Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 2 3 4 5

#51 2019. 02. 18. - 18h23

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Freya

Egyre melegebb lett a levegő miközben mi vagy is inkább a többiek diskuráltak arról, hogy mi lenne a legésszerűbb megoldás. Caspien odaballagott egy telefonhoz és megpróbálta azt. Én őszintén nem bíztam a telefonban. Egész végig egy nőnek a hangját hallottuk és ha a telefonokat lehetne használni, akkor már azon keresztül is hívhattak volna minket, ha van valaki még a hajón persze.
Kaptunk egy figyelmeztetést is, hogy mihamarább húzzunk el védettebb éghajlatra és Kounak támadt egy remek ötlete, hogy a gépház lehet a legbiztonságosabb. Nekem az első gondolatom az volt, hogy menjek és keressek még túlélőt de kevés volt az idő és ha mi elpusztulunk, akkor már úgy is mindegy. A felsőm zsebéhez kaptam és, ahogyan jól sejtettem volt is benne egy hajgumi. Azzal felfogtam a hajamat egy lófarokba majd levettem a kabátot ami alatt volt egy sötét atléta. A kabátot a derekamra kötöttem és elindultam a gépház felé.
-Nos akkor mire várunk emberek? Indulás!
Elkaptam Kou felsőjét, hogy még csak véletlenül se juthasson eszében, hogy itt marad inkább szenvedni, vagy kitapasztalni első kézből, hogy milyen ha elég a bőröd..vagy tudom is én, hogy mik járnak a fejében és húztam magam után.
Ha jól értettem egy csillag felé zuhanunk és biztosra nem tudtam, hogy azok mekkora kárt tudnak okozni, de nem is akartam igazából megtudni.


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#52 2019. 02. 21. - 08h35

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

A telefon nem nyert, viszont a légkör egyre forróbb és elviselhetetlenebbé válik, ami annyit tesz, pucolnunk kell innen. Kou felvetette a gépház ötletét, én vonakodva léptem párat hátra. Ha ez a hőmérséklet ott még párosul a gépek túlhajtottsága miatti hővel, az a poklok poklává változhat.
-Más ötlet? - jártatom körbe a tekintetem a többieken, de semmi - Oké, akkor irány a gépház.
Útközben megemésztve az információkat egyre inkább reálisnak látom, hogy az irány jó. Ki tudja, lehet a gépházban lesz egy gépész is, aki meg csak tud segíteni az eluralkodott káosz helyrehozásában. Vagy.. mi tudunk neki segíteni. Ha megmondja mit tegyünk, én zokszó nélkül összekenem a kezem. Nem ijedek meg egy kis olajtól.
-Jó jó, már megyünk is, már úton vagyunk - szólok vissza a gépies hangnak, bár magam sem tudom, hogy miért. Talán, hogy megnyugtassam benső énem, aki épp kezdenek kétségbe esni.
Amint elhagyunk egy részt, az ajtó hangosan záródik mögöttünk. Az elején még összerezzentem, de a harmadiknál mit sem törődve azzal, egyenesen terelve vagyunk egy bizonyos irányba, csak rohanok.
Végül csak beértünk a gépházba, ahol elképzeléseimet meghazudtolva a hőmérséklet alacsonyabb, mint a kinti részen. De jó, hogy Koura hallgattunk.
-Hahó! van itt valaki? - kezdem el körbejárni a terepet. Ki tudja, lehet más túlélők is vanak a korábban összeverődött kis csapaton kívül.


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#53 2019. 02. 21. - 12h42

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Kou

Mivel ellenvetés nem volt, elindultak... tunk pontosabban a cél felé, miután a gépies hang helyett egy igen közvetlen ordítást kaptunk. A  hang határozott és parancsoló volt. Borsózott tőle a hátam.. Engem Freya ragadott meg, és kezdett el maga után rángatni a gépház felé, hogy véletlenül se maradhassak itt. Először csalódott voltam, hogy végül nem tudom meg, milyen érzés kiszáradni, de utána élvezni kezdtem, hogy vonszolnak. A gépház felé közeledve mögöttünk egyre gyorsabban záródtak az ajtók, és ezzel a levegő is hűlt a tűrhető felé. Célunkhoz elérve kellemes hűvös fogadott bennünket. Isaiah körbenézett, és egy "hahó! Van itt valaki?" - kiáltást eresztett meg. Én pedig elkezdtem babrálni az egyik fásli végét. Unatkoztam, megint.. Kiszedtem a kezem Freyáéból, és leültem egy gépnek háttal, nem nekidőlve. Táskámat szorongatva kezdem el méregetni a többieket unott arckifejezéssel. Megint várunk. Várni, várni és megint várni. Igazán történhetne már valami.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2019. 02. 21. - 12h47)


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#54 2019. 02. 21. - 12h55

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Mivel nem tudom mikor lesz Kamikaze így írok egyet!

Slava

Nehezen beértünk miközben Zoé az android ránk szólt.
-Jó van na bent vagyunk...-morogva mikor meghallok egy elég komoly férfi hangot, hát ez nem Kou akkor egy másik orvos lehet. Neve nem ugrik be de legalább tudom hogy mások is vannak.-Hé ide van egy sérült-ordítom vissza, leteszem a lányt én meg próbálok meggyulladni a overallomban de levettem a kabátját, amit a derekamra kötöttem. Az a jó hogy egy feliratos póló is volt a overallok között így azt is felvettem. Reménykedtem hogy van gépész még mert egyedül nem lesz egyszerű a gépek karbantartása, bár igaz imádom a gépek hangját de ez embertelen meló lesz egy embernek, leültem a lány mellé és várom a többeket akik talán segítenek rajta.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#55 2019. 02. 21. - 21h02

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

Nem telik sok időbe, a távolból válasz hallatszik. Gondokodás nélkül sietek a jónak vélt irányba, mire két nőbe botlok. Egyikük a körülményekhez képest jól fest, míg a másik, ott már nagyobb bajok vannak. Finoman letérdelek mellé.
-Szabad? - veszem át és tarkóját hátulról megtámasztva kezdek neki a vizsgálatnak. Ösztönösen nyúlok bele szabad kezemmel belső zsebembe, ahonnan egy kis zseblámpát előhalászva először száját feszítem szét, persze csak addig, amíg túl nagy erőt nem kell kiváltanom és ellenőrzöm a légutakat - Ez tiszta - aztán jön a pupilla ferlex - Hmmm - csúsztatom vissza zseblámpám a helyére - Sokkot kapott. Biztos a hirtelen ébredés miatt.
Finoman nekidöntöm a legbiztonságosabbnak tűnő felületnek, és mielőtt még bárki elkezdene jajongani, vagy kiakadni, lenyugtatom Őket.
-Pár perc, és jobban lesz. Csak a szervezetének kicsit ki kell hevernie ezt a hirtelen stresszhatást. Bár - vakarom meg fejem - az ajka sikeresen felrepedt. Valami nagyobb ütés érhette, ezért is a vér egy része - mutatok a tenyerén száradt férfoltokra. Igaz, a tökéletes kör alakú pöttyök másra engednek következtetni, de most nem tudom kikérdezni.
-Te jól vagy? - fordulok a vörös hajú nőhöz - Jól látom, hogy gépész vagy? Ha kell bármi segítség, rendelkezésedre állnuk, csak mondd, mit kell tennünk.

Utolsó módosítás: Appuru (2019. 02. 21. - 22h29)


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#56 2019. 02. 21. - 21h51

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
Laturi
...
Üzenetek: 25 744

Zoe, miután látta, hogy az ébren lévők mindegyike biztonságos helyre vonult, lezárt mindent, vastag acélajtók zárultak be a Fatum Siderum minden folyosóján és a helyiségek bejáratánál. A folyamat idejére mindenki egy helyre volt összezárva. Majd elkezdte a csillagba való berepülést, kinyitva az energiakollektorokat. Perceken belül a tárolók elkezdtek megtelni energiával, felébresztve a Fatum Siderum eddig alvó rendszereit.
Energia feltöltése folyamatban. Tárolók feltöltéséig hátralévő idő: 28 perc.
Gravitációs rendszer stabilizálva.
Létfentartás... Kritikus hiba a 13B szektorban.
Karbantartó droidok aktiválva. A Fatum Siderum javítása folyamatban.
Takarító droidok aktiválása. A II. szint tisztítása folyamatban.

Hirtelen megszűnik a rezgés, ami eddig körbevett. Nem sokkal később teljes csend lesz, amit kis fémlábak kopogása tör csak meg, ami a falakból jön. Egy távolabbi panel felnyílik és több, pókszerű valami jön ki belőle, amik rávetik magukat a hibás gépekre és elkezdik javítani őket. Hol összeállnak egy nagyobbá, hol több kisebbre válnak szét, teljesen modulárisak. A fények is visszatérnek, hideg, fehér világítás veszi át az eddigi vörös vészvilágítás helyét.

Javító droid
https://vignette.wikia.nocookie.net/continuingstargate/images/5/56/Replicator.jpg/revision/latest?cb=20100411032247
Ezeket a gépészek tudják irányítani, viszont sok energiát emészt fel a használatuk.

Utolsó módosítás: Laturi (2019. 02. 21. - 21h52)

Kijelentkezve

#57 2019. 02. 21. - 22h20

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Kou

Unatkozásom közepette újabb túlélők tűntek fel. Az egyiküket csak látásból ismerem, ébredésemet követően, mikor már asztalomnál ültem, kért meg, hogy menjek le a második szintre. De hogy ki ő, vagy mi ő, nem tudom. Nem is álltam fel megnézni közelebbről a sebesültet. Isaiah már alapból cselekedett, és az apróbb sérülések pedig nem az én asztalom. Itt legalábbis biztos nem.
A robot hang értesített minket, hogy a energiák töltődnek, és hogy a gravitációs rendszer is stabilizálva lett. Valóban, már nem érzem azt, hogy ülve is feldőlök. A rezgés is megszűnik, és takarító robotok vetik be magukat a második szint káosszá vált helyszínének kitakarítására.
- Úúúú... - nézek egy pókszerű javítógép felé. Olyan cuki! ÉS milyen élesek a lábai.. vagy inkább csápjai? Mindegy is az izéjének, amivel jár, na annak a vége. Játszani támadt kedvem vele. Az egyik utána el is másztam, de nem is törődött velem. Ridegsége szíven ütött... volna, ha nem élveztem volna, hogy ennyire nem érdeklem őket. Végül feladtam, és mint egy játékát vesztett gyerek maradok ülve a terem közepén. A kék fény és a csend álmossá tett. Ásítok is egy hatalmasat. Az egyik javító droid, épp a szemem előtt vált szét két kicsivé. Nagyokat pislogva nézek a többiek felé, akik látszólag az ájult lányt méregetik. Idegesen fújtatok egyet. Velem bezzeg senki sem törődik. Senki. sem?  Elábrándoztam egy bárgyú mosollyal az arcomon. Szemem előtt lebegett, ahogy a többiek undorodó és megvető tekintettel méregetnek, és szebbnél szebb szavakat dobálnak felém.
~ Igen! Bántsatok még! ~ kiáltom feléjük nagy örömöm közepette ebben a kis fantázia világomban. A valóságban csak bambulok előre, vigyorgok, halkan nevetgélek. Jóformán nyitott szemmel alszom. Csak a nyálam nem folyt még ki.


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#58 2019. 02. 21. - 22h27

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Slava

Megjött a felmentő sereg, a helyes doki kezelésbe vette a lányt, én meg csak néztem egy darabig. Lehet nem figyeltem mit mondott de mikor oda jött hozzám hirtelen a kezemet elrejteném, mivel az áram szétégete, de soha nem kérném hogy nézze meg, vagyis azt hittem most mégis megtettem.
-A kezemet megtudnád nézni...-valahogy nem tudom miért de a gépek csivitelése sem tetszett most.-Más gépész nincs?- kérdem miközben hallom a rendszer újra működik, a én hatalmam amit azok a pókok okoznak itt nekem de ezek sem tesznek boldoggá. De miért is. Érzem hogy a valami nem oké nem szoktam kimelegedni a munkától ennyire. Lehet a sokkom most jött ki. Szinte tűzelek annyira forró vagyok.
-kissé melegem van...- érzem hogy nagyon ki vagyok egyedül helyre hoztam ami nem könnyű

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 02. 21. - 22h45)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#59 2019. 02. 21. - 22h42

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

-Mutasd - nyúlok karja után - Ez nem túl szép... égés - nézek szemébe. Minden elismerésem, nagyon jól tűri a fájdalmat, de azon kívül, hogy tisztában vagyok az égési sérülés fokával, jelen helyzetben túl sok mindent nem tehetek érte.
A helyzetünk viszont egyre jobb és jobb lesz. Megjelennek a javító doridok.
-Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem, kezd helyre állni a rend - forgatom a fejem nézve a visszatérő fényeket, a kis robotok munkáját - Sajnos, ezeken a sérüléseken itt nem tudok javítani, de ha elérünk egy orvosi szobába... - ekkor bevillan, még egy orvossal gazdagabbak vagyunk- Kou - szólok rá -  nincs véletlenül valami fájdalom csillapítód, vagy hámosító, vagy jegelő? - ezek közül igazából bármi jó lenne - Fásli?
Azt hiszem, a feszűltség most kezd kimenni zsigereimből. Egy hatalmas sóhaj kíséretében engedem ki a feszültséget.
-Ha már tényleg stabilizálódott a helyzet, kell egy süti - mosolygok Freyara - És nem, én nem tudom, más gépész is lenne itt - fordulok egyetlen gépészünk irányába.


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#60 2019. 02. 21. - 23h30

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Freya

Végre biztonságos helyre ért mindenki. Amíg Isaiah a betegekkel törődött én egy kicsit körbepillantottam. Hmmm semmi sem volt igazából ismerős, biztos voltam benne, hogy a gépek és a mechanika nem az asztalom. Jelek szerint az orvoslás sem. Végiggondoltam, hogy mihez értek egyáltalán. Főzés?? Persze ha valaki szereti a jégkockákat főfogásnak, a levegőlevessel és lég-főzelékkel. Nyilván szakács sem vagyok, viszont úgy érzem, hogy rengeteg módot ismerek egy ember ártalmatlanítására. A kezeimet néztem és hirtelen beugrott egy kép..mintha vér áztatta volna őket. Régi, sötétvörös és ragacsos. Elhúztam a számat, reméltem, hogy ez mind a túl melegnek és stressznek a hatása és nem valami emlékkép.
Elkaptam a szemeimet és jobbra megpillantottam egy palackot, oda sétáltam érte és kibontottam szagra víznek tűnt és a palackra is a "Víz" szó volt felírva. Belekortyoltam, úgy, hogy nem ért hozzá a szám. Meleg volt mint a vizelet, de víz és én már nagyon szomjas voltam.
Fél füllel meghallottam, hogy valaki sütit emleget. Isaiah volt és pont felém nézett.
-Szerintem lenne egy-két krémesnek helye most a gyomromban.
Én is mosolyogtam és felemeltem a flaskát.
-Vizet valaki?

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 02. 22. - 20h16)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#61 2019. 02. 22. - 20h32

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Kou

Mély fantáziálásomból Isasiah hangja rántott ki, amikor rám kiáltott. Az a lány, aki idehozta a másikat, megégette a kezét. A doktor bácsi arról érdeklődött, van e valamilyen eszközöm, gyógyszerem, ami segítségére lehet.
- Hhhmmmm... - nyitom ki táskámat. Fásli van benne, azt mindig tartok magamnál. Illetve mivel ha túlélő lett volna a kettes szinten, kellett, hogy pakoljak magamnak fájdalom csillapítót, érzéstelenítőt, kötszereket és eszközöket akár azonnali ellátás céljából. Isaiah kérésének megfelelően elővettem egy fáslit, és egy fájdalom csillapítót. Hámosítóm és jegem nincs, arra pont nekem nincs szükségem.
- Fájdalomcsillapító és fásli. - mondom vontatottan, mint mindig, és oda sétálok, hogy átadjam. Amint odaérek, kinyújtom felé a dolgokat. - Tessék! - húzom halvány mosolyra a számat. Közben megnézem jobban magamnak a lány, névtáblája szerint Slava kezét. Beleborsózik a hátam. Biztos nagyon kellemetlen érzés.. Awwh...
Mindeközben Freya ivott egy palackból, és most fel is kínálta. Lehet mérgező..
- Én kérek! - lépek oda reménykedve, szokásos lassú lépteimmel. Néha engem is zavar a beszédem és a járásom tempója. De nem tehetek róla, ha nem munkáról van szó, így is kínzom magam. Hangom valahol izgatott és kissé recés. Lehet nem kellene innom, ha ennyire szomjas vagyok..

Utolsó módosítás: piroskaseres (2019. 02. 22. - 20h35)


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#62 2019. 02. 23. - 14h16

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Slava

Hallom ahogy a helyes doki szól a számomra mihaszna Kounak, aki kutatni is kezd, talál fáslit és fájdalomcsillapítót is, amit odaad Isasiahnak, amit az utóbb láttam meg a szkafanderén. Szóval egy magam lennék... remek.
-Igen rendeződik minden...-motyogom- bár sok mindent javítanom kell...-motyogom tovább, hirtelen a fájdalom amit eddig talán az adrenalin miatt nem éreztem most sokkosan fájt, de nem akartam ordítani, így egy halk nyögést hagyta el a számat, és éreztem hogy most remegek és mindenem gyengül, a melegségem nem múlt el. Egyszerűen nem értettem hogy élhetek hiszen szétrázott a elektromos áram. Nem vártam míg a dokika ellát, így elvettem a gyógyszert amit magamba nyomtam, majd a fáslival bajlódtam, mikor megvolt a jobb kezem akkor a másikkal is. Majd felakartam állni, nagy nehezen sikerült is de hirtelen meginogtam és ráestem aki előbb vizsgált meg. Ekkor olyan deja vu érzésem volt mint mikor először összefuthattam Petersonnal, akkor is ráestem de akkor elájulhattam.
-Oh, sajnálom Peterson-mondom, miközben zavarosan az előbbi érzésemre gondoltam

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2019. 03. 05. - 16h56)


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#63 2019. 02. 23. - 14h55

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

-Salus aegroti, suprema lex esto* - jegyzem meg, miközben Kou felfedi táskája tartalmát. Egy apró szemforgatást is kap, majd inkább a háttérbe vonulva hagyom, hadd lássa el az égési sérülét.
-Én is kérnék - nyújtom kezem a vizesflaska felé. Tudtam, hogy nem vagyok egyedül az édesség szeretetben. Ha meg sikeresen túléljük ezt a fennforgást, ami nagy valószínűséggel be is fog következni, első dolgom lesz egy nagy szelet tortának nekiesni.
Végignézve a társaságon, nagyon össze kell fognunk, hiszen ehhez a hatalmas gépezethez egy maréknyi ember igen csak nagy jóindulattal is elégségesnek mondható. Meghúzva az üveget árad szét torkomban a meleg folyadék. Kellemesnek nem mondható az érzés, de a kiszáradásnál jobb.
-Köszönöm- állok fel és nyújtanám vissza, mikor Slava is megindul. Lábai megremegnek, egyenesen a karomba zuhan. Épp hogy csak képes vagyok kitámasztani lábamat, felfogni a rám nehezdő test súlyát és újra egyenesbe hozni mindkettőnket - Pihenj - terelgetem a többiek felé, ahol leülhet.

*A beteg java a legfőbb törvény.


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#64 2019. 02. 23. - 18h50

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Freya

Kou és Isaiah is ittak mind a ketten a vízből, nem a legkellemesebb nedű a világon, de ennyi volt jelenleg. Körbe adtam még a vizet mindenkinek, aki kért. A gépészünk lába meginogott és akkor hittem, hogy nekünk végünk. Ha állni nem bír, kitudja megbírja-e javítani a sok gépet. Mindenesetre már az is örömteli volt, hogy javulni látszott a helyzet. Már nem villogott minden pirosan vagy szirénázott. Nem tudom, hogy a többiek ezzel, hogy vannak de számomra ez egy jel, hogy túl élhetjük a dolgot és mehetünk kutatni magyarázat után. A doki leültette Slavat a többiek közé, akik ültek. Én nem bírtam egy percig sem ülni, nem én vagyok az a féle ember aki képes csak úgy egy helyben lenni. Talán, ha ennek vége keresnem kell egy edzőpartnert,a kin levezethetem az energiáimat. Ez a sok gépezett meg annyira nem mondott számomra semmit, hogy nem is zavartattam magam. Ha valaki segítséget kér tárgyak mozgatásában az okés. De ennyi


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#65 2019. 03. 05. - 16h47

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Slava

Sajna rosszul léphettem vagy éppen a fáradtság miatt de majdnem rá estem Petersonra, aki sikeresen megtartót.
-Sajnálom... De muszáj megnéznem a gépeket de a vízet elfogadnám én is... -Sajna amióta felkeltem nem voltam olyan leleményes hogy vizet szerezzek itt. -Egyébként Dr. Katarina Velislava, de ahogy látjátok rövidítve Slava...Dr Slava...-mondom az utolsó szavakat megnyomva.-Más nem tudok mondani nektek, csak hogy olybá tűnik hogy én vagyok egyedül a gépek karbantartója és gépésze...-halkan miközben sajnos leültetnek engem a többiek közé. -És ti? Kik vagytok?
Mondtam komolyan érdekel ki a társaim, hátha még a tündérke is. Bár ő azóta sincs magánál.Várom miközben iszok abból a meleg vízből ami inkább lóhúgy mint víz. Nézek körbe van két vörös ruhásunk akik az orvosok, akkor egy fehér ruhásunk,  és pár szürke és fekete ruhásunk. de mik ezek... mire való ez a különbség tétel.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#66 2019. 03. 23. - 14h13

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Kou

Miután ittam pár kortyot a flakonból, csalódottan adtam tovább azt a még inni kívánók egyikének. Nem volt mérgezett. Sóhajtva ültem vissza az egyik javító gépezet közelébe. Megölt az unalom. Az állandó részek mindig olyan kibírhatatlanok. Bemutatkozás, kik vagyunk, miért vagyunk itt, tudunk e valamit erről a helyről, meg a többi. Az a Slava nevű lány épp most zuhan Isaiah karjai közé, aki leülteti a lányt, hogy pihenjen. Volt, akinek az arcára ijedtség ült ki, mert a gépészünk jelenleg log out-olt,és talán képtelen lesz tenni a dolgát. Annyi energiája azért van, hogy bemutatkozzon, és kérdezősködjön, úgyhogy én nem aggódom érte. Mivel jó pár percen keresztül olyan csend van, mintha egy temetőben lennénk, felállok, és tarkóm mögött össze kulcsolom kezeimet, hogy fejemet neki támaszthassam.
- Haahh, unalmas itt minden. - mondom lehunyt szemmel, majd Slava felé fordulok. - Nincsenek érdekesebb kérdéseid? - Reméltem felhúzom a beszédtempómmal. És a stílusommal. - Pl szűz vagy e még, meg hasonlók. - húzom nem normális mosolyra a számat.


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#67 2019. 03. 24. - 18h52

Árnyék gárda
Shaylee
A familiárisok barátja
Shaylee
...
Üzenetek: 3 366

Freya

Amíg a palack víz körbejárt, addig gondolkoztam, hogy mit is kéne most tennünk. A gépeket a robot-pókok már szerelik, az ajtók továbbra is zárva vannak. Nincs más választásunk mint beszélgetni. Egy legénység része vagyunk, ki tudja, hogy volt-e már előéletünk valaha vagy nem. A lényeg, hogy ha senki nem is emlékszik semmire, akkor talán az önmegvilágítással, a szó nem hagyományos vagy szó szerinti értelmében, talán eszünkbe juthatnak emlékképek. Mint annál a betegségnél. Hogy is hívják? Amnézia azt hiszem. Pont mint ahogy Isaiahnak eszébe jutott egy pár másodpercig, hogy szeret olvasni. Kou gyorsabb volt és Dr Slava felé fordult... nem túl úriemberhez méltó kérdéssel. Amikor megkérdezte, hogy szűz-e a nyálamat félrenyeltem és elkezdtem köhögni. Mégis hogyan jön ez ide? A vörös hajú nő felé fordultam kíváncsian, hogy most jót fog-e nevetni vagy felképeli, szinte tapintható volt a csend a levegőben.
-Miért nem kezdjük valami kevésbé személyes kérdéssel? Mondjuk, hogy ki mihez ért. Úgy értem, rajtatok piros ruha van és az orvosláshoz értetek, Sla...Dr Slava ruhája narancs, ő akkor gépész...

Az ájult szürke ruhásra csúszott a tekintetem a fekete ruhás után. A fekete túl csendes volt, de magabiztosnak tűnt. A szürke pedig...az egyetlen abban a színben mint én, de nekem annyira gyengének tűnt fizikálisan. Mik lehetünk mi? Az egyetlen dolog ami ösztönösen bennem van az a harc. Na és a fehér ruhás nő?
Míg vártam a válaszokra elkezdtem a gépeket közelebbről szemügyre venni, annyi érdekes és színes gomb volt, nehezemre esett nem megnyomni őket.

Utolsó módosítás: Shaylee (2019. 03. 24. - 19h11)


https://i.imgur.com/KvFssZc.gif

Kijelentkezve

#68 2019. 03. 25. - 01h11

Árnyék gárda
Helion
Valkűrök vezetője
Helion
...
Üzenetek: 5 860

Erin

Ébredésem óta akkor éreztem magam először biztonságban, amikor végre megérkeztünk a gépházba. Ámulatba ejtett a hatalmas berendezések mérete és teljesítménye – elvégre a hajó szívében voltunk. Ha a gépházzal történne valami megjavíthatatlan… Vajon mennyi időnk lenne hátra? Ujjaimmal összecsippentettem a mellkasomon lévő ruhát és legyezni kezdtem magam, még mindig rettenetesen melegem volt, de jóval emberségesebb volt a levegő a hajó többi részéhez képest. Mi lehetett a hajó legénységének többi tagjával? Csak remélni tudtam, hogy a hibernátorokkal nem történt semmi váratlan és visszafordíthatatlan, hogy másoknak baja legyen a mélyálom közben.
Új tagokkal gyarapodott a kis szedett-vetett csapatunk – Slava, az egyetlen gépészünk, és az ájult nő, aki túl messze volt ahhoz, hogy leolvashassam a névtábláját. Csendben figyeltem a többieket, és próbáltam memorizálni a társaság tagjainak nevét és arcképét. Úgy éreztem, jó vagyok benne. Amikor Freya körbekínálta a flakon vizet, nem kértem belőle, talán másoknak nagyobb szüksége volt egy kortyra, mint nekem. Pedig igen csak kapart a torkom, de jó érzéssel töltött el az, hogy a többieknek így több jut.
Úgy tűnt, Kou újabb vontatott és csiga lassú szavait hallva, hogy a fiú vagy nem tudta, vagy nem akarta felfogni a helyzetet, amiben voltunk, és azt sem, hogy Slava és a másik lány idáig teljesen külön volt tőlünk, így még nem volt alkalmuk megismerkedni velünk. Mielőtt olyan szavakkal adhattam volna tudtára a gondolataimat, amiket később úgy is megbántam volna, Freya finomabb vizekre terelte az interjút.
-Miért nem kezdjük valami kevésbé személyes kérdéssel? Mondjuk hogy ki mihez ért.
-Konyhaszolgálat, a legjobb tudomásom szerint. - léptem előre fehér egyenruhámat lesimítva – Orvosokból és katonákból úgy látom bővelkedik a csapatunk, de konyhás néniből csak egy van. Ha rendeződni látszik a helyzetünk, mindenki a vendégem a kedvenc vacsorájára. Mellesleg… Ti gondolkoztatok már azon, hogy miért csak ennyien és miért mi ébredtünk fel? Meghibásodás lenne, vagy valami oka lenne? - majd baljóslatú hangnemre váltottam - Említettem már, hogy szeretem az összeesküvés elméleteket?


https://i.imgur.com/lhlyZAv.gif

Kijelentkezve

#69 2019. 03. 25. - 17h49

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

Mikor a flaskát tovább adtam, vetettem egy pialalntást Dr. Slavara. Aztán, mikor leült, és elkezdett beszélgetni, nyugodtabban dőltem hátra, de olyan forróság ért, ami épp hogy nem okozott nagyobb fokú éségi sérülést.
-SSSzz - szisszentem fel, miközben újabb helyezkedést követve végre megállapodtam egy elviselhető pózban. Azért a hátamat kicsit megtapogattam, de kutya bajom. Simán túlélem ezt is, mint eddig mindent.
Valami emlékkép kezdett el előjönni, ám Ko szavai kizökkentettek. Hogy lehet egy fiatal hölgynek ilyen kérdést feltenni? Ráadásul orvos létére... képzelem mennyire nagy nála a titoktartás. Igaz, ha sebész alig látja éber állapotukban a pácienseket. Minimum bódítva, de inkább altatva vannak.
-Na de doki - vakarom meg fülem tövét - ha íly módon közelítesz egy hölgy felé, te fogsz szűz maradni, egy életre.
De a lányok szerencsére azonnal témát is váltanak, amit örömmel hallok.
-Én úgy látom, és javítsatok ki, ha tévednék, de elég jó kis csapat gyűlt össze. Katonák, gépész, orvosok, és még konyhás is - vigyorgok a végén Erinre - Ha vége ennek a mizériának, és sütit fogok kérni, az biztos. Továbbá pedig, ha azt nézem, hogy egy egész szintet lemészároltak, akkor nem gondolnám, hogy ez a véletlen műve lenne. Vagyis, a felébredésünk lehet véletlen, de ez a sok és nagy meghibásodás - mutatok körbe - meg minden más, az nem lehet az.
A lábaim kezdenek elzsibabdni, így inkább felállok, és úgy fürkészem a robotok munkálatait.
-Ha újra meg lesz nyitva a hajónak több része is, körbe kéne járnunk. Akár kissebb csapatokra bontva a bandát. Mit szóltok hozzá? Addig meg, marad az ismerkedés.
Megközörülve torkom állok a többiekkel szembe, hogy végre mindenkinek illőn bemutatkozhassak.
-Isaiah Peterson, amolyan általános orvos - vonom meg kissé félszegen vállam - 30 éves és azt hiszem  -komolyodom el - se feleség, se gyerek. Remélem... - halkul el hangom a végére, mert belegondolva, jó lenne, ha egyedülálló lennék. Egyrészt ki tudja, hol az otthon, és vár-e valaki, másfelől meg, ha lenne családom és itt a hajón...talán az még nagyobb kegyetlenség lenne az élettől. Jelenleg még azt sem tudom, van-e veszély, és ha igen, mekkora.


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#70 2019. 03. 25. - 20h21

Abszint gárda
piroskaseres
Legyőzte a Carcolhot
piroskaseres
...
Üzenetek: 8 681

Kou

Megdorgáltak! Éljen! Meg lettem dorgálva! És nem is egy ember által. Többen is értetlenkedve néztek rám, illetve az a doki, Isaiah megjegyezte, hogy ha így folytatom, én maradok szűz. Alig férek a bőrömbe! A tőlem telhető leggyorsabb tempóban állok fel, és lelkesen közelebb lépek. Türelmetlenül hallgatom végig doki társam monológját, s miután befejezte a bemutatkozását, rögtön a magasba emelem kis praclim.
- Én is, én is! - mondom izgatottan. Én ilyen vagyok. Minél kegyetlenebbül bánnak velem, annál készségesebb leszek. Egy kis időre a gondolkodás csendjébe burkoltam magam, hogy megfogalmazzam, ki is vagyok. Már amennyire emlékszem.
- A nevem Hamaguchi Kou. - kezdek bele. Próbálom rövidre fogni, mivel mire a végére érek egy mondatnak, este lesz. - 19 éves vagyok. Mazochista. Örvendek! - mosolygok a jelenlévőkre. - És nem szeretem az édes dolgokat. Szerinted van a konyhán erős paprika? - nézek felcsillanó szemekkel Erinre, akár egy három, vagy négy éves kisgyermek, aki egy kis édesség, vagy süti után kérdezősködik. Ez az én aranyosságom. Én így vagyok cuki. És én ezt élvezem. Eszembe jut, hogy figyelmen kívül hagytam becsülendő Isaiah doktor ötletét. A körülnézésről. Ha ezt egy tíz perccel ezelőtt teszi fel, még csak meg sem hallom szavait, de most még válaszolok is rá.
- Nekem nagyon rossz az irányérzékem, de mehetünk. - teszem hozzá mondandómhoz.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2019. 03. 25. - 20h27)


"A semmi az egy olyan valami, ami azért valami, mert semmi."

Kijelentkezve

#71 2019. 03. 27. - 18h42

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Slava

Ahogy hallom Kou azonnal a szűziességemet kérdi, többiek azonnal védeni kezdik ezt. Nos ez rendben is lennem, de nekem más volt a fejemben. Majd kiderült van egy konyhásunk is. Majd a kisfiú aki elégé sok mindent mondott magáról, nem szóltam volna, de kicsúszott.
-Nos Kou te elégé szemtelen kicsi p*cs vagy, kifejezetten tetszene ha nem lennél túl fiatal... -mosolyogtam elég perverzül, majd a hajamat babrálgattam.-Egyenlőre várunk, de majd körbe nézünk de lehet nem kéne szétválnunk...-mondom miközben felállok, már nem szédelegtem és mentem az egyik pult mellé, elkezdtem nézni, hogy netán ír valami infót, de semmit sem.
Sóhajtok és csak nézem a pókokat. Akkor ugrott be az a lány akivel ébredésem után futottam össze.
-Hé hol az a gépies lány...-mondom félhangosan.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

#72 2019. 03. 28. - 06h38

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 25 744

Zoe csak félig figyelt oda a legénységre, a Fatum Siderum egyben és pályán tartása sokkal több erőforrást igényelt, mint előzetes becslései alapján gondolta. Mintha pár kritikus információ nem lett volna a birtokában. Volt egy hatalmas lyuk a memóriában, ott kellene lennie mindennek. Ahogy egy kicsit kutakodott válaszok után talált valamit, aminek szintén nem kéne ott lennie, ahol van. Feljegyezte, hogy amint végeztek ezzel, ellenőriztesse.
Nem sokkal később ellenállhatatlan késztetést érzett, hogy közbeszóljon a beszélgetésbe a rádión keresztül.
Először is, a gépies lánynak van neve.
Másodszor, nem vagyok se gép, se gépies, mind a testem, mind a külső kommunikációs programjaim úgy lettek elkészítve, hogy tökéletesen embernek tűnjek.
Harmadszor, jelenleg azon vagyok, hogy ne zuhanjunk bele teljesen ebbe a csillagba, miközben a Fatum Siderum ezen kívül még szétesni szeretne.
A kérdésre válaszolva, az I. szinten, a hídon vagyok jelenleg, rendszer meghibásodások miatt csak innét tudom még én is irányítani a Fatum Siderumot.
Hamár a gépházban vagytok, van ott egy rész, a far felé, középen, amihez nincs jogosultságom, ami elvileg nem lehetséges. Szeretném tudni, hogy mi is az.

Kijelentkezve

#73 2019. 03. 28. - 10h06

Abszint gárda
Appuru
Legyőzött egy tyúkot
Appuru
...
Üzenetek: 919

Isaiah

Egyre inkább torzul el arcom a kis sebészünk bemutatkozását hallva. 19 éves? Láttam rajta, hogy fiatal, na de hogy ennyire? Akkor már kezdem érteni a viselkedését, és ez a mazohizmus.. ezzel nem tudok mit kezdnei. Fura egy srác.
-Én egész jól eltájékozódom. Köhöm... - köszörülöm meg torkom, mert ez az "egész jól" nagyon diplomatikus és cseppet sem  a valóságot fedő válasz. Ha valamit egyszer körbe járok, sima liba kiismernem. Biztos így van ezzel a hajóval is. Ha nem az volt, hogy érkezésem után egyből hibernáltak, akkor ismernem kell a helyet.
-Hát, szerintem a kissebb csoportokra oszlás nem árthat. Egyedül senki se menne sehová, de ha legalább két csapatra tudunk bomlani, akkor már gyorsabban fel tudjuk deríteni a terepet. Persze, nem vagyok katona... - visszakozok - Viszont, azt is lehet - nézek körbe ezen a félig sérült, félig magán kívül lévő csapaton - akik megsérültek, azok maradnak itt. Elvileg ez biztosnágos, akik meg úgy érzik, felfedező körútra mennek.
Kezdek aggódni az agyrázkódásos és az ájultunk miatt. Jó lenne minél hamarabb alaposabban kivizsgálni Őket, de félek, erre most koránt sem alkalmas az idő. A legtöbb, amit tehetünk, hogy a lehető legbiztonságosabb helyen hagyjuk Őket.
-Gépies lány? - húzom fel kérdőn szemöldököm, mire az érintett már hallatja is a hangját - Hmmm - egy pillanat se kell, és be is ugrik a neve - Zoe! Ugye, így hívnak?
Ösztönösen fordítom a fejem az adott irányba, de mivel nem nagyon értek a gépekhez, már azokon kívül, amik a doktorim alkalmazásához nélkülözhetetlenek, így csak közelebb sétálok a középső részhez.
-Dr. Slava, gyere csak ide- intek neki, hátha ő többet tud hozzászólni a dologhoz - Ez mi?- asszem sikerült ráhibáznom az android kérdésének tárgyára.


https://data.whicdn.com/images/66435150/large.jpg

Kijelentkezve

#74 2019. 03. 28. - 10h43

Abszint gárda
FräuleinWolfy
Kristály-díler
FräuleinWolfy
...
Üzenetek: 25 744

Isaiah a központi reaktor hűtőrendszerének egyik hőcserélőjére mutat.

A Zoe által említett valami kicsivel hátrébb van, pár percnyi séta onnét. A dolog elsőre teljesen beleillik a gépházba, az alján és a tetején egy-egy 78m átmérőjű és 24m magas hengerek, melyeket csillagban elhelyezett 4db, 15m átmérőjű oszlopok kötnek össze, ott ajtók is találhatóak a szerkezeten, velük szemben, ahol 'lyuk' van az oszlopok között, egy nagyobb, tégtatest alakú, a henger tetejéig érő, kiszögellés van.

Nagyobb a terem, mint gondoljátok...

Kijelentkezve

#75 2019. 03. 28. - 19h49

Obszidián gárda
LovelyPinty
Tündérek cinkosa
LovelyPinty
...
Üzenetek: 1 021

Slava

Hirtelen Zoe megszólalt az egyik hangszórón, amin hallottam,
hogy megsérthettem. Sóhajtva kezdek bele a mondandóba.
-Bocsánat Zoe elfelejtettem kicsit a nevedet.-mosolyogtam kicsit mikor megzavart Isaiah aki az egyik központi reaktorra mutat.
-Hogy ez mi, pofon egyszerű ez a hűtőrendszer egyik hő cserélője, lehet lejjebb is veszem a hő fokot hogy jobban bírjuk. -mondom és lejjebb vettem miközben izgatni kezdett mi lehet ott ahová Zoe nincs jogosultsága, elindulni kezdtem.
-Hé dokikám jössz? Vagy maradsz?-kérdem mikor már vagy 10 lépést tehettem meg, ha jön ha nem én elindultam és akkor meg láttam pár hengert ami furcsa volt számomra. Ezek nem hiszem hogy ide valóak de nem tudom biztosra.


https://i.imgur.com/QN1vIVH.png

Bejelentkezve

Oldalak : 1 2 3 4 5