Fórum

Oldalak : 1 2 3 4

#51 2019. 04. 30. - 10h32

Árnyék gárda
Chloëy
Acélból faragták
Chloëy
...
Üzenetek: 4 710

Halihó! /static/img/forum/smilies/smile.png

Ha jól láttam, ez még nem került terítékre, szóval az én javaslatom a IP cím egyezéshez kapcsolódna, miszerint:
Ha az ember be tudja bizonyítani, hogy nem többes fiókkal rendelkezik (és ezáltal nem maana gyűjtögetés a célja), hanem két különálló személy regisztrált az oldalra (példák a fórumról: anya-lánya, férj-feleség, lakótársak, osztálytársak, barátnők), akkor ezekben az esetekben legyen olyan beállítás, hogy láthassák egymást a piacon.

Spoiler (A megtekintéshez kattints ide!)


https://i.imgur.com/HZxrKZt.png

Bejelentkezve

#52 2019. 04. 30. - 15h15

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 28 024

Támadt egy új ötletem: Egy új 'gárda' bevezetése. A Purrekok Társasága/Fenghuangok többször is megjelentek a történek során és felmerült bennem, hogy lehetne egy külön 'gárda' nekik, ahová a játékosok úgy tudnának csak bekerülni, hogy fizetnek valamilyen fix díjat. Ők a rangsorban nem vennének részt és egyebek. Viszont a gárdás darabokat megkötés nélkül hordhatnák, a havi ajándék garantáltan meglenne nekik és esetlegesen plusz kedvezményeket is kaphatnának a butikban, vagy az ő eladásaikat nem terhelné áfa. Ilyesmik. Ez egyértelműen egy prémium dolog lenne, és szerintem valami ilyesmivel több játékost is lehetne motiválni a rendszeresebb bankos vásárlásra. (Engem biztos.)
Ha előfizetéses jelleggel menne, akkor mondjuk havi 100-200 arany áron, hosszabb időtartamra nyilván olcsóbb havi egységárral, teljességgel megérhetné.

Még egy kis apróság: Jó lenne, ha külön gomb vagy valami lenne az adatlap és az aláírás szerkesztésére, nehogy véletlenül az egyiket elrontsuk, miközben csak a másikkal szeretnénk valamit.
És mindkettőnél jó lenne egy, a valós állapotnak megfelelő előnézeti lehetőség is, hogy ne kelljen folyton ki-be ugrálni a kódból, újból megkeresni az adott részt.

Utolsó módosítás: FräuleinWolfy (2019. 04. 30. - 18h38)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#53 2019. 05. 01. - 12h20

Árnyék gárda
Doroshii
A gárda katonája
Doroshii
...
Üzenetek: 492

Elég gyorsan végigfutottam a témát, és hirtelen nem láttam, hogy bárki is írta volna (talán az első oldalon Wolfy ezt említette meg, de nem vagyok biztos benne, hogy ő is erre gondolt).
Elsősorban a mostani event miatt jutott eszembe: eventek után jó lenne, ha a fennmaradt csalik valahogyan beválthatóak lennének valamire. Nekem már az is jó lenne, ha pár maanáért cserébe be lehetne őket váltani, mint hogy ott álljanak feleslegesen a készletemben úgy, hogy igazából semmire nem használhatom fel őket. Vagy lehetne valamilyen különleges batyu, amit csak eventes csalikért lehetne kinyitni. De már annak is örülnék, ha mondjuk később újra felhasználhatóak lennének a csalik. Mindegy igazából, csak valahogy tűnjenek el a készletemből :'D
(Mondjuk ez most magyar szerveren nem probléma, mert mindig sikerült az utolsó napokon eladni a csalikat, ha már nem küldtem felfedező útra a familiárisomat, de a mostani eventből orosz és amerikai szerveren nagyon valószínű, hogy rám marad a csali. De biztos vagyok abban is, hogy vannak olyanok, akiknél feleslegesen ott vannak korábbi évek eventes csalijai.)


https://i.imgur.com/9RcyEXk.jpg

Kijelentkezve

#54 2019. 05. 02. - 20h46

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 28 024

Pár javaslat az appot illetően:
Legyen arra lehetőség, hogy elmentsük az e-mail+jelszó párost, mert macerás újból beírni ezeket.
Illetve az is jó lenne, ha a szerverek váltásához nem kéne kilépni, kiválasztani majd újra belépni, hanem az ingame menüben lenne erre lehetőség, ha be vagyunk lépve, akkor ott leszünk, ha nem, akkor a login rész jelenik meg.

És ami még hasznos tudna lenni az az, hogy ne csak az e-mail címmel lehessen belépni, hanem az aktuális felhasználónévvel is.


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#55 2019. 05. 03. - 23h13

Abszint gárda
Park_Minseo
Manók cinkosa
Park_Minseo
...
Üzenetek: 8 069

Moderátor által szerkesztve 2019.05.04. 11:59
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


https://64.media.tumblr.com/tumblr_md6gqbCqJc1qe8a0fo1_500.gif

Kijelentkezve

#56 2019. 05. 03. - 23h31

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Viserah
...
Üzenetek: 38 652

Park_Minseo írta:

Sziasztok!
Nem olvastam el minden előző hozzászólást, így nem tudom, hogy ami nekem jutott eszembe, azt már írták-e korábban, de azért lepötyögöm, ártani nem árt.

Az első ötletem az lenne, hogy a piacon ne csak három tárgyat lehessen egyszerre árverésre bocsátani, hanem mondjuk 5-6-ot, az reális lenne. Sokunknak rengeteg cucca van, és így valamelyest talán gyorsabban lehetne eladni azt, amit nem használunk.

A másik ötletem szintén a piachoz kapcsolódik, hogy jó lenne, ha lenne esetleg lehetőség arra, hogy amiket nem használunk cuccokat, azokat beválthassuk maanáért cserébe - vagy nekem az is jó lenne, ha ingyen, csak szabaduljak meg a felesleges dolgoktól. Engem személy szerint nagyon zavar, hogy rengeteg olyan holmim van, amit nem használok, és nagy valószínűséggel eladni se fogok tudni a piacon, mert mindenkinek már rengeteg van belőle. Így igazából csak úgy vannak a készletemben, több oldalon keresztül, aminek nem sok értelmét látom.

Egyelőre ennyi lenne, most így hirtelen. Volt más ötletem, de elfelejtettem xD Majd ha beugrik, leírom ^^

( Tipp.: Ha szándékozol oldaljavaslatot írni, érdemes kulcsszavakat keresned az előző oldalakon a hozzászólásokban (Ctrl+F), amelyeket te magad is biztos leírsz majd, amikor a javaslatod felteszed. Így elkerülhető a javaslatismétlés, mivel jelenleg is megtörtént.)

Köszi, hogy írtál neki! - Eruhel

Utolsó módosítás: Eruhel (2019. 05. 04. - 11h59)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#57 2019. 05. 14. - 11h16

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Ŀucifer
...
Üzenetek: 38 652

https://i.ibb.co/RY2S5y6/Lucifer-Prince-Sitri.png

https://i.ibb.co/wh58J13/Reversed-cross.png BUBBL'TEMPLE

~ Visszakeresgéltem a régebbi hozzászólások között, de ilyen javaslatot még nem találtam. ~

Mint azt tudjuk, a játékban a 195 métert 'megütve' elérjük a maximális összeget jutalom maana és tapasztalatpont formájában, így tehát értelmetlenné válik az, hogy tovább játsszuk, ha csak nem akarjuk egy privát kis sikernek elkönyvelni a leghosszabb megtett távot, amelyet igazából nem nagyon tudunk 'mutogatni' sem, hisz nincs hol, nem mellesleg az érték megszerkesztése is lehetséges.

Az egyik ötletem az volna, hogy ehhez kialakításra kerülhetne egy Toplista, amely a legügyesebb játékosok eredményeit tartalmazná,
továbbá a megtett távolsággal arányosan nőhetne a kapott maana és tapasztalatpont is.

195 méter után egyébiránt sem egyszerű haladni, az akadályok néha úgy kerülnek elénk, hogy lehetetlen leküzdeni őket, viszont ha már a játék maga 'végtelen', nincs korlátozva időre, tojásokra és gemekre, akkor ez esetben gyümölcsözhetne ügyességünk ily módon.

Én személy szerint nem szeretem ezt a játékot, mert monoton és hosszabb a többinél, viszont a fentebb említett változások engem és biztosan másokat is motiválnának arra, hogy komolyabban elővegyük és mindent beleadjunk. Akár még kisebb jutalom is üthetné a markát annak, aki a Toplistára felkerült (például kevés aranyrög vagy maana) - habár ez esetben játszana egy 'minden idők legjobbjai' és egy havonta frissülő ranglista.

Úgy gondolom, hogy a ranglisták egyébként kicsit feldobnák bármelyik játékot, elvégre az emberek szeretnek versengeni,
és sokan a kihívásokkal is erőszeretettel dacolnak.

https://i.ibb.co/pjcvRHn/abaddon-sigil-nine-demonic-gatekeepers-icon-cr.png           https://i.ibb.co/YL1jsRk/d051c8f7bc0772ee74daaffef2e8f598.png           https://i.ibb.co/9HXRcKy/Lucifer-Sigil.png

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 05. 14. - 11h17)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#58 2019. 05. 14. - 12h51

Obszidián gárda
hajni205
A gárda tüzére
hajni205
...
Üzenetek: 4 128

Moderátor által törölve 2019.05.14. 12:58
Kérlek, ne spammeld feleslegesen a témát.

Utolsó módosítás: hajni205 (2019. 05. 14. - 12h53)


https://i.imgur.com/rhxpNP3.png

Kijelentkezve

#59 2019. 06. 20. - 21h56

Árnyék gárda
Victooria
Zöldfülű
Victooria
...
Üzenetek: 131

Sziasztok!
Az app fejlesztésével kapcsolatban írnék: igazán hasznos lenne, ha kapnánk értesítéseket egy-két dologról.
Például:
• Reggel (mondjuk 7 óra körül) egy értesítés, hogy vegyük fel a napi maanaadagot
• A familiáris visszatért a felfedező útról
• A minijátékokkal újra lehet játszani (vagy úgy, hogy külön kiírják, melyik játék vált ismét elérhetővé, vagy pedig csak annyi, hogy 'A minijáték ismét elérhető')
• A piacon egy árverésre került tételünkre licitáltak, vagy megvették.
Illetve még egy olyan ötlet, ami akár a webes verzióba is bekerülhetne: a piacon ki lehetne jelölni olyan felszereléseket/élelmeket/csalikat/stb. amik előnyben részesítettek a többi tárgyhoz képest. (Például, kijelölöm a familiárisom élelmét, így ha a piacra kikerül egy ilyen, akkor arról értesülök.) Az alkalmazásban ugyanígy az értesítéssel meg lehetne oldani, webes verzióban pedig jelezné a piac ikonjánál egy egyessel (mint az üzenetek esetében).

Utolsó módosítás: Victooria (2019. 06. 20. - 21h57)


https://i.imgur.com/8mmCMC0.png

Kijelentkezve

#60 2019. 07. 01. - 13h33

Abszint gárda
Xetta
A gárda tüzére
Xetta
...
Üzenetek: 4 522

https://i.imgur.com/OXoyOis.png
Sziasztok!
Öltöztetés közben (de már korábban is) feltűnt, hogy a ruhakategóriákon belül lehetséges egyszerre több darabot is a karakterünkre tenni- azonban ez a fehérneműknél nem működik így (ami azért mégse egy "szem-száj-bőr" csoport), pedig szerintem jól jöhetne ez a lehetőség most, hogy már elég széles választékból válogathatunk.

► Így az ötletem az lenne, hogy a fehérneműket is lehessen "halmozni" a karakteren, azaz egyszerre többet is fel tudnánk venni. ^^


https://i.imgur.com/9G46PbS.png

Kijelentkezve

#61 2019. 07. 28. - 09h26

Obszidián gárda
Nemerelyana
Most érkezett
Nemerelyana
...
Üzenetek: 7

Moderátor által törölve - 2019.07.30.
Kérlek, konkrét javaslatokat írj ebbe a témába, amelyek korábban még nem merültek fel!

Kijelentkezve

#62 2019. 08. 04. - 11h44

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 28 024

Időközben támadt pár újabb ötletem:

Minijátékok: A webes verziónál is hasznos tudna lenni az a visszaszámlálás, ami van az appon belül is, így jobban fel lehet készülni az egészre, ami az egg'pick-nél a leghasznosabb, mivel így nem vesztenél el értékes tojásokat, azáltal, hogy még nem tudom, hogy mit is kell gyűjtsek.

Visszaszámláló: 24/48 órával egy epizód megjelenése vagy event indulása előtt indulna, és így sokkal jobban lehetne tudni, hogy most ma akkor event-e vagy sem, érdemes-e a fami energiáját tartalékolni és hasonlók.

Rangsor: Fel lehetne tüntetni, hogy eddig melyik gárda hányszor nyert összesen, esetleg akár vissza is nézni, hogy az egyes hónapokat melyik gárda hanyadik helyen zárta. És esetleg a top10 játékosnál is ugyanezt, kik voltak ott a legtöbbet és mikor kikből állt a lista.

Ládák: Mikor az összes térképes tárgy megvan, ne csak egy szöveg fogadjon minket, hogy nincs semmi, amit kaphatnánk, hanem valami történjen is ekkor. Például egy eladhatatlan, csak így szerezhető adott ritkaságú tárgy, vagy a láda energiamennyisége menjen tovább, azaz ha a hétköznapi lenne üres, akkor +1000 energia a nyitáskor a ritkának, ha a legendás, akkor a következő körhöz adódik hozzá a 3000 energia, ami azt jelenti, hogy azonnal nyitódik a két ital, és a hétköznapi láda. Így sokkal jobban megérné a térképről a tárgyakat szedegetni mindenkinek.

Piac: A vásárlások/eladások áttekintésénél ne csak a nap, hanem az óra perc is legyen kiírva, a rendszer ugyanúgy eltárolja ezt, illetve amennyiben a barátlistánkon rajta van az eladó/vevő, akkor annak a nevét is kiírhatja, vagy akár ezt minden esetben megteheti, hisz így jobban látjuk, hogy kivel meddig nem üzletelhetünk, és akár azt is, hogy ha cserére kiraktunk egy tárgyat, az vitte-e el, akinek szántuk, vagy közbeszóltak, és ekkor kivel kéne megbeszéljük a dolgokat.

Applikáció, adatlap: Elrejtem a familiárisom funkció. Jelenleg csak megjelenítésre van mód, szóval egy elrejtés se ártana mellé.

Utolsó módosítás: FräuleinWolfy (2019. 08. 23. - 18h16)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#63 2019. 09. 10. - 18h00

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 652

https://i.ibb.co/9WfX2JN/35.png
https://i.ibb.co/5R8twPX/RXsjc2-SG7-N1-D23.png
https://i.ibb.co/wgZCc4k/1811050313504971465123.png


Sziasztok!

Hoztam két (+1) javaslatot, ami adott esetben hasznos lehetne, és egyik sem volt felvetve még (legalábbis visszakerestem ezen a három oldalon, és nem találtam hasonló ötletet).

I-II. Ugyebár az adatlapunkon szerepelnek ezek a jól ismert információk:

Epizód:
Szint:
Tapasztalat:
Felszedett kristályok:
E hónapban szerzett pontok:
Összesen:
Szíved választottja:
Regisztráció dátuma:
Játéknap:

Én viszont úgy gondolom, elférne még ezek mellett az feltüntetve, hogy mikor jelentkezett be legutóbb az adott játékos és az is, hogy szabadságmódba van-e fiókja vagy sem. Bár látjuk a növekvő játéknapokat, nem várható el senkitől, hogy ezt észben tartsa, ahogy az sem hogy tudja, épp kit szeretne majd bármi okból keresni, ami miatt jól jöhet az is hogy tudja, mikor volt az illető utoljára aktív (pláne ha nem fórumozik). Arról pedig végképp nem kapunk jelzést, szabadság módban van-e vagy sem.

III. Valamelyik nap éppen a ruhásszekrényemben kutakodtam amikor olyan tárgyakat pillantottam meg, amelyeket régebben vásároltam meg, aranyrögért! Na most, ezek között olyanok is vannak viszont, amiket végül egyáltalán nem használtam, némelyik pedig nem is volt olcsó. Eszembe jutott, hogy bizonyos játékokban van olyan limitált lehetőség, amely biztosítja, hogy mondjuk az adott évben vagy amíg valami belső döntés alapján új lehetőséget nem adnak rá, vissza lehessen váltani a nem használt tárgyat rögért, annyiért, amennyibe került.

Tehát tegyük fel, hogy megvettem egy hajat 150 rögért, és nem használom. A rendszer minden bizonnyal tárol minden apróságat, tehát nem volna lehetetlen az így beszerzett tárgyak listáját áttekinteni. Ha évente akadna mondjuk egy vagy két lehetőségünk efféle 'visszaváltásra', akkor a tárgy eltűnne a gardróbomból, és a rögöt más megvásárlásra tudnám fordítani vagy félre tudnám tenni.
Nyilvánvaló, hogy a cégnek ez nem okoz anyagi kárt, mivel az a rög már megvásárlásra vagy kigyüjtésre került, csupán az változik hát, mégis mit váltunk ki érte.

Természetesen le lenne fektetve a szabály, miszerint egy visszaváltott kiegészítőt már nem tudnánk újra megszerezni, ha csak az esemény melyen beszerezhető volt (amennyiben eventes volt) el nem érkezik, és meg nem vásároljuk újra.
Nyilván a 'visszaváltásából' szerzett rögből újra meg tudnánk venni, de ennek semmi értelme nincs,
hisz pont azért váltanánk vissza, mert nem használtuk.


https://i.ibb.co/WtS55wj/223.png
https://i.ibb.co/dMbHP47/466642424.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 09. 10. - 18h04)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#64 2019. 10. 08. - 13h37

Abszint gárda
Aerwen
Tanuló őrző
Aerwen
...
Üzenetek: 159

https://i.imgur.com/JHoQykh.png

A felület felhasználói szemmel nem egyértelmű. Előnyösebb lenne, ha a mennyiség megnevezése alatt szerepelne egy "Kiválasztás" gomb, ami kifejezné, hogy rá kell kattintani az elemre.

Wolfy: Köszi a képet, így már tényleg látszik, hogy a fordítással lesz gond, így mondhatni bugbejelntés lett az ötlet. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Utolsó módosítás: Aerwen (2019. 10. 08. - 14h38)


https://i.imgur.com/ufeyUV2.gif

Kijelentkezve

#65 2019. 10. 08. - 14h14

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 28 024

Aerwen írta:

https://i.imgur.com/JHoQykh.png

A felület felhasználói szemmel nem egyértelmű. Előnyösebb lenne, ha a mennyiség megnevezése alatt szerepelne egy "Kiválasztás" gomb, ami kifejezné, hogy rá kell kattintani az elemre.


Itt nem is tudsz választani, egy adott színhez egy konkrét színű darabra van szükség, a többi esetben meg elvileg oda van írva, hogy válassz, legalábbis francián a 'choisis' kifejezés van ott, ahol választani kell.

Érdekes. A többinél nem így megy. Mindenesetre ez inkább félrefordítás lesz szerintem, megnéztem gyorsan francián, hogy mi is az eredeti:
https://i.imgur.com/JwpG2ax.png
Itt egyértelműen választás szerepel... (Németen szintúgy, szóval ez egy rossz fordítás, nem pedig általános hiba.)
***********************

Az üzenetekhez lenne pár javaslatom:
- Lehessen pár játékossal való beszélgetést kiemelni, mert nálam az üzletelgetés és egyebek miatt van, hogy elveszik, elfelejtek rá válaszolni, pedig szeretnék, ilyenkor ők fenn külön sorban megjelennének
- Csoportos PM, azaz nem csak 1 játékosnak küldöm azt a privátot, hanem 2-4 másiknak is, és mindenki látja egyszerre.
- Lehessen beállítani, hogy ha kaptam üzenetet, akkor figyelmeztessen, hogy válaszolnom kéne rá
- Ugyanúgy, ahogy az üzenetek menüpontnál megjelenik, hogy hány új van, a játékosok kis ikonja felett is megjelenhetne egy, ami jelzi, hogy tőle hány érkezett, és ekkor az üzenetek menüpont felett azt írná csak ki, hogy hány különböző játékostól érkezett üzenet.
- Ha mindketten aktívak a beszélgetésnél, nem kell külön odamenni az üzenetekhez, hanem egy kisebb ablakban jelenne meg a beszélgetés, azonnal, amint el lett küldve, ami meggyorsíthatja a kommunikációt több esetben is.
- Amennyiben valakit törlök a barátlistámról, a vele való eddigi beszélgetések is törlődjenek automatikusan

Illetve a barátfelkéréseknél egy mindet elutasítom/elfogadom gombnak is tudnék örülni. És annak is, hogy a kapcsolataimnál, ha törölni szeretnék többeket a listámról, akkor ilyen drag&drop módon behúzhatnám őket valahová, onnét közben vissza is akár, egészen addig, amíg a másik helyen az 'eltávolítás a listáról' gombra rá nem megyek, ami kérjen egy plusz megerősítést is.

Utolsó módosítás: FräuleinWolfy (2019. 10. 08. - 14h37)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#66 2019. 10. 24. - 13h31

Abszint gárda
Crystall
Most érkezett
Crystall
...
Üzenetek: 8

Őszintén nem vagyok benne biztos hogy hova kellene írnom róla de akadt egy kis problémám. A piacon licitáltam Kathleen haj piros és fehér színű változatára. Ám még a licitálás eredmény hirdetése előtt a familiárisom hozót egy pont ugyan olyan hajat! Így mikor a licitálást megnyertem nekem már meg volt ugyan az a haj! És mivel nem lehet kettő ugyan olyan tárgyad nem tudok mit kezdeni vele! Beragadt a vásárlás folyamatba részen! Ki tudnátok onnan szedni valahogy? És esetleg tenni azért hogy más ne járjon így?! Köszönöm.


___
Úgy van, ahogy @Shậnisha írja, az ilyen jellegű észrevételeket a Támogatás-ba írd legközelebb. A hibát továbbítom.
- LilyanaRed

Utolsó módosítás: LilyanaRed (2019. 10. 24. - 20h15)


Nemcsak a szívedbe őrizd az álmod váltsd valóra!!

Kijelentkezve

#67 2019. 10. 24. - 13h44

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 652

Crystall írta:

Őszintén nem vagyok benne biztos hogy hova kellene írnom róla de akadt egy kis problémám. A piacon licitáltam Kathleen haj piros és fehér színű változatára. Ám még a licitálás eredmény hirdetése előtt a familiárisom hozót egy pont ugyan olyan hajat! Így mikor a licitálást megnyertem nekem már meg volt ugyan az a haj! És mivel nem lehet kettő ugyan olyan tárgyad nem tudok mit kezdeni vele! Beragadt a vásárlás folyamatba részen! Ki tudnátok onnan szedni valahogy? És esetleg tenni azért hogy más ne járjon így?! Köszönöm.
Szia!

Az észlelt hibákat és problémákat (tehát az olyanokat is, amit most itt osztottál meg velünk) a Támogatás részlegben tudod jelenteni, ide az oldalfejlesztésekkel kapcsolatos javaslataikat tehetik fel a játékosok, amennyiben az még nem hangzott el más által.

Úgy tűnik, hogy ezt a gondot moderátorok közvetlenül nem fogják tudni orvosolni, ezért azt javaslom, írj egy levelet a support@beemoov.com e-mail címre, amelyben leírod mely szerveren játszol, a felhasználónevedet megadod, kifejted a problémád jól érthetően ahogy itt is tetted és lehetőség szerint mellékelsz egy képernyőmentést is (Ez esetben kettő is lehet, egyik az általad birtokolt tárgyról, illetve a másikról, mely a liciten ragadt).

Megjegyzés: Kérlek, az esethez kapcsolódó további hozzászólásokat amennyiben van, már a Támogatásba írd! Tartsunk tisztán a topikot, köszönöm!

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 10. 24. - 13h49)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#68 2019. 10. 31. - 15h06

Obszidián gárda
Ɓecca
A gárda hivatalnoka
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 1 358

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png

Én az alkímiában támogatnék egy olyan receptet/pergament, amellyel a hajakat lehetne átszínezni egy kívánt színre, hasonlóan mint a szivárványos paróka pergamen esetében.

Utolsó módosítás: BeccaCrosswood (2019. 11. 27. - 15h31)


Present Mic in the house!
https://i.imgur.com/xg0AVZ8.png

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/deb3txt-8d1cf73b-8c2f-4aec-b3c0-6c0c550a86f9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvN2VjNWZiY2YtZGZkOS00MWQ2LTgwNzUtZDhmMWJmZTFmMGExXC9kZWIzdHh0LThkMWNmNzNiLThjMmYtNGFlYy1iM2MwLTZjMGM1NTBhODZmOS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ.7eXvJsuXsO4dh9flvzix-8boRThtk4ydBbrKZc9Ty9A


https://i.imgur.com/LSHvIVN.png


https://bit.ly/3g5Flq8

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/ddplaxb-f00355ec-8d7f-4350-8930-53474cfca3b9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIs

Kijelentkezve

#69 2019. 11. 29. - 22h42

Árnyék gárda
Myrtillie
Tanuló őrző
Afi
...
Üzenetek: 181

Sziasztok!

Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy ki lehetne alakítani egy olyan cicát, aki 1 manáért megvesz mindent. (Vagy akár többért.) Rengeteg virágot (és más fölös holmit) hoz a famim, ami csak a helyet foglalja és kifejezetten zavaró, hogy se eladni, se törölni se semmit nem tudok vele csinálni. Ha a beemoovnak nem lenne jövedelmező az eladás kialakítása, szerintem még azis megfelelne, ha egyszerűen törölni lehetne, hogy ne foglaljon helyet vagy valami megoldást találni, hogy el lehessen különíteni egy másik "batyuba", hogy könnyebben meg lehessen találni a fontos holmikat és ne teljen el rengeteg idő a tekergetéssel...


https://i.imgur.com/tOfFYOq.gif

Kijelentkezve

#70 2020. 01. 14. - 13h41

Obszidián gárda
Ɓecca
A gárda hivatalnoka
Ɓecca
...
Üzenetek: 1 358

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png

Ismét felmerült bennem a gondolat, miszerint büntethetővé kellene tenni a piacon, ha valaki csillagászati összegekért akar valamit eladni, mivel ez többnyire csak magamutogatás. (Ha már figyelik/figyelték a gyanús tranzakciókat a rajzos-bannolós hullámban, akkor most sem lenne nehéz visszakövetni, ki az aki rendszeresen űzi ezt a nem túl elegáns, magamutogató hobbit.)
Ez alatt azokra a 10 számjegyű összegekre gondolok, amiket kitesznek 48 órás licitre és hagyják is, hogy végigfusson 2 napon át, aztán kiteszik ismét. Ezek szinte biztos, hogy nem tartoznak a "csak tudni akartam hogy látjuk-e egymást" kategóriába.
Kifejezetten lelombozó lehet például az újabb játékosok számára, ha -csak hogy egy valós, aktuális példát hozzak fel- kitesznek 1 049 999 999,-ért egy ciralak tojást amire nemcsak az újabbaknak, de a veteránoknak és a gyűjtőknek is fáj a foga.

Ha már bevezették a piacon, hogy bizonyos dolgokat ne lehessen a valós értékük felett eladni, be kellene állítani, hogy maximum 5, legfeljebb 6 jegyű számnál se lehessen nagyobb összeget beírni.

Egy képpel még bővíteném hozzászólásom


Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 02. 25. - 15h12)


Present Mic in the house!
https://i.imgur.com/xg0AVZ8.png

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/deb3txt-8d1cf73b-8c2f-4aec-b3c0-6c0c550a86f9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvN2VjNWZiY2YtZGZkOS00MWQ2LTgwNzUtZDhmMWJmZTFmMGExXC9kZWIzdHh0LThkMWNmNzNiLThjMmYtNGFlYy1iM2MwLTZjMGM1NTBhODZmOS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ.7eXvJsuXsO4dh9flvzix-8boRThtk4ydBbrKZc9Ty9A


https://i.imgur.com/LSHvIVN.png


https://bit.ly/3g5Flq8

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/ddplaxb-f00355ec-8d7f-4350-8930-53474cfca3b9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIs

Kijelentkezve

#71 2020. 02. 11. - 19h10

Abszint gárda
Shizuko
Fiatal újonc
Shizuko
...
Üzenetek: 11

Az én ötletem is a tárgyakkal kapcsolatos, kicsit más elképzelésem van:

Ritkaság szerint nem eltűntetni, kidobni lehetne a dolgokat, hanem 'beolvasztani'. Vegyük fel, hogy a hétköznapi dolgok 1 pontot érnének, a ritkák 3-mat, az epikusok 6-ot, a legendásak 12-t, az eseménybeli dolgok meg 18-at. (Legyen más-más, ruhafüggő, ez csak példa). Lenne egy bizonyos 'pont' mennyiség, amit jelezhetne az alkímiai játékban, vagy a tárgyaknál, stb, amikből új ruhát lehet 'készíteni', mondjuk kerülne egy... új haj 400 ilyen pontba, akkor viszont választható színben. Mindenki tudja, hogy a neonzöld Lucia haj senkinek se fog kelleni lehet :"D
És hogy a játéknak lehessen bevétele ebből, lehetne ilyen pontot venni a bankban, de ezzel én a nem paywin-es játékosok felé nyitnék, nem 1 szemüveg 1100000000 pontba kerülne, minden lehetne maximum 5000 pont alatt. Ezenkívül jó lenne, ha az alkímiai cuccokat is be lehetne olvasztani, nem csak a felszereléseket.
Az így létrehozott cuccoknak lehetne új jelzésük, mint a többi tárgynak, én elképzeltem egy csinos rózsaszín sarkot az ilyesmiknek, és ne lehessen ezeket eladni.

Más ötletek:
1.: Maana rendszer átalakítása.
Szerintem sokkal jobb lenne, ha nem a mozgásért lenne Maana levonva, hanem a párbeszédnél, de nem úgy, hogy minden beszéd=10 maana hanem mikor feleletválasztás van, akkor vonna 10 maanát, csak ez akkor lenne a jó, ha a megoldás nem az lenne, hogy akkor kapjon a játékos 10 maanát egy napra, így maradhatna az 50, lenne valamennyi tényleges játékidő is, így viszont kevés az 50, most van nekem jelenleg 2500, vagy 5500-at gyűjteném kell, hogy egyáltalán elkezdhessem a következő epizódot.

2.: Hasonlóan, mint CSJ-n, lehetne itt is mondjuk 1-2-3 fajta hajstílus, aminek a fajtája és a színe végre rendesen látszódna az ajándékképeken, de ha a több hajtípus nem megvalósítható, akkor csak az alap hajstílusnak a színe látszódhatna, és ezek lehetnének ingyenesek.

Kijelentkezve

#72 2020. 02. 25. - 15h13

Obszidián gárda
Ɓecca
A gárda hivatalnoka
Ɓecca
...
Üzenetek: 1 358

Felmerült bennem még egy ötlet, amivel népszerűbbé válhatna az alkímiai minijáték.
Lehetne egy "scrapping machine" az alkímiai minin belül, ahol a térképről szerezhető ruhákat le lehetne "darálni" és alapanyagokat kapnánk vissza cserébe. Így megoldódna sokak problémája, miszerint feleslegesnek tartják a sok nem használt ruhát a szekrényükben (Jackson és társai például), illetve így kapnának az alkímiai minijátékhoz alapanyagokat, természetesen a ledarált ruhától függ miből és mennyit. (Pl egy legendás haj darálásából értelemszerűen több és értékesebb alapanyag esne, mint egy hétköznapi ruhából.)
Ezáltal kevésbé lennének drágák a lecraftolható ruhák, hiszen nem kell napokat, heteket töltenünk a hozzávalók vadászatával, illetve a familiáris sem térne vissza olyan gyakran üres kézzel, hiszen amit bedaráltunk, azt újra hozhatja nekünk.

Illetve még egy, ami még annyira nem sürgető, de idővel azzá fog válni: a batyuk.
Azt hiszem nem csak én haladok afelé, hogy kimaxoljam őket bizonyos időn belül, ami lehet hogy még 1-1,5 év is lehet.
Mivel a hétköznapi batyut már teljesen kimaxoltam, így abból csak rög, poti és purrokártya esik, ezáltal egyre több kártyám lesz (mivel szinte mindig azt dob), amiből kivásárolom a következő batyut, a ritkát, amelyből szintén nem hiányzik már sok ruhadarab, hogy ebből se eshessen már más, mint a rög, poti és kártya.
Ezáltal megint csak több kártyám lesz és az epikus batyut is gyorsabban fogom kimaxolni, azt pedig a legendás követi.
Nyilván ez tényleg nem holnapután fog bekövetkezni sem nálam sem másnál, de időszerű lenne új batyut betenni a meglévők közé, vagy elgondolkodni azon, hogy új tárgyak, szettek legyenek elérhetőek a batyukból a mostaniakon kívül. Érdekes lenne, ha bizonyos darabokhoz, pl a legendás batyu kesztyűjéhez és nadrágjához ami látványosan egy szett része, készülne több elem is, hogy valóban szettként lehessen használni.

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 02. 25. - 15h13)


Present Mic in the house!
https://i.imgur.com/xg0AVZ8.png

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/deb3txt-8d1cf73b-8c2f-4aec-b3c0-6c0c550a86f9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvN2VjNWZiY2YtZGZkOS00MWQ2LTgwNzUtZDhmMWJmZTFmMGExXC9kZWIzdHh0LThkMWNmNzNiLThjMmYtNGFlYy1iM2MwLTZjMGM1NTBhODZmOS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ.7eXvJsuXsO4dh9flvzix-8boRThtk4ydBbrKZc9Ty9A


https://i.imgur.com/LSHvIVN.png


https://bit.ly/3g5Flq8

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/ddplaxb-f00355ec-8d7f-4350-8930-53474cfca3b9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIs

Kijelentkezve

#73 2020. 04. 17. - 21h22

Árnyék gárda
Hooley
Újonc
Hooley
...
Üzenetek: 73

En sokaig gondolkoztam ezen, hogy jo ötlet-e, de en szemely szerint örülnek, ha regebbi esemenyek visszaternenek vagy lenne belölük egy összesitö esemeny amiben meg lehetne szerezni hianyzo ruhadarabokat, ajandekkepeket, familiarisokat stb. Felre ertes ne essek, nem pont a mostaniakra gondoltam hanem a joval regebbiekre (de a mostaniak is visszajöhetnenek kesöbb). Igy kilehetne egesziteni a hianyzo holmikat es nem lenne olyan erzes, hogy sosem kaphatod meg többet (föleg az ajandekkepeknel).

A ruhak valogatasara meg jo lenne egy ugynevezett padlaster, ahova az eladhatatlan es nem hasznalt holmikat lehet berakni ( pl: mint a Like Fashionista-ban) Igaz penzt nem kapunk erte, de legalabb nem lenne utban.


~szerintem csak szellemet láttál~
)) meg amikor nem ^-^ ((
https://i.imgur.com/01NALbE.jpg

Kijelentkezve

#74 2020. 04. 23. - 14h40

Abszint gárda
Madelline
A gárda járőre
Madelline
...
Üzenetek: 6 630

https://i.imgur.com/lpWUtgX.png

Szép napot! ^^

Habár igencsak hasznosnak találtam a gardróbban a padlás behozatalát, magával a ruhákkal kapcsolatban van még egy kisebb gondom. Számomra több időt vesz igénybe egy szett összeállítása az új rendszerrel, a felesleges ruhák nélkül, mint a régebbi rendszerrel, és a sok "kacattal". Ennek a ruhák rendszerezése áll a hátterében.
Mivel ruhadarabok szerint vannak kategorizálva, meg kell nyitnom a színváltozatokért, ami még nem is lenne akkora baj. Viszont hiába van egy darab színváltozat az adott kiegészítőből, akkor is meg kell nyitnom egy kategóriát, és kiválasztani az egyetlen egy darabot belőle.

Szemléltetés

Emellett így kevésbé tudom megállapítani, hogy milyen színváltozataim vannak, így folyamatosan meg kell nyitogatni.

Ha jól tudom, más is van, akinek kényelmesebb lenne a régebbi rendszer, persze a padlás használatával is. Viszont azt is megértem, hogy valakinek ez a változat a praktikusabb. Így az lenne a legjobb, ha behoznának esetleg egy újabb gombot, amivel ki lehetne választani, hogy a gardróbban maradt ruhákat kategorizálja e, vagy sem. A testvéroldalon van egy hasonló gomb, ami habár azt szabályozza, hogy mennyi ruhát jelenítsen meg egy oldalon, de itt inkább az a lényeg, hogy egy hasonló gombbal mindenki számára ideálisan személyre szabható lenne a ruhatára. Szerintem valami hasonló itt is elférne még valahol! ^^

Szemléltetés

Utolsó módosítás: Madelline (2020. 04. 23. - 16h42)


https://i.imgur.com/YMDYuZN.png

Kijelentkezve

#75 2020. 04. 23. - 16h31

Abszint gárda
Odett26
Fiatal újonc
Odett26
...
Üzenetek: 18

Sziasztok

Jó lenne egy olyan lehetőség ahol a már nem kívánt (nem használt, nem piacképes ... stb.) familiárisokat le lehetne adni (pl.: a minijátékok fülön).

Például Purreru, mint vadőr, zoológus visszavenné a famikat és az ismeretlen vagy ismert  tulajdonságok (szerencse, kor, ritkaság ... stb.) szerint kapnánk hasznos csere dolgokat.

Hasznos lenne maana, aranyrög vagy akár általam választott fami élelem.

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4