Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 8 9 10 11 12

#226 2019. 01. 04. - 19h54

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 398

Támogatom Foxi13 szerepjátékát!^^


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#227 2019. 01. 04. - 22h39

Obszidián gárda
Foxi13
Legyőzött egy tyúkot
Foxi13
...
Üzenetek: 661

ilyenre terveztem^^"

https://scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/49283483_389434298490712_8156588910277820416_n.png?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fbud3-1.fna&oh=42adfe84ffa577d2f0ec669c6548a67f&oe=5CC2E192


Cím: Változók

Kalandmester: Foxi13

Korhatár: korhatár nélküli

Kategória: fantázia


Leírás:
Az emberek csak élnek. Élnek, és nem figyelnek fel különös dolgokra, mint például egy 180 centis, két lábon járó macskára. Maskarának, a fejlett technika csodájának hisznek mindent, mivel már sokan a saját szemükben sem bíznak.
Viszont ez nyújt biztonságot nekik. Nekik, akik olyan könnyen beolvadnak a társadalomba, hogy akár a legjobb barátod is ez lehet.
Változók. Így hívják azokat a lényeket, kik emberi alakot öltve sétálnak melletted, vagy akár a háziállatodként várják tőled az ebédet. Egy változónak négy alakja van, az embertől az állatig. Lehetnek rendellenes egyedek, akiknél valamelyik alak hiányzik, tehát nem tud olyanná válni, de ez nagyon titka eset.
Van, hogy az egyik szülő változó, a másik ember. Az ilyen keverékeknek az legtöbb esetben erősebb az immunrendszere, viszont később alakul ki az átváltozó képesség.
A Saint Daergament Iskola egy az emberek elől elzárt iskolák közül, amelyekbe változók járhatnak, és megtanulhatják az alkalmazkodást, az emberi és állati élethez szükséges dolgokat, mint például az illő viselkedés, a vadászat, a riválisok kezelése. Megtanulják, hogy változtassák alakjukat akarattal, majd az iskola végén eldöntik, hogy az emberek vagy az állatok közt kívánnak élni. Három évfolyam van, mindegyiken egy alakot sajátítanak el az itt tanuló diákok. Az iskolának van házirendje is, és a tanítás is olyan, mint egy normális suliban.
Majdnem..
Itt a rendes tantárgyak mellett van egy amolyan gyakorlati óra, egy-egy évfolyamnak ugyanabban az időpontban van, viszont a ragadozóknak, növényevőknek, mindenevőknek külön nap. Az iskolának van szabadtéri és beltéri tornaterme, úszómedencéje, és egy hatalmas udvara fákkal, padokkal és büfével. A kollégium egyben van az épülettel a vidéki diákok számára.


1. alak: ember
Ez az alak teljesen emberi, nincs benne semmi különös. Az emberek közt élő változók ezt az alakot használják, hogy megőrizzék kilétüket.

2. alak: félember
Ilyenkor is marad az emberi kinézet, csak megjelennek különböző állati testrészek, rendszerint fül és farok. (pl. macskánál macska- fül és farok esetleg bajusz meg karom)

3. alak: félállat
Felépítése olyan, mint egy emberé, viszont a bőr, a fej és a végtagok kissé elváltozottak. Mondhatni az ilyen alak furry forma. (pl. egy macskánál az egyed feje macska, szőre és mancsa van) Ebben az alakban is kötelező a ruhahasználat.

4. alak: állat
A változónak a teljes állat formája, az ösztönök teljes mértékben érvényesülnek, de az illetőnek van öntudata, gondolkodása olyan, mint egy emberé.


A Saint Daergament IskolaAz órarend:
https://scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/49431863_325128958333744_7380637621543763968_n.png?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fbud3-1.fna&oh=426e6a70105425dd70b46ef13982221f&oe=5C8F4830

A Saint Daergament Iskola házirendje:
-Ruhahasználat mindegyik alakban kötelező, kivéve az állatalakban
-A verekedés, tanárokkal szembeni tiszteletlenség nem megengedett
-A tanítás 8:00-kor kezdődik, a tanárok csak kettő késést néznek el, a harmadiknál büntetés jár
-A ragadozó diákoknak tilos kárt okozni bármely diáktársukban
-A szilencium ideje alatt (17:00-19:00) zajongani tilos
-Az iskola berendezésében kárt tenni tilos
-A kollégium folyosóin kötelező a papucshasználat
-A kollégium lányrészéből tilos átjárni a fiúk részére, és fordítva is
-Esti összejövetelek a kollégium területén tanári engedéllyel valósíthatóak meg
-Az elhagyott dolgokért nem vállalunk felelősséget
-A szemetet a kihelyezett szelektív gyűjtőkbe kell dobni, és nem a földre
-Étkezés után az ebédlőt összepakolni kötelező

TanárokKarakterlapKérlek a fórum szabályzatát itt is tartsátok be!
Jó játékot kívánok!

Utolsó módosítás: Foxi13 (2019. 01. 04. - 23h02)


https://orig00.deviantart.net/293b/f/2019/008/9/e/oie_jddseyox34wd_by_nightgoddes-dcwjlrz.gif

Kijelentkezve

#228 2019. 01. 06. - 21h35

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
Laturi
...
Üzenetek: 25 744

Ahhoi!
Hoztam én is egy új szerepet:

https://i.imgur.com/zTOQpjK.png

Cím: Fatum Siderum
Dungeon Master: Wolfy (a.k.a. Laturi)
Téma: Hard SF
Korhatár: 18+


Teljesen kábán ébredsz, nem tudod hol vagy. Nem emlékszel semmire. Pár dolog homályosan ott lebeg a felszín alatt. Nem érted mi folyik körülötted, teljesen meztelenül fekszel egy hibernációs kabinban, a környezetet a vészvilágítás vörösre festi, miközben a sziréna fülsüketítő sikítása tölti be a helyet. Automatikusan az egyenruhádhoz nyúlsz és felöltöd. Látsz rajta egy nevet, biztos vagy abban, hogy az a tied. Miközben rohansz a helyedre, próbálod megerőltetni az emlékezeted, ám nem megy, semmi se jut az eszedbe arról, hogy ki is lennél, hogy kerültél ide. Csak azt tudod, hogy mi a feladatod és mi kell hozzá, semmi többet.

Leírás

Beosztás és egyenruhák


A legénység 6 csoportra oszlik szét, mindegyiknek megvan a maga jellegzetes színe, amiről messziről felismerhetőek lesznek. Ami közös bennük az a két oldal, a felkaron található címer, körülötte a hajó nevével, illetve a mellrészen, jobb vagy bal oldalon, mindig a domináns kézzel ellentétesen, ráhímzett név. Rangjelzés a név alatt található. Az egyenruha egy bakancsból és egy overálból áll, esetenként ezt teljes testpáncél, kesztyűk vagy sisakok egészítik ki.

Pilóták: Sötétkék ruházat, melyhez egy hasonló színű sisak is jár, amit kizárólag repüléskor viselnek. Ők felelnek a navigációért, a hangárban lévő csapatszállítók, könnyű és nehézfegyverzetű kiscirkálók és vadászgépek irányításáért. Mindegyikőjük egy bizonyos típus vezetésére specializálódott, ám ha nincs más, akkor képesek a többi járművet is kezelni.

Gépészek: Élénk narancssárga ruházat, kesztyűvel együtt. Feladatuk a járművek és egyéb eszközök karbantartása, javítása és amennyiben az utóbbi nem lehetséges, az újrafeldolgozásuk. Náluk is több divízió van, külön a fegyverzetekhez, pajzshoz, hajtóművekhez, elektronikához, kisebb járművekhez, gépekhez, a szétszerelésre és az informatikai rendszerekhez, mert az is hozzájuk tartozik.

Orvosok:Vörös egyenruha, melyhez fehér kesztyűt és maszkot szoktak viselni. A hajókórházat üzemeltetik, a legénység testi és lelki egészségéért felelnek. Minden területről találhatóak itt orvosok. Pszichiáterek, sebészek, közönséges háziorvosok, járványügyi szakértők, nővérek és még sorolhatnánk.

Konyhaszolgálat: Fehér egyenruha. Egyesek szerint a társaság lelkét ők adják. Feladataik közé tartozik a legénység élelmezése, a hely tisztán tartása és különböző közösségi programok szervezése, hogy a feszültséget és a monotonitást oldják.

Katona: Szürke egyenruha, amit általában teljes testpáncél fed. Ők azok, akik ellenséges hajókba behatolnak, bolygófelszínre mennek le, ahol esetenként járművel is közlekednek. Feladatuk a potenciális veszélyforrások elhárítása és minden nem baráti egység kiiktatása. A hajó belső biztonságáért is ők felelnek.

EVA specialisták: Szénfekete egyenruha, ugyanilyen színű szkafanderrel. Ha a világűrben el kell hagyni a járművet, mentőakció, javítás, harc, vagy bármi miatt, akkor ők azok, akik mennek. A mikrogravitációs térben való manőverezés szakértői, mindegyikük egy-egy területhez ért a fentebbiek közül, sose dolgoznak egyedül, mindig egy teljes csapat megy ki, hogy ha bármi történne odakinn, azonnal tudjanak cselekedni.

A Fatum Siderum


A Fatum Siderum egy dreadnought osztályú, Tenebris típusú csatahajó. 5422 méter hosszú és 1498 méter széles. Működése nagyrészt automatizált, így akár egy 4-5 fős legénység is el tudná vezetni, a fedélzeti számítógép segítségével.

A hajó legfőbb vezérlőprogramja egy Zoe névre hallgató, sértődékeny és fegyvermániás mesterséges intelligencia, aki időnként egy, a számára fenntartott android testbe 'költözik' bele, felhőalapon működik a hajó belső rendszerein. Mondhatni, ő a hajó 'lelke', tudata.
A fordításért és kommunikációért is Zoe felel, amennyiben a Fatum Siderum más űrhajókkal futna össze, vagy esetleg a felszínen kéne tárgyalni a lakossággal.

Öt fedélzetre oszlik szét, melyek közül a 3 középső felépítése teljesen azonos, ugyanúgy, mint a két szélsőé. Ez az adott szinten lévő helyiségek berendezésére és funkciójára is vonatkozik, egyedüli kivétel a III-s szint, ahol az orrban nem kórterem, hanem fogda található.
Egy Mark VII-s csillagreaktor látja el energiával, melyhez az üzemanyagot csillagokból lehet nyerni, ehhez a koronába kell berepülni.
A hajón két hangár található, melyekben 200 vadász, 40 könnyű és 30 nehézfegyverzetű cirkáló, továbbá 75 csapatszállító, melyek az eddigiekkel ellentétben alkalmasak a légkörbe való belépésre, ezek fedezésére szolgáló 50 darab bolygófelszíni vadászgép, illetve összesen 140 felszíni jármű.
A szállások 10 fős szobákra oszlanak, külön férfi és külön női rész van, a nők a IV-s szintet foglalják el, a II-III-s szinteken találhatóak a férfiak. Minden szobához tartozik három mosdó és két zuhanyfülke, melyek bentről érhetőek el.
A lentebbi alaprajzokon csak a főbb folyosók vannak feltüntetve és nem méretarányos teljesen, a jobb átláthatóság érdekében.

Az összes Tenebris típusú csatahajó rendelkezik FTL hajtóművel, mely segítségével pár nap alatt tudnak több fényévnyi távolságot megtenni különböző csillagrendszerek között. Azokon belül csak impulzus hajtóművel lehetséges a közlekedés, amivel a fénysebesség fele a maximum, így a navigátorok igyekeznek a célhoz minél közelebb érkezni, ám akkor is figyelniük kell a különböző tárgyakra, hogy az ütközést elkerüljék.

A csatahajó, a csapatszállítók és a nehézcirkálók energiapajzzsal is el vannak látva, amely megakadályozza, hogy az ellenséges erők behatolhassanak, illetve védelmet is jelent a külső sérülések és támadások ellen, amíg a generátorok fel nem mondják a szolgálatot.

A Fatum Siderum fegyverekkel is alaposan el van látva, a tér minden irányába képes komoly tűzerőt biztosítani. Az arzenálja főként tahion-ágyúból és szubdimenzionális alterátorból áll, az utóbbi rengeteg energiát igényel, így azt nem használják túl gyakran. Ezen felül még atomrakéták, M. D. bombák, ion, lézer és plazmaágyúk.
A dreadnought képes közepes flottákat, bolygókat a nélkül elpusztítani, hogy ezt a rendelkezésre álló energiamennyiségen kívül bárhol máshol megérezze, ehhez még csak a hangárban lévő űrhajókat se kellett harcba küldeni.

A hangárban lévő vadászgépek szimpla plazma és szilárdmagvas gépágyúval vannak ellátva, melyekkel a beérkező rakétákat és más, pajzzsal el nem látott járműveket lehet könnyedén kiiktatni. Mindössze egyetlen pilóta felel érte.
A könnyűfegyverzetű cirkálókon ez pár ion és lézerágyúval egészül ki. Ezekhez már egy legalább 3 fős legénység szükséges.
A nehézfegyverzetű cirkálókon főként rakéták, M. D. bombák és tahion-ágyúk találhatóak, melléjük általában szükséges egy kisebb és mozgékonyabb egység, hogy a beérkező támadásokat elháríthassák. Ehhez szintén 3 főre van szükség.
A csapatszállítók fegyverzete megegyezik a vadászgépekével, ám sokkal kevésbé mozgékonyak, így állandó fedezet szükséges hozzájuk. Egy csapatszállító 50 egységet vagy 3 járművet képes a felszín és a világűr között mozgatni, legénysége egy pilótából áll.
A felszíni járművek 1-2 fő által könnyen irányítható, könnyű és nehézpáncélos harckocsikból állnak, illetve pár gyors mozgású csapatszállító. Ezek mindegyike szilárdmagvas, vagy robbanó lőszereket használó fegyverzettel van ellátva.

Akárhová is nézel, csak kérdéseket látsz. Mégis milyen ez a birodalom, akihez a Fatum Siderum tartozik? Mekkora, ki az uralkodó? Azt sejted, hogy milyen nyelvet beszélnek, az elméd mélyén érzed, hogy ugyanazt, mint te, azaz latint. Ám ebben kimerül a tudásod.

Képek

Fatum Siderum Címere
https://i.imgur.com/7KTBfOj.png
Fatum Siderum
https://i.imgur.com/KY80cip.png
A Fatum Siderum I. & V. szintjének vázlatos alaprajza
https://i.imgur.com/ra1JraT.png
A Fatum Siderum II-IV. szintjeinek vázlatos alaprajza
https://i.imgur.com/LrvcuQZ.png
Egyenruha
https://i.imgur.com/bTReG9E.png
Zoe androidként
https://i.imgur.com/bB5jtbC.png
Hangárban lévő űrhajók
Felszíni vadász
https://i.imgur.com/EUtdxcj.png
Űrvadász
https://aftermathasagabegins.files.wordpress.com/2013/03/aftermath-starfighter-5.jpg
Könnyűcirkáló
https://i.pinimg.com/originals/6c/e7/63/6ce763110064bc360907504934997ff3.jpg
Nehézcirkáló
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/007/624/785/large/alexander-winkler-front-top-final.jpg?1507430207
Csapatszállító
https://i3.wp.com/wallpapers-images.ru/2560x1600/fantasy/wallpapers/fantasy-images-2560x1600-4.jpg
Fatum Siderum belseje
A híd
https://i.pinimg.com/originals/0a/e0/76/0ae0769dd757d8147ab59c62bace8219.jpg
Hangár
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/008/428/497/large/galan-pang-0731-staging-area.jpg?1512689334
https://i.pinimg.com/originals/fd/b5/94/fdb5945a4053d40372cee4860a11097d.jpg
Folyosó
https://i.pinimg.com/originals/d6/e4/1d/d6e41d7edb74e81c8e3b966f3e681edc.jpg
Gépház
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/003/038/287/large/carl-james-03-angle-3-concept-shot.jpg?1468849978
https://i.pinimg.com/originals/1a/49/49/1a4949b55ce3849f75c43087ae33803f.jpg
https://i.pinimg.com/originals/8c/1f/27/8c1f27b434f1037073a4de95b98d1e29.jpg
https://i.pinimg.com/originals/4b/14/27/4b14277e646347d086cc0cb39e8aaef5.jpg
Szállás
https://i.pinimg.com/originals/2c/b5/94/2cb594e77aadd5946a42a6d3f338dc59.jpg
Hibernátorok
https://i.pinimg.com/originals/0d/43/9a/0d439a0835731e3f130649ee0112c616.jpg
Kórterem
https://josephmallozzi.com/wp-content/uploads/2015/10/183.jpg
Eligazító terem
https://i.pinimg.com/originals/a8/8a/cc/a88acc808e6bd747c3db6ec11a705dc3.jpg
Ebédlő
https://i.pinimg.com/originals/15/75/b7/1575b7d4b4c17489c5ccdb59e7f1038b.jpg
Farm
https://i.pinimg.com/originals/0c/58/de/0c58ded911a4cb11858eabd5a49a709d.jpg
Fogda
https://steemitimages.com/0x0/https://i.imgur.com/Zn3xiMD.jpg
Pihenő
https://i.pinimg.com/originals/c3/d0/d7/c3d0d780825f332a45557634b41845c5.jpg


Semmit se tudsz a világról. Fogalmad sincs arról, merre tartasz. Abban biztos vagy, hogy háború folyik valahol, erre képeztek ki a múltban, ám semmi emléked sincs róla. A Fatum Siderumot látva, egyetlen egy kérdés motoszkál benned: Ki az ellenség, ha ilyen tűzerő kell ellene?

Karakterlap

Sablon
https://i.imgur.com/L88Ao9T.png
Minta
https://i.imgur.com/Hx1R1YJ.png

A karakterek mindegyike ép és egészséges ember. Semmi rendellenesség vagy biomechatronikus testrész. (Kisebb sebek lehetnek rajtuk.)

Szeretnéd megtudni a múltad. Kideríteni, hogy honnét jöttél. Kik és miért építették ezt az űrhajót, rajta több ezer, hibernált emberrel. Ám erre jelenleg nincs módod, mert a túlélésre kell öszpontosítani, mivel a dreadnought nagyon rossz állapotban van és a titokzatos ellenség bármikor felbukkanhat.

Jelentkezni és kérdéseket feltenni a Dungeon Masternél, Wolfy-nál (a.k.a. Laturi) tudtok.
A fórum szabályai természetesen itt is érvényesek.

Music

Utolsó módosítás: Laturi (2019. 01. 13. - 14h19)

Kijelentkezve

#229 2019. 01. 06. - 22h13

Árnyék gárda
Helion
Valkűrök vezetője
Helion
...
Üzenetek: 5 860

Wow, én teljes mértékben támogatom Wolfy játékát!


https://i.imgur.com/lhlyZAv.gif

Kijelentkezve

#230 2019. 01. 06. - 22h16

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Wááh, de jó, itt a várva várt szerep Wolfytól! ^^ Támogatom!


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#231 2019. 01. 07. - 07h19

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 398

Támogatom a Fatum Siderum c. szerepet, nagyon jól hangzik!


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#232 2019. 01. 09. - 15h22

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 405

Az Angyalok és Démonok Iskolája valamint a Változók szerepjátékok elutasítva, lévén két másik hasonló, iskolás szerepjáték (Chesterville, Vocaloid) fut, még ha jelenleg inaktívak is.

A Fatum Siderum még tárgyalás alatt.


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#233 2019. 01. 09. - 15h37

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 138

Előre is elnézést az offért, de szeretnék kielégítő információt kapni arról, miért is lenne baj, ha a Vocaloid és a Chesterville mellett az Angyalok és Démonok Iskolája is meg lenne nyitva? Hiszen a támogatás is bőven kigyűlt, azaz lenne rá igény.
Mert az, hogy a fő téma az iskola, -tehát erre épülne a cselekény-, ez még alapjában nem indok arra, hogy ne legyen megnyitva. Ennyi erővel a Vocaloid és a Chesterville sem futhatna egymás mellett csak amiatt, mert mindkettő közös pontja az Iskola? A szabályzatban pontosan hol is található az azonos témában indított szerepekre vonatkozó leírás?


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddckufv-33c6e05f-7469-47fb-b130-63228be1df7b.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRja3Vmdi0zM2M2ZTA1Zi03NDY5LTQ3ZmItYjEzMC02MzIyOGJlMWRmN2IuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.kgwsCw9UFl9BRDqhaOcamsszFR58HEsYK6sqYYv0A54

Bejelentkezve

#234 2019. 01. 09. - 16h25

Árnyék gárda
Chloëy
Acélból faragták
Chloëy
...
Üzenetek: 3 627

Ha jól rémlik, az angyalok és démonok iskolája már vagy 3.ra indul újra (sőt sokáig támogatója sem volt.. Piri aláírás képe felett sokáig hirdette, onnan tudom).. és valahogy mindig bezárásra került, főként azért, mert kiléptek a játékosok és nem volt aki játsszon (annak ellenére, hogy akkor is kigyűlt a támogatás és úgy látszott, hogy lenne rá igény).

De ha jól látom, most csak egy ember (Binka) támogatta.. szóval ki sem gyűlt a támogatás.

https://www.eldarya.hu/forum/t240,44-rpg-angyalok-%C3%A9s-d%C3%A9monok-iskol%C3%A1ja-%C3%A1ltal%C3%A1nos-korhat%C3%A1r-n%C3%A9lk%C3%BCli.htm?fbclid=IwAR35-X_Orp9ZO3H-T6Q0u3DmNWWB_QIEs38sMXa4cXYZ9eABMwyNE3Wjq-U

De am itt is látszik, hogy hónapokig nem volt aktív a szerep. Sőt a végén kérésre lett bezáratva.
(És ha a moderátori hsz-ek felé pillantunk, láthatunk egy szép véleményt a szerepről.)


https://i.imgur.com/tmlpya8.gif

Kijelentkezve

#235 2019. 01. 09. - 16h29

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Jajj Eru, ne már. Tudom, hogy utálsz, de azért ez már túlzás. Régebben ez a három szerep alapból egy időben is működött, ez így nem kifogás.

Chlo, nincs igazad. A szerepre több, mint három támogatás érkezett, és ha egy kicsit jobban megnézed a szerepet, egyáltalán nem újranyitva lesz. Ez egy teljesen más sztori, amit az előzőre építettem fel, hogy élvezhetőbb és komolyabb is legyen egyben. Tudom, hogy nagyon fájna nektek egy ilyen undok kis pondrónak a kedvére tenni, de jelenleg nekem van igazam, és nem neked. Felsorolhatom, ha szeretnéd linkekkel együtt, hogy kik támogatták. Mert ott van mindegyik. Az meg egy teljesen hülye kifogás, hogy már eleve megy kettő iskolás szerep. Erről most hallok először.

És az, hogy az előző be lett zárva, annak semmi köze ehhez a szerephez. Az és ez nem ugyanaz. Ne keverd őket össze.


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#236 2019. 01. 09. - 16h32

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 138

Aranyos vagy, Chloëy, hogy reagáltál a hozzászólásomra, de egy szerepjátékokért felelős moderátor válaszára vagyok kíváncsi.
És mielőtt úgy hozol ítéletet a szerep felől, hogy annak te semmilyen formában nem voltál részese, így megkérlek, hogy inkább ne tedd. Mert ezzel nem igazán jutunk előrébb a szereppel kapcsolatosan, köszönöm.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddckufv-33c6e05f-7469-47fb-b130-63228be1df7b.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRja3Vmdi0zM2M2ZTA1Zi03NDY5LTQ3ZmItYjEzMC02MzIyOGJlMWRmN2IuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.kgwsCw9UFl9BRDqhaOcamsszFR58HEsYK6sqYYv0A54

Bejelentkezve

#237 2019. 01. 09. - 16h33

Árnyék gárda
Chloëy
Acélból faragták
Chloëy
...
Üzenetek: 3 627

Bocsánat, igazad van Piri... én a kidolgozott szerep kiírás utánikat láttam csak..


Annak viszont részese voltam, hogy játszottam egy szerepben, amiben Piri volt a KM.. az hogy mennyire tudta vezetni, abból van már tapasztalatom... és ezt a moderátorok is látják.

Utolsó módosítás: Chloëy (2019. 01. 09. - 16h36)


https://i.imgur.com/tmlpya8.gif

Kijelentkezve

#238 2019. 01. 09. - 17h42

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 398

Chloëy, Piri jól vezet szerepet, vagy ha nem, akkor mégis miért engedik a moderátorok neki, hogy szerepjátékokat nyisson?

Másrészt pedig a Sárkányokkal táncolok és a Sárkányok iskolája is egyszerre megvolt nyitva... A két szerep címéből is kiderül, hogy mindkettő ugyan olyan téma, mégis, senkit sem zavart.

A személyes témákat pedig ilyen esetekben félre lehetne rakni, mert vannak olyanok, akik már benyújtották karakterlapjukat, hisz feltűnt mindenkinek (vagy legalábbis azoknak, akik játszani szeretnének a játékkal), hogy már meg volt a három támogatás és több is. Ha pedig az nem elég, védelmére keltem Piroskának Én is és Kyara is, akik az előző szerepben is játszottunk. Ha kell, mindketten támogatjuk újból és még vannak mások is, akik támogatják mégegyszer az új verziót is. Nagy valószínűséggel abból indultak ki a többiek, hogy a még ki nem dolgozott szerepet támogatták, s már akkor is meg volt a megfelelő támogatási mennyiség.^^

Utolsó módosítás: Binka (2019. 01. 09. - 17h46)


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#239 2019. 01. 09. - 17h52

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
Laturi
...
Üzenetek: 25 744

Binka írta:

Másrészt pedig a Sárkányokkal táncolok és a Sárkányok iskolája is egyszerre megvolt nyitva... A két szerep címéből is kiderül, hogy mindkettő ugyan olyan téma, mégis, senkit sem zavart.


Ha megnézed a két szerepet, egészen más a témájuk. A Dancers & Dragons szerepben vadászol rájuk és egy dark fantasy, míg a Sárkányok iskolájában neveled őket. Mint egy famit. Ég és föld közöttük a különbség. A cím nem minden. A tartalmat kell itt nézni.
//Off vége, csak mint az egyik Dungeon Masterje, muszáj volt ezt kijavítsam.

És még mindig várok legalább egy támogatót a Fatum Siderum-ra!
//Az eddigieket meg köszönöm!

És jelezném a többieknek, hogy már nem 3, hanem 4 támogatás kell a megnyitáshoz itt, mert mintha páran elfelejtették volna.

Utolsó módosítás: Laturi (2019. 01. 09. - 17h53)

Kijelentkezve

#240 2019. 01. 09. - 17h56

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Támogatom Wolfy szerepét(Laturi**)

*Én nem szólok bele*


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#241 2019. 01. 09. - 18h05

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 398

Bocsánat Wolfy (Laturi), nem tudtam. Nem olvastam el a Dancers & Dragonst, és igazad van, nem teljesen ugyan olyan. Mégis, a kettőben megegyezik, hogy mindkettő a sárkányokra épül, pont úgy, mint a Vocaloid, a Chesterville és az Angyalok és Démonok Iskolájában is.

Ebben az esetben viszont nem lényegtelen, hogy három vagy négy? Megvolt a négy is, nem hiszem, hogy az most olyan nagy baj lenne, hogy nem jól tudtuk, de mostmár megjegyzem, hogy négy szavazat kell egy szerep megnyitásához.


https://i.imgur.com/RNQuWRO.gif

Kijelentkezve

#242 2019. 01. 09. - 18h25

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Szóval a fejlődés kizárva. Szépen vagyunk. Igaz, A lezárt idő alatt a Vocaloidban nem sok mindent csinálhattam, hiszen akkor épp a ti kezetekben volt minden, de aki figyel, tanul. Én is mindent beleadok a fejlődésbe.
És ezúttal kidolgoztam minden részletet. Nem lesz semmi rossz vezetés.
Amúgy meg köszönöm Binka, Kyara hogy kiálltatok a játék mellett ^^


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#243 2019. 01. 09. - 18h28

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 660

Én a Változók mellett állnék ki, mivel nem feltétlenül mondanám azt sem hasonlónak a Vocaloidhoz, annyi közös van bennük, hogy lehetünk állatokkal és az Iskola, de lényegében teljesen különbözik, hiszen az első zenei a második meg egy állati ösztönökre alapszik mondhatni.
Ötletes, és jól ki van találva. Nem szeretném, ha emiatt élből elutasítanák, szeretném, ha át lenne gondolva. ( Úgy kérem, mint egyik támogató). Persze nem ettől fog függeni, csak remélem azért meg lehet ezt még vitatni.

Kijelentkezve

#244 2019. 01. 09. - 21h57

Obszidián gárda
Signe
A familiárisok barátja
Signe
...
Üzenetek: 3 593

Én is támogatom Laturi szerepét! ^^


https://i.imgur.com/dF6Aucc.gif

Kijelentkezve

#245 2019. 01. 09. - 22h03

Szikrázó gárda
Nimra
Unikornisok cinkosa
Nimra
...
Üzenetek: 268

Kedves játékosok!

Én kértem meg Erut, hogy utasítsa el az Angyalok és Démonok Iskolája szerepjátékot. Az okom igen egyszerű: piroskaseres figyelmeztetésben részesült a szerepjáték szabályainak folyamatos figyelmen kívül hagyásáért valamint volt egy tiltása a fórumról egyéb okok miatt. Jómagam úgy gondoltam, egy ilyen személy ne legyen Kalandmester és azt is én javasoltam mit írjon elutasításként (ami a második ok amiért nem nyílik meg). Nem ez az első alkalom, hogy ilyen okból nem nyílik meg egy játék. Tudom hogy most sokakat rosszul érint az ügy, szívesen játszottak volna, viszont a döntésemet nem másítom meg. Kérlek titeket, hogy a továbbiakban ne itt tárgyaljátok ki mennyire igazságtalannak tartotok.

A szerepjátékok megnyitásának szabályzata hamarosan módosításra kerül.Utólag valami pozitívat is mondjak: a Fatum Siderum nekem is nagyon tetszik  /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://static.comicvine.com/uploads/original/11115/111152392/4161593-1367193343-tumbl.gif

Kijelentkezve

#246 2019. 01. 09. - 22h28

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Tàmogatom a Fatumot. ^^


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Bejelentkezve

#247 2019. 01. 19. - 19h48

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
Laturi
...
Üzenetek: 25 744

Köszönöm a támogatást, lányok!

Ahogy nézem már csak a döntésre várunk, hogy elkezdhessük. (Ami szerintem hamarosan meg is lesz.)

Kijelentkezve

#248 2019. 01. 25. - 20h45

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 405

A Fatum Siderum megnyitva ITT, jó játékot /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Kijelentkezve

#249 2019. 02. 03. - 20h21

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

https://i.imgur.com/VkU4S57.jpg


Cím: Védelmezők
Kalandmester: Michonne, Shaylee
Korhatár: +16 (kezdetnek)
Kategória: Fantasy, természetfeletti
Fajok: Bármilyet lehet hozni, amit szeretnétek. Ember, elf, kobold, vérfarkas. Bármi tényleg amíg az nem MarySue of course. ^^

Világ:Olyan helyen járunk, ahol rengeteg szörnyeteg, a Világnak rosszat akaró lény él. Ezért egy üde színfolt Főhőseink élőhelye, hiszen Ők egytől egyig, mind bátor, kitartó, megbízható teremtmények. Vezetőik Quillian, Amara'al, Bolin és Zarek, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a fiatalok fel tudjanak cseperedni erős harcosokká és megvédjék a tulajdonukban lévő pusztító eszközöket.


Leírás:Mi földi halandók nem tudhatjuk, hogy olykor egy Istenségnek azon kívül, hogy minket figyel, mennyire meggyűlik a baja a sajátjaival. Egy közülük, aki Édesanya lett megtapasztalta, hogy gyermekei még nem túl érettek ahhoz, hogy megkapják saját isteni fegyverzetüket. Hiszen azok mohók, fellengzősek és nem tisztelik az életet.
Így arra az elhatározásra jutott, hogy kijelöl néhányat a földi lények közül, mint Védelmezők akiknek meg kell védeni ezen tárgyakat, attól, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek. Mielőtt átadta elvarázsolta, hogy csak földi lény legyen képes használni őket. Elmagyarázta, ez kiemelkedően fontos, mert ha valamilyen gonosz erő egyesíteni képes lesz a négy fegyvert, akkor azok átalakulnak egyetlen hatalmas kaszává, ami mindent elpusztít amit átvág. Ezért képes az Embervilágból az Alvilágba átjárót nyitni, így elárasztani a Földet még több förtelmes lénnyel, még nagyobb káoszt előidézve.
Természetesen Quillian, Zarek, Amar'al és Bolin ezt nem engedhetik meg, tisztában vannak a vállukra nehezedő súllyal és megtiszteltetésnek veszik, hogy Istennőjük rájuk gondolt. Ők bizonyultak érdemesnek ahhoz, hogy kezükbe vehessék az Isteni fegyverzeteket.
Folytonos járőrözések vannak életben, ezáltal a fiatalabb generációnak is aktívan részt kell vennie az őrzésben.


Karakterek:

PhýrraRørekVédelmezők:

Quillian
Zarek

Bolin
Amara'alHelyszínek:

Feraois

https://i.imgur.com/igFhltt.jpg?1
Ahol a népesség nagy része él, egyfajta város. Itt tanulnak, kereskednek, munkálkodnak és élnek a Fegyver Rend tagjai.Dhássos

https://i.imgur.com/RqL9aJK.jpg
A védelmezők és gyakornokaik itt táboroznak. Ez a városnak a széle, ahol a legtöbbet tartózkodnak és a határ amit őriznek. Ide nem merészkedhet bárki, csak is képzett harcosok, mivel a kezdődő láp és rengeteg, tele van ellenséggel, veszéllyel és félelmetes lényekkel.


Feraois és Dhássos az egyetlen biztonságos terep az ott élők számára és nem csak a láp és az erdő miatt. Romlottabbnál romlottabb lények várják, hogy lecsaphassanak rájuk. Ez nem véletlen, a négy fegyver ereje az alacsonyabb rendű lényeket vonzza mint fény a molylepkét az erősebbek pedig mind megakarják azokat szerezni.

Az O'rmún ingovány

https://i.imgur.com/zxeFfKb.jpg
O'rmún az elsődleges akadály amit a kereskedőknek, vadászoknak és védelmezőknek át kell szelni, hogy kijussanak barátságos területre.


Skógur Erdeje

https://i.imgur.com/71Z3C8f.jpg
Skógur egy hatalmas szörnyeteg aki a láp utáni sűrű erdő lakója. Tulajdonképpen olyan ritkán jelenik meg, hogy inkább hasonlít egy legendára vagy rém mesére amit a vándorok és gyerekek megrémítésére szánnak. Már sokan kételkednek is a fa nagyságú, vérengzős szörnyeteg létezésében, akinek nem csak állathúsra fáj a foga. Skógur nagyon is eleven, létezik és nem fél vérrel áztatni az erdő talaját, hogy több állatot, így áldozatot vonzzon magához.


Erdő széle

https://i.imgur.com/RPHl13o.jpg
Skógur erdejéből kiérve ez a látvány fogadja a vándorlókat, akik megkönnyebbülve vetik magukat földre áldva az eget, hogy túléltek egy menetet az erdő mélyén, azonban elfelejtik, hogy az erdő ezen részén is bőven leselkednek gyengébb ragadozók, akiket Skógur űzött ide. Mind éhes és elszánt a táplálék reményében.


Szeretnéd megvédeni a világunkat a rémségektől és őrizni a fegyvereket? Esetleg szívesebben állsz Rørek a kegyetlen oldalára, hogy saját szemeddel lásd eme amúgy is halálra ítélt Világ hanyatlását?
Tarts akkor velünk és erősítsd a számodra szimpatikusabb oldal seregeit.


Sziasztok! Michonne és jómagam úgy döntöttünk, hogy kipróbálnánk ezt a szerepes dolgot. Hamarosan jön több információ is. Reméljük, hogy elnyeri majd a tetszéseteket és kihozhatunk belőle egy élvezhető kis szerepet.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 18. - 18h28)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Bejelentkezve

#250 2019. 02. 03. - 22h05

Obszidián gárda
hajni205
Legyőzte a Dahut
hajni205
...
Üzenetek: 2 921

Shaylee, támogatom a szerepjátékot!^^


https://i.imgur.com/yvPJeQ8.jpg

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 8 9 10 11 12