Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1

#1 2019. 04. 30. - 11h39

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 141

Kedves Őrzők!


https://www.beemoov.com/documents/png/2019-04/el-ep16-hu-spoil-5cc817a059c25.png


Ez a beszélgetés arra szolgál, hogy megoszthassátok a 16. epizóddal kapcsolatos véleményeteket, benyomásaitokat.

Kérjük, csak azután írjatok, miután befejeztétek az epizódot, hogy átfogó véleményt fogalmazhassatok meg! Elolvassuk, és fontolóra vesszük a javaslataitokat, ezért kérjük, vegyétek a fáradtságot, hogy pontosan megfogalmazott, másokat tiszteletben tartó hozzászólásokat tegyetek közzé! Köszönjük!

Kijelentkezve

#2 2019. 04. 30. - 23h00

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Viserah
...
Üzenetek: 34 630

https://i.ibb.co/wwzF94C/Viserah1-Header.png

https://i.ibb.co/wh58J13/Reversed-cross.pngKÖSZÖNJÜK
a gyors munkát - itt is, még egyszer ~

Személy szerint nagyon élveztem, és feldobta a napom. Igaz, hogy a vége egyfajta tragédiával ért véget,
de több okból is inkább pozitív emlékként s élményként él bennem ez az egész fejezet.

Egyrészt, mert végre sikerült olyan interakcióba lépnem KARUTOval, amelyre már rég vártam. Nem azért, mert megjelenésként vonzónak találom (inkább aranyos), hanem mert jellemre nagyon megfogott 'nyomokban', s ezek mellett nem tudok elmenni.

Hát nem ennivaló? ❤️️


Másrészt azért, mert (szerény személyem számára) ASHKORE megjelenése minden alkalommal egy élmény! Ráadásul az a szó, amit MIIKO[/big]ra most használt... fantasztikus! Ezen epizód folyamán másodjára vigyorodtam el/nevettem fel halkan és ezen jelenet párbeszéd alatt úgy éreztem, hogy egy eldugott részem látom vissza a szépfiú személyében.

Egy élmény volt, bár a Barlang kicsit kifogott rajtam kezdetben.
Legutóbb ezzel nem volt gondom, de újratanultam az útvonalakat, talán hasznos lesz még.

https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png

Utolsó módosítás: Viserah (2019. 04. 30. - 23h01)


https://cdn.discordapp.com/attachments/446402862784839681/619584903742488600/2424234234234.gif

Bejelentkezve

#3 2019. 05. 06. - 18h20

Obszidián gárda
Rosco
Fiatal újonc
Rosco
...
Üzenetek: 16

Sziasztok!

Kifejezetten tetszett ez az epizód. Pozitív, hogy a karakterünk jellem fejlődésének megfelelően már nem olyan nyafka, mint az elején.
Néha kifejezetten szerettem volna más szöveget neki, mint amire lehetőség volt az előzményekben. De határozottan alakul a Lányka. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Egyre hosszabbak az epizódok ez is tetszik. Vagy több minden történik és csak nekem tűnik hosszabbnak az is lehet. De cselekmény dúsabb az biztos. Egy két karakter ahogy haladunk előbbre, egyre kevésbé szimpi. De ugyanakkor az ellentettjére is van példa. Kezdenek kialakulni kedvenceim.
Összességében remekül alakul a story, várom a folytatást.
Köszönjük!
/static/img/forum/smilies/big_smile.png


Rosco

Kijelentkezve

#4 2019. 06. 09. - 12h40

Abszint gárda
Xetta
A familiárisok barátja
Xetta
...
Üzenetek: 3 655

https://i.imgur.com/OXoyOis.png
16. epizód - Kitisztul a kép
Nos, ezt a részt már sokkal jobb kedvvel fejeztem be, mint az előzőt. Bejött a felvetésem: Huang Hua egy jó ómen, ha ő megjelenik, nem történhet rossz. ^^ Egyre jobban a gárdához tartozunk és a nagy konfliktusunk óta most éreztem a teljes megerősítést efelől.
>> A történetről: Balenvia az egyik kedvenc helyszínem, így öröm volt visszalátogatni, ráadásul egy titkos küldetés folyamán! A barlangban volt pár pillanat, mikor azt hittem, ennyit, itt elvesztem, csak körbe-körbe járkálok, de valahogy csak kiigazodtam rajta. Ashkore megjelenése nekem nem illett a képbe, egyszerűen nem tudtam komolyan venni a szövegét, és persze gyanús volt, hogy Leiftan felszívódása után tűnt fel a színen. (Nézegettem egyébként, nem lett volna feltétlen, hogy Leiftan jön velünk hármasban a barlangban, mégis így sorsolhatta a rendszer.) Az viszont szerintem rendkívül nagy önfeláldozás volt Leiftantól, hogy azonnal odaadta a maszkját nekünk, nélküle nem juthattunk volna el a kristályhoz. Itt szeretném megjegyezni, hogy bár a maszkunk az Őrzőn is jól áll, a fiúkon különösen aranyos volt. :3 Tetszett, hogy nagyjából mi szerveztük meg a küldetést, és hogy sok feladatot bíztak ránk, amit rendesen végre is hajtottunk. Haglaé elvesztése váratlanul érkezett, le is voltam döbbenve rendesen, szegény nem ezt érdemelte..
>> A karakterekről: Pozitív benyomásokat keltett mindenki az epizódban, Huang Hua jelenléte nekem sokat adott a történethez, Nevra-val is volt pár kedves pillanat, és kifejezetten értékeltem Miiko viselkedését, ahogy az előző rész óta tudatosultak benne a hibái, illetve ahogy az egész gárda előtt megkaptuk az elismerést.
>> Illusztráció: megszerezve- annyira művészien néz ki, egyik kedvencem lett.
>> Fogyasztás: 3090 maana- meh, lehetne rosszabb is, de ha kevésbé lettem volna figyelmetlen a barlang hasonló folyosói meg néha a kiírások közt, jobban kijöttem volna.
>> Összegzés: nagyon élveztem, tele volt történéssel, sokat haladt előre a cselekmény. Gondolom, ezzel egy fejezet ismét lezárult, kíváncsian vetem magamat a következőbe, mit hozhat az új..

Köszönöm az élményt és a szorgos fordítói munkát! <3

Nem tudom, jelentve lett-e, találtam pár elírást, de ezek nem rontottak különösebben az élményen ^^


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Kijelentkezve

#5 2019. 09. 06. - 20h54

Árnyék gárda
Kittina18
A gárda hivatalnoka
Kittina18
...
Üzenetek: 1 581

Egyszerűen imádtam minden percét. Izgalmas volt és tartalmas, ráadásul vezethettünk egy küldetést is. Nagyon jó, hogy már ilyen feladatokat is ránk bíznak.
Leginkább a mikonidáknak örültem. Már akkor közel nőttek a szívemhez amikor először megpillantottam őket, főleg a kis Milo. Hát egyszerűen imádnivaló, volt is pár jelenet amikor néztem őt. Nagyon jól le van rajzolva, egyik kedvenc karakterem lett itt az epizódok során, és rettentően örülök annak, hogy ők is közénk tartoznak mostmár, meglepődtem amikor Miiko bejelentette ezt a hírt.
Az ajándékkép szintén nagyon jó lett, tényleg látszik, hogy mennyire változnak a dolgok ahogy haladunk előre az epizódokkal. Egyre jobban kivannak dolgozva az epik és az ajándékképek, és az események is komolyabbak, mint a legelején.
Egyszerűen köszönöm ezt a munkát, szuperek vagytok!^^


csodás bannert köszönöm szépen Kyara-nak!♥
https://i.imgur.com/cAgeOEt.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1