Maga az epizód első végigjátszásra is lenyűgözött, egyrészt nekem is - mint az előttem íróknak - tetszik, hogy végre van akció, nem szerencsétlen kislányként futkosunk a nagy, védelmező férfiak mögé, hanem belevetjük magunkat, cselekszünk, vállaljuk a veszélyesebb dolgokat is, "megtesszük, amit megkövetel a haza".
Rendszeresen olvasok spoileres tartalmakat, mégis meglepően újszerű volt az epizód, nyilván mert nem olvastam olyan részletes cselekményleírást róla. Sok dolog meg is lepett, de összegészében tetszett.
Egész hosszú is volt maga az epizód, így egyértelmű volt, hogy egy csomó manát el fog vinni, de nem bánom egy ilyen epizódért a manamennyiséget.
Illetve....
Én is rögtön a megjelenését követően játszottam végig az epizódot, akkor Ezarellel, ám rengeteget olvasgatok régi és új, spoileres tartalmakat is (legutoljára az új, 25. epiről), és őszintén szólva Leiftan egyre szimpatikusabb karakterré kezdett válni a szememben... És ez a szőkeség most jutott el arra a szintre (egyrészt az epiben is, már az első végigjátszásnál fájt a szívem, mikor otthagytam és Ezával mentem..), hogy történetmódosító visszajátszásnak kezdek neki, hogy a karakterem vele mehessen a partra.