Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 43 44 45

#1101 2018. 08. 07. - 16h56

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Mivel másnap nem volt nagyon órám így pár göncömet fogtam betettem a táskámba és készülődtem a hétvégémre ahol sajna Lotte nem lesz velem, na, mindegy jobb, ha nem ismeri a bolond családom. Mikor kész voltam kicsit még ledőltem. Gondolkodtam mit is csináljak, de hamar beszundítottam, majd az ébresztőm, ami egy hívás volt, hogy itt vannak értem. Felébredtem fogtam a pulcsim felkaptam ezzel fedve a kötözést.  Felvettem a táskám és a gitáromat, de inkább leraktam. Most nem viszem, inkább ezt gondolva bezárom a szobát és a kulcsot benne hagyva a zárba indultam nagyon sebesen, mint akit elzavartak. Mikor a kapuba megláttam anyut és Ichigot meglepődtem.
-Hát Anyu? –kérdem, de ők nem válaszoltak csak elvették a csomagom-beszálltam a kocsiba, és csendben néztem, ahogy haladunk egyre távolabb az iskolától, majd apu megszólalt, hogy anya miért nincs itt. Én sokkosan ültem a hallottak alapján.
~Hogy mi… Anyu elment örökre? Mi az, hogy nincs többé meg… meg… meghalt… ~Gondolva ezt a könnyeim előtörtek és sírásba torkollott, ami miatt Ichigo azonnal simogatni és pátyolgatni kezdett, én erre ráfújtattam és azonnal elhúzódott. Ilyenkor jobb hagyni. Estig a szobámba dekkoltam és nem is ettem, ami apának fájdalom volt így próbált a kedvencemmel meglepni, de abból sem ettem. Teljesen magamba zárkóztam, ami ezek után történt még hab volt a tortán mondták, hogy ki vesznek a suliból is. Erre fogtam a cuccomat és elrohantam hazulról, egy messzi parkba rohantam és ott is aludhattam.
Másnap nem mentem apákéhoz nem vettem fel nekik, inkább kóboroltam egészen sokáig egy étteremig ahol egy néni és egy bácsika megszántak, így reggeliztem velük kedvemre való volt ez az élet, de a sztárság jobb. Meséltem nekik hogy minek tanulok, és mit csinálok, azt is, hogy a családom mit tervez ők meg nem értették, ugyan de megértették. Tudtam, hogy nem helyes, de anya miatt folytatom akkor is. Megköszöntem az étel majd elmentem gyorsan haza. -Apa… Tudom, hogy nem akarod, de Anyu miatt folytatnám, lássa milyen édes nagy lett a lánya, aki igazi sztárrá fog válni.(Péntek is kicsit Szombat-Vasárnap ez Nariko majd valamikor)

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2018. 08. 07. - 16h57)

Kijelentkezve

#1102 2018. 08. 08. - 13h22

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Nea

Ahogy felpillantottam a fölém magasodó fára, egy pillanatra belém szállt a nagyanyámtól öröklött nyúlvér.
~ Linnéa, már megint milyen hülyeségekbe kevered bele magad... Nagyot fogsz te onnan pottyanni, ha nem vigyázol... ~ nyugtalanítottam magam. ~ Ez esetben muszáj lesz száz százalékosan ide koncentrálnom, nem hagyhatom, hogy...
- Hölgyeim, a megbeszélés után kezdhetnénk a versenyt? - szólalt meg a mellettem várakozó menyét. Kissé türelmetlen, ám egyetértek vele, úgyhogy nem mondok semmit.
~ Neki biztos jól fog menni a fáramászás, velem ellentétben olyan erdőlakó, aki nem a talajon tölti mindennapjait. Lunáról fogalmam sincs, kalandvágyó lánynak tűnik, de egy menyétet nehéz lesz megverni a természetes élőhelyén... Na, mindegy, a győzelem a részvétel, nem a fontos, vagy mi...


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1103 2018. 08. 08. - 13h39

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 154

Minho

Kicsit megnyugodtam, hogy nem milliós értékűek voltak azok a vázák. De így ezek után felmerült bennem az a kérdés, hogy akkor miért akarom kifizetni Shiro helyett? Ezt még ő is simán ki tudná pengetni. Vagy a bátyja. Mondjuk ez mellékes. De ha már így alakult, akkor tényleg kifizetem, és maximum később behajtom Shiron. Így jön nekem majd egy szívességgel.
Egy pillanatra elgondolkozok azon, hogy külön szobába menjek. De aztán leesik, hogy ha ez híre megy, akkor Haru meg be akar költözni Shirohoz, na én meg azt nem nézem végig. Elég nekem mindez ami történt.. nem hiányzik az, hogy az a suttyó rá tegyen még egy lapáttal. Akkor inkább végig szenvedem Shiroval egy szobában ezt a pár napot. Vagyis estét.. mert ezek után tuti nem megyek vissza a szobába nap közben.. elég lesz este látnom a képét.
- Ja.. nem kell. Már megoldottuk a problémát. Még egyszer nem fog előfordulni ez - szabadkozok neki.


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#1104 2018. 08. 08. - 15h35

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Hio

Bár a srác arcát elnézve nem tűnt úgy, hogy tényleg megoldották volna a helyzetet, nem akartam zaklatni a "mondd el, mi bánt" szöveggel, nem vagyok se az anyja se a pszichomókusa.
- Rendben, akkor az anyagiakat a hétvége után intézzük, a szobával meg nem vesződöm - vakargattam meg a tarkóm. - Fél hattól kvíz a bálteremben az emeleten, addig jó szórakozást - veregettem végül vállon a srácot, majd elvonultam a szobámba. Még mindig nem volt teljesen kész a dal, amit írni akartam, de már közel álltam ahhoz, hogy befejezzem. Csak magányra és a gitáromra volt szükségem, amit magammal hoztam, lévén tábortűz meg ilyenek.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1105 2018. 08. 08. - 20h23

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901- Ketten indítjuk és ketten figyelünk a sportszerűségre, már amennyiben egy fára mászós versenyben van olyan. Így fer szerintem.- Döntött végül Sakura és akkor el is kezdtem gondolkozni, hogy tulajdonképpen eben hogyan is lehetne csalni. Semmi sem jutott eszembe azon kívül, hogy elkezdtem gondolkozni vajon ki is fog győzni. Lehet Magnus lesz olyan úriember, hogy hagyja a lányokat győzni? Vagy esetleg egyenlő félnek tartja őket és mindent bele ad majd a versenybe? Még nem ismerem őket eléggé így mindez a jövő kérdése.
Erről jut eszembe...
-Na de a versenynek tétje is van általában nem?- Nézek Sakurára majd a 3 versenyzőre.
- Vagy egyszerűen elég lesz a dicsekvés joga?
Vártam, hogy reagáljanak rá mind a hárman ambiciózusnak tűntek, kíváncsi voltam, hogy vajon miben egyeznek majd meg.
"De vajon mi is lehetne a győzelem tétje?"


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#1106 2018. 08. 10. - 18h05

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

https://i.imgur.com/XFuaJVp.png


...
A frissítő fürdő után még a pihi és a fürdőbigyók miatt mámorosan kecmergek ki a kádból és a derekam köré tekerek egy törülközőt biztos ami biztos alapon. Senki se örülne, ha bárki is meglepné őt, amíg az meztelen...nemde? Így, kiázva látom csak az ujjaim végén, hogy mennyire felsértette őket a váza darabjai, mikor egy helyre rakosgattam őket. Mivel nem hiszem, hogy ebben a luxuslakosztályban tartanának elsősegélydobozt, na meg ha lenne is, akkor se tudnám hogy hol keressem, kételkedve ugyan, de magamhoz veszem a cuccom, hogy abban próbáljak ragtapaszt keresni. Ahogy sejtettem...hiába kotortam fel mindent benne, úgyse találtam volna, mert ilyeneket nem hordok magamnál. Fejcsóválva veszem szemügyre mégegyszer az ujjbegyeim, kicsit meg is tapogatom őket de aztán vállrántva engedem le a kezem combom mellé. Ilyen kis hülyeségre végül is nem is kell ragtapasz meg semmi ilyesmi. Fogalmam sincs, hogy mi lesz még ma...igazából a tájékoztató alatt azzal voltam elfoglalva, hogy el ne hányjam magam ettől a sok rózsaszíntől. Esküszöm olyan, mintha valami nyugdíjas macskabolond pár nászutas lakosztályába csöppentünk volna. Visszaballagok az ágyhoz és hanyatt is dőlök rajta. Jó végre kicsit így kinyújtózkodni, mert a kád olyan szűkös a formája miatt, hogy csoda, hogy egyáltalán belefértem ülve. A hasamra fordulok, fejemet morogva fúrom bele a csipkézett szélű párnába, míg nem megtalálom a tökéletes pózt egy kis pihenőre. Aztán szerintem így maradok vacsoráig, hacsak nem találnak ki valamit még mára.

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 08. 10. - 18h07)


https://i.imgur.com/8Xw9tIu.gif

Kijelentkezve

#1107 2018. 08. 12. - 16h47

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Nariko

Péntek


Reggel felkeltem gyorsan elmentem enni és utána rohantam fel a szobámba. Igaz nagyon feltűnő volt hogy sehol senki, de gondoltam hogy korai óra lehetett azaz még csak 7 óra múlhatott, ami nálam már inkább délelőtt mint reggel, bár én éjféltől fent vagyok alig alszok, egy-két órákat talán. Na mindegy is. Amint felértem elővettem egy orvosi szakkönyvet, amit egész nap bújtam. Ebédkor nem mentem le de vacsorára sem akartam de akkor már kilyukadt a gyomrom amikor észre veszem hogy sehol senki.
-Hát ez fura... na mindegy-mondom és ettem és mentem vissza a szobámba. Egészen tíz óráig bújtam a könyvet majd elaludtam.

Szombat


Furcsa módon most nem keltem fel korán, ami meglepő mert 11 volt. Hát gondoltam lemaradtam reggeliről, de az ebédről még nem. Felkeltem mentem a tusolóba és gyorsan letusoltam és leszaladtam, akkor is furcsálltam sehol senki.
-Lehet hétvégén elmentek volna?-sóhajtok. Majd megebédeltem és mentem vissza de előtte gondoltam kitáncolom magamat, így előtte mentem egy terembe ami táncterem volt. Egy zenét betettem és táncolni kezdtem. Jól szórakoztam majd este felé mentem vissza a szobámba, és ledőltem.

Vasárnap


Teljesen fitten keltem fel, így gondoltam megyek táncolni és majd bújom a könyvemet délután. Egy rossz lépés miatt kiment a bokám, így bicegve mentem a szobámba és fásliztam be, és pihentettem inkább és olvastam a nap további részében.

Kijelentkezve

#1108 2018. 08. 12. - 21h32

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Nighttal megbeszéltük a reagot PM-ben ^^

Magnus

Összenéztünk a lányokkal és Lunán már látszott is, hogy kitalált valamit, szeme csak úgy csillogott a huncutságtól. Nea oldalra biccentette a fejét, mint egy kiskutya, én pedig vigyorogtam és mellkasom előtt összefontam karaimat, várva, hogy a lány kifejtse tervét, amiről előre tudtam, hogy tetszeni fog, bármi is legyen az. Egy ilyen pillantás csak jó terveket szülhet. Mint kiderült, az az ördögi terve támadt, hogy a nyertes kívánságait, amennyiben ésszerűek, a vesztesek 24 órán keresztül kötelesek kiszolgálni.
~ Nagyon magabiztos, ez tetszik...
A mellettem álló rókalányon látszott a megrökönyödés, de ismertem annyira, hogy nem fog most kiszállni, inkább egy napig körbeugrál engem. Mert ki más nyerne egy fára mászó versenyt, mint egy menyét? Nálam csak egy madár ér fel gyorsabban a fa tetejére.
- Megegyeztünk - emeltem fel egy pacsira a tenyereim, majd a két lány beleütött. - Akkor, indítjátok a versenyt? - néztem a két Cseresznyevirágra mellettünk.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1109 2018. 08. 12. - 22h17

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901Magnus és a két lány végre megbeszélték, hogy mi legyen a tét.
24 órás szolgálat a győztes javára. Ez nem is olyan nagy dolog hiszen én otthon ezt csináltam egész életemben, bár ez nyilván más olyannak aki nem és lehet valami érdekes is kisül majd belőle. Pacsiztak egymással és a menyét srác ránk nézett arra várva, hogy indítsuk a versenyt. Már egészen izgultam, hogy melyikük fog nyerni.
Kicsit odébb álltam Sakurátol, hogy mind a két oldalról lássuk a szabálytalanságot.
Mosolyogva bólintottam és felemeltem a kezem.
-Háromra mehet, rendben Sakura?
Tekintettem a nyuszikára tévedt várva a beleegyezést.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 12. - 22h19)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#1110 2018. 08. 13. - 16h47

Árnyék gárda
Zirailah
A gárda gyalogosa
Zirailah
...
Üzenetek: 1 821

Sakura

Megvártuk még megbeszélik a tétet. Ami egyenlő lett egy 24 órás "rabszolgasággal". Mondjuk egy menyéttel szemben azért elég nehéz nyerni, de még bármi kisülhet ebből az egész verseny dologból. A rókalány kicsit hezitált, de amikor Magnus pacsira emelte a kezét belecsapott. Akkor áll az alku. Nem maradt más hátra mint bírákként elindítanunk a versenyt Zakurával.
Mintegy megerősítésképpen a menyét srác rá is kérdezett, amire biccentettem válaszul.
- Háromra mehet, rendben Sakura?
- Jól van. Akkor egy...
Bele kezdtem a visszaszámlálásba mondván Zakura majd folytatja és a "Rajt" szót majd együtt.


https://i.imgur.com/Q3g6Nxi.gif

Kijelentkezve

#1111 2018. 08. 13. - 17h42

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901Sakura is feltette a kezét és számolni is kezdett.
-Jól van. Akkor egy...- nagyon magabiztos a hangja, irigylem is érte. Látszott a versengő trión, hogy nagyon izgatottak. De azért tényleg remélem, hogy bem lesz bajuk. Főleg Neának, a rókák híresen nem fára mászó lények. Na nem mintha az unikornisok azok lennének.
-Két..
Miután elhangzott Sakura szájábol a "Há" a kezemet lefelé lenditettem és végre elhangzott a "Rajt" egyszerre tőlünk.
Kezdődjék a verseny. Kicsit csalódott vagyok, hogy én ilyen versenyekben nem vehetek részt, azok az ágak kemények, a kéreg letörik és durva
Nem egy horzsolást és sebet, netán hosszan gyógyuló lila foltokat okozna. Mr Kajiura meg fogna és bezárna a szobámba, sose engedne ki. Többé nem láthatnám a barátaimat. Legalább is remélem nem csak én tartom öket barátoknak. Túlságosan is jól érzem magam, nem hiszem, hogy valaha is fel tudnám ezt adni.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 13. - 20h57)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#1112 2018. 08. 13. - 18h31

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Köszi :"D A reag ismételten megbeszélve Nighttal; azzal a kikötéssel, hogy izgi feladatok várnak ránk ^^

Magnus

A "rajt" szó elhangzása után szédületes sebességgel megindultam a fa felé és már ugrottam volna felfelé, de Luna megelőzött.
~ Nagyon jó famászó, el kell ismerni, de nem sokat ér egy született famászó ellen...
A következő pillanatban már a lány mellett levő ágon termettem és egymással farkasszemet nézve törtük az utat felfelé. A kéreg itt-ott megmozdult a talpunk alatt, de biztosan haladtunk felfelé. Aztán egyszer nehéz helyzetbe kerültem: az ág, amit kinéztem magamnak, kicsit messzebb volt, mint terveztem, és ugranom kellett, hogy elérjem. Mikor lepillantottam a lábamra, hogy lássam, mennyire állok stabilan, megláttam Neát jóval alattunk; kicsit nehézkesen mozgott az ágak között, de nem adta fel, ez becsülendő.
- Na, nézzük, megy-e... - motyogtam az orrom elé és elrugaszkodtam. Az ágat nem sikerült elsőre úgy megfognom, ahogy elgondoltam és majdnem leestem, de másodszori próbálkozásra siker koronázta léptem és fel tudtam húzni magam. Pont időben, mert Luna is akkor ért fel, így folytathattuk a harcot, amit végül nagy nehezen, de megnyertem. Úgy kaptam el Luna orra elől az ágat, aztán rekordsebességgel ugráltam lefelé az ágakon, hogy félúton találkozzak Neával, rámosolyogjak, majd az egyik alsóbb ágról leugorva guggolva érkezzek a földre, kezemben a tölgyfaággal.
- Asszem... nyertem? - lihegem vigyorogva, majd egy sóhaj kíséretében elkezdek hátrafelé dőlni és leülök a földre. - Valakinek nincs egy kis innivalója? Megpusztulok - túrok a hajamba.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1113 2018. 08. 13. - 18h52

Árnyék gárda
Zirailah
A gárda gyalogosa
Zirailah
...
Üzenetek: 1 821

Megoldjuk. /static/img/forum/smilies/wink.png Bocsi ha nehézkesen reagálnék esetleg, éjszakás hetem van. ^^" De legalább a napi egy reagot igyekszem tartani. :3

Sakura

Elindítottuk a versenyt és Magnusék neki lendültek a mászásnak. Luna és Magnus haladtak nagyjából fej-fej mellett, Nea igyekezett követni őket, de neki kevésbé sikerült. Noha a rókák közelében volt bennem egy kis para attól függetlenül sajnáltam kicsit a lányt. A rókák sem kifejezetten famászásra lettek kitalálva akárcsak a nyulak. Aztán láthatólag a menyét srácon majdnem kifogott egy ág. De lendületet vett és még időben ráugrott így beelőzve az unikornist és elhappolva előle az ágat.
- Asszem... nyertem? - kérdi lihegve és kiterül a fűben, mint a nagy Alföld.
- Igen sikerült. - mondom egy kis mosollyal az arcomon.
Amikor viszont az innivalóra kérdezett rá..
- Őőő... azt elfelejtettem hozni. Esetleg ha másnál van oké, de ha nincs vissza kellene menni a kastélyba és utána folytatni a körutat. - vetem fel végül egy hajtincsemet elsöpörve a szemem útjából.

Utolsó módosítás: Zirailah (2018. 08. 13. - 18h54)


https://i.imgur.com/Q3g6Nxi.gif

Kijelentkezve

#1114 2018. 08. 13. - 19h03

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901A verseny elkezdődött és mind a hárman nagyon belev etették magukat a mászásba. Szegény Nea nem úgy haladt mint a másik kettő, de bele adott mindent.
~Micsoda hozzá állás.

Aztán Magnus majdnem leesett és a szívem is majdnem megállt, de megoldotta. Ez nem gátolt meg abban, hogy ne aggódjam végig a versenyt. Amit nem nagy meglepetésre meg is nyert. Mikor a másik kettő is földet ért, sóhajtottam megkönnyebbülve. Magnus közben kért innivalót de jelek szerint senkinél se volt.
Sakura ötletére bólintottam egy nagyot.
-Menjünk kerítsünk neked valami inni valót. Elvégre egy győztes a legjobb italt érdemli.
Mosolyogtam teljes erőbedobással és a kezemet nyújtotram neki, hogy felsegítsem.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 13. - 19h04)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#1115 2018. 08. 13. - 19h21

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Nea

Lihegve értem földet, de még úgy is én lettem az utolsó, aki leérkezik, hogy csak félútig jutottam. Azt hiszem, ezen a "falusi lány, aki nagy utat tett meg"-imidzsen javítanom kéne...
Zakura kedvesen felsegítette Magnust, de nekem bezzeg senki nem nyújtotta a kezét, pedig én is megdolgoztam ezért a harmadik helyért...
- Támogatom, hogy kerítsünk valami jó italt, én is haldoklom - tápászkodtam fel, majd elindultunk befelé az épületbe. A kvízig, úgy láttam a telefonomon, még van időnk, csak fél hatkor fog kezdődni...
- Mit szóltok, hogy megnézzük, mi maradt az ebédlőben? Hátha a palackos üdítőket nem tették el... ha meg behűtötték, kikunyeráljuk, és iszik mindenki valamit, oké? - prezentáltam a világmegváltó ötletem.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1116 2018. 08. 13. - 23h29

Árnyék gárda
Nightwing
A gárda tüzére
Nightwing
...
Üzenetek: 4 174


A jutalom megbeszélésétől kezdve a versenyt az elejétől a végéig "páholyból" néztem, nehogy lemaradjak Luna bukásáról, ami végül be is következett. Habár meglepően ügyesnek bizonyult, de be kell látni, hogy még a szárnyas lovak sem fára való teremtmények. Még a rókáknál is kevésbé.Nem is értem, mit akart bizonyítani egy menyét ellen... Különben meg mit képzel magáról? Azt akarja bebizonyítani, hogy ő a jobb madár? Madár féle egyáltalán az alikornis azokkal a díszlet szárnyakkal? Pfff.
Az üdítők említésére felkapom a fejem. Szívesen csatlakoznék én is, úgyhogy a következő pillanatban a kis csoport mellett landolok.
- Gratulálok!-kezdtem a nyertesre vigyorogva -Veletek tarthatok? -kérdeztem utána. Tulajdonképpen kíváncsi is voltam, hogy egy Lulukornis hogyan viseli el, ha nem nyer.

Kijelentkezve

#1117 2018. 08. 13. - 23h58

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901Miután felsegítettem Magnust, Nea felvetette az ötletet, hogy az étkezőben keressünk üdítőt. Be kell, hogy valljam a hideg üdítő gondolata eléggé csalogató volt. Képes lettem volna "kikunyerálni", ahogy a rókalány mondta.
Robin is leszállt mellénk, amikor megkérdezte, hogy csatlakozhat-e mind egyöntetűen bólintottunk. Legalább is szerintem.
- Hát persze, minél többen megyünk annál jobb. - Idéztem a menyét srácot. Ki gondolta volna, hogy ez mind abból indúlt ki, hogy csak úgy elhívtam felfedezni? Akármilyen furának is tűnt, hogy őt hívtam el, nem akartam egyedül lenni, Sakurát nem akartam zavarni, bár már biztosan tudom, hogy nem zavartam volna. Ő egy ilyen nagylelkű lány. Szóval Magnusra esett a döntés, mivel ő egy illem tudó srác, akiben meg lehet bízni.

~Már örülök, hogy ilyen sokan lettünk, hiszen nagyon jól szórakozunk.
Gondolataimból kijózanodva boldogan Sakura karjába kapaszkodtam és finoman húztam egy kicsit, jelezve, hogy induljink Nea után.

Az étkező felé sétálva láttunk egy-két lézengő embert.
~Tényleg..mi is van még hátra a mai napból?
Azt hiszem a kvíz kitöltése. Hiro is biztos ott lesz, majd akkor rákérdezek, hogy sikerült e lenyugodnia.
- Tényleg, ma lesz még valamilyen csoportos esemény?- Kérdeztem a többieket.

Utolsó módosítás: Shaylee (2018. 08. 14. - 07h43)


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

#1118 2018. 08. 14. - 07h27

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 800

Közérdekű közlemény:
A kvíz még nem történt meg a játék szerint, csak ti küldtétek el a válaszaitokat.
Nem gondoltam volna, hogy eddig tart a szabad program >.< De kiegyensúlyozott eredmény lett, úgyhogy nem fogadok el több választ,
maximum hobbiból, de nem adódik hozzá a pontokhoz.


Szóval a mai nap további programja:
17:30-18:00 kvíz
18:00-18:50 vacsora
18:50-19:00 kvíz eredményhirdetése
19:00-21:00 filmvetítés (a filmet Kyara egyik karaktere fogja megírni, hogy micsoda)


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#1119 2018. 08. 14. - 16h05

Árnyék gárda
Zirailah
A gárda gyalogosa
Zirailah
...
Üzenetek: 1 821

https://i.imgur.com/XOljC0y.png


Az ötletemre miszerint vadásszunk innivalót a kastélyban pozitív fogadtatás érkezett mindenki részéről, a rókalány ráadásul még megtoldotta az ebédlő felvetésével. Közben csatlakozott hozzánk Robin is. Igaza van Zakurának, minél többen annál jobb. Úgy néz ki sikeres lesz ez a tréning, hiszen már az első pár órában megismertem jó pár embert, de nem csak én. Mielőtt megindulhattam volna Zakura a kezembe kapaszkodott és finoman "vonszolt" Nea után. Lelkes egy teremtés az biztos, de hát sosem gond az ilyen vidámság. Ahogy az ebédlő felé mentünk a további programokról beszélgettünk.
Amikor a konkrét programokról esett szó végig pörgettem Yohioloid monológját az aulában. Azt hiszem talán a programokat is emlegette. (Remélem jól írtam, ha nem bocsi Eru. ^^")
- Kvíz, vacsora, a kvíz eredményei és filmezés. Valahogy így. Alighanem.
Válaszoltam kicsit hümmögve. Kíváncsi lennék milyen filmet nézünk meg. Mondjuk a horrort nem szeretem, de reményeim szerint nem egy Végső állomás kaliberű film lesz a választott. Minden mást el tudok nézni, csak az ilyeneket nem. Érzékeny a lelki világom, ennyit erről.
Közben megérkeztünk az ebédlőbe, ahol alig voltak emberek. Látszik hogy mindenki szerte szóródott a szobáját keresni.
- Ki kéri ki az innivalókat? - tettem fel a nagy kérdést körbe fordulva és a tekintetemet végig járatva a többieken.

Utolsó módosítás: Zirailah (2018. 08. 14. - 16h07)


https://i.imgur.com/Q3g6Nxi.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 43 44 45