Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 45

#701 2018. 06. 14. - 14h36

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 154

Andrew

Reggel késve ébredtem. Úgy kaptam magamra a ruháimat, hogy legalább a reggeli végére leérjek. Ahogy rohantam lefelé a lépcsőn végig a kis papírt szuggeráltam, amit a pólómban találtam elrejtve. "Kényelmes volt." Vajon ki szórakozhatott a szobámban? Remélem nem tűnt el semmim sem. De hiába gondolkoztam rajta, nem jutottam semerre sem, így annyiban hagytam az egészet. Majd egyszer kiderül. Talán. Ha az elkövető úgy akarja.
A zeneóra számomra dög unalom volt. Miért van minden tanár rákattanva a szolfézsre? Ez már akadémia.. ergo egyetemi szint. Itt már nem általános iskolás anyagot kéne vennünk. Azért aki ide iratkozik be az profivá akar válni és nem éppen kórista versenyre akar felkészülni. Vagy a nagyi 100. szülinapján eljátszani gitáron a happy birthday-t.
Néhány diák olyan ámulattal nézte végig a hangszereket, mint ha még sosem láttak volna még életükben ilyet. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen amatőrök meddig fogják bírni az osztályban. Viszont volt egy-két diák is, aki kihasználta a lehetőséget, hogy egy jól behangolt profi hangszert a kezébe nyomtak, így kipróbálás gyanánt megcsillogtatták a tehetségüket. Vagy csak nagyzoltak a többiek előtt. Ki tudja...
Minden esetbe én bevágtam magam a terem végébe az ablakba és onnan lestem végig a többieket egész órán. Mikor jött Luka, akkor elmondtam neki, hogy én zongorán játszok. Viszont annak nem láttam hasznát, hogy be is mutassam a tudásom. Ha valaki nagyon kíváncsi rám, akkor felmegy a youstar-ra és megnézi a videókat. A szüleim előszeretettel töltögették fel a versenyeimen készült videókat, így van fent egynéhány.
Én már azt várom, hogy olyanokat tanuljunk, hogy hogyan kell egy jó zenei alapot felépíteni. Hogy ha mondjuk van egy szövegünk, akkor ahhoz hogyan igazítsuk a dallamot. Meg ilyen apróságok. Bár van egy érzésem, hogy erre még várhatunk.
Amint végre megszólalt az óra végét jelző csengő, gyorsan lepattanok az ablakból és kimegyek a folyosóra. El kéne menni ebédelni. De most jól esne egy kis társaság. Eleget ücsörögtem magányosan órán. Így úgy döntök bevárom Ciccámat, és megkérdem tőle, hogy nincs e kedve velem ebédelni.


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#702 2018. 06. 14. - 16h33

Árnyék gárda
Nightgoddes
Legyőzte a Carcolhot
Nightgoddes
...
Üzenetek: 9 729

Luna

Miután sikeresen majdnem elkések az óráról, mivel tegnap túl sokáig néztem a kedvenc sorozatom újonnan kijött részeit, egy egész kellemes tanórát töltök, amit Luka tanárnő tart. Amíg a többiek (sokszor szerintem túlságosan nagy) ámulattal próbálgatják a különféle hangszereket, én inkább leülök a fal mellé és egy nemrég megtetszett számot próbálgatok a magammal hozott girátomon. Ugyan kicsit zavar a sokféle hang, ami mindenhonnan jön, ahogy a diákok kissebb-nagyobb sikerrel próbálnak zenének nevezhető valamit kipréselni az épp náluk lévő hangszerből, de nem túlságosan. Nekem így is megy a dolog.
Mikor vége van az órának, azon töprengek, hogy előbb a gitárom vigyem vissza a szobámba vagy ebédelni menjek el elsőnek, mikor egy ismerős felsőt pillantok meg az egyik fiún. Funyorogva latolgatom a fejemben felmerülő gondolatot, majd végül széles vigyorral a képemen elindulok felé.
Már csak a folyosón érem utol, de ezt nem is bánom, hisz itt nincs akkora nyüzsi, mint a teremben. Úgy érzem, ha a kötelezőnél több időt töltenék ott, előbb-utóbb emberfóbia törne ki rajtam.
- Szia... Andrew, ugye? - állok meg a fiú mellett szélesen mosolyogva. Most, hogy közelebbről látom, hirtelen eszembe jut az az aprócska részlet, hogy ő volt az a diák, akit a tanárúr hozott, amikor Robinnal elütöttük a kocsiját.
Sejtelmesen mosolyogva végigmérem őt, majd újból megszólalok. - Tetszik a pólód... Jól áll rajtad is - simítok végig a vállán. Azért remélem, nem lövök bakot és tényleg ez az a felső, ami Robinon volt a szobába-besurranós képen.


https://cdn140.picsart.com/267383256019201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

#703 2018. 06. 14. - 19h30

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Arra ébredek, hogy egy idegen hang cseng a fülem mellett. "Szia, hadd mutatkozzam be. Shion Kaito vagyok, az iskola egyik tanára!Te lennél..öhmm...Lotte, igaz?" Kinyújtja a kezét barátságosan mosolyogva. Biztos megint elszundítottam. Vetek még egy pár álmos pillantást rá, majd a kezemet az övébe helyeztem.
-Igen, Lotte. Örvendek a találkozásnak- rázok vele kezet, majd felállok a padról, egy jókorát nyújtóztam ami mellé egy hatalmas ásítás is társult.
-Bocsánat! Nem akarok illemtelen lenni, de nekem a mostani idő még hajnalnak számít... - kapom a szám elé a kezem, majd a kezembe veszem a holmimat. Kezdett minden elmosódni, majd arra lettem figyelmes, hogy Kaito-sensei oldalának dőlök. Basszus, már megint majdnem elaludtam. Hirtelen előkaptam a táskámból a kulacsom amiben a mindennapi kávém lötyögött.
-Elnézést!!! - Visítom, majd órási kortyokat nyelve az italomból, a helyére tettem a kulacsot. Még kétszer megpaskoltam az arcom, a biztonság kedvéért, majd kíváncsian néztem Kaito-senseire.
-Hova Kaito-sensei??- döntöm el a fejem, majd habókosan nézek jobbra, balra. Vajon milyenek lesznek az osztálytársaim?....

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 06. 14. - 21h28)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#704 2018. 06. 14. - 19h50

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Mikor végeztem a ebédemmel mentem az aulába onnan ki akartam de inkább csak álltam. Annyira nem volt kedvem semmihez annyira figyelmetlen voltam hogy neki is mentem valakinek. El is estem, mikor felpillantok, az egyik ismeretlen tanárt és mellette egy másik ásítozós lány volt.
-Jaj elnézést... én nem akartam - szavatolni kezdtem és kicsit pislogtam, szívem szerint eltűnnék innen, a füleim lecsapva hogy mennyire röstellem a dolgokat. Éreztem, hogy ez nem az én napom vagyis a hetem.~Semmi nem jó ma~morfondírozok miközben mustrálom a földet majd a tanárt, igaz még mindig ültem a földön.

Kijelentkezve

#705 2018. 06. 14. - 20h05

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Hirtelen egy lány jött nekem, amitől ő föl is esett, és pedig jóval eltolódtam. "Jaj elnézést... én nem akartam" szavatolta. Végigmértem a lányt, de megakadt a szemem a lógó fülein, és farkán. Ő is egy állat. Méghozzá egy macska.
-Semmi gond, mindenkivel megesik az ilyen- nyújtom ki a kezem, hogy belé kapaszkodva felállhasson. - A nevem Lotte. Új vagyok itt, szóval Kaito-sensei pedig ismertetni fogja nekem a dolgokat, ha jól tudom- mutatok a mellettem álló tanárra. Megint végigmértem a lányt, majd egy lépéssel hátrébb léptem, hogy ne álljak az útjába. Hol Kaito-senseire, hol pedig az új jövevényre tekintgettem, nagyokat pislogva. Most mit kéne tennem? Itt egy remek lehetőség, hogy barátkozzak, de most a tanárral kell mennem... Egy nagyot sóhajtok, majd beletúrok a hajamba. Most akkor mi legyen?...

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 06. 14. - 21h28)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#706 2018. 06. 14. - 20h12

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 773

Hio

Valahogy 11 körül keltem, meglepően kipihenten. Bár az átlag 4 óra alváshoz képest ez a 6 isteni csoda volt...
Mivel este - azaz éjjel - nem mentem el fürdeni, összekaptam magam és gyorsan elszaladtam; dél magasságában pedig az étkező felé tartottam.
~ Egész sokan vannak az aulában... Akkor még biztos nem nyitott ki az étkező... ~
A biztonság kedvéért azért megpróbáltam kinyitni az ajtót, hátha... fürdés közben majdnem elejtettem a flakont a kezemből, olyan erőtlen voltam, szóval ideje volt valami energiát adni a testemnek, még ha éhes nem is voltam. Nem túl feltűnően lenyomtam a kilicset és finoman magam felé húztam az ajtót, miközben úgy tettem, mintha nagy izgalommal olvasnám, mi a mai menü. Nem mozdult, viszont a hátférben elkezdtek susmusolni a diákok. Na, szép, így kell leégetned magad, Hio...
~ Hm, tökfőzelék... most semmi kedvem hozzá az igazat megvallva, inkább elmennék egy kajáldába... Vajon Neának lenne kedve? ~ Előkaptam a telefonomat és gyorsan írtam neki egy üzenetet, hogy elmegyek, ha velem akar enni, szóljon, addig kívok egy taxit. Szinte azonnal megcsörrent a telefonom.
- Hali, akkor jössz? - tértem azonnal a tárgyra.
- Aha, Yuzut is hívhatom? A múltkor megígérted.
- Yapp, csak siessetek, már alig állok a lábamon.
Egy oké után letette, én pedig kimentem a kapu elé, hogy megvárjam a taxit és a lányokat.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#707 2018. 06. 14. - 20h45

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

https://i.imgur.com/HxrToqy.png


A lány illedelmesen bemutatkozik, majd kezet rázunk. Látszik rajta, hogy nem épen nappali élőlény, de sajnos ha itt szeretne az Akadémián tanulni, akkor alkalmazkodnia kell a nappali tanrendhez.
- Nos akkor... - kezdenék bele, hogy elmagyarázzam a dolgokat, ám ekkor Michiko jön belém frontálisan és a földre esik. Azonnal nyújtanám a kezem, de Lotte megelőz és ő segíti fel a lányt. Úgy látszik, nagyon jól kijönnek már most egymással...kár lenne most ezt a bimbózó barátságot megzavarni vagy bármi ilyesmi.
- Öhmm, Lotte...látom, már össze is ismerkedtetek egy kicsit. - kuncogom el magam, de gyorsan a szám elé emelem a kezem.
- Nos, Michiko.. - mutatok a macska lányra - egy nagyon kedves, engedelmes lány. Ha gondolod, akkor akár ő is körbevezethet az iskolába. Gondolom egy korodbeli lánnyal mégicsak kellemesebb megismerkedni az iskolával, mint egy magamfaja tanárral. - mosolygok és Lotte vöröses szemeibe nézek.
-  De természetesen te döntesz, tégy úgy, ahogy jónak látod. Ja, és... - kiveszem a kezei közül a csomagjait. - kérlek, ne te cipekedj. Ezt majd viszem én vagy betehetem neked ideiglenesen az én szobámba, amíg sikerül eldöntened, melyik szobában lakná szívesen.

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 06. 14. - 20h47)


Kijelentkezve

#708 2018. 06. 14. - 21h00

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Mikor Lotte kezet nyújt azonnal megfogom és azonnal talpra álltam, de a füleim és a farkam lecsapva. Mikor Kaito tanár dicsért aminek talán fele sem igaz rám.
-Öhm, szia Michiko vagyok de ahogy senpai mondta... Bocsánat tanár úr tényleg... Ez valahogy nem jön össze- motyogom az utolsó mondatot. Hallgattam de hogy én körbe vezessem az fura lenne hiszen én elbolyongok nagyon ő meg elalszik állva is. Valami fura édes illata van mint a vaníllia és eper keveréke de ő nem ember tuti.

Kijelentkezve

#709 2018. 06. 14. - 21h47

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.pngA lány rögtön talpra ugrott, de még mindig lecsapott farokkal és fülekkel. És mintha Kaito-sensei a gondolataimban olvasott volna, felajánlotta a lehetőséget, hogy az új szerzet, Michiko, akit épp most mutatott be, vezessen körbe. Majd hirtelen elvette a csomagjaimat, még egy lehetőséget ajánlott.
-Tényleg?... Megengedné?.. Mert ha nem baj akkor... izé... Mi-michikot választanám. Nem azért! Csak... Na... De helyettem egy tanár cipekedjen? Elég fura lenne, de beleegyezek, hogy Kaito-sensei szobájában legyen a csomagom - kacsintok oda. - De én szívesen odaviszem a motyókat ha kell... - hirtelen megfordult egy gondolat a fejemben és már cselekedtem is.
- Maga olyan jó fej Kaito-sensei - Ugrok a nyakába, de hamar leszállok róla, hogy ne legyen félre érthető.
- Viszont ezt elvenném, ha nem gond - nyúlok az oldaltáskámért, ami nem nagyobb két ökölnél, és amiben a kulacsom is van. Letoltam a maradék kávét és egy nagyon szusszantam.
-Mehetünk Michiko, ha te is készen állsz - pillantok rá, de megint elkap az álmosság, ezért megpaskolom újból az arcom. Úgy látom jóban leszünk. Hmmm.... Kíváncsi vagyok ki melyik szobában lakik, és én hol fogok.

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 06. 14. - 21h48)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#710 2018. 06. 14. - 21h57

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Hogy pörögjenek az események, Miku órájának összefoglalóját is megírom:

Miku órája

Az órára késve érkeztem meg, szinte beestem az ajtón a lendülettől. Az órára izgalmasabb témát tartogattam, mint az előző volt. Bejelentettem, hogy lesz egy kirándulás, amiről SMS-ben olvashatnak részletesen, illetve hogy azt követően lesz egy munka, amit leosztályozok. A feladat annyi, hogy párban válasszanak ki egy dalt a diákok és adjátok elő valamilyen kerettörténet formájában. Bárkit választhatnak és bármilyen zeneszámot. Mindegy milyen nyelven éneklik.

-- Óra vége --


Sissy

- Fiú? Honnan veszed, hogy egy fiúról van szó? - szegezi nekem a kérdést. Egy pillanatra lefagytam, majd zavartan lehajtottam a fejem, és oldalra nézve motyogni kezdtem.
- Bocsánat, csak a Shiro név... van egy fiú osztálytársunk.. de nem tudtam.. - arcom megint rózsaszínes színt öltött magára. Elnéztem az iskola felé, hogy kevésbé látszódjon.

- Kéne a pletyka, mi? -  vigyorog, miközben kissé elterpeszkedik a padon, mint akinek nem elég a hely. Elmosolyodom, miközben vissza fordulok. Kinyújtja lábait is, majd belekezd mondandójába.
- Legyen annyi elég, hogy nem úgy alakultak a dolgaim, mint ahogy azt elképzeltem. Egy porszem került a gépezetbe, amitől minél előbb meg kell szabadulnom. Már van is egy tervem, hogy hogyan... de ahhoz a te segítséged is kellene. - néz rám, hogy érezzem szavainak súlyát. Észre vettem, hogy keze ökölbe szorul.
- De természetesen nem lennék hálátlan a segítségedért... - mosolyog rám hízelgőn, és finoman átkarolja a vállaim. Az agyam leadta az S.O.S jelzéseket, aminek köszönhetően csak pislogni tudtam, majd bólogatni kezdtem.
- Segítek. Miről lenne szó?

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 06. 15. - 10h02)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^

Kijelentkezve

#711 2018. 06. 14. - 22h25

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Lotte engem választott ami zavarba ejtett így a farkam fel s alá járt.
-kész vagyok...-Mosolyogtam a fülem is hirtelen felpattant.-egyébként mit iszol ilyen gyorsan?-kérdem tőle~hát nem hiszem hogy robot, akkor állat de mi? ~gondolkodom az édes illata nagyon kellemes volt.
A tanárról meg is felejtkeztem csak mikor Lotte átkarolta akkor jöttem rá.
-Viszlát Sempai!-honnan jött ez a japán szó bár igaz félig japán vagyok de nem értem magam.
Majd Lotte-t elkezdtem körbe vezetni mint a jó diák. Közben figyeltem az időt, hiszen nekem órám lesz nem tudom neki lesz-e vagy nem. Mondjuk kinézem belőle hogy énekel de mást nem tudok. Megmutattam hogy talál szobát és hogy én egyedül vagyok ott azon az emeleten elsős.Majd a termeket is. Nem értettem magamat de zavarba is voltam kissé de más mikor Haruval beszélgettem, itt inkább pásztáztam minden percben.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2018. 06. 15. - 16h27)

Kijelentkezve

#712 2018. 06. 14. - 23h11

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 773

Tudnivalók a kirándulásról

- Csapatépítő hétvége
- 200 km-re az Akadémiától a Ragyogó Bogyó Kastélyban lesz*
- Péntek reggel 10 körül indul különbusszal a társaság, hogy délután 1 fele érjen oda**
- Vasárnap reggeli után (10 óra magasságában) indulnak vissza
- Ingyen szállás, kajára-buszra kell csak fejenként 5 ezer forint***
- 18 éven aluliaktól írásos szülői engedély ****
- Alkohol fiatalkorúak számára (elviekben) tiltott*****
- Ruházat: réteges, koszolható; bakancs legyen******


A technikai okok:
* képeket még nem csatolok, addig legyen meglepi; a KM-ek már látták a helyet, de a játék világában nincsenek róla fotók
** indok: Yohioloid megbeszélésen lesz ott, a megbeszélést nem kéne megzavarni
*** vagy annak megfelelő akármilyen pénz, amit errefele használnak
**** kolisoknak lehet egész évre szólójuk
***** de magánterületen lesznek; ha a tanárok elnézik, én nem szólok
****** a pontos programokat érkezés után tudják meg a diákok, ez is meglepi ^^ de aki magassarkúban jön, magára vessen, kinti programok lesznek


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#713 2018. 06. 15. - 13h05

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Shou Andy-hez beszél? Egyrészt nem derül ki Shou monológjából, másrészt Luna is ott van már mellette.

https://i.imgur.com/HxrToqy.png


Lotte nagyon aranyosan kezeli a dolgokat. Kishíján sikerül is zavarba hoznia, de aztán még mielőtt én is fülig pirulnék attól, hogy a nyakamba ugrott, gyorsan el is enged. Hamar eldöntötte, hogy Michikoval megy iskolafelfedező körútra, én meg addig a csomagjait a szobámba helyezhetem.
- Nos, akkor én nem is zavarnék. A szobám a fiú kollégium legelső szobája itt. - mutatok el balra.
- Elég, ha bekopogsz és akkor oda is adom őket. Remélem kellemesen érzed majd itt magad az elkövetkezednő időkben. - mosolygok és szép lassan megindulok a csomagokkal.
- Michiko, kérlek mindent mutass meg, amire kíváncsi. Illetve..ha tudnál, akkor segítenél neki beilleszkedni? - kérdem, de a választ már nem várom meg, intek nekik és sebes léptekkel a szobámba megyek. Beérve rögtön az ajtó mellé, a falhoz helyezem le a cuccait, én pedig kényelmesen elhelyezkedem az ágyamon, úgy pötyögök tovább a gépemen.


Kijelentkezve

#714 2018. 06. 15. - 15h47

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 154

Andrew

- Szia... Andrew, ugye? - köszön rám valaki. Ahogy ránézek rögtön felismerem a csajt, aki Valerivel beszélgetett tegnap. Bár a neve nem ugrik be. Amin nem csodálkozok, mert eddig nem is néztem meg őt jobban, nem vele foglalkoztam egyáltalán.
- Szia! Igen én vagyok.. - mosolygok rá én is. - És benned kit tisztelhetek? - kérdem tőle. Ideje megjegyeznem az osztálytársaim nevét, főleg az olyan csinos lányokét, mint ő.
- Tetszik a pólód... Jól áll rajtad is - ahogy mondja végig simít a vállamon. Féloldalas mosoly jelenik meg az arcomon úgy figyelem őt. Nem gondoltam volna, hogy egy csaj fog elkezdeni velem flörtölni, általában én szoktam ezt kezdeményezni ha megtetszik valaki. Szóval ennek örülök. Meg félig nem is.. mivel ez azt jelenti, hogy Valeri nem sok mindent beszélhetett rólam a "barátnőjével", és akkor nem taperolná végig a vállam a csaj abban a tudatban, hogy másnak netán tetszem.
De aztán leesik, hogy mit is mondott igazán. Rajtam IS. Szóval látta máson a felsőm.. és tudja, hogy ki hagyhatta az üzenetet nálam. De így is a viselkedéséből kifolyólag, az első ami eszembe jut, hogy ő próbálta fel.
- Hmm.. és mondd. Kin áll jobban? - kérdem meg tőle. Ha azt mondja, hogy nem rajtam, akkor tuti ő próbálta fel. Ki vallaná be, hogy nem saját magán áll jobban? Viszont ha engem nevez meg, akkor másé a rejtélyes üzenet gazdája. De mondjuk annak örülnék a legjobban, hogy ha meg is nevezné név alapján az illetőt.
De minden esetre nem hagyhatom, hogy vigyorogva tovább álljon, azzal hogy: "Hmm ki tudja, találd ki."
- Ebédelj velem.. - karolom át a vállát és az ebédlő irányába fordítom. Mondjuk szívesebben karoltam volna át a derekánál fogva, hátha Valeri látná ezt és kicsit féltékennyé tehetném. De szerintem így is megteszi a hatását. Na meg nem is vagyok annyira illetlen a csajjal sem. - ..és közben mesélj nekem, mit tudsz erről.


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#715 2018. 06. 15. - 17h08

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

https://i.imgur.com/1P1yWTW.png


- Van egy Shiro nevű fiú osztálytársatok is? - tettetek megdöbbenést, mintha nem tudtam volna. - Na neee, ez nem lehet igaz. - egy pillanatra direkt lefagyok és még a számat is tátva hagyom.
- Nyugi, tudok róla. Lehet nem esett le, de róla beszéltem az előbb... - nevetek. - Azért nincs olyan sok Shiro szerintem a világon.
Főleg nincs még egy olyan, mint ő. Ő...olyan különleges kis mazsola a számomra, hogy vétek lenne hagyni, hogy az a Bolhás rátegye a mancsait. Lassan ennem is kéne, most, hogy ezt így felemlegettem magamnak. Kíváncsi vagyok, hogy fest a konyhások újdonsült tagja.
Szerencsére belemegy Szöszi a játékomba így egy nagyot sóhajtok. Ezaz..meglásd, kicsi Monhi. Nem fogsz te itt kereszbe tenni nekem. Ismerni fogom minden kínod-bajod és ott ott teszek majd kersztbe, ahol csak tudok. Ha minden jól megy, egy-két hét és félre lesz söpörve a játéktérről.
- Szóval.. - fordulok a lány felé, ám kezemet még mindig a vállán pihentetem.
- Ismersz egy rókát? Valami Monhi vagy mi a neve..ilyen hülye koreai neve van. Egy kis töpszli. Na de a lényeg...abban kérném a segítségedet, hogy tudnál róla mesélni? Ha nem tudsz róla mindent, akkor esetleg utána tudnál kicsit keresni, érdeklődni? - továbbra is mosolygok és elkezdek az egyik hosszú, szőke tincsével babrálni. Lassan csavargatom a fürtjét az ujjaim között.
- Tudod, számomra nagyon fontos lenne, hogy minél több infót megtudjak róla. Ő az a személy, aki tönkre szeretné tenni a kapcs..a kapcsolatomat.
Sose hittem, hogy ezt a szót valaha ki is fogom mondani, de itt most muszáj volt. Még ha nehezen is jött ki belőlem.
- Most mondtad, hogy mennyire szereted a yaoit, szóval..megtennéd ezt Shiro és én miattam? A szerelmünk miatt? - nézek rá kérlelően.

https://i.imgur.com/XFuaJVp.png


Miután vége lett az órának, kedvtelenül caplatok fel a szobámba. Félek, hogy Minho látni se akar többé, és én ezt nem akarom. Beszélni akarok vele, el akarom neki mondani, hogy én szeretem őt...őt akarom, senki mást. Csak..csak hallgasson meg. Ha kell, szétverhet, ha kell, lelökhet a lépcsőn vagy újfent megpofozhat, nem érdekel. Csak remélem, ugyanolyan maradt, mint amilyen velem volt. Olyan jámbor és kedves...nem pedig egy tahó. Hozzá akarok bújni, érezni akarom az illatát. A szoba előtt egy pillanatra megtorpanok. Ugyan a kezem már a kilincsen volt, de félek benyitni. Azt se tudom, hogy hozhatnám helyre ezt a kettőnk között kialakult szakadékot. Végül nagy erőt vettem magamon s bementem, ám ami fogadott, arra pont nem számítottam. A szoba szó szerint sikított Minho hiányáért. Ahol eddig a cuccai voltak, most sehol sincsenek, még ő maga se. Ijedten rohanok a szekrényhez, hátha csak mindent bepakolt oda, de ott hűlt helye volt a cuccainak. Se az ágy alatt, de a polcokon...sőt, még az íróasztalát is kipakolta. Nélküle teljesen üres a szoba, úgy érzem az élet is eltűnt vele együtt. Aztán megfordulok...a kintről beszűrődő fény megvilágít valami apró dolgot, amin tűndököl a napfény. Odamegyek és csodálkozva fogadom, hogy a csengettyűje az. De nem értem, ezt miért hagyta itt? Ez..ez az övé, a legfontosabb dolog neki az életében. Egy ilyet mégis miért hagyna hátra? Azért, hogy emlékeztessen? Emlékeztessen, hogy mit vesztettem? Félve veszem fel az asztalról az aprócska ékszert és megpöckölöm a kis csengettyűt. Jólesően hallgatom a csengését, ám olyan fura. Rajta sose csilingelt, csak akkor szólalt meg, mikor én viseltem.
...
Nem akarok többet itt maradni, nem akarok többet miatta szenvedni, elég volt. Ha ő elment, akkor én se maradok itt, ebben a szobában, mert itt minden csak őrá emlékeztet. Még az illatát is érzem, ha mélyen beleszippantok a levegőbe. Előveszem az utazó táskámat és csak beledobálom az összes cuccom. Úgy döntök, kiköltözök ebből a szobából, mert ha továbbra is itt kell maradnom nélküle, abba belebetegszem. Megbeszélem az egyik tanárral, hogy szeretnék külön költözni, és ennek fejében kérek egy új szobát. Gyorsan átnézi, melyik szoba maradt még szabad, mert én ugye kizárt, hogy bárkivel is osztozkodjak, így végül a 27est kapom meg. Hát persze...nehogy véletlenül is egy emelettel lejjebb legyen csak hely, áhh ugyan.
Viszont az nem rossz szoba, sőt...még ez az egész mizéria előtt az volt az én különbejárású rezidenciám, a Kazame laktanya. Imádtam egyedül heverészni abba a szobában, nem kellett rendet tennem és tök jól össze lehetett tolni az ágyakat. Habár nem a legkellemesebb, hogy az pont szemben van a közös szo...azaz Minho szobájával, de így legalább látom, ha visszajön.
A délelőtt hátralévő részében átcuccolok az új szobámba és csak ledobok mindent a szoba közepére. Fog a fene rendben élni, ha nincs miért...ha nincs kiért. Egyedül az álomfogót helyezem az ágyam széléhez, mert enélkül már elveszettnek érezném magam. Legalább még ez itt maradt nekem. Örök hálám a hollónak érte, hogy fizetett a tollaival.
Az átköltözés után lemegyek az étkezőbe és úgy döntök megpróbálok enni, hátha letudom nyomni a kaját a torkomon. Tudom, ma kellene beállnom takarítani meg mittom én mit csinálni a konyhásokkal, de ehhez van most a legkevésbé kedvem. Az lenne a legjobb, ha mindenki szépen békén hagyna egy életre. Gyorsan be is állok a sorba és a kajámmal leülök a legtávolabbi helyre az étkkező végébe. Ez itt a legjobb, remélem mindenki számára láthatatlan maradok. Igyekszem úgy élni, mint egy hagyományos diák..nah jó, egy nagyon antiszociális diák, aki legszívesebben mindenkit elküldene melegebb éghajlatra a nap 24 órájában, de ez most mellékes. Most ilyennek kell lennem, ha nem akarok sírógörcsöt kapni minden áldott pillanatban, mikor eszembejut valami marhaságunk Minhoval. Csak kavargatom a főzelékem a villámmal és csak könyökölök felette. Azon agyalok, vajon ha hívnám..vagy ha írnék neki, akkor válaszolna? Leteszem az evőeszközt és a kezembe veszem a telefonomat. Az "Életem Szerelme" névnél megállok és csak az ujjammal körözök a hívás gomb felett. Hívjam vagy ne hívjam? Ezek után én se akarnám hallani a hangom, nem hogy ő...minden bizonnyal egy életre megutált és már az is lehet, hogy kicserélte a számát vagy szimplán letiltott. Ekkor veszem észre, hogy jött egy üzenetem Mikutól, de azt majd később elolvasom. Dacolva magammal végül úgy döntök, hogy írok neki egy üzenetet, ennyit megérdemel. Ha meg nem válaszol vagy valami, akkor tudom, hogy ne zaklassam. Elkezdek pötyögni majd rögtön el is küldöm, mielőtt meggondolnám magam.
Remélem minden rendben van veled. Kérlek, ne csinálj hülyeséget.


Kijelentkezve

#716 2018. 06. 15. - 18h31

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.png


Kaito-sensei intett majd eltűnt a fiúkollégium felé. Elindultunk az újdonsült barátommal, farkát le-fel rángatva. "egyébként mit iszol ilyen gyorsan?", nézett kérdőn rám, mire szélesen elmosolyodtam, és megcsillant a két hegyes metszőfogam.
- Kávé - pillantok a táskámban lötyögő kulacsra. - Denevér vagyok, bár ez kevésbé látszik rajtam. Méghozzá albínó. Ezért is vörös a szemem, és fehérek a szárnyaim, és valójában a hajam is - baktatok tovább a semmibe bámulva. Michiko mindent megmutatott és elmagyarázott nekem, és már az álom is valamennyire elült a szememből. Mivel kezdtünk a "túránk" végére érni, agyamban a koli szoba járt, és a lakója. Vajon kihez kerülök?...
- Michiko... A te szobádban van még hely? Vagyis... Izé... - nézek rá zavartan, kissé elvörösödve. Kíváncsi vagyok milyen lehet belülről ez a lány.
- Amúgy tudsz hangszeren játszani, vagy csak énekelsz, esetleg táncolsz? - mosolyodok el megint, szerényebben, hogy a fogaim ne csillanjanak meg.
- Én zongorázok. Na jó, még hegedülök és gitározok is egy kicsit, de még az ukuleléhez is értek. Szerintem az könnyebb, mint a gitár,  mivel kisebb és a húr is kevesebb - pirulok el megint, mert kezdem úgy érezni, hogy most egy kis okoskának tűnök.
- De a kedvenc hobbim akkor is a rajz marad. Te szeretsz firkálgatni? Vagy olvasni? Mivel általában éjjel vagyok aktív, le kell kötnöm magam valamivel, ezért olvasni szoktam, vagy papírra vetni a gondolataimat, esetleg az előbb említett hobbimat. Viszont utálom a telefonok és a többi okoskütyük fényeit. Nagyon vibrálja a szemem... - magyarázok, kezeimmel hadonászva.
- Ja tényleg! Az óra mikor kezdődik? Én is megyek rá ha jól tudom. Meg egyáltalán milyen óránk lesz?!... - döbbenek rá a tudatlanságomra. Jaj de balek vagyok!

Utolsó módosítás: Kamikazi (2018. 06. 15. - 19h07)


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#717 2018. 06. 15. - 19h17

Árnyék gárda
Nightgoddes
Legyőzte a Carcolhot
Nightgoddes
...
Üzenetek: 9 729

Luna

- Én Luna vagyok - felelem, mikor Andrew a nevemet tudakolja. Kicsit sem vagyok meglepve, hogy nem tudja, hogy hívnak, hisz mielőtt az első órán bemutatkozhattam volna az osztály előtt, kitört egy cicaharc Haru és az a kis róka, talán Minho között. Utána meg angolosan távoztam, mielőtt visszajöhetett volna a tanár.
Élvezettel figyelem, ahogy mosolyra húzódik a szája a nyilvánvalóan flörtölésnek vett szavaimat hallva, mielőtt leesne neki a szavaim pontos értelme.
Mikor átkarolja a vállam és megpróbál információt szerezni tőlem a pólós ügyről, halkan felnevetek. És bár eleve azzal a szándékkal léptem oda hozzá, hogy átadom neki a szóban forgó becses információt, most inkább úgy döntök, hogy akkor már fordítsuk flörtbe a dolgot, ha már így vagyunk.
- Tudod, az a probléma, hooogy... - tartok egy kis hatásszünetet - nem vagyok felhatalmazva ilyen jellegű információ kiadására. Ha elmondanám neked, akkor sajnos meg kellene, hogy öljelek. - Itt sóhajtok egyet, miközben alaposan végigmérem a mellettem haladó fiút. - És igazán kár lenne érted.


https://cdn140.picsart.com/267383256019201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

#718 2018. 06. 15. - 19h53

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

- Kávé -Válaszol és a táskáját nézte. - Denevér vagyok, bár ez kevésbé látszik rajtam. Méghozzá albínó. Ezért is vörös a szemem, és fehérek a szárnyaim, és valójában a hajam is - megyünk tovább~Szóval denevér és albínó.
-Oh, ez meg lepett... Bár sejtettem hogy valami állat vagy-mosolyogva.
- Michiko... A te szobádban van még hely? Vagyis... Izé..-pirul el ami miatt kicsit jobban cikázott a farkam.
- Lotte, van hely... kettő is és miért szeretnél velem lakni?-kérdem izgatottan.
- Amúgy tudsz hangszeren játszani, vagy csak énekelsz, esetleg táncolsz? - mosolyodik el megint majd gyorsan belekezd- Én zongorázok. Na jó, még hegedülök és gitározok is egy kicsit, de még az ukuleléhez is értek. Szerintem az könnyebb, mint a gitár,  mivel kisebb és a húr is kevesebb - pirul el megint, cseppet zavarba ejtett hogy elpirult.
-Tudok énekelni és hát gitáron tanultam, azaz tanulok mivel a rokonaim tanítottak. Táncit azt inkább nem vállalnám be.-mosolyogtam az elején de mikor a táncit mondtam azonnal elpirultam hogy csak na.
- De a kedvenc hobbim akkor is a rajz marad. Te szeretsz firkálgatni? Vagy olvasni? Mivel általában éjjel vagyok aktív, le kell kötnöm magam valamivel, ezért olvasni szoktam, vagy papírra vetni a gondolataimat, esetleg az előbb említett hobbimat. Viszont utálom a telefonok és a többi okoskütyük fényeit. Nagyon vibrálja a szemem...-mutogat a kezeivel, amin jót mosolygok de zavarba voltam így nem néztem oda.
-Rajzolok karikatúrákat, olvasni hát nem nagyon... csak a zenék szövegét-nevettem kicsit- hát nekem van ez a okoskütyüm de letudom venni a fényét ha szeretnéd és este én zenét hallgatok, vagy éppen durmolok... -nevettem zavaromba.
- Ja tényleg! Az óra mikor kezdődik? Én is megyek rá ha jól tudom. Meg egyáltalán milyen óránk lesz?!... - döbben rá valamire.
-Nem soká szerintem... öhm ének... bár tegnap nagyon semmit nem tudok mit vettek mivel sikeresen rosszul voltam... remélem ma nem...-mondom és a földet bámulom, idiótának érzem magam.-Holnap ha jól tudom tánc lesz...-mosolyogtam~azaz nincs óránk~ majd a zsebembe nyúlok találok egy zöld almás nyalókát és bekapom, kutatok még egyet találok egy kólásat.-Kérsz nyalókát?-az édesség miatt kicsit hevesebben csapkodtam a farkammal ami nem jelentett jót.~Lehet nem kellene...~sóhajtok egyet amit hallani lehetett.

Kijelentkezve

#719 2018. 06. 16. - 08h55

Obszidián gárda
Nuvola
Legyőzött egy tyúkot
Nuvola
...
Üzenetek: 683

Yuzu

Felkelés után nyugodtan üldögélek az ágyamon, éppen a speciális naptejemmel kencepicélem be magamat, hogy ne égjek majd le teljesen a nap során. Hirtelen csörög a mobilom, amit villámgyorsan fel is veszek -részben kíváncsiságból, részben a csengőhangom hirtelenségéből adódott a gyorsaságom. Nea hívott, elhívott valahová. Mondtam neki, hogy egy pillanat és a kapunál leszek. Gyorsan elpakolom a naptejet és a pénztárcám a válltáskámba, felpattanok és gyorsan le is sietek a kapuhoz, ahol már Yohio is várakozik.
- Jó napot! -köszönöm illedelmesen, és megállok tőle egy másfél méterre -tisztes távolságba.


https://i.gifer.com/Dco2.gif

Kijelentkezve

#720 2018. 06. 16. - 11h44

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Sissy

- Van egy Shiro nevű fiú osztálytársatok is? - mondja döbbenten. Bőszen bólogatok. - Na neee, ez nem lehet igaz. - egy pillanatra le is fagy, és a száját is eltátja. Kuncogva tolom fel az állát, hogy becsukja a száját
- Nem vagy te hal!

- Nyugi, tudok róla. Lehet nem esett le, de róla beszéltem az előbb... - folytatja, miközben nevet. - Azért nincs olyan sok Shiro szerintem a világon.
Kicsit zavart, hogy úgy átvert, ám kíváncsiságom nagyobb volt, mint neheztelésem, úgyhogy keresztbe tettem a lábam. Ügyes színész, azt meg kell hagyni. Miközben efféle gondolatok jártak a fejemben, ő sóhajtott egyet és belekezdett mondandójába.
- Szóval.. - fordul felém, de keze még mindig a vállamon van. Cseppet sem zavarba ejtő.. meg ha van kedvese, akkor ezt minek..? Áh, mindegy is.
- Ismersz egy rókát? Valami Monhi vagy mi a neve.. ilyen hülye koreai neve van. Egy kis töpszli. Na de a lényeg... abban kérném a segítségedet, hogy tudnál róla mesélni? Ha nem tudsz róla mindent, akkor esetleg utána tudnál kicsit keresni, érdeklődni? - még mindig mosolyog, és elkezd játszani az egyik hosszabb tincsemmel; lassan csavargatta ujjai között.
- Tudod, számomra nagyon fontos lenne, hogy minél több infót megtudjak róla. Ő az a személy, aki tönkre szeretné tenni a kapcs..a kapcsolatomat. - Villant egyet a szemem. Kapcsolat tönkre tétel?
- Most mondtad, hogy mennyire szereted a yaoit, szóval..megtennéd ezt Shiro és én miattam? A szerelmünk miatt? - néz rám kérlelőn. Elgondolkozva hajtom le a fejem és a földet kezdem el mustrálni.
- Minhonak hívják.. Áh, megvan! A bemutatkozáson be is jelentette, hogy meleg, és ő volt aki összeesett, ugye? - nézek rá. - Igazából láttam őket a könyvtárban. Sétálgattam, mikor megérkeztem és ott kötöttem ki. Az egyik fotelen ott ültek a sarokban, és enyelegtek. Sajnos ennél többet nem tudok, de kiderítek bármit. Jó vagyok az ilyenben. - mosolygok és nézek rá egy becsületbeli yaois tekintetével. De azért valami zavart... Minho és Shiro nem úgy tűnt, hogy bármi bajuk is lenne egymással.. Mindent ki fogok deríteni, bármibe is kerüljön.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^

Kijelentkezve

#721 2018. 06. 16. - 13h14

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 773

Szuper gazdag egy iskola ez, hogy SMS-ben értesítenek többszáz diákot, nekem a számom se tudták szerintem egy iskolámban se /static/img/forum/smilies/big_smile.png Az e-mail ingyen van, korlátlan hosszúságú üzenetet lehet írni és a legtöbbeknek okostelefonja van, amire azonnal megérkezik, azért gondoltam, hogy azt kéne írni. De nekem mindegy, ez csak egy megjegyzés volt...

Hio

Nem kellett sokat várnom és felbukkant Yuzu... majd sikeresen lemagázott.
- Jaj, ugyan, hagyjuk a formalitásokat - nyújtottam neki kezet. Szólts csak Hiónak, Nea se magáz, és az ő barátai az én barátaim is - mosolyogtam rá, amennyire erőmből kitelt.
[...]
Hamarosan Nea is befutott, és vele együtt a taxi is bekanyarodott elénk; alig vártam, hogy ehessünk végre.
- Beszállás, hölgyeim - nyitottam ki a hátsó ajtót a lányoknak. Ez a minimum, ha már elrángattam őket a jó kis menzás tökfőzeléktől, hmm, nyami... Pfuj.
- Menj csak - biccentett Nea Yuzu felé. Gondolom, benne is hasonló gondolatok keringhettek, mint bennem.
A kocsiban egy ideig kissé kellemetlen csend uralkodott, én csk a kajára tudtam gondolni, és gyanítom, a lányok is, mert Nea szólalt meg elsőként.
- Szóval, mit is eszünk?
- Én tuti, hogy elmegyek sushizni, ti amit csak szeretnétek - fordultam hátra. - Yuzu, téged is meghívlak, szóval vegyél csak amit akarsz - mosolyogtam rá kedvesen; ha már Neának fizetek, hogy nézne ki, ha a barátnőjének nem?


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#722 2018. 06. 17. - 10h42

Árnyék gárda
Kamikazi
Újonc
Kamikazi
...
Üzenetek: 44

https://i.imgur.com/miitVRQ.pngJól elcseverésztünk egymással, az idő múlását észre se véve. Szerencsére az előző kérdésemre megkaptam a válasz egy nyalóka kíséretével.
-Öhmm.... Köszi - nyúlok a nyalókáért kissé megrémülve a sóhajtásától és a farka ide-oda csapkodásától. Szóval vegyük át, hogy mit tudok. Ének lesz nem sokára amire nekem is kéne mennem, de előtte a cuccomat elkéne vinni a szobámba, ami Kaito-sensei nél van. Nehézkésen kiszabadítottam a nyalókát a csomagolása fogságából, majd bekaptam.
- Figyu, óra előtt még becuccolok a szobádba, jó? És én akkor rohanok is - intek neki, majd pár lépésnyire megállok.
- Jössz te is? - nézek rá csillogó szemekkel, majd szép lassan elindulok, egyre gyorsabb léptekkel. Jó, akkor át az aulán, tovább egy kicsit, aztán jobbra forgás és az ajtó előtt is vagyunk. Csak reménykedni tudok, hogy jó helyre kopogtatok. Zavartan állok az ajtó előtt, kicsit kifulladva. Csak legyen jó szoba, csak legyen legyen jó szoba...


https://i.imgur.com/qB49qh3.png

Kijelentkezve

#723 2018. 06. 17. - 11h01

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

- Figyu, óra előtt még becuccolok a szobádba, jó? És én akkor rohanok is - int nekem, majd pár lépésnyire megáll- Jössz te is? -csillogó szemekkel, majd bólintok és mentem melléje közbe jó gyorsan ment mit ne mondjak. Kaito-senpai előtti ajtónál álltunk, kopogtunk. Reménykedtem hogy hamar meg lesz a cucca.
-Lotte megvárlak a szobánál ha nem gond...-motyogom, meg se várva a válaszát, elindultam de ránéztem és kacsintok egyet és rohantam is. A szobában igazándiból nem volt kupi, de a szekrényben a cuccaim szana-szét így gyorsan megcsináltam. Na akkor az egyik ágyra dobtam vagyis raktam a gitáromat. És pár lapot is. Majd ásítottam rám jött egy szundi kór. Lefeküdtem kicsit összegömbölyödtem, igaz az ajtót tárva nyitva hagytam és elszundítottam.

Kijelentkezve

#724 2018. 06. 17. - 18h23

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

https://i.imgur.com/1P1yWTW.png


- Igen, ő az. - helyeslően bólogatok. Nincs még egy olyan hülye a világon, mint az a szerencsétlen. Bevallani, hogy meleg? Utána meg ájulást szinlelni? Ohh, hogy oda ne rohanjak...
Lassan elkezdem sajnálni, ha továbbra is ilyen kis nyomi lesz.
Amikor azt ecseteli a kiscsaj, hogy milyen jól elenyelegtek állítólag a könyvtárban, elvigyorodom. Na persze...Shiro és a könyvtár az két külön dolog. Szerintem agyára ment a kiscsajnak a sok yaoi, aztán azért képzelődik ennyit. De nem teszek semmi megjegyzést rá, hadd gondoljon azt, amit csak akar.
- Remek - mosolygok s lassan visszahúzom a kezem róla. - Öhmm én most megyek. Szeretnék enni valamit még óra előtt, mindjárt éhen halok. Mi lenne ha..ha mondjuk holnap ugyanitt taliznánk? Hátha addigra több infót tudsz meg róla.
Felállok a padról, de még mielőtt elmennék, odahajolok a füléhez, hogy belesúgjak valamit.
- Illetve...nem szeretném, hogy bárki más tudjon a mi kis csevejünkről. Szeretném ha ez a kettőnk kis titka lenne. Még a végén valaki keresztbe tenne nekem, és azt nagyon nem szeretném..remélem megértesz. - duruzsolom negédes hangon, majd elhajolok tőle.
- Ja, és a masszázst nem felejtem el.. - kacsintok s a kezeimbe veszem a zsákom, úgy indulok meg. Erről ennyit. Sissyke segítségével fogom taccsra vágni azt a rókát. Rossz emberrel kezdett, és én nagyon nem bírom ha más is ráteszi a mancsát az én tulajdonomra.

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 06. 17. - 18h25)


Kijelentkezve

#725 2018. 06. 17. - 18h48

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Sissy

- Igen, ő az. - bólint helyeslően, amikor Minho kilétét találgatom.
- Remek - mosolyog és visszahúzza a kezét rólam, miután elmondtam mindent, amit eddig tudok. - Öhmm én most megyek. Szeretnék enni valamit még óra előtt, mindjárt éhen halok. Mi lenne ha.. ha mondjuk holnap ugyanitt taliznánk? Hátha addigra több infót tudsz meg róla.
- Nekem okés. - válaszolom, miközben ő feláll a padról. Ezután nem elindul, hanem a fülemhez hajol, és belesúg valamit.
- Illetve...nem szeretném, hogy bárki más tudjon a mi kis csevejünkről. Szeretném ha ez a kettőnk kis titka lenne. Még a végén valaki keresztbe tenne nekem, és azt nagyon nem szeretném.. remélem megértesz. - duruzsolja negédes hangon, mire kiráz a hideg, ahogy fülemet éri az a kevéske levegő, amit kilehel, illetve a hangja is ezt váltotta ki belőlem. Utána elhajol tőlem.d
- Ja, és a masszázst nem felejtem el.. - kacsint, majd zsákját kezébe véve indul meg. Csak egy mosolyt eresztek meg, majd én is felállok, és elgondolkozva indulok meg. Infókra van szükségem... hogy kik vannak velünk egy osztályban, kik voltak itt a tűzeset előtt és satöbbi.. ezekhez hozzájuthatok, ha.. ha van osztály képviselővé válási lehetőség. Vagy DÖK. Nem tudom mi az itteni rendszer. Úgy döntöttem megkérdek egy tanárt. Bementem az iskolába, és valahogy elkeveredtem a tanáriig. Bekopogtam, és vártam.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 45