Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 5 6 ... 10

#76 2018. 02. 15. - 13h17

Árnyék gárda
csipirita
Újonc
csipirita
...
Üzenetek: 39

Köszönjük szépen az eventet!

A ruhák nagyon szépek, a fami cukipofa, kár, hogy esélyem nem nagyon lesz megszerezni, főleg az utóbbit, ha mindhárom fiút meg kell hozzá menteni. :-(
A minijáték nagyon nehéz, ha legalább negyedeket fordulna a pajzs, talán könnyebb lenne, de így eddig semmit nem értem el két nap alatt.
:-(

A képen kár,hogy nem a három fiú van a démonnal, vagy a karakterrel, az lehengerlő lett volna... ;-)

Kijelentkezve

#77 2018. 02. 15. - 14h22

Abszint gárda
Sunako
Fiatal újonc
Sunako
...
Üzenetek: 18

A pajzsos játék tök nehéz. Ráadásul így, hogy napi egyszer lehet csak játszani... Lehetetlen lesz megszerezni az összes ruhát.

Kijelentkezve

#78 2018. 02. 15. - 15h48

Abszint gárda
Ingride
Újonc
Ingride
...
Üzenetek: 52

Hát megköszönném a munkát, de.....
Vártam ez eventet, de nekem is csalódás az egész kb.

A ruhák elmennek, hasonlóak voltak eddig is, a rózsás kiegészítők a batyukban is megvannak, a hosszú ruha pedig nekem egy az egyben a karácsonyi öltözetet idézi..
Pénzt ezért nem fogok áldozni az 100%.. eddig legalább az érzete megvolt, hogy anyagi ráfordítás nélkül is lehet teljesíteni az eventet.. hát már ez sincs.. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

A familiárisért fáj a szívem, de elengedem inkább...

Sok szerencsét mindenkinek!

Kijelentkezve

#79 2018. 02. 15. - 16h52

Obszidián gárda
Maja42
A gárda katonája
Maja42
...
Üzenetek: 543

Bár nekem is ugyanaz a problémám, mint a többi játékosnak, én is leírnám, hogy sajnos a pajzsos minijáték nagyon nehéz. Egyszer se bírtam tovább 15 másodpercnél. Kár, pedig megszeretném szerezni mindenképpen az összes ruhadarabot, anélkül, hogy a pénzemet kellene áldoznom rá /static/img/forum/smilies/hmm.png


https://i.imgur.com/dXJ85ch.gif

Kijelentkezve

#80 2018. 02. 15. - 17h57

Abszint gárda
Hanax
A gárda gyalogosa
Hanax
...
Üzenetek: 1 826

Hát ma sem volt több szerencsém... úgy látszik, le kell mondanom az összes öltözék megszerzéséről. Örülhetek, ha egy meg lesz egyáltalán.


https://i.imgur.com/GweFxqv.gif


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/856cfce7-b080-437b-9b42-3da8bdf8af77/dabwc6k-8e68bcbe-b295-40d0-8a3b-6659ed60227e.png

Kijelentkezve

#81 2018. 02. 15. - 19h24

Árnyék gárda
Strawbeerry
Zöldfülű
Strawbeerry
...
Üzenetek: 131

Nekem meglesz minden mert van elég rögöm de azért az túlzás , hogy alapból rögre megy ki az egész event . Valamint a valuretet is hiányolom . Soha nem volt még elérhető magyar szerveren és nagyon aranyos /static/img/forum/smilies/sad.png Szeretnék egyet . Jó lenne , ha legalább egyetlen egy napig meg lehetne venni a butikban .

Kijelentkezve

#82 2018. 02. 15. - 20h55

Obszidián gárda
Scipio0404
Most érkezett
Scipio0404
...
Üzenetek: 1

A pajzsos játék tiszta vicc meg se lehet csinálni. -.-

Kijelentkezve

#83 2018. 02. 15. - 22h20

Abszint gárda
Mirachle
Fiatal újonc
Mirachle
...
Üzenetek: 26

Sziasztok!
Gyönyörű szép ruhák, konkrétan álom amit itt elkövettek a készítők! Végre van riválisa a Black Widow ruhának! /static/img/forum/smilies/big_smile.png
A familiáris nekem nem jön be annyira, de ez nyilván ízlés kérdése, meg hát csak valami romantikus szerűséget kellett alkotni. Igazából mivel tojás gyűjtő vagyok, így ezt is szeretném megszerezni, viszont ami nagyon bántott familliártisok terén, hogy mind Halloweeni, mind Karácsonyi eseményen elérhetőek voltak azok a familiárisok, amiket nem tudtunk megszerezni, mivel még nem volt meg a magyar szerver, emiatt nagyon vártam, hogy megszerezzem a Valuretet (természetesen rögért, ahogy az Ocemast, Sowiget, stb..), de erre sajnos nem nyílt lehetőségem, amit nagyon hiányolok.
Akkor jöjjön maga az event rész. Első nap szinte azonnal meghaltam. Második nap (ma), már egész jól álltam, de szintén bukó lett. Ha így haladok, akkor talán event közepére sikerül eljutnom odáig, hogy egy szívem marad, a végére pedig akár már menni is fog. Értem én, hogy bele kell jönni és próbálkozni kell, viszont én ha egyik nap játszok vele, akkor másik napra már úgy is kijövök a "gyakorlatból" (ami ugye 2. napon még nem sok van), emiatt én is támogatnám az ötletet, hogy írják át azt a kis kódrészletet, ne naponta lehessen játszani, hanem mondjuk naponta 3-at, és ha sikerül mondjuk már elsőre, akkor a másik kettőt nem játszhatod le, de ha nem sikerül a 3ból egyszer se, akkor így jártál. Mert érthető, hiszen ha ezt is 3 óránként lehetne, akkor már túl sok az a minden fiúnak 15(?) pont, hamar meglenne, de így egy nap akkor is csak egyszer nyerhetnénk.
De ha ez így marad, akkor sajnos tudom mire fog elmenni az ehavi fizetésem (diákmunka). Itt megjegyezném, hogy csak a tojásokra szoktam rögöt költeni, emiatt első és utolsó alkalom lenne, hogy egy eventet így viszek ki. Ha még egy ilyen lesz, hagyom a fenébe, és onnantól kezdve a többi tojást sem gyűjtöm, mert így is úgy is hiányos lenne a készletem. De ezt nem azért írom le, mert "úristen egy valaki nem vesz majd rögöt, most mi lesz?", hanem mert lehet, hogy ezzel nem egyedül vagyok így.
Azt viszont teljesen támogatom, hogy a tavalyi ruhák csak rögért elérhetők, ezt már Halloweennél és Karácsonynál is meg kellett volna lépni, hogy a régebbiek csak találhatók, vagy rögért a butikban meg lehet venni. Így talán kevesebbet vesztettek volna az értékükből. Mondjuk mikor ezt olvastam itt a fórumon megijedtem, mert azt hittem az idei színváltozatai is csak rögért vannak, de szerencsére ma már látom, hogy nem. (van 20 pontom és egy felsőm /static/img/forum/smilies/big_smile.png ).
Ez a tavalyi ruhák csak rögért dolog pedig legalább a régi játékosokat úgymond "értékesebbé" teszi, nyilván nem a szó szoros értelmében, csak hát jelez, hogy mi itt voltunk már akkor is, ezzel talán csökkentve az esélyét, hogy itt hagyja a magyar szervert az adott játékos, akármiféle elégedetlenség vagy probléma miatt.
Remélem nem sikerült túl hosszúra, boldog Valentin-napot! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://i.gifer.com/73z.gif

Kijelentkezve

#84 2018. 02. 15. - 23h50

Árnyék gárda
Tamiko
Most érkezett
Tamiko
...
Üzenetek: 6

hát ez katasztrófa :"P ennél rosszabb eventet nem láttam még....kár érte qwq


Facebook: https://www.facebook.com/tamiko.keanzu/
Imnstagram: https://www.instagram.com/tamiko.keanzu/
Wattpad /only hungarian/ https://www.wattpad.com/user/TamikoKeanzuWriter
Deviantart: https://tamikokeanzu.deviantart.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7kNv_Si_e7ESpn5jY5L-gQ

Kijelentkezve

#85 2018. 02. 16. - 02h10

Árnyék gárda
Alinka
Fiatal újonc
Alinka
...
Üzenetek: 29

Tiszta kudarcélmény ez az event számomra!
Az ügyességi játékokban egyébként is béna vagyok. A pajzsos játékban ma sikerült először egyáltalán felfognom, h mi a feladat, annyira gyors... A háromnaponként ismétlődő is bukó lett, nem is értem miért... Érzésem szerint rengeteg átkos szívre kattintottam, és sajnos valószínűleg egy épre is ... emiatt buktam el a menetet, gondolom én, mert ebben sem vagyok biztos. Mondom, az ilyenekben béna vagyok.
Úgy szívesen áldozok rögöt, ha mondjuk mind3 szetthez csak egy kevés hiányzana, de attól tartok, eddigi sikereimet figyelembe véve egy kisebb vagyonra lenne szükségem.../static/img/forum/smilies/sad.png
A fami meg... úristen... ahhoz milyen lesz a minijáték ... és gondolom, csak egyszer lehet majd próbálkozni ...
Bocs, h ilyen negatív vagyok, ez nem jellemző rám igazán, úgyhogy bízom benne, h vagy én leszek ügyesebb a hátralévő időben, vagy kapunk egy kis lassítást a játékokban, vagy több próbalehetőséget.
Előre is köszi.
PS: A ruhák és a fami szépségesek, a magyar csapat munkájáért hálás vagyok. /static/img/forum/smilies/smile.png
És igen, a valuretnek én is örülnék, ha kapható lenne.

Utolsó módosítás: Alinka (2018. 02. 16. - 02h12)

Kijelentkezve

#86 2018. 02. 16. - 07h19

Árnyék gárda
Vinea
Most érkezett
Vinea
...
Üzenetek: 2

sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz...ez borzasztó...a ruhák meg a fami nagyon tetszenek, de a mini játék nem csak h k*urva nehéz, de nekem pl még 1x sem sikerül szakadozás nélkül megcsinálni...nem lehetne valamit kezdeni ezzel a laggolással végre?

Kijelentkezve

#87 2018. 02. 16. - 08h16

Árnyék gárda
hamvaska
Fiatal újonc
hamvaska
...
Üzenetek: 11

Hát ez katasztrófa! ugyan porbájátok már ki a minijátékot. Balról meg jobbról egyaránt jön a golyó és akkor az ember döntse el melyiket védje ki! Mélységesen fel vagyok háborodva. Látjátok mennyi szomorú játékos van és nem tesztek ellene! /static/img/forum/smilies/mad.png

Kijelentkezve

#88 2018. 02. 16. - 08h40

Árnyék gárda
Alena
Fiatal újonc
Alena
...
Üzenetek: 10

Én ma sikeresen rámentem az event oldalára telefonról. HIBA volt...
Egyből behozta a 3. napi játékot. Gyorsan átmentem gépre, hogy ott játszhassak vele, de ott már nem engedte. Persze telefonon semmit se érzett az egészből a játék így sikeresen elbuktam. Miért nincs olyan opció, hogy majd később megcsinálom?? Könyörgöm miért kell egyből behoznia és ha épp telóról vagy megszívod az egészet...

Kijelentkezve

#89 2018. 02. 16. - 09h35

Obszidián gárda
Ryuume
Újonc
Ryuume
...
Üzenetek: 67

Szeretnék írni én is pár gondolatot!

Elsősorban nagyon tetszenek a ruhadarabok, mindegyik meseszép és még a kisebb kiegészítők is bejönnek.  /static/img/forum/smilies/tongue.png

Én mindegyik eventen részt vettem és pont az fordult meg  mindig a fejemben, hogy ha valaki minden nap fellép és játszik, akkor megszerezhető még a fami is.... Ez persze jó, mert mindenki boldog.

Nekem  a mostani eventtel sincs gondom és nagyon vártam a 3. játékot. A lehető legkönnyebbre sikeredett, hisz a szívek fixen vannak a képernyőn, csak gyorsnak kell lenni. A védőpajzsos se nehéz, ha van kellő ügyességed és figyeled az apró részeket... (megjegyezném, én is vesztettem szívet)

Szóval összességével, végre kihívás az event és nem csak kattingatni kell....Ha meg nem sikerült minden ruhadarabot összeszednem se szomorkodom, annyi szép van az eddigi eventekből /static/img/forum/smilies/cool.png

Köszönjük az eventet /static/img/forum/smilies/smile.png


Deviantart: https://ayumidragon.deviantart.com
Facebook: https://www.facebook.com/RyuumeArt/
Instagram: https://www.instagram.com/ryuume.artist/

Kijelentkezve

#90 2018. 02. 16. - 09h40

Obszidián gárda
Moon22
Most érkezett
Moon22
...
Üzenetek: 1

A beszélgetős játék nagyon jó ötlet de sajnálom a pajzsos játék nehéz és szerintem nem csak én gondolom így..

Kijelentkezve

#91 2018. 02. 16. - 12h22

Árnyék gárda
Darsa
Fiatal újonc
Darsa
...
Üzenetek: 13

Először is köszönjük az event-et
Megmondom őszintén, a fejlesztők feladták vele a leckét (ಥ_ಥ), viszont nem gondolom lehetetlennek a teljesítését.. Nem tagadom, iszonyat béna volt az első 2 próbálkozásom, de úgy érzem, hogy kezdek belejönni. Ma már képes voltam megtartani 2 szívet, ezzel 7 pontot szerezve yaay. Ráadásul ez a 3 naponta feltűnő minijáték valóban kompenzál.. (rengeteget ha engem kérdeztek) Mindenesetre sok sikert minden kedves játékosnak, remélem képesek leszünk megszerezni a szetteket.


https://preview.ibb.co/iznWEd/theonewithfox2.jpg

Kijelentkezve

#92 2018. 02. 16. - 12h33

Abszint gárda
Mao
Fiatal újonc
Mao
...
Üzenetek: 23

Ejha! Ma végre sikerült a pajzsos játék!! /static/img/forum/smilies/big_smile.png Plusz, a démonnő "megtalált" vagy mi, ezért a szíves minijáték is sikerült. Választhattam ruhadarabokat. Köszönöm! /static/img/forum/smilies/smile.png


https://media1.tenor.com/images/5d5795decefcde38592ea1d4bf4cea35/tenor.gif?itemid=8972743

Kijelentkezve

#93 2018. 02. 16. - 13h55

Abszint gárda
Milk
Újonc
Milk
...
Üzenetek: 54

Alena írta:

Én ma sikeresen rámentem az event oldalára telefonról. HIBA volt...
Egyből behozta a 3. napi játékot. Gyorsan átmentem gépre, hogy ott játszhassak vele, de ott már nem engedte. Persze telefonon semmit se érzett az egészből a játék így sikeresen elbuktam. Miért nincs olyan opció, hogy majd később megcsinálom?? Könyörgöm miért kell egyből behoznia és ha épp telóról vagy megszívod az egészet...


Ugyanígy jártam én is! /static/img/forum/smilies/hmm.png


゜・。。・゜☆゜・。。・゜☆ ゜・。。・゜☆ ゜・。。・゜

nobody hates me more than i hate me

゜・。。・゜☆゜・。。・゜☆ ゜・。。・゜☆ ゜・。。・゜

Kijelentkezve

#94 2018. 02. 16. - 14h53

Abszint gárda
Faustina
Újonc
Faustina
...
Üzenetek: 46

Alena írta:

Én ma sikeresen rámentem az event oldalára telefonról. HIBA volt...
Egyből behozta a 3. napi játékot. Gyorsan átmentem gépre, hogy ott játszhassak vele, de ott már nem engedte. Persze telefonon semmit se érzett az egészből a játék így sikeresen elbuktam. Miért nincs olyan opció, hogy majd később megcsinálom?? Könyörgöm miért kell egyből behoznia és ha épp telóról vagy megszívod az egészet...


Pontosan ugyanígy jártam! Hát teljesen elszomorít ez az egész... szó szerint esélytelen vagyok. Telefonról léptem fel 01:00-02:00 körül (éjszakás hét /static/img/forum/smilies/big_smile.png ), és már el is úszott az első 3. napos játék. Még kipróbálni sem volt lehetőségem. Elle ehletetlenítették teljesen...Kiábrándító.

Kijelentkezve

#95 2018. 02. 16. - 15h10

Árnyék gárda
Kekszicicc
Most érkezett
Kekszicicc
...
Üzenetek: 1

Alena írta:

Én ma sikeresen rámentem az event oldalára telefonról. HIBA volt...
Egyből behozta a 3. napi játékot. Gyorsan átmentem gépre, hogy ott játszhassak vele, de ott már nem engedte. Persze telefonon semmit se érzett az egészből a játék így sikeresen elbuktam. Miért nincs olyan opció, hogy majd később megcsinálom?? Könyörgöm miért kell egyből behoznia és ha épp telóról vagy megszívod az egészet...
Dettó  /static/img/forum/smilies/sad.png

Kijelentkezve

#96 2018. 02. 16. - 15h20

Obszidián gárda
Kiscica
Fiatal újonc
Kiscica
...
Üzenetek: 11

Komolyan, ez az esemény csalódás /static/img/forum/smilies/sad.png
A ruhák gyönyörűek, de az esemény maga teljesíthetetlen. Játszottam már korábban olyan játékokkal, amikben a reakciósebesség számított, de ez a pajzsos mindenféle mércével nézve igazságtalan.

Külön puszi, hogy a háromnaponta elérhető eseményről lecsúsztam, mert véletlenül elkattintottam. Komolyan?
._.
Nem kattintottam rá, hogy Játék Indítása, tehát elvileg nem is játszottam le. Már nem elérhető számomra. Na, ennyit a 15 pontomról.

Kijelentkezve

#97 2018. 02. 16. - 16h18

Obszidián gárda
Noriko
Most érkezett
Noriko
...
Üzenetek: 4

Milk írta:

Alena írta:

Én ma sikeresen rámentem az event oldalára telefonról. HIBA volt...
Egyből behozta a 3. napi játékot. Gyorsan átmentem gépre, hogy ott játszhassak vele, de ott már nem engedte. Persze telefonon semmit se érzett az egészből a játék így sikeresen elbuktam. Miért nincs olyan opció, hogy majd később megcsinálom?? Könyörgöm miért kell egyből behoznia és ha épp telóról vagy megszívod az egészet...


Ugyanígy jártam én is! /static/img/forum/smilies/hmm.png


Ugyanez. Már a második alkalom, hogy emiatt buktam egy játékot. :\

Kijelentkezve

#98 2018. 02. 16. - 16h32

Árnyék gárda
Famiella
Fiatal újonc
Famiella
...
Üzenetek: 23

Köszönjük! Egyszerűen imádlak titeket és ChinoMikot is,a végső fázisba mikor a familliárist kell megszerezni nem lehet >igen jól hallotátok nem lehet ! Olyan jól  be van állítva hogy ha nem vagy egy 100.-as szintű gamer akkor teljességel lehetetlen eddig kb 600 rögöt b*sztam a játék fejlesztők segge alá és mit kaptam érte ?Noku ,semmit ,szval Gracias Biches ! /static/img/forum/smilies/cool.png  /static/img/forum/smilies/cool.png  /static/img/forum/smilies/cool.png
Emelett örülnék neki ha végre ti moderátorok is csinálnátok vmit és nem csak díszek lennétek a játékban ,mert idegesítő hogy fél évet kell várni az epizódokra emelett már az is baromi idegesítő hogy minden szinte a pénzért megy (mint például a spin -off event)

Utolsó módosítás: Famiella (2018. 02. 16. - 16h36)

Kijelentkezve

#99 2018. 02. 16. - 16h43

Árnyék gárda
HatsuneMiwa
A gárda katonája
HatsuneMiwa
...
Üzenetek: 561

Famiella írta:

Köszönjük! Egyszerűen imádlak titeket és ChinoMikot is,a végső fázisba mikor a familliárist kell megszerezni nem lehet >igen jól hallotátok nem lehet ! Olyan jól  be van állítva hogy ha nem vagy egy 100.-as szintű gamer akkor teljességel lehetetlen eddig kb 600 rögöt b*sztam a játék fejlesztők segge alá és mit kaptam érte ?Noku ,semmit ,szval Gracias Biches ! /static/img/forum/smilies/cool.png  /static/img/forum/smilies/cool.png  /static/img/forum/smilies/cool.png
Emelett örülnék neki ha végre ti moderátorok is csinálnátok vmit és nem csak díszek lennétek a játékban ,mert idegesítő hogy fél évet kell várni az epizódokra emelett már az is baromi idegesítő hogy minden szinte a pénzért megy (mint például a spin -off event)


A moderátorok kizárólag csak moderálnak, segítenek a játékosoknak, NEM fordítanak, NEM készítenek epizódot sem, csak a SAJÁT szabadidejük árán segítenek a játékosoknak. NEm tudom honnan szedik egyesek, hogy a moderátoroknak közük van az epizódok kijöveteléhez. Kérlek tartsd tiszteletben azt, hogy a saját szabadidejüket áldozzák arra, hogy ha neked valami problémád van, tudjanak segíteni. Kérlek ne ócsárold őket!


https://i.pinimg.com/originals/e2/1e/4f/e21e4ffed7185b6c34a9dcbff852d987.gif


https://i.imgur.com/zDqMVdA.gif

------------Adatlap szerkesztés------------------ Vége -------

Kijelentkezve

#100 2018. 02. 16. - 16h46

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 10 241

https://www.kephost.com/images/2018/02/10/Chrome.gif

Mivel általában az ilyen eseményeket nem telefonra tervezik, ezért ügyeljetek arra, hogy inkább gépről nyissátok meg az event oldalát a hátralévő napokban (már aki teheteti).
Az első nap, én laikus is belefutottam ebbe a hibába, meg is tanultam, hogy csak gépről nyitom meg az event oldalát.

A pajzsos minijáték meg...nos tény ami tény, ez valóban nehezebb lett, mint ami eddig volt, de nem lehetetlen. Egy biztos: ne adjátok fel ilyen könnyen! /static/img/forum/smilies/smile.png próbálkozzatok mindennap és ne kapkodjátok el( ehh mint én). Nem feltétlen kell a pajzs közepével kivédeni a csóvákat...ha már a szélével is kivéved, teljes siker. Remélem valamennyire ösztönözni tudlak titeket. ^^

@Famiella, pls ne ChinoMiko-t hibáztasd, ő az ég világon nem tehet arról, hogy neked nem sikerül a minijáték. A többit nem részletezném... @HatsuneMiwa, köszi, a számból vetted ki a szót :'D


https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/7209f748-9ff2-4ab9-b209-a10a64656280/ddfmnig-73d6d2b3-63b2-47e6-9155-56d427d68e04.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyMDlmNzQ4LTlmZjItNGFiOS1iMjA5LWExMGE2NDY1NjI4MFwvZGRmbW5pZy03M2Q2ZDJiMy02M2IyLTQ3ZTYtOTE1NS01NmQ0MjdkNjhlMDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.wxKFx3M-O8xHs1V9-KzLRc2lLWtuLpYMqcMyRtKP2Wo

Kijelentkezve

Lezárt beszélgetés

Oldalak : 1 2 3 4 5 6 ... 10