Fórum

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1

#1 2019. 09. 03. - 14h30

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 225


https://www.beemoov.com/documents/png/2019-09/header-lilyanared-5d6e5a6067a9a.png

Kedves Őrzők!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak és üdvözöljelek benneteket - akár régi, akár új ismerősök vagyunk -, a moderátor gárda egyik új tagjaként.

LilyanaRed vagyok.

Néhányan bizonyára már ismertek, akár az itteni fórumos, akár az egyik Eldaryához kapcsolódó facebook csoportos tevékenységem, akár a tömérdek fan artom kapcsán, melyek ehhez a világhoz fűznek évek óta.

A szerelmem az otome típusú játékok iránt még a CSJ indulásakor lobbant fel, így nem is volt kérdéses, hogy regisztrálok, mikor az Eldarya magyar szervere megnyitotta kapuit. A fantasy világok közel állnak a szívemhez, legyen szó a Harry Potterről, az árnyvadászokról és így Eldaryáról is.

Kezdő játékosként kissé elveszett voltam, szerencsére azonban hamar rátaláltam egy Eldarya közösségre, ahol rengeteg segítséget és tanácsot kaptam. Szárnyaimat bontogatva ezen időszak alatt bele-belekóstoltam a játékhoz kapcsolódó különféle kihívások szórakoztató világába, idővel pedig elég magabiztosságot gyűjtöttem ahhoz, hogy megmutassam magam és a saját elképzeléseimet ennek a világnak. A fórum szövevényes útvesztőjét csak később kezdtem el kibogozni, sokáig rejtve volt előttem, hogy milyen pezsgő élet is zajlik itt.

Remélem minél többetekkel sikerül majd megismerkednem és ezek a kapcsolatok (legyen szó bármiféle problémáról) jól fognak alakulni.https://www.beemoov.com/documents/png/2019-09/avatar-lilyanared-1-glisse-es-5d6e5beb3d654-5d6e5c5f8f152.png

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1