Aerwen írta:
https://i.imgur.com/JHoQykh.png
A felület felhasználói szemmel nem egyértelmű. Előnyösebb lenne, ha a mennyiség megnevezése alatt szerepelne egy "Kiválasztás" gomb, ami kifejezné, hogy rá kell kattintani az elemre.
Itt nem is tudsz választani, egy adott színhez egy konkrét színű darabra van szükség, a többi esetben meg elvileg oda van írva, hogy válassz, legalábbis francián a 'choisis' kifejezés van ott, ahol választani kell.
Érdekes. A többinél nem így megy. Mindenesetre ez inkább félrefordítás lesz szerintem, megnéztem gyorsan francián, hogy mi is az eredeti:

Itt egyértelműen választás szerepel... (
Németen szintúgy, szóval ez egy rossz fordítás, nem pedig általános hiba.)
Az üzenetekhez lenne pár javaslatom:
- Lehessen pár játékossal való beszélgetést kiemelni, mert nálam az üzletelgetés és egyebek miatt van, hogy elveszik, elfelejtek rá válaszolni, pedig szeretnék, ilyenkor ők fenn külön sorban megjelennének
- Csoportos PM, azaz nem csak 1 játékosnak küldöm azt a privátot, hanem 2-4 másiknak is, és mindenki látja egyszerre.
- Lehessen beállítani, hogy ha kaptam üzenetet, akkor figyelmeztessen, hogy válaszolnom kéne rá
- Ugyanúgy, ahogy az üzenetek menüpontnál megjelenik, hogy hány új van, a játékosok kis ikonja felett is megjelenhetne egy, ami jelzi, hogy tőle hány érkezett, és ekkor az üzenetek menüpont felett azt írná csak ki, hogy hány különböző játékostól érkezett üzenet.
- Ha mindketten aktívak a beszélgetésnél, nem kell külön odamenni az üzenetekhez, hanem egy kisebb ablakban jelenne meg a beszélgetés, azonnal, amint el lett küldve, ami meggyorsíthatja a kommunikációt több esetben is.
- Amennyiben valakit törlök a barátlistámról, a vele való eddigi beszélgetések is törlődjenek automatikusan
Illetve a barátfelkéréseknél egy mindet elutasítom/elfogadom gombnak is tudnék örülni. És annak is, hogy a kapcsolataimnál, ha törölni szeretnék többeket a listámról, akkor ilyen drag&drop módon behúzhatnám őket valahová, onnét közben vissza is akár, egészen addig, amíg a másik helyen az 'eltávolítás a listáról' gombra rá nem megyek, ami kérjen egy plusz megerősítést is.
Utolsó módosítás: FräuleinWolfy (2019. 10. 08. - 14h37)
@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.