Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45

#851 2018. 07. 09. - 11h59

Árnyék gárda
Dolynn
A gárda hivatalnoka
Dolynn
...
Üzenetek: 1 658

Yaya
Karikás szemét, fáradt mozgását és kissé üveges tekintetét nem említettem, azt majd későbbre akartam hagyni, de volt egy olyan sejtésem, hogy történt valami. Ha pedig így van, akkor az első dolgom felvidítani. Bár ezt már asszem sikerült. Válaszára elvigyorodtam.
- Azt hittem, túl vagyunk azon a ponton, hogy lecsekkoljuk egymást, mint két idegen. -  - Azért jó lenne tudni, mik történtek, és kicsit beszélgetni. - És miért tűnik úgy, mintha egy hete nem aludtál volna. - Hah, rendben, a Gangsta's paradisenak nem mondhatok nemet. Előbb viszont le kéne pakolnom nekem is. És nem látom a kolit. Az már a suliban van? - gondolkodtam el egy pillanatra. - Hey, azért ha van egy másodperced mielőtt kimész, meg tudnád mutatni, hol kell szobát szerezni? Annyira felújították a sulit, először fel sem ismertem - nevettem. - Nem tartanálak föl sokáig, utána már csak eltalálok a koliba - álltam föl, megragadva két bőröndöm fogantyúját, és a bejárat felé fordulva elindultam befelé.


https://i.imgur.com/4KM680C.png

Kijelentkezve

#852 2018. 07. 09. - 16h51

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Michi egy darabig elmélkedett, majd hozzám bújt dorombolva, mitől én is közelebb húzódtam hozzá. "Pici pamacskám...Ki kéne találni hogy mit adunk majd elő az éneken, bár nekem holnap hangszer lesz, és zeneelmélet ha jól tudom." mosolyodik el, mire megszólal a mobilja. Lehet, hogy illetlenség volt, de én is elolvastam mi áll benne, mire egy kicsit elöntött a féltékenység. ~Úgy látszik nem csak nekem vannak titkaim....~ tettem úgy, mintha bele nem néztem volna a levélbe. Vajon ki lehet az Ichiko?... végül fölegyenesedtem, majd álmos pislantásokkal a konyhába siettem a napi kávémat készítve, elfeledkezve arról, hogy nincs rajtam a pizsamanadrágom. Amíg forrt a víz, én lassan fölöltöztem a fürdőben, majd a szobatársamra tekintettem.
- Miért aludtál kint?.... - nézek mélyen a szemébe, majd kiöntöm a bögrémbe az italom, és egycsapásra bevedelem. Kíváncsi vagyok, hogy miattam-e, de egyben nem is akarom megtudni... És még ma Szebivel is talizni fogok... Ideje lesz bemutatnom Michit neki, és fordítva. Ja, meg még szakot is kellesz választanom, szóval majd fölkeresem az egyik tanárt.


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#853 2018. 07. 09. - 18h58

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 154

Minho

Úgy látszik eléggé jelentéktelen lehetek, mivel a pincérnek is több mint húsz percbe telik míg észreveszi, hogy én is itt ülök az étteremben a sarki asztalnál. De mintha mi sem történt volna, mintha csak most érkeztem volna, széles mosollyal köszönt és megkérdezi mit kérek. Hosszas gondolkozás - illetve bambulás után - végül spagetti mellett döntök, amihez kérek egy adag üdítőt meg a végén desszertnek kérek egy csokis és egy nutellás palacsintát.
A spagettivel hamar megbirkóztam, azaz amilyen gyorsan csak tud egy éhes állat enni, befaltam. Azonban a palacsintához hozzá sem tudok kezdeni. Folyamatosan csak Shiro jut eszembe róla. Első nap ezt csinált nekem, mikor ott laktam nála. Igaz a pofátlan bátyja megette majdnem a felét miközben aludtam, és a poén hogy az orrom előtt a nappaliban, de legalább a "maradékot" meghagyta. Magyarul jó hogy olyan sokat csinált Shiro, mert nem maradt volna belőle nekem.
Már felvágtam szép kis katonákra a palacsintát, meg a villámmal ide oda rendezgetem a falatokat, de még mindig nem vett rá a lélek, hogy leküldjem azokat a nyelőcsövemen. Épp az egyik darabot túrom arrébb ismételten, mikor egy ismerős hangra leszek figyelmes. Mire felfogom, hogy mi történik körülöttem, a hang forrása máris helyet foglal velem szemben a széken.
- Nea?! - kérdem rekedten. Gyorsan be is fogom a szám, mert nem gondoltam volna, hogy érzelmileg ennyire a sírás szélére taszított ez a pár falatka palacsinta. De annak örülök, hogy itt van, hogy idejött hozzám. Barátként legalább ő nem hajít úgy el magától, nem úgy mint tudjuk ki...


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#854 2018. 07. 09. - 19h59

Árnyék gárda
Nightwing
A gárda tüzére
Nightwing
...
Üzenetek: 4 174


Csak egy egészen picikét csalódtam, hogy nem kellett közbeavatkoznom. Kíváncsi lettem volna rá, hogy a pasas harcolni is tud e, vagy csak megelégszik azzal, hogy nagydarab. Talán kereshetnék rá okot, hogy kiderítsem. Vagy talán nem is kell indok... Szerintem simán leteríteném.
Ekkor jöttem rá, hogy feltűnően bámulom, pedig csak az esélyeit latolgatva felejtettem rajta a tekintetem. Közben a teámról is megfeledkeztem, úgyhogy gyorsan felhajtottam a maradékot mielőtt elindultam vissza.
A koli mosdója felé vettem az irányt, ahol kiöblítettem a konyháról csórt bögrém. Ezután a szobánkba vitttem. Ott még felkaptam az üvegem, amit egy újabb mosdó látogatás alkalmával feltöltöttem vízzel.
Az előző órára nem vittem vizet. Ezúttal felkészülten érkeztem meg a terembe.

Kijelentkezve

#855 2018. 07. 09. - 20h27

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Ha nem harmadjára kezdem el akkor egy újabb neki futás  /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Michiko

Elmélázva lestem ki a fejemből, vagyis azt lehet látni, de közben elgondolkodtam. Amikor hirtelen mellettem a kicsi Holdfényem eltűnt, ijedten keresem mikor előttem látom meg, meztelen hófehér lábait és azt a ennivaló kicsi farkincáját, én azonnal elpirulok talán az arcom felvette a eredeti hajam színét, majd lehajtom a fejem inkább. Akkor esett le lehet látta a sms-t de nem hiszem hogy féltékeny lenne a tesóm hülyeségére... jaj @#&#@ az üzenet vége. Szólalnék meg hogy kimagyarázzam magam.
"Miért aludtál kint?" Hallom Lotte hangját, aki egy bögre kávét nyakalhatott be.
-Csak tudod felbosszantott az a bolond Ichigo, vagyis a tesóm... mielőtt még félre értenéd az előbbi SMS-t. Nyugodj meg nem miattad.-vagyis részben hazudtam is meg nem is.
Remélem nem fog megharagudni rám.

Kijelentkezve

#856 2018. 07. 09. - 23h37

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

https://i.imgur.com/HxrToqy.png


2. táncóra 14:00 - 17:00

A 2. táncóra első felében megvitattuk közösen a csoporttal, hogy szerintük ki miért jutott tovább illetve esett ki az adott párbajkörből. Ezek után levonva a következtetést láthatta mindenki, hogy mi az erőssége és mi az, amin a későbbiekben változtatni kellene. Az óra második részében közösen néztünk youtube-on tánc tutorialokat számtalan műfajban majd az összes műfajt felírkáltam kis cetlikre és arra kértem a diákokat, hogy mindeki húzzon egyet, az azon szereplő stílusból pedig keressen következő órára egy yt koreot és tanulja be, amit aztán jövőhéten elő is kell adniuk.

Stílusok: Néptánc, Hip hop, Akrobatikus Rock & Roll, Ír sztepptánc, Break dance, Disco tánc, Cha cha cha, Kortárs balett, Keringő, Street dance, Salsa, Quickstep, Capoeira

/Itt most nyugodtan dönthettek, hogy kinek mit sikerült kihúznia szerencsésen avagy szerencsétlenül. A választott táncokat majd linkeljétek be kérlek, köszike. ^^/


https://i.imgur.com/XFuaJVp.png


Nem hazudtolva meg önmagát, csak mesésen csicsereg, mint aki nem beszélt egy ideje. De nem zavar...inkább ő meséljen, semmint én. Ahhoz lelkiekben fel kell készülnöm.
Amint talpraáll, én is nyomban felállok és elkezdem leszedegetni magamról a fűszálakat. Ám befejezni nem tudom, mert nyomban magához veszi a csomagjait és már szalad is. Ezt pedig még nézni is rossz.
- Hékás! Nehogy már te cipekedj..add csak ide ezeket, majd Anonymus viszi őket. - azonnal kiveszem a kezeiből a csomagjait és a suli bejárata felé veszem vele az irányt.
- Amúgy igen..képzeld leégett a koli. Azóta..úgy kb 2 hete van egybe építve a sulival, ha minden igaz. - mesélem, míg el nem érjük a bejáratot.
Beérve egy pillanatra megtorpanok...amúgy melyik a te szobád? Segítek felcipekedni.

https://i.imgur.com/1P1yWTW.png


Csendben, egy mukkanás nélkül hallgatom kis Sissyke duruzsolását. Ritka pillanatok egyike, mikor nem jártatom a szám, és nem osztom az észt, azaz figyelek. Ez pedig egy pont ilyen alkalom.
Nagyon érdekfeszítőt nem tudtam meg, hiszen ez mégse valami elfuserált akciófilm, de azért egy akadémiához képest egész kis jó dolgok ezek...álomfogó készítés?? Miféle barbár tenne ilyet? Tűzeset? És balhé az aulában? Hmm az utóbbinak még örülök is...hisz azért a hìrnév az hírnév.
A kis nyomi eltűnése miatt meg nem aggódom, alig másfél napja húzott el, szóval nem drámai a helyzet. Inkább ünnepelni kéne, hogy az ilyen alakok, mint Ő, rájöttek, hogy feleslegesek ide.
- Köszike, sokat segítettél. - virítok egy széles mosolyt és finoman megpaskolom a lány arcát. Mindig is érdekelt egyébként, hogy milyen egy vocaloidot fogdosni..nos, bátran kijelenthetem, hogy semmi extra nincs benne.
A következő kijelentésére meg csak lesek. Hogy micsoda?? Nocsak, dúl a lamúr? A kis Shirom végre felnőtt és érett nagyfiú lett? Elment pecázni és akadt valami a horgára? Eskü, mindjárt megkönnyezem.
- Komoly? Hol? - kérdem lelkesen s elnézek arrafele amerre mutat, de senkit se látok. Ehh de kár érte...
- Nos, ha ez így van, ki kell derítenem, ki lehet ez a bizonyos "vagány és csinos hölgy.", akire Shiro szemet vetett. Ha nem bánod, arany kezeid szolgálatát máskor venném igénybe..mondjuk úgy 5-6 körül a 10es szobába, ha neked is megfelel. Most lépek, pá tündérem! - dobok egy puszit felé s nyomban elmegyek az említett szökőkúthoz, hogy szemügyre vegyem ezt a farkas csajt. Tudni akarom, ki ez!

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 07. 10. - 12h17)


https://i.imgur.com/8Xw9tIu.gif

Kijelentkezve

#857 2018. 07. 10. - 08h57

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


"Csak tudod felbosszantott az a bolond Ichigo, vagyis a tesóm... mielőtt még félre értenéd az előbbi SMS-t. Nyugodj meg nem miattad." magyarázkodik a szobatársam de valami nincs rendben. Látszik a szeméből,hogy nem mond igazat.... Vagy mégis?... Egy fintori arcot vágva pillantok felé és a telefonra, majd elmosolyodok és az ajtó felé veszem az irányt.
-Na én megyek szakot választani. Órákon majd találkozunk - integetek neki, majd becsukom mögöttem az ajtót és az egyik tanárt kezdem keresni. Ha jól tudom Taito tanár úr írta fel ezeket, szóval meg van a célpont. egy darabig kerestem, majd megpillantottam, s mint egy rakéta, úgy teremtem ott.
-Jó reggelt Taito-sensei! Ha jól tudom önnél kell leadni a szakot, ugye? - mérem végig a pasast. Lilás ruhákat viselt ami megegyezett a haja színével is, de a legkülönösebb az volt, hogy rengeteg kötés volt rajta. Az egyik még a fél szemét is eltakarta.
-Én a hangszert és az éneket szeretném választani - mosolyodok el. Vajon Michi milyen szakra jár?


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#858 2018. 07. 10. - 11h11

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 440

Nem gond, oda is bemegyünk csak a vicc kedvéért xDDD

Sissy

Információim átadása után Haru megköszönte hogy segítettem, megpaskolta az arcom, ~ Oi, nem vagyok kisállat... ~ majd kíváncsian elnézett Shiroék felé, de úgy tűnik már nincsenek ott, mert visszafordul felém csalódott arccal. Viszont utána fel is áll, mert ki akarja deríteni, ki ez a lány. A masszázst pedig szobához kérte 5-6 felé a 10-es szobába. Küldött egy puszit, majd lelépett. Én meg integettem utána. A szobaszámot felírtam, nehogy eltévesszem majd az ajtót, ezután az órámra is ránéztem.
- Uaah, mindjárt kezdődik az óra! - állok fel, és rohanok teljes sebességgel a tanterembe. Az első óra naaagyon izgi volt! Először elmondtuk milyen műfajban táncolunk, majd táncverseny is volt. Bár én sikeresen elestem közben, úgyhogy nem kaptam csokit.. T.T Szünetben elmentem törülközőért és vízért. Szükségem lesz rá, már így is másodjára töltöm meg, mert leittam.. A második óra eleje kevésbé volt izgalmas, inkább a hibáink megvitatása és észrevétele volt a lényeg. Ez jól jött... kiderült, hogy rosszul léptem.. De utána youtubról videókat néztünk, és cetliről kellett húzni egy random táncot. Remegő kézzel tettem meg ezt én is.
~ Csak ne olyat, amihez nem értek, csak ne olyat, amihez nem értek.. - kinyitottam a feclit, és fél szemmel belepillantottam, mint aki a halálos próbájának módját nézi meg.
- HEEEEE??! - kiáltok fel, majd észbe kapok, hogy hangos voltam. - Ara, gomenasai... - kapom a föld felé a fejem. ~ Miért, miért, miért, miért.. nande...? ~ Kortárs balett. Életemben ilyet én nem... rögtön rá is kerestem a youtubon. Elsápadtam. ~ Watashi no kami-sama.. (Istenem) nekem ezt kellene megtanulnom? ~
- Haahhh.. - hatalmas sóhajjal dőlök ki a padlóra. Sok dolgom lesz... Óra végén egyenesen a szobámba mentem, hogy összeszedjek egy tiszta ruhát, és elmenjek "fürdeni". Nehéz a vocaloidoknak.. pláne a saját készítésűeknek.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 07. 10. - 14h00)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^

Kijelentkezve

#859 2018. 07. 10. - 11h48

Árnyék gárda
Nightwing
A gárda tüzére
Nightwing
...
Üzenetek: 4 174

Robin, te mázlista dög xdÓrán a tanárbával először is a hibáinkat, erősségeinket beszéltük meg, pedig én már rég tudtam, hogy már akkor elbuktam, amikor tánca jelentkeztem. Viszont enélkül túl sok szabadidőm lenne...és már nem hátrálok meg.
Az én mozdulataim kissé durvák voltak, mintha rá akarnék támadni az ellenfelemre, de azért szépen ötvöztem a klasszikus capoeirat és a mit tudom én micsodát, amit a többiek produkáltak, hehe.
Életemben először néztem tánc tutorial-okat, ám az óra alapján úgy éreztem, hogy ezentúl csak ezt fogom nézni Youtube-on. Elképesztően uuuunalmaaaas.
Ezt követően megkaptuk a feladatot. A boldogságtól a levegőbe boxoltam (és majdnem eltaláltam egy diákot), amikor kihúztam a capoeira-t.
-Yasss-kiáltottam és vigyorogtam, mint a vadalma.
Sissy a közelemben viszont kevésbé tűnt boldognak.
Óra után a szobánka vettem az irányt, majd odaérve meg is gondoltam magam. Csak gyorsan lecseréltem a ruháimat, és végre,végre felvettem a köpenyemet, ami úgy hiányzott. Magamhoz vettem még a fülhallgatóm, és elsiettem a könyvtárba, ahol az egyik gépnél helyetfoglalva lelkesen néztem utána youtube-om a capoeira koreoknak és tutorialoknak.

Kijelentkezve

#860 2018. 07. 10. - 12h18

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Na tessék, ingyen masszázs Andynek :"D De javítottam, úgyhogy nem kell várnia Sissy kezeire.


https://i.imgur.com/8Xw9tIu.gif

Kijelentkezve

#861 2018. 07. 10. - 13h59

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 440

Fene.. Pedig úgy bementem volna..! xDDD


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^

Kijelentkezve

#862 2018. 07. 10. - 14h00

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Miután elintéztem a szakok választását, visszasiettem a szobámba. szerencsére még ott találtam Micht, aminek örültem.
- Visszatértem! - kiáltok fel, majd a lány nyakába ugrok, aztán mielőtt reagálhatott is volna valamit, elsiettem a gyógyszeremért, amitől "elvileg" nem fogok elaludni, de szerintem nem nagyon hat... Bár kitudja.
-Amúgy Mich, te milyen szakra jársz? - tekintek kíváncsian rá. Remélem ő is olyanra jelentkezett, mint én. Sőt, remélem majd egymás mellé ülhetünk az órákon. Összepakoltam a cuccaimat, majd megakadt a szemem a tegnapi könyvön amit csak úgy eldobtam... "Apa, randizhatok egy lovaggal?" olvastam el újra a címét., majd fölvettem és a táskámba helyeztem. Most már szívesen belekezdek majd. De attól tartok, hogy Michiko miattam aludhatott kint..... ekkor jutott eszembe az esti SMS, majd rátértem a témára.
- Michi? Ráérsz majd ma 19:20-kor?.... Beszeretnélek majd mutatni valakinek - közlöm vele a tényeket, bár azt nem említve, hogy az a valaki fiú, méghozzá szerelmes belém... Ezt már a véletlenre fogom bízni.

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 07. 10. - 14h02)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#863 2018. 07. 10. - 17h24

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Éppen azt vettem észre hogy Lotte gyanúsan néz majd lerakta a bögrét és kiment a szobából, én meg meredtem az ajtóra.
~Megsértettem volna? Miért rohant el?~Gondolataimba mélyedtem és a vaníliás-eper illat miatt, elnyomott. Majd felébredhettem egy 40perc múlva mikor látom Lottét aki azonnal a nyakamba ugrott ami gyors és reagálni nem tudtam mert a drágám ment és bevett valamit.
"Amúgy Mich, te milyen szakra jársz?"- tekintete kíváncsi.
-Ének, és hangszer...-mondom neki.
"Michi? Ráérsz majd ma 19:20-kor?.... Beszeretnélek majd mutatni valakinek" - közli velem a tényeket határozottan.
-Ma... Persze holnap meg én is bemutatlak a lökött "szerelmemnek"-macska körmözve a utolsó szót.-De kit szeretnél bemutatni, oh és ki kell öltöznöm mert nem vagyok az a csaj aki kikeni magát-nevetem el a végét.

Kijelentkezve

#864 2018. 07. 10. - 18h01

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Baromira megörültem mikor meghallottam, hogy ugyanolyan szakra járunk, bár ez érthető, és valahogy sejtettem is. "Ma... Persze, holnap meg én is bemutatlak a lökött "szerelmemnek"De kit szeretnél bemutatni, oh és ki kell öltöznöm mert nem vagyok az a csaj aki kikeni magát" neveti el magát végül Mich.
- Hát.... A régi sulimba járt, bár nem voltunk osztálytársak, mivel két évvel idősebb nálam. A neve Szebasztián és... Amúgy nagyon jó fej csak khm khm... néha féltékeny tud lenni... Amúgy ő is állat, méghozzá egy gyilkosbálna - pirulok el a végén.Jó magam se tudom, hogy most melyikőjükbe vagyok szerelmes... Vagy az egyikbe se?... Vagy mindkettőbe?...
- De remélem majd jól kijöttök, bár ez tőle is függ és elég makacs tud lenni - túrok bele a hajamba. Bár figyu, az én szavam neki szent, szóval  ha azt mondom neki, hogy "Michi a barátom és nehogy bántani merje", akkor nem fogja... Legalábbis addig amíg mellettem van. Amúgy nekem is kikéne egy kicsit öltöznöm. Turkálni kezdtem a szekrényemben, Szebi kedvenc ruhája után. Egy hal meg egy macska?... Na ebből kíváncsi vagyok mi fog kijönni.


Szebasztián

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 07. 11. - 15h57)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#865 2018. 07. 10. - 20h39

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

"Hát.... A régi sulimba járt, bár nem voltunk osztálytársak, mivel két évvel idősebb nálam. A neve Szebasztián és... Amúgy nagyon jó fej csak khm khm... néha féltékeny tud lenni... Amúgy ő is állat, méghozzá egy gyilkos bálna"- pirul el a végén. ~Valami nem oké... csak nem szereti ezt a fiút...Féltékeny tud...~sóhajtva hallgatom amit mond.
"De remélem majd jól kijöttök, bár ez tőle is függ és elég makacs tud lenni" - túr bele a hajába, erre a kezeimet összekulcsoltam és karmolom magamat ami miatt ki sikerült karmolnom és vérzett.
-Lotte... most komolyan ki kell vetkőznöm?-lépek a szekrényhez, ahol csak ingek és egy-két szoknya. Kivettem egy barnás szoknyát a zoknit ami egyik fekete másik csíkos,és egy fehér inget és gondolkodtam a nyakörvemet levegyem vagy ne. Így levettem, és egy szalagot kötöttem a nyakamba.-Jó leszek így?-kérdem, majd elkezdtem levenni a pulcsim amit este felkaptam és a fehér ingem amiben aludtam, majd a ingemet ami alatt ott a kötés levettem a harapásnyom alig látszott de az égés nagyon is.-Oh bakker... ez így nem jó...-elő kaptam az egyik kesztyűm ami szintén csíkos és felvettem és öltöztem gyorsan át.

Kijelentkezve

#866 2018. 07. 11. - 14h04

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 154

Andrew

Miután Luna elindult a kulccsal a teremhez, én rögtön a menza felé vettem az irányt. Mivel az órák már elkezdődtek, így nem voltak bent sokan. Talán csak azok, akiknek szintén nincs 8tól órájuk. Mivel maradt meg egy csomó reggeli, így a konyhások nem ellenkeznek az ellen, hogy dupla adag pirítóst meg miegymást kapjak. Magamhoz képest is gyorsan eszem meg be a reggelit, hisz nem akarom megvárakoztatni Luncit. Amint végzek a kaja eltüntetésével, visszaviszem a tálcát, majd elindulok a terembe.
A lépcsőn felfelé tartva megállít egy dagi csávó, hogy segítsek már neki, merre találja a nagy előadót, merthogy ott lenne órája, de nem tudja hol van. Kis híján majd kicsúszik a számon, hogy mennyire szerencsétlen.. hisz még ha elsős is, akkor is fel kellett volna tűnnie neki, hogy egy: a termek fölé ki van írva a számuk, kettő: minden egyes alkalommal mikor ki-be jár a suliban elmegy a két legfontosabb terem mellett.
Kissé bunkón válaszolok neki, hogy nyissa ki a szemét, akkor meglátja lent az aulánál, hogy hova kell mennie, majd lazán ott hagyom és felmegyek a termünkbe.
Ahogy benyitok először nem látom, hol van Luna. De amint kicsit lejjebb viszem a tekintetem rögtön feltűnik, hogy a terem közepén fekszik a földön. Csendesen közelítem meg őt, majd leguggolok mellé és óvatosan kiseprek egy tincset az arcából.
- Jó reggelt Csipkerózsika, vár a munka.. - duruzsolom neki.


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#867 2018. 07. 11. - 18h17

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Michi turkálni kezdett a ruhásszekrényben, majd megtalálva a megfelelő kombinációt vetkőzni kezdett, amire én rögtön elpirultam és másra szegeztem a tekintetem. Én is ilyen voltam reggel?...
Válaszolva szobatársam kérdésére még gyorsan odavágtam, hogy "Tökéletes!". Én is válogattam egy darabig, majd megtaláltam a megfelelő öltözéket. egy rózsaszínes ruha, alá egy bő ujjú fehér felső, nyakába fekete masni, fehér combzokni aminek tetején egy apró masni ékeskedett, és a szokásos fekete bőrcipőm. Ezek után én is vetkőzni kezdtem, majd mindent a helyére igazítottam magamon, azzal bele is bújtam. Kényelmes volt és tökéletes. Minden passzolt. Viszont sminket eszem ágában sem volt magamra kenni, szerintem az tök felesleges, és ha festéket kensz valahová, az ne az arcod legyen, hanem inkább a papír. Legalábbis én ezt az elvet helyeselem. Michiko mellé baktattam, majd megállva előtte feltettem a szokásos kérdést.
-Ez így jó?- nézek kérdően társamra, aki ép egy kesztyűt húzott a karjára. sikeresen megpillantottam a sebhelyet, majd egy meg könnyebülés szerű sóhaj hagyta el a számat. A harapás nyom már alig látszott, de helyette egy jókora égésfolt volt ott. Akkor lehet, hogy nem is miattam kötötte be a kezét? Kedvesen elmosolyodtam, majd belepillantottam még a tükörbe. Tökéletes, bár nem ez a Szebi kedvence, de attól szerintem még tetszeni fog neki.
-Na akkor indulunk? A kapu elé megyünk, onnantól pedig majd Szebasztián fog vezetni minket, bár szerintem majd egy kávézóba fogunk becsüccsenni- Nyitom ki a szobaajtót, majd lassan elindulok, remélve, hogy Michi is készen van már.


ruci

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 07. 11. - 18h28)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#868 2018. 07. 11. - 19h37

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Éppen befejeztem mikor beszólására elmosolyodtam."Tökéletes!" Majd Lotte is keresett egy szép ruhadarabokat.
"Ez így jó?"- néz kérdően rám, majd egy meg könnyebülés szerű sóhaj hagyta el a száját. Kedvesen elmosolyodott majd belepillantott még a tükörbe.
-Tökéletes...Sőt mesés...- bár belepirultam mert előttem öltözött megint.
"Na akkor indulunk? A kapu elé megyünk, onnantól pedig majd Szebasztián fog vezetni minket, bár szerintem majd egy kávézóba fogunk becsüccsenni"- kinyitotta az ajtót és elindult és én követtem.
-Induljunk, de ne egy unalmasba mert akkor én alszok...-mosolyodok el.~Fura lesz egy gyíkkosbálnával egy helységben tartózkodni, de Lotte miatt kibírom. ~gondoltam~Mondjuk Ichi megpróbálná leteperni...~gondolatomban már nevettem is.

Kijelentkezve

#869 2018. 07. 11. - 20h01

Árnyék gárda
Nightgoddes
Legyőzte a Carcolhot
Nightgoddes
...
Üzenetek: 9 729

Luna

Épp békésen pihengetek a padlón félálomban, amikor egyszer csak egy hangot hallok a semmiből valami ostobaságot duruzsolva a fülembe. Merthogy ami munkával kapcsolatos, az csakis ostobaság lehet. Ám, ha ez eddig nem lett volna elég, az illető még az arcomhoz is hozzá mer érni, ami nagyjából a felségsértéssel ér fel. Egy pillanat alatt felpattannak a szemeim, de még ennél is gyorsabban megragadom a kezemmel a felsőjét a nyakánál, arra készen, hogy leüssem, majd elfussak.
Ám az illető szerencséjére még azelőtt realizálom, hogy Andrew az, mielőtt még komoly kárt tehetnék benne. Pár pillanatig csak némán bámulom a felém hajoló Andrew arcát, majd enyhén elvörösödve felülök, és kissé odébb húzódom tőle.
- Ilyet még egyszer ne csinálj... - mormogom. - Kisebb szívrohamot kaptam az előbb. - Szúrós pillantásokkal próbálom leplezni a zavarom az előbbiek miatt.
Megrázom a fejem, majd rögtön a következő napirendi pontunkra térek. - Szóval, van valami elképzelésed azt illetőleg, hogy mit énekeljünk közösen?


https://cdn140.picsart.com/267383256019201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

#870 2018. 07. 11. - 20h25

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Miután kiléptem a szobából már Michi rögtön jött is utánam, szóval nem kellet aggódni, hogy elkészült-e már. Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy nagyokat mosolyog, épp, hogy nem robban szét a röhögéstől amit magába folyt, erre pedig én is kuncogni kezdtem elpirulva.Hamar megérkeztünk a kapuhoz ahol már várt ránk Szebi. Elég nehéz lenne nem észre venni, mert nem elég, hogy hatalmas és kiáll a tömegből, de még rátesz egy lapáttal a fején lévő uszony, no meg a fekete-fehér stílus.
- Mi a pálya cukorfalat?- kacag fel mikor már előtte álltunk, majd megpaskolja a hátam. Természetesen, megint cigarettát füstölgetett, amit nagyon is utáltam. Baromi büdös és károm, semmi jó benne.
- Rég láttalak Szeb - köszönök én is vissza, és hagyom, hogy megdörzsölje a fejem, mitől tiszta kóci lettem. Majd gyors reagálással, feltűnt neki, hogy nem egyedül jöttem.
- Kit hoztál még magaddal Lotti?... - pillant Michire. Egy percre lefagyott róla a mosoly, de ez csak pár másodpercig tarot, utána meg már még szórakozottabban vigyorgott.
-Szeva cicafül! Szebasztán - ráz kezet a társammal, majd egy meghajlás szerű mozdulatot tett. Elég vicces lehetett, hogy tört ki a nyakunk amint feltekintettünk termetes barátunkra. A szerencse, hogy még nem tudja, hogy Mich szerelmes belém, és én meg nem pattintottam le, mint a többi hízelgő szerencsétleneket.... Különben nagy csetepaté támadna itt, és bár nem azt mondom, hogy Michi gyenge, de szerintem, ha most is ki kéne állnom Szebi ellen, tuti, hogy nem én lennék már a győztes.
-Ja igen, Szeb, ő Michiko, Michi, ő Szebasztián - mutatok a nevek tulajdonosaikra.
-Na akkor hova is megyünk? - kérdem végül, mire hatalmas barátom, rögtön rávágja a választ, "A kávézóba". Valahogy sejtettem.
-Na, és milyen az új suli? Új osztálytársak.... Új fiúk?... - az utolsó szónál elmélyült a hangja, és ökölbe szorította a kezét, de nem túl feltűnően.
- Még csak Michikoval barátkoztam össze, akivel már egy szobában is lakunk. És nyugi, nem nagyon jön be más fiú.... Rajtad kívül - mosolygok Szebire, mire keze a derekamra csúszik, mitől kicsit felszisszenek, vörösre festve. Most direkt csinálja Michi előtt?!...
-Na és cicafül, milyen az én kis cukorfalatom? Nem semmi egy csak, ugye? - pillant füles barátomra.  Végre megérkeztünk a kávézóba, majd egy asztalnál helyet foglalva, jött is már a pincér a rendelésekért. Én a szokásos, nagy bögre kávét, és a vaníliás, karamelles, fehércsokis sütit kértem. Meg kell hagyni édes szájú vagyok, de mi itt most a baj? S mikor már elég közel kerültem hatalmas társamhoz, egy gyors mozdulattal kitéptem a szájából a cigit, majd a kukába hajítottam. Kicsit meglepett volt, de már hozzá szokott.
- Most miért?!... Tudod, ez pénzbe kerül, és már egy egész vagyonnyit dobtál ki.... - mosolyodik el szeb, mire én is elvigyorodok huncutan.
- Tudod, hogy utálom, és itt nem is szabadna - mutatok az ajtón lévő tiltó táblára.

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 07. 11. - 20h30)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#871 2018. 07. 11. - 20h43

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

"Kit hoztál még magaddal Lotti?... "- pillant reám a fiú közben Lotte teljesen lefagyott és újra mosolygott."Szeva cicafül! Szebasztán" - rázza meg a kezemet, majd egy meghajlás szerű mozdulatot tett, amin csak mosolyodtam.~Szóval ő lenne az a fiú akibe szerelmes lenne?~ Mart kicsit a féltékenység.
"Ja igen, Szeb, ő Michiko, Michi, ő Szebasztián" - mutat be Lotte egymásnak.
-Michi...Örvendek-mondom röviden, méregetem egész végig a fiút.
"Na akkor hova is megyünk?" - kérdem végül, mire hatalmas barátom, rögtön rávágja a választ, A kávézóba". Valahogy Lotte tudta, én unottan mentem utánuk.
"Na, és milyen az új suli? Új osztálytársak.... Új fiúk?..." - az utolsó szónál elmélyült a hangja, hú de féltékeny a pasas...
"Még csak Michikoval barátkoztam össze, akivel már egy szobában is lakunk. És nyugi, nem nagyon jön be más fiú.... Rajtad kívül" - mosolyodik Szebire, mire keze a derekára csúszik, mitől kicsit felnyög, vörösre festve. A kezemet figyeltem inkább mikor megszólalt Szebi.
-"Na és cicafül, milyen az én kis cukorfalatom? Nem semmi egy csak, ugye? "- pillant rám.
-Ja persze nagyon aranyos... És..
. teszik...-mondom ki véletlenül.~na most lehet el kellene tűnni~ morfondírozok el.
Végre megérkeztünk a kávézóba, majd egy asztalnál helyet foglalva, jött is már a pincér a rendelésekért. Én csak egy bögre tejet kértem, fura de márt nem akartam most. Meg kell hagyni édes szájú Lotte de most diéta nekem. S mikor már elég közel került hatalmas fiúhoz, egy gyors mozdulattal kitépte a szájából a cigit, majd a kukába hajította. Kicsit meglepett volt, de már hozzá szokott.
"Most miért?!... Tudod, ez pénzbe kerül, és már egy egész vagyonnyit dobtál ki.... +- mosolyodik el Szeb, mire ő is elvigyorodik huncutan.
"Tudod, hogy utálom, és itt nem is szabadna "- mutat az ajtón lévő tiltó táblára. Én meg inkább csendben állok fel mikor meglátok valakit.
-Ichi? -motyogom majd teszek pár lépés és Ichit, és egy lányt ő nem lehet a barátnője.-Bátyó?
-Cső húgi de pont rossz kor jöttel szóval tipli...-mondja durván nekem ez sokk volt megsem vártam a tejet kirohantam és a egyik közel padra ültem és könnyemet szabadon eresztve és karmoltam magam.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2018. 07. 11. - 21h05)

Kijelentkezve

#872 2018. 07. 12. - 00h44

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 797

Nea

Őszinte meglepődöttség ült ki a palacsintával matató Minho arcára, ám egy szikrányi megkönnyebbülést is fel véltem fedezni az egyébként ködös tekintetében.
- Én lennék - feleltem, majd közelebb hajoltam hozzá. - Basszuskulcs, rémesen nézel ki... - fogtam be az orrom, mikor megéreztem rajta a bőrbe beleivódott alkohol minden mással összetéveszthetetlen szagát, majd visszaereszkedtem a székre. - Jól elintézted magad... de örülök, hogy egyben vagy. Tudod, azért picit megijedtem, mikor nem jöttél órákra és nem is szóltál, hogy jegyzeteljek neked... De ah, nem fárasztalak a sulival, szerintem kisebb bajod nagyobb annál... - simítottam meg a kezét, remélve, hogy ez érezteti vele a törődést. - Akarsz róla beszélni vagy inkább maradjak csendben? - tettem fel végül a kérdést.
Miután válaszolt (ha csendet akar, azonnal, ha nem, akkor Nea előbb végighallgatja), intettem egy pincérnek, hogy rendelnék én is, és random ráböktem valamire az étlapon, ami végül bakonyi sertésszelet lett egy üveg ásványvízzel. Emberünk felvette a rendelésem majd elment, én pedig szuper jó vendég módjára elővettem már előre a pénztárcám- azaz vettem volna.
- Öö, Minho... - kezdtem zavartan. - Ugye égsz a vágytól, hogy meghívj ebédelni? - villantottam rá egy "légyszi, ments meg, majd visszaadom"-mosolyt.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#873 2018. 07. 12. - 09h23

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Amikor ki csúszott a Michi száján a "tetszik" szó, amit rám értett, Szebasztián már egy kicsit másképp nézett rá. hát igen, ki gondolná, hogy egy aranyos macskafülű lány, belezúg, egy alig ismert kicsike "vámpírba", aki úgy szint khm kmh... Lány. Hát Szebasztián biztos nem számított volna erre, de most már késő... Bakker. Hatalmas társammal, jól társalogtam, s szinte meg is feledkeztem az asztalnál tétován álló Michitől. Épp, hogy fordultam volna felé, hogy vele is foglalkozzak, mikor egy fiúhoz aki épp egy lány társaságában volt, sietett. S mintha azt mondta volna, hogy "Bátyó?"... De a srác hamar le is pattintotta, mire Mich könnyes szemekkel rohant ki az épületből. Szebi egy pillanatig csak döbbenten nézte, majd félmosoly húzódott száján.
- De bunkó vagy. Ő a barátom, és ha egy ujjal is hozzányúlsz, kidobom az összes cigidet - nézek mérgesen társamra, akiről már lefagyott a vigyor.
- Gyere, utána kell mennünk! - parancsolom, majd én is kirohanok az ajtón, szememmel Michi pásztázva. Hamar rátaláltam egy padon. Szeme könnyben ázott, és csak ömlött és ömlött, de amin a legjobban ledöbbentem, hogy össze-vissza karmolászta karját aminek a nyoma is megmaradt.
- Szeb... Kérlek várj meg a kávézóban - nyomok egy puszit társamra, azzal ő vissza is ment, mintha semmi nem is történt volna. Odaszaladtam Michikohoz.
- Úristen Mich! Mit művelsz?! - ölelem át a lányt, hogy ne tudjon kárt tenni magában.
- Mi a baj?... - törlöm meg szemeit. - Ezek aztán csúnya sebek.... -nézek a karján lévő karmolásokra, majd szorosan magamhoz ölelem a lányt. Mi lehet a baj?....
- Ha akarod, veled maradok és küldök egy üzit Szebinek, hogy nem tudok visszamenni. Rendben? - súgom halkan a fülébe, majd elengedem és mélyen a szemébe nézek.


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#874 2018. 07. 12. - 16h55

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Egy darabig sírtam, karomat szana-széjjel karmoltam mikor egy hang csapta meg a füleimet.
"Úristen Mich! Mit művelsz?!" - ölel át Lotte,úgy hogy ne tudjak kárt tenni magamban, de hiába belül kettétört a szívem.
"Mi a baj?..." - törli meg szemeimet.  "Ezek aztán csúnya sebek...." -nézi a karomon lévő karmolásokra, majd szorosan magához ölel. "Ha akarod, veled maradok és küldök egy üzit Szebinek, hogy nem tudok visszamenni. Rendben?" - súgja halkan a fülembe, majd elenged és mélyen a szemeimbe néz, de én megrázom a fejem.
-Lotte... semmi bajom csak a bátyám szépen elküldött... Menj csak vissza Szebesztiánhoz... ő fontosabb ~mint én-Mondtam és a végét inkább magamban. Fájt hogy neki meg van a párja és még annak a idiótának is. Magamra erőltettem egy mosolyt.-Lehet visszamegyek a suliba...-motyogva mondom.
~Soha nem fogom bevallani hogy féltékeny és összetört vagyok, de tovább kell lépnem ő marad a barátom még ha fáj ez.~gondoltam~Viszonzatlan szerelem milyen ironikus voltaképpen ezzel is jár a stílusom.~morfondírozok nagyon.

Kijelentkezve

#875 2018. 07. 13. - 17h11

Árnyék gárda
Shaylee
Legyőzte a Dahut
Shaylee
...
Üzenetek: 2 901

Zakura

Mereven bámulok ki az autó ablakán, kezeim az ölembe, kis mosoly az arcomon. Mint mindig.
Ez lesz az első napom az intézményben és Kajiura Úr ragaszkodott ahhoz, hogy elhozzon az iskolába. Ha emberi lény lennék, akkor most biztosan játszanék az ujjaimmal vagy a ruhám szélével, de szerencsére az izgalom vagy a lámpaláz nincs "belém kódolva". Ez csak egy állomás ahhoz, hogy sztár legyen belőlem. Egy Idol, ahogy ő mondaná. Mindig félt, nem bízik az emberekben körülöttem, de ugyanakkor imád velem hencegni és reméljük egyszer megkeresem a pénzt, amit feláldozott értem. Szerinte ha valahol, akkor itt biztosan sztár lesz belőlem.De vajon mi történik akkor, amikor ez a terv beteljesül?

Megállunk az autóval és kinyitja nekem az ajtót. Egyedül indulok be az iskola kapuján, végig az udvaron és tudom, hogy a szemei rám vannak tapadva. Alig várom, hogy beérjek az iskola ajtaján, ahol már nem fogom érezni a tekintetét.
"Csak így tovább Zakura már csak egy pár méter."


https://i.imgur.com/yY66IdE.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45