Sziasztok!
Helion-tól szeretnék kérni egy chibi-t amennyiben elvállalja ^^Karakter
Egyebek
Előre is köszönöm, ha vállalod! <3
Ha esetleg valamit lehagytam bocsánat, nyugodtan kérdezz '^^
Utolsó módosítás: Tilrassa (2020. 10. 08. - 21h56)

Oldalak : 1 ... 11 12 13 14 15
Sziasztok!
Helion-tól szeretnék kérni egy chibi-t amennyiben elvállalja ^^Karakter
Egyebek
Előre is köszönöm, ha vállalod! <3
Ha esetleg valamit lehagytam bocsánat, nyugodtan kérdezz '^^
Utolsó módosítás: Tilrassa (2020. 10. 08. - 21h56)
Tilrassa írta:
Sziasztok!
Helion-tól szeretnék kérni egy chibi-t amennyiben elvállalja ^^
Helion írta:
Szia! ^^
Igen, a tiedet is elvállalom, a hétvégén igyekszek elkezdeni őket!
Teljes méretű kép
Adatlapra való méret
Referencia
Remélem nem fogalmaztam túl zavarosan, ha mégis, szólj. ^^ És előre is köszönöm, ha elvállalod.Egyéb kérés
Utolsó módosítás: Judaria (2020. 10. 19. - 22h04)
Judaria írta:
Sziasztok! Elég jókor nézek fel az oldalra mostanság, úgyhogy élnék is a lehetőséggel és szeretnék kérni egy rajzot Ɓecca-tól.Referencia
Remélem nem fogalmaztam túl zavarosan, ha mégis, szólj. ^^ És előre is köszönöm, ha elvállalod.Egyéb kérés
Ó, nagyon szépen köszönöm, igazán kellemes meglepetésként az elkészülte! ♥ Be is applikálom gyorsan a gyűjteményembe. :3 Szuper vagy!Ɓecca írta:
LYAH
「 elkészültem a rajzoddal. 」
Remélem tetszeni fog! ^^Teljes méretű kép
Adatlapra való méret
Lyah írta:
Ó, nagyon szépen köszönöm, igazán kellemes meglepetésként az elkészülte! ♥ Be is applikálom gyorsan a gyűjteményembe. :3 Szuper vagy!
teljes méret
hátteres, teljes méret
adatlapra való
Karakterem
Referencia
Spartacuss írta:
Sziasztok!
Elkészültem Viviane rajzával. Elnézést szeretnék kérni, hogy ilyen sokáig tartott, kárpótlásként készítettem egy hátteres verziót is ^^ Remélem elnyeri a tetszésedetteljes méret
hátteres, teljes méret
adatlapra való
Jelenleg nem vállalok újabb rajzot, kb. a decemberi szünetig, addig szeretnék egy kis szabadságra menni! A megértést köszönöm
Jangeum írta:
Sziasztok! Nightwing-től szeretnék egy realisztikus rajzot kérni.Karakterem
Referencia
Előre is köszönöm ha elválalod ^^
Nightwing írta:
Jangeum írta:
Sziasztok! Nightwing-től szeretnék egy realisztikus rajzot kérni.Karakterem
Referencia
Előre is köszönöm ha elválalod ^^
Nagy
Utolsó módosítás: Nightwing (2020. 11. 08. - 15h38)
Információk
Utolsó módosítás: Lena (2020. 11. 08. - 16h20)
Kedves Lena!Lena írta:
Sziasztok!
Szeretnék egy rajzot kérni Nightwingtől, ha lehetséges.
Amennyiben elvállalod, szeretném megköszönni a munkádat előre is. ^^Információk
Lyah írta:
Kedves Lena!Lena írta:
Sziasztok!
Arra kérlek, hogy módosítsd a kérésed, ugyanis ezzel, hogy a karaktered öltözetének minden részletét másra cseréltetnéd - külsős művészektől származó darabokra -, a rajz már nem minősíthető "Eldarya témájába illőnek". Ebben a topikban kifejezetten Eldaryával kapcsolatos rajzokat lehet kérni és készíteni, te pedig oly mértékű változtatásokat szeretnél, ami ennek már nem felel meg.![]()
Javaslom, ha olyan témájú rajzot szeretnél, amihez nem állnak rendelkezésre megfelelő elemek Eldarya berkein belül, keress meg privátban egy rajzost (akár az oldalon kívül is), biztosan lesz valaki, aki úgy meg tudja csinálni.Ám a topikba ez nem illik bele.
A félreértések elkerülése végett: minimális változtatások kérése LEHETSÉGES (lsd. saját rendelésem), ám olyan mértékben átalakítani a karaktert, hogy annak már ne legyen köze az eredeti eldaryai karakterekhez/ruhatárhoz/beemoov által kínált darabokhoz és világhoz - vagy csak nagyon minimálisan -, itt NINCS lehetőség!
Ha más karaktert szeretnétek látni egy Eldaryás karakter vagy Őrzőtök mellett - lsd. Fenreida kérése, vagy Zirailah Eldarya + CSJ kérése -, az lehetséges. De a rajzokon legyen legalább egy karakter, aki EGYÉRTELMŰEN Eldaryához köthető!
Mindenki megértését köszönöm, és remélhetőleg sikerült ezzel tisztázni a félreértéseket. Elnézést, Lena, ha eddig nem volt ez egyértelmű, de kérlek, ennek fényében kérd a rajzot.
Nightwing írta:
Lena írta:
Sziasztok!
Sziasztok!
Szeretnék egy rajzot kérni LilyanaRedtől, ha lehetséges.
Egy páros chibit szeretnék (én és a barátom karakteréről)
Pozíció
Karakterek
Egyéb
Szia!
Én általában beírok a témába, ha adott hónapra tudok vállalni rajzot. Most novemberben sajnos elég sok dolog összejött, úgyhogy én jelenleg (erre a hónapra) nem vállalok
Teljes méretű kép
Judaria írta:
Imádom! Köszönöm a munkádat, nagyon megérte rá várni. ^^
Örülnék egy adatlapméretnek, bár én sem tudom pontosan.
Teljes méret
Utolsó módosítás: Nightwing (2020. 12. 01. - 14h42)