Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 74 75 76 77 78 79

#1876 2019. 06. 16. - 14h45

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 35 876

Valójában a rendszeres vízivás (és a napi kötelező literszám megléte) rendkívül fontos több okból is és való igaz, a narancsbőr elleni küzdelemben kb. éppúgy kitétel ez, mint az egészség (és szépség-) más területein. Habár kezdetben úgy érezheted, hogy képtelen vagy rá hidd el, ennek pontosan az az oka, mert a szervezeted szó szerint, ki van száradva. Nem érzed úgy, hogy igényelnéd, mert a tested ezt a káros állapotot már megszokta. Valójában 1-2 hét rendszeres ivás és hamarosan azon fogod magad kapni, hogy ha nem iszol annyit mint amennyit újonnan elkezdtél, szomjas leszel.
(Egyébként még a gondolkodásod is serkenti. Ezzel mondjuk én akkor éltem, amikor Lolon rendszeresen, szinte már versenyszinten játszottam. De supportként két levélírás között is iszom.)

Legalábbis anya és egy-két ismerősöm ilyen tapasztalatokat osztott meg velem, amikor a rendszeres vízivásnak nekiugrottak. Nekem is el kellene kezdenem, de egyelőre... nos igen, legyek őszinte: kifogásokat keresek ellene, mert azt a legkönnyebb. :D

Viszont látván, hány ember küzd ezzel, csak azért is neki fogok ugrani, hogy én magam is tanú lehessek arról hogy igen, ez így megy és elmondhassam, milyen változásokat észleltem a saját bőrömön, szervezetemben, mindennapjaimban ezáltal.

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 06. 16. - 14h47)


Blogom * || ShaniShop || Minden amit keresek, és amit te kereshetsz! || Last update: 2019.09.23. 14:55https://cdn.discordapp.com/attachments/415634677118926860/633312473965133844/Manni_by_Shanisha.gif

Kijelentkezve

#1877 2019. 06. 17. - 15h32

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 904

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg

Azt hiszem kijelenthetem, hogy az én hétvégém is egészen kiváló volt, kivéve a Vasárnap éjjelt, amikor a hidegfronttal együtt a jó kis fejfájás is megérkezett. Nem is igazán emlékszem, hogy tegnap este hogyan rántott magával az álom, csak arra, hogy fekve szenvedek, de (!) legalább a katasztrofális május után beköszöntött az igazi nyár, ez pedig mindenképp boldogság számomra.
Természetesen unokanővérem boldogított is, így a hétvégém eléggé Eldarya-offos volt, de nem bánom, mert jókat marháskodtunk, illetve szombat délelőtt még sikerült barátnőmmel letudnunk a menyasszonyi varrónőt, pluszban még be is szereztük a menyecskeruciját, illetve az én királykék alkalmi maxiruhámat is, amiben majd tanúskodhatok.
Összességében egész sikeresnek mondható az elmúlt pár nap.


Természetesen korábban én is betámadtam már a strandot, bár annyira nem voltam szerencsés, mint Te, Henim. Tavaly nyáron volt egy csúnya leégésem - pedig én sem vagyok az a pirulós típus -, és ebből okulva most bekentem magam naptejjel, aminek az lett a vége, hogy csak minimálisan sikerült színt szereznem magamnak - kivéve a hátam közepén egy tenyérnyi folt részen, mert ott nem értem el magam, és szépen meg is fogott a nap. Igen, jelenleg ilyen elképesztően idiótán nézek ki. :'D De sebaj, legközelebb majd talán sikerül mindenhol lebarnulni, egységesen. XDA víz iváshoz pedig:
Nekem van személyes tapasztalatom, korábban volt egy időszak, amikor vízkúrán voltam, és olyan szinten rászoktam a vízre, hogy napi szinten az 1,5-2 liter simán elfogyott. Mostanra sajnos leszoktam róla, de mindenképp újra akarom indítani a vízivást, ugyanis remek hatása volt.

1, Először is, sokkal kevesebbet ettem, és azt hiszem sikerült is leadni egy pár kilót.

2, Voltak idők, amikor könnyen megszédültem, kicsit kábultabbnak éreztem magam, ezek a vízivással megszűntek.

3, Sokkal aktívabb voltam, a fáradtságnak a jelei majdhogynem teljesen eltűntek, pedig akkoriban sem aludtam jóval többet annál, mint amennyit most alszok.

4, Mentálisan és fizikailag is jobban éreztem magam, erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak.

5, A bőröm baromi hálás volt.

Ezek a tapasztalatok csak egy részei annak a hatásnak, amit a vízkúra váltott ki belőlem, de teljesen és száz százalékig állítom, hogy csodákra képes.
Ó, és valóban a vízivás az egyik leghatásosabb támadás a narancsbőr ellen.
Nagyon sok rossz/kellemetlen testi és lelki állapot oka lehet a dehidratáltság, amit a vízzel lehet a leginkább orvosolni. Rengeteg videót láttam, ahol a hozzáértők meséltek arról, mire képes a víz. Ez most lehet poénosan fog hangzani, de ott van pl. a szorulás. A legtöbben ilyenkor azonnal betámadják az orvost, adjon hashajtót vagy valami megfelelő diétát. Pedig semmit se kellene tenni, mint vizet inni, ami feloldja a salakanyagot, méregtelenít, és rögtön távozik a szervezetből az, aminek távoznia kell.
Azért ha jól végig gondoljuk, vízzel orvosolni a problémát sokkal barátiasabb, mint a patikákban kapott méreggel.
(Nem véletlenül szoktam vízzel tömni magam fejfájásnál is.)


Szóval, hajrá Csajok! Vízivásra fel. Főleg ebben a melegben, azt hiszem én is rá fogok állni a jó behűtött bubimentes csodára.


https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#1878 2019. 06. 22. - 13h57

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 758

Ŀucifer írta:

Régi poszt

Fantasztikus hétvégét tudhatok magam mögött, noha úgy érzem, hogy mindez valójában már pénteken elkezdődött. :')

Akkor körülbelül 3 bevásárlóközpontban, 4 másik ruhaüzletben jártam, illetve a hazatérés után egy kiadós főzést követően beérkezett barátnőm a délután folyamán. Filmezéssel, játékkal, beszélgetéssel és evéssel töltöttük az időt a klíma alatt.

Szombaton korán keltünk és igyekeztünk a szeretett nagyit felszedve (a szomszéd városból) kijutni mielőbb a strandra (csakis a legjobb helyek végett), ahol egy napot töltöttünk. Noha jó anyám azt hajtogatta, hogy "én bizony egy alkalomtól nem fogok szépen lebarnulni és több alkalom kell a látványos eredményhez (s gyanítom ez inkább a szolárium imádatából fakadt, hisz sokkal inkább preferálja azt a napfénynél - amelyre egyébként allergiás is), lányok... Egyszerűen olyan fantasztikus színem lett, hogy ezt látván momentán le nem tudom írni, mennyire boldog vagyok!

Mindig is imádtam a kreol bőrszínemet amelyért amúgy is sokaktól kaptam pozitív véleményt, de sokáig lusta voltam a napon tölteni az időm, különösen olyan ruhákban amelyek sokat engedtek látszatni a testemből (rövidnadrág, szoknya, könnyebb atléták stb). Ezt persze köszönhetem a téves képzeteimnek a testemről és úgy hiszem ennek levedlése vezetett oda, hogy ekkora siker koronázta a napom barnulásügyileg (is).

Nem használtam naptejet és nem is szoktam, a leégés engem még akkor sem igazán veszélyeztet, ha először járok napfényben, jelentősebb ideig takarás nélkül.
Egy-két alkalom, és el is érem ezt a színt:

https://i.ibb.co/Pm8DqvC/beyonce-irreplaceable2.jpg

Mindezt bármilyen krémek és szolárium NÉLKÜL!
Jelenleg kétszer voltam a napon rövidnadrág/atlétában az évben, illetve ez a strand alkalom.

Amit viszont szeretnék megfogadni magamnak az az, hogy ezt követően viszont ezt a színt meg akarom tartani. Látom magam és rájöttem, hogy ez áll a legjobban/így érzem a legjobban magam a bőrömben. Persze biztosan akadnak majd, akiknek meglesz a negatív véleménye minderről, különösen ha a divatvilágban és a szociális média hatására kifejezetten előítéletesek.

Mára végeztem az edzéssel is már, azt hiszem megérdemlek egy kis pihenést és egy kiadós nyújtózást itthon, mielőtt a jövőhétnek ugrok, amely első két napja önmagában tele lesz munkával és főzéssel/sütéssel. Viszont annyi idő után elhatároztam, hogy két egész hekket fogok feldolgozni és elkészíteni magamnak ill. öcsémnek. Már alig várom (csak megérte azt a sok halas videót nézni japán kandúrkáktól). :'3

Nektek hogy telt a hét, a hétvége és mik a kilátások a jövőhetetekre? /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Edit.: Most látom az adatlapomat szerkesztgetve, hogy ma töltöttem az 1000. napom az oldalon.
Bár jelenleg úgy érzem (a megjelenített stílusom illetően), hogy az 1001. lesz az a bűvös szám. :'D


https://i.imgur.com/pQtjrri.png


Nos hát eljutottam odáig, hogy válaszoljak. Na meg megéri, hiszen sok minden felgyűlt egyszerre. :3

Szóval. Kisebb hibák még nem zavarnának alap járaton. De azért igyekszem takarni ahogyan lehet. A legnagyobb kivételt a Wolf Druid jelenti. ^^" Mivel alapvetőleg fül jelleggel használom és a többi része így feleslegessé válik. És amikor a lányom hajszínétől durván elüt arra allergiás vagyok. Mondhatni félig-meddig maximalizmusról van szó az esetemben.

A strand és a napsütés. Apai ágon van egy kreolos beütés, de amúgy semmi. Így sokat kell szenvednem ahhoz, hogy legyen valamennyire színem. >< Pedig örülnék neki. Jó. Azért tenni is kell, de ha nem jutok el strandra akkor nehéz. Ha meg megyek hat liter naptej kell, mert leégek. /static/img/forum/smilies/lol.png Most légy okos domokos. Amúgy meg sápatagnak jellemez mindenki és megkérdezik nem vagyok-e rosszul? Nem hát. /static/img/forum/smilies/roll.png

Nálam nem is maga a narancsbőr a zavaró, bár van az is. Inkább a nagyon pattanásos időszakomból hátramaradt hegek, amiket okozott. Tele van velük a hátam és a vállam is. ^^" Napozással halványulnak, de amúgy ott maradnak kb. életem végéig.

A vízivás előnyeiről szerzett tapasztalatokkal én is alá tudom támasztani az itteni beszélgetést. /static/img/forum/smilies/smile.png Amióta kevesebbet eszem, többletben vizet iszom és kevesebbszer cukros üdítőket azóta elkezdtek lemenni rólam a plusz kilók. Pedig nem igazán vagyok az a sportolós típus, három műszak mellett elég nehézkes. ^^" Nem lehetetlen, meg akarat kérdése persze, de nagyon változ7ékony lenne az idő beosztás, meg összevisszaság, pont azért, mert minden héten máshogy étkezem. Szóval maradt az, hogy a mozgásomat a munkahelyen töltött nyolc óra teszi ki. És még így is sikerült fogynom érdekes módon. :'DD De be tudom a vízivásnak. Meg a nyári melegben jobban is esik a víz, mint akármi más. Ősz-téli időszakban szénsavasat iszom jobbára, nyáron a menteset.

A hétvégék.. nos hát. Eddig a legtöbbjük túlórákból állt. Most már mondhatni a második hétvégém egyhuzamban ahol többségében itthon vagyok. /static/img/forum/smilies/roll.png Múlt héten szombaton voltam egyet túlórázni, de a mostanim egy az egyben szabad. Nem vagyok hozzá szokva. Mondjuk hozzá teszem nem sokára munkarendbeli változás lesz a munkahelyen, mivel azon a cégen belül ahol most vagyok egyik csarnokból megyek másikba. 8 óra helyett 12 lesz egy darabig. Két napot megyek, kettőt itthon vagyok, minden második hétvégémet itthon töltöm, és így talán kényelmesebb lesz, mint a 8 óra. ^^" Persze pár hónapról van csupán szó, mivel három műszak lesz ott is. Egyébként élvezem a napsütést, olvasok, ezerrel dübörög a zene a számítógép hangszóróiból és igyekszem az Eldarya beli dolgaimmal is foglalatoskodni. Többek között itt a fórumos életemet (megint) felpörgetni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Aztán még ki tudja, lehet sorozatot is nézek, vagy valami filmet. Érdekes, amikor az embernek van szabadideje hirtelen annyi mindent tudna csinálni és nem tudja eldönteni mihez kezdjen magával. xdd

Illetőleg még valami motoszkál a fejemben. Mostanában eléggé meglepő módon, de bele szaladok a nagy szerelmembe a Transformers-be több helyen. Eddig nem igazán volt erre példa, legalább is Eldarya berkein belül. ^^ Na már most ezen felbuzdulva gondolkodtam el rajta, hogy esetleg lehetne indítani egy Transformers-re alapuló szerepjátékot. Kalandmesterként még nem próbáltam ki magam, így nem tudom milyen lennék. De egy fajta új kihívás lenne. Viszont nem tudom mennyire működne a dolog. Magát az alapot már kidolgoztam, illetve még javítgatok rajta ezt-azt. Szerintetek megérné belevágnom, tennem vele egy próbát?


https://i.imgur.com/KY5AgCi.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 06. 22. - 14h06)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#1879 2019. 06. 23. - 10h35

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 772

Nekem a mai napig pattanásos a hátam és hegek is vannak szintén miatta.Nagyon irigylem azokat a nőket, akiknek semmi gondjuk nincs a szőrrel meg a pattanással.Pedig tudom, hogy nem kéne szégyelni, mert nem én tehetek róla és már mindent kipróbáltam az eltüntetéséhez is.Ha az emberek nem lennének olyanok, hogy megbámulják egymás hibáit, rosszabb esetben beszólogatnak, akkor könnyebb lenne az elfogadás és felszabadultabban menne az ember strandolni.Mindezek ellenére holnap strandolni fogok, kíváncsi leszek rá, hogy mennyire sikerül a gátlásokat levetkőznöm.
Pénteken kifeküdtem kicsit napozgatni egy fél órára, de semmi, nem is barnultam, de le se égtem.Viszont megint csak rájöttem, mennyire utálok sülni a napon. /static/img/forum/smilies/lol.png

A vízivás egész jól megy, már napi 1L-t lenyomok, de egyelőre csak annyit tapasztalok, hogy folyton megyek a wc-re. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Minden elismerésem Zira, én nem bírnám a 12 órát.>.<


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#1880 2019. 06. 23. - 11h48

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 758

Sakuya írta:

Nekem a mai napig pattanásos a hátam és hegek is vannak szintén miatta.Nagyon irigylem azokat a nőket, akiknek semmi gondjuk nincs a szőrrel meg a pattanással.Pedig tudom, hogy nem kéne szégyelni, mert nem én tehetek róla és már mindent kipróbáltam az eltüntetéséhez is.Ha az emberek nem lennének olyanok, hogy megbámulják egymás hibáit, rosszabb esetben beszólogatnak, akkor könnyebb lenne az elfogadás és felszabadultabban menne az ember strandolni.Mindezek ellenére holnap strandolni fogok, kíváncsi leszek rá, hogy mennyire sikerül a gátlásokat levetkőznöm.
Pénteken kifeküdtem kicsit napozgatni egy fél órára, de semmi, nem is barnultam, de le se égtem.Viszont megint csak rájöttem, mennyire utálok sülni a napon. /static/img/forum/smilies/lol.png

A vízivás egész jól megy, már napi 1L-t lenyomok, de egyelőre csak annyit tapasztalok, hogy folyton megyek a wc-re. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Minden elismerésem Zira, én nem bírnám a 12 órát.>.<


A szőrről már ne is beszéljünk! Sajnos sokaknak meggyűlik azzal is a bajuk, van aki meg annyira gátlástalan, hogy nem érdekli mennyi van neki. Máshol van a komfortzónája a fiatal lányoknak és a nőknek is. /static/img/forum/smilies/smile.png Csak ahogy én látom nem mindenki képes ezt így elfogadni, illetve sajnos a társadalmi normák erre akarják ránevelni az embereket. Igazából eddig is kimentem a strandra és ez ezután sem fog változni. De! Sok nő szenved PCOS-ben. Vagy PCO-ban nem tudom ki hogyan ismeri. Policistásovarium szindróma. Röviden több férfi hormont termel a szervezete, mint nőit. Úgy szőrösödnek mint a férfiak. Csak maximum nem veszed észre, mert vagy szőke a szőr színük, vagy tesznek ellene. Sokan nem tudják mennyire kellemetlen amikor ez miatt úgy érzed szégyenkezned kell, mert nem tudod mikor túrnak ki. Amikor kilógsz a tömegből, pedig te sem vagy más. /static/img/forum/smilies/smile.png

Az nem is fog változni. /static/img/forum/smilies/tongue.png A vízivásnál hosszabb ideig tart észrevenni a változást. De hidd el megéri. Nyáron például jobban esik a víz, mint bármi egyéb.

Még eddig én sem dolgoztam 12-ben. ^^" Eleinte furcsa lesz nagyon. Meg a kollégáim riogatnak erőteljesen. Fáradt leszek az is tuti. De van amikor bizonyos döntéseket meg kell hozni. Nos minden esetre köszi Saku! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Majd meglátjuk hogyan lesz, július 1-től kezdek, aztán alakul magától minden. Van aki gyárban sem tudna dolgozni 8 órában, de sajnos valakinek azt is kell csinálni, különben nem lennének autók. Persze nincs két egyforma ember, mindenki maga érzi milyen munkát tud elvégezni. /static/img/forum/smilies/smile.png


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#1881 2019. 06. 23. - 12h20

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 772

A gond ott kezdődik, ha érzékeny az ember bőre, és ez miatt nem tudja, se borotválni, se gyantázni, illetve az epilátort se bírja, mert gyulladt, pattanásos lesz mindenhol.Plusz ilyen esetekben a szőr gyorsabban is nől.A szőr szőkítése még egy jó megoldás valóban, van egy ismerősöm aki ezt teszi, bár a napom sajnos az is szépen csillog, viszont még mindig szebb látvány, mint a fekete szőr a háton vagy épp hason.


Remélem is, hogy megéri ennyit kimászkálni miatta. /static/img/forum/smilies/lol.png


Igazából ha jó a társaság egy munkahelyen, akkor könnyebben kilehet bírni.Nálam eddig csak egyszer fordult elő, hogy 12 óráztam a munkám miatt, de akkor kész voltam a nap végére.Igaz közben nem nagyon volt időm enni, szóval az is rájátszott.


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#1882 2019. 06. 23. - 14h28

Abszint gárda
SilverCrow
Manók cinkosa
SilverCrow
...
Üzenetek: 7 263

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Sziasztok!

Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat és szeretnék én is hozzászólni a témához, remélem nincs ellenetekre.

Zirailah: A PCOS nem feltétlen jelenti a férfias szőrzet megjelenését. Sajnos ezt a betegséget nálam is diagnosztizálták, viszont nem vettem észre magamon férfiakhoz illő szőrzet növekedést, az inkább egy későbbi stádiumban alakul ki. Ami a szindrómát jellemzi még a testsúlynövekedés és a pattanásos bőr, illetve végső esetben terméketlenség is bekövetkezhet. Nálam minimális hízás és a pattanásos arcbőr jellemző inkább. Szerencsére hamar diagnosztizálták nálam a betegséget, ezért kaptam hormontartalmú gyógyszert, amivel kezelni lehet a tüneteket, viszont megszüntetni nem. De ez csak az én példám, hiszen tudom, hogy több nő is ebben a betegségben szenved és láttam már olyan esetet, ahol eléggé előrehaladott állapotban volt a lány. Konkrétan az arcán is szőr nőtt és naponta kellett borotválkoznia, a testsúlya is bőven a normál felett volt és persze nála is megjelentek a pattanások. El tudom képzelni mennyire kellemetlen lehetett ez neki. Azóta elvileg már kezelték őt is, viszont azóta nem futottam vele össze. Azért legalább hálás vagyok, hogy nálam nem jelentkeztek ilyen durva tünetek, illetve könnyen kezelni tudják.

➸ ➸ ➸

A vízivást én is kipróbáltam újonnan, bár be kell vallanom eleinte nehéz volt hozzászokni, hiszen korábban eléggé ragaszkodtam a szénsavas üdítőkhöz, gyümölcslékhez és a különböző ízesítésű teákhoz. Már 2 hete próbálok kevesebb cukros üdítőt inni, és már tapasztalom is a pozitív változásokat. Mostanában kevesebbet eszem, ezért valamennyit fogytam is, illetve jobb lett a közérzetem is és nem érzem azt, hogy ki lenne száradva a szám. Terveztem edzéseket is beiktatni a mindennapjaimba, mivel elég keveset mozgok általában.


https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#1883 2019. 06. 23. - 14h49

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 758

SilverCrow írta:

https://i.imgur.com/02084oZ.png

Sziasztok!

Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat és szeretnék én is hozzászólni a témához, remélem nincs ellenetekre.

Zirailah: A PCOS nem feltétlen jelenti a férfias szőrzet megjelenését. Sajnos ezt a betegséget nálam is diagnosztizálták, viszont nem vettem észre magamon férfiakhoz illő szőrzet növekedést, az inkább egy későbbi stádiumban alakul ki. Ami a szindrómát jellemzi még a testsúlynövekedés és a pattanásos bőr, illetve végső esetben terméketlenség is bekövetkezhet. Nálam minimális hízás és a pattanásos arcbőr jellemző inkább. Szerencsére hamar diagnosztizálták nálam a betegséget, ezért kaptam hormontartalmú gyógyszert, amivel kezelni lehet a tüneteket, viszont megszüntetni nem. De ez csak az én példám, hiszen tudom, hogy több nő is ebben a betegségben szenved és láttam már olyan esetet, ahol eléggé előrehaladott állapotban volt a lány. Konkrétan az arcán is szőr nőtt és naponta kellett borotválkoznia, a testsúlya is bőven a normál felett volt és persze nála is megjelentek a pattanások. El tudom képzelni mennyire kellemetlen lehetett ez neki. Azóta elvileg már kezelték őt is, viszont azóta nem futottam vele össze. Azért legalább hálás vagyok, hogy nálam nem jelentkeztek ilyen durva tünetek, illetve könnyen kezelni tudják.

➸ ➸ ➸

A vízivást én is kipróbáltam újonnan, bár be kell vallanom eleinte nehéz volt hozzászokni, hiszen korábban eléggé ragaszkodtam a szénsavas üdítőkhöz, gyümölcslékhez és a különböző ízesítésű teákhoz. Már 2 hete próbálok kevesebb cukros üdítőt inni, és már tapasztalom is a pozitív változásokat. Mostanában kevesebbet eszem, ezért valamennyit fogytam is, illetve jobb lett a közérzetem is és nem érzem azt, hogy ki lenne száradva a szám. Terveztem edzéseket is beiktatni a mindennapjaimba, mivel elég keveset mozgok általában.


https://i.imgur.com/A2bM25U.png


Silver: Óó sorstárs. Eddig nem akartam emlegetni, mert ugye a jellegéből adódóan elég kellemetlen, de azért hoztam fel a szőr kapcsán, mert bizony nekem is van. /static/img/forum/smilies/smile.png És bizony ott van az arcomon a szőr, meg egyéb testrészeken is. Nagyon durván. Négy naponta kell borotválkoznom, különben feltűnő. És sötét a szőröm. ^^" És nem, nem vették észre annyira időben. Nekem most fogják valamikor felírni a fogamzásgátlót. :') Szóval megszívtam. És igen, elég kellemetlen a szituáció. PCOS-hez még annyit, hogy a mi korosztályunknál a nagyon gyakori, bár én például elméletileg az anyámtól örököltem meg. ^^"

Akkor ugyanaz van nálad, mint nálam. Kevesebb evés, több vízivás.

Saku: Nekem is szokott pattogni, de olyankor kezelni szoktam, aztán elmúlik. Van az a helyzet, amikor más nem segít. /static/img/forum/smilies/hmm.png

És hát igen. Reménykedem benne, hogy jó lesz a társaság és nem bánom meg a hozott döntésemet. /static/img/forum/smilies/smile.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 06. 23. - 14h51)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#1884 2019. 06. 23. - 15h50

Abszint gárda
SilverCrow
Manók cinkosa
SilverCrow
...
Üzenetek: 7 263

Zirailah írta:Silver: Óó sorstárs. Eddig nem akartam emlegetni, mert ugye a jellegéből adódóan elég kellemetlen, de azért hoztam fel a szőr kapcsán, mert bizony nekem is van. /static/img/forum/smilies/smile.png És bizony ott van az arcomon a szőr, meg egyéb testrészeken is. Nagyon durván. Négy naponta kell borotválkoznom, különben feltűnő. És sötét a szőröm. ^^" És nem, nem vették észre annyira időben. Nekem most fogják valamikor felírni a fogamzásgátlót. :') Szóval megszívtam. És igen, elég kellemetlen a szituáció. PCOS-hez még annyit, hogy a mi korosztályunknál a nagyon gyakori, bár én például elméletileg az anyámtól örököltem meg. ^^"

Akkor ugyanaz van nálad, mint nálam. Kevesebb evés, több vízivás.


https://i.imgur.com/02084oZ.png

Az elég kellemetlen lehet akkor. Remélem nálad is sikerül orvosolni a problémát és enyhíteni a tüneteket. Igen valóban a mi korosztályunkat érinti a leginkább, bár a miértjére még nem sikerült rájönnöm. Talán az életmódból kifolyólag vagy mint ugye nálad öröklés folytán. Az viszont biztos, hogy  sokkal könnyebb lenne az élet enélkül, bár fogamzásgátlót így is úgy is szednem kellene, csak ha a betegség nem lenne, akkor hormonmenteset választanám.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#1885 2019. 06. 23. - 16h11

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 758

SilverCrow írta:

Zirailah írta:Silver: Óó sorstárs. Eddig nem akartam emlegetni, mert ugye a jellegéből adódóan elég kellemetlen, de azért hoztam fel a szőr kapcsán, mert bizony nekem is van. /static/img/forum/smilies/smile.png És bizony ott van az arcomon a szőr, meg egyéb testrészeken is. Nagyon durván. Négy naponta kell borotválkoznom, különben feltűnő. És sötét a szőröm. ^^" És nem, nem vették észre annyira időben. Nekem most fogják valamikor felírni a fogamzásgátlót. :') Szóval megszívtam. És igen, elég kellemetlen a szituáció. PCOS-hez még annyit, hogy a mi korosztályunknál a nagyon gyakori, bár én például elméletileg az anyámtól örököltem meg. ^^"

Akkor ugyanaz van nálad, mint nálam. Kevesebb evés, több vízivás.


https://i.imgur.com/02084oZ.png

Az elég kellemetlen lehet akkor. Remélem nálad is sikerül orvosolni a problémát és enyhíteni a tüneteket. Igen valóban a mi korosztályunkat érinti a leginkább, bár a miértjére még nem sikerült rájönnöm. Talán az életmódból kifolyólag vagy mint ugye nálad öröklés folytán. Az viszont biztos, hogy  sokkal könnyebb lenne az élet enélkül, bár fogamzásgátlót így is úgy is szednem kellene, csak ha a betegség nem lenne, akkor hormonmenteset választanám.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/pQtjrri.png


Azt én is. Bár a doktornő szavai, akihez járok elég biztatóak. /static/img/forum/smilies/smile.png Egyébként igen a környezetváltozás, az életmódban történőek az okai. Ezt is az engem kezelő doktornő mondta. Bár lehet ahány ilyen kezelő orvos van, annyi nézőpont. Igazából én is ezzel vigasztalom magam, meg hát lehetett volna rosszabb is. Egészséges fiatal lány vagyok, mint bárki más és így elviselhetőbb. Az meg másik, hogy szőröm mindenképpen van, borotválkoznék ugyanúgy. És így egészen elviselhető a PCOS.


https://i.imgur.com/KY5AgCi.png

Utolsó módosítás: Zirailah (2019. 06. 23. - 16h27)


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#1886 2019. 06. 23. - 19h46

Abszint gárda
SilverCrow
Manók cinkosa
SilverCrow
...
Üzenetek: 7 263

Zirailah írta:


https://i.imgur.com/pQtjrri.png

Azt én is. Bár a doktornő szavai, akihez járok elég biztatóak. /static/img/forum/smilies/smile.png Egyébként igen a környezetváltozás, az életmódban történőek az okai. Ezt is az engem kezelő doktornő mondta. Bár lehet ahány ilyen kezelő orvos van, annyi nézőpont. Igazából én is ezzel vigasztalom magam, meg hát lehetett volna rosszabb is. Egészséges fiatal lány vagyok, mint bárki más és így elviselhetőbb. Az meg másik, hogy szőröm mindenképpen van, borotválkoznék ugyanúgy. És így egészen elviselhető a PCOS.

https://i.imgur.com/KY5AgCi.png


https://i.imgur.com/02084oZ.png

Nekem is egyre jobb híreket mond a doktornő, viszont nem tudok olyan gyakran menni, mint kellene. Magánrendelésre járok, a dokinő és az asszisztens is kedves, viszont mindennek megkérik az árát én meg sajnos nem tehetem meg, hogy többször is menjek egy félévben, mivel egyelőre nem rendelkezem saját keresettel és anyámék fizetik azt is. De egyébként úgy gondolom én is egészséges vagyok a problémák ellenére. Mondjuk az édességekből vissza kell vegyek, hiszen pont a nőgyógyászom diagnosztizált inzulinrezisztenciával, ami kiválthatta a PCOS-t. Nálunk anyai ágon a dédnagymamám (volt) és a nagymamám felnőttkori cukorbeteg, szóval én ezt szeretném megelőzni ahogy csak lehet.

https://i.imgur.com/A2bM25U.png


https://i.imgur.com/TKxWXDL.gif

Kijelentkezve

#1887 2019. 06. 27. - 13h16

Obszidián gárda
Psychø
A familiárisok barátja
Psychø
...
Üzenetek: 3 614

Halihó!
Gondoltam beköszönök, ha már sikerült elvergődnöm az 1000. napomig /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Szóval ezúton is gratu mindenkinek, aki már elérte, vagy fogja a közeljövőben. Elismerés a játékhoz való hűségért ^^


https://i.imgur.com/EwqyHRy.jpg

Kijelentkezve

#1888 2019. 06. 27. - 13h27

Árnyék gárda
Nightwing
Sargousetek cinkosa
Nightwing
...
Üzenetek: 5 321

Psychø írta:

Halihó!
Gondoltam beköszönök, ha már sikerült elvergődnöm az 1000. napomig /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Szóval ezúton is gratu mindenkinek, aki már elérte, vagy fogja a közeljövőben. Elismerés a játékhoz való hűségért ^^
helló!
Gratu! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Erre most én is megnéztem, hogy én mikor töltöm be, és meglepődve vettem észre, hogy holnap! o: Több napra emlékeztem xD

Kijelentkezve

#1889 2019. 06. 27. - 14h28

Obszidián gárda
BeccaCrosswood
Tanuló őrző
BeccaCrosswood
...
Üzenetek: 185

Én is hasonlan jártam, Nightwing /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Az utóbbi hetekben nézegettem már mennyinél járok, de pár napja megfeledkeztem róla. Ismét rátekintve jöttem rá, hogy nekem is 999-en áll a számlálóm.


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd73cni-8847eff3-d099-4ec4-8acc-137be01f1a87.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ3M2NuaS04ODQ3ZWZmMy1kMDk5LTRlYzQtOGFjYy0xMzdiZTAxZjFhODcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MPHGd9kQksB6fc5zJzRMdBh08EQw8ZHzWmj3BA4fiUI

Kijelentkezve

#1890 2019. 06. 27. - 15h53

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 904

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg

Gratu Psychø! ^^


Nem is olyan régen, mikor én töltöttem az 1000. napomat emlékszem tök véletlenül vettem észre. XD Pedig előtte egy héttel már láttam, hogy közeledik a bűvös négyjegyű szám, de amikor elértem teljesen kiment a fejemből, éppen hogy feltűnt még akkor. ^^"


Nektek meg előre is boldog ezredik napot csajok! Emelem borospoharam. :)


https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#1891 2019. 06. 29. - 00h08

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 35 876

Ezzel én is így voltam, Biám. Pedig általában a 69-ces szám az, amire mindig felfigyelek, vagy valahogy találkozok vele. :')

Nem is olyan rég rákerestem, hogy amúgy mit is jelent a szám, mert egyébiránt nem csak azt amit sokan először gondolnak, mikor meglátják (így én is amúgy, de az már gyári hibának tudható be részemről). Amit találtam aztán róla, nem lepett meg sőt, valójában számítottam hasonlóra.

Hatvankilenc, a kötelék és a tökéletesség szimbóluma

Klikk ide a kifejtésért


Blogom * || ShaniShop || Minden amit keresek, és amit te kereshetsz! || Last update: 2019.09.23. 14:55https://cdn.discordapp.com/attachments/415634677118926860/633312473965133844/Manni_by_Shanisha.gif

Kijelentkezve

#1892 2019. 06. 29. - 04h10

Árnyék gárda
Polluxia
Az éjszaka királynője
Polluxia
...
Üzenetek: 4 904

https://kepkuldes.com/images/61435412f04547e63d4bff022eee185e.jpg

Henim írta:

Ezzel én is így voltam, Biám. Pedig általában a 69-ces szám az, amire mindig felfigyelek, vagy valahogy találkozok vele. :')


XD Na hát én ezen már meg sem lepődöm. :'D


Egyébként ez az információcsomag amit linkeltél a számról elképesztő. Nem gondoltam volna, hogy ennyi minden kapcsolódik hozzá, nyilván nálam is leginkább addig terjedt a jelentése, ameddig a legtöbb ember számára.
Pedig ha szigorúan vesszük, akkor bizonyos szinten érthető, hogy miért szimbolizálja a mai világban az, amit.
Szép és kulturált szavakkal simán meg lehetne fogalmazni egyfajta "szerelmi" jelentést is ennek a számnak, bár felesleges lenne, mert burkoltan benne van abban is, amit Te írtál:

"Azt is mondják rá, hogy az emberpár, a kötelék szimbóluma, azé melyben a láncszemek összekapcsolódnak."

"Egy másik magyarázat szerint viszont a 9-es a férfi száma, mely a 6-tal kombinálva a 69-est, a jin és a jang, vagyis a nő és a férfi találkozását, a folyók és az élet vizeinek egyesülését, az örökkévalóságot jeleníti meg."Mindenesetre jó volt olvasni, komolyan imádom az olyan dolgokat, amikor egy teljesen egyszerű, vagy egy bizonyos dologra beskatulyázott dolgot (pl. szám, szimbólum, stb.) olyan szinten elemeznek, hogy a végén rájövünk; sokkal összetettebb és elképesztőbb annál, mint ahogyan eredetileg jellemezve/ábrázolva van.


https://kepkuldes.com/images/a252cc21ecb99bfbabc17314da7857ac.png


https://kepkuldes.com/images/f674206a31dbf1446cebec6b81499a07.jpg

Kijelentkezve

#1893 2019. 06. 29. - 10h33

Árnyék gárda
Aliz
Legyőzte a Dahut
Aliz
...
Üzenetek: 2 751

Gratula az újabb 1000 napos vénasszonyoknak! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Kinek hogy telik eddig az idei nyár?


https://i.imgur.com/zMPT9WW.gif

Kijelentkezve

#1894 2019. 06. 30. - 08h27

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 35 876

Az én nyaram ezidáig roppant zsúfolt volt és mozgalmas. Holnap strand (továbbra is izgatottan fekszem majd ki a napra, hogy az áhított bőrszínben 'tündökölhessek' később, utána pedig néhány nap kiruccanás a hegyekben. A további napok tartalma még kérdéses, de akár kint akár bent, mindig akad valami új, izgalmas vagy érdekes tennivalóm.

Emellett most a League of Legendsen tűztem ki magamnak azt a célt, hogy a lehető legkevesebb meccs alatt hozzam össze a Platinum divíziót s mindezt azért, hogy a megfelelő színű keret díszítse majd a zászlócskám és keretezze az ikonom, mivelhogy Mordekaiser fő árnyalatához nagyon hasonlít, illetve pont az Acélszörnyhöz kapcsolódó ikont és emoteot lehet bezsebelni jutalomként, de csakis rankedezéssel. Tehát élni fogok vele, mert szerelmem ez a Bestia. :') A története is fenomenális, a jelleme is és nem mellesleg brutálisan erős.

Gyönyörű háttér


Egyébként is tervezek most vásárolni a Riot shopjából egy Shadow Isles Petet, illetve néhány skint még erre a szépségre, ugyanis szerencsére a "Your Shop" által pont kinyitottam azt a skint leárazva, ami a Dragon Knight és Pentakill mellett nagy kedvenc (Infernal).

Szóval igen, tennivaló és rövidtávú célkitűzések sorakoznak előttem, no meg a levelek. Nos igen. Habár néhány platformon ritkábban használom a publikus üzenetek felületét, akadnak PM-ek, amikre lassacskán illendő volna válaszolni. Ez alól Eldarya sem kivétel.

Edit.: Nemrég készítettem egy gyönyörű fotót a cicámról. Gondoltam az Eldaryiai macsekosoknak tetszhet.

Saci

Utolsó módosítás: Ŀucifer (2019. 06. 30. - 08h29)


Blogom * || ShaniShop || Minden amit keresek, és amit te kereshetsz! || Last update: 2019.09.23. 14:55https://cdn.discordapp.com/attachments/415634677118926860/633312473965133844/Manni_by_Shanisha.gif

Kijelentkezve

#1895 2019. 06. 30. - 10h28

Obszidián gárda
Sakuya
A familiárisok barátja
Sakuya
...
Üzenetek: 3 772

Mondhatni ez a nyár nagy változásokat hozott eddig az életembe, elkezdtem levetkőzni a gátlásokat és olyan embereket ismertem meg, akik sokat segítenek a fejlődésembe.Voltam strandolni és még megyek is, végre nem sülök bele a hosszú gatyákba, vizet is fogyasztok, még ha nem is sokat.  /static/img/forum/smilies/lol.png Voltam ilyen gyógyító napokon, és találkoztam egy fiatal hölggyel, aki kártyák segítségével nagyon sokat segített.Nem tudom, hogy pontosan kártyavetőnek lehet e nevezni, mert én húztam ki a kártyákat, illet én helyeztem fel egy pappírra, amin kérdések voltak, pl. Mi a célod? Mi a megoldás? Mi a probléma? Mi a jelenlegi helyzetem? Dixit kártyát használt, amin gyönyörű rajzok láthatóak.A lényege az volt, hogy saját magamnak kellett kimondanom, hogy annál a kérdésnél miért pont az a kártya kerülhetett oda.Öt kártyából egyetlen egy lett színes, vagyis nem ilyen komor hangulatú, az pedig a Mi a célomnál a szerelem jött ki.A megoldásnál pedig az érzéseim kiírása, mivel elfojtom magamba, és ezért is alakult ki a betegségem is.Minden emésztőrendszeri betegség abból adódik, ha az egyén nem tudja "megemészteni" a helyzetét, érzéseit stb.Sokszor elakadtam és így ő mondta ki helyettem azokat a dolgokat, amiket féltem kiadni.A másiknál, ahol szellem gyógyász volt, ott pedig a szellemvilág segítségével kiderített a közvetítő, hogy gyomor és bélrendszeri bajom van.Direkt nem árultam el neki, hogy mi a betegségem, kíváncsi voltam mennyire valódi.Viszont itt azt éreztem, hogy kevesebbet árul el, mint amit tud, de lehet csak beképzeltem.Készített rólam egy fotót, és mondta hogy hívjam fel, viszont most van bennem egy kis félelem, mert olyan furcsa volt.Létezik távgyógyítás, ahhoz kell a kép.Kicsit bánom, hogy hagytam magam lefényképezni, mert nem szeretném folytatni, de lehet már megkezdte, akkor viszont nem fer dolog a részemről, hogy nem szólók neki, hogy mégse.Nagy dilemmába vagyok, hogy felhívjam e vagy sem.Nem akarom, hogy megharagudjon rám a szellemvilág.>.<

Remélem nem baj, hogy ennyire belementem ebbe a témába, talán ez még nem tartozik a paranormális topicba.

Utolsó módosítás: Sakuya (2019. 06. 30. - 10h30)


https://78.media.tumblr.com/dad4fd0442c833d94cad480a10011cbb/tumblr_p8u1n8kvrp1tvnwqso1_1280.gif

Kijelentkezve

#1896 2019. 06. 30. - 11h12

Árnyék gárda
Zirailah
Legyőzte a Dahut
Zirailah
...
Üzenetek: 2 758

Sziasztok! ^^

Egyelőre élvezem a napsütést, néha az udvaron süttetem magam, gyűjtöm a D vitamint. A héten elbúcsúztattak a kollégáim, így most.. jelenleg van munkahelyem, de még is új helyen kezdek hétfőtől. :') Furcsa lesz, új élményekkel, új benyomásokkal és úgy döntöttem ezekre jó ha rápihenek.

Saku, az sosem baj, ha segítséget kérsz, mert van amikor jó ha egyedül küzdesz meg valamivel és van,amikor nagyon nem. Persze ettől még meg kell válogatni kiben "bízol" meg jobban. Sok a csaló, de.. még mindig kitartok mellette, hogy hiába a kockázat, neked tesz jót a sikeres "kezelés". /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Heni: Gyönyörű macsek. ♡ Nálunk alakulóban vannak a kicsik. Meg van melyik marad a háromból. Egy foltos, egy kormos fekete és egy tigris mintásunk van. A tigrismintás lesz a befutó, aki a Tora nevet fogja kapni. :3


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3fd8e9ed-4b00-4e26-95ed-d69014253ff0/dd5w41i-8ebb8e28-12a6-485e-abd3-69ce4b40df40.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNmZDhlOWVkLTRiMDAtNGUyNi05NWVkLWQ2OTAxNDI1M2ZmMFwvZGQ1dzQxaS04ZWJiOGUyOC0xMmE2LTQ4NWUtYWJkMy02OWNlNGI0MGRmNDAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.JAhcOMHgQ7qDKDHCcyVt5bb22RId5GIin3NGkqOGea0

Kijelentkezve

#1897 2019. 06. 30. - 13h49

Szikrázó gárda
Lyah
Moderátor & Eldarya fehér sárkánya
Lyah
...
Üzenetek: 8 236

Hellóhelló /static/img/forum/smilies/smile.png

Jó látni, hogy remekül telik a nyaratok.^^ Végül is most kell kiszórakozni magunkat és erőt gyűjteni a későbbiekre /static/img/forum/smilies/lol.png

Saku, ez a kártyás dolog nagyon jól hangzik (amúgy is imádom a dixit lapjait, csodálatosak). Főleg, hogy igazából tényleg magad láttad be, mik a problémák/célok/megoldások, így jó kis önfejlesztésen is fel lehet fogni. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Én a vártnál egy hangyányival korábban estem haza a nyaralásból, mivel egy tervezett programot kihagytunk - de még így is remekül éreztem magam az egy-két bosszantó körülményt leszámítva.

>> A koncepció az volt, hogy anyámmal és barátnőmmel beülünk a kocsiba és csak úgy mendegélünk Svájcia csodálatos földjén.

Svájc. Zerge, bércek, szédület.
Sikló. Major felhők felett.
Sötétzöld völgyek, jégmező:
Harapni friss a levegő.

A levegő valóban ehető, de még hozzáfűzném Misi bácsi mondandójához, hogy ott bizony antigravitációs tehenek és birkák is vannak, nem egyszer találkozhattunk velük. /static/img/forum/smilies/lol.png
Egyetlen pont, ahova fixen kellett érkeznünk a család, ahol tavaly ilyenkor bébiszitteltem. Hihetetlen, mekkorát nőttek a lurkók, de csodálatos érzés volt újra látni őket, még ha csak egy fél napig is.
Utána folytatódott a vadkemping. Mivel az autónk hátsófele elég nagy, hárman is elfértünk benne. Szerda estére azonban olyan jó kis helyet találtunk, hogy a szabad ég alatt tudtunk aludni, most hozá kis forrás, tűzrakóhely... és kilátás a hegyekre és a csillagos égre, amely szerencsére így, a lakott területektől kellően messze elég szépen látszódott. Útközben meg, ha nagyon melegünk volt, becsobbantunk a Genfi-tóba, vagy egyéb nagyobb vízbe.
Ja, és meg kell jegyeznem, Svájcban kevés a szúnyog, és az a kevéske is hajlandó tudomást venni a szúnyogriasztóról. (A csípése pedig meglepően hamar elmúlik)
HAzafele Olaszországban kegyetlenül és elviselhetetlenül meleg volt, a jobbfelem jól be is sötétült, mert azt érte a nap a kocsiban. De a Dolomitok legalább kárpótoltak. :3
És egyébként bebizonyítottam azt is, hogy lehet fürdőruhában hógolyózni, hiszen azt viseltem a meleg elleni fürdőzés után, mikor is felértünk egy hágóra 2000+ méteren. Ott meg ugye azért van hó, ugye.
Összségében a nagy meleget leszámítva nagyon jó volt ez így, főleg az a része, hogy semmit nem terveztünk el előre (túrázni akartunk a  lauterbrunneni völgyben, de ezt végül elvetettük pont az idő miatt), csak mentünk. Amolyan igazi "carpe diem" nyaralás volt ez, az a fajta, ami nekem kell. ♥ <<


https://i.imgur.com/9Zmc6MX.gif
A képeken saját rajzok szerepelnek.

Kijelentkezve

#1898 2019. 07. 01. - 14h06

Árnyék gárda
Kittina18
A gárda hivatalnoka
Kittina18
...
Üzenetek: 1 688

Sziasztok!

Mióta a sorozatos topicban felmerült a The100 c. sorozat, azóta agyalok azon, hogy létre lehetne hozni egy ehhez kapcsolódó szerepjátékot is. Arra lennék kíváncsi, vagy lenne egyáltalán rá ígény?

ha nincs rá ígény, azt is megértem /static/img/forum/smilies/smile.png
ha szeretnétek ilyen játékot, akkor szükségem lesz egy KM is magam mellé, ennek a jelentkezését PM üzenetben várom /static/img/forum/smilies/smile.png


A véleményeteket kíváncsian várom.^^


csodás bannert köszönöm szépen Kyara-nak!♥
https://i.imgur.com/cAgeOEt.gif

Kijelentkezve

#1899 2019. 07. 06. - 13h59

Obszidián gárda
Shậnisha
A gárda kapitánya
Ŀucifer
...
Üzenetek: 35 876

Ha van valami ami képes az őrületbe kergetni az a front, de az kegyetlenül. Az elmúlt napokban borzasztóan éreztem magam, bár ez főleg a fogamat érintette megint, a gyógyszer nyilvánvalóan ahhoz elég erős volt hogy tartósan megszüntesse a fejfájásom, habár előfordult a napokban, hogy ha fél napig nem vettem be, akkor az is visszajött.

Elméletileg holnap és holnap utánig várható még erős front, utána talán vége. Összetenném a két kezem érte, de már azon gondolkodom, hogy Sethez (aka Sitri, de az Egyiptomi aspektusa Set) imádkozva fogok iderendelni egy vihart, azonnal! - Annyiból egyébiránt szerencsésnek mondhatom magam, hogy 2 hónapja nem szenvedtem vele, tehát remélhetőleg lesz legalább ennyi idő pihenőm kettő között.

Hm, ha már Egyiptom... az elmúlt néhány napban kezdtem azon gondolkodni, hogy el kellene utaznom oda, mivel gyermekkorom óta kötődtem az Egyitpomi Mitológiához, illetve a Sivatagokhoz és Piramisokhoz is, ráadásul régóta velem van egy gyönyörű Anubisz szobor is:

https://i.ibb.co/JFYvm5J/DSC-02011.jpg


Valaki járt már ott? Vélemények, beszámolók róla esetleg? Szívesen fogadom őket.


Blogom * || ShaniShop || Minden amit keresek, és amit te kereshetsz! || Last update: 2019.09.23. 14:55https://cdn.discordapp.com/attachments/415634677118926860/633312473965133844/Manni_by_Shanisha.gif

Kijelentkezve

#1900 2019. 07. 08. - 14h47

Árnyék gárda
Nightgoddes
A gárda főhadnagya
Nightgoddes
...
Üzenetek: 10 465

Mint ahogyan az látható az Újdonságok topicban, új alkímiás receptet kaptunk. Sikerült másik szerveren rátennem a mancsom egy pergamenre, úgyhogy kiderült, 30 rögöt készíthetsz el egy pergamennel, 300 maana az átalakítás + a képen látható hozzávalók.
Kép frissen, ropogósan a francia szerverről:
https://bit.ly/2L8clCk

Utolsó módosítás: Nightgoddes (2019. 07. 08. - 14h47)


https://cdn130.picsart.com/309033571023201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 74 75 76 77 78 79