Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 ... 8

#26 2019. 02. 23. - 12h45

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

Ismét kicsi voltam és repültem egy pár szörny felé az egyiket pont a többiek próbálták leszedni.Elterelésként míg nem figyel a többiekre  cikázok előtte, de meglepetésemre elkezdtek csapkodni felé. Nem aggódtam de mikor eltalált az egyik büzös mancsával azonnal hatalmas düh kapott el, és amilyen édes voltam olyan komoly. Nagy lettem  akkor látszott hogy más vagyok, próbáltam volna én harcolni, amikor újból kicsi lettem. Sugárzott belőlem a düh és rideggé váltam, bármit meg teszek ismét cicózni kezdtem velük, de ekkor hirtelen lecsapott ismét egy  kar, és  a vére is, ami miatt a többiek elé zuhantam, a fényem ami eddig nagyon ragyogott pislákolt.
~Felállok és harcolok valahogyan...~Felálltam, de repülni nem ment, dühös voltam nagyon, így a haragos külsőm uralkodott. Büdös voltam és nem voltam éppen használható, ami miatt kissé forrtam a dühtől.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#27 2019. 02. 23. - 19h03

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

https://i.imgur.com/o8072Ss.png


Az idilli bemutatkozást a vészjelzések zaja törte meg. Felugrottam a padról a többiekkel és láttam több szörnyet is a városba rohanni. Egy hatalmas undormány rá is támadt Xiranarára, de tudtam, hogy amennyien oda sereglettek, le tudják majd győzni őt. Én inkább a másik irányba futottam. Amíg ezt az egyet feltartják a másik kilenc szabadon portyázik. Ha legyőzik majd hagyok talán nekik belőlük. A város felé haladva találtam is két egyszerű vadkutyát és egy trollt. A vadkutyákat könnyű volt befogni, őket nem tudtam bántani, nem vitt rá a lélek, csak megfagyasztottam őket. A troll viszont éppen alig volt nálam magasabb és a tekintetéből láttam, hogy ostoba. Csóváltam a fejem és az energiám megnövelésével próbáltam meghátrálásra kényszeríteni. Nos vannak azok az egyének, akik olyan buták, hogy nem veszik észre, ha megsértik őket. Ez egy hasonló helyzet volt. Nem hátrált meg csak ordított a nyála fröcskölt minden felé, de a levegőt ekkor már körülöttünk olyan szinten lehűtöttem, hogy az megfagyott a levegőben. A bőre szörnynek már kezdett lilulni, de nem hagyta magát, ekkor közelebb sétáltam lelassult testéhez és a kezem érintésével csontig fagyasztottam. Ki is múlt. Vissza szívtam az energiám a környezetemből és indultam tovább 10-ből 3 és fél meg van, ha így haladunk talán nem lesznek ránk kiakadva a védelmezők.

troll

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 24. - 20h44)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#28 2019. 02. 23. - 20h10

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


A többiek, köztük az a lány is akit csak pár röpke másodpercre pillantottam meg a nyomunkba szegődött.
A rókalány nyílzápora, és Xiranara szerencsére valamennyire lefoglalta, majd a többiek támadása is egyre csak dühítette, és úgy tűnt fárasztotta is, mégsem eléggé.
A lány kérdésére gondolkodóba estem, de szinte azonnal megtaláltam mi kell ide.
- Pár másodpercet kérek. - lépkedtem hátrébb, és azon nyomban hívni kezdtem Deshát azon a köteléken keresztül, amit ő húzott közöttünk, hogy könnyűszerrel segítséget kérhessünk a másiktól. Érthető is, évek óta élvezzük már a másik barátságát, ez pedig sok furcsa és bonyolult történetnek is otthont ad.
Miután megüzentem neki a dolgokat úgy tűnt nem hallotta meg, és már lemondóan sóhajtottam volna, de aztán megjelent előttem, három furcsa, kör alakú üvegcsét tartva a kezei között, az érdekes pedig az volt, hogy mindegyik meghaladta az ő méretét.
- Hálásan köszönöm. - szabadítottam meg kettőtől, az egyiket pedig Xiranara kezébe nyomtam. Még mázli hogy Tristan és a lávacsaj is beszálltak a dologba, így az ocsmány lénynek nem volt túlzottan ideje ránk koncentrálni ,inkább az ő torkukat akarta megragadni, vagy felfalni bármelyiküket. Így tudtam magyarázni.
- Ez a méreg mindent megöl úgy húsz méter alatt, viszont mivel ez is termetes jószág, kettőt kell bejuttatnunk a gyomrába, jól irányzott célzással. Nekem pedig utánatok ezt. - dobom fel a mágikus robbanószert a kezemben, majd kapom el. - Ez azért hasznos, mert ha darabjaira hullik, a méreg meggátolja, hogy esetleg összerakhassa magát, már ha képes rá egyáltalán, de nem árt óvatosnak lenni. Hajrá lányok.
Azzal nekiindultam, és mikor ismételten ki lettem szúrva, odakiáltottam a tűzvörös lánynak.
- Még egy nyilat kérlek! Célozd a szemét! - kértem, majd lehajoltam az ellenfél egyik karja elől, és belevágtam a lábszárába.
Amint a nyíl kilőtt, a lény teljes mértékben szabaddá tette az utat a lányok számára, azaz "barátunk" a szeméhez kapta üvöltött tovább. Desha "ügyesen" a halál torkába repült majdnem, de végül láttam, hogy remek emberekre bíztam a mérgeket, mindkettő a helyére került. A kétségbeesett szörnyeteg mintha már tudta volna a sorsát, próbált levegőhöz jutni. Az alkalmat kihasználva nekirontottam, átcsúsztam a lábai alatt, és behajítottam a szájába a robbanóagyagot.
- Fedezékbe, robban! - tápászkodtam fel, majd visszacsúsztattam a pengémet a tokjába, és megragadtam Deshát, valamint Xiranarát, hogy fedezékbe húzzam őket. Több embert nem is bírtam volna, na meg messze voltak.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 14h58)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#29 2019. 02. 23. - 20h38

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


Azt hiszem a nyílzápor, amelyet a nyakába zúdítok legalább eléri a kívánt hatást, mert a figyelme részben rám irányul, így legalább Laedon és Xiranara ki tudnak valamit találni. Aztán észre veszem, hogy rajtam kívül más íjász is van a csapatban. Valamelyest megnyugszom. Viszont fogytán vannak a nyilak. Elhúzom a számat. Ha alakot váltok jó eséllyel a szörny nagyot csap a mancsával, amint a közelébe megyek. De ki sem hátrálhatok a csatából. Mire feleszmélhetnék Tristan is csatlakozik a csatába, illetve megjelenik az előbbi kis boszi, aki a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak Laedon-ra. Ha nem tudnám megőrizni a hidegvéremet, rémülten nézném ahogy a mérgeket a szervezetébe juttatják, de inkább fedezékbe ugrom a robbanás elől. Ami teszem hozzá eléggé csúnya látványt nyújt, meg kellemetlen bűzt maga után. Csak hogy ez egyetlen szörny és ki tudja mennyi maradt még a városban.

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h11)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#30 2019. 02. 23. - 21h47

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Megkönnyebbülve konstatáltam, hogy nem volt rossz a megérzésem és valóban jó embertől sikerült segítséget kérnem. Amíg valamire várt, addig én támadásba lendültem újra és még kétszer belekarmoltam a bestia hátába, hogy ne a többiekre háruljon minden munka. Közbe törekedtem arra, hogy a kezemben lévő lötty, oda kerüljön ahol lennie kell, és ez sikerült. Nem lehet rossz szavam rájuk maximálisan kihasználta mindenki saját tudása legjobbját. Ez tetszett és nem is bántam azt sem, ha esetleg mégis több nő van mint férfi. Mikor elhangzik a "Fedezékbe, robban!" kiáltás erős kezek ragadnak messzebbre a lénytől, mire az pár másodperc múlva darabjaira hullik még orrfacsaróbb bűzzel elárasztva a környéket.
- Köszönöm! - fordultam a férfi felé most kicsit jobban végig mérve, mivel eddig időm sem volt jobban szemügyre venni. Sápadt bőr, és a piros szemek elég árulkodóak voltak. Eddig nem igazán láttam vámpírt, legalábbis ennyire közelről biztos, hogy nem. Ami különösen meglep, hogy ennyire "hősies"? És egy apró kis boszorkánnyal párosul. Mi tagadás még érdekesebbé fordul ez a nap.
- Menjünk a többiekhez, nézzük meg nincs-e sérült. - folytattam. - Utána folytatnunk kell a keresést. Aggódom a város miatt és Dhássos-ról sem tudunk semmit. - préselem ajkaimat vékony vonallá. Vajon tényleg ennyire sokan voltak, hogy még ott sem voltak képesek megfékezni a szörnyeket? Skógul ennyire erős lenne, hogy csapatostul menekülnek el előle, mentve saját bűnös életüket?

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 13h20)

Kijelentkezve

#31 2019. 02. 23. - 23h48

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

-------------------


Szép estét mindenkinek! ^^

Ez most nem reag lesz, és őszintén szólva gondolkodtam hogy ide írjam-e ki, vagy abba a megbeszélős topicba ami nemrég nyílt, de végül ezt a helyet választottam. Maximum törlöm ezt az egészet, miután mindenki lementette a sajátját. Szóval:

Mivel éjjeli bagoly vagyok, és gondoltam készítek egy ilyen kis fejlécet Laedonnak hogy elüssem az időt, az alkotás közben arra jutottam, hogy mindenkinek fabrikálok egyet. Szóóóval, kérlek nézzétek el nekem ha esetleg bénáztam valahol, de nagy lendülettel és lelkesedéssel csináltam őket. ^^

FejlécekNos, remélem nem maradt ki senki. ^^

--------------------------------

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 23. - 23h49)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#32 2019. 02. 23. - 23h51

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

Drintii írta:

-------------------


Szép estét mindenkinek! ^^

Ez most nem reag lesz, és őszintén szólva gondolkodtam hogy ide írjam-e ki, vagy abba a megbeszélős topicba ami nemrég nyílt, de végül ezt a helyet választottam. Maximum törlöm ezt az egészet, miután mindenki lementette a sajátját. Szóval:

Mivel éjjeli bagoly vagyok, és gondoltam készítek egy ilyen kis fejlécet Laedonnak hogy elüssem az időt, az alkotás közben arra jutottam, hogy mindenkinek fabrikálok egyet. Szóóóval, kérlek nézzétek el nekem ha esetleg bénáztam valahol, de nagy lendülettel és lelkesedéssel csináltam őket. ^^Nos, remélem nem maradt ki senki. ^^

--------------------------------


Óh, nem is számítottam/számítottunk ilyesmire. /static/img/forum/smilies/smile.png Nagyon kedves tőled, köszönjük! ^^

Kijelentkezve

#33 2019. 02. 24. - 00h03

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

Ezek csodaszèpek lettek, köszönjük. <3


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#34 2019. 02. 24. - 06h12

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

Tényleg álom szépek lettek. ^^ Köszönjük szépen! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#35 2019. 02. 24. - 07h17

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

Köszönjük Drintii, meseszépek lettek. *.*

https://i.imgur.com/PLTgU2F.png


A Vámpír nem sokkal később szólt, hogy a szemét célozzam. Egy apró biccentés után és egy kis pírral az arcomon megtettem amit kért. Célba vettem a dög szemét, s míg a Vámpír a lábát sebesítette meg, addig pont volt elég időm arra, hogy a célkeresztbe tűzzem a szörnyecskénk szemét.
Miután ellőttem a nyilat, ami sebesen szállt a behemót szemébe, a többieket kezdtem el figyelni. Az Amazon szép, mély sebekkel sebezte végig a hátát a szörnynek, majd Ő meg egy harmadik tündér, egy-egy elég erősnek tűnő mérget dobtak a szájába a szörnynek.
Természetesen nem voltam rest hátrálni és minél messzebb kerülni a szörnytől. Még egy nyilat a szörnybe juttattam, majd az eddig piros, mostmár barna tündért hóna alatt elkapva rántottam minél messzebbre, hogy ne essen baja.
- Ne haragudj, nem tudom a tündéreknél mik ezek a színváltoztatások, de nagyon úgy tűnik, hogy most baromi dühös vagy és... - mondandómat nem tudtam befejezni, mert meghallottam a Vámpír utasítását és a "robban" szót hálát adtam az égnek, hogy menekítettem a tündért.
Talpon maradva futottam minél messzebb a tündérrel kezemben. Szorosan magamhoz fogtam és testhőmet csökkentettem, hogy ne kapjon hőgutát.
- Mindenki megvan? - kiálltok vissza a füstbe a többieknek. A bűztől fintorogva leraktam a tündért.
- Sajnálom, hogy felkaptalak. - mondom neki, majd a többiek hangjának irányába futok, reménykedve, hogy senkinek sem esett baja.
Nem kellett sokat keresnem, megtaláltam egy angyalhoz hasonlító lényt a rókalánnyal. A fiú hatalmas szárnyait kitárva védte a lányt a szagtól és a robbanástól.
- Minden rendben? - kérdem tőlük, mikor halló távon belülre érkezem. Az angyal rám kapja bézs íriszét, majd pár szárnycsapás után leereszti védelmét.
- Minden tökéletesen rendben van. - mondja arcán egy vigyorral. - Veled, Aithlin? - kérdi lepillantva a lányra. Aggódó tekintetemet én is ráemelem. Remélem semmi baja nem esett.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 24. - 07h45)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

#36 2019. 02. 24. - 08h55

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Imádni valóak /static/img/forum/smilies/big_smile.png

https://i.imgur.com/jj1nWWJ.png


Hirtelen felindulásból mennék harcolni, erre a láva lány elkezd magyarázni nekem... Amikor hallom a robbanás szót, a hő lány felkapott a keze mellet nagyon lehiggadtam de nem bírtam visszaváltani.
-Azt hiszem jól vagyok... -motyogom-Bár repülni egyenlőre nem tudok...
Sohajtok és indákkal próbáltam letisztítani a bűzt magamról. de az nem megy...
Teljesen haszontalanak éreztem magam. Csak egy maréknyi tündér por kéne hogy újra repülni tudjak, de nincs nálam. Nagy lettem és próbáltam lehiggadtam de nem ment így a barna alakomba néztem a többiekre.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 24. - 11h12)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#37 2019. 02. 24. - 11h14

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

Nereus


A hűs levegő finoman simogatta arcomat és a szárnyaim végén lévő tollakat. A repülést általában kikapcsolódásképp használtam eddig, de most kérésre teljesítettem. Az egyik Védelmező Quillian akarta, hogy ellenőrizzem Feraois állapotát, mivel nálunk is lehetett hallani a vészharangokat. Aggodalom aggodalom hátán és én voltam a legközelebbi aki gyorsan tudott repülni. Nem volt ínyemre, hogy parancsot teljesítek, de valamit valamiért. Ha ott élhetek és szabadon járhatok, kelhetek végül is ez a legkevesebb amit tehetek. Mikor a város felé értem, bár olyan távolságba voltam, hogy ne legyek túl feltűnő, mégis megcsapott a bűz. Önkéntelenül is grimaszt vágtam. Láttam egy szörny maradványait, és pár embert körülötte. Biztosan ők intézték el. Aztán volt még egy troll aki látszólag meg se mozdult és előtte is állt egy nő. Mennyien lehetnek vajon?
Mivel nem avatkozhatok bele, csak jelentést kell tennem, összeszámoltam még 5 szörnyet aztán visszatértem Dhássosba. Amara'al és Quillian már vártak. Türelmetlennek tűntek.
-Végeztek kettővel, de még ötöt láttam. - mondtam röviden. Összenéztek egymással, majd biccentetek felém. Tudják, hogy nem fogok többet mondani és nekik sem kell. Rodolf szaladt felém, mikor egyedül maradtam.
- Szia pajti! - vakartam meg a fejét. Már hianyzott kis bundás feje. - Éhes vagy? - kérdeztem, mire hangos örömteli ugatást kaptam válaszul. - Naná, rögtön gondoltam. - és elindultunk valami élelmet keresni.

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 13h21)

Kijelentkezve

#38 2019. 02. 24. - 11h35

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

Köszönöm szépen, örülök hogy tetszenek ^^

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


- Semmiség. - feleltem a lánynak, miután meggyőződtem róla, hogy nem esett-e baja. - Mellesleg remek dobás volt. - intéztem felé, és Desha felé a szavaimat, aki a vállamra telepedett, és a kis szoknyáját porolgatta.
- Majdnem megevett...- kuporodott össze a nyakamnál, én pedig megpaskoltam a kis fejecskéjét, hátha attól egy pöppet megnyugszik. Negyvenkét éves, de minden, csak nem felnőtt és érett. Legalábbis ebből a szempontból.
- Rendben. Reménykedem benne, hogy a lény vére nem volt mérgező, vagy bármi, és mindenki megúszta. - indultam el a többiek felé, de még hátrapillantottam a városra. Az állapot továbbra is megmaradt.
Szerencsére vannak közöttünk még hősök, így mindenki talált magának egy embert, akit őrizhetett. Odalépdeltem hozzájuk, de az angyalszárnyas láttán felvontam a szemöldökömet.
- Öhm izé..Tristan? - tippeltem be, mert más variáció nem lehetett. Legalább megtudom ha alakváltó. - Nem esett baja a szárnyadnak?
Közben még meglátom a Lávalányt is, aki felénk robog a pici és barna...Faryvel a kezében. Itt ma mindenki alakot vált, remek.
- Gyönyörű lövés volt. - dicsérem meg a lányt, miután lerakja a tündért, és mondanám a nevét is, de rájövök hogy nem tudom. Ezért csak kicsit kétkedve az elején, de végül megpaskolom a vállát. - Büszke lehetsz magadra miatta.
Sikolyok törnek fel a távolból, Desha pedig azonnal seprűre pattan és feljebb emelkedik, ugyanis gyanúsan sok érkezik gyermektorkokból.
- Az árvaház Laedon! - jön vissza és meghúzogatja a ruhám ujját. - A gyerekek! Annyit járok hozzájuk. Ha meghalnak....ha meghalnak! - a kétségbeesett hangjára nem tudtam mit csinálni, ezért ránéztem a többiekre.
- Északnak megyek, ránézek a helyzetre. - a pillantásom megakadt a városért talán legjobban aggódó személyen, Xiranarán.
Nem tudom mit kellett volna még mondani. "Aki akar jöjjön?" vagy "Kérlek srácok segítsetek?" Igazából nem veszem zokon, de nem vagyok ehhez hozzászokva, szóval a boszorkány könnyes szemei látványától inkább sarkon fordulok és elfutok abba az irányba.
Egy nő áll a ház előtt, kezei között két szőke kislányt szorongat, és az épület irányába mutat.
- Az emeleten vannak...Éppen alváshoz készülődtünk, csak ez a két kislány volt velem és csak őket tudtam kihozni. kérem...Azt...azt hiszem hárman lehetnek.- bólintottam, ennyit elég volt tudnom. Majd ismételten kihúztam a pengémet és berohanva az épületbe felfutottam az emeletre. Mit ad az ég, természetesen szembefutottam az egyik szörnyeteggel, aki éppen egy kisfiút kergetett a lépcsőn, és már készült is ráugrani. A gyerek elé álltam, a kést magam elé helyezve, így az oroszlánszerű valami még az ugrás előtt megtorpant, és kimutatta tűhegyes fogsorát.

Szörnyek

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 11h38)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#39 2019. 02. 24. - 13h42

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

https://i.imgur.com/jj1nWWJ.png


Csak amire emlékszem azt írom ide
Amin kimondta a vámpír segédje hol a gond ijedten néztem, de a fiú elrohant azonnal abba az irányban. A hirtelenjében nem is gondolkodtam hanem rohantam oda én is, igaz én is kifáradtam. Majd követtem a vámpírt be a házba de őt eltévesztettem hanem egy másik szörnybe botlottam, ami éppen agy gyereket akart éppen áldozattá tenni.
-Hé szörnyike...-mondom neki elég maga biztosan a négy mancsú gy szemű dögnek. Miközben kavics méretű magokkal dobáltam meg a szörnyet. Túl magabiztos voltam most, amikor rájöttem csapdába estem, indákkal próbáltam hárítani a támadásait nem nagy sikerrel.
-Segítség,-mondom kevésbé hangosan miközben reménykedek hogy sikerül a magoknak gyökeret ereszteni minél előbb.-Eresz el! Segítség.-Rúgok mikor azt is lefogja és egyre jobban nyom a falhoz ami miatt a szárnyaim sérültek, hiába akartam kicsi lenni nem ment.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 24. - 19h52)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#40 2019. 02. 24. - 14h25

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

https://i.imgur.com/PLTgU2F.png


Az angyalszárnyú fiút Tristannak hívják, mint ahogy azt megtudtam. Ő a második, akinek tudom a nevét. Jól haladok, ha azt vesszük, hogy eléggé lemaradtam a többiekhez képest.
Zavartan kapom rá íriszeimet a vámpír vöröseire. Ezt most... Bóknak szánta?
Már csak a gondolatba is bele pirulok.
- Kö-köszönöm. - motyogom neki. - Te is nagyon jól harcoltál. - teszem hozzá. Őszintén mondom, hisz nagyon jól harcolt. Ha ő nem lett volna, akkor még most is a szörnnyel harcoltunk volna.
Összeszorult a szívem, mikor a kis boszorkány azt mondta, hogy az árvaházat támadták meg.
A Vámpír után szaladtam. Rajta kívül még Tristan és az általam megvédett tündér követte őt. A Vámpír ment legelöl, mögötte a Tündér. Előttem Tristan futott. Mondanom sem kell, nagyon jól jött, hogy mindhárman három felé szakadtak.
Végül a Tündér után mentem, aki segítségért kiabált.
A láva szörnyre pillantottam. Zavarban voltam, nem is kicsit. Mit kéne tennem? És ha Ő lenne az apám? Bár... Azért csak nem.
Közelharcban nem jön jól az íjászat, így inkább a kezeimet forrósítottam fel és nyomtam a szörny arcába, persze csak az után, hogy ráugrottam, hisz jóval nagyobb volt mint én.
A szörny felüvöltött és azonnal eleresztette a tündért.

https://i.imgur.com/Wv4jvAo.png


A Fogadós, a Lávacsajszi és a kezében tartott barna tündérke hamar odaérnek hozzánk. A Vámpír párat kérdez tőlem.
- Személyesen. - pillantok rá kicsit zavartan, aztán leesik. - Ó, igen, alakváltó vagyok, azért nézek ki... - itt végig mutatok magamon. - ...így. Csak mivel a másik "testem" sörözött, ezért nem volt nála fegyver, így ezt az alakomat találtam hasznosabbnak. - magyarázom meg a dolgokat.
- Nem, tényleg nem esett semmi bajom. - mosolygok rá a fiúra, hátha megnyugszik. A kis boszorkánya a Fogadósnak felröppen az égbe, mikor sikolyok hallatszanak a távolból. Mikor kiejti ajkain az "árvaház" szót, szinte megdermedek.
A Fogadós után futva felkapom menet közben második, teljesen megsemmisült kardomat, majd az épülethez szaladok. Úgy ismerem, mint a tenyerem, régen sokáig voltam ott és utána is gyakran látogattuk meg Fealinnel (Tristan örökbe fogadója) a gyerekeket.
Az árvaház előtt az a hölgy áll, aki régen rám is vigyázott. Megeresztek felé egy nyugtató mosolyt, aki amint észrevesz nemhogy megnyugszik, elerednek a könnyei.
Egy apró sóhaj szakad ki torkomból, majd folytatom az utam az árvaházba. Fogalmam sincs, hogy a Fogadósnak hogy nem tűnt fel az egyik hálószobában egy tüskés hátú szörny állt.
Megfordult, így lebuktam, pedig a meglepetés erejével akartam levágni egyik kezét. Gyorsan felmértem a helyzetet: vézna karjai és lábai vannak. Az lenne a gyengepontja...?
Hörögve közeledik felém, kezét felém nyújtva. Hátán a tüskék enyhén megnőnek.
Kardomat egyenesen felé tartom. Ahogy a pengéjén megcsillan a fény, a szörny egyet hátrébb lép. Most tűnik csak fel, hogy milyen sötét van a szobában, ahol áll.
Hirtelen támadt ötlettől vezérelve belépek a szobába és felkapcsolom a villanyt. A szörny felordít és a szekrény felé lépked, ami az egyetlen sötét zuga a szobának. Egy magabiztos vigyor terül szét az arcomon.
Kardommal végig karcolom a szörny hasát, majd hátra ugrok, nehogy megsebezzem. Ő is próbál támadni, de sikertelenül. Újabb és újabb kard csapást mérek a szörnyre, leengedve védelmem. Nem figyeltem eléggé és hosszú karmaival végig szántotta az arcom. Felszisszentem. A vér azonnal folyni kezdett az arcomból.
Belepillantottam fekete szemeibe. Semmilyen érzelem sem tükröződött bennük, csak a szín tiszta gyűlölet.
Kettő kard csapást mértem még rá, majd kardomat a szívébe szúrtam. A szörny teste élettelenül hullott le a földre.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 24. - 14h26)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

#41 2019. 02. 24. - 16h28

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


A robbanás pillanatában hálásan pillantok Tristan-ra, aki lovagiasan véd a szárnyaival. Szóval képes alakot váltani. Így azért, ha arra kerülne a sor én is bátrabban veszem fel a róka alakomat. Talán.
- Köszönöm Tristan. Jól vagyok - biccentek hálásan.
Épp csak levegőhöz jutunk, amikor mint kiderült egy árvaházból jönnek a sikolyok, amik megszakítják az épp csak beállt csendet. Élesen beszívom a levegőt. Tristan, Laedon, Fary és egy hosszú, vörös hajzuhatagáról könnyen felismerhető lány is a hangok irányába szegődnek. Jobbnak látom, ha velük maradok, nem kellene külön szakadnunk. Így utánuk vetem magam. Hallgatózva mérem fel a terepet hol szorulnak némi támogatásra, hol kell az emberfölény jobban. Nem tudok sajnos három felé szakadni. Összepréselem a számat. Valahonnan a távolból hallottam egy apró puffanást. Nem akartam tudni hová tartozhatott, vagy kihez. Magamban fohászkodom egy sort Phyrra istennőhöz, csak ne a csapattársaim legyenek azok! Hirtelen egy segítségkérés, meg egy morgás üti meg a fülemet. Hezitálok némileg merre menjek. Az előttem nem messze elterülő lépcső felől jön a morranás. Hezitálok egy pillanatig, arra felé veszem az irányt, így felfutok az emeletre. Ahol Laedon áll egy gyerek előtt. Vele szemben egy macskaszerű szörnyeteg. Ohh hogy az a.. ma már másodszorra kell eltereljem egy szörny figyelmét? Úgy tűnik.
- Próbálom elterelni a figyelmét, te meg próbáld a másvilágra küldeni! - közlöm az ötletemet a Vámpírral.
Kilövök pár nyilat, mire a szörny ordít egyet és felém csap az egyik szárnyával. A karomat éri a találat, mire aprót szisszenek.

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 18h30)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#42 2019. 02. 24. - 20h01

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

https://i.imgur.com/jj1nWWJ.png


Végül ismét a lávalány segített rajtam. Forró kezei miatt elengedett a lány, mit ne mondjak pont időben.
-Menj arrébb.-kiáltom neki miközben a szemei kitágultak ezt a mágiámat ritkán használom. Amikor éreztem hogy a magok elég milyen burjánzottak szét hirtelen kimondok két szót.
-Tűz Rózsa-mondom és a szörny köré körbe tekeredett zöld indák amik hirtelen tűzpiros virágok tarkították meg.
-Szép nem Laenaya-mondom ki miközben a lábaimon alig bírtam állni a fényem is éppen hogy égett.
- Vissza kell mennem... nincs tündér porod mi?-mosolyogtam még egyet.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#43 2019. 02. 24. - 21h13

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

https://i.imgur.com/o8072Ss.png


Amíg a többiek eltűntek egy irányba, addig én folytattam a sepregetést. Szinte már túl könnyű dolgom volt, olyannyira, hogy ásítanom kellett egyet. Ez mind? Ezért lettem a kád frissítő vízből kirángatva? Visszaszívtam az energiám a környezetemből ismét. Sikerült keveset elpocsékolni belőle, ez már fejlődés. Ha jól számoltam három lény maradhatott, lemertem volna fogadni, hogy a többiek az irányukba mentek. Mertem remélni azonban, hogy nincs szükségük a segítségemre így nem siettem, tulajdonképpen sosem siettem el semmit. Az állandó rohanás és stressz árt a bőrnek és az egészségnek. A bal oldalam felől megpillantottam egy árnyat...valaki figyel, de ki? Mintha Phyrra Istennőt láttam volna egy pillanatra, amikor követtem. Hamar eltűnt azonban én pedig tűnődni kezdtem.Vajon mire volt kíváncsi velem kapcsolatban? Miközben kerestem a többieket eltűnődtem azon, hogy vajon nehéz dolguk van-e a lényekkel. Kell-e nekik segíteni?.. Megéri-e nekik segíteni?

Kalandmesteri poszt


A hőseink pihegnek ki-hol halad a szörnyekkel, egy fénygömb jelenik meg a térben minden ellenséges lényt  teremben elpusztítva a hatalmas energiával amit áraszt. Egy női hang szólalt meg a levegőben, olyan lágy és könnyed akár egy tollpihe, akár a selyem.

"Mindig is tudtam, hogy van reménység a halandó, földi lényekben. Nagyszerű védelmezői vagytok gyermekeim fegyvereinek. Sajnálom, ha a harcot megszakítottam bárki számára azonban olyan üzenetem van, ami nem tűr halasztást. Kövessétek ezt a fénygömböt és eltaláltok hozzám."

Feladat? A gömbök elindultak egy irányba, egyfelé terelve a harcosainkat. A ti dolgotok eldönteni, hogy bíztok a hangnak és követitek az energiagömböt, vagy inkább maradtok a helyeteken, esetleg körbe néztek túlélők után.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 24. - 21h36)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#44 2019. 02. 24. - 21h34

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


Az emlékezetembe véstem azt a rövid beszélgetést amit a Lávalánnyal és Tristannal folytattam, valamint megjegyeztem magamban, hogy ha itt végzek, feltétlen megkeresem őket és megpróbálok velük társalogni, hiszen úgy elrohantam hogy pislogni sem volt idejük.
De viszont mindezt csak azután kéne véghezvinnem, hogy letudtam ezt a vicsorgó valamit előttem. Nem mozdultam, de farkasszemet néztem a szörnyeteggel. Láttam ahogy az orrlyukai fokozatosan kitágulnak majd összehúzódnak, még pislogásra sem hunyta le a szemeit, akár csak én. Desha sem mozdult, azonban a kisfiú közvetlen közelében volt, hogy veszély esetén használatba küldhessen bármiféle mágiát.
A szemem vörösen felizzott, ezzel párhuzamosan pedig a lényé is, de a cipőtalpak koppanása, és Aithlin feltűnése kizökkentette a lényt, és feldühítette.
A hirtelen tervváltozásra reagálva megindulnék az oroszlán felé, de az már a rókát támadja, és vélhetőleg nem súlyosan, de eltalálta. Desha azonnal reagál, és egy védő varázslattal hátrébb tántorítja a szörnyet, és amikor már pördülnék hogy leszúrjam, az egyszerűen holtan hull a földre. Alig bírom megállítani a lendületemet, ismét a boszorkánynak kell segítenie hogy ne essek a tetemre.
Fél füllel hallgatom csak a női hangot, mert közben a lányhoz sietek, és megnézem a karját.
- Kérem a kenőcsöt. - nyújtottam a kezemet Desha felé, aki egy kis dobozkát nyújt felém lecsavart tetővel. - Nem fog csípni, viszont érdemes vigyázni, nehogy legyen ennek a kis karcolásnak is bármi utóhatása. - kenek rá a karjára egy apró csíkot, közben pedig memorizálom a furcsa gömb monológját, ami egészen megdöbbentő.
- Nem tudom jött-e utánunk valaki, de attól még keressük meg a többieket. - dobta fel az ötletet Desha, és maga előtt terelgetve a megmentett kisfiút - aki egyébként teljesen odavolt - kocogott le a lépcsőn. Én pedig bevártan Aithlint.
Mit ad az ég, Tristan lép ki az egyik szobából személyesen, és úgy tűnik, odabent elég nagy harcot folytatott, amit szemmel láthatóan kemény volt megvívni, de mégis dicsőséges.
- Örülök hogy látlak. - kezdtem elsődlegesen ezzel. - Gondolom te is hallottad ezt az előbb. Tervezitek követni? - pislogtam a két velem lévőre. - Csak mert ha már megmozgattak a dolgok így este, ennek is a végére járok.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 21h35)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#45 2019. 02. 24. - 21h51

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


Mire kettőt pislognék, illetve Laedon oda érne a szörnyhöz az holtan esik össze. Egy pillanatra döbbenetemben benn akad a levegőm. Hamar észbe kapok és kapkodva gyűjtök magamhoz némi éltető oxigént. Ez meglehetősen furcsa történés volt. Hallgatom a női hangot és mérlegelek magamban. Emésztgetem a hallottakat, de elég nehéz elhinni, illetve követni az utasításnak hangzó üzenetet. Pedig kristály tisztán hallottam minden egyes szavát. Közben Laedon oda jön hozzám és elkezdi magyarázni a tette okát. Egy kis krémet ken a karomra. Aprót biccentek. Tényleg nem szeretném, ha következménye lenne ennek a karcolásnak. Noha a harc közben ezeket nehéz kikerülni. A mostani a legjobb példa rá. Még ha jók a reflexei valakinek akkor is. A kis boszorkány elindul, Laedon viszont bevár engem. Együtt meneteltünk, amikor Tristan kerül elő az egyik szobából. Háta mögött egy tetem.
- Ezek szerint mind megúsztuk vélhetően kisebb horzsolásokkal - kezdem a mondandómat - hála annak a furcsa fénygömbnek. És egyetértünk. Még lendületben vagyok, másrészt az a gömb még is csak megmentett minket. Plusz ha nem megyünk esetleg akkor lehet a Védelmezők megharagszanak ránk még annál is jobban, mint amúgy. Kövessük a gömböt! - fejezem be a válaszomat.
Határozottan amellett döntök, hogy utána eredek, ezek szerint nem egyedül. Mert mi van akkor, ha tényleg ott lesz a négy Védelmező? Dhássos-t nem tudtuk kisegíteni, a szörnyekkel ugyan megküzdöttünk. De attól még a dühüket nehezen kerülnénk ki. Sehogy. Az sem nagyon fér a fejembe miért avatkozott közbe Phyrra istennő ilyen hirtelen. Nyomós oka lehetett rá. Kezd eluralkodni felettem a kíváncsiság érzése. Kicsit azért elgondolkodom mi lett volna, ha nem így alakulnak az események. Néztem volna még egy darabig a nap le mentét, ágyba kerültem volna, egy darabig bámulnám a plafont és várna Álomország. Melyik az izgalmasabb? Na vajon?

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 21h58)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#46 2019. 02. 24. - 22h24

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Valóban igazi úriember, nem csak fogadót vezet, így másokat boldoggá téve, némi betevő falatért, de a hölgyeknek is tudja hogyan kell bókolni. Apró, halvány mosollyal jutalmazom, hiszen tényleg ritka dolog ez nálam, hiszen még ismerkedem a helyzettel. Mikor közelebb értünk a többiekhez látszólag csak egy Tündér volt megsérülve, de Ő is jó kezekben volt. Az árvaház szó hallatára rögtön összeszorult a szívem. Aztán szinte mindenki odarohant. Bár én is így tettem csak a bejáratig jutottam. Túl kicsinek tűnt kívülről, hogy a szörnyekkel együtt mind bent harcoljunk. Talán jól tettem, hogy végül nem mentem be. Egy hosszú fehér hajú nőt láttam nem messze tőlünk. Valamit nagyon figyelt. Újabb gonosz lény lenne aki az árnyak közül figyel és csak az alkalmas pillanatra vár?
És akkor meghallottam a hangot. Elfeledtette velem azt, hogy mi folyik éppen körülöttünk, hiszen olyan lágy, olyan dallamos, szinte beterít és puhán simogat. Az árvaház ajtajából előbukkant egy fénygömb. Nem gondolkodtam semmin, csak követtem. Nem tudom meddig sétálhattam így csak fényére koncentrálva, mivel azt vettem észre, hogy megáll, ezért én is ezt tettem. Egy hatalmas fába "épített" kapuhoz értem. Vajon hova vezethet és mit akar vele a gömb?

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 22h38)

Kijelentkezve

#47 2019. 02. 24. - 23h03

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/2I8szDq.png


A lassan elkezdődő holdtöltére ébredek fel az álmomból. Gyakran csinálok ilyet komolyabb ok nélkül, egyszerűen csak elkap az ébrenlét és mozgásra késztet, valami felfedezésére aminek okát még magam sem tudom. Csak annyi a bizonyos, hogy ilyenkor számomra a visszaalvás nemlétező fogalom.
Kipattanok hát az ágyamból és lassan, ráérősen öltözködöm, majd terítem magamra a kabátomat, amit mellesleg most is takarónak használtam, és felcsatoltam a fülbevalómat. Féloldalasan rápillantottam még a kardomra, ami az országom különleges acéljából készült, de úgy döntöttem, nem foglalkozom különösebben velük.
Alon szaladt hozzám, levéllel a kezében. Meglehetősen kifinomult pecsét veszített rajta, az írás pedig olyan volt, mintha egy halálraítélt akarna elbúcsúzni szerelmétől a lefejezés pillanatai előtt.
"Sajnálom uram hogy így kell megtudnia, de ez a szörny nem hagyott kopogni sem, ezért a résen kellett becsúsztatnom."
- Rossz voltál talán a kézbesítővel? - lágyan rámosolygok a démoni lényre, majd gyengéden vakarom meg a füle tövét, hiszen én hagytam meg neki hogy figyeljen mikor az egyik legsebezhetőbb állapotomban vagyok, és ne hagyja hogy zavarjanak.
A levéllel kapcsolatban,- amit végül az ágyamra visszaülve olvastam el- le kellett szűrnöm, hogy erről a találkáról végül lemaradtam a Fáradt Disznó előtt, feltehetőleg senki sem jár már arra ennyivel a megbeszélt idő után. Ha kedvem tartja esetleg mégis leugorhatok majd Dhassosba. Esetleg.
Sikolyok törnek fel a távolban, őrjöngés, és a halál illata. Mindez azonnal kizökkent az eddigi gondolatmenetemből, és nyújtózkodásra késztet.
- Gyere Alon, meglátogatjuk a várost. - invitáltam a lényt, majd vele az oldalamon hagytam el a szállásom területét.
Az utcákon lépdelve felmérem a károkat. Valahol nagy és valahol kicsi, ámbár láttam már sokkal rosszabbat is ennél. A halottak számlálása közben megállapítom, hogy a sikolyokhoz és kiabálásokhoz képest nincs olyan sok, ráadásul terjedő tűz sem. Biztos hamar megfékezték a problémát.
Nem igazán tudok elcsípni olyan embert akitől bármit kérdezhetnék. Valaki kétségbeesetten menekül még mindig, mások zakatoló szívvel keresik az ellenséget. Az egész város felbolydult, olyan mint egy megállíthatatlan méhkas, ahol senki sem tudja megőrizni a hidegvérét. Kivéve...
Egy fehér hajú hölgy áll kecsesen a kavalkádban. Érdeklődve tekint el valami irányába, egy ideig követi is, de úgy látszik nyugodt, és nem ragadta el sem a hirtelen hősködni vágyás, sem a pánik. Valahol belül úgy éreztem emberemre találtam, a jó benyomás érdekében pedig eltűntetem a kísérő démonomat, és észrevehetően a hölgy elé sétálok úgy, hogy biztosan ne ijesszek rá hirtelen, mert a néma lépteim miatt ez gyakran előfordul velem.
- Kisasszony. - hajolok meg felé egy hangyányit, és mikor felegyenesedek, az őszinte, bíborszín íriszekbe bámulok. - Bátorkodom kegyedet kérdezni az aktuális helyzetről, mert olybá tűnik hogy mindenki...elfoglalt.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 23h14)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#48 2019. 02. 25. - 15h35

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Amíg vártam éreztem, hogy fogytán a türelmem. A kíváncsiság sokkal erősebb volt, tudni akartam hová vezet a kapu. Mégis visszatartott a gondolat, meg kell várnom a többieket, most már egy csapat vagyunk, az érdekeink ugyan azok. Legalábbis reméltem, hogy valóban így van, és nem vagyok túl naiv már az első fontosabb küldetésen. Egyik lábam mégis vízhangot verve ütődött a talajhoz ami messzire hallatszott az engem körülvevő csöndben. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam. Préda vagyok az erdőben amiben hemzseghetnek a városból elszökő szörnyetegek. Mintha a gömb megérezte volna pislákolni kezdett, majd erősebb lett a fénye. A hang újra megszólalt, de most inkább a fejemben hallottam.
- Ne félj kedvesem! Nem esik bántódásod. Ez a gömb megvéd minden gonosz energiától. - szinte meleg, simogató kezek érintését éreztem arcomon.
- Istennő! - hajolok előre, kifejezve tiszteletemet. - Ezek szerint nagyobb a baj, mint gondoltuk, ha ismét lejöttél hozzánk? - kérdezem. Lágy mosolyának hangja tovább víz hangzott fejemben.
- Annyira talán nem, de fontos információt szeretnék közölni veletek. Türelem gyermekem már nem sok idő és megtudjátok mit szeretnék mondani. - taglalta. Nem igazán értettem a helyzetet, de nem vitatkozhatok olyannal akinek isteni hatalma van. Talán ezek miatt sem én kaptam meg Zarek kesztyűjét. Akárhányszor erre gondolok erőteljesen hasít belém a gondolat, hogy féltékeny vagyok. Mi az ami hiányzik belőlem, és jobban imponál Phýrra-nak? Ő biztos sokkal engedelmesebb. Vagy talán, mert férfi? Felesleges ilyesmin gondolkodnom, talán sohasem tudom meg a választ. A gömb most kissé feljebb emelkedett.
- Csak kérdezned kell, és én készségesen válaszolok számodra. - mondta, mintha mi sem lenne természetesebb.
Összevont szemöldökkel, és hatalmas sóhajtással kérdeztem meg hát:
- Miért pont Zarek volt a választottad?
- Ó, gyermekem ... Te is csodás Védelmező lehetnél, de számára sokkal fontosabb volt ez. Elveszett volt és ha nem lehetne a közösség szerves része ... - itt a szava elakadt és nem folytatta tovább. Még kuszábbak voltak a gondolataim, semmit nem értettem, nem tudom mire gondolhat. Talán a szüleire? Hallottam pletykákat, de inkább tűntek rossz akarok meséinek, mint igaznak. Sose gondoltam volna, hogy képes lenne ilyesmire, de faját tekintve nem lehet kizárni sem.
- Mindennek eljön a maga ideje. Kár lenne bármit siettetni. - tette hozzá, de többet nem szóltunk egymáshoz.

Bocsánat a kis monológért, egy kis karakter ismerkedés  /static/img/forum/smilies/roll.png

Kijelentkezve

#49 2019. 02. 25. - 17h44

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

Sajnálom, hogy későn hoztam a részt, ami miatt várnotok kellett rám, Drintii, Lovely és Zirailah.^^"

https://i.imgur.com/PLTgU2F.png


A tündér rögvest valami mágiával indákat szabadított a szörnyre, melyekből virágok nőttek. Szerencse, hogy előtte szólt, hogy menjek onnan, mert ha nem tette volna én is a szörnynek kialakított dzsungelben kapálóznék.
Messziről megfigyelve tényleg szép volt, ahogy azt a tündér mondta. Hangot is adtam gondolatomnak.
- Igen, nagyon szépek a virágaid. - mosolygok rá. Ekkor vettem észre, hogy a lány majd' össze esett energia híján. Kezeimbe kaptam apró testét, nehogy összeessen itt nekem még a végén.
- Nincs nálam, ne haragudj. - húzom el számat. - Szerintem ha a Hótündértől kérdezed meg, jobban jársz. - mosolygok rá kedvesen. - Viszlek én, nehogy valami bajod essen. - mondom, s miközben elindulnék ki a házból, megjelenik előttem egy gömb. Egy női hangot hallok meg, ami még azután is cseng a fülemben, hogy abbahagyta a beszédét.
- Követjük, igaz? - pillantok le kezeimben tartott tündérre.
Válasza után elindulok ki a házból. Ott, az ajtó előtt meglátom Aithlint, Tristant és a Vámpírt. Pont, amikor megpillantok a Vámpír mellett egy kisfiút az én térdeim közé is beékeli magát egy kis fejecske. Mosolyogva pillantottam le rá.
- Olyan jó meleg a lábad. - mondja, ahogy kezeivel átkarolja lábamat.
- Én igen. - mondom zavartan a Vámpírnak a gömbre utaló kérdésére, ami abból ered, hogy nem tudtam olyan módon megmagyarázni tettem, mint Aithlin. - Megérzés. - teszem hozzá halkan.

https://i.imgur.com/Wv4jvAo.png


A szobából kikecmeregve észreveszek egy gömböt. Egy női hang mesél nekem valamit, és meg sem várva bármiféle reakcióm, abbamarad a beszéde. Fealin is hasonlókat mesélt a Védelmezőkről.
Ekkor megpillantom a lépcsőről lejövő Fogadóst és Aithlint, mellettük egy kisgyerekkel.
- Szintúgy. - eresztek meg a Fogadós felé egy mosolyt, amikor ideér mellém. - Igen, szerintem jó lenne. - válaszolok szinte egyszerre Aithlinnel. Ekkor a velem szemben lévő szobából kijön a Lávacsaj, kezében a barna tündérrel. Térdei közt pillanatok alatt megjelenik egy gyermeki fejecske, göndör, barna fürtökkel fején. Zöld szemeit végig vezette rajtunk, majd közelebb bújt a lány lábához. Amikor azt mondja a lánynak, hogy meleg a lába, elmosolyodok. Aranyosak a gyerekek.
- Oh, Aithlin, halott volt már ez a gömb érkezte előtt is. - mondom neki vigyorogva, hisz igen, büszke voltam magamra, ami miatt teljesen egyedül legyőztem a szörnyet. Azt most ne vegyük figyelembe, hogy a villanyszerelők, s mindenféle világítással foglalkozó szakmunkás érdeme is egyben, hisz az most nem számít.
Végig nézve társaságunkon megakadt a szemem Aithlin, akinek hosszú seb ékelődött karján. Bézs szemeimmel végig vizsgálom a sebet. Le lett már kezelve, hisz csillogott valamiféle krémtől.
- Jól vagy? - pillantok szemeibe aggódva. Az valami miatt elkerülte a figyelmem, hogy a tündér elég rossz passzban van.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 25. - 17h44)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

#50 2019. 02. 25. - 19h30

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

https://i.imgur.com/jj1nWWJ.png


Laenaya megtartott. Mikor egy ismerősnek vélt hang szólt gy gömbön keresztül, és kéri kövessük, de előtte a láva lány mondta a hótündértől kérjek, ezen csak mosolyogtam mert igazából ő és én nem egy fajba tartozunk, de nem tettem szóvá.
-Igen én követem... Laenaya bocsi hogy nem mutatkoztam be Fary...-mondom halkan neki. Majd végre visszaalakultam az eredeti alakomat. Kimentünk ahol ott volt Aithlin és Leadon és az a szarvas fiú Tristan ha jól tudom a nevét.
Majd kis híján kiesek a kezéből mikor a kisfiú a láva lány lába közé nyomta magát. Végül is igazat adva tényleg meleg a teste ami most jól esik.  Mosolyogtam kissé mikor vámpír a láva lánnyal beszélget és valamiért zavarba lett.
-Én is megyek végül is haza kéne mennem egy kevéske...porért...-Ekkor a hajam és a kinézetem visszaváltoztam.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 25. - 20h02)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 ... 8