Fórum

Oldalak : 1 2 3 4

#1 2019. 02. 05. - 19h35

Árnyék gárda
Eruhel
A gárda járőre
Eruhel
...
Üzenetek: 5 781

Kedves Őrzők!

Ebbe a topikba várjuk az oldal fejlesztésével kapcsolatos tippjeiteket.

- Kérünk titeket, hogy a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket, panaszaitokat továbbra is a Támogatás topikba írjátok, amennyiben a Gyakran ismételt kérdések között nem találtok válaszra.

- A téma továbbra sem összekeverendő a Beszélgetések megnyitása topikkal, tehát nincs szükség X darab támogatásra, hogy továbbítsuk a javaslatokat, úgyhogy azokat a hozzászólásokat vagy részhozzászólásokat, melyek érdemben nem egészítik ki a javaslatokat, töröljük.

- Aki topikot vagy egyenesen részleget szeretne nyittatni a fórumon, az legyen szíves a megfelelő Beszélgetések megnyitása topikba írni (fórumrészre a Ismerkedősarok: Beszélgetések megnyitása vagy az Eel teázója: Beszélgetések megnyitása témákat ajánlom, attól függően, mennyire kapcsolódna Eldarya világához a részleg), ugyanis ott lehet támogatásokat gyűjteni, az ilyesfajta hozzászólásokat itt töröljük.

Köszönjük, hogy hasznos tippjeitekkel hozzájárultok az oldal fejlesztéséhez és ezzel építitek a közösséget! ❤

Kijelentkezve

#2 2019. 02. 05. - 22h43

Árnyék gárda
Noako
Újonc
Noako
...
Üzenetek: 71

Üdv!

Először is köszönet a topik megnyitásáért! ^^
Néhány hete elkezdett frusztrálni pár dolog a játékkal kapcsolatban, ezért elkezdtem írni egy listát. Megkönnyítenének pár dolgot az alábbi pontok a játékosok számára, illetve a játékélményt is növelnék (számomra legalábbis biztosan).

1. A familiáris oldalán elkélne egy fül, ami azokat a dolgokat mutatná időrendi sorrendben, amiket a familiáris a felfedezőútjairól hozott. Nem egyszer jártam úgy, hogy véletlenül elkattintottam a hozott tárgyról, és az agyamnak nem volt ideje felfogni mi is volt az. (És lássuk be pl a több 100 ruha között nem egyszerű kitalálni.)

2. A piacon a megszámozott oldalak mellé jól jönne 1-1 léptetőgomb, hogy egy kattintással tudjuk végig nézni a kínálatot.

3. A profilokon kijelezhetné ki hány ajándékképpel rendelkezik.

4. Ugyan ez igaz az "Online" jelzésre is. Ha valaki nem aktív a fórumon, nem tudni online van e az illető. Ez megkönnyítené a játékosok közti kereskedelmet is. (A társoldalon ez mindkét esetben így van, ezért gondolom nem lenne nehéz ide is megoldani.)

5. Ez nem tudom mennyire kivitelezhető, de jól jönne ha szín szerint lehetne magunknak ruhadarabokat választani. Ha valaki csak fekete vagy kék dolgokat szeretne venni vagy abba szeretne átöltözni, szelektálva kihozná őket a piacon is illetve a „Külsőm megváltoztatása” fülben.

6. A rangsornál lehetne egy kis lenyíló fülecske ahol mondjuk a top xy (pl 50 vagy 100) embert hozná ki (csak mondjuk kisebb betűkkel írva). Mindig is foglalkoztatott kik vannak a TOP 10en túl, melyik gárda mennyire aktivizálja magát az adott hónapban. És talán egy kicsit előtérbe kerülhetnének azok is, akik nem tudtak felkerülni a 10be.

7. Itt szeretnék kicsit azoknak a nevében beszélni, akik nem aktívak a fórumon ám minden erejükkel azon vannak, hogy a gárdájuknak megnyerjék a hónapvégi ajándékot. Sajnos csak a fórum hozzászólásért jár "gárda rang". Ez egy kicsit frusztráló azok számára, akik szintén aktívak csak nem a fórum szempontjából. Mondjuk 10.000 vagy 20.000 pontonként járhatna rang mindenkinek, ami megjelenne a játékosok adatlapján pl a nevük alatt. Ez ösztönzően is hatna az emberekre, többen próbálnának minél több pontot elérni a különböző rangok érdekében. (Ha ez több maana vásárlást is eredményezne, még a beemoov is jól járna.)

8. Továbbá kijelezhetné azt is, ki hányszor tartózkodott már a TOP 10ben. Nagyon sokan ügyködnek minden hónapban azon, hogy rajta legyenek a listán. (Saját tapasztalatból mondhatom, hogy kellemetlen, hogy semmi nyoma nincsen annak, hogy anno félévig rangsor első voltam.)

Utolsó módosítás: Noako (2019. 02. 10. - 11h47)

Kijelentkezve

#3 2019. 02. 06. - 08h09

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
Laturi
...
Üzenetek: 28 024

Ahhoi!

Végre egy topic, amit spammelhetek az ötleteimmel, elsőként egy olyasmit vetnék fel, amit már korábban, csak átgondolva és konkrétumokkal:

I) Bontsuk témákra mind az ötletelést, mind a problémabejelentést, a jobb átláthatósághoz.
Továbbá, mivel ennek a résznek 'Támogatás/Problémabejelentés' a neve, az ötletek meg egyik se, célszerű lenne az ehhez tartozó részleget 'Eldarya világa' részhez átrakni, ahol a többi fórumon is található.
a)Ötletek/javaslatok - témakörök
Karakterek - Hogy, mint kéne egyes karakterek személyiségén, megjelenésén változtatni, de úgy, hogy ne okozzon gondot a sztoriban. (Például Ezra ok nélkül bunkó velünk, lehetne kedvesebb is. Vagy Karennen jól mutatna egy fehér kabát, az öv se igazán passzol hozzá és egy napernyőt is kaphatna, nehogy vámpírként leégjen.)
Familiárisok - Új famik, jelenlegi működésük, hozzájuk kapcsolódó italok és egyéb itemek
Felfedezőutak/térkép - Hogyan lehetne a térképen fejleszteni
Fórum - ehhez hasonló, fórum fejlesztésével kapcsolatos ötletek, esetleg fórumrangok
Minijátékok - javítsunk azokon is, vagy újakat javasoljunk
Bank - Ne az árak csökkentését javasoljuk, hanem olyanokat, amivel könnyebben rá lehet venni valakit, hogy vegyen onnét. Pl. bundle.
Rangsor&Hónap ajándéka - Mi legyen a következő vagy valamikor később az animált tárgy és  hogyan lehetne jobb a rangsor
Piac&Butik - Adás-vétellel kapcsolatos javaslatok
Epizódok - Itt inkább a spin-offok, mit szeretnénk bennük látni
Szettek - Milyen szettek legyenek a jövőben
Ajándékképek - Kit és hogyan szeretnénk látni
Esemény - Itt sokkal inkább a lefolyása, amire lehetne javaslatot tenni, esetleg valamennyire a témakör
Versenyek - Milyen versenyt látnál szívesen az oldal keretein belül
Egyéb - Mert lehet valamit kifelejtettem, és menne oda is ötlet
b)Támogatás/problémabejelentés
Event - az aktuális eseménnyel kapcsolatos hibák, időszakosan lenne csak nyitva
Bank - nem kaptam meg a dolgokat, stb.
Rangsor & Havi ajándék - havi ajándék megszerezhetőségével, működésével kapcsolatos problémák
Fórum - Bármilyen itt felmerült hiba, pl. bbcode nem működik
Minijátékok - Nem működik, laggol, nem kaptam meg a manát, szóval amik itt felmerülhetnek
Fordítás - Elírások, félrefordítások, esztétikai jellegű hibák, le nem fordított nevek, nincs elnevezés
Fordítás (SPOILER) - Ugyanaz, mint a fenti, csak a legfrissebb epizódhoz, így nehezebb spoilert kapni, ha valami mást szeretne jelezni a játékos
Epizód - Elakadás, meg nem adott képek, stb. Itt célszerű lehet minden epizódhoz külön topic, hogy ne keveredjenek és mert spoilers.
Piac & Butik - Az itt felmerülő hibák
Familiáris & Felfedezőutak - Nem lehet etetni/elküldeni utakra, nem hoz semmit se, stb.
Batyuk & Alkímia - Itt célszerűnek tartanám külön venni a minijátékoktól, mivel sokkal nagyobb a hibalehetőség a működésükből adódóan.
Fiók - Belépési gondok, szabadság mód, karakterrel és fami elhelyezéssel kapcsolatos gondok, szintlépés

Itt a megválaszolt kérdéseknek is ugyanúgy kellene felépülniük és a megfelelő topicok között legyen linkelés, hogy először nézzen be a megválaszoltba a játékos, ott se kelljen keresgélnie, majd ha nem találja, tudja feltenni a kérdését.
Illetve a támogatásnál azt is javasolnám, hogy ne az legyen, hogy minden modi mindegyik témakörhöz, mert ahogy észrevettem, mindenki kicsit jobb valamiben, azaz odaírni, hogy itt Anne és Beth válaszol, egy másikban meg mondjuk Charlotte vagy Diane, Erika és Frederica segít a játékosnak. (Ez az esetlegesen kevésbé motivált szikrázó tagok szűrésére is alkalmas tudna lenni, hisz könnyebben szemet szúr, ha valahová nem érkezik válasz.)
A fordítás/elírás topicokat is szét lehet szedni epizódonként+nem epizód, viszont az már túl sok lenne topicszámra, amivel pont az ellentétes hatást érnénk el, mint szeretnénk.

A javaslatoknál a játékosoknak amikor nem ruhát, vagy hasonlót vetnek fel, meg kéne indokolniuk, hogy miért is lenne hasznos, mert hiába a jó ötlet, ha nem lehet látni, hogy miért is az.

Lehet, elsőre sok munkának tűnik, az is, viszont hosszútávon jobban megéri, mivel így a játékosok is látják, hogy másnak is volt ilyen problémája korábban, arra ezt a választ kapta, így tudja, hogy neki is ezt kellene tennie. Meg így nehezebben fordul az elő, hogy esetlegesen valakinek elveszne a sok post között a sajátja. Azaz hosszútávon sokkal hatékonyabb, mint a mostani felállás. (Csak egyszeri munkabefektetés, kb. 1 délután alatt össze lehet rakni.)

II)További javaslataim
a) Az alkímista minijátékban jelenlen meg oldalt az őrzőnk és a butikhoz/piachoz hasonlóan lássuk, hogyan is mutatna, nem csak az után, hogy elpazaroltunk egy halom manát és alapanyagot valamire, ami még csak nem is passzol a ruhatárunkhoz
b)Az adatlapon legyen lehetőség arra is, hogy HTML/PHP/CSS-t használjuk, persze valamilyen korlátozott módon, hogy sokkal fancybb adatlapokat is lehessen készíteni, gombokkal, felugró ablakokkal, stb, de úgy, hogy ne lehessen visszaélni vele, az oldalban kárt tenni. (Azaz bizonyos parancsokat letiltani, a kódot kielemeztetni, hogy ne lehessen az engedett dolgokkal se olyat csinálni, ami kárt tehet valamiben. (Itt nem a tartalomra gondolok.)) Mert a jelenlegi BBCode még a képes spoilert se tudja, így meg nehéz bármit is csinálni.
c)Jó lenne valahol egy topic/részleg, ahol a beemoov közösségi oldalakon kirakott, eldával kapcsolatos dolgai lennének kirakva, hogy azok is láthassák ezeket, akik nincsenek fenn ilyen oldalakon

Utolsó módosítás: Laturi (2019. 02. 06. - 12h21)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#4 2019. 02. 06. - 08h19

Árnyék gárda
Syläise
Alkimista tanonc
Syalrën
...
Üzenetek: 15 779

Üdv!

Én mindössze egy apró "ötlettel" házalnék, ami már sokszor felmerült játékosok körében, mint hiányosság. Főleg az ilyen beöltözős versenyeket segítené meg, esetlegesen öltöztetős játékokat, ahol úgy is kell maradni. A lényeg, hogy el lehessen menteni pár öltözetet, amit összeállítunk. Például lenne három fül oldalt és kiválaszthatjuk melyiket akarjuk szerkeszteni.

Illetve akár lehetne egy olyan gomb, amire ha rányomunk, akkor lementi nekünk a kész szettet háttér nélküli PNG verzióban. Ez a telefonosok dolgát pl. megkönnyítené, illetve volt már olyan böngészővel dolgom, ahol a főoldalról lementést nem engedélyezte - lehet egyedi eset volt, nem emlékszem rá.


Lysával való történetünk III. fejezete megjelent, ha valaki vevő lenne rá: Az Apokalipszis négy lovasahttps://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/21ee2420-2833-4e5d-9af5-8210ce91efda/de943uy-01a41d6c-7279-4856-a2a1-eb00da254dfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMjFlZTI0MjAtMjgzMy00ZTVkLTlhZjUtODIxMGNlOTFlZmRhXC9kZTk0M3V5LTAxYTQxZDZjLTcyNzktNDg1Ni1hMmExLWViMDBkYTI1NGRmYy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ.aADvu99-t2p_RcjeQJBDSXSw_M1_q80S7E_YhehWvWA

Kijelentkezve

#5 2019. 02. 06. - 18h06

Obszidián gárda
Dori-chan
Újonc
Dori-chan
...
Üzenetek: 69

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:13
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!

Esetleg az is bekerülhetne, hogy egy játéos mikor jelentkezett be utoljára, esetleg a készleten belül a familiáris tojás részlegen lehetnének úgy a tojások, mint a többi cucc, mert ha van például minden elkapható familiárisból 3, akkor nehéz átnézni.

Kijelentkezve

#6 2019. 02. 07. - 09h50

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Kyukitsu
...
Üzenetek: 13 154

Napot' !

Az eddigiek mellé egy dolgot tudnék csak javasolni:

1. Kereső funkció
   mind a Piacon belül a Tárgyaim kategóriába
   mind a Gardróbba
Minél több ruhadarab és egyéb tárgy halmozódik fel a készletemben, annál több időbe telik, mire a ténylegesen eladni, vagy karakteremre adni kívánt darabokat kikeresem a rengetegből. Könnyítés lenne, ha legalább a tárgyak nevére rá lehetne keresni, ez által szűkíteni a "listát".


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#7 2019. 02. 10. - 07h43

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
Laturi
...
Üzenetek: 28 024

Ahhoi!

Támadt egy újabb ötletem, ezúttal a bankhoz:
Bundle. Azaz lennének olyan csomagok, amik nem elérhetőek mindig, csak időnként, viszont kicsit jobbak, mint ha simán rögöt vagy manát venne valaki, ebben van mindkettő, meg valami plusz bónusz, mondjuk eseményen ruhadarab, vagy valami exclusive tartalom. Vagy esetleg egy adott listáról választhatsz hozzá egy régebbi darabot, vagy famit. Ezeknek sokkal nagyobb a vásárlóereje, mint az alap lehetőségeknek, többen vesznek ilyesmit, mint magában a különböző dolgokat. (Ezt a különböző micro transaction-t használó játékok már igazolták, ebből könnyebb pénzt szerezni és a játékosok is boldogabbak lesznek egy kicsivel.)
Illetve gift card, vagyis nem teljesen az, hanem legyen lehetőség arra, hogy ajándékozhassunk másoknak rögöt vagy manát, a rendszer egyszerű lenne: beírod a felhasználónevet, fizetsz és máris megkapta a másik. (Itt a telefonos verziót nem engedném használni.)(Persze visszaélések lehetnek ezzel is, viszont sokkal könnyebb ellenőrizni, mint a régi rendszert.)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#8 2019. 02. 21. - 02h28

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Elyroze
...
Üzenetek: 38 652

Szép estét!

A minap este eszembe jutott valami, ami a topik aktivitásával kapcsolatos. Ez a mai napra teljesen kihullott a fejemből, most viszont ismét bevillant, nem tolom hát tovább.

Eme változtatás lényege, hogy az utolsó hozzászólás módosítása esetén, ha maga a topik nem is ugrik fel a lista tetejére, de ismét olvasatlanként jelenik meg a fórumozók számára. Így az esetlegesen mérvadó változás nem marad figyelmen kívül, viszont arra se kell vetemedni, hogy kitöröljék az elsőt, majd újat írjanak.

Persze lehet ezt még kicsit pontosítani, elvégre nem egyszer fordult elő, hogy valamivel korábbi hozzászólás ment át némi módosuláson a hozzászóló által. Be lehetne ezt az "értesítés formát" úgy is határolni, hogy az utolsó 1-2 oldalon szereplő kommentek módosítására jelezne be a rendszer.

Személyes indok.: Az általam rendezett utóbbi Versenyem leírásában kértem mindenkit, hogy jelezze a már leadott szettjének változtatását PM-ben, vagy új hozzászólás formájában, mert ha csak a hozzászólását szerkeszti, nem valószínű, hogy látni fogom, mivel maga a rendszer nem hívja fel a változásra a figyelmet. Egy oldalon 25 hozzászólás lehet, mondanom sem kell, milyen könnyen eltűnhet egy apró módosítás (főleg ha teszem azt, még spoiler ablakban van). Pedig felhívás ide vagy oda, ebből mégis adódtak végül kellemetlenségek.

Több fórumon jártam már. Akadtak, amelyeken ez életben volt, akadtak, ahol nem, de érdeklődtek afelől, hogy lehetne-e, máshol pedig nyilván nem feltétlenül volt ez mérvadó az aktivitás végett.

Gardróbbal kapcsolatos javaslat: Csupán annyi, hogy legyen számokkal jelezve, hány tárgyunk van összesen a Gardróbban, illetve kategóriánként, valamint hogy mennyi a maximum megszerezhető összesen (vagy adott típusú ruházatból, ezzel könnyebben át lehetne látni, mennyi hiányzik még belőlük, vagy mennyi összegezve).
Például ha rákattintok a Lena hajra láthatnám, mennyi színkombinációja van és ebből mennyi van a birtokomban.

Újabb Piaci javaslat: A Piacra kihelyezhető tárgyak esetében egy olyan módosítás, ami lehetővé tenné, hogy kategóriánként lehessen több (például három) kiegészítőt vagy más objektumot eladásra bocsájtani. Azon a részlegen van egy szűrő is, de miért is, ha összesen három eladás lehet folyamatban egy időben?

Utolsó módosítás: Elyroze (2019. 02. 21. - 02h33)


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#9 2019. 02. 23. - 05h28

Obszidián gárda
AŊGE
Tanuló őrző
Ange5
...
Üzenetek: 177

Örülök ennek a topiknak a napokban beszéltem több emberrel az ötleteimről és végre megoszthatom őket.

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:38
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Butik:Az eventek alkalmával minden elmúlt év ruháját/famiját be lehetne tenni a butikba. Ez pozitív nekünk hiszen lehetőségünk van hozzájutni olyan famikhoz/ruhákhoz amik akkor voltak elérhetőek amikor még nem játszottunk,illetve pozitív a cégnek hisz növeli a játék élményt és vásárlásra ösztönzi a játékosokat. Nekem nagy arculcsapás volt hogy a mostani event ideje alatt nem voltak elérhetőek az elmúlt évek familiárisai,hiszen arra készültem hogy bevásárolok.


Piac:Személy szerint nehezményezem hogy nem lehet konkrét személynek árulni,jó lenne ha lenne rá lehetőségünk hogy úgy dobjuk piacra az adott dolgot hogy azt csak az ismerősünk lássa,vagy ha mindenki látja akkor is csak az adott személy tudja megvenni.

Továbbá jó lenne lecsökkenteni a 72 órás korlátozást 24 órára,ez megint csak pozitívan hatna,hiszen van hogy én is 4-5 dolgot szeretnék megvenni az adott személytől és ez időben 12-15 nap ami nagyon frusztráló,bár jobban örülnék egy hónapra kivetett fix rátának pl az adott személytől havi x dolgot vehetünk és ez minden hónap elsejével nullázódna.

A ruhák közti váltást akár csuszkával akár egy "előző" és "következő" gomb létrehozásával nagyban meg lehetne könnyíteni a mostani nyomkorászás nekem idegőrlő pláne 160-180 oldal esetében.
Az eladási korlát lehetne rugalmasabb is pl lehetne kicsit javítani rajta ha kategóriánként lenne megszabva a szám és nem összesen. Pl.: minden kategóriából 2 item.2 Haj,2 csali,2 kaja stb.

Gárda ajándékok/Rangsor:Mai napig tapasztalom hogy a legtöbb gárda ajándék egy gyengébb gépen,sokszor még a szuper gépeken is akad,laggol,szagat, így hiába van egy halom a szekrényben de használni már nem igazán tudom.Ezeket nem ártana fejleszteni illetve a grafikán javítani, és adott hónaphoz illőt alkotni akár külsős segítséggel is,esetleg lehetnének versenyek ahol a nyertes munka lenne a gárda ajándék, a nevezők munkáira pedig külön lehetne szavazni akár gárdákként is.

A feljebb említett rangsor bővítéssel teljesen egyetértek legalább az első 50-ig,illetve a rang szerzésével is és azzal is hogy láttassuk ki hányszor került be az első 10 közé.
Esetleg ezeket is külön szedni az első 10 minden gardából,ez sokkal ösztönzőbb lenne a játékosok számára és nekik valami kis plusszal készülni,ugyanis akik benne vannak az első 10-ben és a gárdájuk nyer azok így konkrétan teljesen feleslegesen strapálták magukat.

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:38
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:38
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Familliárisok:
Az új design egyáltalán nem adja vissza a játék hangulatát,a régebbiek jobbak kevésbé "meseszerűek" voltak én azt várnám viszont inkább. A legendákból vett misztikus lények familiárissá tétele gondolok itt a minotauruszra és Zaralira az egyszarvúra nagyon pozitív, én személy szerint szívesen látnék viszont tündéreket Pl tavasz,nyár,ősz, és tél tündér stb de legalábbis emberformát ez akár démon is lehet aki babaként ember formában felnőttként pedig démon formában van.Új Familiárisok megalkotására szintén lehetne versenyeket hirdetni, majd a legjobb munkákat megvalósítani.

A felfedező utakon pozitív hogy rögért azonnal visszahozhatjuk az állatkáinkat,viszont ennek a díjszabását magasnak tartom,ennek az árnak a csökkentése igazán jó lenne,hiszen nagyon sokan ahogy én is sajnálok ekkora összegeket rááldozni viszont 1-10ig terjedő árban már simán benne lennék és nem esne nehezemre kiadni 10 mannát sem a mostani 20 helyett.

A familiárisok energiája a térkép bővüléssel arányosan nem hogy nőt volna,majdhogynem csökkent. A régebbi famik több energiával rendelkeztek és kevesebb bejárandó terület volt,ma már közel dupla annyi van,így pozitívan élnénk meg ha a jövőben magasabb energia szinttel ellátott házi kedvenceket láthatnánk viszont.

Hirtelen ennyi ha még valami eszembe jön akkor jövök még ötletelni /static/img/forum/smilies/smile.png


[centre]https://i.imgur.com/aUnDxtc.jpg[/centre]

Bejelentkezve

#10 2019. 02. 23. - 15h35

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
Laturi
...
Üzenetek: 28 024

Hoztam megint pár ötletet:

- Mikor rámegyünk a 'kilépés' gombra, az oldal közepén megjelenhetne egy felugró ablak, hogy tényleg kiszeretnénk-e lépni. Velem gyakran megesik, hogy véletlen kattintok csak rá, így ez megmentene ettől. (Meg szerintem másokkal is történik ilyesmi.)

- Mikor levelezünk a supporttal, lehessen úgy is válaszolni, hogy az eredeti levelünkre válaszolva, e-mailcím és tárgy alapján könnyen szűrhető is és ekkor bekerül a megfelelő helyre, ugyanúgy, mintha ott írtuk volna meg a választ. Mivel ott nem lehet további képeket becsatolni, rendesen formázni az üzenetet, hasznos lenne, a könnyebb válaszolásról nem is beszélve.

-Az adatlapon jelenjen meg az aktuális fórum aláírás, ami megkönnyítené az igazítását, nem kéne ehhez a fórumra átjárkálni és ott újrafrissíteni, meg az is a játékoshoz tartozik.

-Csillagjegyeken alapuló famik. Mind a 12-nek 1-1, ugyanolyan statok, csak más kinézet. (És mindegyik csak az adott idősávban lenne elérhető, éjjel a térképen.)

- Külön részleg létrehozása a játékosok által szervezett beöltözőseknek/versenyeknek, ugyanis már több alkalommal is előfordult, hogy párhuzamosan több is futott volna, ráadásul így lényegesen könnyebb a beöltözős első posztjára hivatkozni, átláthatóbb is lenne, mindegyiknek külön kis topic, így a korábbiakat is könnyebb megnézni, esetleg ott egy külön topicban összeszedni a korábbi beöltözősök csoportképeit, nosztalgia jelleggel. És ha valaki szeretne szervezni egyet, akkor ott a beszélgetések megnyitása topicban kereshetne hozzá támogatókat, amit legalább 5 főben szabnék meg.
(Ez azért is lenne jó, mert jelenleg nincs arra mód, hogy egy nem beöltözős versenyt szervezzek, mint játékos.)

Utolsó módosítás: Laturi (2019. 02. 23. - 15h38)


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#11 2019. 02. 23. - 18h22

Árnyék gárda
StephanieWhite
π
StephanieWhite
...
Üzenetek: 314

Szép estét mindenkinek! Én is bátorkodtam összeszedni egy-két ötletet, de közben kiemelném én is azokat, amiket előttem már leírtak, és nagyon jó ötletnek tartok (ezeket idézném röviden, és kiegészíteném a saját ötleteimmel).

1. Gardróbbal kapcsolatos javaslat: "Például ha rákattintok a Lena hajra láthatnám, mennyi színkombinációja van és ebből mennyi van a birtokomban."
▸ Az ételek, csalik és alkimista cuccok esetében pedig be lehetne tenni minden egyes megszerezhető ételt, csalit és alkímiát a készletünkbe, csak ha nincs nekünk belőle egy darab sem, akkor fekete-fehér lenne a képe például. (Ez annak segítség, aki pl szereti maxon tartani a készletét, és nem kell külön rákeresnie, hogy milyen ételek, csalik, stb vannak, egyből lehetne látni hogy mi az amiből nincs.)

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:41
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:41
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:41
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!

Kijelentkezve

#12 2019. 02. 23. - 18h36

Árnyék gárda
azariel
Most érkezett
azariel
...
Üzenetek: 6

Gardrób javaslat - én pl nagyon tudnám dijjazni, hogy pl. az új ruhák amig fel nem próbáljuk legelöl vannak.
Mikor megkaptuk a főnix ruhát, nagyon sokat kellett keresgélnem, mert azárt fel gyülemlett jó pár cucc az évek alatt,

Piacon - a szin szerinti keresés, de leginkább ami zavar, hogy ha az utolsó oldalra lépek piacon, de már valaki vett valamit, és már nem kell az az oldal, nem tudok visszalépni pl a 271-ről a 270-re, hanem frissitenem kell.

Vagy pl élelemből lehetne piacon többet is venni egy személytől, 3-5 darabot, az szerintem sokat segítene.

Utolsó módosítás: azariel (2019. 02. 23. - 18h37)

Kijelentkezve

#13 2019. 02. 23. - 18h42

Abszint gárda
VideoMacii
Fiatal újonc
VideoMacii
...
Üzenetek: 16

Üdvözletem!
Nekem csak néhány egyszerű javaslatom lenne:

1: Először is, lehetne a gardróbban egyfajta rendszerezés a tárgyak ritkasága alapján(hétköznapi, ritka, epikus, legendás, esemény)

2: Piacon nem ártana ha kiírná a ruha neve mellé a színét is. Oké, fel lehet próbálni de személy szerint könnyebbnek látnám a keresést, ha a szín is megjelenne.

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


4: Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!
valamint az se ártana ha lehetne úgymond "lefoglalt értékesítés"-eket is létrehozni(ezzel könnyebb lenne két a két játékosok közötti megbeszélt csere)

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


6: Batyus tárgyak eladása. Nem gondolok itt kimondottan az összesre, de mondjuk én régen nyitottam egy Minaloo-t, és semmi hasznát se tudom venni, inkább tenném ki értékesítésre. Ha maanáért nem is, Purro kártyáért legalább jó lenne.

7: Lehetne a rangsort úgymond bővíteni, hogy nem csak a 3 gárda állását látjuk, hanem azt is hogy ki hány pontot szerzett és hogy hanyadik helyen áll.

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


10: A Stylish-os bővítmények alkalmazása a rendes játékban. Pl: Lehessen megváltoztatni a háttért(személy szerint, roppant unalmasnak találom hogy mindig ugyanaz van a háttérben, eventek kivételekor.) és mondjuk a térképen az adott helyekhez kiírhatná hogy mik találhatóak ott.

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 17:53
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!


Egyenlőre ennyi jutott eszembe, később még lehet frissítem!

Kijelentkezve

#14 2019. 02. 23. - 18h44

Abszint gárda
Flashy
Legyőzte a Dahut
Flashy
...
Üzenetek: 2 902

Hali

Nem tudom, volt-e már, de én például nagyon örülnék neki ha lehetne gárdát változtatni, mondjuk akár nagyobb mennyiségű aranyért /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#15 2019. 02. 23. - 20h01

Obszidián gárda
KBMKate
Újonc
KBMKate
...
Üzenetek: 40

Helló~
A javaslataim a következők lennének:

1. Le lehessen zárolni a saját cuccainkat, így véletlenül se tudjuk eladni. A lezárolt dolgok ne jelenjenek meg a Piacon a Tárgyaim között, vagy esetleg külön kategória a zároltaknak, így láthatjuk ott is, hogy mik vannak lezárolva (de továbbra sem lehetne eladni). Ezzel megkönnyíthetnénk az eladásokat, eladandó dolgainkról képek szerkesztését.
Nekem (és szerintem sokan másoknak) pl. van 230 oldalnyi cuccom és abból a felét biztosan eladnám, de nincs időm kiválogatni hogy mit szeretnék megtartani és mit nem.

2. Csere lehetőség. Egyik ruhát egy másikra, egyik kaját a másikra stb. Hogy ne legyen ebből nagy előny szerzés, akár kisebb maana összegekért kéne, vagy csak azonos ritkaságú dolgokat lehetne cserélni.

3. Szerintem a gardróbban a ruhákon belül a ruhadarabokat is kéne kategorizálni. Ezt úgy értem, hogy mondjuk van a Haj kategória, ha rányomunk kiadná a hajtípusokat és mondjuk a Lucia hajat akarjuk, akkor arra is rányomnánk és kiadná a színeket. Őszintén engem zavar, hogy végig kell tekernem a gardróbomon, hogy megtaláljam azt a ruhát, ami kéne.

4. Örülnék ha végre kijavítanátok azt, hogy a spoiler fülbe tudjunk képet illeszteni.

A többiek ötletét is támogatom, főleg az öltözet lementést~
És köszönjük a lehetőséget, remélem a legtöbb ötletet hasznosítjátok, előbb vagy utóbb ^^

Kijelentkezve

#16 2019. 02. 24. - 15h53

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 935

Flashy írta:

Hali

Nem tudom, volt-e már, de én például nagyon örülnék neki ha lehetne gárdát változtatni, mondjuk akár nagyobb mennyiségű aranyért /static/img/forum/smilies/smile.png


Valószínűleg, akkor mindenki vagy legalábbis a játékosok 70% az árnyék gárdába menne, és a többiben aránytalanul kevesen maradnának.Esetleg úgy lehetne megoldani, ha két ellenkező gárdába tartozó játékos , gárdát cserélne, így ezzel nem lenne gond.

Utolsó módosítás: Sakuya (2019. 02. 24. - 15h53)


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#17 2019. 02. 24. - 15h55

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Elyroze
...
Üzenetek: 38 652

Sakuya írta:

Flashy írta:

Hali

Nem tudom, volt-e már, de én például nagyon örülnék neki ha lehetne gárdát változtatni, mondjuk akár nagyobb mennyiségű aranyért /static/img/forum/smilies/smile.png


Valószínűleg, akkor mindenki vagy legalábbis a játékosok 70% az árnyék gárdába menne, és a többiben aránytalanul kevesen maradnának.Esetleg úgy lehetne megoldani, ha két ellenkező gárdába tartozó játékos , gárdát cserélne, így ezzel nem lenne gond.
( Ha jól tudom, a rendszer nem a játékosok konkrét létszáma alapján számolja a pontokat, tehát lényegtelen, hogy melyik gárdába hányan vannak. Erről régebben már komolyabban elbeszélgettünk. )


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#18 2019. 02. 24. - 20h24

Árnyék gárda
Victooria
Zöldfülű
Victooria
...
Üzenetek: 131

Szép estét!

Egyet értek az előttem szólókkal (főleg a ruha mentése és a szín alapján való keresés funkciókkal), viszont nekem is lenne egy javaslatom.

Méghozzá a piac használatáról lenne szó, azon belül arról, hogy a 6. epizódig nem használható a piac. Szerintem a legtöbb felhasználó már észrevette, mióta ez az újítás bejött, drasztikusan csökkent a piacon található tárgyak ára.

Például


Az lenne a javaslatom, hogy a negyedik epizód végigjátszásáig vigyék le ezt a határt. Könnyebben haladhatnának az új, és a régi játékosok is, illetve a piac is vissza állna a régi kerékvágásba.


https://i.imgur.com/8mmCMC0.png

Kijelentkezve

#19 2019. 02. 24. - 23h56

Árnyék gárda
Kasumii
Most érkezett
Kasumii
...
Üzenetek: 5

Üdv!

Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 18:07
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!

2.) Szívesen látnáma mítológiai szörnyeket, familiárissá formálva(Pl. Cerberos), de néhán, démon-, vagy ördög szerű familiáris is jó ötlet lenne.
3.) Butikba megtalálható lenne minden familiáris tojása maanáért, vagy rögért.
Moderátor által szerkesztve 2019.04.25. 18:07
Kérlek, NE ismételd a többiek javaslatait!

5.)Lehetne időközönként indítani öltöztetős versenyt, mint Csábításból jelesen, ahhol az első helyezet bizobyos összegbe kap maanát-, vagy rögöt. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
6.)Ha már öltöztetős van, lehetne familiáris rajzversenyt is indítani, ahol a legjobbat meganimálhatnátok a játékba és elérhető is lenne minimum a butikba. /static/img/forum/smilies/smile.png

Kijelentkezve

#20 2019. 02. 26. - 14h36

Abszint gárda
Polymnia
Most érkezett
Polymnia
...
Üzenetek: 4

Üdvözletem!~

Lehet, hogy átgondolatlannak fog tünni, de nekem olyan javaslatom lenne a gardróbra, hogy a fölösleges ruhák aminél lehet számítani, hogy nem fognak elkelni, azokat esetleg törölhetnénk maana vagy rög használatával.
Tisztában vagyok a piaccal meg minden, de ha egyszer senki sem veszi meg az akár egy éve folyamatosan ugyanazt a kirakott terméket akkor azt csak feleslegesen van ott. /static/img/forum/smilies/hmm.png


"Az emberek azt hiszik, hogy ha egyedül vagy akkor magányos is vagy, de ahogy sok más feltevés ez is hibás." - Dr. Csont

Kijelentkezve

#21 2019. 02. 26. - 16h34

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Elyroze
...
Üzenetek: 38 652

Polymnia írta:

Üdvözletem!~

Lehet, hogy átgondolatlannak fog tünni, de nekem olyan javaslatom lenne a gardróbra, hogy a fölösleges ruhák aminél lehet számítani, hogy nem fognak elkelni, azokat esetleg törölhetnénk maana vagy rög használatával.
Tisztában vagyok a piaccal meg minden, de ha egyszer senki sem veszi meg az akár egy éve folyamatosan ugyanazt a kirakott terméket akkor azt csak feleslegesen van ott. :/
Tehát úgy véled, hogy kellemesebb újra megkapni a felfedezőutakról a már törölt tárgyakat, és ismételten törölgetni őket, amikor azokat másodjára, harmadjára stb. megszerzed? Érdekes elgondolás.

Szerintem a Gardróbba helyezett tárgy szűrő (vagy konkrét kereső) megoldaná a mennyiség problémát.


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#22 2019. 02. 27. - 08h38

Abszint gárda
FräuleinWolfy
A gárda zsoldosa
Laturi
...
Üzenetek: 28 024

Elyroze írta:

Polymnia írta:

Üdvözletem!~

Lehet, hogy átgondolatlannak fog tünni, de nekem olyan javaslatom lenne a gardróbra, hogy a fölösleges ruhák aminél lehet számítani, hogy nem fognak elkelni, azokat esetleg törölhetnénk maana vagy rög használatával.
Tisztában vagyok a piaccal meg minden, de ha egyszer senki sem veszi meg az akár egy éve folyamatosan ugyanazt a kirakott terméket akkor azt csak feleslegesen van ott. /static/img/forum/smilies/hmm.png
Tehát úgy véled, hogy kellemesebb újra megkapni a felfedezőutakról a már törölt tárgyakat, és ismételten törölgetni őket, amikor azokat másodjára, harmadjára stb. megszerzed? Érdekes elgondolás.

Szerintem a Gardróbba helyezett tárgy szűrő (vagy konkrét kereső) megoldaná a mennyiség problémát.


Az eventes tárgyak esetében viszont hasznos lenne, hogy ha a butikos ár mondjuk feléért el lehetne adni őket. A piaci viszonyoknak is alkalmazkodniuk kéne ehhez, ami sok esetben hasznos lehet. (Bár ezzel egy minimum ár is meg lenne szabva értük, hisz ki adná el ennél kevesebbért másnak, mikor van egy biztos minimális összeg.)

Volna még egy javaslatom a felhasználónév tekintetében:
Jelenleg mint a karakterek száma, mind pedig a felhasználható karakterek eléggé korlátozva vannak, így javasolnám, hogy a jelenlegi 16 helyett, 64, de legalább 32 karakter hosszú nevek lehessenek, meg szóköz használata se okozna nagy gondot, pár egyéb különleges karakter mellett. Persze, mindez úgy is lehetne, hogy csak névváltoztatással, esetleg ott egy drágább megoldás, hogy ez is egy prémium dolog legyen, ezért hajlandó lennék többet fizetni.


@Laodameia: Gyirmót est une meilleure équipe de football que le FC Barca.
https://i.imgur.com/RR3CYMg.gif

Kijelentkezve

#23 2019. 02. 27. - 11h12

Obszidián gárda
Kyukitsu
A gárda védelmezője
Kyukitsu
...
Üzenetek: 13 154

Üdv ismét!

Jutott eszembe olyan opció, lehetőség - akár ingyen, akár csekély maana összegért cserébe -, hogy visszapörgethessük az előző epizódot, s választásainkat, mint egy mesekönyvet.

Mondhatjuk úgy is, hogy a jelenleg is élő Szimpla visszajátszás és Történetmódosító visszajátszás mellé, javasolnék egy Olvasó funkciót is, ami által lényegében nem változtatunk semmit a történéseken, csak visszanézhetjük a saját - legutóbbi kijátszás által mentett - történetünket.

"Mese" kedvelő egyénnek mondanám magam, aki gyakorta elfeledkezik arról, hogy mit látott/hallott/olvasott korábbi epizódokból; s remek élmény lenne, ha ezt ilyen módon felidézhetném, ráadásul a saját döntéseim mentén.


https://66.media.tumblr.com/397c0d1f9542fa6cb8dc1741db7299bb/tumblr_pw58f3TSv21uw8e6qo1_1280.gif

https://78.media.tumblr.com/e4dcb501957cfbf355207d8fe035e4e4/tumblr_p8yrl4sglL1x1g694o1_1280.gif

Kijelentkezve

#24 2019. 03. 03. - 19h00

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Elyroze
...
Üzenetek: 38 652

Üdv!

Új javaslattal fordulnék a szerkesztőség felé, ami bizonyítottan nem csak az én esetemben volna talán hasznos változtatás, noha más viszonylatból mégis apróságnak tűnik.

Familiáris Nemváltás - Néhányan ragaszkodunk bizonyos nemű familiárisokhoz, ez ezer meg egy okból adódhat. Így viszont a kedvencek elnevezése sem mindig megy gördülékenyül, ha nem az adott nem képviselőjeként születik kedvencünk. Márpedig egy familiáris elnevezése az egyén számára lehet olyan fontossággal bíró is, mint saját felhasználójának a névadása.

Tehát mindenképp bízom(/unk) benne, hogy előbb vagy utóbb (akár aranyrögért cserébe) elérhetővé válna egy familiáris nemváltás opció.


https://i.imgur.com/FZtU6s2.gif

Kijelentkezve

#25 2019. 03. 03. - 20h39

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 968

Üdv /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ami nekem jutott eszembe, nos... nem tudom, mennyire lenne kivitelezhető, de szerintem mindenképpen hasznos lehet bárkinek.
Ez pedig a Piaci értesítő.
Hogy mit is értek ez alatt? Nos, tegyük fel, keresel egy adott tárgyat, és nem akarod óránként ellenőrizni, hogy kikerült-e már a piacra. (Netán el is felejted, és lecsúszol nagyszerű lehetőségekről...)
Semmi gond! A piac oldalon van egy fül, ahol beállíthatsz magadnak x mennyiségű tárgyat, melyekre fáj a fogad (akár úgy is kinézhet, mint az árveréseid, időkorláttal, meg minden), és az oldal, valahogy úgy, mint amikor a fami visszatér a felfedezőútról, ad neked egy jelet, ha az adott tárgy kikerül a piacra!
Így nem kell folyton azt lesned, mikor lesz már az áhított dolog a piacon, hiszen Eldarya barátod jelzi ezt neked.

Ha már piaci értesítésekről van szó, akár arról is kaphatnánk valami kis üzenetet, ha egy licited a végéhez közeledik, hiszen biztos vagyok benne, nem én vagyok az egyetlen, aki valahogy elfeledkezett róla, és lecsúszott egy tárgyról...
És merőben könnyebb lenne, mint ébresztők tömkelegét állítani hozzá :')

Kijelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4