Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 5

#76 2020. 07. 22. - 00h48

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
Astøria
...
Üzenetek: 10 430

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Nos... a leírás alapján jónak ígérkezik a változás - persze kivéve a maana rendszeres variálást, ami remélem tényleg játékosbarát lesz - ezért remélem nem fogok benne negatívan csalódni (bár már arra is fel vagyok készülve, mert itt nem lehet tudni).

Nevra és Leiftan új kinézete kifejezetten tetszik, illetve örülök annak, hogy az Őrzőnk kinézetén nem történik változás, így a korábban szerzett ruhadarabokat is tudjuk majd használni
Remélem azért, hogy a 2. évadban is viszontláthatjuk majd Miiko-t, illetve Ewelint, hiszen a lányok közül leginkább őket kedveltem meg az első évad során, de annak örülök, hogy Chrome és Karenn biztosan szerepelni fognak benne.

A képek alapján azt mondanám, hogy új gárdaruhákra számíthatunk, viszont annak örülnék a legjobban, ha mindhárom gárda szettjeit lehetne használni, bár ennek sajnos kicsi az esélye, hogy bekövetkezik TwT

A batyukra leszek még kíváncsi, hogy milyen szetteket kapunk majd belőlük. Azt hiszem még is csak jó ötlet volt maxolni a hétköznapi és a ritka batyut, bár sajnos az epikus még várat magára.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png

Utolsó módosítás: Astøria (2020. 07. 22. - 00h48)


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#77 2020. 07. 22. - 01h21

Abszint gárda
Hasunohana
A gárda hivatalnoka
Hasunohana
...
Üzenetek: 1 414

https://i.imgur.com/lE2Dz0L.png
▲ Üdv-üdv!

Sejthető volt, hogy a maana rendszerben változás fog fellépni. De bízom benne, hogy ez nem fogja roncsolni a játékélményt (mint a testvérjáték esetében).
Az új évad továbbra is érdekesnek bizonyul, az eddigi érzéseimmel szembe menve mostmár én is várom. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Az eddig látott karakterek megújított külseje nagyon megnyert.
Az újabb térképekre, batyukra, ruhákra és familiárisokra is egyaránt kíváncsi vagyok (remélem a butikos árúként feltüntetett szettek nem csak egy-egy gárda részére lesznek fenntartva).
Érdekes lesz minden kapcsolatot a nulláról újrakezdeni, bár az évek alatt a szereplők amennyit változhattak, fejlődhettek, ezt így logikusnak is tartom. Kíváncsi vagyok, ez idő alatt ki hova jutott, kik a továbbiak, akik jelen lesznek az "ébredésünkkor".
Örülök, hogy az események mindkét verzióból elérhetőek lesznek majd.
A jelöltekhez szólva, nagyon nincs mit mondanom. Eddig se kötöttem össze az alap történetszál ezen részét se az általam "szőttel".
Sokkal inkább úgy kezelem/kezeltem, mint egy plussz betekintési lehetőséget az Eldaryában zajló élethez, na meg persze mint ötletforrást. #teamToshiroo

Utolsó módosítás: Hasunohana (2020. 07. 22. - 01h54)


https://i.imgur.com/rsD2NPV.png

Kijelentkezve

#78 2020. 07. 22. - 01h32

Obszidián gárda
Rosco
Fiatal újonc
Rosco
...
Üzenetek: 21

Sziasztok!

Mit ne mondjak egy cseppet sem örülök. Csj-n is a váltásnál hagytam abba a költést a játékra. Gyanítom itt is ez lesz.
Semmi fejlesztés csak a csj-n már bevezetett borzalom. Elöbb a már meglévő epizódokat kellene lefordítani magyarra, mielött elindítotok valamit, amit csak az fog érteni aki egyéb szerveren végig vitte már.
Párbeszédekért megy majd a maana? Wow, hurrá!
Nagy ötlet. Csjn a változtatás óta allig is mozog a karakter, ellenben maratoni Párbeszédeket folytat. Unalmas.
Itt is mennek a fiúk a levesbe. Marha jó. Mondjuk számíthattam volna rá. És igen, itt is egy olyat választottam aki lelép. Újabb hurrá. Ez az én formám.
Ami még a vérbe idegesít, hogy ccj-n is az új epizódokra épülnek az eventek. Mivel sorban haladok, fogalmam csincs kikkel és miért beszélgetek. Szóval nagy élmény. Gyanítom itt is ez vár ránk. Azzal a különbséggel, hogy ott ha költenék végig vihetném az alap szériát és érthetném is, hogy miről van szó
Nos itt viszont erre esélyesem sem lesz, hiszen az epik egy harmada még nem is elérhető nálunk. Na erre mondom én, hogy fejetlenség. Ha valóban ennyire eltorzul elda is. Gyanítom becsületből még végig csinálom az alap epiket, utána szép lassan érdeklődés hiánya fogja övezni a játékot. Gyanítom nem csak nálam.
Félre értés ne essék, nyilván kell a változás, fejlődés, de ne minden áron. Csjn is rettentő sok negatív visszajelzés érkezett a változtatások után. Úgy látom egy sem jutott el hozzátok. Hiszen itt is bevezetitek. Sok sikert a jövőben, de egy idő után sok sok régi játékos fog elnavigálni az oldalról. Leginkább azok akik a régi rendszerben regeltek. Sok netes játékban kezdődött fluktuáció, hasonló, alapjaiban történő változtatás után. Nyilván jönnek majd új játékosok. De egy növekvő játékos közösség helyett, egy fogyatkozó, nagyon jó esetben stagnáló közönség lett az eredmény.
Ég veled eldarya. Jó volt veled....


Rosco

Kijelentkezve

#79 2020. 07. 22. - 08h22

Árnyék gárda
Nikyyke
Most érkezett
Nikyyke
...
Üzenetek: 1

Várom az új évadot, de viszont hogy Valkyon nem lesz benne ezért nagyon szomorú vagyok. Simán meglehetne oldani, hogy azok a karakterek akiket megszerettünk az elmúlt évek során vissza jöjjenek.
Remélem valahogy Valkyont fogják visszacsempészni vagy legalább egy reinkarnációját


Nikyyke

Kijelentkezve

#80 2020. 07. 22. - 09h33

Árnyék gárda
Syläise
Alkimista tanonc
Syläise
...
Üzenetek: 15 726

Érdekesen hangzik, mivel engem a sztori kicsit sem mozgat meg, inkább csak a megszerezhető tárgyak/ruhák... Várom az újdonságokat a batyuban, térképen és persze a boltban is. Epizódokat is csak unalomból vittem, XP-ért és persze esetleges kapható ruhákért, de így most megállva kivárom a második évadot. Nyilván minimum egy év, ha nem több lesz, mire nálunk is lesz valami... Nos, türelem.

Nevra kinézete nálam bejön, végre felnőtt arca lett. Leif kicsit sem izgatott sosem, a másik kettő végképp. Ezarelnek külön örülök, ha végleg eltűnik, mert minden egyes kimondott szavától menekültem játékon belül.

A bemutatott szett tervek pedig külön izgalmasnak hatnak. Gárda öltözetnek tűnnek, de a szövegben mégis az van, hogy válogathatunk majd a ruhák közül, így hátha mindhárom elérhető lesz mindenki számára. Nálam pozitív, végre történik valami.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dduhtk8-7d5b54dd-f85a-4b9f-9934-ccfbb46dc0bd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGR1aHRrOC03ZDViNTRkZC1mODVhLTRiOWYtOTkzNC1jY2ZiYjQ2ZGMwYmQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.caTKefgMXkqQNO7sT3cQQxmtbTc-odgnJZP3KbAeF6c

Kijelentkezve

#81 2020. 07. 22. - 10h12

Árnyék gárda
Rachel
A familiárisok barátja
Rachel
...
Üzenetek: 3 637

Nos nagyon kíváncsi leszek az biztos! Az új maana rendszertől félek, de majd meglátjuk tényleg, hogy fog szuperálni. Nevra és Leif kinézete menő lett, lehet megmaradok Nevrás utána is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png (De azért meglesem az új palikat is)


Hálás köszönet MinJi-nek ezért a király bannerért!
https://imgur.com/8gXWZaE.gif

Kijelentkezve

#82 2020. 07. 22. - 11h14

Abszint gárda
Okusim
Most érkezett
Okusim
...
Üzenetek: 3

Köszönjük!
Őszintén szólva én örülök, hogy a maana a párbeszédes fizetőeszköz lett, és nem  a járkálós. Rengeteg maanám ment el arra, hogy szereplőket keresgéljek, és 10 maana/helyszín szerintem elég drága volt (főleg, ha nem is találtam senkit semerre). Kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megoldani hány maana/párbeszéd lesz, mindenesetre én angol szerveren már felkészültem maana téren, szóval remélhetőleg annyi, amennyim ott van, elég is lesz az epizódokra. Továbbra is csak remélni tudom, hogy eldaryán maradunk a 2 hónap/epizódnál. Sokkal előnyösebb, mintsem havonta megrohamozni a játékosokat a ki tudja mennyi maanába kerülő epizódokkal, és sokkal élvezetesebb is a játékkal együtt haladni.

Utolsó módosítás: Okusim (2020. 07. 23. - 11h23)

Kijelentkezve

#83 2020. 07. 22. - 13h42

Obszidián gárda
Adelin
Most érkezett
Adelin
...
Üzenetek: 5

Az új ruhákat, helyszíneket és famikat nagyon várom és sok újítás is jól hangzik. Nevra külseje nekem kifejezetten tetszik, Leiftan hajfonata nem igazán, de majd megszokom. Viszont a mannarendszer az, aminek egyáltalán nem örülök. Hiába azt írják, hogy a játékosoknak lesz így jobb, de a csj-n is ez volt és sokkal rosszabb lett. Annyit beszélnek, hogy ha itt is 2 manna/beszédrészletbe fog kerülni, szerintem sokkal rosszabbul fogunk járni. Remélem nem így lesz és kitalálnak valami olyat, ami tényleg jobb, de őszintén szólva elég szkeptikus vagyok, mert történtek már olyan változások, ami inkább visszalépés volt. Azt meg nem is értem, hogy az eredeti 30 epizódnál minek kell megváltoztatni, szerintem ez nem igazságos. Csak egy bő éve kezdtem a játékot, nem a kezdetekkor, így még az eddig megjelentekkel is le vagyok maradva és bár eddig láttam ra esélyt, hogy pár hónap múlva beérem, de ezekkel a változtatásokkal ki tudja. Úgy meg elég unalmas lenne a játék, ha hónapokig kéne gyűjteni egyetlen epizódra. Remélem itt most jobban figyelembe veszik a játékosok akaratát.

Kijelentkezve

#84 2020. 07. 22. - 14h30

Obszidián gárda
Mysti
Most érkezett
Mysti
...
Üzenetek: 1

Köszönjük! Bár nagyon kíváncsi leszek erre az "újdonságra". Várom az új epiket,kiegeket,ruhákat stb, de a maanás rendszerrel nem lennék kibékülve, már csj-n utáltatták meg velem ezt a rendszert,mert élvezhetetlen,a félbe hagyott párbeszédek miatt és emiatt az ember ráun,plusz drága meg még az eventekre is spórolni kell,ami nem olcsó.  Lassan 4 éve játszok és eddig is költöttem a játékra,de ez a párbeszédes maanás megoldás már nem érné meg annyira.  /static/img/forum/smilies/hmm.png  Még nem festem az ördögöt a falra adok ennek egy esélyt és meglátom hogy lesz.

Kijelentkezve

#85 2020. 07. 22. - 16h09

Obszidián gárda
vanesza119919
Most érkezett
vanesza119919
...
Üzenetek: 1

Őszintén én kíváncsi vagyok hogy mi lesz ennek a játéknak a vége,nagyon félek hogy el fogják rontani ugyanúgy mint ahogy a csjt is elrontották. Az én véleményem szerint nem ad többet a játék mint régebben mégis ötször annyiba kerül. Remélem itt nem lesz az, illetve nagyon kíváncsian várom hogy ki lesz a negyedik személy reménykedem benne hogy Ezarel. A többi változtatást nekem nagyon tetszik illetve a fiú kinézete is egész jó  /static/img/forum/smilies/big_smile.png  /static/img/forum/smilies/tongue.png

Kijelentkezve

#86 2020. 07. 22. - 16h48

Abszint gárda
Sealangle
Fiatal újonc
Sealangle
...
Üzenetek: 11

Húha, nagyon sok változás lesz :3 Azt sajnálom, hogy Ezarel már nem lesz velünk, de kíváncsi vagyok az új randi jelölt fiúkákra. Az új történet beli famira is kíváncsi leszek. Remélem cuki lesz  /static/img/forum/smilies/tongue.png A térképes ötlet tetszik, ahogy a batyus és butikos újdonságok is. Remélem hamarosan játszhatunk is az első epizóddal.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#87 2020. 07. 23. - 08h12

Obszidián gárda
Seliyana
Most érkezett
Seliyana
...
Üzenetek: 3

Hmm... Érdekesen hangzik. Hmm.. Szóval 2 választott maradt meg a 4-ből és helyettük 2 új lesz. Értem. Kár, hogy Valkyon már nem lesz benne (érthető), de remélem akik újak lesznek ugyan olyan jók, mint az elődeik voltak. Feltűnt, hogy Nevra nem foglya viselni a szemkötőjét. Külseje egész jól néz ki így is. Leiftan meg most is szépfiú külsőben van. Ő mindig is jól nézett ki. Gonoszként és jófiúként egyaránt... Én még jó sokára fogom végig vinni az első évadot, lassan haladok vele, de igyekszem. Felén már túl vagyok. Szóval addig sajna várat magára az új kaland. Nem szeretnék belekezdeni még akkor sem, ha engedett lesz. CSJ-n sem vágtam bele a 3.évadba, majd idővel.  Kíváncsian várom miket hoz majd az új külső és a frissítések. Milyen famik lesznek, ki válik új társunkká. Na meg milyen rucik lesznek.^^ Bízom benne, hogy az új mana rendszer kedvezőbb lesz és gyorsabb haladást biztosít nekünk játékosoknak...
Szép napot mindenkinek! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/TBoq018.png

Kijelentkezve

#88 2020. 07. 23. - 10h14

Abszint gárda
Nephenee
Most érkezett
Nephenee
...
Üzenetek: 9

Agh...
Már megint...
Már megint megkísért az ördög...
Én próbálok hűséges lenni, de tényleg, nagyon igyekszem, de így nem megy. XD
Egyszerűen imádom Leiftan karakterét, úgy ahogy van, annak idején miatta kezdtem el játszani a játékot, szóval nagyon örülök, hogy visszatér, örök hála érte. De most Nevra...
Huh...
Most úgy vagyok mint annak idején a CSJ-n Nathaniel-lel. XD Szóóóóval... Ezer bocsi Leiftan (és Castiel XD), de egy ilyen csávót képtelenség érintetlenül hagyni! XD

*Hűtlenség ON*

U.i: Azért kíváncsian várom a másik két srácot is, bár (lúdas) Matyi egyelőre nem oly kecsegtető. Bocsi Mátyás. /static/img/forum/smilies/hmm.png

Utolsó módosítás: Nephenee (2020. 07. 23. - 10h21)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3262693a-d119-4df4-8354-a00feaf5fc0f/ddiww1n-79bba4ce-0c60-4238-9624-dff32028099c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzMyNjI2OTNhLWQxMTktNGRmNC04MzU0LWEwMGZlYWY1ZmMwZlwvZGRpd3cxbi03OWJiYTRjZS0wYzYwLTQyMzgtOTYyNC1kZmYzMjAyODA5OWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.nI0JeKHf_g-a6TRHyC6Skl-cwzjLsaOG1v2soNtUwPU

Kijelentkezve

#89 2020. 07. 23. - 11h44

Obszidián gárda
Mónika
Újonc
Mónika
...
Üzenetek: 74

Jól hangzik! Már alig várom!  /static/img/forum/smilies/smile.png


"Egy olvasott nő veszélyes teremtmény." - Lisa Kleypas

Kijelentkezve

#90 2020. 07. 23. - 20h22

Abszint gárda
Lilia
Újonc
Lilia
...
Üzenetek: 38

Én csak egy kérdést szeretnék feltenni. Hogy ha mind a 2 évadban elérhetők lesznek az epizódok, akkor a magyar fordítok, hogy fogják bírni? (Nem olvastam az előző kommenteket lehet, hogy már meglett válaszolva)

Amúgy érdekesnek tűnik, kis szívfájdalmam van Eza miatt. No meg nekem az új külsők nem igazan tetszenek, de hát ha megszépülnek idővel  /static/img/forum/smilies/big_smile.png / Az új Manna rendszerről már meg se lepődök / És remélem Mátyás nevét megváltoztatják. Annyira nem illik ez a név ebbe a világba.  /static/img/forum/smilies/hmm.png
Mathieu az amcsi szerveren. Könyörgöm legyen így a neve!! Plííííz /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Lilia (2020. 07. 23. - 20h25)

Kijelentkezve

#91 2020. 07. 24. - 19h27

Árnyék gárda
EmilyCheshire
Legyőzött egy tyúkot
EmilyCheshire
...
Üzenetek: 781

Lilia írta:

Én csak egy kérdést szeretnék feltenni. Hogy ha mind a 2 évadban elérhetők lesznek az epizódok, akkor a magyar fordítok, hogy fogják bírni? (Nem olvastam az előző kommenteket lehet, hogy már meglett válaszolva)

Amúgy érdekesnek tűnik, kis szívfájdalmam van Eza miatt. No meg nekem az új külsők nem igazan tetszenek, de hát ha megszépülnek idővel  /static/img/forum/smilies/big_smile.png / Az új Manna rendszerről már meg se lepődök / És remélem Mátyás nevét megváltoztatják. Annyira nem illik ez a név ebbe a világba.  /static/img/forum/smilies/hmm.png
Mathieu az amcsi szerveren. Könyörgöm legyen így a neve!! Plííííz /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Tippjeim szerint úgy fogják megoldani, mint a testvér oldalon, egy időben fordítják mind a két évadot, illetőleg, már az első évadból nincs sok, ellenben a testvér oldalon ennél több volt. (Már ha jók az emlékeim.)
Valószínűnek látom, hogy fordítót kerestessenek.


R e f i c u l
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/2a7ade18-8f6b-4545-a6c2-90c94bb11077/dda2wsx-834f928f-c128-4a30-b52e-2a49f10fe333.png/v1/fill/w_500,h_167,strp/banner_by_eliecheshire_dda2wsx-250t.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NTAwIiwicGF0aCI6IlwvZlwvMmE3YWRlMTgtOGY2Yi00NTQ1LWE2YzItOTBjOTRiYjExMDc3XC9kZGEyd3N4LTgzNGY5MjhmLWMxMjgtNGEzMC1iNTJlLTJhNDlmMTBmZTMzMy5wbmciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTUwMCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19.A-bJT3nf8zeN8nbQiFTN36kROZyag4u4riamjsW6mJc

Kijelentkezve

#92 2020. 07. 24. - 21h22

Abszint gárda
Iriya
Most érkezett
Iriya
...
Üzenetek: 1

Köszönjük a bele fektetett munkát! /static/img/forum/smilies/smile.png Viszont.. Remélem marad a jelenlegi maana rendszer, vagy ha mégsem, akkor nem lesz olyan borzalmas, mint csábitásból jelesen. Minden esetre kiváncsian várom /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#93 2020. 07. 26. - 11h19

Árnyék gárda
MERITY
Most érkezett
MERITY
...
Üzenetek: 3

Nagyon nagyon várom az új évadot, legingább a szereplők külsejét és válozásukat, az új szereplők remélem szuperek lesznek nagyon kiváncsi vagyok.
/static/img/forum/smilies/big_smile.png
Kicsit félek a manna rendszertől, ugye igy se igazán haladok az epizódokkal és ezek után rosszabb lesz, pont mint a csábításból jelesen, de nagyon jó lenne ha itt is bevezetnék azt mint a csj-n ha végzel egy epizóddal nem mindig de az új epi kezdésénél kapsz egy kisseb manna mennyiséget, ez egy kicsi plusz lenne a rossz dologban. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#94 2020. 07. 26. - 13h05

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 390

https://i.imgur.com/GPwtG1d.png


Valahogyan egy kicsit vegyesek az érzelmeim. Mint aktívabb (Igen, pont nem aktív csak valamivel aktívabb. Na vajon miért?) testvéroldalas játékos eléggé tudom írni, hogy megsínylette az oldal a rendszer változtatást. Tudom-tudom sokan panaszkodtak a karakterek miatt. Én is volt, hogy valamivel később találtam meg akár Nevrát, vagy Leiftant. Bárkit. Ha nagyon nem akarnak előjönni bosszúság. De a "..."-ért is levonnak mennyiséget. Itt mindenért maanával kell fizetni. Tényleg arra akarnak kimenni, hogy lenullázzák a játékosok pénztárcáját? Komolyan? Most már nem csak az eventektől már az epizódoktól is elakarják venni a kedvünket? Nos jó azért van más is, ami miatt úgymond maradok és nem hagyom abba az egészet. Nevra új külseje ugyan furcsa, de őt is sokan szerették. Ha ő Szikrázó gárdás lesz kíváncsi vagyok ki lesz az új vezetője az Árnyéknak. /static/img/forum/smilies/smile.png Illetve marad-e a gárdás rendszer vagy lesz helyette valami más? A másik ami pozitív az Leiftan. Eddig is vele vittem a szálat, most sem lesz másképpen a dolog. Az ő külseje épp csak annyit változott amennyi hét év elteltével pont reálisnak mondható. Nos igen. Valkyon és Ezarel. Valkyont sajnálom egy kicsit, Eza nekem az a semleges kategória. De hát a szerelmek jönnek-mennek az ember életében, úgyhogy hiába van szó egy fantasy témájú játékról, ha reálisak akarunk egy kicsit maradni akkor traumák és áldozatok nélkül sótlan lenne az egész. Meg egyáltalán nem lenne életszagú. Nem tudom ki hogyan áll az ilyesmikhez hozzá, viszont én pont azért tudok néha azonosulni egy játékban a karakterrel, mert nincs olyan, hogy tökéletes élet és mindig csak happy end kimenetele a dolgoknak. Irreálisnak tartom. Néha kellenek a változások. A maana rendszeresen kívül a többit támogatom, Króm krónikáit aktívan elolvasom ezzel is várva az új évadot. A grafika része nagyon szép lesz legalább is ahogyan a térképet nézem.


https://i.imgur.com/4fr3fV0.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2020. 07. 26. - 13h07)


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#95 2020. 07. 27. - 15h25

Obszidián gárda
Boglaar
Most érkezett
Boglaar
...
Üzenetek: 1

Úr istenem!! Erre nem számítottam! Eddig is imádtam ezt a játékot, de most még jobban /static/img/forum/smilies/big_smile.png! Örülök hogy a maana rendszer is megváltozik, nekem csak ezzel az egy dologgal volt bajom.

Kijelentkezve

#96 2020. 07. 28. - 10h07

Árnyék gárda
Amaoneth
Fiatal újonc
Amaoneth
...
Üzenetek: 19

Boglaar, ugye tudod hogy így több maanát fognak vinni a fejezetek?

Kijelentkezve

#97 2020. 07. 28. - 16h39

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 5 049

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg


Azért ne ássuk el rögtön a rendszert, még van lehetőség rá, hogy ténylegesen bizonyítsa a Beemoov, hogy nem csak a levegőbe beszélt, mikor azt mondta igazságosabbá és hozzáférhetőbbé akarja tenni a játékot.


Igazából nagyon sok mindentől függ, hogy kedvező lesz-e a maana rendszer, vagy sem. A legutóbbi epizódnál 500 maanáig számoltam, hány párbeszéd kattintást, és hány lépést kellett megtennem. Igazából értelme akkor lenne egy ilyen gyors számolásnak, ha az epizód elejétől a végéig számolná az ember, de nekem sem időm sem kedvem nem volt hozzá, viszont addig az 500 maanáig, ameddig számoltam, nekem nagyon úgy tűnt a dolog, hogy ha a párbeszédért 2 maanát kellett volna fizetnem, akkor sokkal messzebbre jutok az 500 maanával (tekintetbe véve, hogy ki-be kellett rohangálni a HQ és a Főhadiszállás területén, meg a fiúkat keresgélni fél évig), mint hogy így 10-et kellett fizetnem minden lépésért.

Nekem ebből úgy jött le a dolog, hogy ha a napi maana mennyiségünk megmarad 50, és a párbeszédekért 2 maanát fizetnénk, úgy lehetséges, hogy amennyiben mászkálós maga az epizód, úgy sokkal jobban, és barátiasabban jövünk ki.
Amennyiben 5 maana lenne minden kattintás, úgy gyakorlatilag ugyanott tartanánk, ahol a part szakad. Vagy jobban, vagy rosszabbul járunk, nagy különbség nincs.
Viszont... ha úgy vezetik be a rendszert, hogy 50 a napi zsold, és 10 maana a párbeszéd (mint, ahogyan most egy lépés), úgy nagyjából kétszer annyi maanát kell majd fizetnünk egy epizódért, mint amennyit jelenleg fizetünk.

És akkor ott van az is, hogy a karakterünk gondolkodása is valószínűleg fizetős lesz - ennek az eltörlése nagy segítség lenne. Úgy, hogy ténylegesen csak a párbeszédekért fizetünk, és azért nem, hogy Erika magában kitárgyalja azt, ami az összes játékos számára egyértelmű, ráadásul mindezt 20 mondatra lebontva... nos, ha ez így lenne, úgy bizonyosan jobb lenne a rendszer.

Lényegében jól járunk, ha...:

- Napi 50 maana megmarad, és 2 maanát fizetünk a párbeszédért
- Saját gondolatokért nem fizetünk

...és rosszul járunk, ha:

- 5 vagy 10 maana lesz a párbeszédes kattintás úgy, hogy napi szinten 50 maanát kapunk
- Fizetnünk kell a saját gondolatainkértA testvéroldalas rendszert figyelembe véve, nagyobb valószínűség van arra, hogy rosszul fogunk járni, semmilyen baráti/kedvező rendszer nem lesz a játékosoknak, és nem megkönnyíteni, hanem magasan megnehezíteni fogják a játékélményt. :'D
Ugyanakkor mivel még nem tudhatjuk, hogy hogyan is lesz, én inkább reménykedek egyelőre abban, hogy a csodák csodájára a vezetőség inkább a kedvezőbb rendszert fogja választani, és nem tesz meg minden lépést afelé, hogy a játékosaik szépen lassan de itt hagyják őket.https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


https://i.imgur.com/u61fheM.jpg

Kijelentkezve

#98 2020. 07. 30. - 18h49

Obszidián gárda
Ange5
Tanuló őrző
Ange5
...
Üzenetek: 166

Polluxia írta:

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg


Azért ne ássuk el rögtön a rendszert, még van lehetőség rá, hogy ténylegesen bizonyítsa a Beemoov, hogy nem csak a levegőbe beszélt, mikor azt mondta igazságosabbá és hozzáférhetőbbé akarja tenni a játékot.


Igazából nagyon sok mindentől függ, hogy kedvező lesz-e a maana rendszer, vagy sem. A legutóbbi epizódnál 500 maanáig számoltam, hány párbeszéd kattintást, és hány lépést kellett megtennem. Igazából értelme akkor lenne egy ilyen gyors számolásnak, ha az epizód elejétől a végéig számolná az ember, de nekem sem időm sem kedvem nem volt hozzá, viszont addig az 500 maanáig, ameddig számoltam, nekem nagyon úgy tűnt a dolog, hogy ha a párbeszédért 2 maanát kellett volna fizetnem, akkor sokkal messzebbre jutok az 500 maanával (tekintetbe véve, hogy ki-be kellett rohangálni a HQ és a Főhadiszállás területén, meg a fiúkat keresgélni fél évig), mint hogy így 10-et kellett fizetnem minden lépésért.

Nekem ebből úgy jött le a dolog, hogy ha a napi maana mennyiségünk megmarad 50, és a párbeszédekért 2 maanát fizetnénk, úgy lehetséges, hogy amennyiben mászkálós maga az epizód, úgy sokkal jobban, és barátiasabban jövünk ki.
Amennyiben 5 maana lenne minden kattintás, úgy gyakorlatilag ugyanott tartanánk, ahol a part szakad. Vagy jobban, vagy rosszabbul járunk, nagy különbség nincs.
Viszont... ha úgy vezetik be a rendszert, hogy 50 a napi zsold, és 10 maana a párbeszéd (mint, ahogyan most egy lépés), úgy nagyjából kétszer annyi maanát kell majd fizetnünk egy epizódért, mint amennyit jelenleg fizetünk.

És akkor ott van az is, hogy a karakterünk gondolkodása is valószínűleg fizetős lesz - ennek az eltörlése nagy segítség lenne. Úgy, hogy ténylegesen csak a párbeszédekért fizetünk, és azért nem, hogy Erika magában kitárgyalja azt, ami az összes játékos számára egyértelmű, ráadásul mindezt 20 mondatra lebontva... nos, ha ez így lenne, úgy bizonyosan jobb lenne a rendszer.

Lényegében jól járunk, ha...:

- Napi 50 maana megmarad, és 2 maanát fizetünk a párbeszédért
- Saját gondolatokért nem fizetünk

...és rosszul járunk, ha:

- 5 vagy 10 maana lesz a párbeszédes kattintás úgy, hogy napi szinten 50 maanát kapunk
- Fizetnünk kell a saját gondolatainkértA testvéroldalas rendszert figyelembe véve, nagyobb valószínűség van arra, hogy rosszul fogunk járni, semmilyen baráti/kedvező rendszer nem lesz a játékosoknak, és nem megkönnyíteni, hanem magasan megnehezíteni fogják a játékélményt. :'D
Ugyanakkor mivel még nem tudhatjuk, hogy hogyan is lesz, én inkább reménykedek egyelőre abban, hogy a csodák csodájára a vezetőség inkább a kedvezőbb rendszert fogja választani, és nem tesz meg minden lépést afelé, hogy a játékosaik szépen lassan de itt hagyják őket.https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


Kivitem a 22. Epit max 2500 manna volt. De a beszéd.... áltunk egy helyben a gondolataink és a fiúk 2 szavas puffogása miatti hiszti stb miatt kb 4000-5000 manna lett volna 2 manna/ablak arányban...


[centre]https://i.imgur.com/aUnDxtc.jpg[/centre]

Kijelentkezve

#99 2020. 07. 30. - 21h24

Obszidián gárda
Rosco
Fiatal újonc
Rosco
...
Üzenetek: 21

Polluxia írta:

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg


Azért ne ássuk el rögtön a rendszert, még van lehetőség rá, hogy ténylegesen bizonyítsa a Beemoov, hogy nem csak a levegőbe beszélt, mikor azt mondta igazságosabbá és hozzáférhetőbbé akarja tenni a játékot.


Igazából nagyon sok mindentől függ, hogy kedvező lesz-e a maana rendszer, vagy sem. A legutóbbi epizódnál 500 maanáig számoltam, hány párbeszéd kattintást, és hány lépést kellett megtennem. Igazából értelme akkor lenne egy ilyen gyors számolásnak, ha az epizód elejétől a végéig számolná az ember, de nekem sem időm sem kedvem nem volt hozzá, viszont addig az 500 maanáig, ameddig számoltam, nekem nagyon úgy tűnt a dolog, hogy ha a párbeszédért 2 maanát kellett volna fizetnem, akkor sokkal messzebbre jutok az 500 maanával (tekintetbe véve, hogy ki-be kellett rohangálni a HQ és a Főhadiszállás területén, meg a fiúkat keresgélni fél évig), mint hogy így 10-et kellett fizetnem minden lépésért.

Nekem ebből úgy jött le a dolog, hogy ha a napi maana mennyiségünk megmarad 50, és a párbeszédekért 2 maanát fizetnénk, úgy lehetséges, hogy amennyiben mászkálós maga az epizód, úgy sokkal jobban, és barátiasabban jövünk ki.
Amennyiben 5 maana lenne minden kattintás, úgy gyakorlatilag ugyanott tartanánk, ahol a part szakad. Vagy jobban, vagy rosszabbul járunk, nagy különbség nincs.
Viszont... ha úgy vezetik be a rendszert, hogy 50 a napi zsold, és 10 maana a párbeszéd (mint, ahogyan most egy lépés), úgy nagyjából kétszer annyi maanát kell majd fizetnünk egy epizódért, mint amennyit jelenleg fizetünk.

És akkor ott van az is, hogy a karakterünk gondolkodása is valószínűleg fizetős lesz - ennek az eltörlése nagy segítség lenne. Úgy, hogy ténylegesen csak a párbeszédekért fizetünk, és azért nem, hogy Erika magában kitárgyalja azt, ami az összes játékos számára egyértelmű, ráadásul mindezt 20 mondatra lebontva... nos, ha ez így lenne, úgy bizonyosan jobb lenne a rendszer.

Lényegében jól járunk, ha...:

- Napi 50 maana megmarad, és 2 maanát fizetünk a párbeszédért
- Saját gondolatokért nem fizetünk

...és rosszul járunk, ha:

- 5 vagy 10 maana lesz a párbeszédes kattintás úgy, hogy napi szinten 50 maanát kapunk
- Fizetnünk kell a saját gondolatainkértA testvéroldalas rendszert figyelembe véve, nagyobb valószínűség van arra, hogy rosszul fogunk járni, semmilyen baráti/kedvező rendszer nem lesz a játékosoknak, és nem megkönnyíteni, hanem magasan megnehezíteni fogják a játékélményt. :'D
Ugyanakkor mivel még nem tudhatjuk, hogy hogyan is lesz, én inkább reménykedek egyelőre abban, hogy a csodák csodájára a vezetőség inkább a kedvezőbb rendszert fogja választani, és nem tesz meg minden lépést afelé, hogy a játékosaik szépen lassan de itt hagyják őket.https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


Sziasztok!

Én ehhez csak annyit fűznék, hogy a CsJ-n bevezetett változás után a napi ap mennyiséget is megkurtították. A kapható arannyal egyetemben. Most erről ugyan nem szól a fáma, de a kalapomat rá, hogy a napi 50 manna le fog csökkenni, ugyan úgy, mint CsJ-n is.
Látványosan belassult a haladásom mióta bevezették a változást. Így "kényszerítve" rá az embert, hogy vásároljon...
Ami nálam nem igen jön be. Szívesebben költenék, ha több epi lenne, vagy több külön kiadás, és a kapható napi vígan kevés lenne mindenre. Mint ahogy kevés is. De a változtatások után CsJ-n is visszaesett a kedv. Alig várom, hogy az alap szériát befejezhessem így 3 év után. És még mindig van három epi. És félreértés ne essék. Volt idő mikor költöttem rá.
A változtatás előtt. Bele sem merek gondolni hol tartanék ha semmit se rakok bele.


Rosco

Kijelentkezve

#100 2020. 08. 01. - 12h17

Abszint gárda
szaasz
Most érkezett
szaasz
...
Üzenetek: 2

Hmm kíváncsian várom én is.  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 5