Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1

#1 2019. 05. 09. - 16h23

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 7 621

https://www.beemoov.com/documents/png/2019-05/as-hu-alkotoi-versenyek-5cdabe490a87a.png
Ha úgy érzitek, a szimpla beöltözések nem jelentenek már kihívást, itt az ideje újabb versenyekben kipróbálni magatokat!
Többféle versenynem közül is választhattok, amelyet levezényelhettek, vagy éppen a keretein belül megcsillanthatjátok alkotói készségeteket. Mindenki készen áll?

>> Szabályzat
Ha egy új versenyt szeretnél meghirdetni, kérlek, kérj engedélyt egy moderátortól!


A TÉMA MODERÁTORA: Lyah

https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
A verseny rendezőjére vonatkozó szabályok
➜ Minimum 500 hozzászólás megléte a fórumon.
➜ Minimum 100 aktív nap a játékban.
➜ Részvétel jelentkezőként minimum 3 korábbi játékban. (Az Ismerkedő sarokban szervezett beöltőzős játékok is ide számítanak!)
➜ Alap szintű helyesírás és összetett mondatok alkotásának ismerete.
➜ A moderátor tanácsát nem kötelező megfogadni, de ha arra szólítunk fel valakit, hogy változtasson a játékán, azt ellenkezés nélkül tegye meg!
➜ Ha valakivel párban rendeztek versenyt, akkor olyan személy nevét adjátok meg, aki bele is egyezett abba, hogy segít nektek!
➜ A szervező köteles kezdőposztjában megadni a jutalom típusát, amiért a verseny zajlik! (Ruhadarab, tojás, rajz, batyu, banner, szerkesztett kép stb.)
https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
További szabályok a játékok menetét illetően:

➜ A verseny időtartama típusától függ, de lehetőleg ne nagyon legyen hosszabb 1 hónapnál!
➜ Lehet többfordulós versenyt is indítani, de ezesetben egy forduló nem lehet hosszabb 1 hétnél, és 5 fordulóból állhat maximum! (ebbe bele kell számolni a pontozási időt is!)
➜ Két verseny között teljen el minimum 2-3 nap.
➜ A nyereményeket osszátok ki a verseny végétől számított 5 napon belül! Ha ezt mégsem tudjátok megtenni, jelezzétek egy moderátornak, hogy csúsztok vele, ám legkésőbb a következő verseny indulásáig tegyetek eleget vállalt kötelezettségeteknek!
➜ Ha valamilyen okból nem tudjátok teljesíteni a kiírt nyereményeket, kérjetek segítséget egy moderátortól! Amennyiben valaki megbízhatatlannak bizonyul, komolyabb indoklás nélkül elmarad a nyereménnyel, eltilthatjuk a szervezéstől!
➜ Kérlek ne spammeljetek, nem szükséges minden jelentkező után kiírni, hogy feljegyezted! Valamint ez nem csevegő, egyéb társalgásokkal ne offoljátok a témát! Ha a versennyel kapcsolatos kérdésed van, nyugodtan tedd fel, amennyiben mások számára is segíthet tisztázni valamit, ami nem világos; előtte azonban győződj meg róla, hogy más nem kérdezte-e már ugyanazt!
➜ A verseny pontozása minden esetben legyen egyértelmű, követhető! Adjátok meg azon szempontokat, ami alapján pontozni kell! (pl.: külalak, színvilág, összhatás, technika, felépítés, stb.)
Pontozási alternatívák:
   • A szervező maga pontoz, esetleg egy személyesen kiválasztott társával, vagy társaival együtt. (Tehát van egy zsűri - ezesetben ők nem vehetnek részt a versenyen!)
   • A játékosok pontozzák egymás munkáit a megadott szempontok alapján. Ezesetben sajátjukat nem értékelhetik, és amennyiben nem küldik be határidőre értékeléseiket, ki lesznek zárva a versenyből!
➜ Minden verseny esetében külön határideje legyen a művek beküldésének és a pontozásnak!
https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
Általános szabályok:
➜ Többes karakterrel nem lehet jelentkezni. Ha ezt észljük, akkor abból a versenyből kizárjuk a felhasználót.
➜ Lehetőleg akkor jelentkezz egy versenyre, ha előreláthatóan tudod is teljesíteni azt!
➜ Tilos nevezési díjat kérni a játékosoktól, legyen az maana/rög vagy tárgy átadása a piacon!
➜ Jelentkezni itt ebben a témában lehet, privát jelentkezést a játékmester nem fogadhat el!
➜ A verseny szervezője indokolt esetben duplaposztolhat.
Ha eszedbe jutna egy új verseny, ami belefér a topic kereteibe, akkor ne félj megosztani a téma moderátoraival!
https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
Mi a teendő, ha megfelelsz a szabályoknak és szeretnél indítani egy versenyt?
➜ Mérd fel, hogy a többi játékos, vevő lenne-e rá. Erre leginkább alkalmas hely a Gárdák kerekasztala, vagy akár az Alkotói klub!
➜ Miután ez megtörtént, állíts össze egy tömör LEÍRÁST, melyben pontosan megfogalmazva leírod a verseny TÉMÁJÁT, IDŐPONTJÁT, SZABÁLYZATÁT, NYEREMÉNYEIT, amiket te magad vállalsz be! Pl: banner készítés, a nyertesek karaktereinek ábrázolása stb...
Ezt küldd el a téma moderátorának, és miután megkaptad tőle az engedélyt, kiposztolhatod a versenyfelhívást ebbe a topikba.
➜ Minden versenytípusnak van egy sablon szabályzata, mely ezen szabályok mellett érvényesül; ha ettől eltérő szabályzatot akarsz alkalmazni versenyedben, egyeztess a téma moderátorával!
➜ Ha személyes kérésetek van a jelentkezőkhöz, ne feledjétek megemlíteni ezt a verseny kiírásában!

Miután elindítottátok a versenyt és rendesen le is zártátok, ne felejtsétek el az eredményeket kihirdetni!
Amennyiben valaki nyomós indoklás nélkül felfüggeszti versenyét, tehát cserbenhagyja játékosait, nem kezdhet új versenybe! Tiszteld meg társaidat azzal, hogy befejezed, amit elkezdtél!

>> Versenytípusok
https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
♦ Bannerverseny
➜ Csak sajátkészítésű bannerrel lehet jelentkezni! Ha valakit rajtakapnak, hogy más bannerét használja, kizárjuk a versenyből!
➜ A bannerek témáját a szervező adja meg, viszont a fórumon tiltott témák érintése szigorúan tilos! Aki a fórum szabályzatának nem megfelelő képeket használ bannerén, szintén kizárásra kerül!
➜ Lehetőleg ne szabjuk meg, ki milyen programot használhat, annak is legyen lehetősége, akinek nem állnak rendelkezésére modernebb, profibb programok!

https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
♦ Rajzverseny
➜ Csak sajátkészítésű rajzzal lehet jelentkezni! Ha valakit rajtakapnak, hogy más munkáját használja, kizárjuk a versenyből!
➜ Eldaryához kapcsolódó legyen a verseny témája! (pl.: fanart készítése, ruhatervezés, familiáris tervezés, stb.)
➜ Lehetőleg ne szabjuk meg, milyen technikával, milyen stílusban készüljenek a rajzok; mindenki kapja meg a lehetőséget, hogy a számára legkényelmesebb és leghozzáférhetőbb módon alkothasson!

https://i.imgur.com/Z6MnjsI.png
♦ Írói verseny
➜ A művek formáját megszabhatja a versenyszervező, pl.: verses próza, novella, dialógus, stb.
➜ A témája lehetőleg kapcsolódjon Eldaryához.
➜ A kész versenymunkát spoilerablakban küldjétek be!
➜ Az irományokban nem szerepelhet spoileres tartalom a későbbi epizódokra vonatkozóan!
➜ A fórum általános szabályzatában tiltott témákat itt is tilos érinteni!


Ha beöltözős versenyt indítanál, azt ebben a topikban teheted meg, a téma moderátoraival egyeztetve!

>> Fontos


Kérünk titeket, hogy itt is tartsátok tiszteletben a fórum szabályait!

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1