Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 78 79 80 81

#1976 2019. 10. 31. - 22h08

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 866

Oh, látom a testmozgás a téma, milyen testhez álló téma! (Jó jó, nem lesz több ilyen poén megint egy ideig, nyugi.)

Szóval én próbálkoztam jógázni ingyenes csoportos alkalmakon (Budapesten az eseményeket böngészve lehet ilyenekre bukkanni), de bevallom őszintén nekem azok annyira nem jöttek át. Az biztos, hogy a béke és átszellemülés nem csak a mozgás hatására történik. Nálam jobban mondva inkább fejben folyamatosan a gyakorlatok helyes elsajátítása és az ez általi erőlködés állt. Megmozgatta az izmaimat az nem kérdés, így hát hasznosnak mondható így is, nekem is.

Szóval ha mozgásról van szó, akkor nekem inkább a testépítés az irányom. A csapatsportok sosem érdekeltek, de saját magam fejlesztése az olyan időtöltés, ami sosem pazarlás.
Már 4+9=13 hete edzek. És látszik az eredménye és ez az ami nekem olyan boldogságot és elégedettséget okoz.
Valamint megjelent Nintendora a Ringfit Adventure nevű fitnessjáték, amivel plusz mozgásrutin került az életembe az alap edzésterven túl.
Az egyetemen pedig felvettem tesikurzusnak Gerinctréninget, ami kb nyújtás meg ilyen rövid kis gyakorlatok, semmi extra de talán lesz haszna.

Én voltam a világ leglustább embere kb, ezt talán már mondtam. Most viszont eléggé az ellentéte lettem annak, ami voltam. Egészséges étkezés és mozgás, régen pedig a chipsek és a "elfolyás a kanapén" volt.
Ezért is érdekelt te a történeted, Heni. Én is egy csodálatos és felemelő dologként éltem meg azt, hogy életmódot váltottam.


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#1977 2019. 11. 01. - 16h50

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 9 721

https://i.imgur.com/MBOW0lv.png
Heni, nem vettem kötekedésnek, remélem, nem ez jött le a válaszomból. Csak én is kifejtettem az álláspontomat. /static/img/forum/smilies/smile.png

Becca, este érdemesebb is, akkor érnek valamit a mécsesek. Én is most beszéltem rá anyámat és nagynénémet, hogy a helyi temetőbe gyalog menjünk, nem kell most kocsival kavarni a városban... de a bicikli is remek megoldás. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
(Ami a származást illeti - lehet, végső soron mindenkiben lakozik egy kis macska. /static/img/forum/smilies/lol.png )

Aliz, meg tudom érteni, akárhányszor elkezdtem sportolni, nekem is az elsődleges motivációm az erősödés volt (semmint a fogyás mondjuk). TRX edzésre jártam sokáig, egy ideje most szüneteltetem, de a jóga mellett azt is szívesen folytatnám. Csak időben nem egyszerű megoldani, de valahogy biztosan vissza tudom építeni a  mindennapjaimba.
Ez a játékos dolog jól hangzik, biztos izgalmasabbá teszi az edzéseket. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Jó tudni, hogy a lusták számára is van remény. Végső soron én is ebben a kórságban szenvedek... de mindenre van gyógyír, jó hallani, hogy te meglelted. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Rövidesen reményeim szerint csatlakozom. /static/img/forum/smilies/lol.png
https://i.imgur.com/M35u7MR.png

Bejelentkezve

#1978 2019. 11. 03. - 19h36

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 473

https://i.ibb.co/BnYncpR/Shanisha-Krishna-Header.png
चढ़ी जवानी तेरी आँख मस्तानी
मित्र दो दे कोई प्यार दी निशानि
https://i.ibb.co/3d4Kttd/4646.png


@Aliz Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalatokat szereztél az edzéssel kapcsolatban, hogy ennyire kiállsz mellette s hogy még az egyetemen is megmutatkozik ily formában érdeklődésed a mozgás felé. Sokat számít, hogy milyen testben él az ember, mert az kihat a közérzetére is, viszont manapság sokan inkább elfogadják az egészségtelen életmódjukból fakadó túlsúlyt, mintsem hogy tegyenek azért, hogy egy olyan testben éljenek, ami ilyen szempontból rendben van. Tiszteletért, megértésért, elfogadásért prédikálnak sokan, s bár valóban fontos volna hogy elfogadjuk egymást, ők maguk képmutatóan ezek ellentétét követik el a testükkel szemben: nem tisztelik, elhanyagolják, s nem tartják szem előtt az igényeit.

Én az edzés kezdetekor s utána is nagy változásokat tapasztaltam, de igazán komoly, váratlan fogyás akkor jelent meg az életemben, amint elhagytam a húsevést, s vegetáriánus lettem. Már az első két hét alatt olyan jelentős volt az eredmény, hogy akkor döbbentem rá erre a fogyásra, amikor véletlenül megláttam magam a teljes alakos tükörben. Szó szerint, azon apró vonásaim is eltűntek, amik a komoly edzés ellenére megmaradtak, s zavartak engem (homokóra alkatról beszélünk).
Aki azt gondolja, hogy a fogyás a "koplalás" oka elárulom, hogy nem éhezem, és nem szenvedek hiányt semmiféle tápanyagból, fehérjéből, sem vitaminból, erre komolyan odafigyelek. Mégis, a hús elhagyása olyan eredményt hozott, amiért én órákat küzdöttem naponta a gépeken vagy súlyokkal, de makacsul megmaradtak.
Vannak böjtnapjaim is (ekadasinak hívjuk; a telő ill. fogyó hold 11. napján tartjuk), ilyenkor bizonyos típusú zöldséget kerülnöm kell, és a gabonát is, de gyümölcsöket fogyaszthatok. Másnap pedig, teljes napkelte előtt (tehát változóan kötött periódusban, de erre van naptárunk) kell megtörnöm a böjtöt bármilyen típusú gabonával. Roppant egészséges s fontos is az emberi szervezetnek.
Mindez szintén a gondolkodásom és életmódváltásom eredménye.

Meglepő, hogy sem az édes, sem a sós nassolásra, vagy az unalomevésre nem vagyok már hajlamos, nem is kívánom őket. Tényleg csak akkor eszek, amikor éhes vagyok (akkor is, kizárólag csak prasādat), de megfigyeltem, hogy az éhség sem üldöz annyira, mint régen, ráadásul korán sem vagyok olyan válogatós, mint egykor. /static/img/forum/smilies/smile.png

Egyéb: A helyzet pikantériája, hogy pont tegnap vagy tegnapelőtt mondtam barátnőmnek, hogy nem vágyok nassolásra (ő épp nagyban mívelte), erre ma kaptam ajándékba egy zacskó chipset. Ej... érzem, hogy Valaki "játszadozik" velem. /static/img/forum/smilies/lol.png

Edit: végül annyi idő után megírtam azt a beszámolót a "Nagy változásról". Aki kíváncsi rá, az nekigyürkőzhet. /static/img/forum/smilies/smile.png Igyekeztem javítani, amit lehet benne, de később még átnézem, most sajnos mennem kell tovább.

https://i.ibb.co/VNh2Mt4/cod-246423.png


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Kijelentkezve

#1979 2019. 11. 07. - 21h07

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 866

Én azt gondolom, a mozgásra való motivációnak belülről kell fakadnia. Sokat instragrammozok és ott látom, hogy mindenféle anyukás edzésprogramokra fizetnek elő az emberek. Nyilván semmi közünk ahhoz, ki mire költi a pénzét, de azért elfog egy szekunder kellemetlenség érzet. Ha valaki neki akar állni edzeni, ahhoz egy forintot nem kell kicsengetnie, csak a saját akaraterejére van szüksége. Az internetnek hála, minden információ a rendelkezésünkre áll és megtalálható ahhoz, hogy elérjük a fitness céljainkat.
A táplálkozással és mozgással kapcsolatos tudásomat mindet az internetről tanultam meg. Sokat olvastam, és a fitness youtubecsatornáknak is sokat köszönhetek.

Minden szavaddal egyetértek Heni, szívemből szóltál. Így, hogy sokkal tudatosabb és informáltabb vagyok ezen a területen, mint évekkel ezelőtt, így ma már "nem tudom nem látni" a dolgokat. A fejemben rögtön analizálom az ételeket tápanyag szempontjából.És emiatt is valóban rossz látni azt a sok embert, akik tudatlanságukból fakadóan rossz döntéseket hoznak. És ahogy mondtad, a lustaság is nagy úr, de ezen azért nem szoktam felkapni a fejemben, mert ahogy mondtam, ha valakinek nem fakad belülről a motiváció, arra más személy sem tudja rábeszélni.
Örülök, hogy kifejtetted az étrended alapjait. Jó volt látni a különlegességeket a főzős topicban is. Engem nagyon érdekelnek a kultúrák, szóval köszönöm az új infókat.

Mondjuk éhes én sem vagyok, én inkább az ételek ízéért imádok enni. Megélem a pillanatot, tudatában vagyok annak, amit cselekszem, hogy finom ételt eszem. Ezt mindful eatingnek nevezik, hogy maga az evés egy fő cselekvés és arra koncentrálunk. Így kevésbé hajlamos aztán az ember nasizni. Mert nasi pont ennek az ellentéte, mikor az emberek a tévé előtt ülve betolják a chipset és hopp, mire feleszmélnek már üres is a zacskó.

Amint lesz rá időm, el is olvasom a blogposztodat!
Sajnos most elég sok dolog összejött, suliba olvasnivalók, házik... És úrrá lett rajtam ez a punnyadt őszi levertség, mintha folyamat fáradt lennék. Nagyon nem szeretem ezt, mert így az edzésekkor is erőtlenebb vagyok és nem megy úgy, ahogy szeretném.
Olyan unalmas ez a november. Elmúlt a HW, de karácsony is még messze van.


https://i.imgur.com/XLqB29D.gif

Kijelentkezve

#1980 2019. 11. 09. - 02h58

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 473

https://i.ibb.co/BnYncpR/Shanisha-Krishna-Header.png
चढ़ी जवानी तेरी आँख मस्तानी
मित्र दो दे कोई प्यार दी निशानि
https://i.ibb.co/3d4Kttd/4646.png


Ahogy mondod. Mindenképpen belülről, és mélyebbről, mint pillanatnyi "elégedetlenség" az aktuális helyzetemmel, állapotommal. Sajnos az emberre jellemző, hogy belekezd valamibe és azonnal elvárja az eredményt. Természetesen egy adott célért csinálják de nyilvánvaló, hogy a cél nem olyan jellegű 'dolog', amit azonnal elérhetsz, vagy egyik pillanatról a másikra.
Az internetnek valóban van nagy előnye, sok hasznos dolgot lehet ott tanulni (rengeteg hiteles csatorna és weboldal áll a rendelkezésünkre), ugyanakkor hatalmas hátránya is. Nagy buktatók és manipulált hazugságok özönlik el az ember elméjét és szemét, amikor edzésről, mozgásról, alakformálásról stb. van szó (meg egyébként is). Nagyon, nagyon körültekintőnek kell lennünk, mit hiszünk el s mit nem, mert ez a mi felelősségünk. Nem szabad mindent másokra bízni, különösen nem a saját életünk, egészségünk és önbizalmunk. Ez energiát igényel, amit kutatásra fordítasz, de ha valóban elszánt az ember, akkor megérti, hogy a cél eléréséhez fontos a hiteles tudás.

Nagyon örülök, hogy segíthettem. /static/img/forum/smilies/smile.png Ha tanulok valami újat és akad időm, szívesen posztolok több receptet és információt is majd a topikba. Mondjuk az Ayurvedában volt említve egy hatékony, természetes s egyszerű módszer a fogfehérítésre. Azt az egészséges, szépségápolásos témába akartam írni, de végül kiment a fejemből.

Én is szeretek finom, igényes és egészséges ételeket elkészíteni. A mindful eatingről már én is hallottam. Nálam egy kicsit más a helyzet, noha régen örömmel éreztem én is így.
Evés közben állandó tudatában vagyok azzal, amit a Védikus írások hangsúlyoznak a testről és lélekről. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetbe is kerülök, nem merülök el az átmeneti örömben, s ezért nem rendít meg az sem, ha épp nincs egy különleges lakoma a hűtőben. Igyekszem az aranyközépúton maradni. Így épp olyan nagy örömmel fogyasztok el egy fenséges, vegetáriánus nagy lakomát, mint egy szelet kenyeret sajttal és sós vajjal. A boldogság, hálafaktor nem inog meg, így állandó egyensúlyban vagy érzelmileg, lelkileg bármi is ér - és ez természetesen csak az étkezés, de ezt az élet minden területére ki lehet s érdemes is vetíteni.
Egyébként ma nekem pont böjtnap van, úgyhogy gyümölcsökön kívül mást nem is igen fogok fogyasztani.

Hozzád hasonlóan, általában én is unalmasnak tartottam a novembereket, de most nagyon más a helyzet.
Most rendkívül zsúfoltak a mindennapjaim, és egyre inkább szorul háttérbe nálam a közösségi oldalakra, vagy játékokra szánt idő (habár egy régi fórumfelületre visszatértem, de ott is csak néha-néha írok, de talán gyakrabban oda, mint ide). Egy céget most nyitott két barátom, s felkértek hogy csatlakozzak, egy másik a webshopját bízta rám, de hamarosan hirdetéseket és könyveket is szerkeszthetek, a harmadik pedig egy airsoftos applikáción dolgozik s esélyes, hogy alkalmaznának a designhoz és a kezelőfelülethez, üzenetek írásához.
És akkor ott a tanulás is, a szanszkrité, meg a Bhagavad-Gíta verseinek tanulása (szanszkritul s magyarul egyszerre), ill. a tanítások hallgatása, de könyveket is illő lenne beszereznem újonnan.

Szóval igen, eléggé el lettem havazva és ez nem igazán fog változni. Januárban ráadásul Krisna-völgyi utazásom tervezem egy tanítómesterrel, valószínűleg a barátnőm is velem tart. Nem tudom mikor indulunk, s meddig tartózkodunk majd ott. Én hetekben reménykedem, de lesz ahogy lesz.
Őszintén szólva, már így is félig csukott szemmel pötyögöm ezeket a sorokat, annyira lefáradtam ma, de ha már a beöltözős esemény miatt ide találtam, gondoltam jelt hagyok itt is. Remélem nem volt túl lélektelen a hozzászólásom. ^^

https://i.ibb.co/VNh2Mt4/cod-246423.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 11. 09. - 03h01)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Kijelentkezve

#1981 2019. 11. 13. - 08h37

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 995

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png

【 Ó jaj. 】 
Tegnap végre ideértek hozzánk a vizesek, bő egy hónappal a beköltözés után, nem is rossz. Villámsebességgel kellett a munkahelyről hazatekernm biciklivel és beengedni őket, majd felkötötték a vízórát és leléptek, én meg visszasiettem a munkába. Ezzel nem volt gond, este mikor beraktam a mosógépbe a mosnivalókat vettem észre -a mosógép mögött van a vízóra -, hogy ez a kis csoda visszafelé pörög.. /static/img/forum/smilies/smile.png
Mivel késő este már nem akartam a vizest zargatni, így reggel hívtam fel őket, hogy mizu, mert ez így nem tuti.
Elcsodálkoztak és "mindjárt megbeszélik a társával mikor tudnak kiönni és mindjárt visszahív" - mondta reggel 8 órakor, azóta vártam 20 percet otthon hátha, de se hívás, se személyes megjelenés, így eljöttem dolgozni.
Nincs alapesetben problémám azzal, ha valami félresikerül, benne volt a pakliban hogy visszafelé fog pörögni (bár elég kicsi volt rá az esély). De ha például kipróbálták volna mielőtt lelépnek, akkor eleve kiderült volna. Ehhez csak meg kellett volna engedni a csapot vagy lehúzni a wc-t. /static/img/forum/smilies/smile.png
Régebben is tapasztaltuk a magánéletben és a munkahelyen is, hogy nagyon sok ember és cég nem azt keresi hogyan lehet megoldani valamit, hanem kapásból azt szajkózzák, hogyan nem lehet.
"- Kész van? - Kész. - Jó? - Nem. - De kész van? - Kész."
Ezt és ehhez hasonló beszélgetéseket sajnos komolyan lefolytattunk már emberekkel és ők úgy gondolták, ez teljesen rendben van.
Nem tudom, csak minket zavar-e ennyire ez a fajta hozzáállás, vagy ez csak Bács-Kiskun alsóbb részén ennyire rossz?

Kijelentkezve

#1982 2019. 11. 18. - 13h04

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

Sziasztok! ^^

Csak hogy én is hagyjak itt valamit a hétköznapokból mielőtt beüt az éjszakás crack. /static/img/forum/smilies/lol.png

Szóval pénteken meg volt a céges bulink. Amin nem voltunk túlzottan sokan, pedig 4 műszakból(!) mentünk. De a keménymag ment, és hát na. A hangulat meg lett szerencsére. Még a piálás sem tudta elrontani, kettő embernek sikerült össz-vissz túlzásba vinni, de az mellékes egy ilyen bulin. xdd A magam részéről három korty pezsgővel beértem, próbáltak rávenni az ivásra, rendre sikertelenül. /static/img/forum/smilies/roll.png Mivel anyummal együtt mentünk ráfogták, hogy biztos miatta vagyok visszafogott. Hogyne. A nagy fenéket. Csak a józan eszemet szeretném megtartani lehetőség szerint. XDD Meg emlékezni az estére. /static/img/forum/smilies/tongue.png Különben meg az a jó, ha az ember lánya ital nélkül tudja jól érezni magát, az nekem meg megy. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Becca: Erre sajnos azt kell mondjam, hogy mindenhol vannak ilyenek. Kevés a jó szakember és a cégek, akikkel normálisan lehet dolgoztatni. /static/img/forum/smilies/neutral.png Illetve pontosítok, egyre kevesebb. Mindenki másban keresi a lehetőségeket. A Dunántúlon még egészen tűrhető helyzetek uralkodnak, legalább is Komárom-Esztergom megyében még aránylag. Nehéz, mert ha valaki fűtésrendszert szeretne variálni, mint mi is a lakáson belül, akkor kell vakarózni, ugyanez a többinél, de még valahogyan boldogulunk vele. Elég ördögi a kör, vagy külföldre mennek az emberek, vagy nincs a szakmákban utánpótlás. /static/img/forum/smilies/lol.png

Shani: Úgy látom azok alapján amiket leírtál, hogy nagyon flottul rendbe jött az életed, bár az ember elfárad, de nem unalmasak a mindennapok. /static/img/forum/smilies/smile.png A társasági élet remek dolog, ha megfelelően vannak beosztva az események. ^^ Szerintem.


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#1983 2019. 11. 21. - 11h52

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 995

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png

【 Úgy látom mostanság nagyon nagy a csend a fórumon. 】 
De nem csupán itt, CsJ-n is hasonló a helyzet.  /static/img/forum/smilies/hmm.png


Zirailah, a szerelők egyébként azóta se jelentkeztek, ahogy az várható volt sajnos.
Azóta megjártam a szemészetet a héten (erről CsJ-n írtam bővebben a fórumon).
Nálunk eléggé punnyadós ez a hét, akadnak dolgaink, de semmi sem háborgatja annyira meg az állóvizet, hogy kapálóznánk.
3 nap alatt 2 dolog tört el, kedden egy pohár, szerdán egy tányér.
Kíváncsi leszek, mi a következő áldozat. /static/img/forum/smilies/yikes.png

Párommal hétvégén bevásároltunk a hűtőbe és a kamrába, kínosan ügyelve rá, hogy semmi olyasmit ne vegyünk, ami megkísértene miket. Már egy ideje terveztük, hogy átalakítjuk az étkezésünket és az életmódunkat, de a házavatót még meg akartuk várni, utána pedig még volt egy hét, amikor terveztünk, hogy ne egyik napról a másikra történjen minden.
Ő először a koplalós diétája mellett érvelt, de nagy nehezen sikerült lebeszélnem róla és kitaláltunk egy köztes megoldást.
Mindketten tudjuk hogy többet ettünk a kelleténél, így egyrészt a mennyiséget is csökkentettük egészséges adagokra, illetve megszabadultunk az egészségtelen kajáktól és társaiktól. Úgy gondoltuk inkább a minőség mint a mennyiség, illetve természetesen mellette a mozgás.
Párom a fémiparban mozog elég sokat és emel elég komoly súlyokat, így neki egyenlőre első lépésnek a kevesebb kaja is működőképesnek tűnik, nekem viszont a kajacsökkentés mellett sportolnom is kell az ülőmunkám mellé.
Az úszást választottam (volna), viszont a hozzánk közeli uszodában a reggeli bérlet csak 10 alkalmas és azért kicsit sokallok 10.000,- forintot  /static/img/forum/smilies/hmm.png
Úgyhogy egyenlőre maradok a házi edzésnél egy appon keresztül. Később még megfontolom újra a bérletet, de nem biztos hogy ezt a reggelit, mert egy sima 10 alkalmas felnőtt bérlet csak 8.800,- ha meg zárás előtt 2 órás 10 alkalmas bérletet vennék, az csak 6.500,- lenne.
A reggelinek annyi előnye lenne, hogy reggel 6-8 között mehetnék munka előtt és nem délután kellene mennem amikor nem is biztos, hogy lesz helyem, mert nem valami nagy az uszodánk, illetve reggel még frissebb lennék hozzá.

Kijelentkezve

#1984 2019. 11. 22. - 21h41

Abszint gárda
Astøria
A gárda főhadnagya
SilverCrow
...
Üzenetek: 10 149

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Sziasztok!

Egy kicsit el voltam tűnve mostanában betegség, illetve személyes okok miatt, viszont igyekszem visszatérni a fórumra.
Mesélnék én is egy kicsit az elmúlt hét történéseiről:

Múlt hét szombaton torokfájással keltem és nem sokára jött is a megfázás többi tünete (amit persze az iskolának és az osztályfőnökömnek köszönhetek) szóval hétfőn mentem is az orvoshoz, aki erre a hétre ki is írt. Kaptam egy elég erős antibiotikumot, aminek nyögöm a mellékhatásait. Mit is mondjak, nem örültem a betegségnek, viszont ez valamennyire kapóra jött, mivel szerdára volt időpontom tetováltatni, így nem kellett felhasználnom a megmaradt 2 szülőit (kicsit gáz, hogy OKJ-n is így nevezik, hiszen azokat a napokat magamnak igazolhatom/igazolom, mivel egy ideje elmúltam 18).

Kedden este utaztam is Budapestre, ahol 3 hét után végre találkozhattam a barátommal. Elég nagy kínzás volt, hiszen mióta ott kapott állást nagyon ritkán tudunk találkozni a munkarendje miatt, illetve az a 220 km, ami alap esetben közöttünk van sem számít kis távolságnak. Korábban jobbára napi szinten találkoztunk, szóval elég nehéz így, de mindig megoldjuk valahogy.

Másnap délelőtt egy kis késéssel ugyan, de megérkeztünk a tetoválószalonba, ahol egy kis idő után neki is kezdett a srác a tetoválásnak. Őszintén szólva nem számítottam ilyen szintű fájdalomra, azt hittem nem lesz ennyire vészes. Összesen 6 órát töltöttem ott (lehet még többet is) és szórakoztattam a tetováló srácot. A végeredmény magáért beszél:

Ghost OwlAhogy a képen is látszik nagynak mondható, viszont ennek ellenére senkitől nem kaptam cs*szegetést, hogy "elsőre miért ilyen nagyot csináltattam?", sőt... A fájdalmak ellenére a jövőben terveztem több tetoválást is varratni, de egyelőre megelégszem ennyivel.

Kihasználva a szabad hetemet a pároméknál töltöttem az időmet egészen ma délutánig. A megfázás persze nem kedvezett a külső programoknak, de legalább kettesben lehettünk egy kicsit.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#1985 2019. 11. 24. - 13h43

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 473

https://i.ibb.co/bK4565N/9491d456cb0409f60773bf01f4230d8d-12.png

«〈 Shani'Sha 〉»


SilverCrow Sok mindenről biztosan nem maradhattál le ez idő alatt. A fórum mostanában egyébként is pang. Én sem járok fel túl sűrűn, bár még kíváncsiságból a játék részleget megnyitom ha eszembe jut az oldal de már arra rápillantva is észrevehető, hogy alábbhagyott a játékosok érdeklődése a fórum felülete felé, érthető okokból.

Gratulálok a tetoválásodhoz! Nagyon mutatósra sikerült. Ahová varrattad egyébként egy kifejezetten érzékeny terület, tehát nem meglepő, hogy a vártnál kellemetlenebb volt. Újabban én is gondolkodom még tetováláson, ám előbb azt kéne eldöntenem, milyen témában szeretném készíteni. Már mellékeltem képet a kígyóról, szimbólumokról és az 'Om' hangról, ugyanakkor a Navajo kultúra, szarvas, farkasminták is régóta érdekelnek, tehát lényegében egy sok éves 'érdeklődés' ébredt fel bennem újra, ami időről-időre elragadott magával. Természetesen ez korán sem változtatja meg a napi rutinom, gyakorlataim, a szanszkrit tanulását és a Védikus írásokét. Magyarán csak zsúfoltabb lettem.

Zirailah Így van. Ahogy mondani szoktam, inkább legyek 'elégedett fáradt', mint 'elégedetlen fáradt'. A nap végén úgyis fáradtan zuhan ágyba az ember. Akkor legalább legyen értelme is annak, amivel eltöltötte az idejét. :)

Én az elmúlt időszakom lektorálással, applikáció teszteléssel, dokumentálással és szerkesztéssel töltöttem. Körülbelül hajnalban keltem, azonnal nekifogtam a munkának és ezzel párhuzamosan haladtam a házimunkával is. Néha fel-felváltva, hogy időben is sikerüljön kijönni. Hamarosan lejár a határidő és ha sikerül leadni a projektet, akkor a kezdeti 5,5 millió forint mellé az általunk alapított cég a 15 milliós grátiszt is bezsebelheti. Viszont nincs megállás, mert már elcsepegtették az információt nekem arról, hogy körülbelül négy fejlesztés sorakozik, amiknek neki kellene ugorni. A barátom hajnal ötkor jutott ágyba, ami konkrétan megijesztett, mert általában éjfélkor végez a munkával. Ebből is látszik, mennyire el lett havazva mindenki.

Látom, hogy a Black Friday szele hamarosan Eldarya oldalát is eléri. Annyira mondjuk nem érdekel, az exkluzív szett is kérdéses, be lesz-e szerezve, viszont alapvetően ez az esemény szerencsére (vagy szerencsétlenségemre?) mégsem hagy teljesen hidegen, ugyanis az általam olyannyira követett【 Skull Bliss 】is nagyszerű akciókkal ajándékozza meg a vásárlóit, 100 dollár spórolás pedig igazán nem kevés. Régebben terveztem beszerezni termékeket az oldaltól, de akkor gyorsan elterelte más a figyelmem. Nagyon-nagyon vacillálok most azon, hogy éljek-e a lehetőséggel vagy sem. Gyönyörűek ezek a faragások, a nyakláncok és karkötők!

https://i.ibb.co/ngSqCrV/tumblr-inline-o49bdeb-WHr1tde34j-540.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 11. 24. - 20h03)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Kijelentkezve

#1986 2019. 12. 19. - 10h13

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

Sziasztok! ^^ Nos nagyon-nagyon-nagyon (Ragozzam még, lenne hová? xd) régen jártam erre és kezdett hiányozni a légkör. Bár ahogy látom mindenkinek zajlik az élet tisztességesen, eleve nagyobb a pangás, de nem baj.

És hát hú. Bár még nem teljesen érkezett el az év vége, de nagyon a finishben vagyunk. Azt hiszem elmondhatom vegyesen telt az évem. Aki ott van a Csábításból Jelesen félig meddig tudhatja mik történtek velem, bár itt is egészen sok mindent osztottam azért meg. Év közepéig volt kb. inkább stresszes az életem, a munkahely miatt főleg. Elég nagy káosz és súrlódások a kollégákkal. Aztán ugye jött a váltás a cégen belül, mint ahogy ezt abban az időben írtam is talán, vagy kicsit később. De ekkor csőstül, mivel a kisebb életmód váltásomon is átestem. A napi két üveg víz és az étkezések vissza fogása. És így szépen sorban azon kaptam magamat, hogy változom. Megint. Na meg lett egy barátnőm, akivel a mai nap megint programunk van, megyünk együtt karácsonyi vásárba, 23-án tartunk egy előkarácsonyt ajándákozással, mindennel. Ez nekem őszintén még új tekintve a két évvel ezelőtti életemet. XDD Arról nem beszélve, hogy szerdán reggel a műszak vége felé a főnökünk össze hívott minket, megköszönte a teljesítményünket és a műszak végén még "ünnepeltünk" egyet. Azt tudni kell, hogy a régi főnököm annyira nem értékelte a munkámat, de ez is változott. A mostani műszak vezetőmhöz oda mentem megköszönni, hogy elrendezte nekem a helyváltásomat, erre ő meg azt, hogy az ő csapatához csatlakoztam. Olyan jól esett a megbecsülés érzése. /static/img/forum/smilies/smile.png Nem mindenhol van meg sajnos a csapatszellem, és volt egy időszak amikor nem akartam elhinni, de bizony van ilyen.

Igaz kisebb problémák vannak most is. Például korábban volt téma a pcos. Sajnos úgy tűnik alternatívák után kell nézzek. Trombózisra hajlamosaknak nem ajánlott gyógyszert szedni rá. >< Anyai ágról telibe kaptam pár "izgalmas" mutációt. De inkább úgy vagyok vele ez esztétikailag zavaró, fizikailag teljesen egészséges fiatal felnőtt lány vagyok és ennyi legyen a legkisebb bajom az életben. Csak pozitívan előre. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A Black Friday annyira nem kötött le, nem is vettem maanát, viszont a karácsonyi event érdekesebb lesz. A képek közül ahol az Őrzőnk és Alajeáék szerepelnek az egészen meggyőző, illetve remélem kapunk valami jó kis jégkirályos sztorit. És nem HW második felvonás lesz. /static/img/forum/smilies/roll.png A többit majd a felhozatal adja.


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#1987 2019. 12. 19. - 14h29

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 995

https://1.bp.blogspot.com/-CgFMHhJQ_aY/XbaihPZMQII/AAAAAAAACiM/zZcyBXQHZycNMwg7HEve4Supaxr8TavwACLcBGAsYHQ/s1600/61435412f04547e63d4bff022eee185e.png


Valóban nagyon panganak a topicok, de hátha a téli szünet segíteni fog rajta /static/img/forum/smilies/smile.png
(Bár nem tudom ez hivatalosan mikor kezdődik/kezdődött, de remélem, hogy ebben a kis karácsonyi időszakban többen felnéznek majd a Fórumra.)

Örülök hogy az év második fele sokkal pozitívabban telt számodra! Remélem 2020 még több boldogságot és sikert fog hozni számodra (is) /static/img/forum/smilies/smile.png

Biztosan vannak természetes megoldások is a PCOS-re, első rákeresésre a Györgyteát dobta fel nekem a Google, de ha van a környezetedben olyan, aki Energy termékekkel foglalkozik, érdemes vele is tanácskoznod, nálunk a családban eddig az összes Energy termék kiválóan végezte dolgát; épp jövő hétfőtől tervezek én is szedni kezeni tőlük egy terméket, elsősorban a májam tisztítására, mert ott vannak dolgok.  /Nem halogatás miatt toltam hétfőre, hanem mert van egy rendszer a szedésében, a cseppek mennyisége 7 naponta emelkedik, így egyszerűbb hétfővel kezdeni./
Szerintem mindenképp nézz után pár természetes gyógymódnak, egészségesebb is mint a mesterséges gyógyszerek és lehet hogy hatásosabbak is /de ez sok mindenhez hasonlóan függ az adott személytől is.

Én vettem rögöt, szükségem is volt rá, azóta azt már befektettem a végleges névváltásomba. Manának nem voltam szűkében, azért is döntöttem a rög mellett /static/img/forum/smilies/smile.png
A képek közül nekem mindkettő szettje tetszik, biztosan lesz olyan a szettekben, amit fogok és amit nem fogok használni. És biztosan lesz olyan, ami most nem tetszik, aztán lehet hogy egy fél év múlva állandó kiegészítőm lesz /static/img/forum/smilies/smile.png
Kíváncsian várom, mit tartogatnak nekünk idén.

Utolsó módosítás: Ɓecca (2019. 12. 19. - 14h30)

Kijelentkezve

#1988 2019. 12. 27. - 01h38

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Shậnisha
...
Üzenetek: 38 473

https://i.imgur.com/dZNdDf2.png

«〈 Shani'Sha 〉»


⫸ Épp hazafelé tartottunk a mozgalmas nap után. Két település közötti úton robogtunk, olyan 30km van a kettő között, ha nem több. Világítás egy deka nem volt az úton. Hideg volt, közel 0 Celsius fok. Javarészt erdő ölelte körbe ezt a szakaszt, de olykor saras, lápos területeken is átgázoltunk a pocsék állapotú úton. Kísérteties volt a környék, tetszett - viszont borzasztóan rosszul éreztem magam végig. Majd váratlanul kiszúrtunk valami egészen ijesztőt, s rá azonnal megszólalt a két fiú. Előbb anya párja:
- Mi a franc? Mi vesz rá bárkit is, hogy itt álljon az úttest mellett?
- Miért áll kint bárki egyáltalán ilyen sötétben és hidegben a semmi közepén!? - kérdezte egy aggodalommal a hangjában - Ez ********** ijesztő...

A pasas nem stoppolt. Meg sem mozdult. Csak állt a semmi közepén és bámult.

https://i.ibb.co/dbFsPxk/tumblr-inline-o49bdeb-WHr1tde34j-54202.png

Utolsó módosítás: Shậnisha (2019. 12. 27. - 01h38)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Kijelentkezve

#1989 2020. 01. 11. - 12h11

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

Sziasztok! ^^

Először is boldog új évet kívánok mindenkinek! /static/img/forum/smilies/smile.png

Másod körben gondoltam akkor már megnyitom az első hozzászólással az újabb "365" napos kört. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Visszamenőleg: Hú Shani ezt így olvasni elég ijesztő volt, hát még átélni. 0.0

Köszönöm szépen Becca a kedves szavakat! /static/img/forum/smilies/smile.png

Kivel mi a helyzet így az év elején? Bevallom őszintén nálunk a két hét itthon töltött időt nagyon sikerült megéreznünk. Főleg ugye állómunka kör révén. Azt hittem leszakad a lábam. A reggeles hetek eleve káosszal teliek hát még most így az első pár napban. :'DD Na de nem baj zajlik az élet és nem unalmas az biztos.


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#1990 2020. 01. 20. - 09h32

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 995

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/ddp6sin-b8e8c86a-6f04-4370-8317-6c264b13e576.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzdlYzVmYmNmLWRmZDktNDFkNi04MDc1LWQ4ZjFiZmUxZjBhMVwvZGRwNnNpbi1iOGU4Yzg2YS02ZjA0LTQzNzAtODMxNy02YzI2NGIxM2U1NzYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.AA7lxxiEzw2IvIjqUp_qZcSlzTBgYzmjkhBYYX_vg7k

Úgy látom idén is elég nagy itt a csend.

「 Nálam 」elég érdekesen indult ez az év, a többszöri fordőszobai problémákon túl... (mivel elég öreg az épület és a csőrendszert sem hajlandóak felújtítani "kevés a pénz" címszóval, amiről mind tudjuk hogy kamu; így többször előfordult, hogy köztünk és a földszinti lakók között megakadt valami, ami eddig lejutott abból amit a fenti idősek és kisgyerekesek esetlegesen beleestettek a wc-be, de lejjebb nem megy, és természetesen nálunk, az összefolyóból jött fel minden, amit csak el tudtok képzelni, nem "csak" víz. Az első pár alkalommal szag, víz, más wc-be való dolgok jöttek fel, de csak annyi, hogy pár törléssel fel lehetett takarítani, viszont a legutolsó két alkalommal minden kézmosásnál, wc lehúzásnál rögtön jött fel az a víz, aminek le kellett volna mennie. Azaz ha a felettem lévő lehúzta a wc-t, az egész vízmennyiség feljött. Az egyik hajnalban arra keltem, hogy az előszobában már áll a víz. A szerelő kijött reggel, csőgörénnyel nekiment, de másnap szintén ugyanez történt, így másnap is ki kellett hívatnom. Akkor több időt töltött nálunk, körülbelül 2-3 órát az előző napi 1 órához képest és azóta rendben van a rendszer, viszont a szaggal még néha küzdenünk kell, mert az még gyakran feljön, ha már szerencsénkre víz és egyebek nem.) ...olyan sok problémánk nem volt még eddig.
Én speciel eléggé balszerencsésnek éltem meg az eddigi 20 napot.
Kezve a fürdőszobai eseményekkel, folytatva azzal, hogy a munkahelyen a gépem beadta a derekát; azzal, hogy 8.-án lemondtuk a telefonom törésgaranciáját, ezért természetesen másnap leesett és csúnyán be is tört a képernyő jobb sarka, illetve egy vékony törés át is szeli a képernyő felső harmadát, így a zsebemben is félek hordani, mert félek hogy teljesen eltörik, esetleg a belső szerkezet is megsérül.
Emellett több volt a veszekedés, vita otthon és nálunk is az évkezdés, az idei balszerencsés dolgok miatt. Párom alvási gondjai is rosszabbak voltak most, mint eddig, így ő is ingerlékenyebb volt, én meg végigaggodalmaskodtam a napokat és szintén keveset aludtam, így én is ingérlékenyebbé váltam..

「 VISZONT 」
Mindemellett próbálok pozitív maradni és betudom ezt év eleji balszerencsének. A fürdőszobai gondok elmúltak és figyelünk rá hogyha jelét látjuk, akkor rögtön szóljunk a szerelőnek; a telefonomra vigyázok és megpróbálom majd szervizbe küldeni, ha meg tudják elfogadható áron csinálni (és nyugtat a tény, hogy ezt a telefont én fizettem ki, így nem a szüleim "pénzét" törtem össze). Párom alvási zavarai mostanra kicsit javultak az év elejéhez képest és reményeim szerint még javulni is fog azokkal az Energy termékekkel, amiket kinéztem a gondjára, de majd a boltban is kikérem az ismerősöm tanácsát, aki ezzel foglalkozik.
Én is többet alszom, így nyugodtabb vagyok, illetve elfoglalom magam, hogy ne aggodalmaskodjak -gyakran feleslegesen- annyit.
Rendkívül jól esik a rajz topiccal foglalkozni, rajzolni másoknak. Egyrészt elcsendesednek a gondolataim rajzolás közben, másrészt jól esnek a visszajelzések, mikor valaki megkapja a rajzát és látom az örömöt, amit kivált.
Másrészt múlt héten volt egy mélyebb napom, amikor Shani benyomásos topicba írt szavai melengették meg a lelkem és derítettek jobb kedvre.
FB-s csoportban is fut egy versenyem, amit remélem eddig élveznek a résztvevők, mert én speciel jól szórakozom vele, főleg amikor tudom hogy készülnöm kell az új fordulóval és leülök megírni hozzá az új kör leírását és az ahhoz tartozó történetszálat.

「 Próbálom megreformálni a lakást és az életünket is. 」 Tegnap vettünk -végre- egy fritőzt, viszont olyat, amelyikhez nem kell olaj, csak áram. Meleg levegőt használ az olaj helyett, így valamivel egészségesebbnek is tartom az ételeket, amik kijönnek belőle. A próba kedvéért sütöttem rántott húst, a felét ebben a kis csodában, a másik felét pedig a még meglévő olajban. Páromnak nem mondtam meg melyik melyik, de egyből rávágta, hogy mennyivel finomabb az, amelyik olaj nélkül készült.
Igyekszünk kevesebb húst enni, ha pedig mégis ennénk, akkor kicsi, már-már házias gazdaságtól vásárolunk, ahol emberi körülmények uralkodnak és nem nagyüzemben folyik az állatok leölése (no meg felfújása máanyag tápokkal, és a húst sem fújják fel utólag vízzel, hogy nagyobb legyen a súlya). Húsból egyébként mi szinte csak csirkét eszünk, a vörös-, és a vashúsoknak sosem voltunk nagy hívei, de mostanra teljesen leszoktunk róluk.
A műanyag zacskókról már tavaly teljesen leszoktunk, csak nagyon végszükség esetén viszünk haza, de azt se dobáljuk ki, használjuk másra, máshol. Szinte mindig viszünk bevásárláshoz műanyag, kinyitható kosarat, illetve papír vagy vászontáskákat.
Tervezek olyan takarítószereket vásárolni, amik kicsit környezetbarátabbak. Nemrég olvastam egy termékcsaládról (illetve másnál láttam, akit követek), amelyik különösen felkeltette az éreklődésem - a cleaneco. Már fáj rá a fogam, hogy kipróbáljam, milyenek a gyakorlatban. Ha valóban jók és környezetbarátabbak is, akkor mindenképp átállnék rájuk.
Mindemellett persze alapdolog a szelektív hulladékgyűjtés.
Eleve nem voltunk nagyon feleslegesen pazarlók, de ezen is igyekszünk még korrigálni. Általában főzni is annyit főzök, ami elég 1-2 étkezésre és nem marad felesleg, ami a kukába kerülne. Ruhacikkeket sem vásárlunk feleslegesen, csak ami kell. Nincsenek felesleges, csak porosodó berendezéseink, pont múlt héten szóltunk a főbérlőnek, hogy az egyik nyugiszék felesleges, nyugodtan vigyék haza, vagy a szomszéd bérlőjüknek, ha neki szükséges - így is történt, a szomszéd örült is neki. Nálunk feleslegesen állt volna.
Amire nincs szükségünk és feleslegesen áll, azt elajándékozzuk, továbbadjuk, ha a másiknak szüksége van rá.
A szék kivitele egyébként tökéletes teret adott az edzéseinknek is. Párom egyenlőre az étkezéseinek mennyiségét fogja vissza első körben, mivel a fizikai munkájának köszönhetően az "edzés" megvan neki napi szinten. Én is visszább fogtam az étkezést és minden nap biciklizem, reggelente próbálok heti többször edzeni is a felszabadult szobarészen, ha úgy engedi időm.
「 Igyekszem pozitívan várni  」az év többi részét és tenni is érte, hogy jó/jobb legyen.

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 02. 04. - 06h19)

Kijelentkezve

#1991 2020. 01. 25. - 12h53

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 928

Sziasztok!

Az évkezdés sajnos nálam is nagyon rosszul indult, egyik cicámat elvesztettem.Veseelégtelenség miatt el kellett altatni, nagyon rossz érzés volt oda vinni az orvoshoz és végig nézni, ahogy megkapja az injekciót.Tudom, hogy egy rosszabb végtől mentettem meg, mégis lelkiismeret furdalásom van miatta.Igazából az életem minden téren kicsit azt érzem, hogy nincs haladás, fejlődés és motiváció.Próbálok azért én is pozitívan gondolkodni, remélem minden jobb lesz egy idő után.

Sok év után bevállaltam egy hajvilágosítást is, nem kevés pénzt hagytam ott a fodrásznál, de annyira nem tetszett a végeredmény, hogy itthon vissza befestettem barnára.Kicsit sötétebb lett, mint az én eredeti közép barna hajszínem, de eskü jobban tetszik most így.A megfelelő fodrászra pedig még nem leltem rá, ha megint festetni szeretném, biztos nem megyek a mostanihoz vissza, nem ért hozzá.


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#1992 2020. 01. 28. - 13h19

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 995

Részvétem, Sakuya!
Mi fiatalabb koromban mentünk át hasonlón az első saját kutyusommal, abszolút tudom, mit érzel. Most biztosan fáj, viszont valóban egy rosszabb végtől és szenvedéstől kímélted meg, illetve az sem utolsó szempont, hogy legalább mellette lehettél és láthatott téged, érezhette a hozzá fűződő szeretetedet, ami sokat jelent.

「 Gondolkodj pozitívan! 」Habár én is gyakran érzem ezt a fajta motiváció-hiányt hogy semerre nem haladunk, de el szoktam hessegetni, hiszen a negatív gondolatok negatívan befolyásolnak minket, könnyebben be is vonzzuk a rosszat, ha hagyjuk hogy a fejünkben motoszkáljanak a gondolatok.
Higyj a változásban és próbálkozz, előbb-utóbb el fognak indulni a dolgok!

Érdemes hosszabban keresgélni a jó forászok után, az első festésem előtt én több hétig keresgéltem, ki lenne a környékünkön az, akire rá merném bízni ezt a munkát. Végül jól döntöttem, szerencsére olyan fodrászt fogtam ki, aki érti a dolgát.
Keresgélj, kérdezősködj, a Te környékeden is biztosan van pár jó fodrász, csak lehet hogy nehezebb rájuk lelni /static/img/forum/smilies/smile.png

Én ma kifejezetten fáradt vagyok. Nagyon keveset aludtam és az sem volt kielégítő, minőségi alvás. Tegnap este volt egy kisebb vitánk ami átcsapott lelkizésbe és filózásba, végül hajnali 2-kor feladtuk az érvelgetést és lefeküdtünk aludni, mert addigra sem jutottunk közös nevezőre a témában, de párom 5-kor kelt, illetve én is "csiripeltem" már fél 6-kor a konyhában egy bögre kávéval, ami nem segített a zombi üzemmódon.
Ma kivételesen le fogok dőlni aludni 1-2 órát, ha hazaérek a munkából; mert így nem tudok odaállni vacsit csinálni, embertelen ez az állapot. Délelőtt még jobban tűrtem amíg bírta a kávé, de mostanra elfogyott a lendület, amit okozott és beköszöntött a szédelgés, fejfájás, szemfájdalom időszaka; mintha a fejembe egy tompa kést állítottak volna bele.
Leszoktam egy ideje az ilyesmiről, de kénytelen voltam venni egy kicsi dobozos energiaitalt, ami jelenleg segít a fej-, és szemfájáson, illetve ezzel átvészelem a napot 4-ig. A gyomrom már az első korty után jelezte ugyan nemtetszését, de kivételesen nem hallgatok rá, ugyanis vagy ez, vagy rosszabb.
Azt hiszem ma este én is lehúzok egy bögre kamillateát vacsora után, biztos ami biztos.

Kijelentkezve

#1993 2020. 01. 31. - 14h30

Szikrázó gárda
LilyanaRed
Eel főbűvmestere
LilyanaRed
...
Üzenetek: 6 317

https://bit.ly/2UbJ4dx

Ritka vendég vagyok ebben a topicban is, de ma annyira nincs erőm semmihez, hogy felfedezgetem magamnak a fórum "titkos" szegleteit.
Sajnálom Sakuya! Sok-sok éve (lassan 14), hogy legutóbb hasonlót kellett tapasztaljak, jelenleg - azóta - csak egy teknősöm van. Ő igazi kis túlélő, valószínűleg az unokáimnak is meglesz még...

legyen itt egy sötét titok


Az ember mindig igyekszik úgy dönteni, hogy a házikedvence/kis családtagja/ ne szenvedjen, hogy jó legyen neki.

Engem egész hétre kiírtak, legközelebb holnap megyek dolgozni. Régen voltam itthon ilyen sokat, nagyjából végig aludtam és pihengettem. A februárom is tele van értelmetlenül hosszú 3-4 napos pihenőkkel meg folyamatos váltott 12 órákkal, ami miatt nagyon csúnyán néznék a beo készítőnkre.

Novemberben és decemberben annyit dolgozattak, majd' belepusztultam. Most meg, mikor szakítok  ~7 év után a párommal, hirtelen a nyakamba dobnak ennyi sok szabadidőt. Rossz, hogy nem tudom magam elfoglalni, túl sokszor jut eszembe.
Nem váltunk el rossz szájízzel és haraggal, egyszerűen megbeszéltük, hogy ennek nincs értelme, mert már rég nem vagyunk szerelmesek egymásba. Csak mindig féltünk kimondani, mert mi van, ha ezzel összetörjük a másikat?
Meg amúgy is, hét év sok idő, egy csapat voltunk.
Alighogy szakítottunk nagyon heves udvarlásba kezdett az egyik kollégám, akiből mindig viccet csináltunk a többiekkel. Csak ez a szegény sosem vette észre. Elhívott párszor kávézni stb.
(Nem telt el 7 nap sem a szakításom után, mikor megkérdezte, hogy esetleg járnánk-e... azt feleltem IGEN.
Másnap elhívott kávézni reggel, megtervezte, hogy estére elmegyünk bulizni, meg januárban van a szülinapom, akkor előtte elvisz ide-oda, meg a szabadságaink, meg a... lassan a gyerekeink nevei.
Leléptem, aztán felhívtam, hogy ezt hagyjuk is, meggondoltam magam.

Nnna azóta a közelembe sem jön! :D nem hív el kávézni, nem jön át értem 60 km-t a végzése után, hogy még engem is hazavigyen, nem lebzsel bent az irodámban.
Huh, ne tudjátok meg, mennyire megkönnyebbültem.

Aztán jött egy másik ilyen drágaság, tudom, hogy van barátnője, nemrég beszélt arról, hogy eljegyezte a csajt. Rámír, mikor megtudja január elején, hogy szingli vagyok, hogy hmmh, esetleg...? Egy mozi, kávé meg süti? Ráérek esetleg a napokban?
Ó - felelem én - nem. Sajnos elutazom januárban.
És a február?
Akkor sem. Sőt semmikor :'D

Nem is tudom, hogy ezeket a rémségeket illik-e kibeszélni a többi kollégának, de ennyire sok szánalmas alakot, akik a sima "nem"-et nem értik, meg meglepődnek a felháborodáson, mikor mondod nekik, hogy de szívem, most jegyezted el a barátnődet... (oké, tudom persze, de hát nincs minden rendben és te olyan jófej vagy... -- aha, hagyjuk egymást örökre.

https://bit.ly/2uRxjhI


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/49a5fe12-eff7-4359-b557-1e02a5a1e0b9/ddu4181-37e8e3a5-a8c0-46fa-bd5f-fbb172984ad7.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ5YTVmZTEyLWVmZjctNDM1OS1iNTU3LTFlMDJhNWExZTBiOVwvZGR1NDE4MS0zN2U4ZTNhNS1hOGMwLTQ2ZmEtYmQ1Zi1mYmIxNzI5ODRhZDcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.NDOPB0SPPrBuVWAH8oY8nDGc4Mg82gSRckD3mhMSpQ0

Rózsaszín
Zöld

Kijelentkezve

#1994 2020. 02. 02. - 21h08

Obszidián gárda
Sakuya
A gárda tüzére
Sakuya
...
Üzenetek: 3 928

Még van egy cicám, aki szintén idős, próbálok minél többet foglalkozni vele, mert tudom őt is elveszíthetem bármikor.Csak rossz, hogy 3 éve halt meg a Szendikém, most pedig a Pötyikém.Egyébként mind a kettőtől januárban kellett búcsút vennem, 14. és 17. valószínűleg szerencsétlen marad számomra.A teknősöset meg átérzem, nekem is van egy és pont az miatt szerettem volna, mert hosszú életű.

Igaz még sose voltam szerelmes, így csak azt tudom, amit körülöttem tapasztalok, de egy valamiben biztos vagyok így is.Az Örökké tartó szerelem nagyon, nagyon ritka.Egy idő után szeretetté és ragaszkodássá alakul.Persze minden kapcsolatban máskor jön el, lehet 2-3 év után vagy épp 20 év múlva.Nővérem és a párja pont 7 éve vannak együtt, és ők is beismerték, hogy már nem olyan, mint volt, de ettől függetlenül szeretik egymást.
Ha majd úgy alakul, hogy szerelmes leszek, nem tudom én hogy fogok ezzel megbirkózni, mert mindenki arra vágyik,(köztük én is) hogy élete végéig tartson az a bizonyos érzés, nehéz megemészteni, hogy ilyen csak ritkán adatik meg az embernek.(Kivéve, ha idősen találom meg a társamat, mert akkor tényleg halálomig tart majd. /static/img/forum/smilies/big_smile.png )
Viszont én kívánom neked Lily, hogy találj magadnak egy olyan párt, akivel ezt átélheted! /static/img/forum/smilies/smile.png Így utólag pedig Boldog születésnapot!

Utolsó módosítás: Sakuya (2020. 02. 03. - 06h46)


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#1995 2020. 02. 03. - 22h50

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

https://i.imgur.com/GPwtG1d.png


Ha pihenőnap, akkor Zirailah jön, lát és beesik. Sokszor már nem tudom mivel jellemezzem a véletlenszerű megjelenéseimet. xDD

Na jó. Komolyra fordítva a szót. Remélem jobbra fordul a helyzetetek Becca és tényleg csak év eleji balszerencse! De legalább azt jó olvasni, hogy ezeknek a poblémáknak sem sikerül megtörnie a pozitívságodat. ^^ Ez a beszéd. Mondjuk a telefonra nagyon tudom ajánlani a telefontokokat. Sokszor esett le a Samsungom, még is semmi baja hála a védőtoknak. Pedig 3 éves a szentem. /static/img/forum/smilies/smile.png

Részvétem Sakuya! /static/img/forum/smilies/neutral.png Rossz végig nézni egy kedvencünk szenvedését akár legyen szó injeekcióról, vagy egy betegségről. Nálunk szinte családtagok az állatok, úgy mint mi egymásnak. Igaz kellett elaltattatnunk nekünk is, de annak tragikusabb oka volt. /static/img/forum/smilies/hmm.png És egyetértek Beccával, maradj pozitív, legyél erős és hidd el lesz változás! /static/img/forum/smilies/wink.png

Nálunk most túlóra stop van érvényben. Februárban biztosan így a kötelező munkanapokon kívül kb. azt csinálok tényleg amit csak akarok. Ergó holnap még itthon leszek, szerdán-csütörtökön le tudom a munkát erre a hétre és szabad hétvége. Mondjuk ma voltam Fehérváron tartottunk egy csajos napot két kolléganőmmel. Igen eddig csak egy kolléganőmmel voltam el többször, ugye ő barátnőm is, mint írtam párszor. Na most már kinőtték magukat a dolgok, hármas fogat lettünk. Ugye nem volt barátnőm azelőtt, most meg hirtelen lett kettő. Vagy is még csiszolódunk, de mivel mind a hárman egy helyen dolgozunk így egészen könnyen megy a dolog. ^^ A munkahelyen minden rendben van továbbra is. Annyi csak, hogy újfent rá kellett döbbennem mekkora szemétládák tudnak lenni az emberek. Csak azért, mert a saját nevüket tisztára szeretnék sufickolni. ˇˇ Van egy csávó, aki egyébként trehány, tróger és úgy kell neki könyörögni körülbelül mindenért. Elég durván lekezelő a stílusa. Körülbelül semmiben sem áll felettem. Semmi joga sem lenne leordítani a fejemet, vagy éppen leugatni. Na már most pont ezt csinálta meg velem még vasárnap. Úgy beszélt velem mintha minimum a kutyája volnék. És enyhén fogalmaztam meg. Maradjunk annyiban pont olyan helyen kiabált velem ahol ország-világ szemtanúja lett az egésznek. Barátnőm utólag mesélte, hogy külső szemmel elég durva szituáció volt. Na de lényeg a lényeg egy kicsit később azt hittem elcsitultak a kedélyek. Rosszul esett a beszéd stílusa, mert mindig meg szoktam csinálni a dolgomat. Nem értettem mire volt jó, de elengedtem. Volna. De mint kiderült a drágaság mindjárt ment dicsekedni a főnöknek, hogy ő engem letolt a lábamról. Még hozzá ugye csúnyán. Csak erre a főnököm meg közölte vele, hogy illene normális hangnemben beszélnie velem. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Rákérdeztem nála miket mondott a srác, aztán ő maga mondta ezt. Meg szóljak, ha megint alpári módon viselkedne. Látja bennem az értelmet, meg mennyire szorgalmasan dolgozom. Szóval egyszerre pozitív és negatív élményként éltem meg az egészet. Az amit a fiú leművelt letaglózott egy kicsit, viszont a főnököm meg kiállt mellettem az viszont jól esett. Korrekt lépésként bizonyult a részéről.

És én sem voltam még szerelmes, viszont párok között ugyanúgy van különbség, mint ember és ember között. Meg szerintem függő a dolog. Vannak olyan nők és férfiak, akik lehet érzékelnek ebből valamit. Mégsem tudnák ott hagyni a párjukat. A környezetemből tudok kiindulni, mert ott nem egy meg kettő olyan férfi akad, aki sosem tudná megcsalni a feleségét, vagy ott hagyni a családot. Szóval sohasem reménytelenek a dolgok. /static/img/forum/smilies/smile.png Illetve ha már ragaszkodás meg szeretet. Nem mindegy ugye, hogy teljesen eltűnik valami és elhidegülnek a felek, vagy átalakul ahogy te írtad Sakuya. Sajnos a mai világban úgy veszem észre ezek között is van különbség. Viszont remélem te is pozitív tapasztalatokat szerzel majd a szerelemben! /static/img/forum/smilies/smile.png

Boldog születésnapot utólagosan is Lily! ^^ Fel a fejjel!


https://i.imgur.com/4fr3fV0.png


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#1996 2020. 02. 04. - 06h35

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 995

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/ddp6sin-b8e8c86a-6f04-4370-8317-6c264b13e576.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzdlYzVmYmNmLWRmZDktNDFkNi04MDc1LWQ4ZjFiZmUxZjBhMVwvZGRwNnNpbi1iOGU4Yzg2YS02ZjA0LTQzNzAtODMxNy02YzI2NGIxM2U1NzYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.AA7lxxiEzw2IvIjqUp_qZcSlzTBgYzmjkhBYYX_vg7k

Köszi, Zirailah!
Javarészt az volt ahogy sejtettem is /static/img/forum/smilies/smile.png
Még volt párommal a napokban 1-2 összezörrenésünk a témában, de szerencsésnek mondhatom magam hogy olyan társam van, aki még hajlandó megbeszélni a dolgokat és nem teszünk egymás fejére, mint rengetegen manapság. Egy párkapcsolat alappillére szerintem, hogy beszélgessünk, megbeszéljük a dolgokat, hiszen ha nem tesszük, a problémák sem oldódnak meg maguktól.

A karma előbb-utóbb visszaüt az ilyen emberekre. Az abszolút pluszpont a főnöködnek, hogy kiállt melletted! Ilyennek kellene lennie mindenhol a főniknek, ha valami nem jó, szóljanak közbe, aki meg igenis jó, azért tessék kiállni.
Ha a srác tényleg ennyire tahó, trehány, tróger, akkor szerintem nem kell sok ideig dolgoznia sehol. Az ilyen embereket sehol nem szeretik alkalmazni.

A túlóra-stop viszont jó dolog, hiszen neked is szükséged van a pihenésre. Előbb-utóbb kiég az ember, ha folyamatosan csak a munka-munka-munka.

Teljesen egyetértek, mindenki között van különbség. Nem feltétlenül azokból lesz egy pár, akik egyformák, nem hiába mondják hogy az ellentétek vonzzák egymást. Viszont valamilyen szintű hasonlóság szokott lenni közöttük, hiszen kellenek a közös pontok, közös érdeklődés, satöbbi.
Szerintem egyébként a ragaszkodás, szeretet semmivel nem rosszabb vagy kevesebb, kissebb rendű érzés, mint a rózsaszín ködös szerelem. Mi a kettő között ingázunk félúton, néha visszatér a rózsaszín köd, néha meg a szeretet a dominánsabb, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy nem sokkal másabb a mi esetünkben.

Ugyanúgy szereted a másikat, eszedbe jut, gondolsz rá nap közben, vágysz rá hogy mellette légy. Ugyanolyan jól esnek a közösen eltöltött idők, a programok. Ugyanúgy boldogság tölt el, ha magához ölel vagy ha random odalép mögéd miközben rajzolsz és nyom egy puszit az arcodra vagy megsimogatja a fejed. Szerintem a szeretet erősebb és tartósabb kapocs is, mint a rózsaszín köd; hiszen sok pár akkor megy szét ha a köd eltűnik, mert képtelenek szeretni egymást anélkül a friss, heves, újszerű, forrófejű szerelem nélkül, amikor még nem látják teljesen egymás hibáit, nem ismerik egymást annyira, nem élnek még együtt, hogy megtapasztalják milyen a nap 24 órájában a másikkal egy légtérben élni.
Ez persze csak az én véleményem, ne vegyétek ezt alapul, én szimplán így látom/érzem ^^

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 02. 04. - 08h08)

Kijelentkezve

#1997 2020. 02. 04. - 12h50

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

https://i.imgur.com/GPwtG1d.png


Ennek örülök. Azt csak jó érzés olvasni, ha jól alakulnak a dolgaitok. /static/img/forum/smilies/smile.png Ha lesz párom jó lehet nem mindjárt elsőre, (Nem vagyok telhetetlen, meg jól tudom főleg a mai világban nehéz elsőre a "tökéletes" nagy Ő-t megtalálni. Lehetetlen.) de azért én is olyan valakit szeretnék, aki nem mindjárt bedobja a törölközőt, hanem beszélgetünk róla és rendbe tesszük a dolgokat. Tényleg ritka manapság az ilyen. Nagyon-nagyon szerencsés vagy. /static/img/forum/smilies/smile.png

Vissza fog. Ebben biztos vagyok magam is. Másrészt meg annyit tudni kell, hogy engem annak idején anyukám vitt oda. Jó nyilván én intézem a saját dolgaimat, mint ahogy most tettem. De ha nagyon szorulna a hurok és sokat kekeckedik valaki velem akkor olyanná válik, mint egy anya tigris. Szóval hagy kibontakozni, de ugye neki sem esik jól, ha valaki belém akarja törölni a cipőjét. Úgyhogy ő se felejtette el ezt az egészet a fiúnak. Plusz egyetlen húzása van márcsak és repül. Még az első héten évkezdéskor a főnink leordította a fejét már egy hiba miatt. A fülünk hallatára. Akkor körülbelül jogosan. Szóval rezeg a léc alatta.

Igen tudom. Félig-meddig örülök neki, csak hát majd nyáron meg mehetünk rogyásig. Illetve úgy gondoltam év közben megnyomom a túlórát. Megyek kettő-három alkalommal és nem kell annyit majd az év végén. Mivel tavaly is az olyan dolgozókat szekálták többet, akiknek kevés volt az év közbeni túlóra. /static/img/forum/smilies/neutral.png És én is beleestem a szórásba. Idén valahogy kiszeretném ezt küszöbölni. Bár az év eleje mindenhol nehéz. Szóval remélem majd alakul. Meg ami még lényeges, örülnék neki, ha a túlórákkal meg tudnám nyomni a fizumat, mivel anya fizetéséből élünk, az enyémet félretesszük és abból újítjuk fel a házat apránként. ^^

Nem csak erre gondoltam, de részben igen. Arra akartam célozni, hogy párkapcsolat és párkapcsolat sem egyforma. De nyilván az ember úgy ismerkedik a környezetében bárkivel, ha talál beszéd témát. Ez természetes dolog és így működik. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Egyébként szerintem sem. Sokan butaságnak tartják a "holtodiglant". Nagymamám és nagypapám pont így voltak. Hullámhegyek, hullámvölgyek, de kitartottak egymás mellett. Szerették egymást és nem volt kérdés közöttük ez most szerelem, vagy ragaszkodás és szeretet. Egyszerűen élték az életüket, felneveltek kettő gyermeket és együtt örültek az unokáiknak is. /static/img/forum/smilies/smile.png

Figyelj! Neked ebben van tapasztalatod. És őszintén szólva nekem a véleményed egy fajta reményt jelent, hogy lehet normális párkapcsolatom és megéri dolgozni a jövőmért, mert a tiéd egy kicsit inspiráló. /static/img/forum/smilies/roll.png Ilyenkor tudom, ha rosszra fordulhatnak a dolgok, előbb-utóbb jóra fognak. Így fogom fel az egészet.


https://i.imgur.com/4fr3fV0.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2020. 02. 04. - 12h52)


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#1998 2020. 02. 04. - 13h33

Obszidián gárda
Ɓecca
Tündérek cinkosa
Ɓecca
...
Üzenetek: 995

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7ec5fbcf-dfd9-41d6-8075-d8f1bfe1f0a1/ddp6sin-b8e8c86a-6f04-4370-8317-6c264b13e576.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzdlYzVmYmNmLWRmZDktNDFkNi04MDc1LWQ4ZjFiZmUxZjBhMVwvZGRwNnNpbi1iOGU4Yzg2YS02ZjA0LTQzNzAtODMxNy02YzI2NGIxM2U1NzYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.AA7lxxiEzw2IvIjqUp_qZcSlzTBgYzmjkhBYYX_vg7k

Biztosan találni fogsz Te is egy hozzád illő párt. Én úgy voltam vele, hogy csak ki kell várni "az almafa tetjén lévő szép almát és nem leakasztani egyet a rohadtabbak közül, csak mert közelebb van".

Ömlengés, nézd el nekem /static/img/forum/smilies/big_smile.png


Szóóval a lényeg hogy szerintem érdemes kivárni és nem feltétlenül belevágni az első szembejövő kapcsolat-lehetőségbe. Sok barátnőm belefutott ebbe, mert nem akart szingli lenni, de sose úgy alakult ahogy gondolták. Persze vannak kivételek! Van olyan osztálytársam aki már összeházasodott az ált.sulis szerelmével és már van egy több hónapos babájuk is és azóta is szeretik egymást /static/img/forum/smilies/smile.png Szóval nagyon sokféleképp alakulhat, de ritka, hogy valaki rögtön elsőre rátalál az "igazira", az igaz.

Ó, hát a leírás alapján akkor rövidesen repülni fog az a fickó /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ó /static/img/forum/smilies/hmm.png Nálunk inkább ünnepek körül van sok túlóra, plusz én sajnos nem mehetek el hétfőn-kedden-szerdán szabira, mivel akkor fixen minden héten újságszerkesztés van, így a nyaralás és a betegség is necces, hiszen a másik 2 nap meg a többi kell pótolni, ami elmaradt a 3 napban.
Menni fog, alakulni fog!
Ó, ez mondjuk jó, hogy így gondosan félteszitek és felhasználjátok a házra. Nagyon szép hogy így "össze tudtok dolgozni", nagyon jó olvasni hogy ezek szerint szoros a kapcsolatotok ^^

Utolsó módosítás: Ɓecca (2020. 02. 04. - 13h38)

Kijelentkezve

#1999 2020. 02. 04. - 13h57

Árnyék gárda
Zirailah
A familiárisok barátja
Zirailah
...
Üzenetek: 3 193

https://i.imgur.com/GPwtG1d.png


Igen. Természetesen jól érzem magam a bőrömben egyedül is. És ezt most nem azért írtam, hiszen tényleg szeretnék majd valakit, aki azért szeret, aki vagyok. /static/img/forum/smilies/smile.png Csak éppenséggel ahogy írtad nem akarok csak azért lenni valakivel, hogy legyen. Írtak már rám Facebookon, amitől a frász kerülgetett. Ráadásul minden előzetes ismeretség nélkül. A privát szférámat ne sértsék meg, köszönöm! Szóval vannak nehéz esetek. De úgy vagyok vele, ha valaki jönni akar és úgy ítélem meg én is, akkor nyitott vagyok. /static/img/forum/smilies/smile.png De ugyanakkor nőből is és kell legyen tartásom. Plusz mindenkinél változó mikor jön el az ideje. Meg elismerem kellett egy kis idő mire rendbe tettem magam. Azért az sem mindegy. /static/img/forum/smilies/smile.png Óóó ismerős. Egy rövid időszakom volt ilyen. De a környezetem hamar rendbe tett. Fiatal vagyok még. Igen. Nos mondhatni igazuk van.

Ezt már fentebb kifejtettem. De egyetértek teljes mértékben. Sőt! Megint csak a környezetemet hozhatom fel, de pozitívnak tartják a hozzáállásomat miszerint nem dobtam oda magam akárkinek, mint a legtöbb korombeli. /static/img/forum/smilies/cool.png No meg anyának az egyik volt általánosiskolás osztálytársa mesélte, hogy a lányának a barátnőjének volt már ugyan barátja, viszont akárkit nem enged közel önmagához. Pedig 26 éves. Anya meg 29 volt amikor születtem. Ergó van időm bőven. Meg mint írtam is fentebb nem hiszek abban, ha mondjuk kimegyek egy kávézó ajtaján és bele botlok egy pasiba majd ő lesz az igazi. ^^

El ne kiabáljam most úgy tűnik valamennyire behúzta a kéziféket, de van rá esély. :'D

Nálunk meg a nyári szabadságolások miatt kell. Négy műszak van és ha az emberek szabadságra mennek sok a kiesés. Létszámban főleg, olyankor azért kell többet menni. Év végén meg akiknek esetleg többlet szabijuk van őket elküldik olyankor és akkor meg azért kell kipótolni a többi szakból az emberhiányt. Jó ugye más mindenféleképpen a kettőnk munkája, de mindegyiknek van előny és hátránya is. ^^'

Régi sztori


Szóval igen, tényleg szoros a köztünk lévő kötelék, amit sokan nem képesek megérteni. De nem igazán hat meg senki véleménye. Ő a családom elsődlegesen. /static/img/forum/smilies/smile.png Egyébként meg megbeszéltük, hogy ha a jövőm úgy alakul legalább erre a házra alapozhatok és nem kellene a nulláról kezdeni.


https://i.imgur.com/4fr3fV0.png


https://imgur.com/Wm0vUNg.gif

Kijelentkezve

#2000 2020. 02. 07. - 12h53

Obszidián gárda
Fenreida
Legyőzte a kokatrixet
Fenreida
...
Üzenetek: 38 473

https://i.ibb.co/5jpMwwQ/Rose-Windigo-SD-302.png


Ezek a párkapcsolatok... valóban makacs dolgok és sokszor szöget ütnek az ember fejébe; s mivel egy párról beszélünk, mindkét személyébe. Kicsit késve csatlakozom ugyan be a beszélgetésbe, de eddig nem sok időm volt írogatni, inkább csak olvasni, de arra sem túl sok. Mostanra kicsit felszabadultam, úgyhogy igyekszem az oldalra is figyelni és a fórumozókra. Az én párkapcsolatom ugyan tökéletesen működik, még ha mindkettőnket el is halmoz a munka és a távolság jelenleg még nagy, de az esetleg előforduló viták sem nevezhetők vitáknak, sokkal inkább egy helyzet, téma, állapot részletes s mélyenszántó átelemzésének, átbeszélésének. Két közeli hozzátartozóm esetében más a helyzet. Az egyikben inkább a másik kiszámíthatatlansága a probléma, és a kisebb-nagyobb hazugságok, a másikban pedig inkább az, hogy ellaposodott a kapcsolat és már unják egymás társaságát.

Eme két példából gondolom már sejtitek, melyik kapcsolatban van szó fiatalabb személyekről. Igen, az utóbbiban. Konkrétan az van, hogy elillant a rózsaszín ködfelhő, s mivel a kommunikáció hiányos, nem tökéletes, így lényegében ahogy azt fentebb említettem, már unják egymás társaságát. Nyilván mindenkit betemet a tanulás, s bár találkozgatnak, vita annyira nincs is; de a kommunikáció folyamatossága szintén esszenciális egy viszonyban, ha pedig valaki ebben a szivárványáradatban akar élni, amit szerelemnek nevezünk; nos ő soha nem fog olyan embert találni, akinél ez élete végéig megmarad.
Lehet, hogy egy idő után a tanulást befejezik, azonban munka mindig lesz! S mindig lesz mire erőt fordítani és energiát, plusz időt. Ezek mellett kell életben tartani a kapcsolatot. Jelenleg kétszer tartottak egy hetes szünetet már, nemrég szakítottak is, de most újra megpróbálták. Ebből azért annyi látszik, hogy szeretik egymást, de azt még nem tanulták meg, hogy hogyan is kellene ápolni. Remélhetőleg sikerül megtanulniuk. Illetve drukkolok innen is minden kedves őrzőnek, aki párkapcsolatban él (vagy majd talál), hogy sikerüljön és a lehető legkevesebb problémájuk legyen, azt is képesek legyenek megfelelően orvosolni! /static/img/forum/smilies/smile.png

Én az elmúlt hetek hétvégéit úgy töltöm, hogy hajnalban kutyát sétáltatok, és mivel anya 12 órázik ilyenkor is, így pár dolog amit eddig megosztottunk a napokon, most rám marad. Ellenben amikor ő van itthon, akkor ezeket ismét a vállára veszi. Elég komoly átalakulás történt itt így a család időbeosztásában, de szerencsére hamar alkalmazkodni tudtam hozzá és jó látni, hogy a fáradtság ellenére ő is lelkes. A fiúkat ez egyáltalán nem érinti, talán ebből is látszik, kik a ház uralkodó sárkányai. /static/img/forum/smilies/lol.png

Tegnap vagy három, négy boltot megjártunk anyával, ő pedig még javával készült a párjával az ötödikre is, de még ezek előtt olyan ajándékot kaptam tőle, amire egyáltalán nem számítottam. Konkrétan nekem adta azt az oltáron megáldott karperecét, ami számára a legkedvesebb volt ez idáig. Nagyon meghatott a dolog, és szerintem vagy háromszor meg is köszöntem, miközben mesélte, hogy végül is miért gondolja úgy, hogy jó helyen van nálam. Így néz ki viselve:

Karkötő


Feltűnt, hogy különösen most, még erősebb lett a kapcsolatunk és közelebbi, mint életemben valaha volt! Talán ezek a nehéz korszakok az életben azok, amik megmutatják, hogy milyen fontosak vagyunk egymásnak s hogy kire számíthatunk valóban. Hálás vagyok érte, hogy ennyit fejlődhettünk egymás mellett. Nagyon is! ▏


https://cdn.discordapp.com/attachments/640373113686589495/662210214745079814/RoseWindigoSDLiner_301.png

Utolsó módosítás: Fenreida (2020. 02. 07. - 12h54)


https://media.discordapp.net/attachments/415638018116943894/705511984258482257/IamSeth-1-Fenreida.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 78 79 80 81