Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2

#26 2019. 12. 21. - 18h23

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 316

https://i.imgur.com/dZNdDf2.png

«〈 Shani'Sha 〉»


⫸ Köszönöm,【 Hime 】! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Az általad leírtak alapján jó esélyekkel indul nálam a játék, a képek amikbe belebotlottam pedig csak erősítették ezt a húzást felé. Az elvont témájú univerzumok amúgy is vonzottak, talán mert bizonyos mértékben a saját létezésem is a "megosztott" jelző alá sorolandó, így hát hogy is idegenkedhetnék tőle. :')

Különben is, ha van egy szimpatikus karakter, aki megfog bármiben is, az már megér nekem annyit (legyen az játék, könyv, film stb.), hogy ráfordítsak némi időt. Márpedig Higgs Monaghan ebben úgy tűnik, remekel. Talán annak idején Ruvik volt az, aki miatt elkezdtem játékot, legalábbis a közelmúltból. Hiába, az intelligencia, a karizmatikusság és az elvont világnézetek mindig is vonzottak.
Sajnos így valóban várat még magára a játék, igyekszem nem túlságosan el spoilerkedni mindent, ugyanis bármennyire is fűt a kíváncsiság, érzem annyira szimpatikusnak a világát, hogy megadjam neki a tiszteletet, és jómagam próbáljam, vezetés híján kitapasztalni mindezt.

van, hogy 6 órát fogtok sétálni tisztás és hegyek között egyik támpontról a másikra. Jobb esetben ellenfél nélkül.
Ez alapján meg még a barátnőm is játszaná, mert ő rosszul van attól, ha állandó nyomás uralkodik rajta a szörnyek miatt. Az ilyen játékok mindig nekem maradnak (pl. Alien Isolation, Monstrum, Outlast), mert nem reagál túl jól a szüntelen stresszre, arra, ha állandó készenlétben kell lennie. A KHOLAT ezért is jött be neki annyira; én meg az ilyen játékokat nézem inkább, mintsem játsszam - pedig nagyon érdekes, hisz a Dyatlov Incidenst dolgozza fel.[/small]

https://i.ibb.co/dbFsPxk/tumblr-inline-o49bdeb-WHr1tde34j-54202.png


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#27 2019. 12. 22. - 21h26

Árnyék gárda
Serahime
A gárda katonája
Serahime
...
Üzenetek: 626

Igazán nincs mit Shậnisha!
Ebben egyet értek! Ha egy kis része is megfog, akkor érdemes elkezdeni és a későbbiekben el döntjük, hogy megérte e. :D
Higgsről még nem sokat tudok (képek, egy-két jelenet) mert nem néztem még jobban utána, de azt tudom,hogy az egyik kedvenc szinkron színészem az aki játssza. Troy Bakernek nagyon jó a munkássága, már csak miatta is kíváncsi vagyok a karakterre. :D
Nekem is csak annyi a szerencsém, hogy az öcsém megvette a közös PS4-re. Remélem hamar kiadják PCre is. :3

Ez alapján meg még a barátnőm is játszaná, mert ő rosszul van attól, ha állandó nyomás uralkodik rajta a szörnyek miatt. Az ilyen játékok mindig nekem maradnak (pl. Alien Isolation, Monstrum, Outlast), mert nem reagál túl jól a szüntelen stresszre, arra, ha állandó készenlétben kell lennie.


Azért vannak olyan láthatatlan dolgok, amikre érdemes "figyelni". :") De abból, amit az öcsémnél láttam nem gyakran volt problémája velük. Inkább a fegyveres emberekkel...bár gondolom ez sok mindentől függ a játékban. :D Szerintem mindketten megtaláljátok benne, ami a fontos.
Nálam nagyon vegyes, hogy játszom e vele vagy sem hiába a nyomás és a stressz. Az a fajta vagyok aki beleéli magát a sztoriba és eleinte sikongat, majd megszokja és bátran halad. XD Outlastel nem mernék, de közben kivittem és imádom az The Evil Withint. Idén pl legalább 10x kivittem a Resident Evil 2 Remake-t is. Egyszerűen imádom.

A KHOLATról még nem hallottam de érdekes a hangulata a képek alapján. :D Mi nemrég a The Foresten mentünk végig barátokkal. Ha csak a küldetéseket nézed nem hosszú, de sok meglepetés lehet benne ha csak elvagy. :")

Utolsó módosítás: Serahime (2019. 12. 22. - 21h27)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/856e80f5-44e3-452e-a7eb-9833aced727e/ddkc0ge-5402fbd4-bf56-4f63-a7a9-183f4731ad1d.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg1NmU4MGY1LTQ0ZTMtNDUyZS1hN2ViLTk4MzNhY2VkNzI3ZVwvZGRrYzBnZS01NDAyZmJkNC1iZjU2LTRmNjMtYTdhOS0xODNmNDczMWFkMWQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.fHvO3EALB3jqXKp10nbIrvTAK0RjZSGXh9AuvF4XOpA
REVERIE című fanfiction befejeződött!

Kijelentkezve

#28 2019. 12. 26. - 08h18

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 316

https://i.imgur.com/dZNdDf2.png

«〈 Shani'Sha 〉»


⫸ Nos erre valóban mindenféleképp később jövünk majd rá, hogy megérte-e rááldozni azt a pénzt vagy sem. Streamen néztem egy árat, amelyen várhatóan megjelenik majd 2020-ban. Őszintén szólva, nem sajnálom kiadni ezért a játékért majd azt az összeget márpedig az, hogy még csak "szájhúzás" szinten sem vakarom meg a fejem efelett azt jelenti, hogy valóban fontos annyira nekem ez az egész, érdekel kellőképp a sztori és az általam kiszemelt karakter, hogy megérje. Bizakodó vagyok. /static/img/forum/smilies/smile.png

Én nem sokat kutatgattam szándékosan Higgs után. Próbáltam nem elspoilerezni róla mindent, amit szerencsére ha akarnám se tudnám rövid idő alatt megtenni, de bezzeg a TeCső azonnal bedobott egy teljesen frissen feltöltött zenés videót róla, aminek nem tudtam ellenállni:Nem is értem, miképp fogjam ezt fel, de nem segít az "ellenállásban" ez az undok rendszer. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Az a fajta vagyok aki beleéli magát a sztoriba és eleinte sikongat, majd megszokja és bátran halad. XD
Az ilyen személyeket szoktam arra kényszeríteni, hogy játsszanak a közösen kiválasztott játékokkal...xD
Én fura mód képtelen vagyok sikításra. A barátnőm sokkal inkább. Én ált. tőle ijedek meg, nem a játékban történő eseményektől. x'D Igyekszem óvatosan haladni és nem titok: én is képes vagyok teljesen beleélni magam a főhős helyzetébe; csupán ilyen az én reakcióm (csendes infarktus, alias sose ismerem be, hogy majdnem leállt a szívem).
Viszont ha elpattan egy ér az agyamban, és túl sokszor kapnak el, akkor berzerker üzemmódba kapcsolok és addig nem nyugszom amíg át nem csörtetek a problémás helyzeteken akár úgy, hogy "félre kell rúgjam" az ellenségem. :'D A legnagyobb problémám az, hogy sok játékban a lehetséges fegyverek, amikkel azonnal el tudnád tenni láb alól az ellenséged, fel se vehető... szóval ez a gyengém a horror játékokban.

Haha. Az Outlast... nos igen. Korszakalkotó játék a maga nemében, és valóban elég brutális és hátborzongató hatása van. Épp ezért, mi már az összes részét kivégeztük asap. Talán már hallottál arról is, hogy hamarosan egy cooperative rész is publikálásra kerül a Red Barrelstől. Meg se fordult a fejemben ez a koncepció eddig, de most már annyi biztos ezek alapján, hogy a csapatmunkának lesz szerepe benne, és nem backseat gaming értelemben. :')
Egyébként az Alien Isolation és az Outlast volt az a játék, ahol a leggyakrabban visszaütött a karma, amikor elkezdtem arcoskodni a szörnyekkel. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Emlékszem, amikor Chris Walkert teljesen lebecsülve cukkoltam egy vékony csőben bujkálva, hogy a dagadt hasa miatt nem ér el. Alábecsültem. Nem számítottam arra, hogy megkerüli a másik szobán át és kiránt onnan...xD

A The Forestről mintha azt hallottam volna, hogy... jön egy új része? 【 Sons of the Forest 】 vagy mi volt a játék neve, amit az arcoma dörgölt a YouTube legutóbb. Annyira sajnos nem ismerem a The Forest-et pedig nagyon érdekelt és sokszor ajánlották már. Isten tudja, miért nem kerítettem rá sohasem sort.

TEW, oh. Régi szép idők. Ruvik... sose fogom elfelejteni. Egy élménnyé varázsolta azt a részt a számomra. :'3

https://i.ibb.co/dbFsPxk/tumblr-inline-o49bdeb-WHr1tde34j-54202.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 12. 26. - 08h19)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#29 2019. 12. 28. - 19h55

Árnyék gárda
Serahime
A gárda katonája
Serahime
...
Üzenetek: 626

Streamen néztem egy árat, amelyen várhatóan megjelenik majd 2020-ban. Őszintén szólva, nem sajnálom kiadni ezért a játékért majd azt az összeget márpedig az, hogy még csak "szájhúzás" szinten sem vakarom meg a fejem efelett azt jelenti, hogy valóban fontos annyira nekem ez az egész, érdekel kellőképp a sztori és az általam kiszemelt karakter, hogy megérje.

Én így voltam pár éve a FFXV-el. 10 évet vártam a játékra, míg teljesen átalakították és más nevet adtak neki. Számomra alap volt, hogy megleptem magam a One Day Editionnal.

Az ilyen GMV vagy AMV-k között sok kincs van. Gyakran ezek adnak hangulatot nem csak az adott filmhez/animéhez/játékhoz, de a saját sztorikhoz is.

Csendes infarktus, alias sose ismerem be, hogy majdnem leállt a szívem.

Az a barátnőm is ilyen, aki miatt anno elkezdtem az Evil Withint és azóta sem bántam meg. :D És igen....anno a Five Nights at Freddie-nél volt az, hogy a barátnőm jobban megijedt az én sikolyomtól, mint a gépektől. XD Mondjuk idővel tényleg beleszokok a helyzetbe és csak bizonyos alkalmakkor adok hangot a félelmemnek.

Uhh, jól hangzik! Engem Ruvik rántott ki az asztal alól egyszer, illetve szerencsésen megszoktam kapni azokat a bugokat is, amikor a szörnyek utánam jönnek oda, ahol nem lehet. Pl Saferoom :"D Ami akció horror de nagyon szerettem, az a Prey (2017) volt.

A The Forestről mintha azt hallottam volna, hogy... jön egy új része? 【 Sons of the Forest 】 vagy mi volt a játék neve, amit az arcoma dörgölt a YouTube legutóbb.

Yep, nemrég jelentették be és most más koncepció lesz kicsit, mert nem civilekkel leszünk, hanem katonákkal. Kíváncsi leszek mennyit fejlesztenek a lényeken is. Mondjuk engem most jobban érdekel a Resident Evil 3 Remake. *.....*

Utolsó módosítás: Serahime (2019. 12. 28. - 19h56)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/856e80f5-44e3-452e-a7eb-9833aced727e/ddkc0ge-5402fbd4-bf56-4f63-a7a9-183f4731ad1d.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg1NmU4MGY1LTQ0ZTMtNDUyZS1hN2ViLTk4MzNhY2VkNzI3ZVwvZGRrYzBnZS01NDAyZmJkNC1iZjU2LTRmNjMtYTdhOS0xODNmNDczMWFkMWQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.fHvO3EALB3jqXKp10nbIrvTAK0RjZSGXh9AuvF4XOpA
REVERIE című fanfiction befejeződött!

Kijelentkezve

#30 2020. 01. 09. - 13h40

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 316

https://i.ibb.co/5jpMwwQ/Rose-Windigo-SD-302.png

«〈 Shani'ha 〉»

Nem is tudom, hova illene jobban ez a mestermű.
A "Hang" topikjába vagy a Játékvilágéba? Végül úgy döntöttem,
hogy itt szórom el a magvait, hiszen erősen a LoL univerzumára épít a klip. Zseniális!Sylas nagyon dögös az új szerelésében! Örülök, hogy skint is kapott a sztorijához.
Noha nem játszom már a játékot cirka egy hónapja, azért követem az eseményeket.
https://i.ibb.co/yVLsjy5/Rose-Windigo-SD-301.png


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#31 2020. 01. 09. - 14h14

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 985

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png
Hogyhogy nem játszol vele, Shani? Nálad is fellépett az időhiány, vagy szimplán más szippantott be mostanában?

Én bő 10 napja vettem gametime-ot WoW-ban és kezdtem el új karaktert a meglévők mellé. Hozzá már használtam a 110-es boost-om, így nem kellett teljesen előről kezdenem a húzását.
Eredetileg van egy draenei palám akit a 0-ról húztam 120-ra, de idővel rá kellett jönnöm, hogy a melee dps nem teljesen az én világom - bár a palámtól ettől függetlenül nem válnék meg semmi pénzért.
Mellette húztam anno egy hordás belf priest-et is, de ő sem volt kedvencem, bár inkább amiatt, hogy hordás. Szerettem volna megismerni az ő történetüket is, de Sylvanas BFA-beli cselekedetei eléggé elvették a kedvem attól, hogy hordás karaktert húzzak. (A Mak'Gora harca volt az utolsó csepp nálam, bár a Siege of Lordaeron-os meccs is elég nagy undort váltott ki belőlem irányába.)
Az új karakterem egy human mage, azaz ranged dps. Úgy érzem ez sokkal jobban közel áll hozzám, jobb kezdvvel húzom őt, mint a többieket.
Szerencsémre még pont meg tudtam csinálni a 15 éves eventet és meg tudtam szerezni a pici Deathwing hátast is - bár nem volt könnyű, mindhárom "instánál" olyan csapatot fogtam ki, akikkel 2-3 wipe szinte kötelező volt, mert senki nem követte a mechanikát. Illetve egyen belül 3 boss-t kellett lenyomni és ha az utolsónál wipe volt, az elsőtől kellett kezdeni (és végighallgatni, hogy Chromie erre nem így emlékszik), így bő fél óráim mentek a lecsóba, mikor némelyik dps úgy gondolta a boss-t lövi a főnixek helyett, amik utána a fejünkre nőttek. Etől függetlenül jó móka volt visszamenni a Lich King-hez és megküzdeni vele pl. és nem egyhit-elni, mint most.

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 01. 09. - 14h16)

Kijelentkezve

#32 2020. 01. 10. - 00h48

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 316

https://i.ibb.co/5jpMwwQ/Rose-Windigo-SD-302.png

«〈 Shani'ha 〉»


⫸ Állításaid közül a második opció az érvényes, kedves【 Ɓecca 】. Annyi év kemény megmérettetés és jelentős mennyiségű "csak a szórakozás" jellegű játék után a I League of Legends I már nem igazán nyújtja azt, amire vágyom. Legalábbis, amire jelenleg. Túl sokat "grindoltunk" a MOBA maszkját magunkra öltve, s bár számos barátom még mindig kitart mellette, én visszavonultam egy olyan játékra, amely MMORPG alapokra épül, s csak azért "hagytam abba" régebben, mert nem volt más választásom: ugyanis az akkori cég (ENMasse) megszüntette.

Novemberben indult újra  I Kritika: REBOOT I, egy másik cég szorgalmasságának köszönhetően. A játék gyönyörűen átalakult, rengeteg régebbi hibát javítottak, bizonyos formákban a játékmenet pofiját és újraszabták, illetve szemlátomást sokkal jobban foglalkoznak a játékélménnyel. Emellett mondanom sem kell, hogy jóval több lett a játékos, hisz régen három csatorna volt elérhető, s mind kihalt közülük, amíg jelenleg több mint 10 van, és bármelyikre mész, hemzsegnek a buzgó playerek szinte mindegyik mapon.
Ami miatt nem ugrottam neki azonnal a Kritikának, az egy kritikus (khm) és keserű tény; nagyon sok pénzem és időm volt a megszűnt változatában, emellett szereztem magamnak hírnevet is újoncként (boohoo), méghozzá igen rövid idő alatt, s akkoriban senki nem gondolta, hogy a játék kilövésre kerül. Ahol sas voltál, oda ne menj vissza verébként, szokták mondani. Ugyanez volt a fejemben, ami miatt a sok régi barát és guild társ szava is gyengének bizonyult kezdetben ahhoz, hogy felcsábítsanak.
Hogy mi miatt tértem vissza végül? Azt nehéz lenne megmondani. Talán unatkoztam, méghozzá túlságosan is. Sok a munka, a tanulás és a házimunka ez tény és való, de elég kiszámíthatatlan jelenleg a cégünk berkein belül folyó ténykedés, ami az én feladatköröm illeti, így időről-időre (különösen karácsony óta) több szabadidőm lett, amit szerettem volna kikapcsolódás formájában kamatoztatni. A másik, hogy azért muszáj volt kivetkőzni az önsajnálatomból és elfogadni, hogy nem csak én kezdem újra, nem csak az én munkám gyümölcse veszett kárba, de olyan játékosoké is, akik régebb óta foglalkoznak vele; meg amúgy mindenki másé aki egy percet is beleölt. Szóval összekapartam magam, megtörtem mindennek s mindenkinek és visszaszivárogtam a játékba.

Jelenleg egy új classt várok, egészen pontosan egy karaktert (aki nagyon hasonlít K/DA Akalira), Linát:Most két karakterem van. Mindkettő 70-es szintű. A goldfarm és a raidelés köti le a figyelmem, de egyiket sem szeretném túlságosan "felerősíteni", ez ugyanis borzasztó mennyiségű pénzt igényelne, azt pedig inkább az érkező kedvencemre fordítanám, aki valószínűleg január 22-én kerül kiadásra. Ezt csak megerősítette a most behozott Puzzle event, melynek főhőse ő maga:

https://www.reimarufiles.com/wp-content/uploads/2019/11/Kritika-banner.jpg


Ez arra enged következtetni, hogy bizony nem kell sokat várni rá. Abban pedig már bizonyítottan jó vagyok, hogy a legújabb karakterekkel a csúcsra törjek: és ott is maradjak.
Szokatlan a játék animés beütése, de engem elsősorban a C9-re hajazó játékstílus, skillépítés és mechanika fogott meg. Ez számomra a legfontosabb egy MMO-ban, ami lehetővé teszi, hogy ne unjam el magam harc közben. Nos... nem is unatkozom.

https://cdn.discordapp.com/attachments/640373113686589495/662210214745079814/RoseWindigoSDLiner_301.png


I World of Warcraft I Öcsém szövögette a kicsiny tervét, hogy újra visszamegy a játékra.
Eredetileg a I Black Desert Online I volt az, aminek a megvásárlását kóstolgatta, de mivel nem mondtam elég egyértelmű igent arra, hogy visszamennék-e vele játszani, így nem tette még a kosárba. Sokat meséltem neki róla egyébként is; ez olyan játékról beszélünk, amely igen komolyan megköveteli, hogy költs rá. Már ha haladni is szeretnél. Én mindenképp, de nem szeretek egyszerre több irányba költeni. A World of Warcraft számomra pedig azért sem éri meg, mert én egyébként is szeretek kozmetikumokra és eladható holmikra valós pénzt fektetni a számomra szimpatikus játék világában, arra tehát, hogy még azért is fizessek, hogy egyáltalán játszhassam, a válaszom egy erőteljes nem. Bármennyire is imádom a történetet és vagyok képes öcsitől és más haveroktól is hallgatni történeteket az univerzumáról, ami tiszteletreméltóan szépen, alaposan, izgalmasan és kreatívan lett felépítve!

https://i.ibb.co/yVLsjy5/Rose-Windigo-SD-301.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2020. 01. 10. - 00h49)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#33 2020. 01. 10. - 12h56

Árnyék gárda
Serahime
A gárda katonája
Serahime
...
Üzenetek: 626

A LoL új videóját én is láttam s habár nem játszom a játékkal, de nagyon tetszett. :D Így volt a régi warriors-os és a tavalyi is. Habár a MOBA nem köt le, de egy single player történet mesélős játék vagy egy filmet simán megnéznék. :D

A Black Desert nekem régóta megvan és nagyon szeretem. Folyamatosan frissítik, nem sokára szintén jön egy új játszható kaszt és igazából hetente küld a családnak (karihoz) pénzt, szóval ha lakást kell fenntartani vagy a piacról venni valamit, aránylag hamar össze lehet gyüjteni. Én nem költöttem kozmetikai cuccokra, mert az tényleg borzalmasan drága, de egyébként szerintem simán játszható azok nélkül is. Legalábbis én nagyon szeretem azt, hogy komplex és a fő és mellék küldetések mellett nagyon sok rp elemet tartalmaz, amit jól ki lehet használni ha olyan társasággal játszotok. Egy ideje nem játszom, egyrészt mert más jobban lekötött, másrészt, mert akivel játszottam nem játszik vele s jópár óra után egyedül kicsit unt. :D De majd valamikor visszatérek rá.

https://cdn.pastemagazine.com/www/articles/2019/07/24/ffxiv%205.jpg
Ami most újra terítékre került nálam többek között a Witcher 1 mellett, a Final Fantasy XIV MMORPG-je. Anno már kipróbáltam, de akkor nem sok időm volt hozzá, így most újra elővettem. A játéknak van egy ingyenesen kirpóbálható időszaka, őgy 34-es szintig, amiben korlátoznak pár dolgot de nem vészes. (Nem piacozhatsz, csak az NPCknél, nem vehetsz fel barátot vagy indíthatsz partyt - ugyan akkor mi simán játszottunk egymással ezek nélkül is. :") )
A világ nagyon összetett és gyönyörű, a karakterek érdekesek s habár a main sztori single player szerű (akár a Black Desertben vagy a Blade & Soulban), a többi küldetést ha megvan nektek vagy a dungeonokat, Raideket már multiban is lehet és érdemes vinni. Nekem szerintem most 10 órám van talán a free időszakban és nagyon tetszik eddig. A játékos közösség nagyrésze jófej és a kozmetikai cuccok sem írtózatosan drágák ha valaki azokat szereti. Van PvP része, de azt nem ismerem, engem nem szokott lekőtni. A karakterek érdekesek. A fő kariknak van hangjúk csak, az NPC-k nagyjának nincs, ahogyan a főszereplőnk is olyan, mint anno a Dragon Age Originsben.
Ahogy néztem a sztori lassabban halad, szóval aki a nagyon pörgős és gyorsan lefolyó eseményeket szereti, lehet hamar megfogja unni. :3 Azoknak szintén furcsa lesz elsőre, akik nem játszottak még soha Final Fantasyval (főleg a XV előtti részekre gondolok) vagy egyébként más Japán RPG-vel.
Igaz, hogy a WoWhoz hasonlóan ez is havi díjas, de eddig úgy láttam, hogy megéri bőven.

Utolsó módosítás: Serahime (2020. 01. 10. - 12h56)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/856e80f5-44e3-452e-a7eb-9833aced727e/ddkc0ge-5402fbd4-bf56-4f63-a7a9-183f4731ad1d.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg1NmU4MGY1LTQ0ZTMtNDUyZS1hN2ViLTk4MzNhY2VkNzI3ZVwvZGRrYzBnZS01NDAyZmJkNC1iZjU2LTRmNjMtYTdhOS0xODNmNDczMWFkMWQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.fHvO3EALB3jqXKp10nbIrvTAK0RjZSGXh9AuvF4XOpA
REVERIE című fanfiction befejeződött!

Kijelentkezve

#34 2020. 01. 11. - 23h15

Abszint gárda
Bolendi
A gárda katonája
Bolendi
...
Üzenetek: 576

Sziasztok!
A mai nap egy egészen különleges játékhoz volt szerencsém, ami a rohanós hetem után igazi kikapcsolódást nyújtott. Ez a nagyszerű játék pedig a Gris.
https://cdn.staticneo.com/ew/thumb/d/d5/Gris_WalkthroughBanner.jpg/662px-Gris_WalkthroughBanner.jpg
Igaz, 2018-as, de hozzám csak most jutott el. De jobb később, mint soha, nem igaz?
Már a posztere is kellemes hatást keltett, nem túl rikító a színvilág, a rajzolása egyszerű, mégis szép. Belenéztem egy gameplay-be, nagyjából az első 20-30 percet láttam, és maga a 2D-s játék is hasonló kinézetet kapott. Illetve megtudtam, hogy kifejezetten megnyugtató, relaxáló élményt nyújt a játékosnak miközben gondolkodik a logikai feladatokon 4-5 órán keresztül.
Nem telt el sok idő, már teljes sebességgel száguldott lefelé a masinámra a játék, aminek meglepően alacsony a gépigénye a szemet gyönyörködtető látvány ellenére. Egyébként a grafikai beállítások kimerülnek annyiban, hogy a felbontást át lehet állítani. Hál' Istennek minden probléma nélkül elindult és játék közben sem volt semmi gond maximum felbontáson.
Nyelvet nem lehet állítani, de igazság szerint teljesen lényegtelen, ugyanis egy szó sem hangzik el a végigjátszás során. A menü az egyetlen hely, ahol angolul kényszerülünk olvasni, de nem kell megrémülnie annak sem, aki nem tudja a nyelvet, mivel nincs sok opció ott sem. Egyszerű használni, ami a karakter irányításáról is elmondható. Ha minden képességet feloldott a játékos, akkor is maximum 5 gombot kell lenyomjon, az egérre nincs is szükség.
Nagyon érdekes témát dolgoz fel, ami rengeteg embert érint. Ez pedig az én meglátásom szerint az értékvesztés és az ezt követő depresszió, majd a kilábalás ebből az állapotból. Pontos utalást arra vonatkozóan, hogy mit mesél el, nem hiszem, hogy adtak és nem is jártam utána. Úgy gondolom, számomra átjött az üzenete és a megfelelő hatást keltette, ugyanis miután befejeztem, még egy jó ideig körülötte kavarogtak a gondolataim.
A komoly hangvételétől függetlenül tényleg ki tudott kapcsolni a játék, a logikai feladatok gondolkodtatóak, mégsem teljesíthetetlenek, nem volt megerőltető. Továbbá a gyönyörű grafika, a fantasztikus zenék és kellemes hangoknak köszönhetően végig nyugodt hangulatlan marad a játékos. Nem túlzok, mikor beúsztak a színek és elindult az egyik hatást keltő zene, rázott a hideg. A dalokat meg is fogom keresni, annyira megtetszettek, szívesen hallgatnám őket. Illetve, a helyszínek annyira káprázatosak, hogy némelyiket simán alkalmaznám háttérképnek is. Itt-ott meg is álltam, hogy képernyőmentéseket csináljak.

Néhány kép


Bárkinek, nemtől és kortól függetlenül bátran merem ajánlani, aki egy pár órás kikapcsolódásra vágyik.
Egy kis érdekesség a végére, a játék 2019-ben megnyerte a kiemelkedő látványstílus díjat a Steamen.

Az előzetese, ha valaki bepillantást szeretne nyerni.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddmuhwa-cff52695-9a68-46eb-8cca-6b91c5887928.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRtdWh3YS1jZmY1MjY5NS05YTY4LTQ2ZWItOGNjYS02YjkxYzU4ODc5MjguZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.WJ4IsImfpFj5QhA7gIxj3PWlhJm8WI_7od4qv9_eDs8

Bejelentkezve

#35 2020. 01. 16. - 11h41

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 985

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png

BOLENDI, én mindenképpen ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok számomra milyen élményt fog nyújtani a 「 GRIS 」, köszi az ajánlást (mindenki nevében) !

Ma megjelent egy új patch a CoD: Mobile-hoz, így alkalmam nyílt végre szerezni egy új skint, ráaásul nőit, amire már「 jó ideje fájt a fogam 」így nem bántam, hogy csak annyi a dolgom, hogy regisztrálok érte és csinálok egy CoD profilt. Edig békében voltam azzal a3 alap férfi modellel és nem vettem rá magam, hogy fizessek in-game skinért, így külön öröm, hogy ez 'ingyenes'.
Picit elszoktam a játéktól, hála a WoW-nak és a sok rajzos kérésnek, de ideje rendszeresebben játszanom, ezt elkezdeni kiváló alkalmat nyújt az új Season.

Kijelentkezve

#36 2020. 01. 16. - 13h59

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 864

https://assets.vg247.com/current//2019/11/pokemon_sword_shield_art.jpg

Amivel én mostanában a legtöbbet játszok az a Pokémon Sword, a Nintendo Switchen. Én sosem voltam egy nagy pokémon rajongó, nem néztem az animét, nem játszottam korábbi konzolokon, mert nekem nem volt. Viszont a barátom nagyon szereti és neki a gyerekkora része volt, így engem is beszippantott mérsékelt mértékben. Avagy nem vagyok szakértője minden dolognak, általában a játék közben őt kérdezgetem folyamat (ez mi, mi erős ez ellen, hol lehet befogni stb.), de így is nagyon le tud kötni. Szeretem a cuki dolgokat, alapjáraton is RP játékokat élvezem a legjobban és nagyon a szívemhez tudnak nőni a kis pokémonjaim.

A kedvenc tevékenységem? A sátorozás! Lerakunk egy sátrat és lehet beszélgetni és játszadozni a kis kedvenceinkkel, pont mint igazi háziállatokkal a valóságban. komolyan mondom ennek terápiás ereje van! Nagyon meg tud nyugtatni, nekünk sajnos nincsen igazi állatunk, de így legalább át tudom élni ezt. Aztán pedig együtt főzünk egy nagy kondér curryt. Ez a screenshot nem az enyém, de pont a kedvenc pokémonom van rajta középen, az Oddish.

https://cdnen.samurai-gamers.com/wp-content/uploads/2019/12/02152913/sg-pokemon-swsh-route-3-camp-3-1024x576.jpg


https://i.imgur.com/zMPT9WW.gif

Kijelentkezve

#37 2020. 01. 25. - 11h33

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 612

https://i.imgur.com/8KArqzU.png
OwO, Aliz, ha tudnád, mennyire örülnék ennek a játéknak! Én személy szerint nagyon szeretem a Pokémont, kölyökkoromban mindig néztem, ha ment a tévében, habár mikor később újra elért az anime hullám, nem vettem elő újra... azonban a Pokémon GO-ra igencsak rákattantam az elmúlt pár évben, jól lehet, van, hogy néha kicsit hanyagolom.
Mikor újonnan megjelent, sok volt az ellenérzés vele kapcsolatban (már a közvélemény szintjén), ami főleg a figyelmetlen játékosoknak köszönhető. Szerintem azonban nagyszerű találmány, egy unalmas, egyszerű sétát sokkal színesebbé tud tenni. És legalább a valóban a négy fal közé gyökerezett kockáknak is ad okot a kimozdulásra...
https://i.imgur.com/T4I9GQa.png
Egy új játék, amivel megismerkedtem - és ki is vittem röpke egy hét alatt - a Jedi: Fallen Order. Még tart a Star Wars láz, nagy lelkesedéssel álltam hát neki.
Cal Kestis történetét követhetjük végig a nagy Tisztogatás idején, avagy a III. és IV. epizód között időszakban: a Birodalom felemelkedett, Darth Vader megszületett, a Jedi Rend felbomlott, az erőhasználókat üldözik. Egykori Jedik és padawanok hosszú kínzások után a sötét oldalra álltak, hogy Inkvizítorokká váljanak Vader keze alatt. Ebbe a világba csöppenünk bele.

https://m.blog.hu/di/digitalrealitymagazine/image/diesel_productv2_star-wars-jedi-fallen-order_home_swfjo_standard_keyart_1920x1080-1920x1080-7a42241ea451299ac73036ac61eb73c1184753e0.jpg

Maga a sztori roppant érdekes, nagyon élveztem, lekötött, nem is csoda, ha hamar kivégeztem a játékot. (Kicist túl hamar is, még élveztem volna egy ideig...)
A harcrendszere nagyon tetszik. Képességeinket három irányba fejleszthetjük: erőhasználat, fénykard technikák, és a túlélő mód. Érdekes, látványos harcmozdulatokat sajátíthatunk el, az Erőt pedig háromféleképpen használhatjuk, ezeket lehet kombinálni és erősíteni. Szintlépés nincs, a tapasztalatpontjainkkal csak skill pontokat szerezhetünk, amiket képességekre válthatunk.
A karakterünk testreszabása korlátozott, azonban a fénykardunkat egyedivé varázsolhatjuk. (Nekem feltett szándékom volt már az elejétől fogva egy sárga kyber crystalt beszerezni, mert... mert na. Sárga.) Azt fura volt megszoknom, hogy ellenfeleinktől semmilyen drop nem várható, a ládákból is csak ruhákat meg fénykard-alkatrészeket lehet bezsebelni, de végül is érthető ez a választás.
A pályák működésére könnyű ráérezni, sajnos nincs túl nagy különbség a bejárható bolygók összetételét illetően, már ha azt nézzük, hogyan lehet végigmenni rajtuk. A látványra nem lehet panasz, az tény, de a pályák néhol kicsit unalmasnak tűnhetnek. (Nem mintha ez elvette volna a kedvem.) A puzzle-jelenetek néhol egész kiakasztottak, mire kimatekoltam, mit és hogyan kell összerakni, de ennek ellenére kifejezetten tetszik, hogy gondolkozni is kell a játék közben, nem csak menni és gyilkolászni.
A karakterek és történeteik elég jól meg lettek írva, erre nem lehet panasz.

Összességében, ha pontoznom kéne, ez a játék olyan 8/10 nálam.
https://i.imgur.com/hgJqctT.png

Kijelentkezve

#38 2020. 02. 07. - 16h22

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Fenreida
...
Üzenetek: 38 316

https://i.ibb.co/5jpMwwQ/Rose-Windigo-SD-302.png

«〈 AFK Aréna 〉»


Kedves @Zirailah hozta fel velem kapcsolatban a játék részlegben ezt a játékot, s a kérdésére választ adva kijelenthetem hogy igen! - a mai napig játszom vele aktívan és nem került a meguntak listájára. :) Szerettem volna írni róla egyébként 1-2 héttel ezelőtt, mert egy új mérföldkőhöz értem a játékban, amiről szerettem volna beszámolni csöppet, meg néhány új tapasztalatról és benyomásról, de azt hiszem így végképp minden okom megvan hát arra, hogy szóra nyissam virtuális szám a témát illetően.

Hirtelen tört az életembe ez az úgynevezett Ascended áradat ✧ amire a legkevésbé sem számítottam, hogy valaha elérem tekintve mennyi copy kell a különböző hősökből (és esküszöm, van még mindig olyan karakter, aki már a kezdésem idején is elérhető volt - tehát tavasz közepe, vége fele ha jól emlékszem - s azóta se nyitottam ki sehonnan, sehogyan). Ennek ellenére sikerült! Először Fawkes érte el a csúcsot, rögtön utána az imádott waifum Ferael, aki immáron most készül a 4 csillagszintet beütni, holott a leggyorsabb karakter azóta is csak a másodikra vár - a Graveborn szépfiú egy másolattól van a negyedik csillagja megszerzéséig.

Jelenleg így néz ki a karakterlistám:

https://i.ibb.co/TBB6C1j/84596770-2845311228881344-5011207862030958592-n.png https://i.ibb.co/gFMNPsD/84358945-2746520162105411-4236648670981783552-n.png


Büszke vagyok a hőseimre és szerény mód a kitartásomra is, mert néha tényleg annyira semmi kedvem nem volt felmenni a nagy ugrás előtt már a játékra, hogy néha majdnem megfeledkeztem a Labirintusokról is.
Valószínűleg mások esetében is ugyanez lesz a helyzet. Esélyes, hogy egy olyan hőst fognak előbb összetenni s gyémántszínű kerettel felruházni, amelyik viszonylag könnyen elérhető.  Sokan javasolják Shemirát, én viszont nélküle jutottam olyan szintekre, amin most állomásozom; amit főleg a Ferael, Brutus és Fawkes, valamint Belinda kombónak köszönhetek. Ez utóbbi most egy erős buffot kapott és ez a haladásomon is meglátszik, valamint a kiosztott sebzésén.

Ami biztos, hogy Shemira egy sok esetben pótolható karakter, de mindenképp szükséges hogy birtokunkba legyen! Ez a legkönnyebb, mivel őt a Labirintusból szerezhetjük meg, ezt javasolják is a kezdőknek, illetve most egyébiránt is egy olyan esemény kelt életre, aminek köszönhetően naponta tudjuk végigküzdeni magunkat a Labirintuson (sokan lobbyznak is amellett, hogy maradjon ez így és ki tudja, talán beadják a derekuk a készítők, ugyanis a Summon ajándékoknál is megtörtént ugyanez, mindenképp érdemes hát nem megfeledkezni róla!

Az eddigi események és játékfunkciók alapján kijelenthetem, hogy ez a három hős segített még nekem irtó sokat: Rowan, Rosaliah, Talene és hamarosan arra is ráfekszem, hogy az ikreket: Elijaht & Lailaht is megszerezzem (igaz a főnixhölgy sincs még meg, de akárhányszor kezem ügyébe került a labirintusban vagy kölcsön tudtam kérni, aratott).
Tulajdonképpen nem tudom, milyen sors vár rájuk, mert a túl erős hősöket előbb-utóbb nerfelni szokták, a kérdés csak az, itt ez megtörténik-e és ha igen, mikor? Nyilván a két "exkluzív" frakció nem igazán fog moderálást kapni, ami érthető. Viszont még mindig sokkol a tény, hogy Thaliaht többször nyitottam single cardokból és úgy amúgy is, mint pl. az engem minden izomból kerülő Thanet. Minden bizonnyal azért, mert amikor észrevette, hogy a God Tiernek kikiáltott Shemirat úgy olvasztottam be sorra, mintha a létezése és puszta fogalma is triggerelne a saját életemben, inkább meg se kockáztatta, hogy bekopogtasson hozzám /static/img/forum/smilies/lol.png

Sokan állnak még közel a felemelkedéshez, Badenét mindenképp várom, ugyanis számomra még mindig ő a Bossozás koronázatlan királya! Shemira, Tasi is toporog már azon a bizonyos küszöbön, de alacsonyabb tierben ácsorgó karakterek is hamarosan szintet ugorhatnak, ezzel együtt erősségi szintet is. Azt pedig csak utólag vettem észre, hogy idő közben elérhetővé vált számomra ez a csoda is:

https://i.ibb.co/yfj3b09/84358976-256633048655922-7741377349278498816-n.png


Még egy hős felemelkedése is kisebb (kellemes) sokként ért! Az pedig, hogy az erre vonatkozó kis piros felkiáltójellel kellett szembesülnöm azzal, megvan az öt Ascended harcosom, fantasztikus volt! Nagyon sokat segít ez a Chapterek kivételében, és hamarosan végzek a 23-kal is, annak is a legvégén vagyok már. Nem tagadom, kisebb öröm a számomra, hogy az én csapatomnál szintben erősebbek vánszorognak alsóbb fejezetekben, nem mellesleg sok guildtársat is lehagytam. Büszke vagyok a fiaimra, lányaimra - ugyanis az Arénában is rendíthetetlenül állják meg a helyük: Challenger fülön a Diamondban könnyű szerrel, Arénában pedig 50-30 között, ami egy mondhatni free to play játékostól abszolút értékelhető! ▏

Hát nem dögös?https://cdn.discordapp.com/attachments/640373113686589495/662210214745079814/RoseWindigoSDLiner_301.png


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#39 2020. 02. 07. - 23h27

Abszint gárda
Akira11
A gárda katonája
Akira11
...
Üzenetek: 485

Sziasztok!
Megtaláltam a nekem való topickot.
Lényeg a lényeg, hogy azért írok mert jön egy mmorpg játék nemsokára(febr. 27) A neve Dragon Raja. Ez egy futurisztikus fantasy játék. Hamarosan megjelenik az EU és az NA szervere is. Már több mint 1.5M előregisztrált játékosa van. A játék készítők hirdettek egy "versenyt", miszerint a "Top 10 guild" bekerül béta tesztelnek. Mondanom sem kell, nekünk is ez a célunk. Eddig ugyan 3an vagyunk, de szeretnénk több tagot is.  Illetve a két másik társam nem magyar, ebből adódóan angolul kommunikálunk. A céhünk neve  Dragon Slayers és mindenkit sok szeretettel várunk. A megbeszélések Discordon zajlanak a saját céhünk szerverén. Ha érdekelnek a japán és futurisztikus stílusú játékok, mindenképp csekkold le Facebook oldaluk^^


https://i.imgur.com/f3jEX1C.gif

Kijelentkezve

#40 2020. 03. 01. - 09h51

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 985

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/ddp6sin-b8e8c86a-6f04-4370-8317-6c264b13e576.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzdlYzVmYmNmLWRmZDktNDFkNi04MDc1LWQ4ZjFiZmUxZjBhMVwvZGRwNnNpbi1iOGU4Yzg2YS02ZjA0LTQzNzAtODMxNy02YzI2NGIxM2U1NzYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.AA7lxxiEzw2IvIjqUp_qZcSlzTBgYzmjkhBYYX_vg7k
Heni, még jó múltkor említetted a Black Desert Online-t, amit némileg le is csekkoltam, de egyebet nem tettem.
Meglepetésként ért, hogy Steam-en most egy kis ideig ingyen beszerezhetővé vált, így nem volt kérdéses, hogy rögtön lecsapok rá, legalább egy kipróbálás erejéig.
Egyenlőre még nem tervezem telepíteni mert húzós hetem lesz előreláthatóan, de a közeljövőben biztosan adok neki egy esélyt a többi mellett, amivel éppen játszunk.

Most perpill a Borderlands 2 DLC-it visszük végig szép sorjában, a három nagyobbat már kipipáltuk. (És mekkora isteni szerencsénk volt anno, nézegettük már egy jó hónapja a Border-t, erre kitoltak egy olyan akciót, amit nem lehetett visszautasítani.. Kb 10 euro volt összesen az alapjáték és a 40+ kiegészítő. Fhú de fájna utólag a szívem, ha nem vettük volna meg. /static/img/forum/smilies/big_smile.png )

Emellett a WoW most pihen kb májusig, a legtöbb kontentet kivittük amit lehetett, kifarmoltuk amit kellett. Május körül visszatérünk és folytatjuk amit még addig hozzáadnak, hogy majd nyáron az új kieget is kipróbálhassuk, ha jókat írnak róluk. A BFA-s csalódás után nem ugrunk megint fejjel előre bele rögtön az elején. Nem kérek még egyszer abból a lagg-ból éx egyebekből, amit ott volt.

A CoD-dal kb napiszinten játszom, újabban elkezdem rankedezni is, amit a legtöbb játékban nem különösebben élvezek, de itt egész jó.

Tegnap az AC: Syndicate volt az, ami sokadjára is eszembe jutott, hiszen kíváncsi voltam Jacob and Evie Frye kalaldjaira. Bár még csak 3 "fejezeten" vagyok túl, de egész jól elszórakozom vele annak ellenére is, hogy világéletemben utáltam az AC irányítását, de még próbálkozom pár beállítással, hátha tudom orvosolni legalább minimálisan.

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 03. 01. - 09h53)

Kijelentkezve

#41 2020. 03. 01. - 14h56

Árnyék gárda
M4y
Tövises rózsa
M4y
...
Üzenetek: 5 412

Ɓecca: Sikeresen megelőztél mert pont ma akartam írni, hogy akit érdekelt valaha is a Black Desert online az most a steamen ingyen letöltheti. Érdekes, hogy én is a héten beszéltem ismerőseimmel erről a játékról és, hogy lehet megveszem mert annyira érdekel milyen lehet. Erre mit ad a sors éppen free lett. /static/img/forum/smilies/big_smile.png És ahogy olvastam, hogy nem csak erre az időre hanem véglegesen csak annyi a lényeg az akcióig kell "megvásárolni".
Nekem eddig tetszik, mondjunk nincs olyan sok játék időm benne, de szerencsére eltaláltam azt a kasztot ami hozzám közel áll. Az nem más mint a Valkyrie (régen a B&Sban Blade master voltam és ott egészen jól nyomtam) tetszik, de majd meglátjuk a vége felé is bejön e. Tetszik még a játékban, hogy igazából nagyon részletes a karakter szerkesztés így teljesen egyedi lehet minden és hogy ha beszélgetünk NPC-kel akkor igazából a karakterünk szemszögéből látjuk a beszélgető partnert. Így ha egy imp-el beszélünk akkor lenézünk rá ha egy óriással akkor meg fel. :3 Ez egy olyan kis plusz amit öröm nézni. Mint anno az Ainoban a különböző területeken lévő interakció a karakterünkkel. (Ha hideg helyen volt akkor dörzsölte a karjait, sivatagban volt akkor a kezei között folyó homokot nézte.)

Az AC:Syndicatet én a napokban fejeztem be. Egyszerűen imádtam, mondjunk a Hasfelmetsző Jack DLc még hátra van és miután ki szórakoztam magam a BD online biztos annak is neki állok. Nagyon szeretem Jacob humorát és forró fejűséget, azon felül az akkori London világa és mászkálása, hangulata nagyon tetszett. Azt nem ígérem, hogy később jobb lesz az irányítása mert néha elég hülyén álltam ott, és kiabáltam hogy "Édes fiam én nem ezt akartam" meg az NPC-k becserkéssze is néha érdekesnek sikerült. De eddig hidegen hagyott az AC világa ennek a résznek a hatására eldöntöttem, hogy ha a pénztárcám és időm engedi akkor lehet kiviszem az összeset. Így én csak bátorítalak majd az elkezdésére, mert azért voltak gonoszok is amik nekem nagyon tetszetek személyiségileg. :3Most jöjjön az amiért valóban meglátogattam ezt a felületet. Valaki rajtam kívül ismeri még a Sdorica nevű telefonos JRPG játékot? Ahogy vettem új telefont azonnal kipróbáltam, hogy le lehet-e tölteni rá és szerencsémre engedte a sors. Aminek nagyon megörültem mert amíg tabletem volt mindig rajta volt. Szép grafikás játék, a harc rendszere elég különleges(egyforma színű gömböket kell összehúzni) és nincs azaz érzésem, hogy szerencse vagy valami más van benne,(mint mostanában az AFK Arenában /static/img/forum/smilies/roll.png ) hogy nyerjek. Az a jól eső szerencse és ügyesség tökéletes elegye. Persze itt is vannak azért elég sok kihívás, meg nem egy "olcsó" mulatság. Pénz befektetése nélkül elég nehézkes a haladás viszont annál tovább tart a játék élmény. A történetek izgalmasak és érdekesek (nekem Angelia a kivétel). Ami viszont igazán az erőssége az nem más mint a zenék, aláfestő számok. A mostani eventen lévők is nagyon jók (Cytus játék crossover volt az event) de az igazán kedvenc még régebben a Deemo eventen lévő tetszett meg. A karakterek igazán érdekesek, nem egy kedvencem is van akiket minden áron próbálok megszerezni vagy megfelelő szintre (Khm..khm...Karen,Sione,Nigel). Viszont sok ms karakter is van benne akik szerethetőek a maguk nevében vagy kedvencek lehetnek.
Végezetül hagyok itt pár képet és egy videót is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
https://i.ytimg.com/vi/FW0sl3_WXeg/maxresdefault.jpg

https://s1.doyo.cn/imgfile/bdgame/201907/10/1562727458_7.jpg
(Epilepszia roham garantált)


https://i.imgur.com/azeHui1.png

Kijelentkezve

#42 2020. 03. 02. - 11h12

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Fenreida
...
Üzenetek: 38 316

https://i.ibb.co/Tt2h4r9/Michael-Archangel.png

Black Desert

Örömmel hallom #Ɓecca, hogy sikerült elcsípned ezt a nagyszerű lehetőséged! Sok ismerősöm élt is vele, megint mások meg már rég birtokolják a játékot. Én úgy gondolom, mindenképp megér egy próbát! Bár még én is tanulom az egészet, de egyre több minden válik világossá a számomra, illetve szerencsére most már úgy tűnik, sikerült megállapodnom a class mellett, amit komolyan szeretnék elkezdeni. Aztán majd kiderül, hogy mennyire komoly ez a fellángolás, ugyanis az elmúlt 2 napom azzal ment el, hogy karaktereket alkottam különböző classokból és össze-vissza pakoltam az aranyam, a tárgyaim, drága felszereléseim.

A szerencsés hölgy jelenleg nem más, mint egy Ranger, aki a #Fenraell nevet kapta,
Igen! Mert annyi karaktert hoztam létre s daráltam le a neveket, hogy elegem lett. Majd valamikor cserélem. Idk.
és pillanatnyilag ilyen külsővel "büszkélkedhet" (kegyetlen a sors; pedig sokat dolgoztam rajta /static/img/forum/smilies/lol.png )

https://i.ibb.co/V3y2ncP/Fenraell-by-Fenreida.png

Annál is inkább ő, mert felfedeztem, hogy egy limitált ideig elérhető angyali öltözék is megvásárolható, amire a héten mindenképp le fogok csapni. Ez nem is kérdés!

A szett

Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy pont most adtak ki egy ilyen kosztümöt, amikor az angyal témába személyes tapasztalatok végett annyira belemerültem.#hyped

Egyébként, azt már sejtettem, hogy ez a játék elég összetett de azt nem gondoltam, hogy ennyire és csak mostanra kezdett világossá válni, hogy itt a szörnyek gyilkolása korán sem lesz a fő cselekményed! Habár opcionális, hogyan szeretnél aranyhoz jutni és értékes tárgyakhoz, ehhez a leggyorsabb módszer a gathering, a fishing és a cooking lesz. Meglepett, amikor az egyik új Black Desertes ismerősöm végig vezetett a farmján és hasonló földjein. Még a munkás rendszert sem értem igazán, de a különböző épületek vásárlása és funkcióikkal való ismerkedés már dereng.
Ahhoz még mindig nem vagyok elég elszánt, hogy nekigyürkőzzek s megpróbáljam megtanulni a főzés mesterségét a játékban, mert borzalmasan sok opciód van, rengeteg a hozzávaló s sokat neked kell beszerezned, s honnan máshonnan mint a nagyvilágból.

Mondanom sem kell hogy az, aki szeretné alaposan megismerni a világot, sok időt fog majd eltölteni a Google és különféle Wikipédia oldalakon, de én nagyon lelkes vagyok, mert minél több dolgot ismerek meg, fedezek fel, annál inkább várom, hogy ezt a tudást hasznosítsam is. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Igaz, jelenleg a Lv 9-es karakterem egy 184 milliós fegyverben feszít, a felszerelését szintén a Guardianomról pakoltam át rá (az olyan 200 millió) illetve szeretnék még pár értékes tárgytól megszabadulni, de még így is úgy érzem, hogy nagyon a játék elejét rúgom, de türelem és kitartással, no meg némi sütnivalóval könnyen bele lehet merülni ebbe a világba. Már értem, miért mondta #SKRTosKalacs mindig azt, hogy túl sok a teendő, egyszerűen nem tudja, mihez fogjon. :'D

https://i.ibb.co/yVBRGq2/Rose-MCSDLiner-301.png

Utolsó módosítás: Fenreida (2020. 03. 02. - 11h13)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#43 2020. 03. 04. - 23h26

Abszint gárda
Bolendi
A gárda katonája
Bolendi
...
Üzenetek: 576

Habár nem játszottam sok MMORPG játékkal, mégis rátettem a kezem a Black Desert-re én is, "miért ne próbálhatnék ki valami újat?" gondolattal. A hétvégén bele is kóstoltam.
A karakterem megalkotása feladta a leckét, ugyanis fogalmam sincs, melyik kaszt illene hozzám legjobban. A legtöbb időt azzal töltöttem el, hogy nézegettem a combat videóikat és elemezgettem a képességeikről készült diagramot. Végül egy Lahn-nál állapodtam meg, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy ő volt a megfelelő választás. Lehet az lenne a legjobb, ha mindet kipróbálnám és azután döntenék, már ha erre van lehetőség.
A személyre szabás hasonlóképp sok időt vett el, pedig alig változtattam valamit a karakter alap kinézetén. Bevallom tetszett úgy, ahogy van, az orrán javítottam picit és másik frizurát varázsoltam rá, ennyiben ki is merült a dolog. Esetleg később én is csatolhatok róla egy képet amikor legközelebb fellépek, amennyiben érdekelne valakit. (Úgy vettem észre, egyre jobban kedvelem a sötét hajú és szemű karaktereket, már-már kezd állandósulni ez a kinézet.)
A nevét illetően is adódtak gondok, bármit próbáltam, már foglalt volt, így egy névgenerátor segítségét kértem. Nagyon megtetszett a Nirvelli, de valaki már lecsapott rá, így azt csavargatva Nirvellyn lett a lánykám.
És mikor végre eljutottam oda, hogy játsszak is, azt se tudtam, merre van az előre. /static/img/forum/smilies/lol.png Öcsém próbált navigálni, aki előtte pár órát játszott vele, így azt már tudom, hogyan találjak meg valakit, akinél a küldetést le tudom adni. A 4 óra alatt, ameddig vele foglalkoztam meglehetősen messze elmászkáltam a kezdőponttól, mert mindig attól vettem fel a következő feladatot, akinél az előzőt leadtam. Mondhatni sodródtam az árral eddig. Harc során a combo-kat egyelőre csak gyors gombokkal tudom elérni, egyébként összevissza nyomogatom a billentyűt és az egeret véletlen kritikus csapások reményében. Merőben más itt a harcrendszer mint egyéb játékokban, amikkel eddig toltam, ebbe bele kell tanulni.
Illetve felmerült bennünk a kérdés, és hiába próbálkoztunk, nem sikerült megoldást találni rá: hogy lehet barátlistára tenni valakit, már ha van egyáltalán ilyen opció? :'D (Borzasztó, mennyire potatok vagyunk.)
Mindenesetre még biztosan játszom vele, kíváncsi vagyok, hogy milyen élményt tud nyújtani egy MMORPG, ha huzamosabb ideig foglalkozom vele. /static/img/forum/smilies/smile.png

Fenreida, azt a! Szerintem egy igazán gyönyörű, tekintélyt parancsoló karaktert sikerült kreálnod! Az eddig látott Eldarya-s külsőid alapján úgy gondolom, nagyon passzol hozzád. Remélem a kasztot is sikerült jól kiválasztanod. /static/img/forum/smilies/smile.png

Szintén éltem a lehetőséggel, és behúztam az AC: Syndicate-et is. Nem titok, hogy oda meg vissza vagyok az AC franchise-ért, és a "régebbi" játékok közül már csak ez a számozatlan folytatás hiányzott, így nagyon örültem, mikor láttam, hogy limitált ideig ingyenes.
A múlt hét folyamán sikerült is volna végigvinnem, de előtte még elkezdtem felszabadítani a kerületeket, hogy kapjak némi képességpontot. Ahogy haladunk előre, egyre több képzettségre van szükség, ha egy-egy missziót sikeresen be szeretnénk fejezni, na meg én vagyok az a játékos, aki a kihívásokat is szereti megcsinálni, így a sztorival leálltam egy kis időre. Büszkén jelentem, Evie képességeinél a "lopakodás" fa összes skilljét feloldottam, és Jacobnál sem kell már sok, hogy teljes legyen a "harc" ág.
Ugyan már láttam gameplayt a Syndicate-ről, de az még akkortájt volt, mikor friss volt a játék, így Jacob poénjain szívből fel tudtam nevetni, mert nem emlékeztem már rájuk. Szeretem, hogy lazán veszi a dolgokat, ezzel sokszor ikertestvére idegein táncolva. Nagyon imádom a kettejük testvéri kapcsolatát is.
Evie kedves kisugárzása ellenére igazi belevaló nő, öröm vele minden küldetés. Főleg, hogy ő a lopakodós feladatokat kedveli, ami hozzám is közelebb áll. Az AC játékokban ahol lehetett, mindig is jobban szerettem előbb megfigyelni, majd csendben levadászni mindenkit addig, míg csak a célpontom marad és végül őt is kivégezni az árnyak közül.
Imádom, ahogy át tudja adni a hangulatot, és ez szintén nem csak a Syndicate-re érvényes. Például bámulatosan bánnak a fejlesztők a zenékkel, amik talán a legjobban bele tudnak rántani a világba, vagy mikor a nem angol szereplők a saját nyelvükön szólalnak meg, mint Ezio vagy Arno.
Becca, igen, az irányítás néha engem is megviccel és teljesen mást csinálnak a karakterek, mint amit én szeretnék. /static/img/forum/smilies/lol.png Nem egyszer buktam már le így az őrök előtt küldetés közben. Az egyik kedvencem, mikor ott van egy létra a falnak támasztva, és mellé ugrik fel az ablakpárkányra. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Illetve, én az összes AC-t kontrollerrel játszottam, így elég nehéz volt megtanulni billentyűzettel irányítani, mert sem a Unity-nél, sem a Syndicate-nél nem engedte változtatni a gombok elosztását úgy, ahogy nekem lenne kényelmes. Szerencsére már egész jól belejöttem, de még mindig úgy gondolom, hogy egy XBOX-os vezérlővel sokkal könnyebb minden. (Nekem a számítógépemhez egy neve nincs márka joystick-om van. :'D)
Azért jó olvasni, hogy ennek ellenére élvezed, remélem a továbbiakban is jó szórakozást nyújt majd neked!


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddmuhwa-cff52695-9a68-46eb-8cca-6b91c5887928.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRtdWh3YS1jZmY1MjY5NS05YTY4LTQ2ZWItOGNjYS02YjkxYzU4ODc5MjguZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.WJ4IsImfpFj5QhA7gIxj3PWlhJm8WI_7od4qv9_eDs8

Bejelentkezve

#44 2020. 03. 23. - 13h33

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 985

A Black Desertet is kipróbáltam, bár annyira nem tetszett a játékmenet. Később adok neki még egy esélyt.

A Syndicate-el szépen haladok, viszont közben Steam-en ingyenessé vált rövid ideig a Tomb Raider, így abba is beleugrottam, bár azt hiszem azt gyorsabban ki tudom pörgetni, mint az AC-t.
Hétvégén volt ingyen játszható/kipróbálható az Odyssey. Én ugyan nem, de párom kipróbálta. Az alapján amit láttam nekem annyira nem jött be, neki sem.
Innen volt aki kipróbálta? /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#45 2020. 03. 23. - 21h46

Abszint gárda
Bolendi
A gárda katonája
Bolendi
...
Üzenetek: 576

Köszönöm Becca, hogy megírtad, hogy ingyenes a Tomb Raider, le is csaptam rá. Ritkán szoktam belépni a Steam-be, ezért nem tudtam róla. Ezzel, és egyben életemben az egyetlen Tomb Raider résszel már volt szerencsém játszani még Xbox 360-on, és csak két nyelven volt játszható, franciául és németül. :'D Mindkettő esetében a szókincsem nagyjából a köszönésekből áll, szóval mindegy alapon németül vittem ki. Borzalmas volt, de a játékélmény kárpótolt érte rendesen. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Remélem, hogy a PC-s verzión elérhető az angol, akkor már a sztorit is érteni fogom nagyjából.

A Syndicate-et időközben végigjátszottam, és nagyon-nagyon imádtam ezt is! Most a mellékküldetéseket csinálgatom és gyűjtögetem a tárgyakat. Jelentem, már összeszedtem az összes London Titkát, így megszereztem az Aegis ruhát, abban feszítek a Bástyákkal. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Külön öröm volt, mikor betértem egy kocsmába egy sörösüveg miatt, és már majdnem elhagytam volna azt, mikor felcsendült a kedvenc OST-om. Már azelőtt ismertem, hogy játszottam volna a Syndicate-el, és már akkor nagyon tetszett, szóval megálltam a zongorista mellett egy kicsit. /static/img/forum/smilies/smile.png
Mikor láttam, nagyon meglepett, hogy a hétvégén ingyenesen kipróbálható az Odyssey. Kicsit hezitáltam, hogy megizzasszam-e a gépemet vele vagy sem, de végül úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nagyon jól tettem!
Direkt nem néztem meg semmit, mikor kiadták, csakúgy, mint az Origins esetében. Egyedül a harcrendszerbe kukkantottam bele, mert kíváncsi voltam, mennyire más az előző részekhez képest. Hát, nézni és játszani merőben más, rendesen megszenvedtem vele. De úgy álltam hozzá, hogy meg lehet ezt is tanulni, és vasárnapra már egészen belejöttem.
Sztori szempontjából is nagyot ütött számomra a játék, nem egyszer ültem tátott szájjal a monitor előtt, hogy "micsodaaa?", főleg a Cultist gyűlésen. Szóval most majd' megőrülök, hogy éppen akkor lett vége az ingyenes hétvégének, mikor beindultak volna a dolgok. Na meg szembesültem azzal, hogy a játékos döntései befolyásolják a végkimenetelt, tehát nagyon megfontoltam a válaszadást és a cselekedeteket. Illetve voltam olyan eszes, hogy nyomozó módban indítottam el a játékot, mert azt hittem, az csak a gyűjthető tárgyakra vonatkozik, de nem, egy-egy helyet támpontok alapján kellett megtalálni, hogy folytathassam a sztorit, ezzel rengeteg időt elpocsékolva (el is akadtam tegnap este az egyiknél, szóval kiléptem, mert úgy is már csak 2 óráig játszhattam volna).
Bár elvileg Kassandrával ugyanazok a beszélgetések zajlottak volna le, Alexios mégis belopta magát a szívembe. Szerintem ő is egy humoros karakter, sokat mosolyogtam azon, amiket mondott, már amelyiket éppen értettem is. :'D Ugyanakkor remélem nem ragadt rám az akcentusa, néha igazán piszkálta a fülem az angolja. xD
Igaz, alacsony grafikán voltam kénytelen játszani, de még így is lenyűgözött a vizuális élmény. A zenékkel ismét telibe találtak a fejlesztők, csakúgy, mint a többi AC esetében, itt is nagyon hangulatosak voltak. A menüben is több percet töltöttem el, hogy hallgathassam a zenét.
Összességében nekem nagyon tetszett, és erősen el is gondolkoztam rajta, hogy megveszem. Csak kérdés, hogy vajon ha Paysafe card-al veszek egy másik oldalról egy kulcsot, akkor megmarad-e a mentésem.
Illetve sunyi módon rátettem a kezem az egyik ingyenes club-jutalomra, és letöltöttem az AC hátteres csomagot. c:

/Vicces, hogy most is az AC Origins-es pólómban vagyok, holott (most már) csak azt a részt nem próbáltam. xD Sajnos csak ez az egyféle volt a férfirészlegen./


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddmuhwa-cff52695-9a68-46eb-8cca-6b91c5887928.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRtdWh3YS1jZmY1MjY5NS05YTY4LTQ2ZWItOGNjYS02YjkxYzU4ODc5MjguZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.WJ4IsImfpFj5QhA7gIxj3PWlhJm8WI_7od4qv9_eDs8

Bejelentkezve

#46 2020. 03. 27. - 19h06

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 612

https://i.imgur.com/8KArqzU.png
No, az ACOD említésére beidéződtem ide. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Már korábban kijátszottam, de nem hivatalos verzióban, khm... azonban most a hétvégén 67%-os kedvezménnyel muszáj volt megvásároljam Uplayen a Gold editiont, mivel csak úgy lehet hozzáférni a DLC-khez, amikre már borzasztóan fájt a fogam. (Különös tekintettel a The fate of Atlantis-ra)

Miután előtte sorban letoltam rekordidő alatt, az AC II, Brotherhood és Revelations játékokat (avagy Ezio sztoriját), nagyon furi volt visszaállni, az irányítása meglehetősen különböző. De nem kellett sok idő, hogy visszaszokjak, nekem valahogy sosem okoz gondot átállítani az agyam egyik játék vezérléséről a másikra. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Egyébként a fentebb említett trilógia, és annak olasz gavallér főszereplője is rettenetesen hamar belopta magát a szívembe, egyszerűen imádtam minden pillanatát.
(A banneremen is puszta véletlenségből van, ugyebár...)

Bolendi, öröm olvasni, hogy számodra is jó élményeket szerzett a játék. Olyan játékosként, aki először tört verzióban játszott, majd mégis rászánta a pénzt a  rendes kiadásra, én azt mondom: nagyon is megéri! Mind a DLC-k miatt, mind a klubos jutalmak és a storeban megvásárolható különleges tartalmak miatt. Most például INYGÉ megszerezhető volt egy skin a lovadnak (évfordulós ajándék), amely egy fekete szárnyas egyszarvú - egyrészt gyönyörű, másrészt így nem tudod "eltörni" a lovat, ha leugratsz a magasból. A hétvégén meg be lehetett húzni egy Ezio páncélt is, imádom! Meg ilyen finomságok vannak. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
JA, és a legjobb, hogy a csomaggal, amit megvettem, megkaptam ajándékba az AC III-at egy hozzátartozó DLC-vel együtt.

Ezeket a képeket a héten lőttem a játékbanEgyébként én először is másodszor is Kassandrával nyomtam, valahogy sokkal megnyerőbb számomra a karaktere, jobban tudok vele azonosulni. Meg amúgy is ez a hivatalos (a könyvben ő szerepel), de nagyon is jó, hogy lehet választani. /static/img/forum/smilies/big_smile.png A Cultist sztori pedig számomra is egy nagy kedvenc lett, imádom vadászni őket. :')

Aztán majd folytatom a játékok szép sorjában való elfogyasztását, még a III, Black Flag, Rouge, Unity és a Syndicate vannak vissza. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Ez utóbbiról nagyon jókat hallok és olvasok, szóval kifejezetten várom, de még messze van, tekintve, hogy sorrendben haladok. :33

Becca, ha esetleg kipróbálod az Odysseyt, kíváncsi leszek a tapasztalataidra!
https://i.imgur.com/hgJqctT.png

Kijelentkezve

#47 2020. 03. 30. - 13h03

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Fenreida
...
Üzenetek: 38 316

https://i.ibb.co/Tt2h4r9/Michael-Archangel.png

Black Desert

Ha nem fogalmaztam meg volna posztot arról, amikor a rangeremet elkészítettem meg sem tudnám számolni az eltelt napokat. Végül elég magas szintre elértem, szép számban összeszedtem rá az SP pontokat, silver-milliárdok folytak és folynak át rajtam, valamennyi life skillel artisan fölé küzdöttem magam voltaképp mindenféle megerőltetés nélkül; majd ráuntam a kasztra és megformálódott a sorceressem.

https://i.ibb.co/q7jDxZt/352366.png

Több kép


Kapásból 4 milliárd silvert fordítottam a karakter elkezdésére tekintve, hogy felső határról választottam fegyvereket neki, illetve a rajta látható kosztümöt is Ordereltem, végül három nap leforgása alatt sikerült is megszereznem. Hogy miért választottam? A válasz egyszerű: előrelátó voltam.
Tulajdonképpen egy olyan játékról beszélünk, amiben mindent IS csinálhatunk, egy óriás, állandóan bővülő világban: ahol viszont nem vagy védve más játékosok elől. Bár rengeteg különálló PvP játékmód van, a nyílt PvP-be bármikor beleütközhet az ember, s meglehetősen gyakoriak a harcok a legjobb grind pontokért is. "Duel for spot?" Hangzik gyakran a kérdés, s már válaszolni sem tudsz, mert már a nyakadon van az ellenfél. Magyarul bármikor, bárhol megtámadhatnak bármilyen okból, s ez elég ok arra, hogy a legvérmesebb PvP classt vegyem elő, mint ütőkártyát, amit bár elég nehéz jól játszani, minden értelemben megtérül.

Rangerként meglehetősen problémás a játék ezen területe, mivel a legkiszolgáltatottabb karakterek közé tartozik, s nem meglepő hogy a nagy távolságra ható "tűzerejét" kompenzálják azzal, hogy squishy, jóformán sem védelme nincs, emellett hamar immobilissá válik. Egy ninja, kunoichi, mystic stb. ellen ez egy halálos ítélet. Nem beszélve egy sorceressről. Itt jött a képbe nálam a class váltás. Alapjáraton is tetszett, de sosem jutottam el addig, hogy feljebb húzzam. Körülményes, szokatlan, nehéz megtanulni; mindez mégis egy hatalmas plusz volt a számomra. A kegyelemdöfést pedig az adta meg a döntésem illetően, hogy nem volt kedvem amiatt "aggódni", hogy mikor jönnek rám. Dueleztem már a fentebb említett god tier duelistekkel, izgalmas és szórakoztató volt, de rájöttem, hogy az én jellememhez egyáltalán nem passzol ebben a világban a "role". Siege harcoknál természetesen elképesztően irritálóak a rangerek és archerek, mivel ott az élvonalban zajlik a fight, emiatt a rangerek valamelyest védve vannak, bár megjegyzem, a legjobb sorceressek könnyű szerrel beugorhatnak 1v10 harcokba, mert elképesztően jó a kitje. Ez azonban sok tanulás, fejlődés és még több silver; hisz haladni kell a statokkal (bár tény és való, hogy elképesztő ütemben haladok még úgy is, hogy az NPC Randi systembe 400 milliót már eldobtam egy speciális titleért, amit én birtoklok egyedül egész EU szerveren - s nem tervezek lemondani róla).

Előfordul, hogy Discordon 5-6 emberrel dumálgatva (voice chat) szórakozunk a Fekete Sivatag óriási világán, amit mééééég jelenleg is tanulunk és csodálunk, mert elképesztő az összetettsége úgy "földrajzilag" s sztorit illetően is. Már-már szürreálisan összetett és kidolgozott. Mintha csak egy virtuális könyv szereplője lennék, s valóban rajtam áll és az elszántságomon, mennyi mindent tanulhatok. Az egyetlen indok, ami miatt volt időm lekörmölni ezt a kis szösszenetet sem egyéb most mint az, hogy kis földművelés után bent hagytam a karakterem főzni, ugyanis újra kell húznom a life skilljeit, a főzést pedig javarészt a vele való pepecselést illetően afkolással lehet fejleszteni (amit nem bánok, mert ez azt jelenti, hogy még a 'semmittevésből' is dől a pénz).

https://i.imgur.com/ysrPrgo.png


Note: Egyébként elképesztő, mennyit számít a classod. Amíg rangerként nagyon sokszor megtámadtak mások, addig a sorceressemet úgy kerülik, mintha leprás lenne (ráadásul a succession ágat választottam a kaszás awaken helyett; noha nehéz döntés volt), ami képes arra, hogy akár 200AP-n könnyű szerrel szétkapjon egy 275AP-s ellenfelet (nekem jelenleg 215AP-m van és a Kutum fegyver helyett, amely IV után mobolásra ad buffot, a Nouver talizmánt választottam, ami masszív PvP alapú; talán ez is elárulja, mennyire nem árulok zsákbamacskát: hezitálás nélkül megtámadom, aki szórakozik - a barátnőm pedig a másik legbrokenebb classnak ugrott neki a DK után; a mysticnek, ami szintén tele van cc-vel). Karmát veszítek, ha megölöm a játékosokat, s a börtönbe küldhetnek, ha - karmával megölnek, ugyanakkor erre szükségem sem volt eddig, mert vagy azonnal menekültek, amint megláttak, vagy erőszakosabban kellett meginduljak feléjük, ami máris segített a döntésben: hogy új helyet keressenek.
Volt, akinek a neve vörösre váltott, ami azt jelenti, hogy PvP szabad módban van, tehát támadni készül (automatikusan sebezhető más által ezáltal ő is), de midőn 1-2 másodperc alatt mellette teremtem, azonnal vissza is állította, és eliszkolt (nos valóban ijesztő lehet egy teljes burst dmg-el rendelkező, kb. minden skilljéből cc-ző sorceress, aki úgy kifigyelte a vörös név felvillanását a láthatár utolsó pontjáról, majd termett melletted, mint kiéhezett kutya a sebzett vad mellett).
Bevallom élvezem, hogy tartanak tőlem, ugyanakkor valahol vágyom is rá, hogy valaki meglépje, mert jómagam nem akarok kezdeményezni, meg nem is tudnék indok híján (bár épp elég lenne az, hogy: csak).

Nem mellesleg lehet, hogy kicsit elmerülök a karakterkészítés gyönyöreiben és megalkotom egy férfi karakterből Higgs Monaghant (Death Stranding). Hmm. Kicsit emlékeztet az in-game crushomra, Baharra (pofira). Na majd ha lesz rászánandó szabadidőm. /static/img/forum/smilies/lol.png El kéne kezdeni hajózni is, mert a barterezés brutálisan sok időt igényel, noha a legjobb pénzszerzések egyike is egyben, de a legutóbbi egy napos kalandom óta víziszonyom van (hála a jó Istennek a kis csapatomban többen is akadnak, akik szívesen irányítják a hajót, bár azt nem mi döntjük el, mely irányba fúj a szél és mekkora, így ha balszerencsénk van, sokkalta hosszabbak lesznek a szigetek közti ingázásaink ideje).

https://i.ibb.co/yVBRGq2/Rose-MCSDLiner-301.png

Utolsó módosítás: Fenreida (2020. 03. 30. - 13h05)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Bejelentkezve

#48 2020. 04. 17. - 11h00

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 985

Lyah, az Oddyssey-t ugyan nem próbáltam végül ki, viszont most limitált ideig ingyen beszerezhető az AC II. része, amely rögtön a kosaramban is landolt, így a hivatalos AC játékaim száma háromra emelkedett: AC II, Unity és Syndicate.
Idővel még növekedni fog a régebbi játékokkal /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az újszerűek annyira nem fogtak meg.

Utóbbiban a sztorit már végigvittem, már "csak" a gyűjtögetnivalók és néhány mellékküldi van hátra, például a királynőnek meg Karl Marx-nak. Reuge's Vault-ot már 'kipucoltam', bár nem ez a kedvenc outfitem Evie-re, de büszkén sétáltam végig benne, miután sikerült megszerezni az összes music box-ot.

A Unity-t már elkezdtem hogy felelevenítsem az alapsztoriját, de mielőtt jobban belebonyolódnék, szeretném teljesen kipucolni a Syndicate-t, hogy egy final mentés után le tudjam törölni, hiszen a felhőben úgyis megmarad a mentés, de a hely meg kell másra.

Nagyon sok ingyenes játékot kapunk a karaktén ideje alatt, ami sokaknak megkönnyíti az otthon maradást -azoknak akik megtehetik- véleményem szerint, legalább valami újjal elüthetik az idejüket. És nem feltétlenül csak veterán játékosok élvezhetik, szerintem ez az időszak rengeteg új gamer-t fog szülni, hiszen aki eddig nem próbálta most könnyen lehet hogy leül és kipróbál pár játékot és beleszeret a dologba.
Én még a karantén előtt terveztem, hogy gyűjtök Nintendo Switch-re, de az utóbbi időben rettenetesen felment az ára, mivel nagyon sokan vesznek otthonra konzolokat és nagyon fogyó termékké vált a Switch is, így valószínűleg a közeljövőben nem fogok egyet a magaménak tudni, csak gyűjtök rá és a játékokra.

Most futottam össze a hírrel is, hogy a Gameloft ad ki androidra egy kis karantén-csomagot, a "Gameloft Classics: 20 Years"-t.  Aki teheti, szerintem szerezze be, jó kis klasszikusokat tudhat majd magáénak /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#49 2020. 05. 20. - 19h10

Árnyék gárda
Serahime
A gárda katonája
Serahime
...
Üzenetek: 626

Az Assassin's Creed az egyik kedvenc univerzumom és nem csak sok játékom van meg, de könyvem is belőle. :D
A kis krónika játékokon kívül szinte mindet kivittem, (csak idő kérdése, hogy meglegyen mind) és szerintem mind nagyon jó a maga módján.

Sokan morognak az Origins vagy az Odyssey-nél behozott újítások miatt, viszont szerintem kifejezetten szórakoztatóak, bizonyos szinten nehezek, de ami leginkább foglalkoztat, hogy szépen bele illeszkednek a lore-ba. Főleg mivel az első részek folyamatosan előre haladva mesélték a rend dolgait, addig az utóbbi kettő az előzményeket meséli el, illetve jobban koncentrálnak az ereklyékre ami nagyon fontos egyébként az AC-ben. Most a Valhalla-nal is amiatt morogtak sokan, hogy női Viking is lehet a főszereplő, meg így mi értelme van magának a gépnek, amivel újra élik az emlékeket.
Nos, ha olvasnák a könyvet vagy a képregényt, akkor ismeretes lenne, hogy már rég megvan minderre a magyarázat s ahogy Kassandránál és Alexiosnál ezt szépen át tudták ívelni, szerintem az új résznél sem lesz másképp. :D Maláka!
+ Fontos figyelembe venni, hogy az AC játékoknál több történésszel és sok időt igénybe véve dolgoznak a koncepciókon. Persze, háttérbe szorult az orgyilkosok alapvető elemei (amik nagyobb szerepet kaptak az első részekben), de egyrészt okkal, mert elmesélték az előzményeket, másrészt pedig volt legalább egy kis vér frissítés mielőtt visszatérnek ehhez a Valhallában.

A játékok egyébként mind érdekesek és a karakterek szerethetőek. A Brotherhood pl nem lett a kedvencem, de helyette a Revelations teljesen. Syndicateban az ikreket imádom, Jack dlc-je pedig szerintem hihetetlenül intenzív, mikor a hasfelmetszőt irányítjuk. :D Unityben Arno szintén nagy fav és nagyon emberi, esendő, ami szerintem fontos egyébként.

BDO-ra visszatérve, én másfél két éve vettem meg, mikor egy barátnőm behúzott a játékba. Vagy 150-160 órám van benne, a fő kasztom Sorceress de a Dark Knight és a Lahn még nagy kedvenc (utóbbi kifejezetten kézre áll nekem. :D)
Idén már beléptem egyszer, de jó ideje félre tettem átmenetileg a BDO-t, mert a FFXIV teljesen átvette a hatalmat. Totálisan belezúgtam, a sztorija jobban megfogott, mint a BDOnak.

Áprilisom egyébként a sok munka és kevesebb alvás mellett főleg a Resident Evil 3, RE 3 Remake, Resident Evil 2 Remake és a Resident Evil Remastereddel telt. (Soknak tűnik de nem vészesen hosszú játékokról van szó.) :D

Utolsó módosítás: Serahime (2020. 05. 20. - 19h14)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/856e80f5-44e3-452e-a7eb-9833aced727e/ddkc0ge-5402fbd4-bf56-4f63-a7a9-183f4731ad1d.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg1NmU4MGY1LTQ0ZTMtNDUyZS1hN2ViLTk4MzNhY2VkNzI3ZVwvZGRrYzBnZS01NDAyZmJkNC1iZjU2LTRmNjMtYTdhOS0xODNmNDczMWFkMWQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.fHvO3EALB3jqXKp10nbIrvTAK0RjZSGXh9AuvF4XOpA
REVERIE című fanfiction befejeződött!

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2