Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 7 8 9 10 11

#201 2018. 07. 31. - 18h36

Obszidián gárda
Binka
Tündérek cinkosa
Binka
...
Üzenetek: 1 307

Támogatom!^^
Ja,hopsz,nekem nem szabad.  /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#202 2018. 07. 31. - 19h37

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 54

Nekem bejön /static/img/forum/smilies/big_smile.png Támogatom! :3


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#203 2018. 08. 02. - 17h36

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 9 842

https://i.imgur.com/MVE479S.png

Cím: Chesterville
Kalandmester: Aysa, Kyara
Korhatár: +18
Kategória: Általános
Téma: Misztikus, Természetfeletti, Élőszereplős

/ Figyelem! A világot a Hollófiúk című könyvsorozat ihlette, azonban a játékhoz egyáltalán nem szükséges ismerni a művet! /

https://i.imgur.com/QvXomav.png

Chesterville. Anglia északkeleti partján fekvő csendes kisváros. A dicső múlttal rendelkező, Lord Charles Chesterville alapította 1882-ben és azóta is eme család alkotja a vezető réteg egyik részét.
A gyönyörű, türkizkék Norvég-tenger és a hatalmas, Chesterville-i Hegység erdőkkel ékesített magaslatai, illetve régi utcái varázslatos hangulatot kölcsönöznek a városának, mely így remek turisztikai központtá vált a térségben. Azonban vannak titkok, melyekről az összes chestervillei mélyen hallgat. Ilyenek a rejtélyes eltűnések és megoldatlan halálesetek, megmagyarázhatatlan, misztikus, szinte természetfeletti történések, szellemjáráshoz hasonló események. Senki sem tud semmit se, senki sem akarja felfedni az igazságot.
Néhány, a városban élő szürke polgár tudni véli azt, hogy mi áll eme különös jelenségek hátterében: Chesterville egy Ley-vonalon fekszik, emellett alig pár mérföldre egy másik vonal is fut, és a Chesterville család birtoka alatt keresztezik egymást. Azonban valami sötétebb, baljósabb titok van a háttérben, mint azt bárki is hinné...

Napjainkban

Mindennek és mindenkinek vannak titkai... Csak Chesterville a szokásosnál is többet halmozott magára.
Az Akadémia tanulóinak azonban nagyobb gondja is van, mint a városban zajló titokzatos dolgok után nyomozni: elkezdődött az iskola, a túlságosan rövid őszi szünet után. Vizsgák, dolgozatok, versenyek és szakkörök. Minden a nyakukba szakadt, emellett a többségnek titkolnia is kell, hogy természetfeletti képességei vannak.
Mi történik azonban akkor, ha ezek a különleges fiatalok egy csapatba verődnek össze és nyomozni kezdenek egy ismeretlen dolog után? Ezzel pedig lehet, hogy egy olyan utat kezdenek el járni, amiről nincs visszaút...

Sokan mondják, hogy a harag elhalványul idővel, de ez közel sem azt jelenti, hogy el is tűnik. Ottmarad továbbra is, legfeljebb csak nem látni, és amint a legapróbb lehetősége adódik, újra a felszínre tör.

1982.
Tragikus évszám a Chesterville-család életében. A tehetséges ikerpár, Carl és James Chesterville éppen második évüket járják a helyi akadémián, ahol szinte sztárnak számítanak kimagasló eredményeik miatt, mivel James kiválóan teljesít az élettudományban, Carl pedig a színészkedésben. Arról azonban mindketten hallgatnak, hogy minek is köszönhetik eredményességüket: természetfeletti hatalommal bírnak.
Azonban, egy őszi délutánon nemvárt esemény kavarja meg a kisváros mindennapi életét, mely egy hétköznapinak nem nevezhető napfogyatkozás formájában nyilvánult meg. Ekkor, látszólag  minden nyom nélkül eltűnt Carl. Senki sem találta meg, több hónapnyi keresés után lezárták az ügyet annyival, hogy a néhai, szintén nyomtalanul eltűnt apja keresésére  indult. A család irányítását az akkor tizenhat éves James Chesterville vette át. Azonban szárnyra kelt egy pletyka, melyben azt rebesgették, hogy az ifjú Chesterville egy titokzatos szektába állt be, ám ezt senki sem tudta megcáfolni vagy igazolni. Azóta él a szektások misztikus legendája....

Az élet és a halál örök párban jár, s ahol az élet vet, a halálra ott vár a leggazdagabb aratás.

Thagisták

Titokzatos csoport, melynek 7 tagja van. A szekta célja ismeretlen és a tagjai is. Egyes találgatások vannak, azonban senki sem tudja biztosan megmondani kik vesznek ebbe részt. Ismertetőjelük: különös mintájú tetoválás a testük különböző pontjain.

Tetoválásukhttps://i.imgur.com/QvXomav.png

https://i.imgur.com/5UUMuiG.png
Charles Chesterville Akadémia
Alapítva: 1884-ben.

❝  Nem isteneket nevelünk, hanem halandókat.   ❞

Az akadémiát Lord Charles Chesterville alapította, két évvel a város alapítása után. Már akkor elit iskolának számított a régióban, így a módosabb emberek tehetséges gyermekeiket erre az akadémiára iratták be. Eleinte csak egyetlen évfolyam volt, vegyes szakoknak, azonban az alapító fia, William Chesterville építtetett az iskolához plusz épületeket és bevezette a ma is használt, négy osztályos, három évfolyamos rendszert.
A nem helyi diákoknak nincs lehetőségük az iskolában lakásra, így mindenkinek, a harminc kilóméterre lévő városban kell magánúton szállást találnia. Az iskolába járáshoz mindenkinek ingyenesen biztosítja az Akadémia a minden tanítási napkor, reggel fél 7-kor induló, ingyenes buszjáratot. A busz továbbá minden délután, 3:30-kor és  5:30-kor indul vissza a városba.
Az iskola fizetős (a törvényes képviselők kérhetnek erről információt levélben), azonban lehetőség van ösztöndíjra is, aminek a feltétele a következő:
° kimagasló eredmény az adott szak tantárgyából.

Törekszünk az egyenlőségre, így minden diáknak kötelező az iskolai egyenruha használata (a tandíj/ösztöndíj ennek költségét tartalmazza)! A ruhák színe eltérő az adott szaknak megfelelően, melyről információt lentebb kaphatnak.

Jelenlegi igazgató: Frederick H. Emerson

Kötelező egyenruha, az iskola címerévelHelyek, melyeket minden tanuló szabadon használhat:
Iskolai könyvtár
Úszómedence
Futópálya (amennyiben az atléták nem ott tartanak edzést)
Tantermek (klub elnökök felügyelete alatt – ők tudnak kulcsot kérni hozzá)
Ebédlő
Parkoló
Tanulószoba
Udvar


Iskolai csengetési rend:

7:00 – első óra kezdete
11.30 – utolsó  óra vége, ebédszünet kezdete
12.15 – ebédszünet vége, kötelező szaktantárgyi órák kezdete
15.00 – szaktantárgyi órák vége
15.00  ~  18.00 – nem kötelező, délutáni klubok / szabadfoglalkozások
(ezeknek a kezdete és vége  függ a klub vezetőjétől!)

Szakok

A Chesterville Akadémán minden tanuló évfolyamtól függetlenül köteles választani egy szakot és azon belül különböző fakultációkat. Az egyenruhán lányoknál és a fiúknál is a nyakkendő színe jelzi, hogy az adott tanuló mire szakosodott.  Mindenki 3 különböző szakból és azok tárgyaiból választhat, maximum 1-et. A fakultációk tanóra után kezdődnek és egészen 3ig tartanak.

A választható szakok és azoknak lehetséges tárgyai:

Művészet: (nyakkendő színe: Kék)
- festészet, grafika(rajz), média(filmezés), szobrászat, dráma(színészet)

Sport: (nyakkendő színe: Piros)
- kosárlabda, úszás, sakk, atlétika, baseball

Természettudomány: (nyakkendő színe: Zöld)
- Élettudomány, kémia, geológia, csillagászat, Fizika

https://i.imgur.com/QvXomav.png

Képek az Akadémiáról és a városrólhttps://i.imgur.com/QvXomav.png

Ley-vonalak:

Olyan vonalak, melyek behálózzák az egész Földet és melyek mentén elektromos töltésáramlás, mágneses változás figyelhető meg, ezáltal felerősödnek a természetfeletti anomáliák. Chesterville-en keresztül is húzódnak Ley-vonalak, amikkel nem mindenki van tisztában. Nem messze a Chesterville birtok alatt kereszteződik két fő vonal is, mely alapjaiban változtatja meg a környék mágneses terét.

❝  Ezen vonalak adják a mágiát, mely aztán szétáramlik a világunkban.  ❞

https://i.imgur.com/QvXomav.png

Természetfeletti erő
Olyan nem normális (para) képesség, mely ellent mond a fizika, biológia és a kémia alapelveinek, megcáfolja az anyag és az élet definícióit. Leggyakrabban a Ley-vonalak mentén (és kereszteződésében) fordulnak elő ilyen erővel rendelkező emberek.

Napjainkban ismert képességek:...


Karakterlaphttps://i.imgur.com/QvXomav.png

Chesterville szabályzat:

- Mindenekelőtt vedd figyelembe a  szerepjátékára vonatkozó általános szabályzatot, illetve kérjük, hogy ezeket is vedd tudomásul!

- Mivel ezt egy elég komoly és misztikus szerepjátéknak szánjuk, emiatt fontold meg, mennyire lennél rá teljes mértékben nyitott. Továbbá a későbbi bonyolultabb cselekmények miatt elsősorban tapasztaltabb szerepesekre számítunk, de ha te úgy érzed, hogy még ez se foghat ki rajtad, akkor is jelentkezhetsz, hátha.

- A reagokra vonatkozóan kérjük, ügyelj az előnézetben min. 4 sorra és ügyelj a magyar nyelv helyesírási szabályaira! Természetesen mindenki követhet el hibákat, hogy egy-két szót elír, ezzel nincs is baj, de anyanyelvileg törekedj az értelmes, egész magyar mondatokra.

- Ne felejtsd el, hogy a karakterek ebben a világban ugyanolyan halandó emberek, hiába rendelkeznek képességekkel. Ők nem halhatatlan szuperhősök, úgyhogy ennek tekintetében alakítsd a történeted és mérlegelj.

- Mindenki maximum 1 szakot és egy tárgyat választhat, ezt nem lehet a későbbiekben módosítani, csak ha nagyon megkötelezi az indokod!

- Ugyanez vonatkozik a képességekre is. Mindenki maximum 1 képesség tulajdonosa lehet, ám egyik karakter se tudja teljesen kiaknázni képességét MÉG. Kérlek ne akarj te a legerősebb lenni, hiszen ha azt nézzük, hogy a diákok tizenévesen aligha lehetnek mentálisan és testileg is felkészültek arra, hogy teljes mértékben irányíthassák a képességeiket, -főleg nem képességoktatás híján,- akkor ez kisebb csoda lenne. Továbbá mindegyik képességhez társulnak esetleges mellékhatások is, amit ha nem is mindig, de túlzott használat és megerőltetés során, kérjük vedd figyelembe!

- Itt is tilos mások karaktereinek és azok cselekedeteinek irányítása. Ha ez előre meg lett beszélve, akkor természetesen nem szólunk érte, de ilyenkor ezt jelezd!

- A Chesterville Akadémia egy Magániskola, ami fizetős, tehát vedd figyelembe a karakterlapod készítésénél, hogy ide főként tehetősebbek járnak. Ha mindenképp szegényebb karaktert szeretnél behozni, akkor azt valamivel indokolnod kell, miért járhat mégis az akadémiára. (Pl. Ösztöndíj) De nyugodtan légy kreatív!

- A természetfeletti képesség közel sem átlagos. Épp ezért ügyelj arra, hogy a karaktered ne nagyon bűvészkedjen nyilvánosan a képességével...hiszen, ha erre fény derülne, hogy a Ley-vonalak mentén képességekkel bíró emberek élnek, a kormány nyomban felhasználná őket saját céljai megvalósítására.

- A szabályzat el nem olvasása nem mentesít fel senkit sem a betartasuk alól. A szabályokat - szükség szerint - módosíthatjuk!

https://i.imgur.com/QvXomav.png

Ha bármi kérdésed lenne vagy segítségre szorulnál, nyugodtan keresd fel valamelyik Kalandmestert!

Kellemes játékot! ^^

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 08. 05. - 10h29)


https://i.imgur.com/dWgEK2a.gif

Kijelentkezve

#204 2018. 08. 02. - 18h03

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 129

Nagyon támogatom Chesterwille-t. ^^


https://i.imgur.com/H56dP55.jpg

Bejelentkezve

#205 2018. 08. 02. - 18h13

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 54

Wow... (tapsi tapsi) Támogatom! Nagyon jó hangzik :3


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#206 2018. 08. 02. - 20h03

Árnyék gárda
Syalrën
Alkimista tanonc
Sigrún
...
Üzenetek: 15 548

Támogatom, nagyon izginek hangzik. És persze az élő szereplős képek... Már az is lehet körvonalazódott bennem valami :")


https://orig00.deviantart.net/7660/f/2019/062/5/4/01_by_chykai-dd17nmm.gif

Kijelentkezve

#207 2018. 08. 03. - 13h51

Obszidián gárda
Nuvola
Legyőzött egy tyúkot
Nuvola
...
Üzenetek: 709

Én is támogatom, nagyon érdekesnek hangzik!


https://i.imgur.com/NY6ElPS.gif

Kijelentkezve

#208 2018. 08. 03. - 15h48

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 864

Én is támogatnám Chesterville c. szerepezést /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dcxucnl-7435ecd9-5caf-4403-923f-8f8f8905664f.png?fbclid=IwAR0OjOYRV4e6xhfvw9fPqGxKL4hM_h-7UUrYdJ8eNkkcRVTvfI9yUXeGnacKöszönet a csodás bannerért Syalrën becses személyének!

Kijelentkezve

#209 2018. 08. 03. - 19h13

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 173

Szupper, imádom az ilyen szerepeket, úgyhogy egy újabb voks a Chesterville szerepnek ^^


https://i.imgur.com/0OfumaY.jpg

Kijelentkezve

#210 2018. 08. 05. - 21h34

Szikrázó gárda
Nimra
Moderátor
Nimra
...
Üzenetek: 268

Aysa & Kyara - Chesterville [MEGNYITVA]


https://static.comicvine.com/uploads/original/11115/111152392/4161593-1367193343-tumbl.gif

Kijelentkezve

#211 2018. 08. 11. - 13h56

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 984

Piroska és Binka szerepét támogatom /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dczw3vx-14f3f646-d19b-4553-8220-e6e2b6304b6e.png

Kijelentkezve

#212 2019. 01. 01. - 22h22

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 173

Sziasztok ^^Újraalkottam az Angyalok és Démonok Iskolája játékot, úgyhogy ha van kedvetek, olvassatok bele. Ez még közel sem végleges,ha van érdeklődés, elkészítem teljesen minden részlettel együtt.

Cím: Angyalok és Démonok Iskolája

Kategória: Fantázia, horror

Korhatár: 18+

Leírás:

Komor, sötét világ. Az angyalok és a démonok ellenségként állnak egymással szemben. Az emberek rettegnek.
Miközben a fehér szárnyasok próbálják az általuk felállított "jót" követni, ellenfeleik minden erőikkel ezt meg akarják akadályozni. Nem azért, mert az a "jó" számukra veszélyes. Csupán mert harcban állnak. El akarták nyomni egymást, uralkodni a másik felett. Az egész csata odáig fajult, hogy mind a két faj lenézően, gyűlölettel és undorral nézett a másikra. De voltak, akik tudták, hogy ez így nem jó. Hatalmas csaták vették kezdetét, amik a földre pusztító hatással voltak. A lények utódai is örökölték ezeket a sötét érzéseket, így az ellenségeskedés nem hogy nem szűnt meg, sőt, még rosszabbá is vált. Aztán az emberek közül néhány keveredett azokkal az angyalokkal és démonokkal, akik a békét kívánták. Összeálltak sereggé, és békét hoztak. De a béke is csak a vihar előtti csend..

Volt egy angyalpár, akik úgy döntöttek, létrehoznak egy messzi szigeten egy iskolát, abban a tudatban is, hogy nehéz, és sok dolguk lesz ott. Az ifjú szárnyasokat ide küldték kötelezően a szülők, csak hogy megvédjék őket. Az iskolában a tanárok megpróbálják őket megbékíteni, és csak akkor engedik ki őket, ha teljes összhangban és barátságban vannak, és képesek egymást elfogadni.
Ám ez a pár is rejtélyek között tűnt el. Jelenleg az iskolát gyermekeik vezetik. A diákok még nem találkoztak velük, személyük számukra ismeretlen. Amikor beszél hozzájuk, egy kék gömb jelenik meg, abból eltorzított hangot hallhatnak. Az iskola szabályzata leírja; ha ők megjelennek, akkor ott nagy dolog van készülőben.

Az iskola tanárai pártatlan lényekből állnak, akik erős kezűek és kegyetlenek, ha kell. De ez nem csak a gonoszkodás helye. Éppen ezért ők kedvesek is próbálnak lenni, támogatni a diákokat. Hiszen ez a feladatuk.

A diákok amuletteket kapnak, amiket levenni lehetetlen. Különböző büntetést szab ki attól függően, milyen vétket követ el valaki.

Hogy tetszik? ^^ Természetesen képeket is hozni fogok, ha elég érdeklődő van rá /static/img/forum/smilies/wink.png

Utolsó módosítás: piroskaseres (2019. 01. 01. - 22h29)


https://i.imgur.com/0OfumaY.jpg

Kijelentkezve

#213 2019. 01. 01. - 22h33

Abszint gárda
Madelline
Tündérek cinkosa
Madelline
...
Üzenetek: 1 081

Támogatom az Angyalok és Démonok Iskolája című szerepjátékot! ^^


https://i.imgur.com/EKPEUFO.jpg

Kijelentkezve

#214 2019. 01. 02. - 10h43

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 54

Ez jól hangzik >u< Én is támogatom az Angyalok és Démonok Iskolája című szerepet


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#215 2019. 01. 02. - 10h48

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 9 842

Ash baba kell a népnek, szóval én is támogatom.


https://i.imgur.com/dWgEK2a.gif

Kijelentkezve

#216 2019. 01. 02. - 10h58

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 173

Köszönöm szépen lányok, akkor ki is dolgozom ^^


https://i.imgur.com/0OfumaY.jpg

Kijelentkezve

#217 2019. 01. 02. - 15h37

Obszidián gárda
Signe
A familiárisok barátja
Signe
...
Üzenetek: 3 545

Én is támogatom az Angyalok és Démonok Iskoláját! ^^


https://i.imgur.com/UQz14IC.gif

Kijelentkezve

#218 2019. 01. 02. - 16h38

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 984

Támogatom, de nem hiszem hogy játszok a régi-új...


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dczw3vx-14f3f646-d19b-4553-8220-e6e2b6304b6e.png

Kijelentkezve

#219 2019. 01. 02. - 16h44

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 173

Cím: Angyalok és Démonok Iskolája
Kalandmester: piroskaseres


Kategória: Fantázia, horror

Korhatár: 18+

Leírás:

Komor, sötét világ. Az angyalok és a démonok ellenségként állnak egymással szemben. Az emberek rettegnek.
Miközben a fehér szárnyasok próbálják az általuk felállított "jót" követni, ellenfeleik minden erőikkel ezt meg akarják akadályozni. Nem azért, mert az a "jó" számukra veszélyes. Csupán mert harcban állnak. El akarták nyomni egymást, uralkodni a másik felett. Az egész csata odáig fajult, hogy mind a két faj lenézően, gyűlölettel és undorral nézett a másikra. De voltak, akik tudták, hogy ez így nem jó. Hatalmas csaták vették kezdetét, amik a földre pusztító hatással voltak. A lények utódai is örökölték ezeket a sötét érzéseket, így az ellenségeskedés nem hogy nem szűnt meg, sőt, még rosszabbá is vált. Aztán az emberek közül néhány keveredett azokkal az angyalokkal és démonokkal, akik a békét kívánták. Összeálltak sereggé, és békét hoztak. De a béke is csak a vihar előtti csend..

Volt egy angyalpár, akik úgy döntöttek, létrehoznak egy messzi szigeten egy iskolát, abban a tudatban is, hogy nehéz, és sok dolguk lesz ott. Az ifjú szárnyasokat ide küldték kötelezően a szülők, csak hogy megvédjék őket. Az iskolában a tanárok megpróbálják őket megbékíteni, és csak akkor engedik ki őket, ha teljes összhangban és barátságban vannak, és képesek egymást elfogadni.
Ám ez a pár is rejtélyek között tűnt el. Jelenleg az iskolát gyermekeik vezetik. A diákok még nem találkoztak velük, személyük számukra ismeretlen. Amikor beszélnek hozzájuk, egy kék gömb jelenik meg, abból eltorzított hangot hallhatnak. Az iskola szabályzata leírja; ha ők megjelennek, akkor ott nagy dolog van készülőben.

Az iskola tanárai pártatlan lényekből állnak, akik erőskezűek és kegyetlenek, ha kell. De ez nem csak a gonoszkodás helye. Éppen ezért ők kedvesek is próbálnak lenni, támogatni a diákokat. Hiszen ez a feladatuk.

A diákok amuletteket kapnak, amiket levenni lehetetlen. Különböző büntetést szab ki attól függően, milyen vétket követ el valaki.

Az iskoláról bővebben:
A diákok az iskolán belüli kollégiumban laknak kétágyas szobákban. Az étkező ugyanebben az épületrészben található.
Az iskola egy kastélyszerű építmény, melyben normális osztálytermek vannak annyi különbséggel, hogy a székhez hozzá lehet kötözni az ellógni kívánó diákokat. Ezen felül az iskola rendelkezik kínzókamrával is, ahová csak a legrosszabbak kerülnek be.
Az iskola nem csak a föld felett létezik, vannak alagsorai, és katakombája. Ide tilos a belépés. Aki pedig belép, hagyjon fel minden reménnyel.


KépekA kollégiumszobákkal kapcsolatban:
Képet, ami ide illő lenne, nem találtam, ezért pár szóval körbeírnám, hogy képzeltem el őket. Minden szobában kettő ágy van. A szobák kupolás alakúak, és normál szoba méretűek, így kényelmesen elférhetnek a diákok. A szoba elrendezése mindig a lakókon múlik, magyarán nem tilos áthelyezni a dolgokat úgy, ahogy teszik.
Minden folyosóhoz hozzátartozik egy kis konyha, ahol főzhetnek, akik úgy szeretnék, illetve bárki hozzáférhet a hűtőhöz/egyéb konyhaszerekhez.
Tisztálkodó helységek járnak a szobákhoz. Egy zuhanyzó található bennük, illetve kézmosó és wc.

További tudnivalók:

Nincsen takarodója az iskolának, a vezetők nem látják értelmét. Úgy gondolják, nem az ő bajuk, ha fáradtak, viszont az órán való alvás nem engedélyezett.
A tanórák helyszínét a tanárok jelölik ki. A napi órák száma 2, de ezek a tanórák 120-120 percig tartanak. Délután szabad foglalkozás, büntetésvégzés, tanulás történik.
A jó magaviseletű diákok természetesen kiváltságokban részesülnek. Ez állhat egyedüli, jobb felszerelésű szobából, egy kívánságból, vagy akár egy napos szabadságból is.
A tanítás 9-11-ig tart. Étkezni ezen kívül bármikor lehet menni.

Tantárgyak és tanárokÓrarend majd kialakításra kerül attól függően, mennyien játszanak.


KarakterlapA KM kérései

Utolsó módosítás: piroskaseres (2019. 01. 04. - 18h11)


https://i.imgur.com/0OfumaY.jpg

Kijelentkezve

#220 2019. 01. 02. - 17h21

Obszidián gárda
Binka
Tündérek cinkosa
Binka
...
Üzenetek: 1 307

Támogatom az Agyalok és Démonok Iskolája új verzióját. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#221 2019. 01. 03. - 22h09

Obszidián gárda
Foxi13
Legyőzött egy tyúkot
Foxi13
...
Üzenetek: 655

Sziasztok! Egy szerepjáték ötletet hoztam, nem tudom, mennyire lenne rá igény, de ha lenne, hoznék egy formázott, képekkel ellátott verziót is.


Cím: Változók
Kalandmester: Foxi13
Korhatár: korhatár nélküli
Kategória: fantázia

Leírás:
Az emberek csak élnek. Élnek, és nem figyelnek fel különös dolgokra, mint például egy 180 centis, két lábon járó macskára. Maskarának, a fejlett technika csodájának hisznek mindent, mivel már sokan a saját szemükben sem bíznak.
Viszont ez nyújt biztonságot nekik. Nekik, akik olyan könnyen beolvadnak a társadalomba, hogy akár a legjobb barátod is ez lehet.
Változók. Így hívják azokat a lényeket, kik emberi alakot öltve sétálnak melletted, vagy akár a háziállatodként várják tőled az ebédet. Egy változónak négy alakja van, az embertől az állatig. Lehetnek rendellenes egyedek, akiknél valamelyik alak hiányzik, tehát nem tud olyanná válni, de ez nagyon titka eset.
Van, hogy az egyik szülő változó, a másik ember. Az ilyen keverékeknek az legtöbb esetben erősebb az immunrendszere, viszont később alakul ki az átváltozó képesség.
A Saint Daergement Iskola egy az emberek elől elzárt iskolák közül, amelyekbe változók járhatnak, és megtanulhatják az alkalmazkodást, az emberi és állati élethez szükséges dolgokat, mint például az illő viselkedés, a vadászat, a riválisok kezelése. Megtanulják, hogy változtassák alakjukat akarattal, majd az iskola végén eldöntik, hogy az emberek vagy az állatok közt kívánnak élni. Három évfolyam van, mindegyiken egy alakot sajátítanak el az itt tanuló diákok. Az iskolának van házirendje is, és a tanítás is olyan, mint egy normális suliban.
Majdnem..
Itt a rendes tantárgyak mellett van egy amolyan gyakorlati óra, egy-egy évfolyamnak ugyanabban az időpontban van, viszont a ragadozóknak, növényevőknek, mindenevőknek külön nap. Az iskolának van szabadtéri és beltéri tornaterme, úszómedencéje, és egy hatalmas udvara fákkal, padokkal és büfével. A kollégium egyben van az épülettel a vidéki diákok számára.


1. alak: ember
Ez az alak teljesen emberi, nincs benne semmi különös. Az emberek közt élő változók ezt az alakot használják, hogy megőrizzék kilétüket.

2. alak: félember
Ilyenkor is marad az emberi kinézet, csak megjelennek különböző állati testrészek, rendszerint fül és farok. (pl. macskánál macska- fül és farok esetleg bajusz meg karom)

3. alak: félállat
Felépítése olyan, mint egy emberé, viszont a bőr, a fej és a végtagok kissé elváltozottak. Mondhatni az ilyen alak furry forma. (pl. egy macskánál a egyed feje macska, szőre és mancsa van) Ebben az alakban is kötelező a ruhahasználat.

4. alak: állat
A változónak a teljes állat formája, az ösztönök teljes mértékben érvényesülnek, de az illetőnek van öntudata, gondolkodása olyan, mint egy emberé.


(spoiler ablakban az iskoláról képek)

(órarend)

(karakterlap)


https://orig00.deviantart.net/293b/f/2019/008/9/e/oie_jddseyox34wd_by_nightgoddes-dcwjlrz.gif

Kijelentkezve

#222 2019. 01. 03. - 22h27

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 557

Támogatom Foxi ötletét! ^^


Kiss szösszenet Katt ide
https://i.imgur.com/Z0HtNl5.gif

Kijelentkezve

#223 2019. 01. 04. - 14h21

Árnyék gárda
Zirailah
A gárda gyalogosa
Zirailah
...
Üzenetek: 2 248

Támogatom az ötletet. ^^


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dd1c9ov-5b7f24a3-dae5-42e1-8bf3-ca7fb80f4818.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGQxYzlvdi01YjdmMjRhMy1kYWU1LTQyZTEtOGJmMy1jYTdmYjgwZjQ4MTgucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.RCPBvHbx4qD5J0MENaQBV7Ar4Hwm4yRyPXB6DCbF2s0

Kijelentkezve

#224 2019. 01. 04. - 16h46

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 173

Támogatom Foxi játékát.


https://i.imgur.com/0OfumaY.jpg

Kijelentkezve

#225 2019. 01. 04. - 19h52

Abszint gárda
Madelline
Tündérek cinkosa
Madelline
...
Üzenetek: 1 081

Támogatom a Változók című szerepjátékot! ^^


https://i.imgur.com/EKPEUFO.jpg

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 7 8 9 10 11