Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1

#1 2016. 09. 20. - 09h29

Szikrázó gárda
Eldarya
Orákulum
Eldarya
...
Üzenetek: 163

Kedves Őrzők!

Ez a beszélgetés arra szolgál, hogy megoszthassátok az első három epizóddal kapcsolatos véleményeteket, benyomásaitokat.

Kérjük, csak azután írjatok, miután befejeztétek az epizódokat, hogy átfogó véleményt fogalmazhassatok meg! Elolvassuk, és fontolóra vesszük a javaslataitokat, ezért kérjük, vegyétek a fáradtságot, hogy pontosan megfogalmazott, másokat tiszteletben tartó hozzászólásokat tegyetek közzé! Köszönjük.

Külső kép linkje
Külső kép linkje
Külső kép linkje

Kijelentkezve

#2 2016. 09. 20. - 10h28

Újonc
Szandiiiy
...
Üzenetek: 30

Köszönjük szépen a lehetőséget! ^^

Az első epizód kellően jó kis bevezetés volt a világba szerintem, a karakterünk normál életéről is megtudhattunk egy keveset a leírások alapján, Miikot pedig szépen bemutatta a fejezet, cselekszik mindenféle meghallgatás nélkül, mert nagy súly neki rendben tartania mindent az egyre kisebb kristály miatt.

A második epizódban el is kezdődött az ismerkedésük a világgal, a gárdák bemutatása és leírása is nagyon tetszett, úgy érzem, Keró nagy segítség lesz a későbbiek során is, és ő is egy azon karakterek közül, akik nem furcsán vagy ellenségesen néztek ránk, hanem megértően, és próbáltak logikát keresni a dologban.
A képek is nagyon tetszenek, sikerült is megkaparintanom mindegyiket. ^^

A harmadik epizódban már elég sok dolgunk volt, legalább is jóval hosszabb epizódnak éreztem, mint az első kettőt együtt.
Először is, Ezarel közli velünk, hogy nyomban gárdát kell választanunk, miközben a válaszok feléről azt sem tudjuk, hogy micsoda. Ilyen szempontból a teszt elég igazságtalanul jön ki, ha Eldarya lakói lettünk volna a kezdetektől fogva, 80%, hogy más a kimenetel.
Na de... ^^
Érdekes volt, reménykedve vártam, végül melyik csapatot erősíthetem, mikor pedig megjelent az Abszint gárda jele a karakternevem mellett, egyszerre örültem és bántam, végül is a három közül mindegyik szimpatikus bizonyos dolgok miatt, így megbékéltem azzal is, hogy nem Nevra a vezérem, hanem a kis kék elf.
A familiáris teszt végeredményének örültem, Korkót kaptam. Igaz, nem ő az álomállatkám, így le is cseréltem az ideiglenes kedvencemre amíg meg nem nyerem a ,,fődíjat", de ezek a tesztek jól jöttek, szeretek választgatni. ^^
Mery nagyon aranyos volt, jó, hogy az első nagyobb kalandunk és küldetésünk is megvolt, a kristálydarabkának pedig én is megörültem, oda is adtam Ezareléknek rögtön. c:

Jó végre saját anyanyelven játszani, köszönjük, hogy a csapat ezt is bevállalta, további erőt és kitartást! ^^

Kijelentkezve

#3 2016. 09. 20. - 11h08

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Ezüstróka
...
Üzenetek: 13 154

Köszönöm a lehetőséget!

Külső kép linkje

Kellemes csalódást okozott nekem Eldarya világa, kinézetre is sokkal szebbnek és érdekesebbnek találtam, mint testvérjátékát, s különösen örültem annak, hogy látszólag az idősebb korosztályt szeretné egy picikét közelebb rántani ezúttal magához a Beemoov ezzel a történetével.
Összességében a látvány világgal, a gyönyörű hátterekkel és a szereplők külső-belső tulajdonságaival is elégedett vagyok egyelőre. Különösen tetszenek Ezarel szarkasztikus megszólalásai, minden elismerésem az íróknak. :)


Az első rész szerintem tökéletes bevezetőként szolgált. Nem is volt szükség ennél hosszabb monológokra, mivel azokat bőven kárpótolta az egyes helyszínek kinézete. Tetszett, hogy Eldarya kitsunéja erős kézzel "vezet be minket" a világba és nem akadunk fel sokáig a magyarázkodásnál. Továbbá karakterünk sem tűnt annyira szétszórt, bizonytalan egyednek, mint azt korábban más játéknál tapasztaltuk, remélem innentől csak felfelé fog még inkább ívelni az út, ha már megadatott a lehetőség számára, hogy tagja legyen egy gárdának.

A második epizód szerintem kellően taglalta az egyes gárdák tudnivalóit. Bevezetésként szintén azt mondom, hogy épp elég információt szereztünk a világ felépítéséről. Sokszor elmosolyodtam egy-két felszólaláson és megjegyzésen, tetszik, hogy a gárdák vezetői nem riválisként tekintenek egymásra, hanem nagyszerű csapatban működnek együtt. Kiegészítik egymást, és igazán humorosan, vagy épp ironikusan képesek reagálni egymás szavaira, amely szerintem élvezhetőbbé és olvashatóbbá is teszi a történetet, melynek egyelőre csak a szemlélői voltunk inkább. Különösen tetszettek az utolsó képkockák, amikor is a sorsunk fontolgatták hangosan, tudomást sem véve rólunk. :)

A harmadik rész hosszabb volt ugyan, mint az előzőek, mégsem riasztott el magától, vagy untatott. Örültem, hogy végül az Obszidián gárdába kerültem, de ettől függetlenül nagyon érdekel más gárdák munkája és mindennapjai is, remélem a későbbiekben lesz alkalmam arra, hogy betekintést nyerhessek az Abszint vagy az Árnyék gárda életébe is. Egy újabb jó pont a játékban, hogy első familiárisunk és a hozzátartozó eszközöket ingyen a rendelkezésünkre bocsátották, ezáltal spórolhattunk a manánkkal. Mery személye tűnt eddig a legellenszenvesebbnek számomra - bármennyire is egy gyerekről van szó - de a történet végül rácáfolt az első benyomásomra, és megmutatta számomra, hogy benne is van valami szerethető. Talán épp ezt kedvelem ebben a világban: esélyünk van arra, hogy bizonyíthassunk.
Természetesen én sem tartottam meg a kristályt, amire az epizód során lehetőségem nyílt volna. Igazi Őrzőnek éreztem már magam szinte, aki teljesítette első küldetését! :D


Utolsó módosítás: Ezüstróka (2016. 09. 21. - 18h04)


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#4 2016. 09. 21. - 17h50

Obszidián gárda
Adryn
Újonc
Adryn
...
Üzenetek: 51

Nekem nagyon tetszik! Kíváncsi vagyok ki az a maszkos ember és milyen szerepe lesz annak hogy segít kijutnom a bórtónből  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#5 2016. 09. 24. - 14h47

Most érkezett
Levy
...
Üzenetek: 1

Nekem eddig nagyon tetszett!Alig várom a következő epizódokat, kíváncsi vagyok ,hogy ki lehet a maszkos férfi  /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#6 2016. 09. 24. - 14h51

Abszint gárda
mbhut
Most érkezett
mbhut
...
Üzenetek: 3

egyszerüen imádom
Már alig várom azt az epizodot amelyben kiderül ,hogy ki az a bizonyos maszkos ember

Utolsó módosítás: mbhut (2016. 09. 24. - 14h52)

Kijelentkezve

#7 2016. 09. 24. - 15h16

Obszidián gárda
Iris
Fiatal újonc
Iris
...
Üzenetek: 29

Imádtam!Remélem hamarosan jön a 4. epizód!!!  /static/img/forum/smilies/smile.png  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#8 2016. 09. 24. - 18h08

Árnyék gárda
Csinkaj
Tanuló őrző
Csinkaj
...
Üzenetek: 166

Nagyon jó /static/img/forum/smilies/smile.pngVárom a 7 epit az a kedvencem :3


https://kephost.com/images/2017/09/02/chihiro.gif

Kijelentkezve

#9 2016. 09. 27. - 18h01

Újonc
Kirstie
...
Üzenetek: 47

Első benyomások nem voltak jók, de megszerettem Eldaryat.
Az hátterek gyönyörűek szerintem, és tetszenek a karakterek animációi. Biztos sok munka volt velük. /static/img/forum/smilies/smile.png
Az epizódok összességében jól voltak felépítve.
Hobbiból fordítottam egy-két éven keresztül, és csakis ezért, de nagyon zavar néhány helyen a szöveg. Egyszerűen az adott karakter helyzetéhez, és a jelleméhez nem illett az a túlzott udvariasság ami mindenhol ott volt. Nem tudom, hogy az eredeti szöveg is ilyen vagy csak a fordítás.
Érdekes nekem, hogy minden maanába kerül. Kíváncsi vagyok, hogy legyen időnk gyűjteni plusz költeni is, mennyi idő fog eltelni egy-egy epizód között.
A familiárisok nagyon aranyosak, bár sajnálom, hogy nem Korkót kaptam. /static/img/forum/smilies/hmm.png Mindegy, ha lesz a következő epizód után elég maana rá, egész biztos megveszem a tojását. <3


"What on earth did I ever know about you anyway?"
An opinion without 3.14 is just an onion.

Kijelentkezve

#10 2016. 10. 04. - 18h54

Abszint gárda
Vylloe
A gárda hivatalnoka
Vylloe
...
Üzenetek: 1 409

Helló!
Picit későn kapcsoltam, hogy ilyen téma is van, de seeemmi gond...XDD
Alapjában véve nagyon élveztem, főleg miután kijavították és nem kellett húsz másodpercenként frissíteni az oldalt. Érdekes a sztori, a Maszkos férfi végképp felpiszkálta a kíváncsiságom. A grafika gyönyörű-ezt nem győzőm elégszer hangoztatni /static/img/forum/smilies/big_smile.png Eleinte bosszankodtam, hogy nem az óhajtott gárdába kerültem, de már rég megbékéltem a helyettel és megszerettem a gárdámat x3 Hálás vagyok a sok munkáért, csak így tovább!<3

Utolsó módosítás: Vylloe (2016. 10. 04. - 18h56)


https://i.imgur.com/z9od4Ae.png

Kijelentkezve

#11 2016. 10. 16. - 09h27

Abszint gárda
Xetta
A familiárisok barátja
Xetta
...
Üzenetek: 3 717

Számomra minden az újdonság varázsáról szólt az első 3 epizódban. Az egy kicsit visszavett az élményből, hogy csigalassúsággal ment a játék, de visszagondolva legalább volt időm végiggondolni a történteket. Szerintem kihoztak belőle minden lehetségest, olyan kellemes bevezető feeling kísért végig az epizódok során. Nem tudok szó nélkül elmenni a gyönyörű grafika mellett, amíg üresjáratban vártam, hogy váltson a helyszín, a hátteret csodáltam, gondos és aprólékos munka eredménye, ez jól látszott.
A szereplők is hasonlóan szépek és részletesek, mint a helyszínek, legtöbbjük máris szimpatikus lett. A Maszkos ember kellően hozta a rejtélyes karaktert és ezzel együtt a misztikumot, nagyon jót tesz a történetnek ez a titkokkal teli vonal. Az Orákulum bámulatos, a hozzá kapcsolódó ajándékkép a kedvencem, egyrészt, mert mindenki rajta van, másrészt meg Ezarel... az a fej. xD A többi illusztrációt is sikerült megkaparintanom, ennek külön örülök.
Kicsit sajnáltam, hogy a Gárdaválasztós tesztnél az Abszintba kerültem, szívesebben erősíteném az Árnyék csapatát, de mára megbékéltem a kotyvasztással is. Familiárisok közül Sabali kötött ki mellettem, egész helyes kis állat, bár néha igen lusta a drágaság.
További sikeres munkát és kitartást kívánok a készítőknek, eddig maximálisan elégedett vagyok.

Utolsó módosítás: Xetta (2016. 10. 16. - 10h01)


https://i.imgur.com/hWVHX0w.png

Bejelentkezve

#12 2016. 10. 26. - 22h01

Abszint gárda
Margaux
Fiatal újonc
Margaux
...
Üzenetek: 23

Egyszerűen imádom. Régebben játszottam a francia szerveren, de tekintettel arra, hogy én csak angolul és németül beszélek valamelyest, és a Google Fordító nem igazán alkalmas szövegek lemagyarosítására, hamar feladtam az ottani játékot. Borzasztóan megörültem, mikor ráakadtam a magyarosított verzióra (bár akkor még csak előregisztrálni lehetett).
Az első és második epizódot kicsit túl rövidnek éreztem. Ezekkel még francián is végigértem, és ott sem túlzottan rajongtam magáért az ötletért, hogy csak úgy beraktak minket egy gárdába. Én magam azt különösen sajnáltam, mikor az Abszintba kerültem, mert közöm nincs a kémiához, de végül megbékéltem vele. A familiárisom pedig édes meg minden, de az első adandó alkalommal le fogom cserélni.
A harmadik epizódban már kicsivel jobban bele tudtam élni magam a történetbe. Az a kép Meryvel nagyon aranyos. És természetesen én is rásóztam az egyik srácra a kristályt, történetesen Valkyonra. Nem terveztem megtartani, még a végén Miiko megint lecsukott volna.

Kijelentkezve

#13 2016. 12. 25. - 03h18

Zöldfülű
Onee-chan
...
Üzenetek: 80

Első benyomásra kicsit fura volt, hiszen nem rég kezdtem el ezt a játékot, nincsenek a játékkal kapcsolatos előismereteim (nincs francia szerveren karakterem), de végül is tetszik. Hasonló a csábításból jeles-hez, de mégis más. A karakterek ugyanolyan jól és szépen ki vannak dolgozva, mint a csj-ben, kicsit hasonlítanak is rájuk. Abba a gárdába kerültem, ahova szerettem volna (Árnyék), ennek nagyon örültem. A kedvenc karakterem Nevra, de Ezarel is szimpatikus. A szövegeket feltétlenül el kell olvasni, különben nem fogsz érteni semmit az egészből. Ezzel már megjártam, így az egyik epizódot elölről kellett kezdenem. Végül is egész jó kis játék, nekem nagyon tetszik.

Kijelentkezve

#14 2017. 01. 02. - 00h00

Abszint gárda
Astøria
Legyőzte a Carcolhot
Asuna_Yuuki
...
Üzenetek: 8 713

Összességében szimpatikusak a szereplők (egy-kettőt kivéve). Jól ki van dolgozva a sztori. Más mint a csábításból jeles, hiszen ott megcsinálhattam azt, hogy oda se figyelek arra amit mondanak, mert azok hétköznapi helyzetek, de itt más van. Muszáj elolvasni mindent, hiszen csak így lehet megérteni a történéseket. Nekem eddig nagyon tetszik. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.imgur.com/56STiPR.gif

Kijelentkezve

#15 2017. 01. 25. - 20h34

Abszint gárda
StacySW
Fiatal újonc
StacySW
...
Üzenetek: 21

Az első 3 nagyon jó volt, most a 4. epizódban vagyok, most játszom a 3. napja. Remélem itt utol fogom érni a játékot (mármint epizód szempontjából) mert csj-n nagyon le vagyok maradva a legutoljára elkészült epizódtól  /static/img/forum/smilies/big_smile.png  De itt... még van remény  /static/img/forum/smilies/lol.png


           
          Külső kép linkje

Kijelentkezve

#16 2017. 02. 04. - 16h20

Árnyék gárda
Nevi
Most érkezett
Nevi
...
Üzenetek: 6

Nagyon jó!/static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Nevi (2017. 02. 04. - 16h21)


Carros Nevelin

Kijelentkezve

#17 2017. 02. 09. - 12h03

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Kedves Őrzők!!
[/big]

A SPOILER - Véleményetek az első három epizódról! moderátori vizsgálaton ment keresztül. 

Innentől szeretnénk megkérni mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljétek a dupla hozzászólásokat, tiltott témák említését, trágár szavak használatát, túl sok hangulat jelet és a témához nem kapcsolódó, vagyis csevegésbe átmenő beszélgetések közzétételét!
A játékkal kapcsolatos kérdéseidet felteheted a Támogatás menüpontban, valamint nézd végig a Súgó menüt is.

Köszönjük szépen a türelmeteket és megértéseteket.

További jó játékot!

Köszönettel: Yukiko-chan moderátor

Kijelentkezve

#18 2017. 04. 25. - 19h39

Árnyék gárda
Riaxian555
Zöldfülű
Riaxian555
...
Üzenetek: 77

Nekem eddig nagyon tetszik a játék! Szuper! Én is kíváncsi vagyok a maszkos férfira, meg arra, hogy miért segít nekünk megtalálni a gyémántokat. Meg még az is izgat, hogy mi lesz velünk, hisz kiderült, hogy tündérvér is folyik az ereinkben /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kijelentkezve

#19 2017. 06. 10. - 10h59

Abszint gárda
Maniel
Most érkezett
Maniel
...
Üzenetek: 1

Sziasztok! Tegnap délután kezdtem a játékot, nagyon szimpatikusan indult, és érthetően magyarázta a dolgokat. Viszont számomra hiányosság, hogy nincsenek leírások az epizódokról. Egy kis puska jól jött volna, pár jó tanács. Amikor az volt a feladat hogy találjam meg hogyan mehetek el a külső síkságba, na abba beletört a bicskám. Kétszer voltam a nagykapunál, de ott nem tudtam kimenni. Háromszor jártam körbe az épület belsejét "pincétől a padlásig" és ott sem találtam másik kijáratot. Erre belebotlok egy pasiba, aki közli velem, hogy odakint nagyon veszélyes, és ezért inkább elkísér. Szuper, újabb kör, nincs kijárat. (Még a börtönnél is jártam, hátha most a vízen keresztül kijutok. Mert ugye van kísérőm, aki megvéd.) Gondoltam megnézem még egyszer a nagykaput, hát most kinyílt! Bezzeg ha a Keró közölte volna, hogy kísérő nélkül nem tudom elhagyni a várat, akkor ez sokkal egyszerűbb (és költségtakarékosabb) lett volna. Vagy már az első körnél jött volna a fickó, hogy "hé, itt vagyok, kinyitom neked a kaput" vagy valami hasonló.
A másik problémám a minijátékoknál akadt. Honnan kellett volna tudnom, hogy amit kér a zsákjáért, az számomra nem megvásárolható, illetve beszerezhető? Mert az első kettő dolgot megvettem, de a harmadikat már meg sem találtam egyik boltban sem. A mai holmiknál éppúgy, még jó hogy előbb leellenőriztem a harmadik dolog beszerezhetőségét. Nem mintha lett volna miből megvennem még akármit is, hiszen a mozgásért felelős Maana a fizetőeszköz is. Nem lehetne feltüntetni valahol a macska körül, hogy csak nagyobb szintű játékosok részére ajánlott?
A csúcsok csúcsa viszont az, hogy miután megvettem a jégkrémet a kissrác familiárisának, és elpazaroltam szinte az összes Maanát mire meglett a rókalyuk, kiderült, hogy tök felesleges volt az egész, és vegyek egy aranyollót ami 240 Maana, hogy fogjak vele egy familiárist egy olyan gyereknek, aki már többet is elvesztett??? És miből vegyem meg? Mert azt nem találtam meg sehol, hogy hogyan lehet Maanát szerezni (nem csak pár darabot a minijátékkal). Lehet egyáltalán Bankon kívül szerezni, vagy csak a napi 50-ből gzdálkodhatok?
És visszajátszást sem tudok indítani amíg végére nem érek az epizódnak, ami ugye lehetetlen, hiszen kellene 240 Maanaért az aranyolló, nekem viszont csak 91 maradt.
Kérdezném, van valami esélyem játszani még ezzel a játékkal úgy, hogy az nem kerül pénzbe, vagy elszúrtam és már törölhetem is a karakteremet?
Lehet hogy a hozzászólásom nem ide való, az sem baj, ha nem teszitek ki, csak nem találtam neki jobb helyet. Nekem ez a véleményem az eső három epizódról, a harmadik teljesen tönkretette a játékélményemet. /static/img/forum/smilies/sad.png

Kijelentkezve

#20 2017. 06. 10. - 12h02

Árnyék gárda
Yukiko-chan
Legyőzött egy tyúkot
Yukiko-chan
...
Üzenetek: 915

Maniel írta:

Sziasztok! Tegnap délután kezdtem a játékot, nagyon szimpatikusan indult, és érthetően magyarázta a dolgokat. Viszont számomra hiányosság, hogy nincsenek leírások az epizódokról. Egy kis puska jól jött volna, pár jó tanács. Amikor az volt a feladat hogy találjam meg hogyan mehetek el a külső síkságba, na abba beletört a bicskám. Kétszer voltam a nagykapunál, de ott nem tudtam kimenni. Háromszor jártam körbe az épület belsejét "pincétől a padlásig" és ott sem találtam másik kijáratot. Erre belebotlok egy pasiba, aki közli velem, hogy odakint nagyon veszélyes, és ezért inkább elkísér. Szuper, újabb kör, nincs kijárat. (Még a börtönnél is jártam, hátha most a vízen keresztül kijutok. Mert ugye van kísérőm, aki megvéd.) Gondoltam megnézem még egyszer a nagykaput, hát most kinyílt! Bezzeg ha a Keró közölte volna, hogy kísérő nélkül nem tudom elhagyni a várat, akkor ez sokkal egyszerűbb (és költségtakarékosabb) lett volna. Vagy már az első körnél jött volna a fickó, hogy "hé, itt vagyok, kinyitom neked a kaput" vagy valami hasonló.
A másik problémám a minijátékoknál akadt. Honnan kellett volna tudnom, hogy amit kér a zsákjáért, az számomra nem megvásárolható, illetve beszerezhető? Mert az első kettő dolgot megvettem, de a harmadikat már meg sem találtam egyik boltban sem. A mai holmiknál éppúgy, még jó hogy előbb leellenőriztem a harmadik dolog beszerezhetőségét. Nem mintha lett volna miből megvennem még akármit is, hiszen a mozgásért felelős Maana a fizetőeszköz is. Nem lehetne feltüntetni valahol a macska körül, hogy csak nagyobb szintű játékosok részére ajánlott?
A csúcsok csúcsa viszont az, hogy miután megvettem a jégkrémet a kissrác familiárisának, és elpazaroltam szinte az összes Maanát mire meglett a rókalyuk, kiderült, hogy tök felesleges volt az egész, és vegyek egy aranyollót ami 240 Maana, hogy fogjak vele egy familiárist egy olyan gyereknek, aki már többet is elvesztett??? És miből vegyem meg? Mert azt nem találtam meg sehol, hogy hogyan lehet Maanát szerezni (nem csak pár darabot a minijátékkal). Lehet egyáltalán Bankon kívül szerezni, vagy csak a napi 50-ből gzdálkodhatok?
És visszajátszást sem tudok indítani amíg végére nem érek az epizódnak, ami ugye lehetetlen, hiszen kellene 240 Maanaért az aranyolló, nekem viszont csak 91 maradt.
Kérdezném, van valami esélyem játszani még ezzel a játékkal úgy, hogy az nem kerül pénzbe, vagy elszúrtam és már törölhetem is a karakteremet?
Lehet hogy a hozzászólásom nem ide való, az sem baj, ha nem teszitek ki, csak nem találtam neki jobb helyet. Nekem ez a véleményem az eső három epizódról, a harmadik teljesen tönkretette a játékélményemet. /static/img/forum/smilies/sad.pngSzia!

Az első 3 epizódról valóban nincs sok információ: Üdvözlünk az Eldarya nevű játékban!, azonban a továbbiakhoz az Újdonságok nevű topik részlegben fogod találni a további leírásokat. Viszont abban nem segíthetünk, hogy mit válassz, mivel le van írva az elvégzendő feladat. A többit nekünk is magunktól kell kitalálnunk.
Amit a játéktól kapsz ingyen az napi 50 maana, plusz a minijátékok. A minijátékokkal ha nagyon ügyes vagy még napi 90 maanát összetudsz szedni, és ha piacozni is tudsz már, akkor még többet, ha ügyesen üzletelsz. (Szerintem ez azért elég jó. /static/img/forum/smilies/big_smile.png )

A kérdésedre a válasz, persze, hogy tudsz bank nélkül játszani, nagyon sokan úgy játszunk mi is. Csak annyi a trükk, hogy meg kell várnunk, amíg elég maanánk lesz valamire. Ráadásul neked még alap familiárisod van, amit olcsóbb karban tartani. ^^ Ne add fel! ^^

Kijelentkezve

#21 2017. 06. 30. - 02h51

Most érkezett
Marleqiunn
...
Üzenetek: 7

Én már a demo verzióként kiadott játékkal is játszottam, amikor még nem létezett Eldarya ennyire részletgazdagon kidolgozott világa. Örülök, hogy eljutott a magyar szerverekre is, de őrjítő volt kivárni ezt a rengeteg időt, mert amíg a francia szervereken bizonyos volt a futása, addig a magyar szerverekre elég kétségesen került fel. Sokáig úgy hittük, hogy nem is lesz egyáltalán, amit elég rosszul vettem, mint akadályt. A megjelenése óta követem az oldalt, habár most új felhasználóval vagyok, de ez csak rajtam kívül álló okok miatt alakult így és semmi köze magához az oldalhoz, vagy annak tagjaihoz.
Az első három epizód bennem nem hagyott mély nyomot, igazándiból ez pont elég ízelítőnek, de túl kevés ahhoz, hogy elégedetten távozzak fogyasztás után. Tény, hogy felkeltette az érdeklődésemet a három fiú, akiről rögtön szerettem volna többet tudni, de rendkívül "keveset" találkozunk velük úgy, hogy közben egyénenként beszélünk is velük, vagy ha mégis lehet, hogy el se dönthetjük mit mondunk, kifecsegjük és kész, habár ez megvolt a Csábításból Jelesen is, azért itt egy kicsit több lehetőségre számítottam, végtére is ez a kreativitással létrehozott új világ: Eldarya!
Az én kedvencem egyértelműen Ezarel, a csípős megjegyzéseivel, a megjelenésével és a rendkívül cuki illusztrációkkal teljesen megfogott a Bemoove és belerántott ebbe az őrületbe :D Vegyes érzelmekkel fogadtam, de alapvetően nagyon megszerettem a játékot és további sikereket kívánok a fejlesztő gárdának!

Kijelentkezve

#22 2017. 07. 31. - 12h07

Árnyék gárda
kaindominika
Most érkezett
kaindominika
...
Üzenetek: 1

Eldarya írta:

Kedves Őrzők!

Ez a beszélgetés arra szolgál, hogy megoszthassátok az első három epizóddal kapcsolatos véleményeteket, benyomásaitokat.

Kérjük, csak azután írjatok, miután befejeztétek az epizódokat, hogy átfogó véleményt fogalmazhassatok meg! Elolvassuk, és fontolóra vesszük a javaslataitokat, ezért kérjük, vegyétek a fáradtságot, hogy pontosan megfogalmazott, másokat tiszteletben tartó hozzászólásokat tegyetek közzé! Köszönjük.

http://www.beemoov.com/documents/png/2016-09/eldarya-episode-1.png
http://www.beemoov.com/documents/png/2016-09/eldarya-episode-2.png
http://www.beemoov.com/documents/png/2016-09/eldarya-episode-3.png


Amennyiben a BBCode-dal vagy a fórummal kapcsolatban bármi kérdésed lenne, kérlek keress fel egy moderátort! - Doroko


Szeretem ezt a játékot ez a kedvencem.

Kijelentkezve

#23 2017. 08. 30. - 11h28

Obszidián gárda
Sizume
Most érkezett
Sizume
...
Üzenetek: 7

Az első három epizódra méltán mondhatnánk, hogy tökéletes alapozás. /static/img/forum/smilies/smile.png Na, meg persze remek első benyomás. Még nem játszottam ilyen játékkal, de rájöttem, hogy ez nekem nagyon tetszik. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Összességében mind a három epizódban felfedezhettem a gyönyörű, szépen kidolgozott grafikát, ami élvezetessé tette a játékot. A szereplők hol viccesek, hol titokzatosak, utóbbit pedig kifejezetten szeretem.

Valkyont kedveltem meg "első látásra" a játékból, mivel egyszerre kedves és korrekt a viselkedése, és nem nyers a humora, mint például Ezarelnek. Több helyütt olvastam már, hogy őt elsősorban a humora miatt kedvelik. Hát, nem is tudom... Nekem túl nyers, és személyeskedő ez a humor, és a szarkazmusnak nincsen helye szerintem mindenütt. Főleg nem egy olyan világban, ahova az ember teljesen újként érkezik, riadt és nem tudja, mit tegyen, és még nem is ismerik semennyire. /static/img/forum/smilies/smile.png Legalábbis ez az én saját kis véleményem, egyébként pedig nincs gond egyik szereplővel sem. Valójában egész életszerű helyzeteket és párbeszédeket láthattam, olvashattam.

Külön örülök annak, hogy az Obszidián Gárdába kerülhettem, hiszen ebbe is szerettem volna. /static/img/forum/smilies/smile.png A piac és a familiáris megismerése is egy pozitív élmény maradt bennem, hiszen mind a kettő hasznos dolog, amiket napi szinten foglalkoztatok és használok. A minijátékok is tetszenek, amiket megismerhettem, miután megkaptam a familiárisomat, bár szerintem némiképp nehéz mindegyik, de szeretem a kihívásokat! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az a legjobb bennük, hogy nem csak napi egyszer lehet velük játszani, hanem hat óránként. /static/img/forum/smilies/smile.png

Egyszerre csak ennyit jutott eszembe az első három epizód játékélményeiből, összességében pedig annyit mondhatok, hogy folytatom a játékot, hiszen nagyon tetszik! ^_^


Mindig azt gondoltam, hogy az élet bonyolult, csupán porszemek vagyunk mindnyájan. Létünk csak egy csepp a tengerben. Aggódtam, vajon ki tudom-e használni az időt. De rájöttem, hogy ameddig tudok a kis dolgoknak örülni, megtalálom az élet apró csodáit, és még egy falevélen megcsillanó fénysugárnak is tisztán tudok örülni, addig az életem teljes. Hiszen tisztában vagyok értékével, így az értékes is lesz! ~ Sizume

Kijelentkezve

#24 2020. 03. 25. - 23h58

Obszidián gárda
Cinti97
Fiatal újonc
Cinti97
...
Üzenetek: 18

Nekem tetszett. Kíváncsian vártam mindegyik epizódot, és tetszett az illusztrációk is.

Kijelentkezve

Oldalak : 1