Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 26 27 28 29 30 31

#676 2019. 06. 10. - 21h00

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 5 024

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg

Rendben, elfogadom a nemleges választ, de mint aktív játékos, és aktív fórumos, egy észérveken alapuló részletesebb magyarázatra igényt tartanék.

Nem kötekedésből, nem a döntésetek felülbírálásából, és nem is személyes okokból kifolyólag.
Pusztán csak mint elutasított ötletgazda, szeretném megérteni - azt hiszem ezt Ti(modik) is megértitek.

Tehát.

...azonban továbbra is úgy gondoljuk, elég sok egyezés van a kettő között.

Szabad tudni, hogy mik ezek az egyezések? Azt leszámítva, hogy játékosneveket kellene itt is felsorolni.

(Felmerül hát a kérdés: csökkenthetjük a minimumot 3-ra?)

A válasz erre természetesen igen lenne. Nem az én érdekem lenne a játék, ha így kényelmesebb lenne a közösségnek, akkor oké.

Persze a Ki az a játékos? is egy idő után épp ezért válhat egyhangúvá, mert csak azokat a neveket tudjuk újra meg újra említeni, akiket a fórumos aktivitásának hála ismerünk valamelyest, amely nem jelent nagy számú játékost.

A Ki az a Játékos?-ban ez már meg is történt. Én rendszerint írtam ugyanazokat a neveket, és sokszor láttam a sajátomat is. Sokszor látom, hogy más Játékosok is többnyire ugyanazokat a neveket írják. Ettől függetlenül a játék - bizonyos pangási időszakokat leszámítva - továbbra is aktív, az én belátásom szerint.

Egyébként meg ennyi erővel ezt a játékot is át lehetne alakítani: Ki az a játékos?/Melyik az a társásaág? - ez le is korlátozná, egy névre vagyunk kíváncsiak, vagy egy egész csapatéra, az meg a kérdezőn áll, hogy szituációt ad meg (amelyre eddig is volt példa a játékban, pl. kit vinnél magaddal egy lakatlanszigetre? és hasonló jellegű kérdések), vagy egyszerű kérdést. Egyedül az eldaryai kísérő lehetősége veszik így el.


Ezek fényében átalakíthatjuk a Szóláncot, és a Nemzetközi szóláncot is, hiszen a két játék egy és ugyanaz, csak az egyikbe magyar szavak, a másikba pedig idegenszavak kerülnek. De persze megoldható lenne Lánc, lánc, szólánc/Nemzetközi szólánc játékként is, ahol mindenki megadhatja, hogy a következő szó magyar, vagy idegen legyen. Mégsem történt ilyen változás, hiszen hiába "hasonló" a két játék, akkor is külön-külön van meg a szépsége. Tehát a Ki az a Játékos, és A Társaság összeolvasztását kifejezetten ellenzem, nagyon kaotikus lenne úgy az egész, szerintem.


Javaslatunk az volna, hogy megvárjuk, hogy a Ki az a játékos? elérjen egy bizonyos oldalszámot (50), bezárjuk, és megnyitjuk mintegy "átformált" utódjaként a Társaságot. Ehhez mit szólnátok?

Nyitott lennék erre a módszerre, így legalább Ti is láthatnátok, hogy mit értettem én - és Heni - azalatt, hogy a két játék nagyban különbözik egymástól.

Ugyanakkor...

Nekem is lenne egy javaslatom.
Miután a "Ki az a Játékos?" is tőlem ered, azt hiszem joggal tartom fent a változtatás jogát. Így, miután gondolom sokban számít Nektek az is, hogy a legutóbb említett játékban több név is szokott szerepelni, módosítsunk a szabályzaton.
Ezentúl a "Ki az a Játékos?" csak egyetlen egy játékosnevet tartalmazhat, így pedig gyakorlatilag majdhogynem semmilyen hasonlóság sem lenne a két játék között, azt leszámítva, hogy neveket írunk bele.


Szóval, mint ahogy fentebb írtam, nem akarok konfliktust, sem semmilyen negatív hatást kelteni. Pusztán, mint elutasított ötletgazda úgy gondolom, hogy megérdemlem a részletesen kifejetett miértjét a válaszotoknak.

A fentebb idézett részekhez írt reakcióim azok, ami miatt nem értem, és nem is értek egyet a magyarázattal.
Ha ezt ki tudjátok fejteni lényegesebben, észérvekkel, akkor talán nem fogok meredt szemekkel ülni a gép előtt, és azon gondolkozni, hogy "de hát most miért?".
Mindannyiunknak könnyebb, ha megértjük egymást.Night.
Heni ezt az esetet azért hozta fel, mert anno el lett utasítva egy játéka, amit nem sokra rá engedélyeztek más ötleteként.
Nem koppintásról/ismétlésről van szó, Heni biztosan nem vádolná ezzel Invit, arról van szó, hogy most az én ötletem lett elutasítva, és ezzel a példával kérte Heni a Moderátorokat, hogy gondolják át, hiszen egyszer már elutasítottak egy játékot, amit később engedélyeztek. Ez nem Invi hibája, hiszen egy népszerű játékról beszélünk - mindkét esetben támogatták sokan is -, bárkinek kipattanhat a fejéből. Az összefüggés abban rejlik, hogy talán hónapok múlva valaki feldob egy A Társasághoz hasonló játékot, és akkor engedélyezni fogják úgy, hogy most több okkal is elutasították - miután ez egyszer már megtörtént.


Rahenys köszönöm szépen a Te véleményedet is, egyetértek teljesen. Bizonyos szabályok bevezetésével máris lehetne több problémát orvosolni.https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png

Utolsó módosítás: Polluxia (2019. 06. 10. - 21h06)


https://i.imgur.com/u61fheM.jpg

Kijelentkezve

#677 2019. 06. 10. - 22h42

Árnyék gárda
Eruhel
A gárda járőre
Eruhel
...
Üzenetek: 5 769

Srácok. Tök értékeljük, hogy nektek fontos a fórum, a közösség és a szabályosság. Tényleg, nagyon hálásak vagyunk, mikor esetleg valaki (jogtalanul, vagy pusztán saját szemszögét figyelembe véve) a moderátorok ellen van és kiálltok értünk.

A játékok újragondolt verzióira alszunk (legalább) egyet és megtárgyaljuk. Viszont akármilyen döntést is hozunk, nem szeretnék se én se a többiek vitatkozni róla. Nem célunk senkinek sem figyelmeztetőt adni, nem kapunk érte semmilyen fizetést vagy előjogokat; de sajnos azt kell mondanom, hogy aki (tetszően vagy nemtetszően, lényegtelen) hozzászól (akár további hsz-ben, akár hozzászólást módosítva, privátban, adatlapon, vagy akármilyen módon) a témához, azzal szemben így kell eljárnom, mert a megindokolt nemleges válasz nem elfogadása kimeríti a moderátori munka akadályoztatása fogalmát.
További jó játékot kívánok.

Kijelentkezve

#678 2019. 06. 11. - 18h18

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 721

Polluxia játékötletével kapcsolatban a következő kompromisszumot gondoltuk ki:
1. A Ki az a játékos?-ban maximalizáljuk a megadható játékosok számát, amelyet már korábban is felvetettetek; így elkerülhető az általánosítás, de mégis lehet egynél több nevet írni, így a sértődések is elkerülhetőek. (5?)
2. A Társaság lehetőségeit és témáit bővítsük: ne csak szituációt, de témát is adjunk meg, ami szerint össze kell állítani egy csapatot. Pl.: filmek, képregényszereplők, Eldarya, stb.
(ebben az esetben szerintem maradhat az 5-10 limit)

Köszönjük a törekvést a játékok bővítésére, és a megértést, hogy szeretnénk a javasolt módosításokkal egy kicsit elkülöníteni. Ha nem is tetszik az elutasítás, értékeljük, ha ti is inkább kompromisszumra törekedtek.

Egyébként jó dolog, ha kiállunk egymásért, vagy a magunk igazáért, de kérlek, próbáljatok meg nem személyeskedni, és ne a sértések irányába vinni ezt a  beszélgetést legközelebb!

Kijelentkezve

#679 2019. 06. 11. - 20h34

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 5 024

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg

Így, hogy megszületett a döntés, bátorkodom hozzászólni a témához, gondolom most már lehetséges.


Kezdettől fogva a kompromisszumra törekedtem, így hát köszönöm szépen a lehetőséget!

Az első ponthoz:
Természetesen részemről teljesen rendben van a max. 5 neves határ.

A másodikhoz:
Ez esetben a korábban megadott szabályok pontokba szedve...

> Minimum 5 karakter
> Maximum 10 karakter
> Maga a Játékos, aki a társaságot létrehozza, nem számít bele a létszámba, Ő a csapatvezér.


... kibővülne ezekkel a szabályokkal:

> A játékos, aki létrehozta a csapatot megadja a következő Játékosnak, hogy milyen témakörben kell összeállítania a társaságot.

> A téma kétszer egymás után nem lehet ugyanaz, az ismétlés elkerülésének érdekében.


***

SzemléltetésHa így teljesen rendben van a játék, akkor megkezdem a kezdőposztot, és határos időn belül (2-3 nap) hozom is.


Köszönjük szépen a lehetőséget, sajnálom, ha úgy éreztétek ellenetek szólt a nemleges választ illető ellenvetés, törekedtem rá, hogy ez ne történhessen meg, és ne alakuljon ki konfliktus.
Végső soron a kompromisszum megszületett, és ha a szemléltetés alapján megkezdhetem a kezdőposztot, akkor remélem egy - számotokra is - izgalmas játékkal fog bővülni a Játékrészleg.https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png

Utolsó módosítás: Polluxia (2019. 06. 11. - 22h18)


https://i.imgur.com/u61fheM.jpg

Kijelentkezve

#680 2019. 06. 11. - 22h36

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 721

Én sem szerettem volna, hogy ellened/ellenetek szólónak tűnjön a nemleges válasz; és ezúttal buzdítanék is mindenkit, ha elutasítást kap, ne arra gondoljon, hogy teljesen eltiporjuk az ötletet, inkább próbáljunk változtatni, találni olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Várjuk a kezdőposztot!^^

Kijelentkezve

#681 2019. 06. 21. - 23h44

Árnyék gárda
Inveth
Jamon barátja
Inveth
...
Üzenetek: 14 840

Sziasztok!
Csodás Lyah moderátotunk által lehetőségem adódott még 1 utolsó esélyt adni a Jelmezbál nevű játéknak. Ehhez mindössze 5 támogatásra van szükségünk, tehát ha úgy érzed, hogy a játék megérdemel egy második esélyt, akkor ne habozz! ^^

Ha esetleg már nem emlékeznél a játékra vagy esetleg új játékos vagy, akkor itt olvashatsz róla:

Jelmezbál

Utolsó módosítás: Inveth (2019. 06. 21. - 23h45)


https://66.media.tumblr.com/f481d729de935dd6f5dc2744337335c0/c346842ba44ce678-43/s540x810/30be2912059d8f39aef3ec83437cf40eb77ef601.gifv

Kijelentkezve

#682 2019. 06. 22. - 16h48

Obszidián gárda
Adrianne
A gárda tüzére
Adrianne
...
Üzenetek: 4 642

Támogatom Inveth ötletét! ^^


https://i.imgur.com/idDLtwg.gif

Kijelentkezve

#683 2019. 06. 26. - 19h30

Árnyék gárda
Ninon
A gárda hivatalnoka
Ninon
...
Üzenetek: 1 497

Inveth írta:

Sziasztok!
Csodás Lyah moderátotunk által lehetőségem adódott még 1 utolsó esélyt adni a Jelmezbál nevű játéknak. Ehhez mindössze 5 támogatásra van szükségünk, tehát ha úgy érzed, hogy a játék megérdemel egy második esélyt, akkor ne habozz! ^^

Ha esetleg már nem emlékeznél a játékra vagy esetleg új játékos vagy, akkor itt olvashatsz róla:

JelmezbálTámogatom.

Kijelentkezve

#684 2019. 06. 26. - 21h03

Szikrázó gárda
LilyanaRed
Eel főbűvmestere
LilyanaRed
...
Üzenetek: 6 312


https://bit.ly/2RC0RYa

Támogatom Inv ötletét!
(és egyben olyan kérdésem lenne, hogy az itt felöltött ruhákra van-e olyan kikötés, hogy meddig "kell" hordani adott szettet?)
(Vagy felveszem, lementem, beillesztem és utána öltözhetek vissza? :D)


https://bit.ly/2LlNEBA


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/ddu4181-37e8e3a5-a8c0-46fa-bd5f-fbb172984ad7.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGR1NDE4MS0zN2U4ZTNhNS1hOGMwLTQ2ZmEtYmQ1Zi1mYmIxNzI5ODRhZDcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.NDOPB0SPPrBuVWAH8oY8nDGc4Mg82gSRckD3mhMSpQ0

Rózsaszín
Zöld

Kijelentkezve

#685 2019. 06. 26. - 21h10

Árnyék gárda
Inveth
Jamon barátja
Inveth
...
Üzenetek: 14 840

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dd1vg6r-00d56de2-0cd9-4e88-beb3-1b30dcb5d3ba.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGQxdmc2ci0wMGQ1NmRlMi0wY2Q5LTRlODgtYmViMy0xYjMwZGNiNWQzYmEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.r9NsJfBgDKB0WkcjzMnDgAf1N4BOSGU4ANI4hyxwr08
Köszönöm az eddigi támogatóknak!
Már csak 2 ember kell /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Lilyana: Nincs kikötés az időre, ahogy írtad: felveszed, lemented és öltözhetsz vissza /static/img/forum/smilies/smile.png
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/dd1yarq-a0a4059e-ea02-49ea-b17e-d4465af42cd2.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIxZWUyNDIwLTI4MzMtNGU1ZC05YWY1LTgyMTBjZTkxZWZkYVwvZGQxeWFycS1hMGE0MDU5ZS1lYTAyLTQ5ZWEtYjE3ZS1kNDQ2NWFmNDJjZDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.wrvNUDwZRCbrglOxn-_ezlgdaXqQDPmIs-TBb9P_tlU


https://66.media.tumblr.com/f481d729de935dd6f5dc2744337335c0/c346842ba44ce678-43/s540x810/30be2912059d8f39aef3ec83437cf40eb77ef601.gifv

Kijelentkezve

#686 2019. 06. 26. - 21h37

Obszidián gárda
Rahenys
Legyőzte a Boobrit
Rahenys
...
Üzenetek: 20 508

Inveth írta:

Lilyana: Nincs kikötés az időre, ahogy írtad: felveszed, lemented és öltözhetsz vissza /static/img/forum/smilies/smile.png


Ez esetben támogatom én is! Ha nem kell 1 órán keresztül viselni a szettet, akkor benne vagyok. :'D

Utolsó módosítás: Rahenys (2019. 06. 26. - 21h47)


https://i.imgur.com/ObTHjsa.gif

Kijelentkezve

#687 2019. 06. 28. - 11h39

Árnyék gárda
Ninon
A gárda hivatalnoka
Ninon
...
Üzenetek: 1 497

Sziasztok!
Az amerikai Eldán láttam ezt a játékot, gondoltam, lehetne nálunk is hasonló.

Szóval az a lényeg, hogy a játékosnak a felette lévő játékos felhaszálónevével kell egy shipnevet csinálni.

Például:
Ninon (én): *ír egy shipnevet az előtte levő felhasználó nevével
Játékos: Jánon

Az eredetiben az ötletgazdák kiválasztották a hét és a hónap shipnevét/eit, szerintem mi ezt hanyagolhatjuk.

A játék linkje

Utolsó módosítás: Ninon (2019. 06. 28. - 11h39)

Kijelentkezve

#688 2019. 07. 01. - 10h28

Abszint gárda
Xetta
A gárda tüzére
Xetta
...
Üzenetek: 4 020

https://i.imgur.com/OXoyOis.png
Én is támogatom a Jelmezbál ötletét, Inveth. Az külön tetszik, hogy nincs megszabott időkorlát. ^^


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#689 2019. 07. 01. - 11h23

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
SilverCrow
...
Üzenetek: 10 137

Támogatnám én is a Jelmezbál újranyitását. Nekem is tetszik, hogy nincs időkorláthoz kötve az alkotott szett viselése.


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#690 2019. 07. 01. - 12h19

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 721

Úgylátom, kigyűlt az elegendő támogatás a Jelmezbál újranyitására. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Esetleg szeretnél még alakítani valamit a kezdőposzton, Inveth, vagy maradjon így?

Kijelentkezve

#691 2019. 07. 01. - 12h26

Árnyék gárda
Inveth
Jamon barátja
Inveth
...
Üzenetek: 14 840

Köszönöm a támogatásokat! ^^
Annyit változtattam a kezdőposzton, hogy beleírtam, hogy nem kell 1 órán keresztül viselni. :

Jelmezbál


https://66.media.tumblr.com/f481d729de935dd6f5dc2744337335c0/c346842ba44ce678-43/s540x810/30be2912059d8f39aef3ec83437cf40eb77ef601.gifv

Kijelentkezve

#692 2019. 07. 01. - 12h35

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 721

Rendben, akkor a játékot újranyitottam, ITT elérhetitek! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#693 2019. 07. 05. - 08h08

Obszidián gárda
hajni205
A familiárisok barátja
hajni205
...
Üzenetek: 3 560Sziasztok!

> Eldarya Fórumán nem volt még lehetőségem látni,hogy lenne egy olyan téma amit úgy neveznek "3 dolog amit csinálnál vele"
Ma az egész Fórumot átnéztem,hogy nem -e tévedek,viszont meg kellett bizonyosodnom arról,hogy mégsem létezik Eldaryán ez a játék.
> A játékot Csábításból jeles fórumán láttam,nagyon sokan játszanak benne nem csak játékosok hanem még moderátorok is részt vesznek benne.
Arra gondoltam,lehetne -e Eldaryan is ezt a játékot játszani mert nagy rá a kereslet.

3 dolog amit csinálnál vele


https://i.imgur.com/G5TU2n1.png

Kijelentkezve

#694 2019. 07. 05. - 09h45

Abszint gárda
Aerwen
Tanuló őrző
Aerwen
...
Üzenetek: 151

Inveth írta:

Köszönöm a támogatásokat! ^^
Annyit változtattam a kezdőposzton, hogy beleírtam, hogy nem kell 1 órán keresztül viselni. :

JelmezbálHa már ennyire ezen játék mellé állsz, azt is érdemes lenne megemlíteni, hogy mindezt engedély nélkül hoztad át a Csábításból Jeles oldalról. Ráadásul a szöveget magadénak vallottad, amit egyáltalán nem te írtál és öntöttél formába. Még annyi gerinc se volt benned, hogy ne magadat írasd ki ötletgazdaként.

A moderátorokat kérném, hogy a játékhoz kerüljön be az eredeti két ötletgazda neve.
Link: Katt

Van, hogy csj-re is átkerül eldás játék. Ebben az esetben 1. szóltunk a moderátoroknak 2. felkerestük a téma ötletgazdáját, hogy engedélyt adjon.
Természetesen miért lenne a válasz nem? De ennek megvan a szép formája, nem a sunyiban lenyúlás.

Szerencsétlenségedre olyan topicot választottál, amivel sokat foglalkoztam, hogy a nyers szövegből leírást faragjak és mivel nem vagyok aktív fórumozó eldán így sajnos csak most vettem észre ezt.

Ezt nem vitageneráló üzenetnek szántam, csupán nem bírok szó nélkül elmenni ez mellett. Inveth, a válaszodat privátba várom pm-ben itt vagy csj-n.


https://i.imgur.com/ufeyUV2.gif

Kijelentkezve

#695 2019. 07. 05. - 10h02

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
SilverCrow
...
Üzenetek: 10 137

Aerwen: A 25. oldalon Inveth le is írta, hogy át lett emelve a szöveg a testvéroldalról. Ezt a játékot korábban nyitották meg, de leállt egy ideig, így be lett zárva, és most került újranyitásra.


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#696 2019. 07. 05. - 10h18

Abszint gárda
Aerwen
Tanuló őrző
Aerwen
...
Üzenetek: 151

SilverCrow írta:

Aerwen: A 25. oldalon Inveth le is írta, hogy át lett emelve a szöveg a testvéroldalról. Ezt a játékot korábban nyitották meg, de leállt egy ideig, így be lett zárva, és most került újranyitásra.

Tudok róla, hogy korábban nyílt meg, ezért írtam, hogy sajnos csak most vettem észre.
Csak azt a részt találtam meg ahol megemlíti, hogy ott is van hasonló. Ettől függetlenül nem jelölte meg az eredeti írókat. /static/img/forum/smilies/sad.png


https://i.imgur.com/ufeyUV2.gif

Kijelentkezve

#697 2019. 07. 05. - 10h49

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
SilverCrow
...
Üzenetek: 10 137

Aerwen: Így már értem, de ahogy látom moderátor által szerkesztve lett a kezdőposzt és fel lett tüntetve a CsJ-s ötletgazdák neve is.


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#698 2019. 07. 05. - 11h59

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 866

SilverCrow írta:

Aerwen: Így már értem, de ahogy látom moderátor által szerkesztve lett a kezdőposzt és fel lett tüntetve a CsJ-s ötletgazdák neve is.

Nem lehet, hogy pont azért lett most módosítva, mert Aerwen szóvá tette az esetet? *gondolkodós fej*


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#699 2019. 07. 05. - 12h18

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
SilverCrow
...
Üzenetek: 10 137

Aliz: Igen, erre gondoltam én is csak rosszul fogalmaztam >< Látszik kicsit dekoncentrált vagyok mostanában.


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#700 2019. 08. 02. - 11h21

Árnyék gárda
Eruhel
A gárda járőre
Eruhel
...
Üzenetek: 5 769

Kedves Őrzők!
A kezdőposzt hangyányit egyértelműsödött (csak a játékok megnyitására vonatkozik a szabály):

A kezdőposzt írta:

Ha egy hónapig nincs aktivitás, a beszélgetést archiváljuk. Jelen témában, 5 támogatás ellenében újranyitható.

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 26 27 28 29 30 31