Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1

#1 2019. 09. 03. - 14h38

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 225

https://www.beemoov.com/documents/png/2019-09/starsky-header-1-5d6e5e9237d8a.png

Kedves Őrzők!


Starsky vagyok, de nem a Starsky és Hutch miatt, csupán a csillagos ég ihletett meg. Csak a későbbiekben esett le, hogy van egy ilyen filmbeli karakter...
Más körökben Spoonkiller, vagyis Kanalas Gyilkos néven ismerhetnek.

Csábításból jelessel ismerkedtem meg először még nagyon régen, aztán Eldaryára is regisztráltam a francia szerver indulásakor (bár nem tudok franciául). Tehát magyar szerveren is jelen vagyok a kezdetek kezdete óta.
Ez furcsán hangozhat, de a hozzászólásaim alapján hiába nem tűnök valami aktív fórumosnak, az vagyok. Még pedig olyan szempontból, hogy aktív követője és olvasója vagyok. Attól függetlenül, hogy nem igazán szoktam közbeszólni, játszani vagy éppen beszélgetni ezen a felületen, mindig csöndben meghúzódom a háttérben és... Olvasok. Így hát a felület egyáltalán nem ismeretlen számomra.
Az évek során megszerettem Eldarya oldalát, magát a játékot, így hát szívesebben foglalkoznék vele kicsit bensőségesebben is. Új barátokat is köszönhetek ennek a helynek, és remélem, a játékosoknak is segítségére lehetek ezentúl. Kíváncsian állok elébe a moderátori kihívásoknak és a közös munkának.

https://www.beemoov.com/documents/png/2019-09/starsky-avatar-5d6e5d728cba5.png


Itt az ideje, hogy előbújjak az árnyak közül.

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1