Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 ... 12

#26 2017. 03. 24. - 19h25

Árnyék gárda
Katókacsaxdd
Tündérek cinkosa
Katókacsaxdd
...
Üzenetek: 1 029

Kedves moderátorok!
Kicsit kibővítettem a szerepjátékomat.

Galactia

Alaptörténet:

Sok-sok év múlva,a messzi jövőben egy üstökös csapódott a földbe.Elpusztította az egész világot, csak kevés túlélő maradt.Az üstökös mélyen belefúródott a földbe és a becsapódása helyén egy forrás tört a felszínre.Ennek a forrásnak a vize szivárványszínű volt.A túlélők elnevezték szivárványforrásnak és köréépítették a fővárost, aköré pedig az országot(Galactiát).Az országon kívüli terület teljesen lakhatatlanná vált, mert a levegőt a forrás tisztította meg az üstökös becsapódásakor keletkezett portól.Az üstökös kisugárzása miatt az ott élők külön fajokká alakultak.Idővel eltávolodtak egymástól, de a szivárványforrást közösen védték.A fajok eltávolodása miatt nem alakult ki kormány, Galactiában demokrácia volt vezetőség nélkül.
3503-ban egy titokzatos utazó érkezik a fővárosba.Először csak egy vándornak tűnik,aki az országot járja, de aztán kiderül, hogy valójában egy másik bolygóról jött és a szivárványforrás vizére fáj a foga.A fajok vezetői kénytelenek összefogni és kialakítani Galactia kormányát.Végül közös erővel sikerülmegvédeni az országot, de ez rengeteg életbe kerül.Az Utazót száműzik egy távoli kontinensre, ahol még maradt a tiszta levegőből,itt rendes emberek élnek, akik semmit sem változtak és nem nagyon kedvelik a Galactiában élőket.Kivégezni nem tudják, mert nincs akkora hatalom, amely képes lenne rá.A kormány ereje nem elég ahhoz hogy biztosíthassa hogy az Utazó nem tér vissza, ezért úgy dönt hogy varázslókat hív az fővárosba.Az ő feladatuk hogy 14-15 éves gyerekeket képezzenek ki, akik később majd meg tudják védeni Galactiát ha az utazó visszatér, mert a varázslók nem lennének képesek rá az öreg koruk miatt.Mindegyik fajból kiválasztanak egy-két gyereket, akik mindannyian kapnak egy amulettet és ők alkotják meg a kiképzésen részt vevők 1.generációját.A történet kezdetéig eltelik 2 év, a karakterek azok a gyerekek,akiket kiképeztek.Ők most már 16-17 évesek és megtanulták uralni az amulettjük nyújtotta különleges képességet.Már-már úgy tűnik, hogy rájuk nincs is szükség, ám egy napon egy futár érkezik Alphandéba, a fővárosba.Közli, hogy az utazó kiszabadult börtönéből a felkelők segítégével.A karaktereken a sor hogy megvédjék hazájukat.

Fajok:

-Tündék:Kedves és jóságos teremtések.Nagyon jó a látásuk és a célzóképességük.Szőke vagy esetleg barna hajúak.Az íjjal nagyon jól tudnak bánni.

-Koboldok:Alacsony, harcias és mindenre elszánt faj.Hegyes fülük van.Ők inkább a közelharcban, azon belül is a verekedésben jók.

-Manók:Külsőleg nagyon hasonlítanak a koboldokra, de nekik nem hegyes a fülük.Nagyon mérgesek ha valaki összekeveri a két fajt.Ők lövészként tehetségesek.

-Csillámlók:Ők az folyókban élnek, rövid idejig ki tudnak jönni a vízből, de csak varázsital segítségével, azt is óránként be kell venniük.Magas termetűek, karjukon mindenkinek más csillámos szimbólum látható.Inkább a gyógyitalkészítésben tökéletesek.

-Zanzák:Okoskodó beképzelt népség, de ha baj van rájuk mindíg lehet számítani.Mohakabátot hordanak, a homlokukon mindegyiknek van egy különböző színű jel,mindegyik családnak más.A karddal bánnak jól.

-Nimfák:az erdőben élő gyönyörű teremtések, a hajuk meseszép.Gyakran bújkálnak, nem szeretik más fajok társaságát, de ha muszáj elviselik.Ők a lőporkészítés mesterei.

-Monszuk:A föld alatti üregekben élnek.Kiválóan tudnak ásni és ez a csatákban is előnyükre van.Nem szeretik ha valaki túl kedves hozzájuk, mert azt hiszik, hogylenézik őket.Alacsonyak, hegyes karmaik vannak, abőrük sötétzöld.

-Fannák:ők az égben a felhőkön laknak a főváros fölött.Szeretetreméltó, segítőkész faj.Bőrük hófehér, akár az igazi angyalok.Szárnyuk is van ennek segítségével jutnak föl a városukba.A közelharcban jók, csak a verekedésben nem.

-BandorákEszes kétéltűek, bőrük egyáltalán nem nyálkás.Kiváló a kézügyességük, kézimunkáikat eladják a piacon.Ők tőrrel szoktak harcolni.

-Simnák:morgósak de segítőkészek.A fák tetején leknak kis házacskákban.Nagyon jól lendülnek az indákon.Ők nem alacsonyak, inkább középtermetűek.Bőrük szürke.Az ő fegyverük a balta.

Helyszínek:

Alphade:Galactia fővárosa, itt teljes a harmónia.A kormány találkozópontja valamint a parlament is itt található.Itt a főhadiszállás, a kiválasztottak itt élnek.Alphade->park: A karakterek szívesen töltik itt a szabadidejüket.Zöld fák, kék ég és egy csobogó szökőkút, az egész nagyon hangulatos.


Fogalmak:

Kormány:A fajok választott vezetőiből áll.Csak a válsághelyzet miatt alakult meg, előtte Galactiában nem volt vezetőség.

elkelők:Azok, akik igazságtalannak tartják, hogy a kormány nem osztja meg velük a szivárványforrás vizét.Ők az utazó mellett állnak.

a Szivárványforrás:Az üstökös helyén alakult ki, képes meggyógyítani a betegeket és védőpajzsot varázsolni, ám az sem tart örökké.Egy évben egyszer lehet belőle merni egy üvegbe.A kormány Galactia megvédésére használja.

Csatlakozási feltételek:

-a karaktered történetét le kell írnod
-nem, kor, születésnap, faj(ha esetleg hibrid, akkor előre jelezd!)
-élőkép a karakterről nem kötelező, csak ha szeretnéd, de mindenképp írd le külső és belső tulajdonságait!
-mondandód elején a karaktered nevét tüntesd fel
-véres részek nélkül!!!!!!!!(tekintettel a fiatalabb játékosokra.)
-minimum 5 sor a reagálás
-a játékosokkal előre egyeztetünk pl. hogy ki kit utál v. kedvel
Jelentkezni Katókacsaxdd-nél pm-ben!

Az én karakterem Angela Sthepard.

AngelaSzerepjáték eleje:

Angela
Szép őszi délután volt, szokásomhoz híven a parkba mentem, hátha találok ott valakit a többiek közül.

Utolsó módosítás: Katókacsaxdd (2017. 03. 26. - 14h13)

Kijelentkezve

#27 2017. 03. 26. - 07h53

Obszidián gárda
Lilike
A familiárisok barátja
Lilike
...
Üzenetek: 3 272

Sziasztok! /static/img/forum/smilies/smile.png
Nekem tetszik Katókacsa ötlete,ha a későbbiekben összegyűlne rá elegendő támogató és megnyitásra kerülne,akkor én biztosan csatlakoznék hozzá.^^

Illetve nekem is volna egy szerepjáték ötletem.

->Angelo Tutelare


Eme történetben minden embernek van két jószívű angyala.Ők vigyáznak rájuk éjjel-nappal,hogy semmiképp se essen semmi bántódásuk.A Saint Mary Egyetem baráti csoportjának pár tagja képes látni őket,és mára már úgy beszélgetnek velük,mintha ez egy teljesen hétköznapi dolog volna.Másnak nincs róluk tudomása,csak az tudja őket szemlélni,esetleg társalogni velük,kire jobban vigyáznak,mint szemük fényére.Ám az élet nem habos torta.Az őrangyalaikon kívül van egy szem démonjuk,aki a rosszat viszi be mindennapjaikba.A személy védőszentjei próbálják őt titokban tartani előlük több-kevesebb sikerrel.

A szabályok szerint tulajdonképpen nem szabadott volna úgy lemenni hozzájuk,hogy látják őket,de ők túlságosan is vágytak a velük való találkozásra,társalgásra és egyebek,ezért kénytelenek voltak megszegni az előírást.Mivel a főangyalok későn vették ezt észre,ezért kénytelenek voltak belegyezni abba,hogy a Föld felszínén maradjanak velük egyetlen egy feltétellel:Mikor az őrzött személy jobblétre szenderül,akkor az angyal is megy vele.Ők természetesen helyeselték ezt,így hát a végzetekig velük lehetnek.


Őrangyalok szerepe:

A rájuk bízott személy figyelése,a hamarabbi haláljának megakadályozása,betegségeknél való gyorsabb gyógyulás segítése,szomorú pillanatokban való felvidítás.

Démon szerepe:

Mint ahogy minden meséhez,történetekhez kötődő démonok,az e világiak is gonoszak.Rettentően szeretik nézni a birtokukban lévő ember szenvedését,minden kínját,baját.Míg az adott személy szomorú perceiben küzd és az őrangyalainak sírhatnéka van,ő csak nagyban nevetgél.Semmi értelmes dolga nincs,csak van és szórakozik a fájdalmon.Rosszabb esetben gyatra dolgokat okoz.

Helyszínek:
Pleville-A főváros,ahol a történet játszódik.
Maitarria-Az ország,ahol Pleville található.
Saint Mary Egyetem-Az őrangyalokra bízott egyetemisták iskolája.
Army Park-A leghírhedtebb park a városban.Sokan járnak ide piknikezni,esetlegesen sétálni.

A szerepjáték maga az őrangyalok szemszögéből folyna.

Utolsó módosítás: Lilike (2017. 03. 26. - 19h02)


https://kepkuldes.com/images/17a9138002114b523593046b396da255.gif

Kijelentkezve

#28 2017. 03. 26. - 15h54

Árnyék gárda
Uriem
Tündérek cinkosa
Uriem
...
Üzenetek: 1 165

Támogatom Katokacsa ötletét. Nekem tetszik


https://i.imgur.com/Nq4UaKg.gif

Kijelentkezve

#29 2017. 03. 26. - 20h39

Árnyék gárda
Dolynn
A gárda hivatalnoka
Dolynn
...
Üzenetek: 1 658

Mindkét ötletet támogatom! Ha megnyitják őket, biztos jövök majd megkeseríteni a szerepezők életét. >:)


https://i.imgur.com/4KM680C.png

Kijelentkezve

#30 2017. 03. 26. - 21h14

Árnyék gárda
Katókacsaxdd
Tündérek cinkosa
Katókacsaxdd
...
Üzenetek: 1 029

Köszi Dolynn, ha megnyitják várlak szeretettel. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#31 2017. 03. 27. - 16h45

Árnyék gárda
Kiyore
A gárda hivatalnoka
Kiyore
...
Üzenetek: 1 597

Én is támogatom Katókacsaxdd ötletét. c:

Kijelentkezve

#32 2017. 03. 27. - 18h49

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

Én is támogatom az ötleteket. Kató-é szépen ki is lett dolgozva. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#33 2017. 03. 27. - 21h27

Abszint gárda
Mesi30
Újonc
Mesi30
...
Üzenetek: 31

Katókacsa ötlete nekem is tetszik, tényleg szép a kidolgozás /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#34 2017. 03. 28. - 18h23

Árnyék gárda
Katókacsaxdd
Tündérek cinkosa
Katókacsaxdd
...
Üzenetek: 1 029

Kedves moderátorok, akkor mkst meglesznyitva a szerepjàtékom?

Kijelentkezve

#35 2017. 03. 29. - 07h07

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 455

Köszönöm a türelmet! /static/img/forum/smilies/smile.png

Katókacsaxdd számomra ez szerepjáték még mindig nem teljesen érthető, viszont ígérem, hogy amint kijön a szerepes szabályzat levélben megkereslek, és segítek majd kialakítani, mindenki számára érthetővé. Addig viszont kérlek légy türelemmel!

Lilike számomra az nem teljesen érthető, hogy most akkor az angyaloknak vagy a démonoknak nem szabadott volna lemenni a földre? Valamint a fajokat rendesebben ki kéne dolgoznod, és szerintem lehessen ember és démon karaktert is hozni, nem? Valamint mindössze még csak egy ember támogatja a szerepedet, minimum három kell a megnyitáshoz.


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#36 2017. 03. 29. - 15h06

Obszidián gárda
Lilike
A familiárisok barátja
Lilike
...
Üzenetek: 3 272

Rendben.Köszönöm,átdolgozom.

Utolsó módosítás: Lilike (2017. 03. 29. - 15h06)


https://kepkuldes.com/images/17a9138002114b523593046b396da255.gif

Kijelentkezve

#37 2017. 04. 01. - 20h37

Obszidián gárda
Miyano
Unikornisok cinkosa
Miyano
...
Üzenetek: 358

Doochan: Lilike ötletét bízd ide rám. ^^ Mivel  jómagam is benne vagyok az e fajta dolgok világában majd jómagam elintézem Lilike ötletét a játékával kapcsolatban és kibővítjük. ^^

Lilike: Írok majd neked privát üzenetet a szereppel kapcsolatban vagy te is nyugodtan rám pittyeghetsz PM -ben. Megbeszéljük, hogy min kéne változtatnod. Illetve mivel jómagam is benne vagyok ebben az egész dologban segítek neked vinni a történetet a jó irányba.

Leírom neked itt is, hogy mi hiányzik belőle:
- A Fő Angyalok, és szerepköreik
- Az Őr Angyalok (Mondjuk őket: Fényőröknek) Hierarchiája ( szerepköreik, Erejük, Neveik)
- A Démonok Hierarchiája (Szerepköreik, Erejük, Neveik)
- Emberek (Látók, Boszorkányok, gyerekek akik 6 éves korig valójában látják őket és aztán megmarad a képességük erre, Érzők akik a gonoszt érzik meg)

Nem elég ha csak vigyáznak rájuk kelleni fognak majd esetek ahol ténylegesen fel is bukkannak/bukkanhatnak vagy sem.
Ha az angyalok(Fényőrök) szemszögéből íródik a történet, akkor egy eléggé tág angyalismerettel kell rendelkezned, hogy mire képesek és mire nem képesek. Tudni kell azt is, hogy az angyalok és démonok mellett az embereknek is van jó és rossz oldala. Komplex történetet lehetne ebből kihozni egyébként én benne vagyok hogy elinduljunk a kidolgozás útján.^^

Kijelentkezve

#38 2017. 04. 06. - 13h36

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 455

Sziasztok szerepesek!

Elkészült a szabályzatunk! Kérlek olvassátok el figyelmesen, és a beérkezett ötleteiteket küldjétek el az itt megtalálható sablon alapján újra. ^^

Akiknek azt mondtam, hogy a szabályzat elkészülte után átbeszéljük a szerepét, azok most írhatnak!


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#39 2017. 04. 11. - 10h52

Obszidián gárda
Foxi13
Legyőzött egy tyúkot
Foxi13
...
Üzenetek: 661

Nekem is tetszik Lilike ötlete. Csak azt nem értem, hogy akkor a szerepjátékozók választhatnak angyalok, démonok, és emberek közt, hogy kik legyenek? Meg ha pl. én embert választanék, akkor egy másik személy játssza az angyalaimat/démonaimat, vagy azokat is nekem kell irányítanom?


https://orig00.deviantart.net/293b/f/2019/008/9/e/oie_jddseyox34wd_by_nightgoddes-dcwjlrz.gif

Kijelentkezve

#40 2017. 04. 23. - 19h24

Fiatal újonc
MilkahCsoki
...
Üzenetek: 13

Üdv!
Hoztam egy ötletet, remélem mindent bele írtam.


Kalandmester: MilkahCsoki

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/72/11/70/7211707114629acf1c8b4d05204759f3.jpg

Cím:     Vocaloid

Téma: Énekes, iskolás játék

Kategória: Általános

Korhatár: Nincs

Leírás:

A világ:

Ebben a világban, rengeteg emberi faj él. Hogy mire gondolok? Itt az állatok is emberek, csak állati tulajdonságokkal vannak felruházva. Az állatok fajainak megnevezése ugyan az, pl. cica, kutya, gyík, kígyó stb. Emellett  embereket  már ,,gyártani" is kezdtek, akikből később sztárt akarnak faragni. Ezeket nevezik Vocaloid-oknak. Nekik külön iskolákat építenek, míg az emberek, és állatok vegyesen járnak suliba, de természetesen vannak olyan iskolák is, ahova mindhárom faj járhat.

Állatok:

Ha állat vagy, azt nem hagyhatod figyelmen kívül, hiszen állati ösztöneid, és kissé állati külsőd van. Az állati ösztönök előnyösek, de hátrányosak is lehetnek, viszont mindkettőt fel kell tüntetned a karakter lapodon. Állati ösztönnek példa:  ha macska vagy jobban látsz a sötétben, és talpra esel, hátránynak pedig például ott van, hogy a macskák utálják a vizet. Állati külsőnek pedig ha ismét a macskákat vesszük példának, cicafül, és cica farkinca kötelező.

Vocaloidok:

Mint azt már említettem, őket gépekkel teremtik. Általában már ,,születéskor" tudják azokat, amik miatt másoknak suliba kell járni. Például írni, olvasni, számolni, mindent. Azonban a jó dolgoknak mindig van hátul ütője, és ez itt is igaz. A vocaloidoknak van egy hatalmas hibájuk, ami javíthatatlan. Hiba alatt, ezeket értem: meglepően gyorsan felejtés, (és még ilyesmi hibák,) valamilyen küllemi probléma, (ez alatt csonkaságot és ilyesmiket értek) némaság, vakság, valamilyen fogyatékosság.
Ne feledd, csak egy hátrány van!
A vocaloidonak ezentúl, vannak kódjaik, amiket legtöbbször a vocaloid bal karjára nyomtatnak. Ez 01-től akár több százig is tarthat. (A vocaloidok közül vannak óriási sztárok, akiket a későbbiekben találsz meg.)

Emberek:

Szerintem az embereket mindenki ismeri, úgyhogy nem is tépem a szám.

Sztori:

A karakterek beiratkoznak egy sztár képző iskolába, ahova vocaloidok, állatok, emberek vegyesen járnak. (Az iskola régies kinézete először elég furcsa de megszokható.) Az osztályt vegyes csoportokba osztják, és minden csoport kap, egy sztárt, aki segít nekik a debütálásban. Ugyan is év végén, minden diáknak meg kell mutatnia a tehetségét. Ha sikeresen debütálsz, belefoghatsz a karrieredbe, ha a sztárok viszont úgy vélik, hogy nem törekedsz eléggé, vagy nem vagy bálványnak való, akkor újabb évet kell az iskolában töltened. A csoportok addig is az iskola kollégiumában laknak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem találkozhatnak.

Képek:

Sztárok:

Hatsune Miku: Vocaloid, 01-es kód.
Külső kép linkje

Kagamine Len és Kagamine Rin: Állat, cica.
Külső kép linkje

Megurine Luka: Vocaloid, 03-as kód.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/25/8b/39/258b39ba4ed18da194fb514ba6281cad.jpg

Shion Kaito: Vocaloid, 00-ás kód.
Külső kép linkje

(Én fogom vezetni a sztárokat,hogy a sztori ne essen össze.)

Az iskola:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/46/ac/82/46ac82435701056682caae43535222a2.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/de/8e/8e/de8e8e3192917eb465558f90c8e51c7f.png

Az iskolában:

A raktár:

Külső kép linkje

A kollégium:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6f/b5/5f/6fb55fff939265fea49be914909ecdee.jpg

A kollégium előszobája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ed/98/d4/ed98d47796455325eb08fc54b3c60cd0.jpg

Az iskola aulája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/af/cf/f6/afcff6aff8ba59abbeb721bc19e8cf0a.jpg

Az iskola osztálytermei:

Külső kép linkje

Az iskola udvar:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c1/64/54/c1645486a3144c0867270c256b05cf9b.jpg

Karakterlap:

Név: (Értelemszerűen a karakter neve, amely általában egy vezetéknévből és egy keresztnévből áll.)

Nem: (Csak férfi és nő van, itt ne vedd figyelembe a fajodat.)

Faj: (Amelyik a 3 faj közül vagy, állaton belül pontosíts, ha vocaloid vagy, a kódod is ide jön.)

Kor: (Mennyi idős a karakter.)

Születésnap: (Születésének pontos dátuma.)

Története: (A karakter előtörténete, amelynek illeszkednie kell a szerepjáték témájához, valamint a fórum általános szabályzatához! Min. 100 szó.)

Hobbi: (A karaktered kedvelt tevékenységei. Nem elég felsorolás szerűen leírni ezeket! Meg kell indokolnod, hogy mit miért szeret.)

Kinézet: (A karaktered külső jellemzése, amelybe beletartozik az is, hogy milyen ruhákat visel. Ide képet is csatolj, amin rajzolt karakter van!)

Egyebek: (Minden más, amit még fontosnak tartasz a karaktered jellemzésében.)

Fajjal járó előnyök: (Ez csak az állatokra vonatkozik, ha ember, vagy vocaloid vagy, ne töltsd ki.)

Fajjal járó hátrányok: (Ha ember vagy, ezt a részt ne töltsd ki, pont mint az előzőt.)

Játék kezdése:

Miku:

Eljött a nap, amikor újabb kedves gyerekeket fogadhatunk az osztályunkba, és csapatokat faraghatunk belőlük. Vidáman keltem fel, és kezdtem bele a reggeli tevékenységeimbe.

Kijelentkezve

#41 2017. 04. 23. - 20h45

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 171

MilkahCsoki írta:

Üdv!
Hoztam egy ötletet, remélem mindent bele írtam.


Kalandmester: MilkahCsoki

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/72/11/70/7211707114629acf1c8b4d05204759f3.jpg

Cím:     Vocaloid

Téma: Énekes, iskolás játék

Kategória: Általános

Korhatár: Nincs

Leírás:

A világ:

Ebben a világban, rengeteg emberi faj él. Hogy mire gondolok? Itt az állatok is emberek, csak állati tulajdonságokkal vannak felruházva. Az állatok fajainak megnevezése ugyan az, pl. cica, kutya, gyík, kígyó stb. Emellett  embereket  már ,,gyártani" is kezdtek, akikből később sztárt akarnak faragni. Ezeket nevezik Vocaloid-oknak. Nekik külön iskolákat építenek, míg az emberek, és állatok vegyesen járnak suliba, de természetesen vannak olyan iskolák is, ahova mindhárom faj járhat.

Állatok:

Ha állat vagy, azt nem hagyhatod figyelmen kívül, hiszen állati ösztöneid, és kissé állati külsőd van. Az állati ösztönök előnyösek, de hátrányosak is lehetnek, viszont mindkettőt fel kell tüntetned a karakter lapodon. Állati ösztönnek példa:  ha macska vagy jobban látsz a sötétben, és talpra esel, hátránynak pedig például ott van, hogy a macskák utálják a vizet. Állati külsőnek pedig ha ismét a macskákat vesszük példának, cicafül, és cica farkinca kötelező.

Vocaloidok:

Mint azt már említettem, őket gépekkel teremtik. Általában már ,,születéskor" tudják azokat, amik miatt másoknak suliba kell járni. Például írni, olvasni, számolni, mindent. Azonban a jó dolgoknak mindig van hátul ütője, és ez itt is igaz. A vocaloidoknak van egy hatalmas hibájuk, ami javíthatatlan. Hiba alatt, ezeket értem: meglepően gyorsan felejtés, (és még ilyesmi hibák,) valamilyen küllemi probléma, (ez alatt csonkaságot és ilyesmiket értek) némaság, vakság, valamilyen fogyatékosság.
Ne feledd, csak egy hátrány van!
A vocaloidonak ezentúl, vannak kódjaik, amiket legtöbbször a vocaloid bal karjára nyomtatnak. Ez 01-től akár több százig is tarthat. (A vocaloidok közül vannak óriási sztárok, akiket a későbbiekben találsz meg.)

Emberek:

Szerintem az embereket mindenki ismeri, úgyhogy nem is tépem a szám.

Sztori:

A karakterek beiratkoznak egy sztár képző iskolába, ahova vocaloidok, állatok, emberek vegyesen járnak. (Az iskola régies kinézete először elég furcsa de megszokható.) Az osztályt vegyes csoportokba osztják, és minden csoport kap, egy sztárt, aki segít nekik a debütálásban. Ugyan is év végén, minden diáknak meg kell mutatnia a tehetségét. Ha sikeresen debütálsz, belefoghatsz a karrieredbe, ha a sztárok viszont úgy vélik, hogy nem törekedsz eléggé, vagy nem vagy bálványnak való, akkor újabb évet kell az iskolában töltened. A csoportok addig is az iskola kollégiumában laknak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem találkozhatnak.

Képek:

Sztárok:

Hatsune Miku: Vocaloid, 01-es kód.
http://music.mxdwn.com/wp-content/uploads/2016/04/miku_5_by_isangkutsarangmoe-d5d26zk-770x470.png

Kagamine Len és Kagamine Rin: Állat, cica.
http://i189.photobucket.com/albums/z247/AnimeQT/Vocaloid/Kagamine%20Twins/Kagamine6.jpg

Megurine Luka: Vocaloid, 03-as kód.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/25/8b/39/258b39ba4ed18da194fb514ba6281cad.jpg

Shion Kaito: Vocaloid, 00-ás kód.
http://images4.fanpop.com/image/photos/23400000/Kaito-kaito-shion-23488979-800-600.jpg

(Én fogom vezetni a sztárokat,hogy a sztori ne essen össze.)

Az iskola:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/46/ac/82/46ac82435701056682caae43535222a2.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/de/8e/8e/de8e8e3192917eb465558f90c8e51c7f.png

Az iskolában:

A raktár:

http://gallery.magicgrove.net/userfiles/images/novini/skyward_castle_1_armory.jpg

A kollégium:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6f/b5/5f/6fb55fff939265fea49be914909ecdee.jpg

A kollégium előszobája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ed/98/d4/ed98d47796455325eb08fc54b3c60cd0.jpg

Az iskola aulája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/af/cf/f6/afcff6aff8ba59abbeb721bc19e8cf0a.jpg

Az iskola osztálytermei:

http://vignette3.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/5/59/FFT-0_Class_Zero_Classroom.png/revision/latest?cb=20130425161717&format=original

Az iskola udvar:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c1/64/54/c1645486a3144c0867270c256b05cf9b.jpg

Karakterlap:

Név: (Értelemszerűen a karakter neve, amely általában egy vezetéknévből és egy keresztnévből áll.)

Nem: (Csak férfi és nő van, itt ne vedd figyelembe a fajodat.)

Faj: (Amelyik a 3 faj közül vagy, állaton belül pontosíts, ha vocaloid vagy, a kódod is ide jön.)

Kor: (Mennyi idős a karakter.)

Születésnap: (Születésének pontos dátuma.)

Története: (A karakter előtörténete, amelynek illeszkednie kell a szerepjáték témájához, valamint a fórum általános szabályzatához! Min. 100 szó.)

Hobbi: (A karaktered kedvelt tevékenységei. Nem elég felsorolás szerűen leírni ezeket! Meg kell indokolnod, hogy mit miért szeret.)

Kinézet: (A karaktered külső jellemzése, amelybe beletartozik az is, hogy milyen ruhákat visel. Ide képet is csatolj, amin rajzolt karakter van!)

Egyebek: (Minden más, amit még fontosnak tartasz a karaktered jellemzésében.)

Fajjal járó előnyök: (Ez csak az állatokra vonatkozik, ha ember, vagy vocaloid vagy, ne töltsd ki.)

Fajjal járó hátrányok: (Ha ember vagy, ezt a részt ne töltsd ki, pont mint az előzőt.)

Játék kezdése:

Miku:

Eljött a nap, amikor újabb kedves gyerekeket fogadhatunk az osztályunkba, és csapatokat faraghatunk belőlük. Vidáman keltem fel, és kezdtem bele a reggeli tevékenységeimbe.

Huh,ez a szerepötlet nagyon felkeltette az érdeklődésemet,úgyhogy én támogatom!^^


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddgdwlh-efb23b50-acd9-4b92-84e2-778237702025.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRnZHdsaC1lZmIyM2I1MC1hY2Q5LTRiOTItODRlMi03NzgyMzc3MDIwMjUucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.3muZyzcvjD-KTzuYWKlp53XAT9H2E6g_ZxQSU2rGSrE

Bejelentkezve

#42 2017. 04. 30. - 23h14

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 455

Sziasztok! /static/img/forum/smilies/smile.png Ahogy ígértem, érkezem a reakciókkal. ^^

- Katókacsaxdd kérlek most írj nekem a szerepjátékoddal kapcsolatban.
- Lilike kérlek amint egyeztettél Miyanoval, írj nekem is, hogy mielőbb megnyithassuk a szerepedet!
- MilkahCsoki a szerepedet csak egy felhasználó támogatta, tehát nem kerülhet megnyitásra.


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#43 2017. 04. 30. - 23h25

Árnyék gárda
Dolynn
A gárda hivatalnoka
Dolynn
...
Üzenetek: 1 658

MilkahCsoki írta:

Üdv!
Hoztam egy ötletet, remélem mindent bele írtam.


Kalandmester: MilkahCsoki

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/72/11/70/7211707114629acf1c8b4d05204759f3.jpg

Cím:     Vocaloid

Téma: Énekes, iskolás játék

Kategória: Általános

Korhatár: Nincs

Leírás:

A világ:

Ebben a világban, rengeteg emberi faj él. Hogy mire gondolok? Itt az állatok is emberek, csak állati tulajdonságokkal vannak felruházva. Az állatok fajainak megnevezése ugyan az, pl. cica, kutya, gyík, kígyó stb. Emellett  embereket  már ,,gyártani" is kezdtek, akikből később sztárt akarnak faragni. Ezeket nevezik Vocaloid-oknak. Nekik külön iskolákat építenek, míg az emberek, és állatok vegyesen járnak suliba, de természetesen vannak olyan iskolák is, ahova mindhárom faj járhat.

Állatok:

Ha állat vagy, azt nem hagyhatod figyelmen kívül, hiszen állati ösztöneid, és kissé állati külsőd van. Az állati ösztönök előnyösek, de hátrányosak is lehetnek, viszont mindkettőt fel kell tüntetned a karakter lapodon. Állati ösztönnek példa:  ha macska vagy jobban látsz a sötétben, és talpra esel, hátránynak pedig például ott van, hogy a macskák utálják a vizet. Állati külsőnek pedig ha ismét a macskákat vesszük példának, cicafül, és cica farkinca kötelező.

Vocaloidok:

Mint azt már említettem, őket gépekkel teremtik. Általában már ,,születéskor" tudják azokat, amik miatt másoknak suliba kell járni. Például írni, olvasni, számolni, mindent. Azonban a jó dolgoknak mindig van hátul ütője, és ez itt is igaz. A vocaloidoknak van egy hatalmas hibájuk, ami javíthatatlan. Hiba alatt, ezeket értem: meglepően gyorsan felejtés, (és még ilyesmi hibák,) valamilyen küllemi probléma, (ez alatt csonkaságot és ilyesmiket értek) némaság, vakság, valamilyen fogyatékosság.
Ne feledd, csak egy hátrány van!
A vocaloidonak ezentúl, vannak kódjaik, amiket legtöbbször a vocaloid bal karjára nyomtatnak. Ez 01-től akár több százig is tarthat. (A vocaloidok közül vannak óriási sztárok, akiket a későbbiekben találsz meg.)

Emberek:

Szerintem az embereket mindenki ismeri, úgyhogy nem is tépem a szám.

Sztori:

A karakterek beiratkoznak egy sztár képző iskolába, ahova vocaloidok, állatok, emberek vegyesen járnak. (Az iskola régies kinézete először elég furcsa de megszokható.) Az osztályt vegyes csoportokba osztják, és minden csoport kap, egy sztárt, aki segít nekik a debütálásban. Ugyan is év végén, minden diáknak meg kell mutatnia a tehetségét. Ha sikeresen debütálsz, belefoghatsz a karrieredbe, ha a sztárok viszont úgy vélik, hogy nem törekedsz eléggé, vagy nem vagy bálványnak való, akkor újabb évet kell az iskolában töltened. A csoportok addig is az iskola kollégiumában laknak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem találkozhatnak.

Képek:

Sztárok:

Hatsune Miku: Vocaloid, 01-es kód.
http://music.mxdwn.com/wp-content/uploads/2016/04/miku_5_by_isangkutsarangmoe-d5d26zk-770x470.png

Kagamine Len és Kagamine Rin: Állat, cica.
http://i189.photobucket.com/albums/z247/AnimeQT/Vocaloid/Kagamine%20Twins/Kagamine6.jpg

Megurine Luka: Vocaloid, 03-as kód.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/25/8b/39/258b39ba4ed18da194fb514ba6281cad.jpg

Shion Kaito: Vocaloid, 00-ás kód.
http://images4.fanpop.com/image/photos/23400000/Kaito-kaito-shion-23488979-800-600.jpg

(Én fogom vezetni a sztárokat,hogy a sztori ne essen össze.)

Az iskola:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/46/ac/82/46ac82435701056682caae43535222a2.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/de/8e/8e/de8e8e3192917eb465558f90c8e51c7f.png

Az iskolában:

A raktár:

http://gallery.magicgrove.net/userfiles/images/novini/skyward_castle_1_armory.jpg

A kollégium:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6f/b5/5f/6fb55fff939265fea49be914909ecdee.jpg

A kollégium előszobája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ed/98/d4/ed98d47796455325eb08fc54b3c60cd0.jpg

Az iskola aulája:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/af/cf/f6/afcff6aff8ba59abbeb721bc19e8cf0a.jpg

Az iskola osztálytermei:

http://vignette3.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/5/59/FFT-0_Class_Zero_Classroom.png/revision/latest?cb=20130425161717&format=original

Az iskola udvar:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c1/64/54/c1645486a3144c0867270c256b05cf9b.jpg

Karakterlap:

Név: (Értelemszerűen a karakter neve, amely általában egy vezetéknévből és egy keresztnévből áll.)

Nem: (Csak férfi és nő van, itt ne vedd figyelembe a fajodat.)

Faj: (Amelyik a 3 faj közül vagy, állaton belül pontosíts, ha vocaloid vagy, a kódod is ide jön.)

Kor: (Mennyi idős a karakter.)

Születésnap: (Születésének pontos dátuma.)

Története: (A karakter előtörténete, amelynek illeszkednie kell a szerepjáték témájához, valamint a fórum általános szabályzatához! Min. 100 szó.)

Hobbi: (A karaktered kedvelt tevékenységei. Nem elég felsorolás szerűen leírni ezeket! Meg kell indokolnod, hogy mit miért szeret.)

Kinézet: (A karaktered külső jellemzése, amelybe beletartozik az is, hogy milyen ruhákat visel. Ide képet is csatolj, amin rajzolt karakter van!)

Egyebek: (Minden más, amit még fontosnak tartasz a karaktered jellemzésében.)

Fajjal járó előnyök: (Ez csak az állatokra vonatkozik, ha ember, vagy vocaloid vagy, ne töltsd ki.)

Fajjal járó hátrányok: (Ha ember vagy, ezt a részt ne töltsd ki, pont mint az előzőt.)

Játék kezdése:

Miku:

Eljött a nap, amikor újabb kedves gyerekeket fogadhatunk az osztályunkba, és csapatokat faraghatunk belőlük. Vidáman keltem fel, és kezdtem bele a reggeli tevékenységeimbe.
Uuuuh, ez tetszik! ^^ Támogatom! /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: Dolynn (2017. 05. 01. - 16h01)


https://i.imgur.com/4KM680C.png

Kijelentkezve

#44 2017. 05. 02. - 11h22

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

Csatlakozom nekem is tetszik az utóbbi öltet. ^^ Kreatív. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#45 2017. 05. 02. - 15h38

Abszint gárda
Silera
Tündérek cinkosa
Silera
...
Üzenetek: 1 125

Nekem is nagyon tetszik MilkahCsoki ötlete. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#46 2017. 05. 16. - 08h15

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 455

Mivel ilyen sokan támogatjátok MilkahCsoki ötletét, perceken belül röppen neki a válaszlevél! *-*


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

#47 2017. 05. 16. - 11h55

A gárda gyalogosa
ReginaVampiry
...
Üzenetek: 1 994

Sziasztok! Eszembe jutott egy ötlet, és ehhez szeretném megkérdezni, hogy valami ilyesmi szerepben volna e kedvetek részt venni. Ha nem, akkor kérlek írjátok meg, hogy mi nem tetszik benne nektek! A téma focis egy picit. A foci nam annyira lényeges benne, ha nem tetszik, hogy foci, akkor másra, esetleg állatokra is ki lehetne cserélni. Csak a kinézetbnen volna szerepe, ezért is lehetne kitalálni saját klubot.

Utolsó módosítás: ReginaVampiry (2017. 05. 16. - 11h57)

Kijelentkezve

#48 2017. 06. 18. - 18h16

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Lawrence
...
Üzenetek: 34 630

>> Joey Drew Stúdiója
Külső kép linkje

1930-at írunk. A Sillyvision Csapata Joey Drew oldalán egy olyan híres Rajzfilm Sorozatba lehelnek életet, amely meghódítja Tömegek százainak szívét Bendyvel, a Táncoló Démonnal az élen. Úgy tűnhet, hogy egy teljesen átlagos - csak épp átlagon felüli - sikerrel megtömött Stúdióról beszélünk. De a színfalak mögött Sötét erők mozgolódnak. Olyanok, amelyek átláthatatlan hálóként a betévedők szemébe csapódva vakítják el a kíváncsiskodó bátrakat.

Egyre többen panaszkodnak az újonnan épületbe vonszolt Tintagépre, amely havonta többször is elárasztja a Stúdiót, a Dolgozókkal együtt. Senki nem érti, mi szükség van ennyi Tintára annak fényében, hogy az elmúlt időkben a váratlanul jött siker hirtelen alább hagyott és szemlátomást a munka is olyan döcögősen halad, hogy valami csoda tudná csak újra lendületbe hozni az Animátorokat, Szinkronszínészeket, a Zenei Rendezőjüket és a többi, egykor lelkes Munkatársat.

Néhány Alkalmazott elmondása szerint Joey Drew, az elmúlt időkben nagyon furcsa dolgokat csinál. Nemcsak, hogy ésszerűtlen döntéseket hoz, amik alább ássák a Stúdió jó hírnevét és ellehetetlenítik a haladást munkájukban, de rendszerint előfordul, hogy Istenekről kezd el hadoválni, akik kívánságának eleget kell tennie. Ráadásul a Sillyvision berkein belül nem ő az egyetlen, aki időről-időre akár hosszabb órákra eltűnik kicsiny Szentélyében. Sammy Lawrencetől, a Zeneigazgatótól szintén a hideg futkos a hátán valamennyi személyzettagnak. Egyébiránt is rejtélyes figura, ám ennek fényében is nehéz mire vélni váratlan hangulatingadozásait, ahogy azt is, hogy miért hagyja csúszni a munkálatokat napokkal azért, mert alkalom adtán tombolva zavarja ki a zenészeket és énekeseket a Szentélye mellett lévő Zenekari szobából és nem is engedi vissza őket, míg Ő maga már nem bukkan elő többet aznap.


Canon Szereplők és Foglalásuk
(Már meglévő Karakterek listája)


Ezek a Karakterek a Világ Canon karakterei. Ez azt jelenti, hogy Hivatalosan megalkotott Szereplői a Szerepjáték alapjául szolgáló BATIM Univerzumának. Viszont a mozgatásuk nem kevésbé fontosabb, mint az Általatok megírt Karaktereké. Mi több, fokozottan több igényességet, komolyságot és Világ ismeretet igényel! Egy szóval lehet pályázni a Canonokra.

Hogyan tudok Canon Karakterre jelentkezni?
- Küldesz egy PM-et, amelyben megnevezed a Játszani kívánt Canont.
- Szépen kifejted a kívánt Karakter jellemét, stílusát, viselkedését (ahogy te elképzeled)
- Egy rövidebb "novellácskát" is írhatsz szemléltetésképp, miképp képzeled el élesben őt (pl. valakivel való párbeszédét, vagy egy helyzet, szituáció leírását, amiben őt is mozgatod, beszélteted).

Fontos!

- Nem lehet ugyanabbol a Canonból egyszerre kettő! Más szóval ha valaki megkapja Joey Drew karakterét, módjában áll kidolgozni a "Karakterlapját" és ő, de csak is ő játszhat vele és mozgathatja!
- Csak a legkarakterhűbb, legkomolyabb, legigényesebb leírások közül lesz kiválasztva a Leendő Canon tulajdonos.


Canon Karakterek
Külső kép linkje
(A Fekete hajú férfi Joey Drew, a felül látható szépség Sammy Lawrence, legalul jobb oldalt pedig főhősünk, Henry díszeleg)

[spoiler='
Joey Drew
'][/spoiler][spoiler='
Henry
'][/spoiler][spoiler='
Sammy Lawrence
'][/spoiler][spoiler='
Wally Franks
'][/spoiler][spoiler='
Susie Campbell
'][/spoiler][spoiler='
Normal Polk
'][/spoiler]
Az alábbi oldal segítségül szolgálhat azoknak, akik a Canonokról szeretnének informálódni.


Rajzfilm Karakterek

Külső kép linkje
( A Szerepbe való behozataluk lehetőségének sorsa felett több okból még nem döntöttünk. )


Saját Karakter Létrehozása

Módodban áll létrehozni Saját Karakteredet, amely a Stúdió szolgálatába szegődik. Tudjuk jól, hogy egy Rajzfilm elkészítése nagyon sok munkát és tudást is igényel. Említenünk se kell hát, hogy nem csak animátorokra, kamerákkal mesterien dolgozó emberekre, énekesekre, zenészekre, szinkron színészekre van szükség, de az apróbb feladatokat is el lehet (és kell is) látni - például a takarítás, a gépek kezelése és a többi.

Ez azt jelenti, hogy bármiféle Karaktert létrehozhatsz, amelynek helye van egy Rajzfilm készítésénél egy Stúdióban!

Mire kell kitérnem egy karakter létrehozásánál?
- Teljes név
- Kor (elég körülbelüli is)
- Munkásság (mivel foglalkoznál a Stúdióban)
- Történeted/Múltad (rövid leírás a Stúdióba való jelentkezésed előtti időszakról)
- Jellem/Személyiség
- Külső (képet is mellékelhetsz)

Egyéb finomságokat is leírhatsz még a Levélbe, amit PM-ben küldesz el Lawrencenek. Például, hogy milyen elképzeléssel jött a Stúdióba, kik a szimpatikusak neki, kik unszimpatikusak stb.


Főbb Helyszínek
( Néhány ismert helyszín )

https://vignette4.wikia.nocookie.net/bendy-and-the-ink-machine/images/6/6c/Projectorroomstill.png/revision/latest/scale-to-width-down/310?cb=20170520225506

Munkaszoba, Projektor Szoba, Tintagép Terme,
Főkapcsoló, Kisebb Szobák, Pince, Henry Rajzasztala

Külső kép linkje
Sammy Lawrence Zeneosztálya
( Alsóbb részleg )

Zenekari Terem, Sammy Irodája, Projektor Fülke, Lépcsők

( A Szerepjátékban felbukkanhatnak Démonok, Pentagramok és Mágia, valamint történelmi jellegű vonzata is van )
>> Rövid ismertetőnek ennyi elég


https://cdn.discordapp.com/attachments/446402862784839681/619584903742488600/2424234234234.gif

Bejelentkezve

#49 2017. 06. 18. - 19h18

Tanuló őrző
JainZar
...
Üzenetek: 158

Abszolút támogatom Lawrence ötletét. Nagyon tetszik.

Kijelentkezve

#50 2017. 06. 19. - 22h51

Szikrázó gárda
Doroko
Moderátor & Jamon legnagyobb rajongója
Doroko
...
Üzenetek: 1 455

Egyelőre az ötletekre támogatásokat várunk! ^^

Lawrence a Cum ViTae szerepeddel mit szeretnél kezdeni? /static/img/forum/smilies/smile.png


Egy jó játékos ezt a sorrendet mindig ismeri! ⇩⇩⇩
- -
A bannert köszönöm szépen Yareena-nak!
https://i.imgur.com/W8jFoaD.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 ... 12