLozom már vagy... Hm. 2. szezonv égén kezdtem, pont záráskor lettem 30. Voltam én mindenhol, habár bronzban csak egyszer szerencsére, azóta pedig platban tengetem napjaimat. Diamond igazából nem lenne nagy kunszt, ha játszanék annyit, mint régen. De őszintén szólva, már kicsit meguntam a competitive részét főleg, ha nem vagyunk meg 4-5-en. Nem bírom én a cancer community-t, illetve belőlem is hozott már ki stresszesebbek alkalmakkor rosszat, azt pedig nem tartom jónak. De attól függetlenül megtalálhattok Selira néven, én support main vagyok~ És a válaszom egyszerű: mert szeretem. Exem csapatába kellett supp ezért kezdtem azt a posztot tanulni először, de tényleg szeretem. That's all. Amúgy mid és top még, ahol szeretek tengődni, de~ Meh.

Vindictus egy rendkívül jó játék lehetne, de nem az. Mai napig szeressem és mindig ha kijön egy új karakter visszanézek, de egyedül rendkívül unalmas!! Ott is a grind, grind. Meh. Pedig a kontrollok nagyon jók, karaktereket nagyon kedvelem és a sztorit is... De egy idő után megunja az ember. Én most Casrith-ommal a scrolloknál kezdtem besokallni. Szóval azért ott van a gépen, de... wiáuh.

Nah és az est fénypontja OW. Mostanában teljesen az övé vagyok és igaz csapatban szeretek játszani, de itt még egyedül is simán nekikezdek. Grafika purrfect, karakterek szerethetőek. Még az a rühes gorilla is. Talán. Fuuu. Első játék, amire ennyi pénzt költöttem egyszerre (!! szió LoL - megyek is sírni a sarokba), de megérte. Most éppen diamondba köszönök be nemsokára ottan, habár egyedül nem szoktam competitivezni. Itt azért változatosabban pickelek, de supportkodni szintén szeretek, illetve tankolni. De azért egy smexyhanjo-sannak senki sem tud ellenállni. Battletaget szívesen adok, csak írjon rám üzenetben, akinek kell. Szóval most ő a királynő. De meg is érdemelt hellyel.

Ha valaki idáig eljutott: Respecto patronum!

Kijelentkezve

#6 2016. 09. 27. - 00h34

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

Hali!

Én nem vagyok egy nagy online játékos, de a LoL az megy nálam mostanság, már mikor van időm belépni. x3

EUNE és EUW is tevékenykedem, Mulucc néven meglehet találni (mindkét szerveren ez a nevem).
Nem vagyok egy nagy játékos, de elég jól megy. Pozíció nálam mindegy szokott lenni. EUNE-n, ha néhanap sikerül összeszervezett csapatba játszanom, akkor ált. supportolok. Dzsungelba elég gyenge vagyok, de tudok teljesíteni ott is ha oda kerülök, de a többi pozícióhoz képpest, talán ott alakítok a leggyengébben. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Jelenleg Bronz III-ba tengődőm az EUNE szerveren, de csak mert nem igazán rankedozom a "csodás" játékos közösség miatt. xD EUW-n, pedig még csak nem rég kezdtem ott még a 30. szintnél sem járok, de ettől függetlenül fun gamekbe mindig benne vagyok. Meg, ha van csapat, akkor rankedba is.
A meló beosztásom miatt hétköznap fizikai képtelenség, hogy online legyek, de a hétvégéken ált. fent szoktam lenni, hacsak nem jön közbe valami egyéb vagy szervezek le magamnak valamit. /static/img/forum/smilies/smile.png
Ha a játékon belül küld valaki felkérést, akkor azt visszajelölőm, egyébként is szokásom minden felkérést elfogadni, szóval nem igazán akadály az, hogy lövésem sincs arról ki vett fel, de azért itt is dobhattok egy üzit rám, hogy képbe legyek azért. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#7 2016. 09. 28. - 21h43

Abszint gárda
Klloé
Unikornisok cinkosa
Klloé
...
Üzenetek: 422

Selira írta:

A kimeríthetetlen témakörök közül, amelyek leginkább érdekelnek ez a kedvencem *w* Illetve hazudok, mert kollektiven inkább maga a játék műfaj, de nézzük csak ezt. Hmm... Szóval, ha valaki nem akarja végignyálazni az egészet, rövidítek:

[tl;dr] LoL, Vindictus, OW megy most. LoLon Seliraként értek el, Vindiben Casrith, OW írjon rám, akinek kell a tag. Puszi <3
A legelső MMO, amivel játszottam, az a Last Chaos. Emlékszem, hogy általános hetedikben kosármeccsen kigáncsoltak és a bokám úgy döntött, hogy szünetet indítványoz nekem. Hát na, unatkoztam. Borzalmas játék volt így visszagondolva, de még mindig elsomolyodom azon, hogy mennyit szenvedtem a továbbfejlődéssel és a sok grindeléssel. Borzalmas volt. De nagyon akartam a fehér ló mountot, ami buffot tudott adni a partyban mindenkinek, de az istenért nem voltam hajlandó annyi pénzt sosem összegyűjteni. Azt mondják, hogy az emlékeket megszépíti az idő, de visszagondolva ez inkább fordítva van, mert akkor szebbnek tűnt, mint most ránézve. Hát nya.

Utána jött minden, persze a WoW után csurgattam a nyálam, de mivel az fizetős volt mindig is, esélytelen volt a közelébe kerülni és akkor még nem ismertem olyanokat, hogy "private server", kis kör voltam még akkor, a kocka élei még csak lassan formálódtak ki. Majd el is felejtkeztem az egész WoWról, mikor találkoztam a Caballal. Ah! Végre egy csilli-villi kis szépséges hack'n slash szerű combo központú játék. Hát az felejthetetlen volt, mennyi emberrel ismerkedtem meg, akik fontosak voltak és bla bla... Rip. Őszinténa nevükre sem emlékszem már, de nyu~ Megesik. Cabalra sokszor visszatértem utána is, habár inkább private Xszeres szorzósokra, mert nem volt elég, hogy 150es szint volt a max, lenullázhattad magad még 150szer, ha jól emlékszem és akkor több pontot tudtál szintlépéskor elosztani. Az a grind ott is. Jézusom.

Aztán persze magával ragadott a Perfect World karakter generálása, ahol életem első férfi karakterét indítottam szabadjára. Imádtam, hogy lehetett benne repülni és még ölbe is vehettél más karaktereket. Baromira tetszett.

Aion még szintén fizetős volt akkor, szóval private server inc. volt, de mai napig emlékszem Alejandro-ra a kanadai guildmasteremre, akivel rengeteget beszélgettem. Az egy jó csapat volt, első külföldi guildem, ahol még meg is értettek néha, hogy mit akarok makogni angolul. A vicces, hogy pont akkortájt jött ki Lady Gaga Alejandro c. száma, ami külön élvezet volt. Ott pvp-ztem először és nyertem is egy sorcival tank ellen. (nem tudok pvpzni mmok-ban, esélytelen, phejj, nab) Na, evvel rengeteget játszottam. Itt kezdtem el élesedni kocka téren igazán.

Aztán Atlantica. Mivel a Heroes V az egyik kedvenc offline játékom, itt pedig szintén csapatokat kell összeállítanod, megfűszerezve egy kis ázsiai légkörrel olyan WIN volt, hogy az embertelen. Nagyon jó. Habár sosem lettem maxos itt sem, de még emlékszem a két cseh srácra, akikkel beszélgettem. Ők kedveltek nagyon, egyikük kendózott, a másik pedig ilyen nagyon kocka volt, akit az állam titulált munkaképtelennek és kapott valami segélyt, de hogy mire, azt nem tudom. Nagyon otakunak tűnt.

S4 League volt az első shooterem és wááááh! Csak annyit írok róla, hogy nincs is szebb, amikor meggyanusítanak, hogy cheatelsz. Purrrrfect.

Játszottam még sok idiótasággal, de ezek maradtak meg leginkább. Ezekhez nem nagyon fogok szerintem visszatérni, habár Atlantica még mai napig jár a fejemben, S4 az tele van cheaterekkel~ Amúgy is túl sok idő. (jah, amúgy WoWoztam Taurin 2 évet végül, Tera is volt, Blade&Soul etc. etc. az újabbak közül sokat kipróbáltam)


Viszont, amikkel mostanában játszom.

LoLozom már vagy... Hm. 2. szezonv égén kezdtem, pont záráskor lettem 30. Voltam én mindenhol, habár bronzban csak egyszer szerencsére, azóta pedig platban tengetem napjaimat. Diamond igazából nem lenne nagy kunszt, ha játszanék annyit, mint régen. De őszintén szólva, már kicsit meguntam a competitive részét főleg, ha nem vagyunk meg 4-5-en. Nem bírom én a cancer community-t, illetve belőlem is hozott már ki stresszesebbek alkalmakkor rosszat, azt pedig nem tartom jónak. De attól függetlenül megtalálhattok Selira néven, én support main vagyok~ És a válaszom egyszerű: mert szeretem. Exem csapatába kellett supp ezért kezdtem azt a posztot tanulni először, de tényleg szeretem. That's all. Amúgy mid és top még, ahol szeretek tengődni, de~ Meh.

Vindictus egy rendkívül jó játék lehetne, de nem az. Mai napig szeressem és mindig ha kijön egy új karakter visszanézek, de egyedül rendkívül unalmas!! Ott is a grind, grind. Meh. Pedig a kontrollok nagyon jók, karaktereket nagyon kedvelem és a sztorit is... De egy idő után megunja az ember. Én most Casrith-ommal a scrolloknál kezdtem besokallni. Szóval azért ott van a gépen, de... wiáuh.

Nah és az est fénypontja OW. Mostanában teljesen az övé vagyok és igaz csapatban szeretek játszani, de itt még egyedül is simán nekikezdek. Grafika purrfect, karakterek szerethetőek. Még az a rühes gorilla is. Talán. Fuuu. Első játék, amire ennyi pénzt költöttem egyszerre (!! szió LoL - megyek is sírni a sarokba), de megérte. Most éppen diamondba köszönök be nemsokára ottan, habár egyedül nem szoktam competitivezni. Itt azért változatosabban pickelek, de supportkodni szintén szeretek, illetve tankolni. De azért egy smexyhanjo-sannak senki sem tud ellenállni. Battletaget szívesen adok, csak írjon rám üzenetben, akinek kell. Szóval most ő a királynő. De meg is érdemelt hellyel.

Ha valaki idáig eljutott: Respecto patronum!


Te vagy az én emberem s4-től én a sok hacker miatt pároltam el, sokszor még egy levédet szobába is bejutottak trollkodni az isten módjaikkal.

A vindictus most nagyon király lett végre nem csak az alap 3 kaszt van, rengeteg, az újak közül a gömbbel és spell kardal hadonászó, illetve a fantom késsel harcoló jött be legjobban, persze pajzsos csaj az örök favorit.

Lol az amit mostanság nyomok, habár sokszor elveszi a játék élményt és a kedvemet a nem oda illő emberek, akik a csapatmunkáról se hallottak de sértegetni és noob-ozni
tudnak.

Fiattal koromban ezeken én is átjártam, mostanság idő hiányába 1 max 2 óra játék wow-Tauri, lol-eu-é-k ,heartstone warcraftos kártya játék.

s4 sajnálja gyakran a szívem.

Ezüstróka írta:

Sziasztok! Folytatom a sort.. /static/img/forum/smilies/smile.png

Mostanság leginkább a World of Warcraft világa szippantott magába. Az eredeti játék még egy ideig várat magára, mert az új kiegészítő ugyebár nem ingyen van, de a TauriWoW törtszerveren (Taurin és WoD-on is) megtalálhattok engem addig is.

Mindkét szerveren a mainem draenei priest - holy talenten. A pap minden csínját-bínját ismerem, ezenkívül jól értek még a destro warlockhoz, a hunterhez és a balance druidhoz is. Ha bármelyik kapcsán szükséged lenne segítségre, akkor bátran fordulhatsz hozzám. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jelenleg több, mint féléve vagyok már saját guildem vezetője, én is tanulok mindennap újat a többiektől. Vidám hangulatú, összeszokott csapat vagyunk. Mindig toborzunk új embereket elsősorban raidjeinkre és közös achizásokra, így ha esetleg te jobbnak bizonyulsz már picit az átlagnál, akkor nyugodtan keress fel engem, s tesztelünk téged. /static/img/forum/smilies/wink.pngÉn is Taurin játszok alli oldalon. Kevés idő miatt normális main dk van csak és sok 80-ragadt allt. Majd egyszer összeösszeszaratnánk egy rhotra legalább.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Klloé (2016. 09. 28. - 21h46)

Kijelentkezve

#8 2016. 09. 28. - 21h52

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 067

Klloé írta:

Én is Taurin játszok alli oldalon. Kevés idő miatt normális main dk van csak és sok 80-ragadt allt. Majd egyszer összeösszeszaratnánk egy rhotra legalább.  :D

Tank/Dps?
A DK még mindig olyan OP, de nem visz rá a lélek, hogy meele karaktert kezdjek el húzni, vagy vinni, mert az egyszerűen nem az én stílusom.

Viszont, ha a Tauri egyszer eljutna a Legionig, az fix, hogy demonhunterrel próbálkoznék. XD Már csak azért is, mert gyógyíthatatlan Illidan-fangörcsben szenvedek. Bár szerintem azzal sem boldogulnék egy idő után. Ahogy hallottam körülbelül olyan funkciót tölt be, mint LK-ban a DK-k, vagyis nagyon erősek, nagyon sebezhetetlenek, egyszóval elpusztíthatatlanok.. Lehet nagyon unnám. @-@

Részemről bármikor mehet egy rhot. :D Vasárnap biztos fenn vagyok, mert raid time van. Dupla vagy semmi FL és DS HC-zás. Jó lenne végre lecsapni Spine-t hard fokozaton. XD


https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#9 2016. 09. 28. - 22h06

Árnyék gárda
SeIira
Alkimista tanonc
Selira
...
Üzenetek: 15 582

@Klloé: Vindictus nagyon jó játék lenne, csak monoton grind. Meg persze kevés rajta az ember, mert nexon. A nexon pedig olyan, mint. Fu. Nem, ezt nem írhatom le az oldal saját fórumán. Szóval igen.

Nekem is kisfiúm van ott, rettentő kis husi:

CasrithDe persze már van Fiorám, Lannom, Vellám, Eviem, Arishám is maxon/annak közelében.

Utolsó módosítás: Selira (2016. 09. 28. - 22h08)

Kijelentkezve

#10 2016. 09. 29. - 09h49

Abszint gárda
Klloé
Unikornisok cinkosa
Klloé
...
Üzenetek: 422

Ezüstróka írta:

Sziasztok! Folytatom a sort.. /static/img/forum/smilies/smile.png

Mostanság leginkább a World of Warcraft világa szippantott magába. Az eredeti játék még egy ideig várat magára, mert az új kiegészítő ugyebár nem ingyen van, de a TauriWoW törtszerveren (Taurin és WoD-on is) megtalálhattok engem addig is.

Mindkét szerveren a mainem draenei priest - holy talenten. A pap minden csínját-bínját ismerem, ezenkívül jól értek még a destro warlockhoz, a hunterhez és a balance druidhoz is. Ha bármelyik kapcsán szükséged lenne segítségre, akkor bátran fordulhatsz hozzám. /static/img/forum/smilies/smile.png

Jelenleg több, mint féléve vagyok már saját guildem vezetője, én is tanulok mindennap újat a többiektől. Vidám hangulatú, összeszokott csapat vagyunk. Mindig toborzunk új embereket elsősorban raidjeinkre és közös achizásokra, így ha esetleg te jobbnak bizonyulsz már picit az átlagnál, akkor nyugodtan keress fel engem, s tesztelünk téged. /static/img/forum/smilies/wink.pngNekem fő kedvencem a lock, főleg a demo és az affi. Azonban klánomnak kelet egy jó tank így a dk az ami használva lett mert aniti hősöket kedvelem és a dk se áll mesze tölem. Azonban demonhuntere várhatsz, szerintem tauri 40 év múlva ér el oda, úgyhogy ha mindenképpen kiakarod próbálni akkor eredetit.

Lala írta:

Hali!

Én nem vagyok egy nagy online játékos, de a LoL az megy nálam mostanság, már mikor van időm belépni. x3

EUNE és EUW is tevékenykedem, Mulucc néven meglehet találni (mindkét szerveren ez a nevem).
Nem vagyok egy nagy játékos, de elég jól megy. Pozíció nálam mindegy szokott lenni. EUNE-n, ha néhanap sikerül összeszervezett csapatba játszanom, akkor ált. supportolok. Dzsungelba elég gyenge vagyok, de tudok teljesíteni ott is ha oda kerülök, de a többi pozícióhoz képpest, talán ott alakítok a leggyengébben. /libs/php/forum/views/smilies/big_smile.png
Jelenleg Bronz III-ba tengődőm az EUNE szerveren, de csak mert nem igazán rankedozom a "csodás" játékos közösség miatt. xD EUW-n, pedig még csak nem rég kezdtem ott még a 30. szintnél sem járok, de ettől függetlenül fun gamekbe mindig benne vagyok. Meg, ha van csapat, akkor rankedba is.
A meló beosztásom miatt hétköznap fizikai képtelenség, hogy online legyek, de a hétvégéken ált. fent szoktam lenni, hacsak nem jön közbe valami egyéb vagy szervezek le magamnak valamit. /libs/php/forum/views/smilies/smile.png
Ha a játékon belül küld valaki felkérést, akkor azt visszajelölőm, egyébként is szokásom minden felkérést elfogadni, szóval nem igazán akadály az, hogy lövésem sincs arról ki vett fel, de azért itt is dobhattok egy üzit rám, hogy képbe legyek azért.

Én támogató szerepet, és topozást szeretem, habár dzsungel kivételével bármit szívesen bevállalok.

Selira írta:

De persze már van Fiorám, Lannom, Vellám, Eviem, Arishám is maxon/annak közelében.

Én vindictust pihentettem, mert ha nincs kivel játszani elégé uncsi, egy idő után, főleg szólóba.

Nevezhetek szuper perverznek, de jobban szeretem a csoportos élvezgetést /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#11 2016. 09. 29. - 09h57

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 067

@Klloé: Destro lock az egyik altom, dps-ek közül a warlockot szeretem a legjobban. A demot is próbáltam, de nekem az annyira nem jött be, ahogy az affit is inkább meghagyom annak, aki pvp-zne vele. Én BG-kre disc pappal járok, aztán szidják a tetőt is a fejem fölött. :D
Arena meg nem nálam nem jöhet szóba.

Brutális dolgokat képes alkotni amúgy a lock Doomguardjával. :D Láttam már olyan destrokat, hogy a mageket megszégyenítő dps-t toltak, pedig a mágusok is azért képesek nagyokat alkotni, bár az számomra egy nagyon unalmas cast. A warlocknál meg kifejezetten azt élvezem, hogy minden ujjam ki van használva, és nem unom el a rotámat. Csak raidekre nem igazán jutok el vele soha, mert nincs annyi szabadidőm. Parkol plusz 5 karakter azt hiszem az accountomon, de a mainemen kívül már nincs a többire időm.

Utolsó módosítás: Ezüstróka (2016. 09. 29. - 09h58)


https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#12 2016. 10. 01. - 03h07

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

@Klloé
Ohh, ha szeretsz supportolni, akkor az nekem jó, mert én meg mostanság inkább adc main vagyok. :3
Topozni én is szeretek, főleg mióta kijött Kled és sikerült beszereznem. Bár igaz még gyakorolnom kell vele. A másik két kedvenc toposom meg Renekton és Gnar. <3 :3
Egyébként, ha van kedved együtt játszani néha, akkor vegyél fel nyugodtan LoL-ba, aztán ott majd egymásra írunk valamikor. /static/img/forum/smilies/smile.png (meg mondjuk, itt is el tudsz csípni, aztán ha van időm belépek, aztán jóság van meg minden)


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#13 2016. 10. 02. - 17h39

Abszint gárda
Yato
Fiatal újonc
Yato
...
Üzenetek: 22

Sziasztok ^^
Folytatom a sort! ;3
Szóóóval.

A League of Legends játékot űzöm mostanában és meg kell mondjam,imádom *-*
S4 végén játszottam 1 hetet,de nem tetszett a játék ezért nem folytattam.
S5 közepén tértem mégis vissza egy barátommal.
EUNE szerveren találtok meg MonstRew néven :3
Nem vagyok valami hű de jó,de próbálkozok ><
ADC main vagyok,de supportolni is szeretek~
Jinx a ,,fő mainem".Egyszerűen imádom *q*
Emellett Kalistával és Caitlynnel is elég sokat játszok :'D

Mielőtt elkezdetem volna a LoL-t Metineztem.
Nem tudom,hogy itt valakinek ismerős-e az ND2 Metin.Körülbelül 1 évet játszottam a szerveren.

Időközben még WoWoztam,de összesen csak 2 hetet.
Wakfuztam,bár lehet,hogy ez sokak számára idegen /static/img/forum/smilies/hmm.png

Nos..yeah..


https://i.imgur.com/dr6ZWq4.jpg

Kijelentkezve

#14 2016. 10. 02. - 18h21

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

@Yato Küldtem neked barátos invet LoL-ba. Én leszek majd az a Mulucc nevezetű. /static/img/forum/smilies/smile.png
Egyébként én support mainből lettem adc main, mert meguntam, hogy mindig feedelik a lanet, aztán ugye az, hogy a lövész a gyökér természetesen mindig a support hibája. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Azóta meg rájöttem, hogy kevés a jó support, de legalább így megtanultam rendesen adc-zni. xD

Utolsó módosítás: Lala (2016. 10. 02. - 18h21)


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#15 2016. 10. 02. - 18h44

Obszidián gárda
Lena
A gárda hivatalnoka
Lena
...
Üzenetek: 1 610

Hello!!

én is csatlakozok /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Én is játszom a League of Legends-et mit sokan mások /static/img/forum/smilies/smile.png (bár mostanában nincs nagyon időm /static/img/forum/smilies/hmm.png)
az adc hősöket részesítem előnyben. (kedvenceim: Kindred,miss fortune, Varus,Ezrael,) és még vannak /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Az Alicia Online-t (jelenleg beta) is játszom.

Aura Kingdom-mal is játszottam és az Onigiri nevezetű játékkal is.
Régebben Aionoztam de nem játszottam vele sokáig. Az Echo of Soul-t is kipróbáltam, de nem nagyon nyerte el e tetszésemet így hamar otthagytam.

És régebben én is metineztem /static/img/forum/smilies/big_smile.png


na azt hiszem kb ennyi /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/PO5JVQ2.gif

Kijelentkezve

#16 2016. 10. 02. - 18h53

Obszidián gárda
Sonnaa
A gárda gyalogosa
Sonnaa
...
Üzenetek: 2 304

Sziasztok:D

Én is beállok a sorba úgy szintén LoL-ozok.Supportkodom néha ADC vagyok /static/img/forum/smilies/smile.png Kedvenc Suppjaim:Braum,Soraka,Morgana
Kedvenc ADC:Miss Fortune,Jinx

Viszont régebben Dragonáztam illetve WoW-oztam és Heartstone-nal is játszottam bár abban elég béna voltam /static/img/forum/smilies/tongue.png

Kijelentkezve

#17 2016. 10. 02. - 18h55

A gárda katonája
Vayne
...
Üzenetek: 632

Külső kép linkje
Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.

Külső kép linkje
Sziasztok. Mint már máshol is írtam én is lolozok.EUN E szerveren találtok meg.(Ha be szeretnél jelölni kérlek írj privit!)Régen support main voltam,de mostanában az adc szerepre vagyok rákattanva. És igazából ott is csak egy karakterre,akit mindenhova elviszek szó szerint.
Kedvenc support: Level 7 DJ Sona.
Top: Level 6 Irelia.( Lótuszrend,pilóta,éjpenge)
Mid: Katarina level 7.(Kiscica,bilgawateri)
Jungle : Elise- Level 4(Halálvirág)
Várom a privát üzeneteket nektek további szép estét!

Külső kép linkje

Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.
Külső kép linkje

Utolsó módosítás: Vayne (2016. 10. 22. - 09h44)


https://i.imgur.com/Xm3ur6F.jpg

Kijelentkezve

#18 2016. 10. 02. - 19h52

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

Mindenki vagy adc vagy support inkább, na ilyen is ritkán jön össze. :')
Egyébként már meg is van egy komplett csapat, akár klubot is lehetne alapítani. /static/img/forum/smilies/lol.png
Én publikáltam a summoner nevem, szóval én továbbra is várom a barát felkéréseket. Aztán, majd csak összejön egy közös játék is egyszer.  /static/img/forum/smilies/wink.png


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#19 2016. 10. 02. - 21h16

Abszint gárda
Yato
Fiatal újonc
Yato
...
Üzenetek: 22

Lala írta:

Mindenki vagy adc vagy support inkább, na ilyen is ritkán jön össze. :')
Egyébként már meg is van egy komplett csapat, akár klubot is lehetne alapítani. /static/img/forum/smilies/lol.png
Én publikáltam a summoner nevem, szóval én továbbra is várom a barát felkéréseket. Aztán, majd csak összejön egy közös játék is egyszer.  /static/img/forum/smilies/wink.pngHáát igen xD
Boton 2-en vagytok és egymásra hagyatkozhattok /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Könnyebb killeket szerezni és jobban el is feedelödhetsz :3
Btw elfogadtam a barátfelkérésed~
Először néztem,hogy ez már megint ki,de utána visszaolvastam a fórumot :'D
Majd egyszer /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/dr6ZWq4.jpg

Kijelentkezve

#20 2016. 10. 02. - 21h44

A gárda katonája
Vayne
...
Üzenetek: 632

Külső kép linkje
Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.

Külső kép linkje
Hát,én csak annyit tudok,mondani ,hogy az ADC soha nem hibás. Természetesen van amikor,be pickel egy first time-os Kalistát és nem tud vele mit csinálni,de alapjáraton a suopport a hibás vagy az ellenség sokkal jobb. Ezt el kell fogadni.
Külső kép linkje

Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.
Külső kép linkje


https://i.imgur.com/Xm3ur6F.jpg

Kijelentkezve

#21 2016. 10. 02. - 22h05

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

@Vayne Más is csak ezt szokta mondani, de mikor egy Sonával vagy Sorakával szólózod a lanet, mert az adc azt se tudja merre áll arccal, akkor szerintem ott már vannak gondok. Főleg mikor összehozom neki a last hit-et ott pingelem, írom neki, hogy ott a kill vigye, de ő inkább az enemy torony alatt táncol és free killt ad nekik, szerintem akkor az már nem az én saram support ként. :'D

Az pedig tényleg más dolog, hogy ha valaki elsőre hoz egy champ-et és azért nem tud vele játszani még. De azok többségén azért látszik, hogy azért próbálkoznak és az olyanok szoktak is szeretni, mert adom nekik a killeket, meg mert nem szidom végig a családfájukat sem. :3

De nekem egyébként, mindig nagy szerencsém van a random csapatokkal és mindig kifogom a leglehetetlenebb csapatokat. :'D


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#22 2016. 10. 02. - 22h14

A gárda katonája
Vayne
...
Üzenetek: 632

Külső kép linkje
Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.

Külső kép linkje
@Lala Igaz,teljesen egyet értek veled. Őket én sem szeretem. Meg azt,amikor meg hal egy gank vagy ilyesmi miatt,és engem hibáztat. Oké,hogy support vagyok és az a dolgom,hogy megmentsem de szerintem,tök mindegy,hogy melyikünk hal meg. /static/img/forum/smilies/smile.png Lehet,hogy ez személyes meglátás,de úgy érzem igazam van. Egyénként,téged,milyen néven talállak meg? ^^ Majd bejelöllek,csak most már későre jár és holnap korán kelek,így most sajnos nincs időm rá. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Külső kép linkje

Nem én választottam az Abszint gárdát,az Abszint gárda választott engem.
Külső kép linkje


https://i.imgur.com/Xm3ur6F.jpg

Kijelentkezve

#23 2016. 10. 02. - 22h24

Abszint gárda
Lala
Tündérek cinkosa
Lala
...
Üzenetek: 963

@Vayne Mulucc néven találsz meg. De, ha kicsit fentebb tekersz a topicba, akkor osztottam is meg némi infó morzsát, arról hatalmas játékbeli tudásomról. /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/5igv6nq.jpg

Kijelentkezve

#24 2016. 10. 03. - 11h26

A gárda katonája
Vayne
...
Üzenetek: 632

@Lala Neharagudj,nem lattam.^^
Ha lesz időm akkor bejelöllek majd,es akkor hetvegen jatszhatunk ha szeretned. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
(Bocsi a helyesirasi hibakert telorol vagyok^^')


https://i.imgur.com/Xm3ur6F.jpg

Kijelentkezve

#25 2016. 10. 03. - 21h04

Obszidián gárda
Psychø
A familiárisok barátja
ThePscyho
...
Üzenetek: 3 608

Hát sziasztok, csak gondoltam benézek ide is /static/img/forum/smilies/smile.png
Én is LoL-ozok, mással nem is nagyon játszok. Kipróbáltam ajánlásra a WoW-ot is, de az annyira nem jött be.
LoL-ba adc lennék, esetleg mides, de suppolni nem tudok és nagyon tudom becsülni/imádni azokat akik igen /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Az idézőnevem DemonaLaufeyson, ha valaki gondolja be lehet jelölni. 30-as vagyok, unranked, mert mindig féltem a rankedtől pedig pár hónap híján lassan egy éve játszok... Majd jövőre talán belevágok /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/O20aPab.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 14