Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1

#1 2019. 05. 14. - 13h12

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 621

https://i.imgur.com/ZTsrwCW.png

Kalandmester: Lyah
Cím: Amphyritte Kútja
Téma: Fantasy, ~Sci-fi, Mágia, Élőszereplős
Kategória: Eldaryához nem kapcsolódó, Általános
Korhatár: +18


Minden ember tudja, hogy csodák nem léteznek, és a mágia csak a gyerekmesék színesítése végett lett kitalálva. Minden ember tudja, hogy varázslatos lények sosem születtek a világra, és senkinek sincsenek igazán különleges képességei.
Persze, tévedni emberi dolog.
Häymanot világába invitállak titeket, ahol a modern emberek mit sem sejtve élnek együtt különleges, mágikus képességű társaikkalk. A varázslás olyan velünk született tehetség, amit titokban kell tartani, hiszen a múlt véres eseményei rávilágítottak, hogy az emberek félik és elpusztítják azt, amit nem értenek. Hőseinknek mégis az a leghőbb vágya, hogy egyszer szabadon, félelem nélkül élhessenek a világban, békében embertársaik mellett. Hogy többé ne kelljen megtagadniuk önmagukat. Csak rajtatok áll, hogy végül ez a cél hogyan valósul meg…


A világ történelmeAz emberiség jelenlegi helyzete


https://i.imgur.com/GQgsVYB.png

Választható karaktertípusok:

Amphiránsok


Gárdisták


Civilek


Felmerült kérdések:
♦ Lehet-e valaki egyszerre amphiráns és Gárdista?
- Igen. Mivel az amphiránsok létezéséről az egyszerű emberek nem tudnak, ezért a Gárda sem tilthatja meg nekik, hogy csatlakozzanak soraikba. Azonban ott egy amphiránsnak ezerszer óvatosabbnak kell lennie! Ezért például a Szövetség annyira nem nézi jó szemmel.
- Ugyanitt felmerülhet az a kérdés is, hogy nő is lehet-e Gárdista? Természetesen igen, habár Häymanotban még király uralkodik, a társadalom már jóval fejlettebb az egykori feudális királyságnál. A nőket - akárcsak nálunk a 21. században - nem nyomják el, hanem egyenrangúként kezelik. Tehát nincsenek kitiltva a katonaságból sem.
♦ A megidézett lényeket tehát hogyan kell elképzelni?
- Ahogyan a leírás alapján elképzelnéd; hús-vér lények, mint bármelyik állat vagy ember. Képességük ugyanúgy variálódik, ahogyan a gazdáiké. Néhányuknál van például szín feltüntetve, ez a jellegzetes, általánus megjelenésük, de persze külsejük is változhat a gazdájuk személyiségétől függően, pl. lehet valakinek fehér farkasa, másnak fekete, és így tovább. Viszont mégsem teljesen úgy működnek, mint a hús-vér élőlények, súlyosabb sérülésektől például egyszerűen csak eltűnnek, felszívódnak a levegőben. Önálló tudatuk nincs, viselkedésük a gazdájuk utasításait, vagy lelkiállapotát követi.


https://i.imgur.com/GQgsVYB.png

https://i.imgur.com/F8eq2Ty.jpg?1

Helyszínekhttps://i.imgur.com/GQgsVYB.png

Karakterlap:


[img]Kép linkje - lehet sima kép, vagy montázs, a lényeg, hogy !élőszereplős! legyen. Lehetőleg imgurra töltsétek fel![/img]
[b]Név:[/b]
[b]Kor:[/b]
[b]Faj:[/b] amphiráns/ember
[b]Foglalkozás:[/b] gárdista/akadémiai diák/egyéb
[b][HA gárdista]rang/beosztás:[/b] (parancsnok ill. Lovag nem lehet)
[b][HA amphiráns]képesség:[/b] (Táblázat alapján lehet választani, ami még szabad)
[b]Külső:[/b] Jellegzetes vonások, ismertetőjegyek, öltözködési szokások, stb. kb. 50 szó.
[b]Személyiség:[/b]  Főbb jellemzők, általános viselkedés. Min. 50 szó.
[b]Történet: [/b]Karaktered eddigi élete összefoglalva minimm 70-100 szóban; lehet persze hosszabb is.
[b]Egyebek:[/b] Ha még szeretnél leírni valamit, például, hogy miket szeret, mik a hobbijai, van-e egyéb fontos tudnivaló róla, ami az előzőekbe nem fért volna be, itt megteheted.


Kérem a kedves játékosaimat, itt is tartsák be a fórum általános szabályzatát, valamint a szerepjátékokra vonatkozó szabályokat! (különösen a besorolásra való tekintettel)
Ha nem vagytok benne biztosak, mit lehet írni a játékba, és mit nem, inkább kérdezzetek!

Kijelentkezve

#2 2019. 05. 14. - 13h22

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 621

https://i.imgur.com/6TJXE6g.png
Gárdisták, gyülekező! Amphiránsok, fedjétek fel magatokat!
A Szövetség elsődleges célja az, hogy megfelelő, szabad életet biztosítson a rejtőzködő amphiránsoknak. A Gárda mindenekfelett a rendet és rendszert akarja őrizni. A két fél nézetei nem teljesen egyezőek... végső soron rajtatok, játékosokon fog állni, hova fut ki a történet!
Ne feledjétek, a hatalommal felelősség is jár; bölcsen válasszatok hát!
https://i.imgur.com/GQgsVYB.png

Az eddig megszületett karakterekhez fejlécképeket is készítek, melyeket reagjaitokhoz használhattok. Ez nem kötelező, csupán szerény kísérletem a játék egységesítésére.

Fejlécek


https://i.imgur.com/GQgsVYB.png

Kalandmesteri karakterek


NPC-k


https://i.imgur.com/GQgsVYB.png
Häymanot polgárai:

Alice Allen (piroskaseres)


Rheia Dimitriadis (Shaylee)


Corinna Yasmin Anderson (Zirailah)Elijah Ni’Tessine (Chloëy)


Jeremiah Wallace (Chloëy)


Roy Bexley (Michonne)


Aeth Evanthyll (LovelyPinty)


Samantha Wolf  (Madelline)


Kaylanee Juanaakjin.  (Luxanna)


Laric Nantiel  (Luxanna)


Anna Xedian  (Anneaine)


https://i.imgur.com/6TJXE6g.png

Kijelentkezve

#3 2019. 06. 01. - 19h11

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 621


A játék tervezett kezdése: Június vége.
Mivel én is egészen idáig vizsgáztam (sőt, egy még vissza van) és mellette dolgoztam, nem lett volna időm a játékra, illetve úgy vélem, sokan mások hasonló cipőben járnak. Gondolok a többi vizsgázóra, érettségizőre is; remélem, a tervezett kezdésig ők is jobban rá fognak érni!
Illetve június végén érkezem meg a nyaralásból, úgyhogy akik játszanának és várják már a történet kezdetét, akkortájt legyenek résen! /static/img/forum/smilies/wink.png


Addig PM-ben várom a karakterlapokat! Figyelem: a képességes táblázat folyamatosan frissül, már ami a "maximális karakterszám" oszlopot illeti!
Hogy könnyebb legyen ellenőrizni, ide is belinkelem:
Képességes táblázat

Illetve a kezdőposztot kiegészítettem egy "felmerülő kérdések" szekcióval, így ha karakterkészítésre adnátok fejeteket, érdemes odalesni. Ha újabb közérdekű kérdés érkezik majd, frissítem a posztot.
Addig sok sikert és kitartást mindenkinek, akit érint! ♥

UPDATE!
Míg el nem jön a kezdés ideje, felhívnám rá figyelmeteket, hogy ha a karakteretek akadémiai diák, úgy lehetőségetek van Ms. Brown kurzusaira jelentkezni. (Ő Chloëy amphiráns karaktere)

Bővebben

Kijelentkezve

Oldalak : 1