Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 ... 8

#1 2019. 02. 19. - 12h17

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 5 432

https://i.imgur.com/VkU4S57.jpg

Cím:Védelmezők
Kalandmester: Michonne, Shaylee
Korhatár: +16
Kategória: Fantasy, természetfeletti
Fajok: Bármilyet lehet hozni, amit szeretnétek. Ember, elf, kobold, vérfarkas.

Világ:


Olyan helyen járunk, ahol rengeteg szörnyeteg, a Világnak rosszat akaró lény él. Ezért egy üde színfolt Főhőseink élőhelye, hiszen Ők egytől egyig, mind bátor, kitartó, megbízható teremtmények. Vezetőik Quillian, Amara'al, Bolin és Zarek, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a fiatalok fel tudjanak cseperedni erős harcosokká és megvédjék a tulajdonukban lévő pusztító eszközöket,amit idővel akár maguk is birtokba vehetnek.


Leírás:


Mi földi halandók nem tudhatjuk, hogy olykor egy Istenségnek azon kívül, hogy minket figyel, mennyire meggyűlik a baja a sajátjaival. Egy közülük, aki Édesanya lett megtapasztalta, hogy gyermekei még nem túl érettek ahhoz, hogy megkapják saját isteni fegyverzetüket. Hiszen azok mohók, fellengzősek és nem tisztelik az életet.
Így arra az elhatározásra jutott, hogy kijelöl néhányat a földi lények közül, mint Védelmezők akiknek meg kell védeni ezen tárgyakat, attól, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek. Mielőtt átadta elvarázsolta, hogy csak földi lény legyen képes használni őket. Elmagyarázta, ez kiemelkedően fontos, mert ha valamilyen gonosz erő egyesíteni képes lesz a négy fegyvert, akkor azok átalakulnak egyetlen hatalmas kaszává, ami mindent elpusztít amit átvág. Ezért képes az Embervilágból az Alvilágba átjárót nyitni, így elárasztani a Földet még több förtelmes lénnyel, még nagyobb káoszt előidézve.
Természetesen Quillian, Zarek, Amar'al és Bolin ezt nem engedhetik meg, tisztában vannak a vállukra nehezedő súllyal és megtiszteltetésnek veszik, hogy Istennőjük rájuk gondolt. Ők bizonyultak érdemesnek ahhoz, hogy kezükbe vehessék az Isteni fegyverzeteket.
Folytonos járőrözések vannak életben, ezáltal a fiatalabb generációnak is aktívan részt kell vennie az őrzésben.


Karakterek:

PhýrraRørekVédelmezők:

Quillian
Zarek

Bolin
Amara'alHelyszínek:

Feraois

https://i.imgur.com/igFhltt.jpg?1
Ahol a népesség nagy része él, egyfajta város. Itt tanulnak, kereskednek, munkálkodnak és élnek a Fegyver Rend tagjai.Dhássos

https://i.imgur.com/RqL9aJK.jpg
A védelmezők és gyakornokaik itt táboroznak. Ez a városnak a széle, ahol a legtöbbet tartózkodnak és a határ amit őriznek. Ide nem merészkedhet bárki, csak is képzett harcosok, mivel a kezdődő láp és rengeteg, tele van ellenséggel, veszéllyel és félelmetes lényekkel.


Feraois és Dhássos az egyetlen biztonságos terep az ott élők számára és nem csak a láp és az erdő miatt. Romlottabbnál romlottabb lények várják, hogy lecsaphassanak rájuk. Ez nem véletlen, a négy fegyver ereje az alacsonyabb rendű lényeket vonzza mint fény a molylepkét az erősebbek pedig mind megakarják azokat szerezni.

Az O'rmún ingovány

https://i.imgur.com/zxeFfKb.jpg
O'rmún az elsődleges akadály amit a kereskedőknek, vadászoknak és védelmezőknek át kell szelni, hogy kijussanak barátságos területre.


Skógur Erdeje

https://i.imgur.com/71Z3C8f.jpg
Skógur egy hatalmas szörnyeteg aki a láp utáni sűrű erdő lakója. Tulajdonképpen olyan ritkán jelenik meg, hogy inkább hasonlít egy legendára vagy rém mesére amit a vándorok és gyerekek megrémítésére szánnak. Már sokan kételkednek is a fa nagyságú, vérengzős szörnyeteg létezésében, akinek nem csak állathúsra fáj a foga. Skógur nagyon is eleven, létezik és nem fél vérrel áztatni az erdő talaját, hogy több állatot, így áldozatot vonzzon magához.


Erdő széle

https://i.imgur.com/RPHl13o.jpg
Skógur erdejéből kiérve ez a látvány fogadja a vándorlókat, akik megkönnyebbülve vetik magukat földre áldva az eget, hogy túléltek egy menetet az erdő mélyén, azonban elfelejtik, hogy az erdő ezen részén is bőven leselkednek gyengébb ragadozók, akiket Skógur űzött ide. Mind éhes és elszánt a táplálék reményében.


Szeretnéd megvédeni a világunkat a rémségektől és őrizni a fegyvereket? Esetleg szívesebben állsz Rørek a kegyetlen oldalára, hogy saját szemeddel lásd eme amúgy is halálra ítélt Világ hanyatlását?
Tarts akkor velünk és erősítsd a számodra szimpatikusabb oldal seregeit.


KarakterlapKérdés, óhaj-sóhaj a KM-ek valamelyikénél lehetséges. Fórum szabályait itt is tartsuk be!


https://i.imgur.com/WdbZ7dF.png

Bejelentkezve

#2 2019. 02. 19. - 16h23

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

Köszönjük szépen a megnyitást, akkor vágjunk is bele. /static/img/forum/smilies/smile.png

/!\Fontos/!\
Igény szerint lehet Rørek oldalára is készíteni karaktert, ami azt jelenti, hogy nem muszáj csak jóként szerepezni a játékban, hiszen az lehet kicsit egysíkú. De ami fontosabb, ne csak oda legyenek majd készítve. ^^

UPD.: Kedves új és meglévő játékosok! Kreativitásotok szárnyal aminek nagyon örülünk, de legyetek szívesen figyelembe venni, hogy van választási lehetőségetek JÓ ill. SÖTÉT oldal között. Ne legyen az, hogy egy jó karakter fejében sötét gondolatok cikáznak és végül átpártol. Nem fogjuk engedélyezni! 1 kémet hagytunk a játék élmény fokozása miatt. Ha szeretnétek kiélni a gonoszságot meg van a lehetőségetek arra! /static/img/forum/smilies/smile.png Illetve egy játékosnak MAX 3. karaktert engedélyezünk irányítani. Tehát, ha szeretnél csatlakozni kérlek vedd figyelembe a fentieket. A meglévőek pedig a következő karaktert eszerint formálják meg. Továbbá ennek a szerepjátéknak a világa a Fegyverek védelme köré épül, valamint ha gonoszságot tekintjük azoknak elvétele. A szerelmi szállak bár nem tabuk, ne az elején kezdjük ilyesmire fókuszálni! Köszönjük! További kellemes szórakozást! ^^


Laenaya/NPC
Tristan/NPCWassa/NPChttps://kistk.hu/wp-content/uploads/2016/01/elvalaszto2.jpg

Karakterek:

Feraois

Xiranara/Michonne
Oyuki/Shaylee
Laedon/Drintii
Aithlin/Zirailah
Kreash/DrintiiPatrisha/MadellineLyah
River/LovelyPintyEwelyn/NightGoddesIkuto/M4yDhássos

Nereus/Michonnehttps://kistk.hu/wp-content/uploads/2016/01/elvalaszto2.jpg

Rørek

Aerten/AnneAineIbon/Shaylee


Sadia/DrintiiXenibor-Sierra/Michonne-------------------------------------------------------------------

Fary/Nincs többé ☠

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 08. 05. - 12h56)

Kijelentkezve

#3 2019. 02. 20. - 23h41

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

Kalandmesteri kezdőposzt!


Szürkület van, a Nap készül nyugovóra térni és vele együtt Feraois lakossága is. Hőseinknek azonban nincs ideje a szépítőalvás mámoros karjaiban elveszni. Amara'al és Zarek összehívott egy kisebb csapatot, felváltani a Dhássosban állomásozó embereket, akiket Bolin és Quillian felügyelnek. Sajnos hír érkezett arról, hogy azt a pár embert megtámadta egy fenevad. S habár Bolin könnyűszerrel elintézte újabb és újabb ragadozó jelent meg a feraoisi gárda támaszpontján. Azt hírlik, hogy maga Skógur kergette el a gyengébb ragadozókat akik az embereink irányába voltak kénytelenek a vadászterületüket átvinni. Páran meg is sérültek a csata folyamán. Úgy tűnt, amikor a hírvivő elindult vissza Feraoisba, hogy  a vadak száma csökkent, de mindenképpen tudnia kell erről az induló csapatnak. Ezért Amara'al mindenkiért küldetett, hogy a Fáradt Disznó nevezetű fogadó előtt gyülekezzenek, mivel az eléggé központi helyen van és biztosan tudta, hogy a csapat nagyobbik része éppen ott tanyázik.Feladatotok? Mindenki szedje össze magát és a tudását és induljon el a Fáradt Disznó elé!

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 20. - 23h54)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#4 2019. 02. 21. - 07h14

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


A Nap egyre halványodó fényeit tanulmányoztam, kezemben a hajkefémmel, mely lassú, nyugodt mozdulatokkal siklott végig a hajamon. A csend körbe ölelte a szobát. Ám ez hamar megváltozott, amikor is hangos kopogások, majd ajtó nyitódás törte meg. Kis híján rákiáltottam a mögöttem álló illetőre. És ha éppen öltözöm, fürdöm, vagy csak szimplán rosszkor nyit rám? Ahogy lendületesen megfordultam mindjárt vissza nyeltem a felgyülemlett dühömet. Egy fiatal, 16 éves körüli fiú állt megilletődötten velem szemben. Magamra kellett volna zárnom az ajtót. Ilyen idő tájt már nem számítottam látogatóra. A méreg kiülhetett az arcomra, mert a fiú nem szólalt meg, csak mondhatni ijedten toporgott előttem. Némileg rendeztem a vonásaimat és kérdőn pillantottam rá. Torkát köszörülve kereste a szavakat.
- Dhássos táborát megtámadták, szükség van egy váltó csapatra. Zarek úr és Amara' al kisasszony küldetett mindenkiért. Gyülekezés a Fáradt Disznó nevű fogadó előtt.
Amara'al nevét hallva libbentek egyet a róka füleim, az érdeklődésem egyre nőtt. Mindig is arról álmodtam, hogy az oldalán szálhassak csatába. Izgatottan kezdtem készülődni, persze miután a siheder elhagyta a szobámat. Sokat nem kellett variálnom, mert szerencsére még nem öltöztem át. Ellenőriztem az íjam, a nyilaim állapotát és tulajdonképpen már csak útra kellett kelnem. Némileg izgatottan érkeztem meg az igényes kinézettel rendelkező kő épület elé. Úgy tűnik én találtam ide elsőnek.

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h17)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#5 2019. 02. 21. - 09h54

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

A nap éppen lemenőben volt tudtam hogy baj van. Vagyis a kistermetem miatt hallgatoztam Bolin és Quillian harcolt valami szörnyűséges szörnnyel, a csapatunkat leverték és sok sérült van, így a várostól kérnek segítséget. Még hozzá a Fáradt Disznó elé mit ne mondjak elég érdekes a fogadó neve. Elindultam a kocsma felé repülve és a kis töpörödött alakomba. Ahogy odaértek az ablakhoz repülve ültem le. Láttam egy rókaszerű lényt.
-hihi -mosolyogva és halkan repülők fel körülötte .-szia!-csak a fényemet látja hogy cikázok.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#6 2019. 02. 21. - 13h40

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


A nap utolsó sugarai finoman simogatták a kék cseréptetőt. A természet ilyenkor nyugovóra tér, és valahol messzebb előbújnak a sötétség hideg és szívtépő szörnyetegei. Valami ilyesmi lennék én is, legjobb tudásom szerint.
A fogadó megalapítása óta nem szórakoztam még ilyen jól. A pult mögül figyeltem ahogy két behemót egy szerencsejáték során összeveszett valami állítólagos csaláson. Az egyik, akinek gyöngyfonatos szakálláról már az alkohol édes cseppjei zuhogtak a föld felé, indulatosan csapta hátra a székét és húzta fel magát állásba.
- Mégis kinek képzeled te magadat he?! - kiabálta, és a vádlott felé mutatott, aki csak a bajuszát pödörte. - Agyontaposlak ha még egyszer szándékosan elmarod a tallérokat!
- Biztos lehetsz benne, hogy nem martam én el semmit te agyalágyult. - támolygott fel az is. - És csak hozzátenném hogy a cipőméretem is nagyobb, hat lábujjam van ugyanis. Mutassam?! - ezt ilyen indulatosan soha az életemben nem hallottam még senki szájából. Vigyorogva rákönyököltem az asztalra.
- Uram. - olyan halkan jött valahonnan mellőlem ez a gyenge hangocska, hogy ha egy kéz nem rántja meg a ruhám alját, fel sem figyelek rá. Bárki volt is az, nem érdekelt túlzottan, és anélkül mutattam a behemótokra, hogy lepillantottam volna.
- Most jön a legjobb rész, odasüss.
Székek borultak fel, és még az asztal is kettétört mikor a szakállas óriás a hat lábujjal rendelkezőre dőlt. A fejemet fogtam mikor a csapkodásuk közepette majdnem átgurultak egy kutyán, a felszolgáló elf lányok pedig mind ahányan voltak irtó mérgesen néztek rám.
- Nyugi van hölgyeim, nyugi. - ugrottam át a pult fölött, mögülem pedig apró cipőtalpak koppanása hallatszott, így aki megszólított biztosan követett. Nem foglalkozva vele az óriásvérűekhez sétáltam, és tarkón csaptam az egyiket.
- Nem tudom mennyire vannak tájékoztatva uraim, de ez itt az én fogadóm, és ilyen szintű rendbontást nem tűrök meg. Ha nem akarnak bajt, egy darabig máshová fognak járni iszogatni. - látszólag nem tetszett nekik, de a verekedést abbahagyták, és ülésbe tornászva magukat mérgesen felém fröcskölték a nyálukat.
- Mit ugatsz komám? - morrant fel a lábujjas, aki még józanabbnak tűnt a másiknál, de mégis sokkal hülyébbnek.
- Azt mondtam kimész. - a szemem felvillant, majd pár másodperc múlva kettőjüké is. Egy szó nélkül tápászkodtak fel, pár perc múlva pedig mindketten kipréselték magukat a bejáraton, és mentek az útjukra. - Szólj Deshának hogy rakjon rendet. - vetettem oda az egyik kék hajú lánynak, aki csak piszmogott valamit, de ügyesen szedte a virgácsait utána.
- Uram! - a hang ezúttal élesebb volt, és körülbelül a derekam magasságából érkezhetett. Egy szeplős, szőke kisfiú piszkálgatta a körmét előttem, és mikor érzékelte hogy félig legalább figyelek, idegesen előre majd pedig hátra kezdett dőlni a sarkán.
Aztán mesélni kezdett a csúnya balesetről, a támadásról, és a váltásról.
- És mégis minek nézek ki szerinted? Fogadót vezetek, szórakozom és bájitalokat árulok. Úgy festek mint akinek minden álma a határon seggeket rugdosni?
- A társaid már gyülekeznek a fogadód előtt. Nekem nincs több mondanivalóm, a Védelmezőkkel beszéld meg a problémáidat. - miután teljes mértékben kioffolt, úgy sprintelt ki az ajtón mint egy nyúl, bár ha akartam volna egyből elé kerülök és torkon ragadom.
- Desha! - kiáltottam a lány után, aki hirtelenjében megjelent előttem a pár centis kis seprűjén ücsörögve. Az érte küldött elf most biztos hajat tép mérgében
- Igen?
- Tied a Fáradt Disznó meghatározatlan ideig, tarts rendet. Megyek az őrségbe mozizni. Ha a Védelmezők esetleg érdeklődnének hogy küldjenek-e valakit aki segít irányítani a helyet, zavard el. Ennyi lenne.
- És ha esetleg elkísérnélek és...- próbálkozott, mire finoman megpöcköltem az orrát, aztán gyorsan még részletesebben felvázoltam neki az egészet. Már azt amit én is megkaptam információként a fiútól.
- Kérlek, ez nagyon fontos a számomra. A számunkra. Vigyázz a dolgokra. Én pedig most gyorsan kinézek kikkel fúj össze a sors szele. - szomorúan, gyorsan és csendesen elfogadta a dolgokat, amik még nekem is túl hirtelen voltak. Pontosan ezért bírom ezt a pici lányt.
A Fáradt Disznó előtti hídra kiérve láttam, hogy a két elzavart alak éppen a távolban sétálgat, és nem tűnt úgy hogy nagyon érdekelné őket az előbbi vitájuk, hála a képességemnek. Aztán végül az is leesett hogy nézelődő és ácsorgó alakok sasolják a környező tájat, de nem fáradnak be a rendbontás utáni hajlékomba. Szóval megvannak.
- Szép estét. - sétáltam oda hozzájuk, és pár másodperces végigmérés után oldalra billentettem a fejemet. - Határzúzó brigád ha nem tévedek. Laedon vagyok.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 14h59)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#7 2019. 02. 21. - 17h11

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


A tájat kémlelem, amíg várakozom a csapat többi tagjára. Éppen kezdenék elgondolkodni, hogy én jöttem-e túl korán vagy mi történhetett, amikor a semmiből egy köszönés és egy gyorsan cikázó fényecske jelenik meg úgy szintén a semmiből.
- Őőő... szia? - kicsit meglepetten, félig kérdőn teszem fel a kérdést, miközben a fényecskét figyelem.
Ám nem sok időm van a teljes figyelmemet ennek szentelni, mivel a fogadóból kilépett egy nem túl sokáig idegen alak.
A határzúzó brigád kifejezést azért erősnek találom, de nem adok hangot a véleményemnek. Illendően bemutatkozom én is.
- Aithlin Naeven a nevem. És igen mi váltjuk a jelenlegi dhássos-i csapatot.

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h17)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#8 2019. 02. 21. - 17h37

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

Első perctől kezdve  tetszett hogy a lány nem tudta hová összpontosítson, de mikor meg jelent mellette egy olyan személy aki még jobban érdeklődtem. Bár kicsit zavart hogy nem vettek észre hamarabb.~Aha szóval Aithlin és ez a fiú?~gondoltam. ~Vagy mondta volna, de én nem hallottam.~Ahogy repkedtem körülöttük hogy jobban szemügyre vehessem őket. Gondoltam egyet és mögéjük repültem ami közben meg is szólaltam.
-Hahó- halkan leszálltam a két egyed mögé. Majd megnőttem.-Khm sziasztok! -mondtam halkan- Fary Firerose- halkan folytatom. A ruhámat igazgattam, ami egy rózsafának a virágai szirmából készítettem, a cipőm az pedig száraznak tűnő falevél, a karomon indák amik szépen zöldellőek. Miközben mosolyogva figyelem a két beszélgető partnereimet kíváncsi volnék milyen tudással rendelkeznek.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 26. - 15h08)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#9 2019. 02. 21. - 19h04

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


Megtudni a hölgyek nevét már legalább haladás volt, bár túl sok információhoz nem jutottam ezeken kívül. Vagy nem túlzottan beszédesek, vagy csupán megterhelő napjuk volt.
Lazán leengedtem a vállaimat, és igyekeztem alkalmazkodni a helyzethez. A rókalány látszólag magas származást tudhat a háta mögött, a tartása meglehetősen fejedelmi, szavakban pedig gyorsan és egyenesen a lényegre tör.
- Bocsánat ha faragatlan voltam. -sohasem lehet tudni. - Csak jelenet volt a fogadómban, és biztosan láttátok azt a két...férfit amott, elég durván összeverekedtek.
Nem mondom hogy kedvencem az ezüst, de sohasem kóstoltam még selymesnek tűnő füleket birtokló hölgyet, és a lehető legrosszabb dolog most ebbe belemennie a fantáziámnak. Lassan megráztam a fejemet, hogy kiverjem a ragadozó gondolatokat a fejemből, amik pechemre csak élesednek a Hold ragyogásának növekedésével.
Közben kissé hátra kellett sandítanom, mert az eddig aprócska tündérlány hirtelen nagyobb lett, de még mindig csak akkora volt, hogy én simán használhatnám rá a "cuki" jelzőt is. De nem fogom, még nem. Deshára emlékeztetett egyébként, mindkettő pici és folyton mosolyog, csak az egyik kék, a másik meg rózsaszín.
- Ha már fogadó, a személyi asszisztensem már biztos megoldott bent mindent egy pálcasuhintással, szóval ha gondoljátok ihatunk valamit amíg várjuk a többieket. A ház ajándéka. - érdeklődve várom a válaszukat, de nekem a nem is megteszi, én még úgyis visszanézek belerámolni legalább egy táskába.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 14h59)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#10 2019. 02. 21. - 19h26

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

Látom a férfin egy mosolyt, amit betudtam hogy biztos tetszik  valami neki.
-Ha van mini poharad akkor egy tündérbort elfogadok.-nevetve- És mielőtt kérditek hogy én hová való vagyok...Dhássosből jöttem-mosolyogva.Bár még mindig nem tudom mi ennek a pasasnak a nevét.
-Hé szép szemű mi is a neved nem hallottam még tőled...-mondom kicsit neveletlenül és kacérul neki.-Kettő az aki helyetted van biztos elbánik a férfiakkal ha erős, vagy olyan ereje van-jelenítek meg egy hatalmas levelet ahová leülök, persze tündér vagyok ne csodálkozzanak.
-Lehetne hogy az eredeti alakomba legyek-kérdem.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#11 2019. 02. 21. - 19h33

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

Laenaya

Hamar elérkezett a napnyugta. Nem vártam, hogy megint vége legyen a napnak, de úgy tűnik ez senkit sem érdekel.
Vállaimon a fekete tegezembe gyűjtögettem össze íjaim. Már csak egy kéne... Hova is lőttem el?
Ahogy ezen gondolkoztam, valaki megkocogtatta a vállamat.
- Az isten szerelmére, ne ijesztgess! - kiálltok rá élesen szegény postásra, aki zavarában a tarkójához emelte kezét. - Oh, sajnálom, nem akartam így leszólni. - szabadkozok azonnal és egy zavart mosollyal pillantok fel rá.
- Semmi baj, kisasszony. A levele. - mondja és a kezembe nyomja a kis papirost. Ujjaim segítségével kibontom a borítékban lévő levelet kiveszem.
- Köszönöm. Viszlát! - köszönök el tőle, és az utolsó darab íjamról el nem feledkezve kezdem el keresni azt.
Hamar meg is találom a hiányzó íjat és a tegezembe helyezve indulok meg hazafelé a házunk melletti kis erdőből.
Hazaérve tegezemet az ajtófélfa mellé helyezem és adok egy puszit a konyhában sürgő-forgó anyukámnak. A konyhaasztalhoz leülve nézem meg először a levelet, amit Amara'al és Zarek küldött. Gyors átolvasása után kapom fel ismét tegezemet, majd egy gyors köszönés után elhagyom a házat. Merre is van a Fáradt Disznó fogadó...?

Tristan

A Fáradt Disznó egy a bejárati ajtótól hátrébb eső asztalánál ültem, közel a bár pulthoz, pár csapolt sör társaságában. Vagyis már csak egy társaságában, a többinek csak a korsócskájával szemeztem, aminek is az alján csak egy kevéske folyadék volt. Miután lehúztam és enyhén égetni kezdte a torkom, nézelődni kezdtem. A fogadós szépen elrendezte a jelenetet, elismerő pillantásokkal jutalmaztam őt, s bár nem lehet nem vette észre, ezt sose fogom elfeledni. Kicsivel később egy kissrác ment oda hozzá és kezdett el beszélgetni vele. Szerencsére hallottam amit az alacsony fiú mondott a fogadósnak, így mikor idejött mellém, egy gyors "Köszönöm" után otthagytam a szőkeséget.
Hamar a fogadós után libbenek. Kint már meg is pillantok pár leendő társaimat.
Próbáltam elkapni a fonalat, hogy miről beszélhetnek.
- Üdv hölgyeim és természetesen neked is, Fogadós. - köszönök nekik egy féloldalas mosollyal. Enyhén meg is hajolok, majd mikor kiegyenesedem kezeimet zsebre rakom. Óvatosan végig mérem a lányokat. Nem feltűnően, így nagy valószínűséggel nem tűnik fel egyiküknek sem, de azért végig futtatom a tekintetemet rajtuk. A tündérke mintahogy azt megtudtam Dhássosból valósi.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 21. - 19h34)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

#12 2019. 02. 21. - 20h38

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


Amikor a hátunk mögött hirtelen megjelenik egy tündér lány legalább már tudom a fény forrását azonosítani. Már tudják az én nevemet és én is az övéket. Kicsit másabb harcolni olyanokkal, akikről tudni lehet egyet s mást. Amikor Laedon a vitát említi aprót biccentek elismerően. Hiszen egy jó fogadósnak számolnia kell az ilyen esetekkel és ő szemlátomást remekül megoldotta a helyzetet. Különben nem élveznénk éppen egymás társaságát. Az ital ajánlata elég kecsegtetően hangzik, bár nem vagyok az a kifejezetten ivós típus. De ha jobban bele gondolok otthonról elég sietősen távoztam és a várakozás közben megszomjaztam eléggé.
- Szívesen elfogadom az ajánlatot. A magam részéről eléggé megszomjaztam. - megengedek magamnak egy mosolyt.
Elvégre is ki tudja meddig lesz okom vidámnak lenni.
Amikor a tündér kissé flörtölősen érdeklődik Laedon neve felől kicsit hogy is mondjam? Magamban kicsit kuncogok. Valahogy nem tudnám elképzelni kettejüket együtt. Szerintem érthető okokból. Illetve ha már Dhássos-ból való a tündér akkor nem egészen világos, hogy miért az Amara'al és Zarek által vezetett csapatban van éppen. De ezeken csak magamban gondolkodom el.
Mire válaszolhatnék az alakját firtató kérdésére újabb ember csatlakozik hozzánk. Szépen gyűlünk.
- A magam részéről az apám kíséretében érkeztem Feraois-ba, aki maga is katona. Nem innen származom, de itt élek egy közeli kis lakásban. - felelem nagyjából kikerülve a származásomat.
Annyira közeli viszonyban még nem vagyunk.
- Üdv jó uram! - viszonozom a köszöntést illedelmesen, valamint folytatom a mondandómat - Ha jól sejtem Önt is megkeresték a Védelmezők küldöttei?

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h18)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#13 2019. 02. 21. - 21h18

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png

Örömmel vettem tudomásul hogy az ingyen pia sohasem megy ki a divatból. Igaz, hogy még fiatal vámpír vagyok, de meg vagyok róla győződve, hogy ez évtizedek múlva sem fog változni. És még a hölgyek mosolyát is megnyertem, ezért felszámolok magamnak egy adag bónuszt.
- Hogy van-e poharam? - pillantok le a lányra amolyan "Egy ötcsillagos vendéglátó előtt állsz" tekintettel, de aztán bólintok. - Hogy a viharba ne lenne.
Aztán pár másodpercre ledöbbenek, és a nyomulós hangvételre inkább tettem egy lépést a rókalány irányába, aki látszólag még jól is szórakozott a dolgon. Jaj anyám, mindenre számítottam de ingyen kajára...izé hódolóra az elején nem.
- Laedon, és köszönöm, a vámpírsággal jár. Kifejezetten nem vagyok oda a szememért, de legalább egyedivé tesz, vagy mi a szösz.
Kb ideáig jutottam hirtelen helyzetmegoldásként, az utolsó kérdésére pedig nem volt időm válaszolni, mert végre, istenem végre megjelent az első férfi rajtam kívül a csapatban. Adja az ég hogy ne csak egy eltévedt utazó legyen, aki egy jó ivászat után tovább halad a kalandozásaiban.
Mert hát a lányokkal mégsem beszélhetem ki saját magukat, és kell az a laza férfi társaság is a csapatba, akivel esténként lehet iszogatni, és átrágni az egészet az erősebbik nem szemszögéből.
- Üdvözletem. - nyújtom is felé a kezemet egy laza mosoly kíséretében. Ő látszólag jobban ismeri az etikettet mint én, mert meg is hajolt, és elég udvarias hanghordozás birtokában van. - Ahogy látom pont tőlem jössz, viszont én közben megragadtam az esélyt meghívni a hölgyeket egy italra. Ha úgy érzed fér még beléd gyere csak, ez most a ház ajándéka.
Aithlin nem cicózik, és megkérdezi azt, amit én egyébként tökre elfelejtettem, pedig ezen rágódtam még pár másodperce. Látszik hogy már most megvan a csapatmunka. Igazán észrevehető, hogy egy feltehetőleg igen erős katona lánya. Csak ne hozott volna még furcsább helyzetbe azzal, hogy diszkréten mókásnak tarthatta a nem is olyan régi helyzetet.
- Egyébként arról van információja bárkinek, hogy nagyjából mennyien leszünk, vagy mennyi katona esett el, akiket pótolni kell? - csak hogy csatlakozzak a hadi megbeszéléshez is, azon kívül hogy a többiek "leitatásán" gondolkodom. Itt egyébként elsősorban a csapatunk tündérlányára néztem, mert mégiscsak ő jött onnan ahová nekünk menni kell.
A Fáradt Disznóba beérve gyorsan megkértem a pincérlányokat, hogy toljanak össze pár asztalt, hogy legalább nyolcan elférjünk, tekintettel az érkezőkre. Helyet is foglaltam, kettővel az egyik asztalfőtől számítva.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 15h00)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#14 2019. 02. 21. - 22h14

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Közeledett a napszaknak az a része amit a legjobban szeretem. A Nap már vöröses narancssárgára festette az égboltot, lassan elültek a nagyobb zajok, és én készülődhettem a jól megszokott edzéshez. Már ha azt annak lehet nevezni, hogy elhagyom a házat, és átszökök Dhássos-ba vagy talán még azon is túl, hogy az ellenséget keressem. De ma végül is máshogy történtek az események.
Épp kesztyűmet éleztem és fényeztem, mikor Zarek egyik embere megjelent az ajtóban. Természetesen úgy járt kelt nálam, mintha otthon lenne, hisz gyakran megfordult házamban a férfi és a köztem lévő jól ápolt kapcsolat miatt. Szinte a testvéremnek mondhattam volna, de mégis kicsit több is volt, meg kevesebb is. Nem tudnám megmagyarázni ezeket a fura érzéseket iránta, de ha rá gondoltam mindig ezek jutottam az eszembe. Elmélkedésemből, mert persze elkalandoztam a házamban tartózkodó úriember finom, mégis érezhetően dohánytól átitatott hangja zavart meg.
- Kisasszony! Talán valóra válik az álma! - mondta ezt fennhangon. - Dhássos-t ma ostrom érte, és bár nincs halott, adta Phýrra Istennő - emeli itt magasba kezeit - szükségük van emberi utánpótlásra. Zarek és Amara'al küldetett érted és még néhány másik emberért, hogy a Fáradt Disznóban találkozva útra induljanak. Bár nincs túl messze az út mégis tele lehet veszélyekkel. - figyelmeztettet.
Forgattam a szemeim.
- Tudhatnád már, hogy vigyázok magamra. - bizonyításképp megcsillogtattam kesztyűm karmain a beáramló napfényt. Tiszta volt, és halálos. Mámoros érzés lett úrrá rajtam, mikor arra gondoltam, hogy végre harcolhatok velük. Kitessékeltem vendégemet, majd azon furcsa nevezetű fogadó felé vettem az irányt. Fogalmam sem volt, hogy kikkel leszek együtt, tehát gőzöm sem volt arról sem kiket kéne keresnem. Lesz-e ott egyáltalán másik nő? Vagy perverz alakokkal kell osztoznom a dicsőségen? Mikor beléptem köhögnöm kellett. Áradt a sör szag és talán enyhe szivart is éreztem, de volt valami más is. Nem tudtam eldönteni mi. Néhányan pár asztalt próbáltak összetolni, ami sikerült aztán letelepedtek oda. Vajon Ők lennének azok? Odalibbentem és hangosan köszörültem a torkom.
- Üdv! Xiranara lennék. Esetleg tudtok abban segíteni, hogy Ti volnátok az úgy nevezet felmentő "sereg" Dhássos számára? - kérdem.

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 13h23)

Kijelentkezve

#15 2019. 02. 21. - 23h47

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

https://i.imgur.com/o8072Ss.png


A jéghideg fürdő a mámor netovábbja volt számomra a mai rettentő meleg nap után. Kinyújtóztattam a végtagjaimat a kádban és miután hallottam néhány kielégítő roppanást ellazultam a kádban. A gyógynövényeim illata lengte körbe a helyet, amit a fürdővízbe tettem. Nagy lélegzetet vettem, hogy a víz alá dugjam a fejemet, amikor kopogtatást hallottam. Először próbáltam ignorálni.
"Manapság már fürdeni sem hagyják a hótündér lányát..."
A tenyereimet összezárva vizet mertem ki a kádból élvezve, hogy milyen kellemes és megnyugtató a víz hangja...de ismét az az éles kopogás.
-Ezt nem hiszem el.
Kimásztam a kádból és lassan felöltöztem, úgy értem amilyen lassan csak ehet. A kölyöknek meg kell tanulnia a türelmességet. Miután az utolsó ruhadarab is rajtam volt kinyitottam az ajtót egy mosollyal az arcomon, ami a szemeimet biztosan nem érte el.
-Igen?
A srác hatalmasat fújtatott és közölte velem, hogy jelenésem van a Fáradt Disznó előtt. Nahát Amara'alnak is van aztán érzéke a helyszín kiválasztásához, panaszkodni nem volt okom szinte majdnem a helység szomszédjában lakok.
A környezetet csodálva sétáltam át, meglepetésemre nem volt ott senki.
"nahát..én lennék az egyetlen aki ideért?"
Biztos voltam benne, hogy a csapattársaim vannak olyan eszesek és nem bent alkoholizálnak egy esetleges csata előtt. Megvontam a vállaimat és leültem egy padra. Semmiképpen sem voltam hajlandó bemenni arra a helyre. A gleccserről lejöttem ugyan magamtól, de bemenni egy vigadóba még túl korai lett volna.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 24. - 20h45)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#16 2019. 02. 22. - 10h20

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

Amikor mondta, hogy mi a neve akkor jöttem rá már mondhatta csak átsiklottam felette. Laedon egy vámpír milyen érdekes. Majd megjelent egy szarvas férfi.
-Üdv...-mosolyogtam, milyen férfias de nem éppen katonás vonásra vall.Mikor beértünk leültünk, nekem annyira nem jött be a levegő, de nem zavart. Majd megkérdezték az újonnan érkezettet, hogy ő is a védelmezőkhöz jött. Majd jöttek újabb kérdés amire aránylag tudom hogy nem szabadna, de kijött.
- Elvileg nincs hallott de jó páran megsérültek egy fenevad támadt rájuk, a két vezető  Bolin és Quillian elintézte de... azóta is jönnek.. elvileg vagyis a pletykák szerint maga Skógur kergette őket oda-mondom halkan-Szia Xiranara igen ez lenne -mosolyogva majd átváltoztam és elrepültem hiszen nem szeretem a nagy alakom. Kirepültem láttam egy hófehér lányt. Körberepültem megnéztem elég felületesen, hát vagy egy tündér.
-Szia.-változok nagy alakba repülés közben.-Te kire vársz?-szemtelenül de nem direkt.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#17 2019. 02. 22. - 12h04

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

Laenaya

Kis segítség kérés után el is indultam a Fáradt Disznó elé. Így is egy nagyon kicsit eltévedtem, befáradtam egy-egy másik fogadóba, vagy csak egy-egy lakóhoz kopogtattam be, hogy merre kéne mennem. Mikor szerencsére oda értem, egy Hótündért pillantottam meg egy padra lecsüccsenve, miközben egy másik tündérrel beszélgetett.
Kis ideig teketóriáztam, hogy megszólítsam-e őket vagy inkább ne. Nem vagyok biztos benne, hogy a gleccserről jöttek annyira szeretnének beszélgetni vagy akár más élőlények között lenni, viszont a másik tündér lányka elég beszédesnek tűnt, így végül megszólítottam őket.
- Sziasztok! Laenaya vagyok, Láva szörny. - azt nem teszem hozzá, hogy emberi vér is folyik ereimben. - Titeket is hívattak Dhássos "felmentő seregébe"? - kérdezem meg tőlük oldalra biccentette fejjel és egy kedves mosollyal ajkaimon. Tisztes távolságra megálltam tőlük, nehogy a testem hőjétől bármi baja essék akár a Hótündérnek, akár a másik tündérkének. A fogadóba benézve megpillantottam egy kisebb csapatot leülni. Mind harcos kinézetűek voltak.
- Ők lennének még a társaink? - kérdem és kicsit közelebb megyek az ajtóhoz, de csak annyira, hogy hangomat hallja. Fejemet visszafordítom a lányok irányába, miután egy kis ideig néztem a társaságot.
- Gondolom a származásod miatt nem szeretnél bemenni. Veled maradok kint, ha nem baj. - eresztek meg a Hótündér felé egy félénk mosolyt. - Nem igazán kívánkozok be a cigi és pia szag közé. - teszem hozzá. Nem akarom megbántani a másik tündért se, így hozzá is intézek pár szót.
- Te viszont onnan jöttél, nem? Kedvesek? -

Tristan

- Jól sejti a kisasszony. - válaszolok az Arden fajba tartozó lánynak. - Titeket is hívattak? - kérdem tőlük enyhén oldalra biccentett fejjel.
Mikor a fogadós is köszön nekem és kézrázásra nyújtja kezét, kihalászom zsebeimből a sajátomat és az övébe helyezve kezemet megrázom. Minden férfinál előjön, hogy a kézrázásból lehet megítélni egy férfi erejét, de szerintem ez nem így van. Egy baráti kézfogásban csak nem fogom eltörni a társam kezét csakhogy megtudja mennyire vagyok erős.
- Igen, onnan jöttem. Nem akarok faragatlannak tűnni, így egy ilyen ajánlatot nem hagyhatok ki. Meg amúgy is, nagyon finom italokat lehet nálad kapni, így még szép, hogy elfogadom a ház ajánlatát. - mondom, s mikor befejezem a mondatom, villantok rá egy vigyort.
A bárba érve pár kiszolgáló hölgy a fogadós kérésére összetolnak pár asztalt, majd a fogadó gazdája lehuppan az egyik székre. Én vele szemben foglalok helyet.
Nemsokkal leülésünk után egy Amazon hölgy jött oda hozzánk. Bézs színű íriszeimet felemelem rá.
- Üdv neked is, Xiranara. Pontosan mi volnánk azok. - mosolygok rá. - Tristan vagyok. - mondom el neki is a nevemet, hogy ne legyen szinte sarokba szorítva azzal, hogy senkinek sem tudja a nevét.
Közben a tündérke eltűnt, nagy valószínűséggel kiment. Utána pillantottam, ahol kint állt egy Hótündér meg egy - szó szerint - tüzes kinézetű lány is.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 22. - 12h05)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

#18 2019. 02. 22. - 17h54

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 377

https://i.imgur.com/o8072Ss.png


Nem sokba tellett, máris kiröppen hozzám a fogadóból egy mini-tündér. Már többször is láttam Dhássosban az edzések és járőrözések folyamán, de még sosem szólítottam meg. Eléggé meglepő itt találni Feraoisban. "A hírnökkel jött volna? Vagy csak kedve támadt a Fáradt Disznóban tengetni a napot?"
Felvontam a szemöldökömet erre, ebben a bárban pöttömöket is kiszolgálnak? Kedvem lett volna megrázni a fejemet, beszélnem kell erről a védelmezőkkel. Mégis mennyi italt bírhat ki egy ilyen parányi test? Kérdését szerencsére elkaptam a levegőben.
-Amara'alra és Zarekre várok...meg a csapat többi tagjára. Már lassan esteledik, de még egyikőjük sem ért ide ami furcsa.
Bólintottam a tündér felé köszöntésképp és amint azon voltam, hogy megkérdezzem, hogy ugye nem az italozóban vannak, a többiek megjelent egy újabb lány.
Na őt még nem láttam. Laenayaként mutatkozott be és szerencsénkre nem jött sokkal közelebb. A fajaink teljesen ellentétei a másiknak, de sosem volt köztük nagy ellentét. Legalább is ezt tanították nekünk a gleccsere. Bepillantott a Fáradt Disznó épületébe, amire nem tudtam nem én is kicsit oda nézni, de így sem láttam semmit.
-De nagyon úgy tűnik, hogy ők azok. Természetesen nem bánom, ha maradtok. Azonban valakinek szólni kéne, hogy hamarosan indulunk, ha kell a védelmezők nélkül, mivel hamar fog sötétedni és olyankor veszélyesebb a terep.!Kalandmesteri poszt!


Dhássos
Amara'al és Zarek már rég megérkeztek Dhássosba, a gyakornokok pedig még sehol sem voltak. Az ottani harcokat már megvívták, de ez nem jelentette azt, hogy Quillian nem forrongott a dühtől. Annyit kért, hogy jelenjenek meg a gyakornokok a mai eddzésük gyanánt. Erre mi történik? Mindent egyedül kell elintézniük, mert valószínűleg a tanoncok jobbnak látták elinni a napot. Quillian imádta Amara'alt, talán jobban mint bárki mást a világon, de balga ötlet volt tőle a Fáradt Disznó elé küldeni az újoncokat. Egy ITALOZÓ elé az összes hely közül! Nem volt mit tenni Feraoist napnyugta előtt teljesen lezárják, neki és a többieknek ott kell tölteniük az estét. Sajnos sem ők, sem a hőseink nem tudják, hogy az informátor eme aprócska részletet- hogy félórán belül a csapat Dhássosban találkozzon a védelmezőkkel miután a Fáradt Disznó előtt összegyűltek..-kifelejtette.


Feraois
Amíg a hőseink Amara'alra és Zarekre vártak az égbolt egyre sötétedett. Idejük sem volt arra, hogy összeszedjék magukat. A várost vészjelző sziréna hangja töltötte meg és a hatalmas kapukat azonnal lezárták. Még nem volt itt az ideje, de 10-15 fenevad Dhássosból megszökött és Feraoisba vették az irány. Be is jutott a legjava, mire a kapukat letudták zárni varázs-rúnák segítségével, hogy ne tudjon több bejutni. Sajnos hiába hallotta a szirénákat a négy védelmezője a városnak, kint ragadtak ők is. Az emberek, akik nem tudtak harcolni hullottak egymás után, éhes vadállatok martalékává válva. Nincs több idő tétlenkedni. Mindenkinek össze kell szednie a tudását és portyára indulni.


Feladatotok? Ki-ki csapatba, aki akar egyedül induljon el és keressen legyőzni való szörnyet.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 24. - 20h45)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#19 2019. 02. 22. - 20h51

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


Laedon-t követve beléptünk szépen sorban a fogadóba. Olyan tipikusan fogadós a hangulat. Sör és szivar szaga lengi be a területet. Kissé érzékeny rá az orrom, de ezt igyekszem a lehető legjobban leplezni. Ne nézzenek mindjárt az elején finnyásnak. Az asztalnál helyet foglalok óvatosan eligazgatva a ruháimat, illetve a farkincámat, hogy még véletlenül se üljek rá. Amikor kézhez kapjuk az italainkat a sajátomat óvatosan kortyolgatva figyelek. Éppen csak annyit iszom, hogy ne sértsem meg Laedon-t, a szomjúságomat oltsam, de ne ártson meg. Fary válasza a halottak számát illetően valamelyest megnyugtató, de nincs sok időm ezen elmélkedni. Egy újabb nőneművel bővül a társaságunk, aminek csak külön örülök. Nem érzem magamat olyan kellemetlenül függetlenül attól, hogy magam választottam az utamat. Ha már bemutatkozott én is elárulom a saját nevemet.
- Aithlin Naeven vagyok, örvendek a találkozásnak. - biccentek egy barátságos mosollyal megfűszerezve a köszöntést.
Épp csak bele tudtunk lendülni a beszélgetésbe, éles hangok törik meg a szavainkat. A vészcsengő hamarosan iszonyatosan csengeni kezd a fejemben. Összepréselt ajkakkal, rosszat sejtve nézek a többiekre. Az íjamat előkészítve mondom ki az első gondolatokat, amik eszembe jutnak. Bár nem vagyok az a vezető típus.
- Ez a sziréna hangja. Azt hiszem ideje lenne kimennünk, mert valami nagyon nem stimmel. - közlöm idegességgel teljesen átitatott hangon.
Sietősen felállok a helyemről. Amint kiérek a fogadó épületéből sikolyok tömege rázza meg a város amúgy eddig békés csendjét. Phyrra istennőre, a fenevadak bejutottak Feraois-ba? Meg kell fékeznünk őket. De nem tudom melyik a jobb ötlet? Egyedül, vagy csapatban legyőzni őket? Ha nem cselekszünk rossz vége lesz. Nem húzhatunk szét. Meg kell várnom a többieket.

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h19)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#20 2019. 02. 22. - 22h55

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Bólintottam mindenki felé, aztán leültem az asztalhoz.
- Üdv nektek! Remélem kijövünk majd egymással. - halványan mosolyogtam. Meglepődve konstatáltam, hogy vannak azért bőven hölgyek, talán túl sokan is vagyunk. Azért jöttem el szülőföldemről, hogy ettől szabaduljak meg, de most sokkal előrébb nem vagyok, ha a jelenlegi helyzetet nézem. Az elém tolt nedű sem sokat segít, nem vagyok oda a piáért. Belenyaltam a látszat kedvéért, hogy senkit ne sértsek meg, de nem nyúltam többet hozzá. Épp mikor szóltam volna, hogy nem ártana menni is valamerre megszólaltak a vészharangok. Tudtam, hogy ez csak egy valamit jelenthet. Itt vannak. Zarek...
Felpattantam és már csak az ajtón túl találtam magam. Nincs idő gondolkozni. Bár a józan eszem tiltakozik, hogy álljak és várjam a többieket, de a lábam nem engedelmeskedik. Végre. Végre bizonyíthatom a rátermettségem. Erre születtem és senki nem lesz képes elvenni tőlem. Mit is mondhatnék elég önfejű vagyok. Mióta itt élek, igaz, hogy annyira nemrégen, de tudom, hogy mi a Sorsom.
Találtam egyet. Valamivel magasabb volt, mint én talán 2,5 méteres szörnyeteg. Fura koponyás arc, erősnek mondható látszatra. Volt valami fura vágás a hasán, de nem tudtam mi az, hiába hunyorogtam. A majdnem lemenő nap sem sokat segített. És még valami tüskés páncél terült szét vállain. Sose láttam hozzá foghatott. Nem csoda, hogy átjutott a többieken. Ha nekem sikerül leteríteni az egy életen át tartó jegy Dhássos-ba.
- Nos, lássuk mit tudsz! - emeltem kesztyűmet arcomhoz, amin igazi önfeledt mosoly látszott.
Hallotta. Azt hittem rosszul látok. Az a fura vágása egyszeriben szétnyílt és akkor láttam, hogy fogak állnak ki belőle. És a hang. Ordított. Vérfagyasztó volt, semmi előtte lévőhöz nem fogható. Most hirtelen megbántam, hogy egyedül vágtam neki ennek.

Segítsetek kis Amazonomnak /static/img/forum/smilies/wink.png

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 13h22)

Kijelentkezve

#21 2019. 02. 22. - 23h04

Abszint gárda
Drintii
A gárda gyalogosa
Drintii
...
Üzenetek: 2 242

https://i.imgur.com/ecsXh0V.png


A Xiranara nevű hölgy erőteljesen libbent be a fogadómba, és javarészt egy ugrásra kész ragadozóhoz tudtam volna hasonlítani. Egyébként fogalmam sincs hogyan lehetünk ennyire feltűnőek, de valahogy midig mindenki kiszúrja ezt az összetákolt társaságot, mert egyből mindenki megtalál minket. Nem mintha rossz lenne. Már éppen válaszolnék is neki, de a tündérlány megelőz, szóval csak ahogy illik, bemutatkozom. Immáron harmadjára, és szerintem nem ez lesz az utolsó, hogy a saját nevemet hallom a számból.
- Ülj csak le nyugodtan.  - kínáltam meg hellyel a lányt, csak hogy valamit én is fakítsak, bár közel sem akarok olyan szintű jómodort az asztalra csapni, mint Tristan. Neki meglehetősen illően áll így első ránézésre, de én teljesen más típus vagyok.
Aztán Fary volt, Fary nincs, mert elhúzott, miután leadta az információt, amire kíváncsi voltam. Az egyik elf lány, aki már egyébként bőszen hozta a korsókat úgy nézett a lány után, mintha ketté akarta volna szelni.
- Öt percig kerestem azt a mocskos....- káromkodott volna tovább, mert az apró poharak tényleg a polc legmélyére vannak eldugdosva. Szerencsétlen. - Egészségükre. - mosolyodott el megint, mintha nem történt volna semmi, majd mindenki elé lepakolta a saját rendelését. Meg elém a vért.
A tekintetem ismét Aithlin felé téved, aki óvatosan, és valóban finom hölgyre jellemzően kortyolgatja az italát. Jobban belegondolva egy ilyen nemesi kisasszonyt nehezen is bírnék elképzelni vedelés közben.
- Remélem ízlik mindenkinek. - és nem tartják a helyet egy utolsó koszfészeknek. Esküszöm, néhanapján pakoltatok le illatgyertyákat meg ilyenek, és a nap nagyobbik részében rendben van az egész fogadó, de az esti időszakban megjelennek azok a fajta betyárok, akik hegyre rendelik a köröket.
Nem igaz hogy pont most ültem le, erre megszólalnak a város szirénái.
- A botrányok miatt nem is csodálkozom. Támadástól tarok. - helyeselek Aithlin állítására, majd felpattanok pár röpke másodperccel a lány után, és az ajtót kémlelve odasétálok mellé. - Elintézzük. Van egy jó pár remek harcos még ebben a városban. - próbáltam valamennyire megnyugtatni, amíg a többiek is összekapták magukat.
Desha rémülten repül oda mellénk, és varázserővel elém is tolja a félhosszú pengémet, amit hálásan megköszönök, majd az oldalamra csatolok.
- Vigyázzatok ám magatokra. És te! - bök erőteljesen a róka irányába. - Ne hagyd meghalni ezt a hülyét.
- Ma a kertben alszol...- kezdem unni hogy ma mindenki oltogat.
Nem sokkal ezután már kilépek az esti, hűvös időbe, mögöttem a többiekkel, de jóval előttem az Amazon lánnyal és mit látok, a velem flörtölő Fary megtalálta a csapat többi tagját, látszólag. Mert ez a brigád tényleg kilóméterekről kiszúrható.
Mellesleg mivel a hősnő elég gyorsan elsprintelt, én pedig nem akartam több halottat, szó nélkül robogtam a nyomában, és könnyűszerrel utolértem őt, de akkor már beütött a baj. Igazából nem túlzottan tudnám hogy leírni ezt a valamit, ami előtt mindketten megálltunk, de atomatikusan, és sebesen fékeztem le, nagyjából öt méterre tőle.
- Elterelem, biztosan hagy neked vakfoltot. - vetettem oda gyorsan a lánynak, majd azzal a lendülettel nekirugaszkodtam, és szinte pillanatok alatt a lény mögé értem, majd vágtam bele a hátába. Újabb ordítás, és furcsa színű vér ömlése a szörnyeteg testéből. Mégsem álltam meg, főleg miután láttam hogy felém kap, és oldalt is fordul, de tovább nem. Bírhatott valamennyi intelligenciával, hiszen szemmel akart tartani mindkettőnket. Mégis, mikor Xiranara felé akart csapni, újabb ponton vágtam bele, a termetes mancsa pedig csak a levegőt érte.

Utolsó módosítás: Drintii (2019. 02. 24. - 15h00)


https://i.imgur.com/6jj1vhR.gif

Kijelentkezve

#22 2019. 02. 23. - 07h33

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 692

https://i.imgur.com/KRYRlLE.png


Laedon próbál megnyugtatni miközben igyekszünk kifelé. Amit nagyra értékelek, de akkor lennék a legnyugodtabb, ha már túl lennénk az egészen. Ami sajnos úgy tűnik még nagyon messze van. Mire vége lesz ki tudja mennyi halottal kell számolnunk. Nagyon szükség lenne a Védelmezők segítségére. De ők most nincsenek itt, csak mi vagyunk és a fenevadak. Egy aprócska boszi röppen Laedon-hoz, nem mellesleg megkér, hogy vigyázzak rá. A kavalkádban időm sincs másra, csak egy biccentésre. Az ajtón kívül egy apró felismerés villan be az agyamba. A csapatmunka félig-meddig gyöszösen indul. Xiranara fejjel előre rohan a falnak, Laedon utána. Segítenem kell nekik, ha nem akarunk a  dhássos-i csapat sorsára jutni, már ami az elhullott emberek számát illeti. Plusz jó lenne elkerülni Amara'al és Zarek dühét. Amikor csatlakozom hozzájuk fintorogva veszem tudomásul, hogy a legrondább lények egyike talált ide Feraois-ba. Ám nem sokáig tétlenkedem, nyilaimmal célba veszem a szörnyet és igyekszem legalább kicsit összezavarni, hátha Laedon és Xiranara tudnak vele kezdeni valamit. Sajnos a közelharc nem igazán tartozik az erősségeim közé. Kivéve egyetlen esetben, de azt nem szívesen fedném még fel a csapattársaim előtt. Csak ne fogyjanak el a nyilak!

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 02. 24. - 06h19)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#23 2019. 02. 23. - 08h14

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 025

Fary

Miközben vártam  a válaszát a lánynak, megjelent egy másik. Teljesen különböztek, még is hasonlítottak vagyis ellentétek voltak egymásnak. Elkezdtek beszélgetni én csak hallgattam, nem akartam beleszólni. Hirtelen megrezdülök mikor a sziréna hangja felordított, én ijedten repülők fel.
-Jaj ne... Ki hagytam ezt-mondom inkább magamnak mint nekik.-Mi legyen lányok! Indulni kellene...-motyogom miközben a fogadónál szedtem pár levelet és magokat. Már indulnék is hogy ne legyen halálos áldozat, ha tehetem meg akadályozok egyet legalább.
-Sietnénk csajok!-mosolyogva de aggodalommal teli hangon, hiába vagyok egy olyan aki nem mutatja ki az ijedtséget most nem könnyen rejtem. Amikor meghallom a szörnyek hangját pánikolni kezdtem és várakozásom nagyon nem tetszett.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 26. - 15h22)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Kijelentkezve

#24 2019. 02. 23. - 09h42

Árnyék gárda
Michonne
A gárda tüzére
Michonne
...
Üzenetek: 4 667

https://i.imgur.com/hSkLCzj.png


Hamar érkezik a felmentősereg, jóformán végig se tudom gondolni azt hogyan másszak ki a csávából. A fogadós, ha jól tippelem rögtön támadásba lendül, nemsokára rá, pedig Aithlin csatlakozik. Látom rajta, hogy össze van zavarodva, talán nem ilyen harcoláshoz van szokva.
Elugrottam, mikor a szörny felém vetemedik és hála a férfinak időm is akad bőven. Akkor gyorsan suhintottam és borotvaéles pengéim végig szántották egyik kezét. Sűrű sötét lé buggyant elő belőle, bűzt árasztva a levegőbe. Hát igen, látszik, hogy velejéig romlott. Biztos csak dögöket evett eddig. Már számolni se tudtam hanyadszor ordított, de most a fájdalom és düh vezérelte. Győzni akart és lakmározni belőlünk, de ezt egyikünk sem hagyhatta. Vajon hol lehet a gyenge pontja? Rengeteg minden futott át az agyamon. Le kell fejezni, vagy talán csak megszabadítani a végtagjaitól, hogy ne tudjon mozdulni? Akkor mégis könnyebb préda lenne. Mégis egyre ordító száját figyeltem. Talán be kéne juttatni oda valami mérget, vagy bármit ami lassítja, jobb esetbe áttenné a másvilágra.
Mikor végre nem rám figyelt hanem a felé záporozó nyilakat lövő Aithlin-ra a férfihoz siettem.
- Nincs esetleg valami mérged, bombád bármid amit bejuttatnánk oda? - mutatok szájára. Egyértelmű mire gondolok és nagyon remélem, hogy jó illetőt kérdezek.

Utolsó módosítás: Michonne (2019. 02. 24. - 13h22)

Kijelentkezve

#25 2019. 02. 23. - 11h58

Obszidián gárda
Binka
A gárda hivatalnoka
Binka
...
Üzenetek: 1 472

Laenaya

Hirtelen, beszélgetésünket félbe szakítva megszólaltak a vészharangok. Kezem a fülemhez kaptam. Utálom ezt a hangot.
Kezem azonban hamar le kellett vennem füleimről, mikor megpillantottam, hogy egy vadmacskához hasonlító lány rohan el valamerre. Őt követi egy Vámpír, egy Arden és egy Elf szerű lény is (Tristan). Az egyik tündérke is utánuk száll, így én is futásnak eredtem. Nem juthattam sokat, máris meghallottam egy fenevad dobhártya szaggató üvöltését, ami egyre csak erősödött. Mikor odaértem, egy óriási dögöt láttam meg, kinek szája nyitva volt. Kicsit furának találtam, hogy nem a fején van, hanem a hasa közepén, de nem foglalkoztam vele. Kisebb nyílzáport indított meg az Arden lány, a vadmacskás lány pedig karmai segítségével végigszántotta a bestia kezét. A lány, mikor felfedezte a nyilakat odament a Vámpírhoz segítséget kérni.
Egy nyilat kihúztam tegezemből. Egy kisebb vattapamacsot is előhúztam zsebemből, majd a számhoz emelve rá leheltem. A puha anyag azonnal lángra kapott, majd rászúrom a nyílra. Kezemmel felveszem a pózt, amivel el kell lőni az nyilakat. Egyik szemem becsukom és koncentrálok. Nem sokat segít, hogy a behemót össze-vissza csapdos, így a hasán lévő óriási száj folyamatosan mozgott. Egy nagy levegő után elengedtem a nyilat. Kezem ugyan úgy hagytam, mint mikor még nem engedtem el a nyilat és reménykedtem, hogy a nyíl célba talál.
Gyakorlásom nem volt hiábavaló. A nyíl sebesen átszelte testem és a szörny teste között lévő levegőt. A célpontba betaláltam.

Tristan

Aithlin is bemutatkozott az Amazonnak. Utána nem sokkal megszólaltak a vészt jelző harangok, így sorban egymást követve szaladtunk ki az épületből. Az Amazon ment legelöl, így őt követve rohantunk a semmibe. Vagyis csak azt hittem, hogy a semmibe. A lány elég hamar megtalált egy gusztustalan szörnyet. Szemeimet nem tudtam nem levenni a fején lévő piros írásról... Vajon mit jelenthet?
Mázlimra - vagy inkább nem - a kardomat otthon felejtettem, hisz azt hittem, hogy csak iszogatok egy jót, s nem kell harcba szállnom ilyen vagy ehhez hasonló förtelmekkel.
Gyorsan cselekedtem, mint ahogy azt mindenki tette. A Vámpír elfoglalta a szörnyecskénk figyelmét, az Amazon a kezét vette célba, majd mikor azzal végzett a Vámpírtól kérdezett valamit. Aithlin pedig nyílvesszők hadát zúdította rá a behemótra.
Nem sokkal később észre vettem a nálam jóval alacsonyabb lányt, kinek haja a földet súrolta. Fogalmam sem volt, hogy mit csinál, de Xiranara kérdésének eleget téve a szörny hasát vette célba egy lángoló nyíllal. Baromira meglepődtem, mikor elengedte a nyílvesszőt. Aithlinnel ellentétben, aki egymás után sok nyilat küldött a szörnybe, addig a másik lány precízen célozva engedte el a nyilát, ami szemmel alig követhető gyorsasággal találta el a szörnyet. Igaz, míg a lány egyet ellőtt, addig Aithlin háromszor annyival lőtte a szörnyet, mégis szörnyen meglepődtem nyílvesszője gyorsaságán. Párat pislogtam, majd inkább saját dolgomra koncentráltam.
Egy pillanatig másik testemre gondoltam. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy lábaimtól kezdve fejem búbjáig pillanatok alatt változtam át másik alakomba. Két kardot tartottam a kezembe. Bal kezemben lévőt a magasba emeltem, s a szörny fejére célozva vágtam hozzá. Nem teljesen sikerült pontosan céloznom, mert a vállát sikerült eltalálnom.
- Ó a francba. - mormogom magamnak.

Utolsó módosítás: Binka (2019. 02. 23. - 12h34)


https://i.imgur.com/S8IARat.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 ... 8